PVC OKNA CENA (PLASTIČNA): Prednosti, slabosti ter preverjeni ponudniki za okna

ocena bralcev
5 od 1

Glede na analize povpraševanj so PVC okna med najbolj priljubljenimi zaradi svojih številnih prednosti. Ena izmed njih je gotovo cena, ki je v primerjavi z okni iz drugih materialov ugodnejša. Prav tako pa lahko zaradi enostavnega oblikovanja plastičnega materiala izbirate med raznovrstnimi oblikami in barvami. Poleg vseh omenjenih lastnosti so tudi enostavna za vzdrževanje in dolgo obstojna.

Preverjeni ponudniki za PVC okna z montažo
velika pvc okna
PVC okna so enostavna za vzdrževanje in dolgo obstojna. Poleg omenjenih prednosti so tudi cenovno ugodna in kot nalašč za vaš prvi skupen dom.

Povprečne cene za PVC okna in ceniki >> 110-330 €/kom

PVC oziroma plastična okna so med ugodnejšimi opcijami oken. Zanje boste odšteli od 110 € naprej. Če se odločate tudi za nakup okenskih polic boste več o opcijah in cenah le-teh našli tukaj.

> Preberite tudi: OKNA CENA: ANALIZA CEN, PREDNOSTI IN SLABOSTI RAZLIČNIH TIPOV OKEN Z MONTAŽO (+SENČILA +POLICE) in NEPOVRATNA SREDSTVA EKO SKLADA ZA OKNAPrednosti PVC oken

Kot smo že omenili, je prednost PVC oken prav gotovo nizka cena. Poleg tega jih lahko zlahka oblikujete po svoji meri in prilagodite glede na svoje želje. Izbiramo lahko tudi med različnimi barvami po našem okusu. So energetsko učinkovita in enostavna za vzdrževanje s tem pa tudi dolgo obstojna. Takšna okna niso vnetljiva in ne gorijo prav tako pa nam nudijo visoko varnostno zaščito. Kot že omenjeno, imajo dolgo življenjsko dobo in lahko jih recikliramo.

PVC-okna-plastična-okna-ponudniki-cena
PVC okna so ugodna, podala pa se bodo prav v vsak dom.

Slabosti za plastična okna

Čeprav PVC okna vsebujejo trojno tesnilo, njihova toplotna izolacija še vedno ni najboljša. Da se zaščitite pred zunanjimi vremenskimi vplivi, je pomembno, da so vsaj dvakratno zastekljena. Ena izmed slabosti je tudi ta, da so okna izdelana iz umetnih materialov, njihove surovine pa so posledično neobnovljive. Če niso ustrezno ojačana se lahko zaradi vremenskih vplivov povesijo in zaradi tega težje odpirajo. Na njihovo življenjsko dobo vplivajo tudi UV žarki – zasenčenje oken bo ta vpliv zmanjšalo.

Pridobite ponudbe/cene za plastična okna

Ideje in trendi za PVC okna (slike / fotografije)

Če se odločite za ta okna, lahko pri izbiri oblik in barv le-teh pustite domišljiji prosto pot in vaš dom opremite popolnoma po vašem okusu. Plastika, iz katere so okna narejena, je namreč enostavna za oblikovanje različnih dizajnov. Izbirate lahko tudi med različnimi tipi odpiranj okna.

cene-PVC-oken-ponudniki
Pri PVC oknih lahko izbiramo med raznovrstnimi oblikami in barvami.

Ponudniki PVC oken

Nekaj ponudnikov PVC oken: pvc-markus.si, ajm.si, tiptop-okna.si, pribaokna.si, mik-ce.si, pvcnagode.si, jelovica-okna.si, okna-vranesic.si, oknainvrata.com, okna-satler.si, okna-vrata.si, interalta.si, cugelj.si, termoglasokna.si, pvcmontis.si, element-okna.si, dom-streha.si … V kolikor se odločate za nakup oken, lahko na naši spletni strani najdete preverjene ponudnike in ob odločitvi prihranite čas ter denar.

Okna > TOP 10 izbor > Najboljši ponudnik za plastična okna

Loading

seznam mojstrov in ponudnikov za oknapovpraševanje za okna


okna-top-mojstri-ponudniki-montaža-dovaba-oken
Preverite TOP 10 izbor mojstrov oz. ponudnikov za montažo in dobavo za okna

Z vašo pomočjo smo izbrali tudi NAJ ponudnika oken leta 2020. Ponudniki PVC oken se BREZPLAČNO vpišite tukaj.

ponudniki-cena-plastična-okna
Pri PVC oknih lahko izbirate tudi način odpiranja oken.

Kdaj Slovenci najbolj iščemo PVC okna?

graf-okna-cena-povpraševanje-alu-les
Največ povpraševanja po novih oknih je marca.

Po podatkih omisli.si in analize Google iskanj, je povpraševanje po oknih v Sloveniji najvišje v pomladnih mesecih. Porast zaznavamo predvsem maja in marca, ko se ljudje zaradi zimskih vremenskih vplivov odločajo za nova okna. Prav tako sta ta dva meseca ravno pravšnja, da dela zaključimo še pred poletjem in se z dobro izolacijo zaščitimo pred vročino. Nekoliko nižje je povpraševanje v decembru, ko so dela zaradi mraza otežena.

Pridobite ponudbe/cene za PVC okna z montažoocena bralcev
5 od 1