Revija Nasvet strokovnjaka

Montaža knaufa: Cena in preverjeni mojstri za knauf montažo

Uredite mansardo hitro in preprosto s knauf montažo.

Kazalo

ocena bralcev
5 od 2

Si želite ekološko sprejemljiv ter zdravju neškodljiv način gradnje? Potem je gradnja s pomočjo knaufa odlična izbira. Montaža knaufa je izvrstna rešitev za izdelavo predelnih sten, spuščanje stropov in izravnavo sten. Prav tako je montaža knaufa bistveno hitrejša, kot so ostali načini gradnje.

 

 

MONTAŽA KNAUFA: CENA

povprečne cene montaže knaufa in ceniki

20-60 EUR/m2

Kontaktirajte preverjene mojstre za montažo knaufa (ponudbe / cene)

Koliko stane knauf montaža? (povprečna cena / ceniki)?

Montaža knaufa je ena izmed najhitrejših možnosti ureditve stropov in zidov. Z montažo knaufa lahko hitro spustite strop, ki ni le estetsko dovršen, pač pa prinaša tudi prihranek pri stroških ogrevanja in hlajenja. Prav tako lahko s pomočjo knauf plošč izravnate neravne stene ali pregradite prostor. Kljub temu da se vam zdi montaža knaufa enostavna in vas mogoče mika, da bi se montaže lotili sami, vam to odsvetujemo. Montažo knaufa raje prepustite izkušenim mojstrom, ki bodo svoje delo opravili brezhibno.

Montaža knaufa je hitra rešitev za ureditev doma.
Montaža knaufa je hitra rešitev za ureditev doma.

Za vas smo zbrali povprečne cene montaže knaufa na enem mestu. Cena montaže knaufa za enojno predelno steno se giblje med 28 in 32 evrov po kvadratnem metru. Za montažo knaufa pri dvojni predelni steni je cena nekoliko višja, in sicer med 35 in 60 evrov po kvadratnem metru. Če ste se odločili za spuščen strop, bo cena montaže knaufa znašala od 20 do 30 evrov po kvadratnem metru. Naj še dodamo, da spuščanje stropa ni le estetsko dovršeno, ampak prinaša tudi prihranek pri plačilu stroškov ogrevanja in hlajenja.

Preberite tudi: KNAUF CENIK: POVPREČNE CENE ZA SUHOMONTAŽNA DELA IN CENIKI (GIPS / MAVČNE PLOŠČE)

Zgoraj navedene cene vsebujejo le montažo knaufa. K stroškom morate prišteti še ceno materiala (mavčne plošče ter drobni material), ki ga običajno kupijo mojstri za montažo knaufa, saj dobro vedo, kaj vse potrebujejo pri montaži. Cena knauf plošč se giblje med 2 in 5 evrov za kvadratni meter, odvisno od debeline plošče.

Kateri so najbolj iskani / najboljši ponudniki / mojstri za montažo knaufa?


Najboljši ponudniki za montažo knaufa v Sloveniji

TOP 10 najbolj iskanih ponudnikov montaže knaufa


celoten seznam ponudnikov za montažo knaufa >

Če menite, da vam ljubi ponudnik kamina / peči manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo, da bi ga lahko predlagali strankam, ki iščejo podobne storitve.


Pri montaži knaufa in ureditvi vašega sanjskega doma vam lahko pomagajo tudi: Mišo s.p., Pustavrh, KNAUF Montaže – GIPS Miran Jelovčan s.p., suhamontaza.net, Montaža knaufa Dra-M, Inštalacije Ajak, Suhomontaža Petoš, karpat.si, Kalcer, HAJETI, montaža knaufa in zaključna dela, Suhomontaža Megla, Montgal d.o.o., knaufko.si, Efekt montaža, Slavko Može s.p., Montaža mavčnih plošč Srečko Župan, Jerin montaža Knauf elementov Mitja Zakrajšek s.p., Montaža pohištva in Knaufa, Anže Baloh, s.p., Polaganje gips plošč Andrej Kavka s.p., Montaža Knauf sistem as, Suvad Ljevaković s.p., Slikopleskarstvo in montaža Knaufa Marko Belja s.p., …


PONUDNIKI MONTAŽE KNAUFA se brezplačno vpišite tukaj

posredujemo vam stranke ?
največ strank v SLO ?
brezplačen vpis ?


… Montaža Knauf sistemov Mont gips, Dušanka Brglez, s.p., Knauf Montaže Milorad Peulić s.p., Suho montažna dela Martin Nemanič s.p., Montaža Mavčnih plošč, Vlado Ilinković, s.p., Sebo Knauf montaža Sebastijan Trstenjak s.p., Suhomontaža Petrič dizajn – Montaža in svetovanje Boštjan Petrič s.p., Montaža pohištva, polaganje Parketa in Knauf, Grega Črtalič s.p., Zaključna dela v gradbeništvu, Franc Krumpačnik, s.p., Vgrajevanje stavbnega pohištva, Matej Juršič s.p., Montaža sten in stropov Damjan Grabrijan s.p., Devil montaža, zaključna dela v gradbeništvu, Zaključna gradbena dela – Montaže Tadej Žekar, s.p., Mpa Mont montaža konstrukcij Mitja Kremžar s.p., Zaključna gradbena dela Bergant, Gradbeni inženiring, Aleš Šentjurc s.p. in mnogi drugi.

Izbira mojstrov je precej obsežna, se strinjate? Da bi vam olajšali iskanje mojstra za montažo knaufa, smo za vas na omisli.si/knauf na enem mestu zbrali vse preverjene in ocenjene mojstre, ki vam bodo pomagali pri montaži knaufa.

Montaža knaufa: Trendi in ideje knauf montaže

Ureditev mansarde s knaufom

Pred nekaj leti je bila mansarda v hiši zapuščen prostor, ki je služil skladiščenju krame. Danes temu ni tako. V mansardi si lahko ustvarite sanjsko stanovanje s pomočjo knaufa, saj je montaža knaufa v mansardi najhitrejši način za ureditev stropa.

Preberite tudi: ZIDARSTVO: CENE ZIDARSKIH DEL, BETONIRANJA, ZIDANJA, GRADBENIH DEL TER PREVERJENI ZIDARJI

Strop v mansardi preprosto uredite z montažo knaufa.
Strop v mansardi preprosto uredite z montažo knaufa.

Kamin na sredini prostora

Včasih je bil kamin postavljen ob steno, danes pa je vse bolj priljubljena postavitev kamina v sredino prostora, z odprtim tlorisom. Kamini z vgrajenim vložkom niso le funkcionalni, pač pa so tudi sodobna dekoracija v prostoru. Postavitev takšnega kamina ni zelo zahtevna. Potrebno je postaviti kaminski vložek, ki predstavlja jedro kamina. Nato se jedro kamina pozida s knauf ploščami, a le pri toplozračnem načinu ogrevanja. Pri ostalih načinih ogrevanja se pozidava s knaufom odsvetuje.

Preberite tudi: KERAMIČARSTVO: CENA ZA POLAGANJE PLOŠČIC, DEKORATIVNEGA KAMNA IN PRENOVO KOPALNICE

Spuščen strop

Spuščen strop v prostoru prinaša bistveno nižje stroške ogrevanja in hlajenja. Spuščen strop vam omogoča tudi vgradnjo okrasnih lučk, ki ustvarijo prijeten ambient v prostoru. Tudi v staromeščanskih hišah z visokimi stropovi je spuščanje le-teh najhitrejša rešitev pri ureditvi prostora.

Na spuščen strop lahko vgradite okrasne lučke.
Na spuščen strop lahko vgradite okrasne lučke.

Pogosta vprašanja in odgovori glede knauf montaže

Je možna montaža knaufa v kopalnico?

Montaža knaufa v kopalnico se lahko izvede brez težav. Za to opravilo potrebujete izkušene mojstre, ki delajo po ustaljenem postopku in uporabljajo ustrezne materiale. Za razliko od ostalih prostorov, kjer se večinoma uporabljajo klasične bele knauf plošče, se za kopalnico uporabljajo zelene knauf plošče, ki so odpornejše na vlago.

Preberite tudi: SLIKOPLESKARSTVO: CENA ZA PLESKANJE (BARVANJE / BELJENJE), KITANJE STEN IN POLAGANJE TAPET

Živimo v večstanovanjski stavbi. Sosedov hrup postaja nevzdržen. Ali se lahko v predelno steno iz knauf plošč vgradi zvočna izolacija?

Hrupu se lahko enostavno izognete s postavitvijo pregradne stene. Vanjo namesto klasične izolacije vgradite izolacijski material iz mineralne volne, ki učinkovito preprečuje nezaželene zvoke.

Preberite tudi: INTERIER: CENE ZA NOTRANJE OBLIKOVANJE, NOTRANJI DIZAJN IN IDEJE ZA VAŠ DOM (ARHITEKT / NOTRANJI OBLIKOVALEC)

Ali je za vgradne lučke na stropu v kuhinji potrebna montaža knauf plošč? Kakšne so cene montaže?

Za vgradne lučke na stropu je potrebna montaža knaufa. Cena montaže je odvisna od velikosti stropa ter debeline izbranih mavčnih plošč, ki jih je potrebno montirati. Če želite ponudbo z natančnimi cenami, nam pošljite povpraševanje.

Če imate še kakšno vprašanje, lahko preverite tudi forum.

Kontaktirajte preverjene mojstre za montažo knaufa (ponudbe / cene)
ocena bralcev
5 od 2

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno