Knjigovodstvo: Cene pogosta vprašanja in preverjeni ponudniki knjigovodstva

ocena bralcev
5 od 2

Netransparentne in nejasno dogovorjene cene, nepričakovani stroški in poračuni, zvišanje cen kljub enakemu obsegu dela ter neskladnost z zakonodajo so le nekatere od pogostih težav pri knjigovodskih servisih. Si želite knjigovodstvo, s katerim bi se izognili tem težavam? Bi radi prihranili ne le čas, ampak tudi denar? Potem ste na pravem mestu, saj so na omisli.si/racunovodski-servis zbrani vsi preverjeni servisi, ki delujejo transparentno in seveda v skladu z zakonodajo.

Priporočamo branje: RAČUNOVODSTVO: CENIK / POVPREČNE CENE ZA RAČUNOVODSKI SERVIS

Mogoče ustreznega knjigovodjo že imate in potrebujete ponudnika za izdelavo spletne strani, logotipa ali lektoriranje besedil? Potem hitro preverite na omisli.si/posel, kjer so zbrani preverjeni in ocenjeni ponudniki.

KNJIGOVODSTVO: CENE

povprečne cene knjigovodstva ter ceniki

50-400 EUR/mesec

Kontaktirajte preverjene knjigovodske servise (ponudbe / cene)

Najboljši knjigovodje v Sloveniji

TOP 10 najbolj iskanih knjigovodstev


celoten seznam računovodstev  >

Če menite, da vam ljubi računovodja manjka na seznamu, mu/jim posredujte to povezavo, da bi ga lahko predlagali strankam, ki iščejo njegove storitve.


Knjigovodstvo – cene? Koliko vas mesečno stane knjigovodstvo?

Ustrezno knjigovodstvo mora svoji stranki zagotoviti storitve, ki so primerne njeni  dejavnosti, načinu ter obsegu poslovanja. Delo knjigovodje je zelo kompleksno, zato vam svetujemo, da se tega opravila ne lotite sami. To je dejavnost, ki zahteva ogromno administrativnega dela ter spremljanja zakonodaje. Naloge dobrega knjigovodje so: mesečni prevzem dokumentacije, vodenje glavne knjige, saldakontov in drugih, pregled in izpis odprtih postavk, izterjava dolžnikov, davčno svetovanje ter izdelava letnih poročil.

Cene knjigovodskih servisov so odvisne od velikosti podjetja, števila zaposlenih in števila poslovnih dogodkov. Najcenejše knjigovodske storitve stanejo med 50 in 85 evrov mesečno. Te so namenjene samostojnim podjetnikom, ki opravljajo dopolnilno dejavnost. Če ste samostojni podjetnik z enim zaposlenim, vas bo knjigovodstvo stalo med 90 in 100 evrov mesečno. Če imate več kot dva in manj kot štiri zaposlene, se cene dela knjigovodje gibljejo med 120 in 260 evrov mesečno.

Delo knjigovodje ni enostavno, zato to opravilo raje zaupajte preverjenim strokovnjakom.
Delo knjigovodje ni enostavno, zato to opravilo raje zaupajte preverjenim strokovnjakom.

Priporočamo branje: DAVČNO SVETOVANJE: CENIK IN KOLIKO STANE DAVČNA OPTIMIZACIJA?

Če je vaše podjetje organizirano kot družba in ima do šest zaposlenih ter nima več kot 250 poslovnih dogodkov, se cene knjigovodstva gibljejo med 350 in 360 evrov na mesec. Če imate več kot šest zaposlenih, se cene knjigovodskih storitev začnejo pri 400 evrov, s številom zaposlenih pa se te višajo.

Priporočamo branje: GRAFIČNO OBLIKOVANJE: CENIK / ANALIZA CEN OBLIKOVALCEV

Nekateri knjigovodski servisi ponujajo tudi zunanje izvajanje obračuna plač. Ta storitev je primerna tako za majhna kot za večja podjetja, saj delajo v skladu z zakonodajo, izvajajo varnost in tajnost podatkov, imajo fiksno ceno za obračun ter zagotavljajo nižje stroške administracije. Najnižja cena obračuna plač je 6 evrov in se lahko zviša na do 8 evrov po osebi.

Priporočamo branje: IZDELAVA LOGOTIPA: CENA, KI JO ZARAČUNA GRAFIČNI OBLIKOVALEC ZA OBLIKOVANJE LOGOTIPA

Najboljši ponudniki za knjigovodstvo Sloveniji: Najbolj iskana računovodstva?

Pri knjigovodstvu vam lahko pomagajo naslednji knjigovodje: Računovodstvo Majland, Jožica Gršič, s.p., Ekonomske storitve Ivanka Siročić s.p., Katarina Ćurić s.p. računovodske, knjigovodske storitve s.p., Računovodstvo in svetovanje, Stanislava Lipovšek, s.p., Računovodstvo Mojca Hrastovšek s.p., Finline računovodski inženiring Vesna Gregorič s.p., Alexing, knjigovodstvo, računovodstvo s.p., Računovodstvo in davčno svetovanje Nataša Colnar s.p., Računovodstvo Linea Karolina Žabčić s.p., Računovodstvo iks sanja kuntarič s.p., Računovodstvo Jana Boben s.p., Računovodstvo as, Azemina Karamujić s.p.,..


KNJIGOVODJE se brezplačno vpišite tukaj

posredujemo vam stranke ?
največ strank v SLO ?
brezplačen vpis ?


…Računovodske storitve, davčno in finančno svetovanje, Miha Bajić, računovodstvo s.p., Računovodstvo Karin Pantar s.p., Catering in računovodstvo Kulpar, Urška Kop s.p., “A” Art računovodstvo in oblikovanje Alja Obranovič s.p., Računovodstvo Tadeja Mišmaš s.p., Računovodstvo iks Sanja Kuntarič s.p., Oriks računovodstvo in svetovanje Mirjana Lalić s.p., Azur svetovanje in računovodstvo Jožica Muhič s.p., CRS, Računovodstvo Črepinšek Tjaša, s.p., Za računovodstvo, Adriana Zavrl s.p.

Dober knjigovodja postavi transparentne cene.
Dober knjigovodja postavi transparentne cene.

Priporočamo branje: FOTOGRAFIRANJE IZDELKOV: CENIK IN PONUDBA FOTOGRAFOV (PRODUKTNA / STUDIJSKA FOTOGRAFIJA)

Res storitve – računovodstvo in svetovanje, Računovodstvo Mirko Zbačnik s.p., Smart – Računovodstvo Duško Bojanc s.p., Maat računovodstvo Ivanka Černelič Jurečič s.p., Računovodstvo, Katarina Pajsar, s.p., Računovodstvo Lili, Liljana Rožman s.p., Računovodstvo Natalija Geček s.p., Računovodstvo, Katja Doberšek, s.p., Računovodstvo Blanka Lukač s.p., Koprivca, Koprivnikar Mojca s.p., Računovodstvo Vida Grivič s.p., Računovodstvo in posredništvo Slađana Paunović s.p.

Priporočamo branje: LEKTORIRANJE: CENA LEKTORIRANJA IN KAJ VSE MORA ZAGOTOVITI DOBER LEKTOR?

Izbira ustreznega knjigovodstva ni enostavna. Zagotovo si ne želite zvišanja cen storitev, računovodskih izkazov, ki niso v skladu z zakonodajo ali netransparentnih cen. Da bi se izognili težavam, poiščite svojega knjigovodjo na omisli.si/racunovodski-servis, kjer so zbrani vsi preverjeni in ocenjeni knjigovodski servisi.

Z omisli.si hitro in preprosto najdete knjigovodjo.
Z omisli.si hitro in preprosto najdete knjigovodjo.

Knjigovodstvo: Pogosta vprašanja in odgovori glede računovodstva?

Trenutni knjigovodja nam je zvišal cene storitev za 30%, brez obvestila. Knjigovodjo bi radi zamenjali.

Žal je na trgu veliko nepreverjenih knjigovodskih servisov, ki ne opravljajo svojega dela tako, kot bi morali. Netransparentne cene in dodatni stroški poračunov so najbolj pogosti vzroki za menjavo knjigovodskega servisa. Sprejeli ste dobro odločitev, saj lahko knjigovodjo zamenjate enostavno, brez težav. Prehod k drugemu računovodskemu servisu je preprost in brezplačen. V našem servisu zajamemo podatke za tekoče leto, jih skrbno pregledamo in izdelamo letno poročilo. Skrb za zmedo pri prenosu podatkov je zato odveč.

Priporočamo branje: SPLETNO OGLAŠEVANJE: CENE IN PONUDNIKI ZA OGLAŠEVANJE NA SPLETU (CONTENT / INBOUND VSEBINSKI / DIGITALNI MARKETING)

Sem samostojni podjetnik. Potrebujem davčno svetovanje in me zanima, kaj je vključeno v ceno svetovanja.

Naše davčno svetovanje zajema: izdelavo pisnega poročila, preventivni pregled vaše dokumentacije, ki se nanaša na davčne obveznosti, izdelavo predlogov za odpravljanje nepravilnosti ter ustno obravnavo. Če želite, lahko opravimo tudi davčni pregled ob začetku sodelovanja. Pravtako če imate težave z računovodstvom, vam lahko pomagamo s svojimi nasveti. Za samostojne podjetnike nudimo ugodne pakete. Če svojega knjigovodje nimate, nam pošljite sporočilo in poslali vam bomo ponudbo z realnimi in transparentnimi cenami.

Knjigovodja vam lahko svetuje tudi na davčnem področju.
Knjigovodja vam lahko svetuje tudi na davčnem področju.

Na kaj moram biti pozorna pri izbiri ustreznega knjigovodje?

Dober knjigovodja uporablja sodobne knjigovodstvene programe. Je prilagodljiv ter lahko pride k vam v podjetje. Pri postavitvi cen je realen, ceno postavi transparentno glede na velikost vašega podjetja in obseg dela. Za vas je na voljo celo leto, konec leta izdela tudi letno poročilo. Svetuje vam tudi na davčnem področju. Pravtako mora dobro poznati vašo dejavnost. Izbira ustreznega knjigovodje ni enostavna, saj je na trgu veliko nepreverjenih knjigovodij, ki zvišujejo cene in ne spremljajo spremembe v zakonodaji. Če ne želite izgubljati časa in denarja, boste preverjenega knjigovodjo poiskali na omisli.si/racunovodski-servis.

Priporočamo branje: DIGITALNI MARKETING: CENIK ZA FACEBOOK OGLAŠEVANJE, GOOGLE OGLAŠEVANJE VSEBINSKI / EMAIL / INFLUENCER MARKETING (CENE ZA SEO, SEM, SMM, CONTENT)

Zaradi epidemije COVID-19 je večina delavcev v mojem podjetju na čakanju. Zanima me, ali jim pripada regres za letni dopust?

Regres za letni dopust pripada tudi delavcem na čakanju. Ti imajo pravico do celotnega regresa za letni dopust, kljub temu da ne delajo. Znesek minimalnega regresa znaša 940,58 evrov. Če ste se znašli v kriznih razmerah, lahko regres izplačate z odlogom, najpozneje do 1. novembra letos. To je določeno v 131. členu ZDR, ki navaja, da lahko v primeru nelikvidnosti delodajalca pride do kasnejšega roka izplačila. Za več informacij nam lahko pošljete sporočilo ali nas pokličete in z veseljem vam bomo pomagali.

Priporočamo branje: PREVAJALEC CENIK? KOLIKO STANE PREVOD OZ. PREVAJANJE BESEDILA? (+SODNI PREVODI +TOLMAČI)

Niste našli ustreznega odgovora na vprašanje? Potem preverite forum, kjer je zbranih še več vprašanj.

Priporočamo branje: RADIO OGLAŠEVANJE: CENIK, TRENDI, IDEJE IN PREVERJENI PONUDNIKI

 

Kontaktirajte preverjene knjigovodske servise (ponudbe / cene)
ocena bralcev
5 od 2