fb

Računovodski program in obračun plač

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za računovodski program in obračun plač ter pridobite cene in ponudbe.

229.373
povpraševanj strank
8.516
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za poslovni program (računovodski program in obračun plač)

Preverjeni ponudniki poslovnih programov
Eggmedia Advertising Digital Signage System - Logotip
Eggmedia Advertising Digital Signage System
Razvoj in programiranje · SEO optimizacija spletnih strani · Poslovni programi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Razvoj in prodaja programske opreme Eggmedia Advertising Digital Signage System.
Ponudnik izbran že 1 krat

Opis

Podjetje EggMedia d.o.o. razvija in prodaja programsko opremo Eggmedia Advertising Digital Signage System.

Gre za inovativen in celovit sistem v oblaku, ki:

 • nudi možnost povezovanja z zunanjimi sistemi,
 • ponuja učinkovit sistem digitalnega sporočanja,
 • se prilagaja vašim potrebam,
 • je enostaven za uporabo in
 • hkrati omogoča napredne funkcionalnosti, s katerimi lahko pritegnete in navdušite vaše stranke.

PREDNOSTI:

 • Namestitev na različne tipe zaslonov in lokacij.
 • Dinamično predvajanje različnih multimedijskih vsebin.
 • Nadzor in upravljanje strojne opreme z ene točke oz. mesta.
 • Hiter prenos podatkov in natančne analize.
 • Možnost predvajanja različnih formatov vsebine.
 • Direktno obnavljanje ponudb in vsebin iz POS sistemov.
 • Omogočeno povezovanje z zunanjimi sistemi v realnem času.

Namestimo vam potrebno opremo, vzpostavimo delovanje sistema in vas vodimo skozi uporabo in funkcionalnosti platforme. Tukaj smo za vas tudi v primeru servisa in nadgradnje rešitev.

Reference

Thermana Laško, Slorest, Sovita, kavarna in restavracija Twins...

Kako smo drugačni

Spoznate nas po:

 • Inovativnosti - razvijamo napredne rešitve.
 • Zanesljivosti - verjamemo v zaupanje.
 • Učinkovitosti - dosežemo cilje.
 • Strokovnosti - svetujemo in naredimo.
Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Razvoj in programiranje (iOS mobilna aplikacija za Apple naprave, Android mobilna aplikacija, Ostale mobilne platforme, Windows namizne aplikacije, OS X namizne aplikacije za Apple računalnike, Linux namizne aplikacije, Arduino programiranje, Raspberry Pi programiranje, Programiranje robotov, Programiranje PLC krmilnikov, Programiranje in razvoj za CRM / ERP, Configuration management, Specifične integracije po meri), SEO optimizacija spletnih strani (ONsite SEO na vaši strani (slike, naslovi, vsebine, meta, ...), OFFsite SEO izven vaše strani (grajenje povezav, PR članki, forum backlink, socialna omrežja, ...)), Poslovni programi (CRM program / ERP sistem, Računovodski program in obračun plač, Potni nalogi, plačilni in delovni nalogi, Davčna blagajna in POS, Inventura, vodenje zalog in popis, Materialno poslovanje / skladišča / proizvodnja, Program za izdajo računov)
Lokacija
Kidričeva ulica 24, 3000 Celje

Storitve opravljamo v
Sloveniji
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (računovodski program in obračun plač) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za poslovni program in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (računovodski program in obračun plač)

Kako podjetjem lahko pomaga računovodski program?

Računovodski program lahko podjetjem pomaga v veliki meri. Podjetja računovodske programe uporabljajo za vodenje točnih finančnih evidenc in pa opravljanje različnih nalog v povezavi z računovodstvom. Računovodske programe uporabljajo za, na primer, izdelavo in pošiljanje računov, ustvarjanje ponudb in ocen, pregled nad evidenco stroškov, izpolnjevanje davčnih napovedi, preverjanje denarnih tokov ali dobička in izgube, ustvarjanje proračunov, ustvarjanje napovedi ter tako naprej.

Računovodski programi imajo možnost avtomatizacije mnogih opravil, ki se nanašajo na vzdrževanje računov in bi jih drugače ročno opravljali zaposleni v določenem podjetju.

Računovodski programi lahko tako poleg prihranka časa omogočijo tudi boljše razumevanje poslovnih financ določenega podjetja, ker hranijo vse finančne podatke in na podlagi le-teh ustvarijo poročila, ki prikazujejo, kako deluje podjetje.

Zakaj se izbrati računovodski program?

Večina podjetij, tudi manjša podjetja, uporablja neko obliko računovodskih programov. Čeprav je še vedno popolnoma veljavno, da svoje poslovne račune podjetja vodijo na papirju ali pa z uporabo Excela, morda računovodski programi lahko prinašajo nekaj prednosti.

Na primer, računovodski programi prihranijo čas, saj lahko avtomatizirajo mnogo nalog oziroma opravil, ki bi jih drugače moral nekdo opravljati ročno. Tukaj lahko govorimo o preverjanju bančnih izpiskov, pošiljanje opomnikov za zamudnike pri pačevanju in podobno. Programi lahko pripomorejo pri sprejemanju boljših odločitev, saj podjetju nudijo bolj enostaven dostop do informacij, ki dejansko imajo nek pomen in so uporabne. Nekaj programov je tudi zastonj ali pa poceni, kar lahko pripomore pri zmanjšanju stroškov na področju računovodstva.

Kakšna je razlika med računovodskim programom v oblaku in namiznim računovodskim programom?

Namizni računovodski program zahteva od porabnika, da si določeno računovodsko programsko opremo namesti v računalnik in jo tam zažene. Vsi podatki v zvezi s tem določenim računom, bodo shranjeni tudi v porabnikovem računalniku.

Program v oblaku pa deluje s pomočjo interneta, zato ni potrebno, da uporabnik karkoli namesti v računalnik. Za dostop do računovodskih programov v oblaku se mora porabnik prijaviti na določeno spletno mesto, s svojim uporabniškim imenom in geslom, kar pa mu omogoča, da do podatkov dostopa iz skoraj katere koli napreve, ki pa mora imeti povezavo z internetom.

Večina podjetij dandanes uporablja spletne računovodske programe, ki so mobilni in ne namiznih. Spletni računovodski programi so lahko splošno cenejši in pa tudi hitrejši za nastavitev, poleg tega, pa so po navadi tudi bolj preprosti za uporabo.

Ali lahko računovodski program nadomesti računovodjo?

Čeprav lahko program avtomatizira nekatera opravila, s katerimi se drugače ukvarja računovodja v določenem podjetju, ni oblikovan tako, da bi v celoti nadomestil računovodjo. Kombinacija obojega je po navadi najboljša kombinacija. Omenjeni program si lahko predstavljate kot način za bolj učinkovit in bolj zmogljiv oziroma bolj kvaliteten odnos z računovodjo. Program se ukvarja z opravili, kot so, na primer, sledenje stroškov in ustvarjanje grafikona dobička in izgube, kar omogoča računovodji več časa za analiziranje določenih podatkov oziroma številk ter ponujanje nasvetov, ki bodo vodjam v podjetju pomagala priti do še boljših poslovnih odločitev.

Katerega ponudnika izbrati za pomoč z računovodskim programom in obračunom plač?

V Sloveniji poznamo mnogo kvalitetnih in uspešnih ponudnikov za računovodski program in obračune plač. Nekateri ponudniki se bolj posvečajo določeni smeri, nekateri drugi, poznamo pa tudi takšne, ki lahko celostno poskrbijo za potrebe podjetja na tem podorčju. Seveda določeni ponudniki delo opravljajo bolje od drugih, zaradi tega je pomembno, da se pred izbiro ponudnika dobro pozanimate o le-tem. Podatke o ponudnikih lahko najdete preko spleta, mi pa bi vam predlagali oziroma našteli nekaj ponudnikov, ki so že preverjeni: BIROKRAT IT d. o. o.; Infotronika; Spletni.guru; Omniopti, Optimizacija Poslovanja in Svetovanja, d. o. o.; Mars Venus Izobraževanja, Coaching & Svetovanje; Telprom Informacijske Tehnologije d. o. o.; ND nasvet; Matrica Programi, Sebastjan Bregar s.p.; Nlp Center, poslovna izobraževanja in nevrolingvistično programiranje; Priot, Raziskave In Razvoj Digitalnih Sistemov d. o. o.; Alinet; Erpo Sistemi, ASTREA d. o. o.; Virtcom d. o. o. in tako naprej. Seveda poleg omenjenih ponudnikov poznamo še mnogo drugih, ki svoje delo prav tako opravljajo zelo kakovostno.

Pomagali vam bomo najti pravega ponudnika poslovnih programov

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.