Računovodstvo: Cenik / Povprečne cene za računovodski servis

Dober računovodja NI najcenejši računovodja. In čeprav vam računovodstvo vsaki mesec za svoje storitve izstavi fakturo, morate na računovodski servis gledati kot na ponudnika storitve, ki vam bo denar prihranil. Poleg zakonskih obvez (knjigovodstvo in davčna poročila AJPESu), vam namreč računovodja tudi svetuje, preverja, usmerja in predvsem optimizira poslovanje vaše firme (davčna / stroškovna optimizacija). Če ste googlali “računovodstvo cenik” ste na pravem mestu…

RAČUNOVODSTVO: CENIK

20 – 500 EUR / mesec

Pridobite ponudbe in cene preverjenih računovodij
računovodstvo cenik
Poceni računovodstvo vam na dolgi rok ne prihrani veliko denarja.

Najboljše računovodstvo v Sloveniji

TOP 10 najbolj iskanih računovodij

Loading

celoten seznam računovodstev  >

Če menite, da vam ljubi računovodja manjka na seznamu, mu/jim posredujte to povezavo, da bi ga lahko predlagali strankam, ki iščejo njegove storitve.


Koliko v povprečju stane računovodstvo v Sloveniji?

Cenik za računovodstvo ni enakpo vsej Sloveniji, vsekakor pa na ceno računovodskega servisa vpliva mnogo dejavnikov: npr. statusna oblika podjetja (samostojni podjetnik – s.p., družba z omejeno odgovornostjo – d.o.o., družba z neomejeno odgovornostjo – d.n.o., delniška družba – d.d, komanditna družba – k.d., društvo); če ste zavezanec za DDV; koliko faktur izdate in prejmete vsak mesec; koliko je zaposlenih / potnih nalogov; število maloprodajnih blagajniških mest, itd. Vse to vas bo računovodja vprašal, preden vam lahko postavi končno ceno. Na koncu je tudi pomembno ali iščete najcenejše računovodstvo, najboljše razmerje med ceno in kvaliteto ali preprosto najboljši računovodski servis?

Pridobite ponudbe in cene preverjenih računovodstev

Cenik / povprečne cene za računovodstvo / računovodski servis

Nizka cena za računovodstvoSrednja cena za računovodstvoVisoka cena za računovodstvo
35 EUR / mesec145 EUR / mesec365 EUR / mesec
Osnovno knjigovodstvo in letno poročilo, brez dodatnih storitev (MIKRO podjetje).Dobro računovodstvo z nekaj dodatnimi storitvami (SREDNJE podjetje).Nadpovprečno računovodstvo z veliko dodatnimi storitvami (VELIKO podjetje).

Cene veljajo za: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo mesto, Velenje in drugod po Sloveniji. Končna cena za računovodstvo za vaše podjetje je zelo odvisna od števila zaposlenih, statusne oblike podjetja in dodatih storitev računovodskega servisa. Za točno ceno pošljite povpraševanje preverjenim računovodskim servisom (zeleni gumb). Povprečne cene za računovodstvo smo empirično izračunali na podlagi preko 1.430 ponudb strankam s strani preverjenih računovodskih servisov na Omisli.si/racunovodstvo.

 


RAČUNOVODSTVO CENIK?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE in CENE PREVERJENIH RAČUNOVODSKIH SERVISOV (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER in drugod po Sloveniji)

 

Pridobite ponudbe in cene preverjenih računovodstev

Najcenejše računovodstvo vas lahko opeče, ker:

  • davčni inšpektor bo slej kot prej potrkal tudi na vrata vašega podjetja in takrat lahko hitro izgubite ves »privarčevani« denar.
  • urejeno poslovanje pomeni jasno vizijo razvoja in iztočnico za planiranje ter napredek.
  • so ažurne informacije glede sprememb zakonodaje zelo pomembne (če ne veste, da zakon obstaja, ste vseeno krivi, če ga kršite).
  • sta davčno svetovanje oz. davčna optimizacija nekaj, kar vam bo na dolgi rok prihranilo OGROMNO denarja (zakaj bi plačevali preveč davkov, kot je potrebno?). Semkaj seveda sodi tudi optimizacija stroškov.

> Preberite tudi: RAČUNOVODSTVO ZA S.P.: CENE IN TOP 10 NAJBOLJŠIH RAČUNOVODSKIH SERVISOV ZA POPOLDANSKI S.P. IN NORMIRANCE

Vsekakor obstajajo primeri, ko zares ne potrebujete vseh dodatnih računovodskih storitev in je tudi poceni računovodstvo lahko dobra izbira.

računovodstvo cenik podjetje
Računovodstvo skrbi za vaše finance in posredno za rast poslovanja!

RAČUNOVODJE se brezplačno vpišite tukaj

posredujemo vam stranke 📸
največ strank v SLO 🙏
brezplačen vpis 👀


Kaj pravzaprav dela računovodja oz. vaše računovodstvo?

Na kratko, računovodstvo skrbi, da vaše poslovanje poteka v skladu z zakoni, pravilniki in standardi: Bilance, računovodska poročila, zaključni računi ter poslovna in finančna poročila.

Za gospodarske družbe in samostojne podjetnike je zakonsko obvezno le knjigovodstvo (vodenje poslovne knjige), ki jih morate enkrat letno zaključiti in letno poročilo posredovati na AJPES (davčni izkaz). Če mislite, da vam zaradi tega ni potrebno imeti celo leto najetega računovodskega servisa, se morda motite.

> Preberite tudi: Koliko stane računovodja?

Dober računovodja vam bo namreč tudi znal svetovati na področju davkov, stroškov, pravnih normativov, optimiziral davek od dohodkov pravnih oseb, davek na dodano vrednost, dohodnino in podobno. Poleg tega računovodja skrbi, da so vpisi pravočasni, časovno zaporedni, popolni in pravilni. Spremlja nabavo opreme in nepremičnin, TRR vplačila in izplačila, nabavo in prodajo blaga / storitev, posojila, depozite – pravzaprav vse poslovne dogodke. Na koncu vam pomaga zaposliti in odpustiti delavca oziroma izračunava osebne dohodke zaposlenim (plačilna lista) ter poskrbi za vnaprejšen izračun plače. Potem so tukaj še finančna poročila, analize in načrtovanje.

dobro računovodstvo cenik in povprečne cene
Dobro računovodstvo vam bo prihranilo veliko tegob in denarja.

Četudi želite delati le z najboljšimi, ni nujno da delate z najdražjimi in največjimi (kot so denimo Vizija, Unija, Data, Replika, Prima, itd.). Če vas zanima za računovodstvo cenik, pošljite povpraševanje spodaj in povezali vas bomo s preverjenimi računovodskimi servisi v vaši okolici, prilagojenimi pa vaših zahtevah po ceni in kvaliteti!


PRIPRAVLJENI NAJETI RAČUNOVODSTVO?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE in CENE (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER in drugod po Sloveniji)

 

Pridobite ponudbe in cene preverjenih računovodstevVPRAŠAJTE MOJSTRE S PODROČJA


Naša skupnost šteje skupaj s preverjenimi ponudniki storitev preko 60.000 članov >> Vprašajte nas karkoli glede brane tematike v tem članku.

vprašajte mojstra s področja


Skupna ocena bralcev
[Skupaj: 3 Povprečje: 5]