fb

Potni nalogi, plačilni in delovni nalogi

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za program za potne naloge, plačilne in delovne naloge ter pridobite cene in ponudbe.

229.367
povpraševanj strank
8.516
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za poslovni program (potni nalogi, plačilni in delovni nalogi)

Preverjeni ponudniki poslovnih programov
Eggmedia Advertising Digital Signage System - Logotip
Eggmedia Advertising Digital Signage System
Razvoj in programiranje · SEO optimizacija spletnih strani · Poslovni programi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Razvoj in prodaja programske opreme Eggmedia Advertising Digital Signage System.
Ponudnik izbran že 1 krat

Opis

Podjetje EggMedia d.o.o. razvija in prodaja programsko opremo Eggmedia Advertising Digital Signage System.

Gre za inovativen in celovit sistem v oblaku, ki:

 • nudi možnost povezovanja z zunanjimi sistemi,
 • ponuja učinkovit sistem digitalnega sporočanja,
 • se prilagaja vašim potrebam,
 • je enostaven za uporabo in
 • hkrati omogoča napredne funkcionalnosti, s katerimi lahko pritegnete in navdušite vaše stranke.

PREDNOSTI:

 • Namestitev na različne tipe zaslonov in lokacij.
 • Dinamično predvajanje različnih multimedijskih vsebin.
 • Nadzor in upravljanje strojne opreme z ene točke oz. mesta.
 • Hiter prenos podatkov in natančne analize.
 • Možnost predvajanja različnih formatov vsebine.
 • Direktno obnavljanje ponudb in vsebin iz POS sistemov.
 • Omogočeno povezovanje z zunanjimi sistemi v realnem času.

Namestimo vam potrebno opremo, vzpostavimo delovanje sistema in vas vodimo skozi uporabo in funkcionalnosti platforme. Tukaj smo za vas tudi v primeru servisa in nadgradnje rešitev.

Reference

Thermana Laško, Slorest, Sovita, kavarna in restavracija Twins...

Kako smo drugačni

Spoznate nas po:

 • Inovativnosti - razvijamo napredne rešitve.
 • Zanesljivosti - verjamemo v zaupanje.
 • Učinkovitosti - dosežemo cilje.
 • Strokovnosti - svetujemo in naredimo.
Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Razvoj in programiranje (iOS mobilna aplikacija za Apple naprave, Android mobilna aplikacija, Ostale mobilne platforme, Windows namizne aplikacije, OS X namizne aplikacije za Apple računalnike, Linux namizne aplikacije, Arduino programiranje, Raspberry Pi programiranje, Programiranje robotov, Programiranje PLC krmilnikov, Programiranje in razvoj za CRM / ERP, Configuration management, Specifične integracije po meri), SEO optimizacija spletnih strani (ONsite SEO na vaši strani (slike, naslovi, vsebine, meta, ...), OFFsite SEO izven vaše strani (grajenje povezav, PR članki, forum backlink, socialna omrežja, ...)), Poslovni programi (CRM program / ERP sistem, Računovodski program in obračun plač, Potni nalogi, plačilni in delovni nalogi, Davčna blagajna in POS, Inventura, vodenje zalog in popis, Materialno poslovanje / skladišča / proizvodnja, Program za izdajo računov)
Lokacija
Kidričeva ulica 24, 3000 Celje

Storitve opravljamo v
Sloveniji
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (potni nalogi, plačilni in delovni nalogi) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za poslovni program in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (potni nalogi, plačilni in delovni nalogi)

Kaj so potni nalogi?

Potni nalogi so listine, s katerimi se v podjetju ukvarjajo na računovodskih oddelkih. Potni nalogi vsebujejo informacije o obstoju potovanj zaposlenih v podjetju, ki so povezana s službo. Njihov pomen je ta, da služijo povračilu stroškov, ki so davčno priznani in so jih imeli zaposleni na službenem potovanju. A tu ne govorimo kar o vseh stroških, ki so jih imeli zaposleni na potovanju, ampak o tistih stroških, ki so jih zaposleni imeli v zvezi s službenim potovanjem oziroma v zvezi z delom na službenem potovanju.

Stroški, ki so temeljni so lahko dnevnice ali prevozni stroški. Pri dnevnicah govorimo o povračilih stroškov za hrano in pijačo, pri prevoznih stroških pa o kilometrinah, cestninah, parkirninah in podobnih stroških. Poleg tega se lahko obračunajo tudi kakšni drugi stroški, ki temeljijo na izpolnjevanju nalog službenega potovanja.

Kaj morajo potni nalogi vsebovati?

Potni nalog mora vsebovati določene stvari, da je veljaven in da ga davčni inšpektorji označijo za ustreznega. Po navadi so davčni inšpektorji še zelo pozorni tako na doslednost kot tudi na primernost pri obračunu in pisanju potnih nalogov.

Potni nalog pa mora vključevati namen oziroma cilj potovanja; podatek o tem, kaj je obiskal zaposleni oziroma česa se je udeležil, če se je pridobival kakšen posel in pa osebo ali organizacijo, s katero je sklepal posel, potem je pomembno, da je navedeno, če je obiskoval kakšnega poslovnega partnerja in pa tudi, če se je odpravil v dobavo oziroma nabavo in če je bila le ta opravljena. Pomembno pa je tudi, da so informacije točne, jasne in natančne. Zaradi tega morajo biti v potnem nalogu napisana točna imena sejmov ali prireditev, specifičen posel, pogodba ali naročilo, zaradi katerega je bil zaposleni na službenem potovanju, natančno mora biti opredeljen tudi poslovni partner, ki ga je zaposleni obiskal in pa pomembna je navedba dobave ali nabave izdelka ali storitve, ki mora biti jasno opredeljena.

Potni nalog mora prav tako vsebovati datum in tudi uro, ko je zaposleni odšel in enak podatek za takrat, ko se je zaposleni vrnil. Če zaposleni potuje z avtom, mora potni nalog vsebovati registrsko številko službenega ali osebnega avtomobila. Poleg tega je pomembno, da je točno zapisana kilometrina, ki jo je opravil.

Poleg tega je na ustrezno izpolnjenem potnem nalogu tudi podpis predlagatelja, odredbodajalca in pa žig podjetja. Potni nalog lahko vsebuje tudi priloge, ki dokazujejo, da se je službeno potovanje zares zgodilo. Kot primer priloge lahko navedemo kakšen račun.

Potni nalogi pa morajo vsebovati še nekaj drugih podatkov, kot na primer številko in datum potnega lista, bolj natančna navodila o izpolnjevanju le-tega pa lahko prejmete v službi ali pa na internetu.

Ali pri izpolnjevanju potnih nalogov veljajo kakšna pravila?

Potni nalogi morajo biti izpolnjeni v skladu s pravili in morajo vsebovati vse potrebne informacije, ki jih od vas zahteva obrazec. Pomembno je, da potne naloge izpolnjujete sproti, saj morajo biti čim bolj točni in vsebovati natančne informacije. V skladu s tem, morate v potni nalog vpisovati resnične informacije. Na primer, ne zaokrožujte prevoženih kilometrov, ampak zapišite dejansko število prevoženih kilometrov na službeni poti. Prav tako v potne naloge vpisujte le stroške, ki so povezani s službenimi nalogami oziroma se o vrsti stroškov predhodno pogovorite z nekom, ki vam bo lahko povedal, kaj vse točno spada k službenim stroškom. Poleg potnega naloga priložite tudi račune, ki ste jih prejeli na službeni poti, to so lahko na primer vstopnice, računi hotelov, računi za parkirnine, cestnine in tako naprej. Potni nalog mora vsebovati tri podpise, in sicerm od predlagatelja, tistega, ki potni nalog odobri in pa tistega, ki prejme potrne stroške.

Ali so potni nalogi pregledani s strani davčnega inšpektorja?

Da, potne naloge pregledujejo davčni inšpektorji. Pogosto pregledujejo upravičenost do izplačil dnevnic in kilometrin zaposlenih določenega podjetja. Lahko se zgodi, da davčni inšpektorji potnih nalogov brez prilog ne pogledajo in jih avtomatsko razvrstijo k davčno nepriznanim odhodkom določenega davčnega zavezanca. Poleg tega pa izplačilo zaposlenemu v določenem podjetju preko potnih nalogov prekvalificirajo v drug prejemek iz delovnega razmerja. Davčni inšpektorji imajo to moč, da lahko določeni osebi podajo kazensko ovadbo. In osnova za kazensko ovadbo je lahko tudi ponarejena poslovna listina, kot na primer, ponarejen potni nalog.

Na katere ponudnike se obrniti za pomoč s potnimi nalogi v sklopu poslovnega programa?

V Sloveniji poznamo veliko dobrih in preverjenih ponudnikov za pomoč z listinami, ki jim rečemo potni nalogi, ter plačilnih in delovnih nalogih, v sklopu poslovnih programov. Seveda določeni ponudniki delo opravljajo bolje od drugih, zaradi tega je pomembno, da se pred izbiro ponudnika dobro pozanimate o le-tem. Podatke o ponudnikih lahko najdete preko spleta, mi pa bi vam predlagali oziroma našteli nekaj ponudnikov, ki so že preverjeni: BIROKRAT IT d. o. o.; Infotronika; Spletni.guru; Omniopti, Optimizacija Poslovanja in Svetovanja, d. o. o.; Mars Venus Izobraževanja, Coaching & Svetovanje; Telprom Informacijske Tehnologije d. o. o.; ND nasvet; Matrica Programi, Sebastjan Bregar s.p.; Nlp Center, poslovna izobraževanja in nevrolingvistično programiranje; Priot, Raziskave In Razvoj Digitalnih Sistemov d. o. o.; Alinet; Erpo Sistemi, ASTREA d. o. o.; Virtcom d. o. o. in tako naprej. Poleg omenjenih ponudnikov seveda poznamo še mnoge druge, ki svoje delo prav tako opravljajo zelo kakovostno.

Nasveti za poslovni program

Pomagali vam bomo najti pravega ponudnika poslovnih programov

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / ponudniki poslovnih programov

 • Anri T. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov ASTREA d.o.o. 20. Avg. 2020

Če bi bilo boljše bi bilo že kičasto.

 • Klavdija B. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov ASTREA d.o.o. 19. Avg. 2020

Spletna stran deluje super, zelo hitra odzivnost, v dveh letih brez težav.

 • Peter Š. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov ASTREA d.o.o. 18. Avg. 2020

ASTREA že več let skrbi za varno in nemoteno deovanje naših virtualnih strežnikov in delovnih postaj v več maloprodajnih trgovinah, z najemom njihovih storitev in odzivnostjo ekipe smo zelo zadovoljni.

 • Jaka K. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov ASTREA d.o.o. 18. Avg. 2020

So Inovativni in prilagodljivi.

 • Helena G. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov ASTREA d.o.o. 18. Avg. 2020

Sodelavci podjetja ASTREA so mi bili v veliko pomoč, pred leti sem jih prvič angažirala za lektoriranje diplomske, kasneje pa tudi magistrske naloge. Ko sem potrebovala spletno stran, so mi izdelali netehničnemu uporabniku zelo prijazen spletni portal, kjer lahko kasneje sam spreminjaš vsebino. Zanesljivi, prijazni in učinkoviti. Z veseljem priporočam.

 • Bostjan B. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov ASTREA d.o.o. 18. Avg. 2020

Vse tako kot mora biti! Priporocam !

 • Neža K. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov ASTREA d.o.o. 18. Avg. 2020

Prijazni, odzivni, strokovni, zelo zadovoljna s storitvijo! Toplo priporočam in hvala še enkrat!

 • Tomi X. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 01. Jun. 2020
 • Preverjena ocena

Zelo dobra izkušnja...

 • Alenka K. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 05. Feb. 2020

Vedno dosegljiv, ko je problem

 • Jamarsko Društvo Divača R. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 27. Jan. 2020

Na začetku smo imeli nekaj "porodnih" težav z obstoječo opremo. Ampak z pravim svetovanjem o nakupu nove opreme in hitro odzivnostjo smo vse rešili.

 • Branka S. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 27. Jan. 2020

So odzivni, prijazni, hitro najdejo rešitve in jih tudi hitro vpeljejo.

 • Darja P. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 24. Jan. 2020

Zelo hitro so odzivni,prijazni in cenovno ugodni.

 • Veronika K. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 24. Jan. 2020

Prijazni, zanesljivi...

 • Helena J. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 23. Jan. 2020

Najboljši ponudnik davčnih blagajn

 • Nataša B. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 23. Jan. 2020

Za enkrat vse ok zelo zadovoljna

 • Katja P. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 23. Jan. 2020

Zelo zadovoljna

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.