Hišni servis: Cenik in preverjeni hišni mojstri za mala hišna popravila

Popravilo ali inštalacija določenih elementov notranje opreme in malih gospodinjskih aparatov zna biti kar zahtevna. V tem primeru se obrnite na hišni servis, ki bo poskrbel za kvalitetno izvedbo in montažo kuhinje, kopalnice, pohištva, rolet, klimatske naprave, radiatorjev, ipd. Prav tako pa naj vas priklop pomivalnega ali pralnega stroja ne skrbi, saj hišni mojster poskrbi tudi za to. V nadaljevanju smo analizirali cene najpogostejših storitev, ki jih izvaja servis in vam pripravili seznam preverjenih hišnih mojstrov, ki jih najdete na Omisli.si/hisnega-mojstra. Ne spreglejte tudi okvirne cene hišnega servisa za izvedbo malih hišnih popravil.

Kazalo >

HIŠNI SERVIS: CENE

povprečne cene hišnega mojstra za hišni servis ter ceniki

12-20 EUR/h

Kontaktirajte hišne mojstre (ponudbe / cene)

Hišni servisCena hišnega mojstra
Montaža klime / klimatske naprave260-400 €/kpl
Odmaševanje odtokov (čiščenje odtokov)40-60 €/kpl
Popravilo in montaža rolet18-39 €/kpl
Montaža oken, okenskih polic in manjša popravila (vgradnja oken)50-100 €/kos
Montaža pohištva40-120 €/kos
Montaža vrat in manjša popravila40-60 €/kos
Montaža tuš kabine / kopalne kadi100-180 €/kos
Priklop pralnega / pomivalnega stroja in manjša popravila34-56 €/kpl
Montaža in čiščenje bojlerja50-120 €/kpl
Menjava ključavnice in montaža električne ključavnice45-150 €/kpl
Montaža nadzornih kamer180-300 €/kpl
Montaža WC školjke, pisoarja, bideja in kotlička40-60 €/kos
Montaža umivalnika, pomivalnega korita35-50 €/kos
Montaža sifona15-30 €/kos
Vzdrževanje objekta15-25 €/h
Menjava / montaža radiatorjev80-150 €/kpl
Montaža domofona / hišnega zvonca90-150 €/kpl
Montaža kuhinje in kuhinjskega pulta60-120 €/kos
Menjava pipe (montaža armature)20-25 €/kos
Montaža kuhinjske nape40-130 €/kos
Montaža in popravilo žaluzij15-20 €/m2
Montaža pečice25-30 €/kos
Montaža luči in menjava žarnic20-35 €/kpl
Druga mala hišna popravila12-20 €/h

Kontaktirajte preverjene mojstre (ponudbe / cene)
hišni-servis-mojster-omisli-si-cene
Mojster za hišni servis vam hitro uredi mala hišna popravila.

Najboljši mojstri za hišni servis v Sloveniji

TOP 10 najbolj iskanih hišnih mojstrov za mala hišna popravila

Loading

celoten seznam mojstrov za hišna popravila >

Če menite, da vam ljubi mojster za hišni servis manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo, da bi ga lahko predlagali strankam, ki iščejo njegove storitve.


hišni-servis-mojstri-cene-storitev-kvalitetno-ugodno
Preverite, kaj vse lahko namesto vas opravi hišni mojster in kakšne so cene posameznih storitev.

Koliko stane hišni servis: Cena za mala hišna popravila hišnih mojstrov in ceniki

Marsikatera hišna popravila lahko opravimo sami. Kaj pa, ko nimamo dovolj znanja in izkušenj? Takrat pokličemo izkušen hišni servis, ki delo opravi namesto nas.

Montaža klime / klimatske naprave

Vroča poletja, ki jih imamo zadnje čase, še kako povečajo potrebo po uporabi klimatske naprave. Za pravilno delovanje pa mora klima biti kvalitetno nameščena in na pravem mestu. Na trgu je veliko vrst klimatskih naprav, zato se pred nakupom posvetujte s strokovnjakom, katero klimo priporoča za vaš dom. Cena montaže znaša od 260 € – 400 €/kpl in je odvisna od zahtevnosti montaže, priprave podlage (vrtanje in preboj stene) ter moči klimatske naprave.

montaza-popravilo-klimatske-naprave-cenik
Hišni mojster bo s pravilno montažo poskrbel za kvalitetno delovanje vaše klimatske naprave.

Odmaševanje odtokov (čiščenje odtokov)

Enostavne zamašitve v umivalnikih res lahko saniramo sami. Ko pa gre za odmaševanje zahtevnejših odtokov in vodovodnih cevi, potrebujemo hišnega mojstra. Cena za čiščenje zamašenega odtoka in odtočnih cevi znaša od 40 € – 60 €/kpl. Hišni mojster bo pri izvedbi uporabil ustrezno orodje, odmašil odtoke in cevi ročno ali s pomočjo visokotlačnega čistilca.

odmasevanje-odtokov-cena-za-hisni-servis
Ne zapravljajte velikih količin denarja z nakupom agresivnih sredstev za odmaševanje odtokov. Najemite hišnega mojstra, ki bo kvalitetno opravil svoje delo in pri tem ne bo poškodoval vaših vodovodnih inštalacij.

Priporočamo branje: ČISTILNI SERVIS: CENIK PONUDNIKOV ZA ČIŠČENJE STANOVANJA ALI HIŠE (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, …)

Popravilo in montaža rolet

Daljša in pogosta uporaba rolet lahko povzroči obrabo ležajev in celotnega roletnega sistema. Hišni mojster bo poskrbel za popravilo okvar, obrabe ali poškodb. Obrabljene dele bo zamenjal z novimi in obnovil mehanizacijo. Cena za montažo novih rolet znaša od 28 € – 57 €/m2, za popravilo sistema pa boste odšteli od 18 € – 39 €/kpl. Pri ceni je potrebno upoštevati količino rolet ter zahtevnost njihovih poškodb.

montaza-in-popravilo-rolet-cenik
So se vam pokvarile rolete in jih ne zmorete popraviti sami? Pokličite na pomoč hišni servis, ki bo kvalitetno poskrbel za ponovno delovanje vašega sistema za senčenje.

Montaža oken, okenskih polic in manjša popravila (vgradnja oken)

Da okna pravilno tesnijo in ščitijo notranje prostore pred klimatskimi vplivi, morajo biti pravilno montirana. Upoštevati je potrebno, da se montaža stenskih ali strešnih oken razlikuje, prav tako pa velik pomen pri izvedbi montaže ima material, iz katerega so okna narejena. Cena montaže okvirno znaša od 50 € – 100 €/kos. Ne pozabite na vgradnjo okenskih polic, ki jih skladno z montažo oken izvede hišni servis in običajno znaša od 10 € – 55 €/tm.

montaza-okna-okenske-police-cenik-popravilo-hišni-servis
Hišni servis ima izkušnje z vgradnjo oken in okenskih polic, kot tudi popravilom sistema za odpiranje oken, itd. Zato se ne mučite z učenjem samostojne inštalacije.

Montaža pohištva

Delo, ki marsikomu ni najbolj všeč, je gotovo montaža pohištva. Sestavljanje, vijačenje številnih kosov pohištva in sledenje izvedbenemu načrtu je lahko zamudno in zahtevno opravilo. Zakaj ne bi to namesto vas opravil priznan hišni servis, ki mu montaža pohištva ni tuja? Cena za montažo pohištva znaša od 40 € – 120 €/kos. Odvisno seveda od količine in dimenzij pohištva, ter zahtevnosti njihove izdelave. Preverite pri posameznih ponudnikih, koliko zaračunajo tovrstne storitve.

montiranje-servis-popravilo-pohistvo-cenik
Mojster bo na vaš dom prišel opremljen z vsemi elementi, ki jih potrebuje za inštalacijo vašega pohištva.

Priporočamo branje: TALNE OBLOGE: CENA, PREDNOSTI IN SLABOSTI (PVC/VINIL, PARKET, EPOKSI, LAMINAT, PLOŠČICE)

Montaža vrat in manjša popravila

Hišni servis je vajen dela z različnimi kombinacijami materialov, oblikami in dimenzijami vrat. Poskrbi za demontažo starih in montažo novih vrat po vaši želji. Cena za montažo vrat znaša od 40 € – 60 €/kos. Prav tako hišni servis poskrbi za manjša popravila kot so na primer menjave pantov ali vratnih kljuk, ki okvirno znašajo od 8 € – 20 €/kos. Prepustite pa mu lahko tudi zahtevnejša popravila kot je menjava  steklene šipe na vratih.

popravilo-montaza-instalacija-vrata-hišni-servis-cene-storitev
Okvirna cena hišnega servisa za montažo notranjih ali vhodnih vrat znaša od 40 € – 60 €/kos.

Montaža tuš kabine / kopalne kadi

Ko prenavljate kopalnico ali opremljate novogradnjo, se obrnite na hišni servis. Izkušen mojster bo po ugodni ceni od 100 € – 180 €/kos poskrbel za montažo vaše tuš kabine ali kopalne kadi. Višina stroškov je seveda odvisna od zahtevnosti vgradnje, ko gre za montažo kompleksnejših elementov, je cena višja. Prav tako so dodatna dela lahko zaračunana posebej, odvisno od ponudnika.

montaza-izvedba-kopalnica-tus-kabina-kad
Montaža tuš kabine, kopalne kadi, popravilo ročke za tuširanje, … vse to so storitve, ki so hišnemu mojstru dobro poznane.

Priklop pralnega/pomivalnega stroja in manjša popravila

Da pralni / pomivalni stroj služi svojemu namenu, mora biti pravilno priključen na vodovodni sistem. Hišni mojster bo poskrbel za pravilno delovanje vaših gospodinjskih aparatov. Cena za priklop znaša od 34 € – 56 €/kpl in ne vključuje materiala ali morebitnih dodatnih del, ki so potrebna za izvedbo priklopa. Stroški manjših popravil gospodinjskih naprav pa znašajo od 25 € – 40 €/kos. Odvisno pa je od kompleksnosti izvedbe.

priklop-pralnega-stroja-cenik
Obrnite se na priznan hišni servis in preverite, po kolikšni ceni izvajajo priklope pralnih, pomivalnih strojev in drugih gospodinjskih aparatov.

Montaža in čiščenje bojlerja

Montaža bojlerja vključuje montažo veznih cevi in varnostnega ventila. Vse te elemente je potrebno pravilno namestiti, da sistem deluje. Hišni servis vam zagotavlja kvaliteto storitve. Za montažo bojlerja boste odšteli od 50 € – 120 €/kpl. Stroški se razlikujejo glede na prostornino bojlerja in zahtevnost izvedbe. Hišni servis pa bo za vas opravil tudi čiščenje bojlerja, ki je zaračunano glede na postavko storitev posameznega ponudnika.

cena-za-montazo-ciscenje-bojlerja
Mojstri vam po okvirni ceni od 50 € – 120 €/kpl montirajo bojler v katerem koli objektu. Preverite ponudbe lokalnih hišnih mojstrov.

Priporočamo branje: KLIMATSKE NAPRAVE CENIK: POVPREČNE CENE ZA RAZLIČNE TIPE KLIMATSKIH NAPRAV Z MONTAŽO

Menjava ključavnice in montaža električne ključavnice

Od ponudnika je odvisno, koliko zaračuna izvedbo montaže električne ključavnice, vključno z dobavo materiala. Prav tako je potrebno upoštevati vrsto želene ključavnice. Dobava oziroma montaža električne ključavnice običajno stane od 90 € – 150 €/kpl, za popravilo pa boste odšteli od 45 € -75 €/kpl. Pomembno je, da je ključavnica pravilno izvedena in pripravljena na konstantno uporabo. Hkrati pa vas bo pravilno izvedena električna ključavnica učinkovito ščitila pred vlomilci.

montaza-menjava-kljucavnice-elektricna-kljucavnica
Montaža ključavnice ali popravilo rabljene ključavnice, za oboje je hišni servis pravi naslov.

Montaža nadzornih kamer

Zavarujte svoj dom in imetje, tudi, kadar vas ni doma. Cena montaže nadzornih kamer znaša od 180 € – 300 €/kpl. Stroški so višji, v kolikor gre za velike posesti, kjer je potrebna večja količina nadzornih kamer. Prav tako boste za višjo ceno, od 315 € – 670 €/kpl poleg nadzornih kamer lahko montirali tudi domofon in celoten alarmni sistem. Privoščite si brezskrbne počitnice in prepustite vaš dom v varnih rokah, pod zaščito kvalitetnega alarmnega sistema.

montaza-nadzornih-kamer-hišni-servis-cena
Preverite, kakšne so cene za montažo kvalitetnih nadzornih sistemov.

Montaža WC školjke, pisoarja, bideja in kotlička

Izvedba kopalniške opreme je lahko zahtevno delo, za katerega je potrebno znanje glede vodovodnih inštalacij. Priporočamo, da se tega ne lotite v lastni izvedbi, ampak za to poskrbi hišni servis. Cene vgradnje kotlička se razlikujejo glede na njegovo vrsto. Okvirno je najdražja montaža podometnega kotlička, ki znaša od 350 € – 550 €/kpl. Cenejša pa je izvedba nadometnega kotlička, v višini od 40 € – 70 €/kpl. Cene so odvisne od ponudnika, vrste kotlička in vseh dodatnih del izvedbe kot so keramičarske storitve in urejanje vodovodnih inštalacij. Sicer pa montaža wc školjke, pisoarja ali bideja na že pripravljene vodovodne inštalacije okvirno znaša od 40 € – 60 €/kos.

instalacija-wc-skoljke-cena
Inštalacija vseh kopalniških elementov bo v rokah hišnega mojstra izvedena kar najhitreje in najbolj kvalitetno.

Priporočamo branje: VODOVODAR: CENA IN PREVERJENI VODOVODARJI ZA VODOVODNE INŠTALACIJE IN POPRAVILA

Montaža umivalnika, pomivalnega korita

Pri montaži umivalnikov in pomivalnih korit je hišni servis predvsem pozoren na podlago, kamor bodo ti elementi vgrajeni. Namreč okvirno se cene razlikujejo glede na nosilnost in trdnost sten. Če hišni servis montira umivalnik na nosilno steno, ki je dovolj trdna, običajno gre za lažjo izvedbo, ki znaša od 35 € – 50 €/kos. V kolikor pa gre za vgradnjo korita na šibke stene, se cene lahko dvignejo tudi do 65 €/kos ali več. Potrebno je namreč zagotoviti ustrezne pogoje montaže, da so umivalniki in korita funkcionalni in da ne pride do zamakanja, ali prevelikih obremenitev stene. Hišni servis vam bo svetoval, kaj je za vgradnjo izbranih elementov najbolj primerno.

cena-za-montazo-pomivalnega-korita-hišni-servis
Vgradnjo pomivalnega korita prepustite delavcem hišnega servisa, ki bodo vedeli, na kaj morajo biti pozorni in bodo poskrbeli za kvalitetno montažo.

Montaža sifona

Sifoni niso povsem enaki, razlikujejo se glede namena uporabe, vrste materiala, kvalitete in izgleda. Ločimo enojne, dvojne, trojne, sifone z lončkom, itd. Nameščeni so pod umivalnik, bide, kuhinjsko korito in pomembno je, da so kvalitetno nameščeni in ne puščajo vode. Prav tako je smiselno, da se jih da enostavno razstaviti, v primeru zamašitve. Hišni servis vam montažo sifona računa v višini od 15 € – 30 €/kos.

montaza-sifona-cenik
Nihče si ne želi, da bi sifon takoj po montaži začel puščati. Če za njegovo izvedbo poskrbi hišni mojster, je manj možnosti za to.

Vzdrževanje objekta

Storitve, ki jih hišni servis izvaja v okviru vzdrževanja objekta, zajemajo izvajanje manjših popravil na zunanjosti objekta ali v notranjih prostorih. To so na primer pleskanje, popravilo oken ali vrat, obnova pohištva, izvedba popravil v okviru vodnih, strojnih ali elektro inštalacij. Pomembno je, da v okviru vzdrževanja objekta ne posegamo v namembnost objekta ali spremembe njegovih zmogljivosti. Hišni servis opravlja vzdrževanje objekta po okvirni ceni od 15 € – 25 €/h.

hisni-mojster-za-vzdrzevanje-objekta-cena-storitev
Preverite, kaj vse vključuje storitev hišnega servisa in kakšne so cene za hišnega mojstra.

Priporočamo branje: NOTRANJA VRATA CENIK: CENE IN PREVERJENI PONUDNIKI NOTRANJIH VRAT S PODBOJI IN MONTAŽO

Menjava / montaža radiatorjev

Če obnavljate notranje prostore in ste se odločili za menjavo radiatorjev, preverite, kakšni so stroški, če vam pri tem pomaga hišni servis. Za montažo radiatorjev in celotnega sistema s cevmi in fitingi boste odšteli od 80 € – 150 €/kpl. Kvalitetna izvedba ogrevalnega sistema vam bo zagotovila dolgo življenjsko dobo in brezhibno vzdrževanje.

instalacija-popravilo-radiatorjev-cena
Za montažo ali popravilo radiatorjev boste okvirno odšteli od 80 € – 150 €/kpl.

Montaža domofona / hišnega zvonca

Domofon oziroma hišni zvonec je nepogrešljiv del večstanovanjskih stavb. Vse pogosteje pa ga zasledimo tudi na hišah. Ker neprofesionalna vgradnja hišnega zvonca lahko povzroča številne nevšečnosti, se raje obrnite na hišnega mojstra. Hišni servis bo poskrbel za pravilno vgradnjo in ustrezno povezal vse dele elektroinštalacij. Izbirate lahko med različnimi vrstami domofonov, ki so opremljeni s številnimi dodatnimi elementi (kamera, osvetlitev, modularnost, odporni materiali – če je domofon na območju, izpostavljenem zunanjim vremenskim vplivom, itd). Cena za montažo hišnega zvonca znaša okvirno od 90 € – 150 €/kpl. Za bolj kompleksnejše domofone z veliko dodatki in zahtevno montažo pa so stroški lahko višji.

montaza-elektricnega-zvonca-domofona-cenik
Če vam je delo z elektroinštalacijami tuje, se raje ne lotite montaže hišnega zvonca, ampak to prepustite hišnemu mojstru.

Montaža kuhinje in kuhinjskega pulta

Hišni servis vam pomaga tudi pri sestavljanju pohištva. Stroški montaže kuhinje in pohištva znašajo od 60 € – 120 €/kos. Cena za montažo kuhinjskega pulta pa od 7 € -10 €/m. Pomembno je, da je monter pohištva ob rokovanju z različnimi kosi pohištva pazljiv in uporablja ustrezen material za sestavljanje. Cenik je odvisen tudi od zahtevnosti montaže in morebitnih stroškov za prevoz pohištva na dano lokacijo.

cenik-montaza-kuhinjskega-pulta
Preverite, koliko računa servis za montažo kuhinje in kuhinjskega pulta.

Menjava pipe (montaža armature)

Za montažo armature načeloma ne bi potrebovali strokovne pomoči, a ko pride do zapletov, je dobro vedeti, da se lahko obrnemo na hišni servis. Armature za umivalnik, bide, kad ali kuhinjsko korito so si med seboj lahko zelo različne. Zato je priporočljivo, da ob prenovi ali novogradnji najamemo hišni servis za montažo vseh pip v objektu. Tako si zagotovimo, da je sistem izveden v skladu z varnostnimi priporočili in je delujoč. Cena za montažo armature okvirno znaša od 20 € – 25 €/kos.

menjava-pipe-hisni-mojster-cena-kvaliteta
Da bo vaša pipa kvalitetno montirana in ne bo prišlo do puščanja, se za montažo pipe obrnite na hišni servis.

Priporočamo branje: OKNA CENA: ANALIZA CEN, PREDNOSTI IN SLABOSTI RAZLIČNIH TIPOV OKEN Z MONTAŽO (+SENČILA +POLICE)

Montaža kuhinjske nape

Danes poznamo mnogo različnih vrst kuhinjske nape. To je eden najpomembnejših elementov vsake kuhinje. Okvirna cena za montažo nape znaša od 40 € – 130 €/kos. Stroški montaže otočne nape so lahko višji, prav tako se pri ceni izvedbe upošteva vrsta nape in količina izvedbenih del, potrebnih za kvalitetno montažo. Nakup kuhinjske nape ni vštet v ceno. Pri dobavitelju se pozanimajte tudi, kako pravilno čistite napo, da si boste zagotovili njeno učinkovito delovanje vsakič, ko pripravljate svoje najljubše obroke.

montaza-kuhinjske-nape-cena-za-hišni-servis
Montaža kuhinjske nape je lahko zelo preprosta, če jo za vas opravi hišni servis.

Montaža in popravilo žaluzij

Cena montaže žaluzij je odvisna od količine in vrste materiala. Odvisno pa je tudi, ali so žaluzije montirane na notranji ali zunanji strani oken. Okvirna cena za popravilo sistema za dvig rolet znaša od 18 € – 25 €/kpl. Cena za demontažo starih žaluzij in montažo novih pa okvirno znaša od 15 € – 20 €/m2.

montaza-popravile-sistem-zaluzij-cena
Pravilna izvedba žaluzij je ključnega pomena za njihovo učinkovito delovanje. Preverite, koliko vam za to storitev računa hišni servis.

Montaža pečice

Vgradna pečica lahko povzroča težave, če se ne spoznate na tovrstna dela. Ključno je, da je pravilno povezana z elektroinštalacijami, da ne pride do kratkega stika. Prepustite to delo izkušenemu strokovnjaku, ki vam ga bo zagotovil lokalni hišni servis. Ta vas bo tudi opozoril na morebitne izboljšave, ki jih morate opraviti za pravilno delovanje pečice. Ključno je namreč, da so materiali, ki obdajajo pečico, odporni na visoke temperature. Cena za montažo pečice znaša od 25 € – 30 €/kos in je lahko višja, če gre za kompleksnejše montaže in pripravo materiala za vgradnjo.

cena-za-montazo-pecice-hišni-servis-storitve-hišni-mojster
Pri vgradnji pečice je potrebno biti še posebej pozoren na to, kam se bo pečica vgradila (kateri materiali jo obdajajo). Ključno je namreč, da so odporni na visoke temperature.

Montaža luči in menjava žarnic

Zaupajte montažo razsvetljave v vašem domu priznanemu mojstru z izkušnjami. Namreč upravljanje z elektroinštalacijami je lahko zelo nevarno delo. Cena za montažo luči znaša od 20 € – 35 €/kpl. Stroški so različni, odvisno od tega, ali gre za viseča, nadometna ali podometna svetila. Prav tako se zunanja razsvetljava cenovno lahko razlikuje od notranje, saj gre za kompleksnejšo izvedbo in upoštevanje različnih vremenskih vplivov. Menjava žarnic običajno ni zahtevno delo in res je, žarnice pri visečih svetilih lahko zamenjamo sami, skladno z upoštevanjem varnostnih predpisov. A vendar, ob namestitvi kompleksnejših svetil in sistemov je bolje, da se obrnete na izkušenega električarja, ki bo poskrbel za to.

menjava-zarnic-montaza-luci-cena-storitev-hišni-servis
Hišni mojster poskrbi za priklop svetil ob novogradnji ali obnovi, kot tudi popravilo vaših luči in menjavo žarnic.

Druga mala hišna popravila

Hišni servis poskrbi za številna manjša hišna popravila, ki jih težko opravite sami. Na primer montaža indukcijske plošče, steklokeramične plošče, satelitske antene, kopalniškega ventilatorja, ir panelov in drugih naprav so lahko kar zahtevne in pomembno je, da se jih lotimo na pravi način. Hišni mojstri znajo rokovati s tem, kot tudi poskrbijo za montažo visečih omaric, vodil za predale, knaufa, gips plošč, karnise, laminata, stikal, vrtanje lukenj in pripravo terena za druga opravila.  Stroški so odvisni od količine del in njihove zahtevnosti. Okvirno urna postavka hišnega serviserja znaša od 12 € – 20 €/h. Manjša hišna popravila običajno znašajo od 7 € – 15 €/enoto, zahtevnejša popravila pa od 20 €/enoto dalje. Cena je odvisna od zahtevnosti popravila, potnih stroškov serviserja in drugih dodatnih del, ki jih mojster opravi.

Najbolj iskani / najboljši hišni mojstri za hišni servis in mala hišna popravila?

Med googlanjem boste našli še Hišni servis Hiška, Profi, Tomaž Filipčič, Hišni servis Gajšek, Matič, Boštjan Kodrič, Rasting, Pora, Peter Čelesnik, Zia, Servis Kočevar, Krepfl, Hišni servis in gradbeništvo BB, Jožef Šerbak, S-motiv, Halo knauf, MK Servis, Luksing, Aleš Zelenec, Mizarstvo Markelj, Ntv, Marjan Pekošak, Silvo Marcen, Berger Božo, Lesmont, Marko Žlak, Mojster Ekspres, Plami, Robertino, Hišni servis, Stanko Sekuti, Domen Maček, …


MOJSTRI ZA HIŠNA POPRAVILA se brezplačno vpišite tukaj

posredujemo vam stranke 🛎
največ strank v SLO 🙏
brezplačen vpis 👀


…Termiza David Avguštinčič, Kerema Matjaž Repar, Grim Tim, Daniel Gajšek, Boštjan Koren, Marko Štrucl, Jan Benčič, Mojster Miha, Evis, Žaluzije.com, Roman Majdič, Boris Cotič, Nivo Koing, Flexi storitve, Samsa-Ag, Setničar, Elmo Tomaž Mrak, Distor, Var – Plan, Mojhišnik.si, Marros, Aleš Uljančič, Lesk Design in mnogi drugi priznani mojstri v Sloveniji, čigar ponudbe smo zbrali za vas na Omisli.si/hisnega-mojstra. Dostopajte do najbolje ocenjenih in preverjenih hišnih mojstrov in ne zapravljajte časa ter denarja z iskanjem najboljšega. Če vas še ni na seznamu, se PONUDNIKI za mala hišna popravila brezplačno vpišite tukaj.

Pogosta vprašanja in odgovori glede hišnega servisa in malih hišnih popravil

Za vas smo zbrali nekatera pogosta vprašanja, vezana na hišni servis. Ne spreglejte, kaj  vse vključujejo storitve hišnih mojstrov.

Koliko stane hišni servis oz. koliko računa hišni mojster za mala hišna popravila?

Odvisno od vrste storitve vas bo storitev hišnega servisa stala med 15 in 300 EUR. Hišni mojster za mala hišna popravila zaračuna 12-20 €/h.

Kako lahko ustanovim svoj hišni servis?

Da postanete hišni mojster, potrebujete minimalno poklicno izobrazbo srednje poklicne šole ustrezne smeri. Lahko se specializirate za elektro popravila, vodovodne inštalacije, strojne izvedbe, itd. Potem registrirajte svojo dejavnost, za nabor strank pa poskrbimo mi. PONUDNIKI se brezplačno vpišite tukaj.

Priporočamo branje: INTERIER: CENE ZA NOTRANJE OBLIKOVANJE, NOTRANJI DIZAJN IN IDEJE ZA VAŠ DOM (ARHITEKT / NOTRANJI OBLIKOVALEC)

Katere vse storitve izvaja priznan hišni servis?

Na hišnega mojstra se lahko obrnete za montažo ali menjavo pohištva in drugih gospodinjskih aparatov, elektro in vodovodna popravila v manjšem obsegu, urejanje okolice in doma, polaganje keramik oziroma odstranitev poškodovanih ploščic, kot tudi pri selitvi pohištva, itd. Veliko različnih storitev se izvaja v okviru hišnega servisa. Preverite kdo so vaši lokalni ponudniki in rezervirajte svoj hišni servis še danes.

Ali bo hišni servis zaračunal tudi potne stroške serviserja?

To lahko pričakujete, predvsem kadar hišni servis ni v okolici vašega doma, ampak se mojster na vaš dom pripelje iz oddaljene lokacije. Najprej preverite ponudbe lokalnih mojstrov, kjer je večja verjetnost, da vam ne bodo dodatno zaračunali tudi potnih stroškov. Na forumu pa lahko zasledite tudi, kakšne so izkušnje strank s priznanimi hišnimi servisi.

Kontaktirajte preverjene mojstre za hišni servis (ponudbe / cene)VPRAŠAJTE MOJSTRE S PODROČJA


Naša skupnost šteje skupaj s preverjenimi ponudniki storitev preko 60.000 članov >> Vprašajte nas karkoli glede brane tematike v tem članku.

vprašajte mojstra s področja


Skupna ocena bralcev
[Skupaj: 4 Povprečje: 5]
Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,