fb

Povprečne cene: računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo)

30−500 €/mesec

Cena računovodskih storitev je odvisna od količine storitev, dejavnosti podjetja, strokovne podkovanosti računovodje, števila prejetih in izdanih računov, števila zaposlenih ter vrste firme.

Cene za kategorijo „računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo)“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo), regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo): povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo) in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

277.971
povpraševanj strank
9.615
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Kakšna je cena računovodskih storitev?

Cena računovodskih storitev se giblje med 30 in 500 €/mesec.

Odvisna je od količine storitev, dejavnosti podjetja, strokovne podkovanosti računovodje, števila prejetih in izdanih računov ter števila zaposlenih. Računovodski servisi ponujajo različne cene za računovodske storitve. Običajno ponujajo pakete, ki vključujejo vse potrebne storitve, ki jih podjetje potrebuje za nemoteno poslovanje.

Obstaja tudi možnost, da se stranka odloči le za eno izmed ponujenih računovodskih storitev, npr. obračun prispevkov. Cena je takrat nižja.

Kaj je osnova za izračun cene računovodskih storitev?

Osnova za izračun cene računovodskih storitev je celoten obseg dela, ki ga računovodski servis opravlja za točno določeno podjetje.

Upošteva se število zaposlenih, število dokumentov (prejeti in izdani računi, bančni izpiski, število potnih nalogov), vrsta obračunov (obračuni plač, osebni prejemki, prispevki, obračuni najemnin, itd.) in ali je stranka DDV zavezanec.

Je cena računovodskih storitev dogovorjena vnaprej?

Cena storitev se določi na začetku sodelovanja in je odvisna od samega obsega dela.

Storitve računovodskega servisa se običajno obračunajo po mesečnem pavšalu. Tako ne prihaja do nepričakovanih stroškov, ki bi vam lahko povzročili nevšečnosti.

Cena se lahko spremeni, ko pride do pomembne spremembe v načinu vašega poslovanja. V kolikor se to zgodi, se s svojim računovodskim servisom pogovorite o teh spremembah in dogovorili se boste za nov mesečni znesek. Na ta način boste vedno vedeli, koliko vas bo računovodstvo stalo v prihodnjem mesecu.

Kaj je razlika med računovodstvom in knjigovodstvom?

Računovodstvo skrbi za vodenje računov. Naloga računovodij je izdelovanje finančnih poročil, obdelovanje računovodskih podatkov, spremljanje sprememb zakonodaje, analiziranje poslovanja v primerjavi s konkurenti in postavitev proračuna za bodoče poslovanje podjetja.

Knjigovodstvo po drugi strani obsega knjiženje v poslovne knjige in upravlja poslovno-finančne podatke podjetja. Čeprav je zelo podobno računovodstvu, ne gre za enako delo. Knjigovodja vodi evidence plačil, pripravlja in pošilja fakture, opozarja neplačnike, obračuna in nakazuje plače in prispevke zaposlenim ter vpisuje poslovne dogodke v poslovno knjigo.

V manjših podjetjih velikokrat ena oseba skrbi za obe vrsti dela.

Nasveti za računovodske storitve

Pomagali vam bomo poiskati primerno računovodstvo za vaše potrebe

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo) — cene in ceniki

C.L. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Pozdravljeni, Imam normirni popoldanski s.p. z dejavnostjo in dvema spletnima trgovinama. Za izdajo računov uporabljam čebelca.biz. Čez dober mesec bom (verejtno začasno) prešel iz popoldanskega na polni s.p. Rad bi začel s prodajo na Etsy, kjer že imam trgovino (trenutno na vocation mode) in kjer sem pred letom že imel nekaj prodaj. Rad bi se pravilno lotil prodaje, vendar nimam časa in znanja za administrativni in računovodski del. Iščem računovodski servis, ki bi mi tukaj lahko nudil pomoč pri pripravi vsega potrebnega za poslovanje, ter pomoč pri računih in davkih.

M.Š. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Želim nov računovodski servis z normalnimi cenami in seveda ki ima fraj kapaciteto da sprejme novega klijenta. Servisi ki se oglašajo zaradi firbca in na koncu sporočijo da imajo zapolnjeno NE POTREBUJEM. Samo resni prosim. Hvala

S.P. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Poslujem s Panteonom v oblaku, DDV po plačani realizaciji, želim mesečno poročilo poslovanja in redna knjiženja plačil

A.R. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Izodjenje raćunovdstve usluge

W. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

ZAVOD je "Nov" ...

K.R. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Nesoglasja

B.B. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Zaradi zmanjšanja obsega dela, kjer imamo mesečno izdane 2-3 račune in prejetih 3-6 računov, brez zaposlenih, iščemo računovodstvo, ki bi bilo pripravljeno sprejeti delo. Smo DDV zavezanec.

K.E. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Zanima nas lokacija Hrpelje Kozina z okolico

M.Š. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Enostranska odpoved izvajalca

E.H. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Namen društva je združevanje fizičnih oseb, vsakokratni etažni lastniki, ki se združujejo z namenom urejanja zadev uživanja skupne lastnine na način, ki odgovarja namenu stavbe kot celote in njenega pripadajočega zemljišča, kot tudi njenih posameznik delov ter s tem izboljšanja kvalitete življenja. Imamo odprt 1 račun, kamor se plačuje članarina. Del članarine se porabi za tekoče stroške, ostalo varčujemo za večje stroške - popravila.

N.K. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Odpiram s.p. Rabim poleg računovodstva tudi pomoč pri izdelavi poslovnih načrtov za prijavo na povabila in javne razpise.

D.K. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Imam popoldanski normiran s.p.. Presegel sem 50.000€ prometa v zadnjih 12ih mesecih. Postal bom davčni zavezanec ter potrebujem računovodski servis. Izdajam približno 40 faktur mesečno... Hvala za ponudbo. Vedno sem dosegljiv tudi na telefon... Hvala in lep pozdrav

A.P. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Potrebujemo nov rac.servis, ker se sedanji zapira. Imamo vse papirje. Nimamo terjatev ne blokad Delamo večinoma vse direktno z e-računi..proklik

Anonimen išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Vodenje računov, bilance, plače.. skratka vse nujno potrebno za obratovanje.

T.Z. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Pozdravljeni, potrebujen nov računovodski servis. Trenutna računovodkinja mi vsak mesec pošlje email z položnicami za prispevke ter obračun amortizacije. Vse račune sam plačujem, vsak mesec ji pošljem račune za stroške in konec leta mi naredi bilanco. To je načeloma vse kar potrebujem od računovodskega servisa.

V.U. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Novo ustanovljeni, potrebno bo voditi tudi tekoči račun, prevzeli bomo lokal v najem - ponudba velja do 7.03.2020

V.P. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Iščem računovodski servis

Anonimen išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Iščem zanesljiv računovodski servis, za vodenje tekočih računovodskih papirjev, ki jih dostavim datumsko urejene (in na vsakem prejetem računu zapisano kdaj je prejet, kdaj je plačan) za pretekli mesec, sem redni plačnik. Iščem pa zanesljiv in strokoven računovodski servis. Kako se posluje z podjetjem mi je načeloma jasno, držim se tudi vseh rokov, trudim se pa tudi da ima računovodstvo (in jaz) z papirji čim manj dela. Zelo sem zainteresiran za online delo (izdajo računov) kar imam sedaj urejeno preko https://www.cebelca.biz/, brezplačno verzijo ker mesečno nikakor ne presežem 25 računov.

M.K. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Trenutno imam dvostavno vodenje. Gre za popoldanski s.p. Zanima me cena za obdobje enega leta z vsemi potrebnimi računovodskimi storitvami. Namen povpraševanja je raziskati, če je ugodneje zamenjati obstoječi računovodski servis in to tudi narediti. Lokacija servisa ni pomembna, v kolikor lahko račune pošiljam po elektronski pošti ali podobno.

P.B. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Pantheon program

M.V. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Smo društvo v javnem interesu na področju varovanja zdravja, humanitarna organizacija, prostovoljska organizacija. Imamo: - 5 zaposlenih za polni ali delni del.čas - 30 podjemnih - 6 s.p. - 13 psiholoških svetovalnic, cca 20 financerjev - 20 stroškovnih mest - vse poslovanje preko programa E-računi, zato lokacija račnovodstva ni pomembna - izdanih računov cca 4500 letno, od tega 99% za prispevek klienta za materialne stroške 8 eur na svetovanje, plačani so v gotovini, sami vsak dan zaključimo blagajno. - prejetih računov cca 200 letno, 15 na mesec (elektrika, voda, plin, smeti, upravljanje, najemnine, pisarniški material), plačujemo preko NLB e-banke - finančna poročila 3x letno (za obdobje 1-4 do 31.5., za obdobje 5.-8. do 30.9., za obdobje 9.-12. do 31.1.). Prosim za ponudbo po posameznih postavkah. Lep pozdrav Mojca Vatovec

B.B. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Imam program ORO. Imam znanja s področja financ in računovodstva iz bivših služb. Nisem pa več trenutno na "tekočem" z vsemi predpisi in zahtevami !

J.Ž. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Normirani d.o.o išče računovodstvo, število računov bo približno takšno kot zgoraj navedeno, ostale postavke so bolj na pamet :)

S.G. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Izkušeno računovodsko, davčno, poslovno svetovanje.

Anonimen išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Uporabljam Birokrat

E.B. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Imam Birokrata z davčno blagajno, delno ga obvladam, ne pa še vse. Sam vpisujem vse račune, izdelujem DDV-O, oddajam PODO- OPSVZ in plačujem preko eDavkov...pomoč potrebujem največ ob koncu leta pri izdelavi bilance. Potrebujem torej knjigovodjo-kinjo, ki obvlada Birokrata.

R.M. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Pozdravljeni, naslednji teden bom odprl popoldanski sp - normiran. Delal bom samo za eno podjetje in placan po proviziji. Izstavil bom samo en racun mesecno. S tem se srecujem prvic tako da pricakujem tudi obcasno pomoc- nasvete na kaj vse moram biti pozoren. Lp Rok

M.Z. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Gre za zavod i. Zanima me, koliko so stroški na leto in potem letne bilance? Nisem pa še povsem prepričana, ali se morda odločim za s.p...

G.K. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Prosimo za ponudbo za vodenje računovodstva za izključno nepridobitno dobrodelno nevladno organizacijo v ustanavljanju, ki bo registrirana kot zavod v zasebni lasti. Ponuba naj zajemo vodelnje kompletnega računovodstva, pripravo zaključnega poročila za Ajpes in FURS in vseh morebitnih drugih zakonsko predpisanih knjigovodskih dokumentov za zavod. Zavod nekajkrat na leto (3-5x) organizira enodnevne in večdnevne tečaja učenja tehnike za samopomoč. Tečaji so brezplačni, stroški najema prostora in hrane se krijejo iz prostovoljnih prisopevkov, ki jih po svojih zmožnostih in v poljubni višini donirajo udeleženci. Prispevki niso pogoj za udeležbo na delavnici/tečaju. Organizatorji , podporno osebje vključno z učiteljem delajo na tečaju brez plačila kot prostovoljci in imajo z zavodom sklenjeno pogodbo o prostovoljnem delu. Enako velja za osebje, ki vodi zavod. Izjemoma se lahko prostovoljcem povrnejo potni stroški (maksimalno 5-6 potnih nalogov na leto). Stroški in donacije so odvisni od števila izvedenih tečajev. Stroški na letni razni lahko znašajo od 2.700 do 15.900 EUR na leto in zajemajo: računi za najem prostorov in hrano na tečaju in material za poslovanje: 10-20 računov, potni stroški: 0-6 izplačil, bančni stroški: 24 nakazil). Donacije na letni ravni pa lahko znašajo od 3.300 do 16.100 EUR. Do 15 donacij letno je nakazanih neposredno na poslovni račun, donacije v gotovini, ki se zbirajo v gotovinski blagajni pa se nakažejo na račun 3-5 x letno. Skupno število vseh gotovinskih vplačil v blagajno je lahko od 50 do 110 na leto. Za dodatne informacije, me prosim kontaktirajte. Gašper

Anonimen išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Pošiljam povpraševanje za vaše računovodske storitve,zanima me predvsem cena... Čeh Dušan s.p. strežba pijač Popoldanski s.p., 1 zaposlena za polni delovni čas, 1 zaposlena za polovični delovni čas, 1 zaposlena za 40ur na mesec... cc 25 računov na mesec...davčni zavezanec...dvostavno knjigovodstvo... Klavdija rodošek s.p. strežba pijač Popoldanski s.p., 1 zaposlena za polni delovni čas, 1 študentka, cc 20 računov na mesec...

T.T. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Želeli bi si dolgoročnega sodelovanja z računovostvom, kateri ima izkušnje z poslovanjem zavodov, kot tudi z s.p. -ji. Pomoč iščemo ne samo v računovodskem smislu, tem več tudi svetovanje in individualni pristop. Govorimo o zavodu in dveh s.p.- jih. Izkušnje na področju kulture in z samozaposlenimi iz kulture zaželjene.

D.B. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Uporaba programa Minimax

I.M. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Gre za s.p., ki bo v prvem letu delovanja imel majhno količino transakcij. Čeprav bo zahteval bo le minimalen obseg računovodskih storitev, potrebujem dober računovodski servis in vrhunsko podoporo. Iščem dolgoročno sodelovanje. Ivan Mikić

Anonimen išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Želim pošteno sodelovanje.

V.V. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

S.p. potrebujem za delo v podjetju (sedaj preko študentskega servisa)

K.K. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Trenutno uporabljamo Perftech Largo, vendar menjava sistema ni problem. Glede na naravo poslovanja (malo poslovnih partnerjev) sam prenos podatkov ni problematičen

L.J. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

/

K.Š. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Pomembna mi je nizka cena

M.Z. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Podjetje MD-TEH d.o.o. Plese 9a M.Sobota

B.D. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Papirno poslovanje

B.D. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Papirno poslovanje

S.G. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

O

M.V. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Odpiram s.p., kjer bom opravljal storitveno dejavnost športno-projektnega svetovanja. Pri tem bom večinoma posloval s pravnimi osebami v tujini (tudi izven EU). Iščem najnižjo možno ceno.

M. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Računovodske storitve za manjše društvo, ki se večinoma ukvarja zgolj z nepridobitno dejavnostjo. Lp

T.J. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Za izdajo in prejem faktur uporabljamo spletno aplikacijo e-računi, tudi za vnos bančnih izpiskov, spremljanje financ, osnovnih sredstev, pripravo potnih nalogov

L.Z. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Spletni dostop do ažurnih podatkov

Anonimen išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Potrebujem informativno ceno računovodskih storitev.

I.G. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

ZANIMAMO SE ZA PRESTAVITEV RAČUNOVODSTVA TAKOJ KER GRE NAŠA RAĆUNOVODKINJA V POKOJ.

Anonimen išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Računovodske storitve za dalj časa.

P.D. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

-

G.G. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Imamo dve podjetji eno s tremi zaposlenimi - s.p. in drugo brez zaposlenih d.o.o. oba tromesečna davčna zavezanca. nizek promet in malo faktur.

Š.B. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Priprava zaključnega računa za Ajpes in Durs

B.B. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

TRENUTNO IMAMO VSE PODATKE V LASTNEM RAČUNALNIKU NA SEDEŽU PODJETJA BOGNARJEVA POT 5, 1000 LJUBLJANA V PROGRAMU PANTHEON. ŽELIMO OBDŽATI RAČUNOVODSTVO PRI SEBI, NA NAŠEM RAČUNALNIKU. IŠČENO RAČUNOVODSKI SERVIS, KI ŽE VEČ LET USPEŠNO UPORABLJA PROGRAM PANTHEON, DA BI NAM SVETOVAL IN NAM POMAGAL UREDITI IN AŽURIRATI STANJE ! IMAMO FINANČNO KNJIGOVODKINJO GA. GOGO ČEVNIK, KI FAKTURIRA - SALDAKONTI KUPCEV, VODI TRR-PLAČILNI PROMET, PREJEMA RAČUNE DOBAVITELJEV- SALDAKONTI DOBAVITELJEV ! ŽELIMO STROŠKE IN PRIHODKE VODITI PO PROJEKTIH-STROŠKOVNIH MESTIH (GRADBIŠČIH). TRENUTNO NE ZNAMO IZKORISTITI MOŽNOSTI, KI JIH PROGRAM PANTHEON NUDI ! DO UREDITVE RAZMER IN VSPOSTAVITVE SISTEMA BOMO POTREBOVALI VAŠO FIZIČNO PRISOTNOST ! PODROBNOSTI V NADALJEVANJU PO OSEBNEM KONTAKTU!

Anonimen išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Iščem računovodski servis, ki mi bo znal svetovati, pomagal pri razvoju podjetja, ,ki mu bom lahko zaupal in se lahko zanesel nanj ter mi vodil računovodstvo tako kot je to potrebno, ne pa da moram plačevati visok davek na dobiček denarja na računu pa nimam, da bi poravnal stroške, kaj šele da bi plačal davek.

J.P. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Dober računovodja

P.K. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Spoštovani, imam dopolnilno dejavnost za katero bi potreboval vodenje potrebnih računovockih stvari. Nisem davčni zavezanec . Rad bi se bolj pojavljal na trgu-oziroma preko interneta bi se rad reklamiral.... Prosim za nasvet. lep pozdrav Roman Korun

D.N. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Uporabljam program minimax

T.M. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Program e-računi

I.D. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

S 1.9.2014 bom odprla svoj s.p. Iščem računovodjo ki bi mi lahko dal vse potrebne informacije glede odprtja ter potem tudi urejal računovodske storitve. Obseg dela bo vsak mesec enak in sicer izstavljena bosta dva računa (vsak mesec enaka).

Anonimen išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Uporabljamo program e-računi

P.R. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Fakture izdajamo sami, želeli bi prevzem dokumentacije pri nas.

B.V. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Xxx

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo) — po mestih