fb

Potni nalogi, plačilni in delovni nalogi

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za program za potne naloge, plačilne in delovne naloge ter pridobite cene in ponudbe.

287.978
povpraševanj strank
10.536
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za poslovni program (potni nalogi, plačilni in delovni nalogi)

Preverjeni ponudniki poslovnih programov
BIROKRAT IT d.o.o. - Logotip
BIROKRAT IT d.o.o.
5,0
(1)
Razvoj in programiranje · Računovodske storitve · Poslovni programi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Sodobne poslovno informacijske rešitve ZA VAŠE PODJETJE.
Preverjeni ponudnik Izbran že 2 krat

Opis

V podjetju Birokrat IT d.o.o. se ukvarjamo z razvojem in prodajo programske opreme. Ponujamo sodobne poslovno informacijske rešitve za podjetja, samostojne podjetnike, društva, javne zavode, hotelsko-turistične objekte, trgovine, gostinske lokale ipd..

Osnovni izdelek našega podjetja je programski paket Birokrat, s katerim si boste olajšali delo in prihranili čas pri obveznih in nepriljubljenih opravilih kot so izdelava računov, obračun potnih nalogov, izpolnjevanje raznih zakonsko predpisanih obrazcev in podobno. Na voljo vam je več različic, tako da lahko funkcionalnost programa prilagodite svojim željam in potrebam.

Izdelki in storitve, ki jih nudimo:

Računovodstvo v oblaku

Davčna blagajna na ključ (za Android, desktop, Windows...)

Programi Birokrat:

Birokrat: Birokrat je program za vodenje knjigovodstva - poslovanja, skladišča, glavne knjige oz. računovodstva.

Birokrat POS: Birokrat POS je en izmed modulov programa Birokrat. Birokrat POS je program za vodenje maloprodajne trgovine, gostinskega lokala.

Birokrat ANDROID: Najpreprostejša rešitev za pametne telefone in tablice, ki delujejo na os Android

DAVČNE BLAGAJNE: Rešitev za davčne blagajne za os MS Windows in za Android,

Hotelir: Hotelir je program za vodenje hotelsko turističnega objekta.

Birokrat elShop: Spletna trgovina samostojno ali v povezavi s programom Birokrat

Prireditelj - prodaja vstopnic: Prireditelj je program za organizacija prireditev, prodajo kart, ...

Receptor: Receptor je program za vodenje izobraževalnih, športnih, kulturnih dejavnosti z evidenco članstva.

Brezplačni program Računi in potni nalogi: Program za izdajo računov in obračun potnih nalogov.

Mobilna prodaja, Čitalci, Inventure: Prenosne terminale/čitalce črtne kode lahko uporabljate za prodajo na terenu.

Izdelava poslovnih aplikacij po naročilu: Vaši procesi bodo enostavnejši, bolj definirani in časovno hitrejši kot kadarkoli prej.

O nas: Vsa naša programska oprema je plod lastnega razvoja. Naše več kot 25 letne izkušnje so zagotovilo za odlično rešitev. Trenutno naše poslovno-informacijske rešitve uporabljajo več kot 14.000 uporabnikov po celi Sloveniji.

Poslovno informacijske rešitve: Veleprodaja, Maloprodaja, Storitve, Računovodstvo, Proizvodnja, Gostinstvo, Turizem, Hotelirstvo, Ticketing, Internetna trgovina, Izdelava internetnih strani – CMS sistem

Naše rešitve uporablja že več kot 14.000 uporabnikov. Skupaj s poslovnimi partnerji uporabnikom naših programskih orodij zagotavljamo hiter servis in strokovno pomoč po vsej Sloveniji.

Reference

Vse reference in mnenja uporabnikov najdete na povezavi: http://www.birokrat.si/izjave-uporabnikov/

Kako smo drugačni

Uvrščamo se med 6 največjih slovenskih razvojnih ponudnikov programske opreme. Leta 1997 smo pridobili naziv Microsoft Independent Software Developer, štiri leta smo izpolnjevali Microsoftove zahteve za pridobitev statusa Microsoft Certified Solution Provider, v letu 2001 smo pridobili naziv Microsoft Certified Partner in ga v letu 2007 oplemenitili v Microsoft Gold Certified Partner.

Kakovost našega poslovanja potjujejo tudi nazivi: Microsoft Small Business Specialist, kompetence Information Worker Solutions Competency in Networking Infrastructure Solutions Competency.

Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://www.birokrat.si
Storitve
Razvoj in programiranje (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla), Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django), Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce)), Računovodske storitve, Poslovni programi (CRM program / ERP sistem, Računovodski program in obračun plač, Potni nalogi, plačilni in delovni nalogi, Davčna blagajna in POS, Inventura, vodenje zalog in popis, Materialno poslovanje / skladišča / proizvodnja, Program za izdajo računov)
Lokacija
Ljubljana
Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 1 uporabnika.
  • Ramiz M. 02. Dec. 2022

Uslišal so moje želje

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (potni nalogi, plačilni in delovni nalogi) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2023. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za poslovni program in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (potni nalogi, plačilni in delovni nalogi)

Kaj so potni nalogi?

Potni nalogi so listine, s katerimi se v podjetju ukvarjajo na računovodskih oddelkih. Potni nalogi vsebujejo informacije o obstoju potovanj zaposlenih v podjetju, ki so povezana s službo. Njihov pomen je ta, da služijo povračilu stroškov, ki so davčno priznani in so jih imeli zaposleni na službenem potovanju. A tu ne govorimo kar o vseh stroških, ki so jih imeli zaposleni na potovanju, ampak o tistih stroških, ki so jih zaposleni imeli v zvezi s službenim potovanjem oziroma v zvezi z delom na službenem potovanju.

Stroški, ki so temeljni so lahko dnevnice ali prevozni stroški. Pri dnevnicah govorimo o povračilih stroškov za hrano in pijačo, pri prevoznih stroških pa o kilometrinah, cestninah, parkirninah in podobnih stroških. Poleg tega se lahko obračunajo tudi kakšni drugi stroški, ki temeljijo na izpolnjevanju nalog službenega potovanja.

Kaj morajo potni nalogi vsebovati?

Potni nalog mora vsebovati določene stvari, da je veljaven in da ga davčni inšpektorji označijo za ustreznega. Po navadi so davčni inšpektorji še zelo pozorni tako na doslednost kot tudi na primernost pri obračunu in pisanju potnih nalogov.

Potni nalog pa mora vključevati namen oziroma cilj potovanja; podatek o tem, kaj je obiskal zaposleni oziroma česa se je udeležil, če se je pridobival kakšen posel in pa osebo ali organizacijo, s katero je sklepal posel, potem je pomembno, da je navedeno, če je obiskoval kakšnega poslovnega partnerja in pa tudi, če se je odpravil v dobavo oziroma nabavo in če je bila le ta opravljena. Pomembno pa je tudi, da so informacije točne, jasne in natančne. Zaradi tega morajo biti v potnem nalogu napisana točna imena sejmov ali prireditev, specifičen posel, pogodba ali naročilo, zaradi katerega je bil zaposleni na službenem potovanju, natančno mora biti opredeljen tudi poslovni partner, ki ga je zaposleni obiskal in pa pomembna je navedba dobave ali nabave izdelka ali storitve, ki mora biti jasno opredeljena.

Potni nalog mora prav tako vsebovati datum in tudi uro, ko je zaposleni odšel in enak podatek za takrat, ko se je zaposleni vrnil. Če zaposleni potuje z avtom, mora potni nalog vsebovati registrsko številko službenega ali osebnega avtomobila. Poleg tega je pomembno, da je točno zapisana kilometrina, ki jo je opravil.

Poleg tega je na ustrezno izpolnjenem potnem nalogu tudi podpis predlagatelja, odredbodajalca in pa žig podjetja. Potni nalog lahko vsebuje tudi priloge, ki dokazujejo, da se je službeno potovanje zares zgodilo. Kot primer priloge lahko navedemo kakšen račun.

Potni nalogi pa morajo vsebovati še nekaj drugih podatkov, kot na primer številko in datum potnega lista, bolj natančna navodila o izpolnjevanju le-tega pa lahko prejmete v službi ali pa na internetu.

Ali pri izpolnjevanju potnih nalogov veljajo kakšna pravila?

Potni nalogi morajo biti izpolnjeni v skladu s pravili in morajo vsebovati vse potrebne informacije, ki jih od vas zahteva obrazec. Pomembno je, da potne naloge izpolnjujete sproti, saj morajo biti čim bolj točni in vsebovati natančne informacije. V skladu s tem, morate v potni nalog vpisovati resnične informacije. Na primer, ne zaokrožujte prevoženih kilometrov, ampak zapišite dejansko število prevoženih kilometrov na službeni poti. Prav tako v potne naloge vpisujte le stroške, ki so povezani s službenimi nalogami oziroma se o vrsti stroškov predhodno pogovorite z nekom, ki vam bo lahko povedal, kaj vse točno spada k službenim stroškom. Poleg potnega naloga priložite tudi račune, ki ste jih prejeli na službeni poti, to so lahko na primer vstopnice, računi hotelov, računi za parkirnine, cestnine in tako naprej. Potni nalog mora vsebovati tri podpise, in sicerm od predlagatelja, tistega, ki potni nalog odobri in pa tistega, ki prejme potrne stroške.

Ali so potni nalogi pregledani s strani davčnega inšpektorja?

Da, potne naloge pregledujejo davčni inšpektorji. Pogosto pregledujejo upravičenost do izplačil dnevnic in kilometrin zaposlenih določenega podjetja. Lahko se zgodi, da davčni inšpektorji potnih nalogov brez prilog ne pogledajo in jih avtomatsko razvrstijo k davčno nepriznanim odhodkom določenega davčnega zavezanca. Poleg tega pa izplačilo zaposlenemu v določenem podjetju preko potnih nalogov prekvalificirajo v drug prejemek iz delovnega razmerja. Davčni inšpektorji imajo to moč, da lahko določeni osebi podajo kazensko ovadbo. In osnova za kazensko ovadbo je lahko tudi ponarejena poslovna listina, kot na primer, ponarejen potni nalog.

Na katere ponudnike se obrniti za pomoč s potnimi nalogi v sklopu poslovnega programa?

V Sloveniji poznamo veliko dobrih in preverjenih ponudnikov za pomoč z listinami, ki jim rečemo potni nalogi, ter plačilnih in delovnih nalogih, v sklopu poslovnih programov. Seveda določeni ponudniki delo opravljajo bolje od drugih, zaradi tega je pomembno, da se pred izbiro ponudnika dobro pozanimate o le-tem. Podatke o ponudnikih lahko najdete preko spleta, mi pa bi vam predlagali oziroma našteli nekaj ponudnikov, ki so že preverjeni: BIROKRAT IT d. o. o.; Infotronika; Spletni.guru; Omniopti, Optimizacija Poslovanja in Svetovanja, d. o. o.; Mars Venus Izobraževanja, Coaching & Svetovanje; Telprom Informacijske Tehnologije d. o. o.; ND nasvet; Matrica Programi, Sebastjan Bregar s.p.; Nlp Center, poslovna izobraževanja in nevrolingvistično programiranje; Priot, Raziskave In Razvoj Digitalnih Sistemov d. o. o.; Alinet; Erpo Sistemi, ASTREA d. o. o.; Virtcom d. o. o. in tako naprej. Poleg omenjenih ponudnikov seveda poznamo še mnoge druge, ki svoje delo prav tako opravljajo zelo kakovostno.

Nasveti za poslovni program

Pomagali vam bomo najti pravega ponudnika poslovnih programov

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.