Hišni servis: Cenik in preverjeni hišni mojstri za mala hišna popravila

ocena bralcev
5 od 5

Popravilo ali inštalacija določenih elementov notranje opreme in malih gospodinjskih aparatov zna biti kar zahtevna. V tem primeru se obrnite na hišni servis, ki bo poskrbel za kvalitetno izvedbo in montažo kuhinje, kopalnice, pohištva, rolet, klimatske naprave, radiatorjev, ipd. Prav tako pa naj vas priklop pomivalnega ali pralnega stroja ne skrbi, saj hišni mojster poskrbi tudi za to. V nadaljevanju smo analizirali cene najpogostejših storitev, ki jih izvaja servis in vam pripravili seznam preverjenih hišnih mojstrov, ki jih najdete na Omisli.si/hisnega-mojstra. Ne spreglejte tudi okvirne cene hišnega servisa za izvedbo malih hišnih popravil.

Kazalo >

HIŠNI SERVIS: CENE

povprečne cene hišnega mojstra za hišni servis ter ceniki

12-20 EUR/h

Kontaktirajte hišne mojstre (ponudbe / cene)

Hišni servisCena hišnega mojstra
Montaža klime / klimatske naprave260-400 €/kpl
Odmaševanje odtokov (čiščenje odtokov)40-60 €/kpl
Popravilo in montaža rolet18-39 €/kpl
Montaža oken, okenskih polic in manjša popravila (vgradnja oken)50-100 €/kos
Montaža pohištva40-120 €/kos
Montaža vrat in manjša popravila40-60 €/kos
Montaža tuš kabine / kopalne kadi100-180 €/kos
Priklop pralnega / pomivalnega stroja in manjša popravila34-56 €/kpl
Montaža in čiščenje bojlerja50-120 €/kpl
Menjava ključavnice in montaža električne ključavnice45-150 €/kpl
Montaža nadzornih kamer180-300 €/kpl
Montaža WC školjke, pisoarja, bideja in kotlička40-60 €/kos
Montaža umivalnika, pomivalnega korita35-50 €/kos
Montaža sifona15-30 €/kos
Vzdrževanje objekta15-25 €/h
Menjava / montaža radiatorjev80-150 €/kpl
Montaža domofona / hišnega zvonca90-150 €/kpl
Montaža kuhinje in kuhinjskega pulta60-120 €/kos
Menjava pipe (montaža armature)20-25 €/kos
Montaža kuhinjske nape40-130 €/kos
Montaža in popravilo žaluzij15-20 €/m2
Montaža pečice25-30 €/kos
Montaža luči in menjava žarnic20-35 €/kpl
Druga mala hišna popravila12-20 €/h

Kontaktirajte preverjene mojstre (ponudbe / cene)
hišni-servis-mojster-omisli-si-cene
Mojster za hišni servis vam hitro uredi mala hišna popravila.

Najboljši mojstri za hišni servis v Sloveniji

TOP 10 najbolj iskanih hišnih mojstrov za mala hišna popravila

Če menite, da vam ljubi mojster za hišni servis manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo, da bi ga lahko predlagali strankam, ki iščejo njegove storitve.


hišni-servis-mojstri-cene-storitev-kvalitetno-ugodno
Preverite, kaj vse lahko namesto vas opravi hišni mojster in kakšne so cene posameznih storitev.

Koliko stane hišni servis: Cena za mala hišna popravila hišnih mojstrov in ceniki

Marsikatera hišna popravila lahko opravimo sami. Kaj pa, ko nimamo dovolj znanja in izkušenj? Takrat pokličemo izkušen hišni servis, ki delo opravi namesto nas.

Preverite tudi: MIZARSTVO: CENIK, TRENDI, IDEJE IN PREVERJENI MIZARJI

Montaža klime / klimatske naprave

Vroča poletja, ki jih imamo zadnje čase, še kako povečajo potrebo po uporabi klimatske naprave. Za pravilno delovanje pa mora klima biti kvalitetno nameščena in na pravem mestu. Na trgu je veliko vrst klimatskih naprav, zato se pred nakupom posvetujte s strokovnjakom, katero klimo priporoča za vaš dom. Cena montaže znaša od 260 € – 400 €/kpl in je odvisna od zahtevnosti montaže, priprave podlage (vrtanje in preboj stene) ter moči klimatske naprave.

montaza-popravilo-klimatske-naprave-cenik
Hišni mojster bo s pravilno montažo poskrbel za kvalitetno delovanje vaše klimatske naprave.

Odmaševanje odtokov (čiščenje odtokov)

Enostavne zamašitve v umivalnikih res lahko saniramo sami. Ko pa gre za odmaševanje zahtevnejših odtokov in vodovodnih cevi, potrebujemo hišnega mojstra. Cena za čiščenje zamašenega odtoka in odtočnih cevi znaša od 40 € – 60 €/kpl. Hišni mojster bo pri izvedbi uporabil ustrezno orodje, odmašil odtoke in cevi ročno ali s pomočjo visokotlačnega čistilca.

odmasevanje-odtokov-cena-za-hisni-servis
Ne zapravljajte velikih količin denarja z nakupom agresivnih sredstev za odmaševanje odtokov. Najemite hišnega mojstra, ki bo kvalitetno opravil svoje delo in pri tem ne bo poškodoval vaših vodovodnih inštalacij.

Priporočamo branje: ČISTILNI SERVIS: CENIK PONUDNIKOV ZA ČIŠČENJE STANOVANJA ALI HIŠE (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, …)

Popravilo in montaža rolet

Daljša in pogosta uporaba rolet lahko povzroči obrabo ležajev in celotnega roletnega sistema. Hišni mojster bo poskrbel za popravilo okvar, obrabe ali poškodb. Obrabljene dele bo zamenjal z novimi in obnovil mehanizacijo. Cena za montažo novih rolet znaša od 28 € – 57 €/m2, za popravilo sistema pa boste odšteli od 18 € – 39 €/kpl. Pri ceni je potrebno upoštevati količino rolet ter zahtevnost njihovih poškodb.

montaza-in-popravilo-rolet-cenik
So se vam pokvarile rolete in jih ne zmorete popraviti sami? Pokličite na pomoč hišni servis, ki bo kvalitetno poskrbel za ponovno delovanje vašega sistema za senčenje.

Montaža oken, okenskih polic in manjša popravila (vgradnja oken)

Da okna pravilno tesnijo in ščitijo notranje prostore pred klimatskimi vplivi, morajo biti pravilno montirana. Upoštevati je potrebno, da se montaža stenskih ali strešnih oken razlikuje, prav tako pa velik pomen pri izvedbi montaže ima material, iz katerega so okna narejena. Cena montaže okvirno znaša od 50 € – 100 €/kos. Ne pozabite na vgradnjo okenskih polic, ki jih skladno z montažo oken izvede hišni servis in običajno znaša od 10 € – 55 €/tm.

montaza-okna-okenske-police-cenik-popravilo-hišni-servis
Hišni servis ima izkušnje z vgradnjo oken in okenskih polic, kot tudi popravilom sistema za odpiranje oken, itd. Zato se ne mučite z učenjem samostojne inštalacije.

Montaža pohištva

Delo, ki marsikomu ni najbolj všeč, je gotovo montaža pohištva. Sestavljanje, vijačenje številnih kosov pohištva in sledenje izvedbenemu načrtu je lahko zamudno in zahtevno opravilo. Zakaj ne bi to namesto vas opravil priznan hišni servis, ki mu montaža pohištva ni tuja? Cena za montažo pohištva znaša od 40 € – 120 €/kos. Odvisno seveda od količine in dimenzij pohištva, ter zahtevnosti njihove izdelave. Preverite pri posameznih ponudnikih, koliko zaračunajo tovrstne storitve.

montiranje-servis-popravilo-pohistvo-cenik
Mojster bo na vaš dom prišel opremljen z vsemi elementi, ki jih potrebuje za inštalacijo vašega pohištva.

Priporočamo branje: TALNE OBLOGE: CENA, PREDNOSTI IN SLABOSTI (PVC/VINIL, PARKET, EPOKSI, LAMINAT, PLOŠČICE)

Montaža vrat in manjša popravila

Hišni servis je vajen dela z različnimi kombinacijami materialov, oblikami in dimenzijami vrat. Poskrbi za demontažo starih in montažo novih vrat po vaši želji. Cena za montažo vrat znaša od 40 € – 60 €/kos. Prav tako hišni servis poskrbi za manjša popravila kot so na primer menjave pantov ali vratnih kljuk, ki okvirno znašajo od 8 € – 20 €/kos. Prepustite pa mu lahko tudi zahtevnejša popravila kot je menjava  steklene šipe na vratih.

Montaža drsnih vrat

popravilo-montaza-instalacija-vrata-hišni-servis-cene-storitev
Okvirna cena hišnega servisa za montažo notranjih ali vhodnih vrat znaša od 40 € – 60 €/kos.

Montaža tuš kabine / kopalne kadi

Ko prenavljate kopalnico ali opremljate novogradnjo, se obrnite na hišni servis. Izkušen mojster bo po ugodni ceni od 100 € – 180 €/kos poskrbel za montažo vaše tuš kabine ali kopalne kadi. Višina stroškov je seveda odvisna od zahtevnosti vgradnje, ko gre za montažo kompleksnejših elementov, je cena višja. Prav tako so dodatna dela lahko zaračunana posebej, odvisno od ponudnika.

montaza-izvedba-kopalnica-tus-kabina-kad
Montaža tuš kabine, kopalne kadi, popravilo ročke za tuširanje, … vse to so storitve, ki so hišnemu mojstru dobro poznane.

Priklop pralnega/pomivalnega stroja in manjša popravila

Da pralni / pomivalni stroj služi svojemu namenu, mora biti pravilno priključen na vodovodni sistem. Hišni mojster bo poskrbel za pravilno delovanje vaših gospodinjskih aparatov. Cena za priklop znaša od 34 € – 56 €/kpl in ne vključuje materiala ali morebitnih dodatnih del, ki so potrebna za izvedbo priklopa. Stroški manjših popravil gospodinjskih naprav pa znašajo od 25 € – 40 €/kos. Odvisno pa je od kompleksnosti izvedbe.

priklop-pralnega-stroja-cenik
Obrnite se na priznan hišni servis in preverite, po kolikšni ceni izvajajo priklope pralnih, pomivalnih strojev in drugih gospodinjskih aparatov.

Montaža in čiščenje bojlerja

Montaža bojlerja vključuje montažo veznih cevi in varnostnega ventila. Vse te elemente je potrebno pravilno namestiti, da sistem deluje. Hišni servis vam zagotavlja kvaliteto storitve. Za montažo bojlerja boste odšteli od 50 € – 120 €/kpl. Stroški se razlikujejo glede na prostornino bojlerja in zahtevnost izvedbe. Hišni servis pa bo za vas opravil tudi čiščenje bojlerja, ki je zaračunano glede na postavko storitev posameznega ponudnika.

cena-za-montazo-ciscenje-bojlerja
Mojstri vam po okvirni ceni od 50 € – 120 €/kpl montirajo bojler v katerem koli objektu. Preverite ponudbe lokalnih hišnih mojstrov.

Priporočamo branje: KLIMATSKE NAPRAVE CENIK: POVPREČNE CENE ZA RAZLIČNE TIPE KLIMATSKIH NAPRAV Z MONTAŽO

Menjava ključavnice in montaža električne ključavnice

Od ponudnika je odvisno, koliko zaračuna izvedbo montaže električne ključavnice, vključno z dobavo materiala. Prav tako je potrebno upoštevati vrsto želene ključavnice. Dobava oziroma montaža električne ključavnice običajno stane od 90 € – 150 €/kpl, za popravilo pa boste odšteli od 45 € -75 €/kpl. Pomembno je, da je ključavnica pravilno izvedena in pripravljena na konstantno uporabo. Hkrati pa vas bo pravilno izvedena električna ključavnica učinkovito ščitila pred vlomilci.

montaza-menjava-kljucavnice-elektricna-kljucavnica
Montaža ključavnice ali popravilo rabljene ključavnice, za oboje je hišni servis pravi naslov.

Montaža nadzornih kamer

Zavarujte svoj dom in imetje, tudi, kadar vas ni doma. Cena montaže nadzornih kamer znaša od 180 € – 300 €/kpl. Stroški so višji, v kolikor gre za velike posesti, kjer je potrebna večja količina nadzornih kamer. Prav tako boste za višjo ceno, od 315 € – 670 €/kpl poleg nadzornih kamer lahko montirali tudi domofon in celoten alarmni sistem. Privoščite si brezskrbne počitnice in prepustite vaš dom v varnih rokah, pod zaščito kvalitetnega alarmnega sistema.

montaza-nadzornih-kamer-hišni-servis-cena
Preverite, kakšne so cene za montažo kvalitetnih nadzornih sistemov.

Montaža WC školjke, pisoarja, bideja in kotlička

Izvedba kopalniške opreme je lahko zahtevno delo, za katerega je potrebno znanje glede vodovodnih inštalacij. Priporočamo, da se tega ne lotite v lastni izvedbi, ampak za to poskrbi hišni servis. Cene vgradnje kotlička se razlikujejo glede na njegovo vrsto. Okvirno je najdražja montaža podometnega kotlička, ki znaša od 350 € – 550 €/kpl. Cenejša pa je izvedba nadometnega kotlička, v višini od 40 € – 70 €/kpl. Cene so odvisne od ponudnika, vrste kotlička in vseh dodatnih del izvedbe kot so keramičarske storitve in urejanje vodovodnih inštalacij. Sicer pa montaža wc školjke, pisoarja ali bideja na že pripravljene vodovodne inštalacije okvirno znaša od 40 € – 60 €/kos.

instalacija-wc-skoljke-cena
Inštalacija vseh kopalniških elementov bo v rokah hišnega mojstra izvedena kar najhitreje in najbolj kvalitetno.

Priporočamo branje: VODOVODAR: CENA IN PREVERJENI VODOVODARJI ZA VODOVODNE INŠTALACIJE IN POPRAVILA

Montaža umivalnika, pomivalnega korita

Pri montaži umivalnikov in pomivalnih korit je hišni servis predvsem pozoren na podlago, kamor bodo ti elementi vgrajeni. Namreč okvirno se cene razlikujejo glede na nosilnost in trdnost sten. Če hišni servis montira umivalnik na nosilno steno, ki je dovolj trdna, običajno gre za lažjo izvedbo, ki znaša od 35 € – 50 €/kos. V kolikor pa gre za vgradnjo korita na šibke stene, se cene lahko dvignejo tudi do 65 €/kos ali več. Potrebno je namreč zagotoviti ustrezne pogoje montaže, da so umivalniki in korita funkcionalni in da ne pride do zamakanja, ali prevelikih obremenitev stene. Hišni servis vam bo svetoval, kaj je za vgradnjo izbranih elementov najbolj primerno.

cena-za-montazo-pomivalnega-korita-hišni-servis
Vgradnjo pomivalnega korita prepustite delavcem hišnega servisa, ki bodo vedeli, na kaj morajo biti pozorni in bodo poskrbeli za kvalitetno montažo.

Montaža sifona

Sifoni niso povsem enaki, razlikujejo se glede namena uporabe, vrste materiala, kvalitete in izgleda. Ločimo enojne, dvojne, trojne, sifone z lončkom, itd. Nameščeni so pod umivalnik, bide, kuhinjsko korito in pomembno je, da so kvalitetno nameščeni in ne puščajo vode. Prav tako je smiselno, da se jih da enostavno razstaviti, v primeru zamašitve. Hišni servis vam montažo sifona računa v višini od 15 € – 30 €/kos.

montaza-sifona-cenik
Nihče si ne želi, da bi sifon takoj po montaži začel puščati. Če za njegovo izvedbo poskrbi hišni mojster, je manj možnosti za to.

Vzdrževanje objekta

Storitve, ki jih hišni servis izvaja v okviru vzdrževanja objekta, zajemajo izvajanje manjših popravil na zunanjosti objekta ali v notranjih prostorih. To so na primer pleskanje, popravilo oken ali vrat, obnova pohištva, izvedba popravil v okviru vodnih, strojnih ali elektro inštalacij. Pomembno je, da v okviru vzdrževanja objekta ne posegamo v namembnost objekta ali spremembe njegovih zmogljivosti. Hišni servis opravlja vzdrževanje objekta po okvirni ceni od 15 € – 25 €/h.

hisni-mojster-za-vzdrzevanje-objekta-cena-storitev
Preverite, kaj vse vključuje storitev hišnega servisa in kakšne so cene za hišnega mojstra.

Priporočamo branje: NOTRANJA VRATA CENIK: CENE IN PREVERJENI PONUDNIKI NOTRANJIH VRAT S PODBOJI IN MONTAŽO

Menjava / montaža radiatorjev

Če obnavljate notranje prostore in ste se odločili za menjavo radiatorjev, preverite, kakšni so stroški, če vam pri tem pomaga hišni servis. Za montažo radiatorjev in celotnega sistema s cevmi in fitingi boste odšteli od 80 € – 150 €/kpl. Kvalitetna izvedba ogrevalnega sistema vam bo zagotovila dolgo življenjsko dobo in brezhibno vzdrževanje.

instalacija-popravilo-radiatorjev-cena
Za montažo ali popravilo radiatorjev boste okvirno odšteli od 80 € – 150 €/kpl.

Montaža domofona / hišnega zvonca

Domofon oziroma hišni zvonec je nepogrešljiv del večstanovanjskih stavb. Vse pogosteje pa ga zasledimo tudi na hišah. Ker neprofesionalna vgradnja hišnega zvonca lahko povzroča številne nevšečnosti, se raje obrnite na hišnega mojstra. Hišni servis bo poskrbel za pravilno vgradnjo in ustrezno povezal vse dele elektroinštalacij. Izbirate lahko med različnimi vrstami domofonov, ki so opremljeni s številnimi dodatnimi elementi (kamera, osvetlitev, modularnost, odporni materiali – če je domofon na območju, izpostavljenem zunanjim vremenskim vplivom, itd). Cena za montažo hišnega zvonca znaša okvirno od 90 € – 150 €/kpl. Za bolj kompleksnejše domofone z veliko dodatki in zahtevno montažo pa so stroški lahko višji.

montaza-elektricnega-zvonca-domofona-cenik
Če vam je delo z elektroinštalacijami tuje, se raje ne lotite montaže hišnega zvonca, ampak to prepustite hišnemu mojstru.

Montaža kuhinje in kuhinjskega pulta

Hišni servis vam pomaga tudi pri sestavljanju pohištva. Stroški montaže kuhinje in pohištva znašajo od 60 € – 120 €/kos. Cena za montažo kuhinjskega pulta pa od 7 € -10 €/m. Pomembno je, da je monter pohištva ob rokovanju z različnimi kosi pohištva pazljiv in uporablja ustrezen material za sestavljanje. Cenik je odvisen tudi od zahtevnosti montaže in morebitnih stroškov za prevoz pohištva na dano lokacijo.

cenik-montaza-kuhinjskega-pulta
Preverite, koliko računa servis za montažo kuhinje in kuhinjskega pulta.

Menjava pipe (montaža armature)

Za montažo armature načeloma ne bi potrebovali strokovne pomoči, a ko pride do zapletov, je dobro vedeti, da se lahko obrnemo na hišni servis. Armature za umivalnik, bide, kad ali kuhinjsko korito so si med seboj lahko zelo različne. Zato je priporočljivo, da ob prenovi ali novogradnji najamemo hišni servis za montažo vseh pip v objektu. Tako si zagotovimo, da je sistem izveden v skladu z varnostnimi priporočili in je delujoč. Cena za montažo armature okvirno znaša od 20 € – 25 €/kos.

menjava-pipe-hisni-mojster-cena-kvaliteta
Da bo vaša pipa kvalitetno montirana in ne bo prišlo do puščanja, se za montažo pipe obrnite na hišni servis.

Priporočamo branje: OKNA CENA: ANALIZA CEN, PREDNOSTI IN SLABOSTI RAZLIČNIH TIPOV OKEN Z MONTAŽO (+SENČILA +POLICE)

Montaža kuhinjske nape

Danes poznamo mnogo različnih vrst kuhinjske nape. To je eden najpomembnejših elementov vsake kuhinje. Okvirna cena za montažo nape znaša od 40 € – 130 €/kos. Stroški montaže otočne nape so lahko višji, prav tako se pri ceni izvedbe upošteva vrsta nape in količina izvedbenih del, potrebnih za kvalitetno montažo. Nakup kuhinjske nape ni vštet v ceno. Pri dobavitelju se pozanimajte tudi, kako pravilno čistite napo, da si boste zagotovili njeno učinkovito delovanje vsakič, ko pripravljate svoje najljubše obroke.

montaza-kuhinjske-nape-cena-za-hišni-servis
Montaža kuhinjske nape je lahko zelo preprosta, če jo za vas opravi hišni servis.

Montaža in popravilo žaluzij

Cena montaže žaluzij je odvisna od količine in vrste materiala. Odvisno pa je tudi, ali so žaluzije montirane na notranji ali zunanji strani oken. Okvirna cena za popravilo sistema za dvig rolet znaša od 18 € – 25 €/kpl. Cena za demontažo starih žaluzij in montažo novih pa okvirno znaša od 15 € – 20 €/m2.

montaza-popravile-sistem-zaluzij-cena
Pravilna izvedba žaluzij je ključnega pomena za njihovo učinkovito delovanje. Preverite, koliko vam za to storitev računa hišni servis.

Montaža pečice

Vgradna pečica lahko povzroča težave, če se ne spoznate na tovrstna dela. Ključno je, da je pravilno povezana z elektroinštalacijami, da ne pride do kratkega stika. Prepustite to delo izkušenemu strokovnjaku, ki vam ga bo zagotovil lokalni hišni servis. Ta vas bo tudi opozoril na morebitne izboljšave, ki jih morate opraviti za pravilno delovanje pečice. Ključno je namreč, da so materiali, ki obdajajo pečico, odporni na visoke temperature. Cena za montažo pečice znaša od 25 € – 30 €/kos in je lahko višja, če gre za kompleksnejše montaže in pripravo materiala za vgradnjo.

cena-za-montazo-pecice-hišni-servis-storitve-hišni-mojster
Pri vgradnji pečice je potrebno biti še posebej pozoren na to, kam se bo pečica vgradila (kateri materiali jo obdajajo). Ključno je namreč, da so odporni na visoke temperature.

Montaža luči in menjava žarnic

Zaupajte montažo razsvetljave v vašem domu priznanemu mojstru z izkušnjami. Namreč upravljanje z elektroinštalacijami je lahko zelo nevarno delo. Cena za montažo luči znaša od 20 € – 35 €/kpl. Stroški so različni, odvisno od tega, ali gre za viseča, nadometna ali podometna svetila. Prav tako se zunanja razsvetljava cenovno lahko razlikuje od notranje, saj gre za kompleksnejšo izvedbo in upoštevanje različnih vremenskih vplivov. Menjava žarnic običajno ni zahtevno delo in res je, žarnice pri visečih svetilih lahko zamenjamo sami, skladno z upoštevanjem varnostnih predpisov. A vendar, ob namestitvi kompleksnejših svetil in sistemov je bolje, da se obrnete na izkušenega električarja, ki bo poskrbel za to.

menjava-zarnic-montaza-luci-cena-storitev-hišni-servis
Hišni mojster poskrbi za priklop svetil ob novogradnji ali obnovi, kot tudi popravilo vaših luči in menjavo žarnic.

Druga mala hišna popravila

Hišni servis poskrbi za številna manjša hišna popravila, ki jih težko opravite sami. Na primer montaža indukcijske plošče, steklokeramične plošče, satelitske antene, kopalniškega ventilatorja, ir panelov in drugih naprav so lahko kar zahtevne in pomembno je, da se jih lotimo na pravi način. Hišni mojstri znajo rokovati s tem, kot tudi poskrbijo za montažo visečih omaric, vodil za predale, knaufa, gips plošč, karnise, laminata, stikal, vrtanje lukenj in pripravo terena za druga opravila.  Stroški so odvisni od količine del in njihove zahtevnosti. Okvirno urna postavka hišnega serviserja znaša od 12 € – 20 €/h. Manjša hišna popravila običajno znašajo od 7 € – 15 €/enoto, zahtevnejša popravila pa od 20 €/enoto dalje. Cena je odvisna od zahtevnosti popravila, potnih stroškov serviserja in drugih dodatnih del, ki jih mojster opravi.

Najbolj iskani / najboljši hišni mojstri za hišni servis in mala hišna popravila?

Med googlanjem boste našli še Hišni servis Hiška, Profi, Tomaž Filipčič, Hišni servis Gajšek, Matič, Boštjan Kodrič, Rasting, Pora, Peter Čelesnik, Zia, Servis Kočevar, Krepfl, Hišni servis in gradbeništvo BB, Jožef Šerbak, S-motiv, Halo knauf, MK Servis, Luksing, Aleš Zelenec, Mizarstvo Markelj, Ntv, Marjan Pekošak, Silvo Marcen, Berger Božo, Lesmont, Marko Žlak, Mojster Ekspres, Plami, Robertino, Hišni servis, Stanko Sekuti, Domen Maček, …


MOJSTRI ZA HIŠNA POPRAVILA se brezplačno vpišite tukaj

posredujemo vam stranke ?
največ strank v SLO ?
brezplačen vpis ?


…Termiza David Avguštinčič, Kerema Matjaž Repar, Grim Tim, Daniel Gajšek, Boštjan Koren, Marko Štrucl, Jan Benčič, Mojster Miha, Evis, Žaluzije.com, Roman Majdič, Boris Cotič, Nivo Koing, Flexi storitve, Samsa-Ag, Setničar, Elmo Tomaž Mrak, Distor, Var – Plan, Mojhišnik.si, Marros, Aleš Uljančič, Lesk Design in mnogi drugi priznani mojstri v Sloveniji, čigar ponudbe smo zbrali za vas na Omisli.si/hisnega-mojstra. Dostopajte do najbolje ocenjenih in preverjenih hišnih mojstrov in ne zapravljajte časa ter denarja z iskanjem najboljšega. Če vas še ni na seznamu, se PONUDNIKI za mala hišna popravila brezplačno vpišite tukaj.

Pogosta vprašanja in odgovori glede hišnega servisa in malih hišnih popravil

Za vas smo zbrali nekatera pogosta vprašanja, vezana na hišni servis. Ne spreglejte, kaj  vse vključujejo storitve hišnih mojstrov.

Koliko stane servis / popravilo pomivalnih strojev (cena)?

45€ do 90€ odvisno od zahtevnosti popravila, ter cene dela na uro. Pomivalni stroji so kar pogosto uporabljen kuhinjski aparat. Posebej v večjih družinah lahko služi kot priročno sredstvo, da se kar najhitreje znebimo vse umazane posode. Tako se lahko po obedu posvetimo družini, medtem ko pomivalni stroj namesto nas opravi vse delo glede čiščenja posode. Zaradi njegove praktičnosti in pogoste uporabe pa lahko kar hitro pride tudi do težav in posledično potrebe po izvajalcih, ki popravijo nastalo škodo, bodisi zaradi dotrajanosti, bodisi zaradi drugih tehničnih napak. Izkušeni mojstri pa vaš pomivalni stroj z veseljem popravijo, ter zopet ustvarijo popolnoma delujočega. Za priklop pomivalnega stroja pa boste v povprečju odšteli od 35€ do 60€.

Koliko stane montaža wc školjke (cena)?

Za montažo wc školjke boste v povprečju odšteli od 40€ do 60€. Cena je odvisna od izvajalca, ter zahtevnosti montiranja wc školjke. Ker se ta vsakodnevno uporablja, je posebej pomembno da je montaža izvedena natančno in s previdnostjo. Izvajalci bodo kar najbolje vgradili wc školjko, da bo sedenje na njej prijetno in udobno. Poleg montaže wc školjke je zelo pomembna tudi izbira materiala, saj tudi ta prav tako vpliva na udobje in komfort. Najprimernejša in tudi najpogostejša izbira materiala je seveda porcelan, lahko pa izbirate tudi med plastičnim ter lesenim materialom.

Koliko stane montaža domofona (cena)?

Za montažo domofona boste v povprečju odšteli 120€, cene pa se gibljejo od 90€ do 150€. Domofon je zelo uporabna in priročna tehnologija, saj vam omogoča dodatno varnost, saj se lahko pozanimate, kdo želi priti v vaše stanovanje ali hišo. Tako boste vašemu domu in družini zagotovili varnost.

Koliko stane menjava radiatorja (cena)?

Cena za menjavo radiatorja se giblje od 80€ do 150€, v povprečju pa boste za menjavo radiatorja odšteli 110€. Radiatorji so kar pogosti v gospodinjstvih, saj so enostaven vir toplotne energije, ki ogreje naš dom. So tudi enostavni za uporabo, saj z ročko reguliramo stopnje in temperaturo radiatorja. Seveda pa sčasoma zaradi zastajanja vode v radiatorjih lahko pride tudi do težav, zato je potrebno radiator zamenjati. Izvajalci vam svetujejo kakšen radiator bi bil najboljša nadomestna izbira za vaš dom. Običajno pa ugotovimo da je radiator pokvarjen tako, da opazimo odtekanje vode iz cevi. Če tega ne opazimo pravočasno, lahko voda povzroči kar precejšnjo škodo, zato je pomembno, da spremljamo delovanje naših radiatorjev, ter se ob morebitnih težavah nemudoma posvetujemo s strokovnjaki, kaj v tem primeru narediti.

Koliko stane montaža kuhinje (cena)?

Cena za montažo kuhinje se ponavadi računa glede na urno postavko, ki v povprečju znaša nekje med 15€-20€/na uro. Seveda je cena odvisna od zahtevnosti montaže ter dodatnih storitev, ki jih želite vključiti. Mnogo ljudi se poskuša izogniti zaposlovanju mojstrov za montažo kuhinje. Pri tem je njihov glavni motiv seveda prihranek pri denarju. Vendar pa je lahko montaža kuhinje precej kompleksen proces, zato je bolje, da za montažo najamete strokovnjake.

Pri lastni montaži kuhinje se lahko pojavi kar nekaj težav. Čeprav je postopek vgradnje na videz videti enostaven, ga je brez ustrezne opreme in strokovne podpore zelo težko izvesti. Kot prvo, lahko montaža v lastni režiji traja zelo dolgo. Mojstri imajo znanje o najnovejših predstavljenih izdelkih in napravah. Tako bodo znali vgraditi vsako opremo, ki si jo želite v vaši kuhinji. S seboj imajo vedno napredno orodje, s katerim lahko v hitrih in enostavnih korakih vgradijo vso dodatno opremo. S tem, ko delo prepustite strokovnjakom, ste lahko brez skrbi, da bo delo dobro opravljeno.

Postopek montaže bodo izvedli od začetka do konca. Morate pa se pozanimati o dodatnih stroških, ki bi lahko nastali. Veliko ponudnikov ima montažo kuhinje že vključeno v ceno nakupa kuhinje. Zato se pred nakupom kuhinje dobro posvetujte z izbranim ponudnikom, da doročete vse podrobnosti in točno ceno. Tako boste lahko prepričani, da boste ostali v vašem proračunu, brez da bi na koncu nastali stroški, na katere predhodno niste računali. Morda se na prvi pogled cena montaže zdi velika, pa to odtehta kakovostno opravljeno delo. Tako boste lahko v kratkem času in brezskrbno uživali v vaši novi kuhinji.

Koliko stane montaža / menjava bojlerja (cena)?

Za menjavo oziroma montažo novega bojlerja boste odšteli od 50€ do 120€, v povprečju pa boste za to storitev odšteli 80€. Bojlerji so grelni aparati, s katerimi ogrevamo vodo, bodisi za tuširanje, kuhanje, pranje in tako naprej. Ker so vsakodnevno v uporabi, se na njih postopoma začne nalagati vodni kamen, zaradi česar je tudi največkrat potrebno zamenjati bojler, saj le ta zaradi prevelike količine vodnega kamna ni več sposoben ogrevati vode.

Pomembno je, da na vsake toliko časa s pomočjo mojstrov vodni kamen v bojlerjih očistimo, da bojlerju podaljšamo življenjsko dobo. Seveda pa je danes na voljo veliko bojlerjev, kjer se vodni kamen samodejno očisti, zaradi naprednejše tehnologije. Res je, da boste za tak bojler morda odšteli nekaj več denarja kot za običajnega, vendar se vam bo na dolgi rok to zelo izplačalo. Bolje in hitreje bo tudi ogreval vodo, tako da boste prihranili denar tudi pri elektriki, ki sploh omogoča, da bojler funkcionira.

Koliko stane priklop pralnega stroja (cena)?

Za priklop pralnega stroja boste odšteli od 35€ do 60€, v povprečju pa vas bo ta storitev stala okoli 45€. Priklop pralnega stroja izvede strokovnjak, ki vam zanesljivo in strokovno priklopi pralni stroj, tako da deluje brez težav. Pomembno je, da se pred priklopom pozanimamo o dobrih izvajalcih, saj bomo le tako imeli zagotovilo, da je vse tako kot mora  biti. Veliko izvajalcev priklopa pralnega stroja vam nudi tudi garancijo, tako da ob morebitnih težavah zopet pridejo ter popravijo tisto kar ne deluje, vse to pa gre na njihove stroške, tako da vam za denar ni potrebno skrbeti.

Koliko stane hišni servis (cenik)?

Storitev Cena
Servis/popravilo pomivalnih strojev 45€-90€
Čiščenje bojlerja 45€-75€
Montaža WC školjke 40€-60€
Priklop pomivalnega stroja 35€-60€
Montaža domofona 90€-150€
Menjava radiatorja 80€-150€
Montaža kuhinje 15€-20€/na uro
Montaža/menjava bojlerja 50€ do 120€
Priklop pralnega stroja 35€-60€
Montaža pohištva 40€-120€
Montaža hišnega zvonca 60€-150€
Čiščenje odtokov 60€-70€
Popravilo rolet 20€-40€
Hišna popravila 30€-90€
Hišni mojster 15€-30€/na uro+ dodatni stroški materiala
Mizarska popravila na domu 20€-100€
Menjava ključavnice 90€-150€
Menjava kuhinjskega pulta 60€-120€
Montaža pohištva 40€-120€/ 15-20€/na uro
Montaža indukcijske plošče Okrog 35€

Koliko stane montaža pohištva cenik (cena)?

Cena za montažo pohištva se giblje okrog 15€-20€/na uro. Cena se seveda razlikuje glede na zahtevnost montaže, velikost pohištva in seveda tudi glede na izvajalca. Vendar je montaža pohištva lahko zelo zahtevna in stresna, zato je bolje, da za delo najamete profesionalce, ki bodo to delo opravili občutno hitreje kot bi to storili sami.

Spodaj si lahko preberete nekaj razlogov, zakaj je bolje najeti profesionalce. Kot prvo, so pomembne izkušnje. Ne glede na delo, so izkušnje vedno pomembne. Tudi pri sestavljanju pohištva so izkušnje pomembne. Mojstri, ki se profesionalno ukvarjajo s sestavljanjem pohištva, poznajo vse podrobnosti, kako sestaviti katerikoli kos pohištva. Za povrh bodo storili učinkovito in hitro. Na prvi pogled montaža pohištva traja zelo malo časa.

Vendar pa ljudje močno podcenjujejo, koliko časa bodo potrebovali za sestavo enega kosa pohištva. Pomembno je tudi, da za montažo pohištva izberete pravo orodje. Mojstri imajo seveda vedno na voljo vso potrebno orodje in ustrezno znanje o tem, kako jih uporabiti. Tako boste prihranili pri času, saj ne boste rabili iskati primernega orodja, kar je lahko precej zamudno. Pomembno pa je vedeti tudi, da lahko med montažo pohištva pride do škode, če s podobnim delom nimate izkušenj.

Zaradi bogatih izkušenj in znanja, se seveda mojstri tem poškodbam lahko spretno izognejo. Zato je veliko bolje montažo zaupati strokovnjakom, ki opravljajo svoje delo dobro. Kot že omenjeno, lahko montaža pohištva povzroča velik stres. Mojstri za montažo imajo potrpljenje in znanje in vedo kako se opravi celoten postopek. Prav tako je v večini v ceno za montažo pohištva všteto tudi pospravljanje nereda, ki lahko nastane pri sestavljanju pohištva. Skratka, iz mnogih razlogov je torej bolje, da najamete strokovnjake, ki bodo namesto vas opravili delo.

Koliko stane montaža hišnega zvonca (cena)?

Za montažo hišnega zvonca boste odšteli od 90€ do 150€, v povprečju pa vas bo ta storitev stala 120€. Hišni zvonci so dokaj popularni, seveda odvisno od želja strank, kako jim odgovarja, ali imajo raje to, da na njihova vrata nekdo potrka, ali pa pozvoni. Sploh v razkošnih hišah velikokrat opazimo kovinsko trkalo, v obliki kroga, s katero potrkamo na vrata. Seveda pa običajno ljudje uporabljamo kar hišne zvonce, zato je montaža le teh kar pogosto uporabljena storitev. Izvajalci vam hišni zvonec primerno priklopijo na vse električne priključke, tako da le ta funkcionira tako kot mora. Na izbiro imate tudi veliko različnih zvokov, ki jih zvonec oddaja. Storitev vključuje nabavo vsega potrebnega materiala ter montaže.

Koliko stane čiščenje odtokov (cena)?

Cena za čiščenje odtokov stane med 60€-70€, v povprečju pa boste za to storitev odšteli 65€. Cena je odvisna od izvajalca ter zahtevnosti čiščenja. Prav tako kot pomivalni in pralni stroji, so tudi odtoki ves čas v pogonu. Vsaj v večini domov je tako, zato ni nič čudnega, če se na vsake toliko tudi zamašijo. Mojstri za čiščenje odtokov vam bodo to težavo z veseljem pomagali odpraviti, tako da bo vaš odtok zopet funkcioniral tako kot mora. Zakaj pa sploh pride do zamašitve odtoka? V veliki meri je delovanje odtoka odvisno od vzdrževanja le tega. Zelo pomembno je, da s primernimi čistili, večkrat očistimo odtok, počakamo nekaj minut, nato pa vse skupaj splaknemo z vročo vodo.

Uporabite lahko ekološka čistila, ki jih naredite sami, na primer mešanica kisa ali limone, ter soda bikarbona. Lahko pa se odločite tudi za čistila kupljena v trgovini, ter tako preprečite zamašitev odtoka. Delovanje odtoka je odvisno tudi od tega, ali neposredno v odtok zahajajo ostanki hrane, ki se sčasoma naberejo in ustvarijo debele plasti, zaradi katerih se odtok zamaši. Zato je zelo pomembno, da vso hrano s krožnikov, posode in skodelic najprej odvržemo v koš za biološke odpadke, šele nato pa začnemo s pomivanjem posode. S pravilnim vzdrževanjem odtoka, lahko preprečimo zamašitev, ter se tako tudi izognemo nepotrebnim stroškom, ki jih prinese zamašitev odtoka.

Koliko stane popravilo rolet (cenik)?

Cena za popravilo rolet se giblje med 20€ in 40€, povprečno pa boste za takšno storitev odšteli 30€. Cena je odvisna od tega, kako močno so rolete poškodovane, ter seveda od izvajalca samega. Rolete so izjemno praktični pripomoček, saj z njimi uravnavamo sončno svetlobo v različnih prostorih našega bivanja. Dajejo tudi dodano vrednost našemu domu, ter seveda estetski in unikaten videz. Redno čiščenje, dotikanje rolet, in dotrajanost pa lahko povzročijo škodo, ki jo najbolje popravijo usposobljeni mojstri.

Svetujejo vam tudi, kakšne rolete bi bile morda primernejše za vaš dom, glede na to, ali imate doma kakšne hišne ljubljenčke ali majhne otroke, ki bi lahko nehote poškodovali rolete, sploh če le te segajo do tal, denimo pri balkonskih prostorih. Seveda so najbolj vzdržljive in odporne lesene rolete, pa tudi enostavne so za čiščenje, ter okolju prijazne. Večina uporabnikov pa se odloči za kovinske rolete s tankim premerom, ki pa se kar hitro upognejo pri tem pa škoda postane nepopravljiva, zaradi tega pa je potrebno rolete popraviti. Na srečo so vam na voljo mojstri, ki vam to težavo z veseljem pomagajo odpraviti.

Koliko stanejo hišna popravila (cena)?

Cene so odvisne od velikosti gospodinjskih aparatov. Za popravilo manjših gospodinjskih aparatov boste odšteli nekje okrog 30€. Za popravilo velikih gospodinjskih aparatov pa boste odšteli od 45€ do 90€. Odvisno je, ali so vaši gospodinjski aparati potrebni temeljitega popravila, ali pa gre le za malenkost.

Koliko stane hišni mojster (cena)?

Cene za hišnega mojstra se izredno razlikujejo, v prvi meri je seveda pomembno, katerega mojstra boste sploh izbrali. V splošnem se cena za hišnega mojstra najlažje določi prek urnih postavk, ki se v povprečju gibljejo nekje med 15€-20€, za večja popravila in dela pa tudi prek 30€/na uro. Morate pa upoštevati, da v to ceno ni vštet material, prav tako pa se pred začetkom storitev prepričajte o morebitnih potnih stroških. Prav tako vam bo mojster zaračunal čas za nakup materiala, ki ga potrebuje za popravilo. Zaradi vseh dodatnih stroškov, ki lahko nastanejo bodite zelo previdni pri dogovarjanju. S tem se boste izognili naknadnemu presenečenju, ki bi nastalo, če se o cenah ne bi dogovorili že prej. Dobro je tudi, če se o izbiri hišnega mojstra prej posvetujete z znanci, ki vam bodo priporočili znanega mojstra. Če so bili z njim zadovoljni, ne boste imeli strahu da ste izbrali napačnega mojstra.

Spodaj bomo našteli nekaj razlogov, zakaj je za popravila bolj pametno najeti hišnega mojstra. Kot prvo, ima hišni mojster veliko izkušenj s popravili. Čeprav je enostavno vzeti telefon in poiskati videoposnetek, kako nekaj popraviti sami, delo ne bo v vseh primerih pravilno opravljeno. Če se zgledujete po videih in nimate pravih izkušenj s podobnim delom, lahko naredite zgolj večjo škodo. Ko pa najamete profesionalca, ki ima dovolj izkušenj, vam za to ne bo treba skrbeti.

Primeren hišni mojster bo z veseljem popravil vaše aparate, ter zagotovil nadaljnjo brezskrbno delovanje. Poleg izkušenj pa je pomembno tudi znanje, saj je za vsako delo pomembno vedeti, kako ga pravilno opraviti. Vaš dom je izrednega pomena, zato je ključno, da zanj skrbite pravilno. Kot že omenjeno, lahko brez primernega znanja povzročite več škode kot koristi. Številni hišni mojstri so opravili razne tečaje, da so si zagotovili znanje na področju. Če torej povzamemo, je v vsakem primeru bolje najeti hišnega mojstra. Le tako boste zagotovili popolno vzdrževanje vašega doma in se izognili morebitnim okvaram, ki bi bile nepopravljive.  Ceno najema odtehta kakovostno opravljeno delo.

Koliko stanejo mizarska popravila na domu (cena)?

Skupna cena popravila je odvisna od tega, kaj morate popraviti, materiala in tega, kako dolgo dejansko traja popravilo. Včasih boste potrebovali pomoč poklicnega mizarja. Ne glede na to, ali želite popraviti vrata, police ali okna, vam pri tem lahko pomaga mizar. Poleg tega vam mizar lahko pomaga tudi pri vzdrževanju lesenih objektov, da bodo ti ohranili kvaliteto dlje časa. Mizarji za svoje storitve najpogosteje postavijo urno postavko, ki pa je seveda odvisna od izvajalca samega. Morate pa vedeti, da običajno urna postavka ne vključuje stroškov za material. Zato morate v zakup vzeti, da vam bo mizar računal tako delo kot tudi material.

Nekateri mizarji pa imajo za storitve določeno fiksno ceno, sploh če že točno vedo, koliko časa bo neko delo trajalo ter koliko bo stal material. V ceno pa morate všteti tudi potne stroške ter v urno postavko všteti tudi čas, ki ga mizar porabi za kupovanje materiala in prevoz do vašega doma. Tem stroškom se lahko izognete s tem, da sami kupite material, ki je potreben za delo, vendar morate biti povsem prepričani v to, da boste izbrali pravo vrsto materiala. Stroške lahko skrčite tudi tako, da sami dostavite pohištvo ali dele, ki jih je treba popraviti, če je to seveda mogoče.

Ker se cene glede na vrsto popravila tako zelo razlikujejo je težko točno določiti cene. V povprečju bo mizar za svoje storitve računal nekje med 15€-25€/na uro. Pozorni pa bodite tudi na že prej omenjene dodatne stroške, ki lahko nastanejo ob popravilih. Seveda pa vam bo vsak mizar z veseljem svetoval in vam že prej postavil okvirno ceno stroškov.

Koliko stane menjava ključavnice (cena)?

Cene za menjavo ključavnice se gibljejo od 90€ do 150€, v povprečju pa boste za takšno storitev odšteli 120€. Cena je odvisna od izvajalca, kompleksnosti ključavnice ter težavnosti menjave. Storitev vključuje nabavo ključavnice, menjavo stare z novo ključavnico ter potne stroške. Ni gospodinjstva, kjer ne bi uporabljali ključavnice. Dobro se zavedamo kako pomembna je njena funkcija, večinoma pa, dokler ključavnica ni pokvarjena, njenemu namenu ne posvečamo veliko pozornosti.

Korozija, vlaga, nepazljivost pri odklepanju in zaklepanju so le peščica izmed mnogih faktorjev, ki povzročajo, da se čez leta ključavnica pokvari, oziroma postane manj funkcionalna, kot takrat ko smo jo kupili. Seveda pa se zaradi hitrega ritma življenja največkrat na to ne oziramo, kar je popolnoma normalno. Na srečo je na voljo veliko mojstrov, ki vam z veseljem pomagajo zamenjati ključavnico. Zamenjali jo bodo hitro, ter opravili vse potrebno, da bo vaša nova ključavnica služila svojemu namenu. Zaradi kompletne montaže ključavnice in nabave, vam ne bo potrebno skrbeti in iskati ključavnice po trgovinah, s tem pa boste prihranili energijo in vaš čas.

Koliko stane menjava kuhinjskega pulta (cena)?

Menjava kuhinjskega pulta stane nekje med 60€ in 120€, povprečno pa boste za to storitev odšteli 90€. Kuhinjski pult; za nekatere le odlaganje kuhinjskih pripomočkov, spet za druge najbolj uporabni del kuhinje. Za slednje, ki vsakodnevno pripravljajo obroke, morda celo več kot trikrat na dan, ima kuhinjski pult izjemen pomen. Zopet se srečamo s hitrim ritmom življenja, zaradi katerega tudi obroke velikokrat pripravljamo zelo hitro. Posledično pa lahko na primer pri rezanju zelenjave, sadja, mesa ali drugih živil kar hitro, nehote ter včasih tudi nevede poškodujemo kuhinjski pult.

Namesto na podstavku za rezanje, se rezilo noža naenkrat znajde v kuhinjskem pultu, kar pa lahko povzroči nepopravljive praske. V teh zarezah oziroma praskah se lahko začne nabirati hrana, pult lahko zaradi tega, okoli zarez spremeni barvo, ter tako kvari videz vaše kuhinje. V takšnih primerih je zelo pomembno, da se spomnimo na mojstre za menjavo kuhinjskega pulta, ter tako star in obrabljen pult zamenjamo z novim, lepšim in bolj funkcionalnim. Vaša kuhinja bo zopet izžarevala lep in estetski videz, vi pa boste lahko ponovno ustvarjali v vaši kuhinji z novim kuhinjskim pultom.

Mojstra lahko povprašate tudi za nasvet, kakšen pult vam priporoča, glede na to, za kakšen namen ga uporabljate. Če dosti časa preživite v kuhinji, ste veliko za kuhinjskim pultom, ter pripravljate obroke, potem bo izbira marmornega kuhinjskega pulta zagotovo najboljša za vas. Cena je res dokaj visoka, vendar je to naložba, ki se vam bo čez čas zelo izplačala, saj je marmorni pult praktično neuničljiv. Vašemu domu bo dajal tudi unikaten in edinstven videz, prav tako boste vaši kuhinji dodali glamuroznost in prestižni videz.

Preverite tudi: Montaža klimatske naprave – kako izbrati pravo lokacijo?

Koliko stane montaža pohištva – Ljubljana (cena)?

Cena je odvisna od izvajalca, pohištva samega, ter zahtevnosti montaže. Cena montaže pohištva znaša od 40€ do 120€. Da pa boste bolj realno seznanjeni s cenami, vam bomo podali tudi ceno urne postavke izvajalca. Ta znaša od 15€ do 25€, seveda je odvisno od vsakega izvajalca posebej. Da se boste lažje odločili za primernega izvajalca, vam spodaj prilagamo različne izvajalce, ki delujejo na območju Ljubljane.

AGENCIJA BARIBAL, AMBASSADOR & CO. D.O.O., ANDREJ VRHOVŠEK S.P., ANILA D.O.O., BO & MA, PREVOZI, MARTINA TURK S.P., DD REŠITVE, MLADEN DOBRAŠ S.P., DENI CEGLAR S.P., MOJSTRI ZA VSE ,DMITRY POZDNYAKOV S.P., GOLDEN RATIO D.O.O., JERNEJ KOŽELJ S.P., TERMOGRAFIJA, KAMPO D.O.O., KRIVINA PLUS UDE FRANC S.P., LIVOPLAST, VLADIMIR BRAŠANAC, S.P., LUKA SMOLE S.P., LUMA, LUKA TRŠAN S.P., MIHA SNOJ S.P., MIZARSKO MONTAŽNE STORITVE ZLATKO SVETEK S.P., MIZARSTVO KRAPEŽ DRAGO KRAPEŽ S.P., MIZARSTVO VIŽMARJE D.O.O., MONT LINE, PROIZVODNJA IN VGRAJEVANJE POHIŠTVA BOŠKO BUKEJLOVIĆ S.P., MONTAŽA POHIŠTVA IN SELITVE IGOR PREŠEREN S.P., MONTAŽA POHIŠTVA, BOGDAN ARNEŽ S.P., NOVALITETA SKUPINA D.O.O.,

OMAR´CA MIHA PATERNOSTER S.P., PROFIK, GRADBENE STORITVE, DEJAN FERENC S.P., R-LES ROK PODRŽAJ S.P., ROBERT OVCA S.P., MIZARSTVO, RUSTIKA MASIVA PROIZVODNJA, TRGOVINA IN STORITVE D.O.O., SELITVE IN PREVOZI BENJAMIN GREGORINČIČ S.P., SELITVENA DEJAVNOST, ERVIN MEHMED ČAUŠEVIĆ S.P., SIFERMET D.O.O., SMAJ PLUS TRGOVINA IN STORITVE D.O.O., UREJANJE IN VZDRŽEVANJE ZELENIH POVRŠIN, DANICA JORDAN S.P., VAVTAR POHIŠTVO BOŽIDAR VAVTAR S.P., VGRAJEVANJE STAVBNEGA IN DRUGEGA POHIŠTVA, JOŽE PORENTA S.P., VLASTO VARDJAN S.P., MIZARSKI SERVIS, VZDRŽEVANJE OBJEKTOV, AŽBE SLAPAR S.P., VZDRŽEVANJE OBJEKTOV, KLEMEN ANDRIČ S.P., YUKI PLUS, D.O.O., ZAKLJUČNA DELA V GRADBENIŠTVU, NIKOLA GRUBNIĆ S.P., ZALAR & CO., TRGOVINA IN STORITVE, D.O.O., ŽELVA D.O.O.

Preverite tudi: Montaža knaufa: Cena in preverjeni mojstri za knauf montažo

Koliko stane montaža indukcijske plošče (cena)?

Cena priklopa in montaža indukcijske plošče stane okoli 35€. Cene pa se gibljejo nekje od 30 do 40€. Mojstri vam staro indukcijsko ploščo zamenjajo z novo, le to pa zmontirajo na vaš štedilnik. Indukcijske plošče se lahko kar hitro uničijo, saj z napačno uporabo, hitro naredimo nepopravljivo škodo. K sreči je v Sloveniji veliko mojstrov, ki vam indukcijsko ploščo z veseljem zamenjajo. Nova indukcijska plošča bo vaši kuhinji dajala estetski videz, vam pa bo zagotovo v veselje preizkusiti jedi na novi plošči.

Koliko stane čiščenje bojlerja (cena)?

Največkrat pri čiščenju bojlerja čistimo vodni kamen. Cena za čiščenje vodnega kamna se giblje nekje med 45€-75€, odvisno od velikosti bojlerja ter zahtevnosti čiščenja.

Čiščenje kotla je pomemben korak, da ogrevalni sistem deluje pravilno. Redno vzdrževanje kotla lahko zmanjša stroške ogrevanja in podaljša življenjsko dobo vašega bojlerja. Ker bojlerji nenehno delajo in ogrevajo vaš dom in ogrevajo vodo, lahko prah in umazanija hitro zamašita cevi in in zmanjšajo učinkovitost delovanja bojlerja. Kot že omenjeno je večen problem pri bojlerjih prav vodni kamen, ki preprečuje normalno delovanje bojlerja. To največkrat opazimo tako, da nimamo več dovolj tople vode.  Vodni kamen se nabira zelo hitro, zato si lahko predstavljamo kakšne posledice ima več mesecev ali let zanemarjen bojler.

Vse to vodi do posledic, ki vplivajo na delovanje bojlerja in prezgodnjih okvar. S tem povzročimo samo še večje stroške, ki bi se jim sicer, s pravilnim vzdrževanjem izognili. Vendar pa je čiščenje bojlerja precej kompleksen proces, zato je bolje, da delo prepustimo mojstrom. S tem se izognemo morebitnim poškodbam, ki bi jih povzročili z nepravilnim čiščenjem. V končni meri ceno odtehta dolga doba delovanja bojlerja in preprečitev okvar. Čiščenje se priporoča približno enkrat letno.

Ali lahko hišni mojster popravi vinil?

Da, povprečni hišni mojster lahko popravi manjše poškodbe na vinilnih talnih oblogah. Za to so na voljo posebni komplet za popravilo vinila, ki vsebujejo vse potrebne materiale in orodja za popravilo prask, zarez in manjših lukenj. Ta popravila običajno vključujejo čiščenje prizadetega območja, nanašanje ustreznega polnila in gladenje površine, da se vrne prvotni videz. Čeprav je mogoče popravilo opraviti sami, je za večje poškodbe ali v primeru neizkušenosti priporočljivo, da se obrnete na strokovnjaka. Izvajanje nepravilnih popravil lahko namreč povzroči dodatne poškodbe ali zmanjša življenjsko dobo vaših vinilnih talnih oblog.

Koliko stane hišni servis oz. koliko računa hišni mojster za mala hišna popravila?

Odvisno od vrste storitve vas bo storitev hišnega servisa stala med 15 in 300 EUR. Hišni mojster za mala hišna popravila zaračuna 12-20 €/h.

Kako lahko ustanovim svoj hišni servis?

Da postanete hišni mojster, potrebujete minimalno poklicno izobrazbo srednje poklicne šole ustrezne smeri. Lahko se specializirate za elektro popravila, vodovodne inštalacije, strojne izvedbe, itd. Potem registrirajte svojo dejavnost, za nabor strank pa poskrbimo mi. PONUDNIKI se brezplačno vpišite tukaj.

Priporočamo branje: INTERIER: CENE ZA NOTRANJE OBLIKOVANJE, NOTRANJI DIZAJN IN IDEJE ZA VAŠ DOM (ARHITEKT / NOTRANJI OBLIKOVALEC)

Katere vse storitve izvaja priznan hišni servis?

Na hišnega mojstra se lahko obrnete za montažo ali menjavo pohištva in drugih gospodinjskih aparatov, elektro in vodovodna popravila v manjšem obsegu, urejanje okolice in doma, polaganje keramik oziroma odstranitev poškodovanih ploščic, kot tudi pri selitvi pohištva, itd. Veliko različnih storitev se izvaja v okviru hišnega servisa. Preverite kdo so vaši lokalni ponudniki in rezervirajte svoj hišni servis še danes.

Ali bo hišni servis zaračunal tudi potne stroške serviserja?

To lahko pričakujete, predvsem kadar hišni servis ni v okolici vašega doma, ampak se mojster na vaš dom pripelje iz oddaljene lokacije. Najprej preverite ponudbe lokalnih mojstrov, kjer je večja verjetnost, da vam ne bodo dodatno zaračunali tudi potnih stroškov. Na forumu pa lahko zasledite tudi, kakšne so izkušnje strank s priznanimi hišnimi servisi.

Kontaktirajte preverjene mojstre za hišni servis (ponudbe / cene)

ocena bralcev
5 od 5