fb

Petje na poroki - Maribor in okolica

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za glasbene nastope - petje na poroki ter pridobite cene in ponudbe za mesto Maribor.

212.140
povpraševanj strank
8.571
ponudnikov storitev

Top 10 izbor: najboljši ponudniki za glasbene nastope (petje na poroki, Maribor in okolica)

Preverjeni glasbeniki
OKAJENI MUZIKANTI - Logotip
OKAJENI MUZIKANTI
5,0
(17)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Narodno-zabavni show kvintet
Preverjeni ponudnik Ponudnik izbran že 7 krat

Opis

Okajeni muzikanti smo družba šestih fantov, ki nas druži predvsem pravo prijateljstvo in veselje do kvalitetne narodnozabavne glasbe.

Z večglasnim petjem zadovoljujemo ljubitelje Slakove glasbe, ko poprimemo vsak za svoj instrument pa zazvenijo Avsenikove melodije ali pa melodije Alpskega kvinteta.

Ansambel deluje 9 let, v današnji zasedbi pa delujemo 6 let.

Igramo vse zvrsti, tako v zasedbi kvinteta kot tudi tria.

Igramo za vse vrste priložnosti. Poskrbimo tudi za odličen humor, po čemer smo razpoznavni.

Ker smo v ansamblu sami veseljaki, nam izvajanje vragolij na odru ne dela težav.

Za več informacij glede cene, nas kontaktirajte.

ČLANI ZASEDBE:

 • Grega Podpečan

(kromatična harmonika, diatonična harmonika, klaviature)

Grega Podpečan je rojen 17.7.1982 v Slovenj Gradcu. Živi v Hramšah pri Dobrni. Diatonično harmoniko se je začel učiti pri 11 letih. Leta 1997 je skupaj s sošolcema Primožem in Luko ustanovil ansambel Izvir. Ker je velik ljubitelj Avsenikove glasbe, se je leta 2000 pričel učiti kromatično harmoniko. Grega je po poklicu rudar, zaposlen pa je v premogovniku Velenje. Ponosen je na svoja otroka Aljaža in Nejo, ter partnerico Petro, ki ga zelo podpira na njegovi glasbeni poti. V prostem času rad smuča, igra nogomet in se druži s prijatelji.

 • Primož Švent

(kitara, pozavna, bariton, kontrabas, vokal)

Primož je rojen 5.8.1983 v Celju. Leta 1990 je začel obiskovati nižjo glasbeno šolo, kjer se je učil igrati kitaro. Po končanju nižje glasbene šole iz kitare, se je pridružil ansamblu Izvir, katerega člani so bili sami sošolci iz osnovne šole. Zanimala ga ni samo kitara, željo je imel tudi po igranju baritona. Ure baritona je začel obiskovati pri g. Majcen Tomažu, sedaj članu ansambla Die Mooskirchner. Leta 2004 se je kot kitarist pridružil ansamblu bratov Jamnik. Z njimi je nastopal predvsem po tujini in tudi doma po Sloveniji. Od leta 2009 je stalni član ansambla Okajni muzikanti in godbe Dobrna pri kateri igra bariton in pozavno. Njegovi največji vzorniki so legendarni Avseniki. Igranje v ansamblu mu je v veselje in pri tem zelo uživa. Njegova največja sreča pa sta sin Patrik ter hčera Anika s katerima se radostuje vsak dan posebej.

 • Luka Volk

(bariton, kontrabas, klarinet, saksofon, kitara, vokal) Luka Volk je rojen v Celju. Z devetimi leti je začel obiskovati glasbeno šolo, kjer se je učil igranja klarineta. Vzporedno se je, proti koncu osnovne šole, pridružil ansamblu Izvir, kjer je na začetku igral sopran saksofon, kasneje, pa ga je predvsem zaradi ljubezni do Avsenikove glasbe, zamenjal klarinet. Po prenehanju aktivnega igranja z ansamblom Izvir, se je podal v poklicne vode in najprej opravljal delo voznika vlačilca v mednarodnem prometu. Vzporedno je študiral na Fakulteti za logistiko, tako, da sedaj opravlja delo logista. Igranje pri Okajenih muzikantih mu je v izredno veselje, je pa tudi umetniški vodja ansambla. V prostem času se rad poda v planine, kolesari, plava in se druži s prijatelji.

 • Mitja Marošek

(klarinet, saksofon, diatonična harmonika, vokal)

Mitja Marošek se je rodil 25. 1. 1988 v Slovenj Gradcu. Nižjo in srednjo glasbeno šolo je končal v Glasbeni šoli Fran Korun Koželjski v Velenju pri prof. Otu Kožuhu. Po končanem srednješolskem izobraževanju se je vpisal na Akademijo za glasbo v Ljubljani smer klarinet, pri prof. Slavku Goričarju, ter jo leta 2010 tudi z odliko zaključil. V času šolanja se je udeležil kar nekaj tekmovanj mladih glasbenikov Slovenije, tako solistično kot tudi s kvartetom klarinetov. Udeležil se je tudi raznih seminarjev in poletnih šol klarineta pri svetovno znanih klarinetistih. Nekaj časa je sodeloval tudi z orkestrom Opere in baleta SNG Maribor. Je redni član Pihalnega orkestra Premogovnika Velenje, kvarteta klarinetov ter umetniški vodja Godbe Dobrna.

Z narodnozabavno glasbo se je začel srečevati že v zgodnjih otroških letih, saj se je poleg učenja klarineta učil tudi diatonično harmoniko. Sedaj je zaposlen kot profesor klarineta na Glasbeni šoli v Kranju, kjer poučuje klarinet, kljunasto flavto in saksofon.

 • Vladimir Krničar

(trobenta, vokal, klaviature) Vladimir Krničar je rojen 03.10.1984 v Mariboru, stanujoč v Obrežu. Svojo glasbeno pot je začel z 11 leti. Sprva se je učil igranja na klavirsko harmoniko v glasbeni šoli Ormož, vzporedno pa se je učil še igranja na trobento, s katero je nadaljeval šolanje na takratni umetniški gimnaziji v Mariboru, kjer ga je igranja na trobento učil prof. Janez Vouk. Po končani srednji šoli, je študij trobente nadaljeval na Univerzi za glasbo in umetnost v avstrijskem Gradcu pri svetovno znanem trobentarju prof. Stanku Arnoldu, kjer je tudi diplomiral. V vseh letih svojega izobraževanja se je izpopolnjeval še pri: Bo Nilsonu iz Švedske, Hansu Ganschu iz Avstrije ter Otu Sauterju iz Nemčije.

Trenutno je učitelj trobil na glasbeni šoli Ormož. Je tudi član prvega brass banda v Sloveniji in sicer Brass banda Maribor, član ter predsednik godbe na pihala Središče ob Dravi ter član pihalnega orkestra GŠ Ormož. Seveda pa je tudi zvesti član OKAJENIH MUZIKANTOV.

 • Andrej Lešnik

(vokal, bariton, bas kitara) Andrej Lešnik je rojen 9.9.1976 v Slovenj Gradcu. Sedaj živi s partnerko Tanjo in imata 3 otroke: Niko, Pijo in Urbana. Z glasbo se ukvarja že kar nekaj časa, saj ga glasba osrečuje. Rad pa se ukvarja tudi s humorjem, ker meni, da brez heca ni življenja ali če pove drugače, da vsaka beseda šegava v zabitem ušesu spava. :)

Če se ne boste imeli kam dati, ga pokličite in se boste začeli smejati!

Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://okajeni-muzikanti.si
Storitve
Glasbeni nastopi (Narodno-zabavni ansambli, Petje na poroki, Instrumentalne skupine)
Lokacija
Vrba 7, 3204 Dobrna

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 17 uporabnikov.
 • Stanka B. 09. Okt. 2017

Res ste nama polepšali dan, super igrate, polni humorja, profesionalni in vzdržali ste do konca ter naredili nepozabno zabavo. Hvala :)

 • Jernej Ž. 20. Sep. 2016

odlično je bilo

 • Tatjana B. 17. Sep. 2016

Le tako naprej! Super ste!

 • Matej G. 17. Sep. 2016

Zelo so izvirni in preprosti polni humorja in kvalitetno izvajajo svojo storitev.

 • Anja G. 16. Sep. 2016

Fantje so igrali na abrahamu moje mame in so odlicni tako instrumentalno kot vokalno. So zelo preprosti in duhoviti.

 • Trauda M. 16. Sep. 2016

Možu so prišli za presenečenje abrahama. Bil je zelo pozitivno presenečen.

 • Žiga J. 16. Sep. 2016

Živa resnica je car boljšega ni pa tudi muska je na nivoji

 • Laura N. 16. Sep. 2016

Igranje na rojstnem dnevu

 • Simon K. 16. Sep. 2016

Igranje ter šov super. Bolje ne moreš. Tako naprej

 • Maja K. 15. Sep. 2016

Najbolj všeč mi je to, da so fantje takoj za akcijo in res zelo dobri glasbeniki.

 • Matic M. 15. Sep. 2016

še več programa

 • Nilolina V. 15. Sep. 2016

Odlicni ste..

 • Slavko K. 15. Sep. 2016

Super so...

 • Petra P. 15. Sep. 2016

Odlični so.Še posebej njihov show.

 • Katja O. 15. Sep. 2016

Zabavni, naredijo veselo in prijetno vzdusje na zakljucnih zabavah.

 • Kim M. 15. Sep. 2016

Dobra glasba in humor na enem mestu.

 • Mirjana K. 14. Sep. 2016

Igrali so mi na abrahamu. Fešta kot se šika. Fantje odlično

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (petje na poroki) za mesto Maribor z okolico je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam za mesto Maribor osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu za mesto Maribor, mu posredujte to povezavo.

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / glasbeniki

Odličen vokal - razvidna leta izkušenj!
Izredno prijazna in odprta oseba.

Mojco sem imela priložnost poslušati že večkrat ob različnih priložnostih. Med drugim je s petjem obogatila nastop kulturnega društva, ki se ukvarja s starimi plesi, poslušala sem jo na koncertu Akademije za glasbo, zapela pa je tudi na pogrebu mojega očeta. V njenem glasu je nekaj posebnega, kar nikogar ne pusti ravnodušnega. Mislim, da lahko s petjem polepša vsak dogodek, najsi bo vesel ali žalosten. Vsekakor jo lahko samo toplo priporočam.

Prvovrsten nastop

Prijazna in zelo lep poseben vokal, ki je prava redkost.

Srčna in vredna zaupanja.(vrhunska vokalistka)

Pevka je prijazna, zelo dostopna in prilagodljiva stranki,
petje je zelo dobro.

Ga.Mojca je zelo prijazna, komunikativna,njeno petje je cudovito.

Zelo prilagodljiva in širok nabor ponudbe.

Čudovit glas, prijaznost, korektnost, profesionalnost.

Vse nam je bilo čudovito.

Vse je super

Čudovit glas in zelo čustveno ter doživeto petje. Nepozabna izkušnja. Priporočam vsem.

Zelo zadovoljen. Zapela je ob spremljavi meni zelo ljubega instrumenta- citer, ob praznovanju 80. rojstnega dne. Po lastni presoji je izbrala pesmi in dobro izbrala. Glasbeni nastop je bil presenečenje na praznovanju in je bil odlično izveden.

Izjemen glas, zelo dober nastop! Priporočam

Marija mi je zapela dve pesmi na civilnem delu najine poroke in je zelo lepo izpadlo. Vse kot dogovorjeno, nobenih pripomb.

Marijo smo videli trikrat na njenem koncertu in je zelo leeepooo pela, s čutnostjo, s srcem in lepim glasom.. In pela je tudi pri sinu na krstu, nekaj nepozabnega in najlepšega..

Moja pričakovanja so bila presežena.
Poje z občutkom.
Priporočam vsem, ki iščejo kvalitetno petje za svoje najlepše spomine, kot so poroka krst, razstave, protokole,..
Glede na kvaliteto je storitev več kot cenovno ugodna.

Urejenost, dogovarjanje

.....................................................................................

Nimam pripomb in sugestij. Samo tako naprej.

Zelo kvalitetno speljan vecer na nasi prireditvi.
Pester nabor glasbe odigran na visokem nivoju in dobra volja cel vecer.
Bravo.

Vse je bilo dobro

Dobro je vse.

super,tocno,smesno

Dobra glasbena skupina, ki poleg petna z komedijanskih nastopom popestrijo vsako zabavo

Vse je odlicno

dobri in kvalitetni lasbeniki

Super,odlicen ansambel....poln dobre,pozitivne volje,znajo narediti festo kot se rece. Z eno besedo NAJBOLJSI :) Le tako naprej fantje in dekle :) Priporocam

Sproščenost, tudi program za otroke. Izbira glasbe za široko množico.

Več kot enkratna ponudba ter izkušnja...
Toplo priporočam...

Zelo dober ansambel. Igral nama je na poroki. Upoštevali so najine želje, družbo držali do jutra, najini svatje so naju spraševali kje sva jih našla, kako so dobri.

Bili smo zelo zadovoljni

Bili so super,družbo držali celo noč pokonci in naredili res super nepozabno zabavo. Definitivno priporočamo!

Izpolnijo in ne samo to...presežejo vsa pričakovanja. Super so...saml v tem tempu naprej!

Res ste nama polepšali dan, super igrate, polni humorja, profesionalni in vzdržali ste do konca ter naredili nepozabno zabavo. Hvala :)

Super zabava

Suprr je čuj

Več narodnih

Zabavni, odzivni, profesionalni!

Zabavali so nas na privat zabavi

Za poroko sva iskala skupino, ki bi imela vse. Torej bila sva zahtevna: zenski vokal, bobni ki bolj poudarijo pesmi, da imajo frajtonarico in hkrati igrajo tudi vse zabavne pesmi. Takih ponudnikov ni veliko pri nas. Nasla sva jih nakljucno po internetu, saj prej nisva slisala se za njih. Sla sva jih poslusat v zivo in takoj sva si rekla: to je to!
Ines ima vrhunski glas, skupina na sploh deluje zelo dobro. Vsi na poroki so samo hvalili, saj so zur baredili nepozaben. Igrali z zelo majhnimi pavzami vse do petih zjutraj. Ni jih bilo za ustavit:) tako da toplo priporocam skupino Hooruk vsem, ki si zelijo na poroki dober zur, ne samo z narodno slovenko muzko. Zelo so prilagodljivi in igrajo kar jim narocis: ce zelis narodno slovensko, ti bodo igrali to. Midva sva zelela bolj zabavne in hrvaske in to je bilo tudi gostom vsec, saj sva imela vecino mlade ljudi. Vse pohvale skupini!:) Da bi se se enkrat odlocala, bi se odlocila za njih.

Odzivni, kvalitetni, zmerna cena.

So prava energijska bomba. Izvedba širokega nabora skladb različnih zvrsti je kvalitetna in podkrepljena z vrhunskim ozvočenjem. Samo igranje pa je začinjeno z ravno pravšnjo mero humorja....skratka NAVDUŠENA.

Hoorukovci so odlicna skupina, primerna za vsak super žur!
Big like !

Prijazni, hiter odziv na mailu

Super skupina.

Jaz bom samo napisal Ines Jurčič je zakon, lepo glas in tudi bend je uredu

Odličen bend.

Veliko glasbe z malo pavz!
Med pavzami so bile odlične igre

Top in profesionalno!!! 👌

odlično je bilo

Le tako naprej! Super ste!

Zelo so izvirni in preprosti polni humorja in kvalitetno izvajajo svojo storitev.

Fantje so igrali na abrahamu moje mame in so odlicni tako instrumentalno kot vokalno. So zelo preprosti in duhoviti.

Možu so prišli za presenečenje abrahama. Bil je zelo pozitivno presenečen.

Živa resnica je car boljšega ni pa tudi muska je na nivoji

Igranje na rojstnem dnevu

Igranje ter šov super. Bolje ne moreš. Tako naprej

Najbolj všeč mi je to, da so fantje takoj za akcijo in res zelo dobri glasbeniki.

še več programa

Odlicni ste..

Super so...

Odlični so.Še posebej njihov show.

Zabavni, naredijo veselo in prijetno vzdusje na zakljucnih zabavah.

Dobra glasba in humor na enem mestu.

Igrali so mi na abrahamu. Fešta kot se šika. Fantje odlično

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.