Revija Nasvet strokovnjaka

MIZARSTVO: Cenik, trendi, ideje in preverjeni mizarji

mizarstvo-cene-omisli-si

Kazalo

ocena bralcev
5 od 8

Kadar opremljate novogradnjo, obnavljate obstoječe objekte, urejate okolico / teraso ali pa se ukvarjate s prenovo doma, boste hitro in skoraj gotovo potrebovali tudi mizarske storitve oz. mizarja. Unikatni leseni izdelki, ki jih bo za vas izdelalo priznano mizarstvo, bodo izjemen dodatek za vaš dom ali okolico. Za vas smo analizirali cene mizarjev za najpogostejše mizarske storitve ter podali izčrpen seznam preverjenih mizarjev. Ne spreglejte niti odgovore na pogosta vprašanja in številnih razlogov, zakaj je pohištvo po meri najboljša izbira. V nadaljevanju pa preverite tudi, kdaj so mizarji v Sloveniji najbolj iskani ter trende in ideje…

Pripravili smo vam tudi seznam preverjenih mizarjev.

MIZARSTVO: CENE

povprečne cene mizarjev ter ceniki

10-65 EUR/h

100-400 €/m2

Pošlji povpraševanje mizarjem

Vrsta mizarskih delCena mizarja
Kuhinje po meri450 € - 700 €/m2
Kuhinjski pulti40 € - 230 €/tm
Garderobne omare, vgradne omare po meri150 € - 500 €/tm
Lesena okna po meri150 € - 450 €/m2
Lesena vrata po meri600 € - 1.500 €/kos
Polkna (izdelava polken)230 € - 270 €/kos.
Lesene police12 € - 90 €/kos
Leseno pohištvo po meri150 € - 450 €/m2
Lesene stopnice in stopnišča1.300 € - 6.000 €/kos.
Lesene ograje za vrt, stopnice, balkon, panelne…40 € – 80 €/tm
Letne kuhinje2.000 € – 4.000 €/kpl
Leseni nadstreški za teraso, avto in pergole90 € - 200 €/m2
Lesene terase50 € - 90 €/m2
Leseno ostrešje in konstrukcija30 € - 70 €/m2
Lesene garaže in ute1.000 € - 2.500 €/kos
Zunanja otroška igrala, lesene hiške in gugalnice300 € - 2.000 €/kos.
Postelje po meri200 € - 3.000 €/kos
Spalnice po meri800 € - 3.500 €/kos
Otroške sobe po meri800 € - 3.500 €/kos
Montaža kuhinje in pohištva60 € - 120 €/kos
Lesena pregrada40 € - 300 €/kpl
Vrtno pohištvo, lesene mize, stoli in klopi270 € - 800 €/kpl
Lesene stenske, stropne in talne obloge60 € - 150 €/m2
Obnova kuhinje150 € - 800 €/tm
Obnova lesenih oken, vrat, ograje100 € - 150 €/m2

Kontaktirajte preverjene mizarje (ponudbe / cene)
mizarstvo-cene-omisli-si
Priznano mizarstvo se lahko pohvali z bogato zgodovino izkušenj in številnimi unikatnimi lesenimi projekti.

Najboljši mizarji v Sloveniji

TOP 10 najbolj iskanih mizarjev

Če menite, da vam ljubo mizarstvo manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo, da bi ga lahko predlagali strankam, ki iščejo podobne storitve.


Mizarstvo – Povprečne cene in ceniki (cena mizarja)

Preverite, koliko vam računa mizarstvo za izdelavo posameznih lesenih elementov.

Kuhinje po meri

Si želite opremiti vašo kuhinjo s čudovitim pohištvom, a se soočate z omejitvijo prostora, ki ga lahko izkoristite? Pri tem vam lahko pomagamo z montažo kuhinje po meri. Mizar bo izdelal edinstveno pohištvo, ki se bo popolnoma prilegalo v vašo kuhinjo. Upošteval bo vaše ideje, svetoval glede izbire lesa in izdelal elemente v dogovorjenem roku. Izdelki s pridihom vaše osebne note, edinstvenost, ki jim ni primere. Zagotovite si najlepšo leseno kuhinjo po meri za ceno od 450 € – 700 €/m2.

Kontaktirajte preverjene mizarje za kuhinje po meri (ponudbe / cene)
mizarske-storitve-kuhinja-po-meri-mansarda
Naj mizarstvo poskrbi, da boste opremili vašo mansardo s čudovito kuhinjo po meri.

Kuhinjski pulti po meri

Kuhinjski pulti so “make or break” dejavnik kuhinje. Ne le, da dajo estetsko noto, tudi ali celo predvsem, uporabno. Obstajajo namreč moderni kuhinjski pulti, na katere lahko postavite vročo posodo, lahko po njih čečkajo otroci s flumastri in so celo odporni na ostre predmete (nože, itd…).

Katere lastnosti igrajo veliko vlogo pri izbiri kuhinjskega pulta? Na kratko, velikost, odpornost, cena in estetika.

Da, kuhinjski pulti morajo tudi omogočati veliko prostora za ustvarjanje okusnih dobrot, poleg tega, da so skladni z ostalo kuhinjsko opremo, seveda. Zato so kuhinjski pulti po meri navadno najboljši izbira.

Prav tako je pomembno, da so kuhinjski pulti enostavni za čiščenje. Kot že rečeno, je najboljše, če ima vaš pult zaščiteno delovno ploščo, ki je odporna vsaj na nekatere poškodbe (odlaganje vročih ali mokrih posod).

Cene kuhinjskih pultov so odvisne od izbire materiala in njegovih dimenzij. Leseni kuhinjski pulti, ki jih izdela mizarstvo, stanejo od 40 € – 230 €/tm.

Pošlji povpraševanje za kuhinjske pulte po meri
kuhinjski-pult-po-meri-lastnosti
Izkoristite celoten prostor v kuhinji in namestite kuhinjski pult po meri. Pridobite toliko delovne površine, kolikor je potrebujete za ustvarjanje dobrot.

Mizarstvo za garderobne omare, vgradne omare po meri

Velika prednost vgradnih omar po meri je, da jih mizarstvo izdela glede na točne mere notranjih prostorov. Tako se bodo povsem prilegale v vaš dom in boste lahko v celoti izkoristili vsak centimeter stanovanja ali hiše. Izbirajte med različnimi kombinacijami materialov, dodatkov, motivov, itd. Okvirna cena za garderobne omare po meri znaša od 150 € – 500 €/tm.

Pošlji povpraševanje za garderobne omare po meri
vgradna-garderobna-omara-mizar
Uskladite vaše želje in ideje z nasveti mizarja in opremite vašo spalnico z edinstveno vgradno garderobno omaro.

Lesena okna po meri

Les kot naraven material bo kakovostno ščitil vaš dom pred zunanjimi vplivi. Lesena okna po meri vam omogočajo, da okno povsem prilagodite kateremu koli objektu. Če potrebujete okno, ki je bistveno manjše od standardnih dimenzij, to ni težava.

Preberite tudi: OKNA CENA: ANALIZA CEN, PREDNOSTI IN SLABOSTI RAZLIČNIH TIPOV OKEN Z MONTAŽO (+SENČILA +POLICE)

Mizar bo poskrbel za izdelavo oken, ki se bodo povsem prilegale vgradnji v vaše objekte. Prav tako lahko izbirate med številnimi dodatki, zaščitnimi premazi in drugimi elementi, s katerimi opremite vaša lesena okna po meri. Oddajte povpraševanje na Omisli.si/okna. Cenovni okvir izdelave lesenih oken po meri znaša od 150 € – 450 €/m2.

Kontaktirajte preverjene ponudnike za lesena okna po meri (ponudbe / cene)
lesena-okna-po-meri
Kupujete okna in ste naleteli na težavo – vse okenske odprtine na vašem domu niso enake? Nič hudega, nakup lesenih oken po meri vam omogoča izdelavo istega modela oken v različnih dimenzijah.

Lesena vrata po meri (notranja, zunanja, vhodna, balkonska, garažna, masivna)

Če si želite popestriti vaš dom ali garažo z unikatnimi vhodnimi vrati, potem izberite lesena vrata po meri. Izdelana posebej za vas bodo krasila vhod. Seveda pa lahko z lesenimi vrati opremite tudi vaše notranje prostore ali vhod na balkon. Ko izbirate les za vrata, upoštevajte lastnosti, ki odlikujejo vsako posamezno vrsto in tudi njene morebitne šibke točke.

Preberite tudi: VHODNA VRATA: CENA, PREDNOSTI IN SLABOSTI VSEH VRST ZUNANJIH VHODNIH VRAT

Pomembna prednost lesenih vrat po meri je, da so izdelana posebej za vas in lahko sami veliko doprinesete k njihovi edinstvenosti. Mojster mizar bo prisluhnil vašim željam in vam zagotovil unikaten vhod v notranji / zunanji prostor. Cena lesenih vrat po meri že od 600 € – 1.500 €/kos. Iščete lesena vrata? Preverite na Omisli.si/vrata.

Pošlji povpraševanje za lesena vrata po meri
unikaten-izdelek-lesena-vrata-po-meri
Izberite unikatno – lesena vrata, narejena po meri samo za vas.

> Vse o drsnih vratih

Polkna (izdelava polken)

Lesena polkna še zdaleč niso iz mode. Vse pogosteje jih zasledimo, predvsem na oknih pritličnih stanovanjskih hiš. Lahko jih namestite na zunanji ali notranji strani objekta. Izdelava dvokrilnih lesenih polken povprečno stane od 230 € – 270 €/kos. Cena je odvisna od dimenzij polken, izbranega modela izdelave in zahtevnosti njihove montaže. Uskladite barvo polken s fasado in dodajte vašim oknom svežo estetsko vrednost.

Preverite tudi: Koliko stane gradnja hiše?

Pošlji povpraševanje za polkna po meri
klasicna-lesena-polkna-cena
Lesena polkna so še vedno aktualna. Izbirajte med enokrilnimi ali dvokrilnimi. Uporabna so za zunanjo ali notranjo montažo.

Lesene police

Nepogrešljiv del vsakega stanovanja ali hiše zagotovo predstavljajo police. Uporabljamo jih za shranjevanje oblek v omarah, knjig ali drugih ornamentov na steni. Cena lesenih polic je odvisna od dimenzij police, kvalitete lesa in vrste lesa. Police so lahko na steno nameščene samostojno, v obliki kocke, večdelne, lesene police z ograjico ali držalom, različnih barv, itd. Na trgu je obilo možnosti izbire, izkušeno mizarstvo vam lahko svetuje kaj izbrati. Cena za lesene police znaša od 12 € – 90 €/kos.

Pošlji povpraševanje za lesene police po meri
lesene-police-po-miri-velika-izbira
Pri izbiri lesenih polic po meri ste lahko bistveno bolj izvirni in se poigrate z domišljijo pri oblikovanju idej.

Mizar za leseno pohištvo po meri

Ko opremljate vaš dom, izbirajte kvalitetno pohištvo po meri. Čeprav je cena za pohištvo po meri višja od “Ikea pohištva”, si s tem zagotovite izjemno kakovost in osebno noto izdelanih elementov.

Mizarstvo namreč upošteva vaše želje in zahteve, ter pohištvo po meri povsem prilagodi situaciji in vašim željam, da ga zlahka namestite v vaš dom. To je velika prednost, saj vas ne bo skrbelo, ali je na primer omara previsoka in je ne boste dobili v prostor, ipd.

Cena za leseno pohištvo po meri je predvsem odvisna od izbire dimenzij, zahtevnosti izdelave in izbranega materiala ter dodatkov. Masivno pohištvo po meri seveda stane več. Običajno znaša od 150 € – 450 €/m2. Do izdelanega pohištva po meri običajno lahko dostopate v najmanj enem in največ 6 mesecih, seveda pa je vse odvisno od posameznega izvajalca in kako je mizarstvo zasedeno.

Pošlji povpraševanje za leseno pohištvo po meri
pohistvo-po-meri-mizarstvo-kuhinja
Prednost lesenega pohištva po meri je, da se popolnoma prilega v prostor, kamor ga želite montirati. Prav tako je les naraven in dolgoobstojen material. Foto: Betty Wasserman.

Lesene stopnice in stopnišča

Les še vedno velja kot najpogostejši material za izdelavo stopnic. Cene lesenih stopnišč so zelo različne. V osnovi so odvisne od vrste lesa, višine etaže, zahtevnosti montaže, dodatkov, itd. Okvirna cena znaša od 1.300 € – 6.000 €/kos.

Pošlji povpraševanje za lesene stopnice
lesene-stopnice-stopnisca-mizarstvo
Mizarstvo bo poskrbelo za izdelavo unikatnih stopnic in jih za večjo varnost opremilo tudi z ograjo po vaši želji.

Lesene ograje za vrt, stopnice, balkon, panelne…

Lahko izbirate med različnimi tipi ograje (polna, izrezljana, z lamelami). Uskladite model ograje s stilom vašega vrta ali balkona. Terasa, balkon, stopnice, lahko izgledajo zelo veličastno, če so opremljene s kvalitetno leseno ograjo. Zagotovite si ponudbe najboljših mizarjev za izdelavo ograje na Omisli.si/ograjo. Cena izdelave in montaže lesene ograje je od 40 € – 80 €/tm.

Pozor, Inox ograj vam ne izdela mizar, temveč specialzirani izvajalci inox ograj.

Preberite tudi: PREDNOSTI, SLABOSTI IN CENE OGRAJ

Kontaktirajte preverjena mizarstva za lesene ograje (ponudbe / cene)
lesene-ograje-vrt-terasa-mizarstvo
Pestra izbira različnih modelov lesenih ograj. Preverite cenovne razsežnosti.

Mizarstvo za letne kuhinje

Naj priprava jedi na prostem ne vključuje zgolj jedi z žara. Izkoristite prostor za izdelavo letne kuhinje, ki vam omogoča izvedbo najboljših piknikov z okusno, raznovrstno hrano. Opremite letno kuhinjo z lesenim pultom, namestite omarice za shranjevanje vseh pripomočkov. Cena za izdelavo letne kuhinje znaša od 2.000 € – 4.000 €/kpl.

Kontaktirajte preverjene mizarje za letne kuhinje (ponudbe / cene)
cena-letne-kuhinje-mizar-izdelava
Naj vam mizar pomaga uresničiti vaše sanje – priprava hrane na prostem, v vaši leseni letni kuhinji.

Leseni nadstreški za teraso, avto in pergole

Zaščitite vašo teraso z lesenim nadstreškom, ali pa pod nadstrešek parkirajte jeklenega konjička v primeru slabega vremena. Najpogosteje so nadstreški konzolni ali stebrni. Pogosto so dvokapni, kar zagotavlja enostavno odvajanje meteorne vode. Seveda pa je možnosti izvedbe veliko, vključno z izbiro ustrezne strešne kritine. Leseni nadstreški, narejeni iz masivnega ali lepljenega lesa imajo dolgo življenjsko dobo in vam bodo dobro služili. Bodite pozorni, če je nadstrešek večji od 30 m2, za njegovo izgradnjo potrebujete gradbeno dovoljenje. Povprečna cena za leseni nadstrešek je od 90 € – 200 €/m2.

Preverite tudi: NADSTREŠEK CENIK: POVPREČNE CENE NADSTREŠKOV (ZA AVTO, TERASO, BALKON, …)

Kontaktirajte preverjene mizarje za lesene nadstreške (ponudbe / cene)
lesen-nadstresek-delo-mizarja
Vse, kar potrebujete je idejna zamisel, najem priznanega mizarja in vašemu jeklenemu konjičku boste zagotovili streho nad glavo.

Lesene terase

Če želite urediti vašo okolico in si ustvariti prijeten ambient za druženje, potem se odločite za izdelavo lesene terase. Mizar bo pripravil načrt, izrisal tloris in z upoštevanjem vaših želja in možnosti izdelave pričel z delom. Ni vsak les primeren za teraso, zato se posvetujte, priznano mizarstvo vam bo na voljo za pomoč pri izbiri. Ključno je, da je les dovolj trden in da se učinkovito upira zunanjim vremenskim vplivom ter ohranja čudovit izgled vaše terase. Seveda ga je vsakih nekaj let priporočljivo obnoviti in impregnirati. Cenovno lesene terase znašajo od 50 € – 90 €/m2.

Kontaktirajte preverjene mizarje za lesene terase (ponudbe / cene)
lesena-terasa-mizar-cena
Ko vam bo mizar izdelal novo leseno teraso, vam bodo zavidali vsi.

Leseno ostrešje in konstrukcija

Najemite priznano mizarstvo za izdelavo lesenega ostrešja in konstrukcije. Cena okvirno znaša od 30 € – 70 €/m2. Cenovni razpon je odvisen od naklona in površine strehe ter posledično porabe lesa. Ptav tako pa pomembno vlogo igra tudi vrsta lesa, ki ga mizar uporabi za izdelavo. Za strešno konstrukcijo se najpogosteje uporabijo hrastov, smrekov ali macesnov les.

Kontaktirajte preverjene mizarje za lesena ostrešja in konstrukcije (ponudbe / cene)
lesene-konstrukcije-ostresje-cena
Preverite, kolikšna je povprečna cena za izdelavo lesenih konstrukcij in ostrešja, za kar poskrbi mizarstvo.

Lesene garaže in ute

Ne veste, kam bi pospravili kosilnico in drugo vrtno orodje za obdelavo vrta in urejanje okolice? Ali pa potrebujete prostor, kjer bi v miru spili jutranjo kavo? Imamo rešitev za vas, izgradnja lesene ute. Masiven ali lepljen les, izbira ustrezne strešne kritine in mizarstvo že dela na projektu. V kolikor pa potrebujete prostor za vašega jeklenega konjička, je izgradnja lesene garaže prava izbira. Mizar bo poskrbel za kvaliteto izvedbenih del in vam izdelal edinstveno garažo. Cene za lesene garaže in ute znašajo od 1.000 € – 2.500 €/kos.

Kontaktirajte preverjene mizarje za lesene garaže (ponudbe / cene)
lesena-uta-urejanje-okolice-mizar
Opremite vaše dvorišče z leseno uto, ki je na eni strani odprta in pod katero lahko v sončnih dneh prebirate časopis. Če pa želite izkoristiti uto za shranjevanje orodja, naj vam mizar izdela zaprto leseno garažo ali uto.

Zunanja otroška igrala, lesene hiške in gugalnice (mizar)

Najpogosteje se otroci radi igrajo v lesenih hiškah, na gugalnicah, plezalnih stenah in toboganih. Priznano mizarstvo bo poskrbelo za kvalitetno in varno izdelana zunanja otroška igrala. Les, zaščiten pred uv žarki, poškodbami in sivenjem, bo več let zabaval vaše najmlajše. Cena izdelave lesenih zunanjih otroških igral okvirno znaša od 300 € – 2.000 €/kos.

Kontaktirajte preverjene mizarje za otroška igrala (ponudbe / cene)
lesene-hiske-otroska-zunanja-igrala
Privoščite vašim otrokom najboljše. Mizar bo izdelal čudovito hiško, gugalnico ali drugo leseno igralo, ki bo navdušilo vsakega otroka.

Postelje po meri

Ko opremljate vašo spalnico si vzemite čas in preudarno izberite svoje pohištvo. Naj za vašo posteljo poskrbi izkušen mizar. Izdelal jo bo iz kvalitetnega materiala po vaši izbiri, upošteval vaše želje in možnosti izdelave glede na mere. Postelja bo ustrezala prostorskim dimenzijam vaše spalnice. Cene so različne, za postelje, večje od standardnih mer boste odšteli kakšen evro več. Okvirno pa mizarstvo za posteljo po meri računa od 200 € – 3.000 €/kos.

Kontaktirajte preverjene mizarje za postelje po meri (ponudbe / cene)
postelje-po-meri-cena
Postelja po meri za vašo spalnico bo edinstvena in prilagojena glede na vaše prostorske kapacitete.

Spalnice po meri

Ne omejite svoje izbire pohištva za spalnico zgolj na industrijsko izdelane kose. Zakaj ne bi sami izbrali dimenzij in oblik pohištva, zapolnili vse kotičke vašega prostora in bili izjemno zadovoljni s končnim rezultatom? Izkušen mizar bo poskrbel za kvalitetno izdelavo spalnice po meri in jo opremil z unikatnim pohištvom. Cena za izdelavo spalnice po meri znaša od 800 € – 3.500 €/kos. Mizar vam bo svetoval iz izkušenj, kakšno vrsto lesa je najbolje izbrati, delil z vami svoje ideje in skupaj boste ustvarili edinstven ambient vaše spalnice.

Kontaktirajte preverjene mizarje za spalnice po meri (ponudbe / cene)
omara-postelja-spalnica-po-meri-mizar-leseno-pohistvo
Mizar bo prisluhnil vašim željam in vam pomagal uresničiti vaše sanje o edinstveni spalnici.

Mizarstvo za otroške sobe po meri

Opremljanje otroške sobe zna biti zahtevna naloga. Kako izbrati pravo pisalno mizo, ali posteljo, ki bo dovolj velika, a hkrati ne bo zavzela dodatnega prostora? Kakšen les izbrati, pa katere barve? Naj vam pri tem pomaga priznano mizarstvo. Z izdelavo pohištva po meri boste lahko zapolnili prostor s tistimi elementi, ki jih želite. Hkrati jih boste oblikovali po svojih željah, s čimer si boste zagotovili otroško sobo z osebno noto. Naj vaš otrok ima čudovito otroško sobo, ki ji ni primere. Cena izdelave pohištva za otroško sobo po meri znaša od 800 € – 3.500 €/kos.

Kontaktirajte preverjene mizarje za otroške sobe po meri (ponudbe / cene)
otroska-soba-po-meri
Maksimalno izkoristite prostor v otroški sobi z montažo lesenega pohištva po meri.

Montaža kuhinje in pohištva

Opremljate vašo novo kuhinjo, ali ste se odločili prenavljati? Pri obeh aktivnostih vam lahko pomaga mizar. Poskrbel bo za montažo lesenih elementov vaše kuhinje, da bodo ti kvalitetno pritrjeni in pripravljeni na uporabo. Pohištvo bo v pravih rokah, da se ne poškoduje. Cena montaže kuhinje in pohištva je od 60 € – 120 €/kos.

Kontaktirajte preverjene mizarje za montažo kuhinje in pohištva (ponudbe / cene)
montaza-kuhinje-mizar-izkuseni-mojstri
Mizar običajno izdela pohištvo v svoji delavnici, v končno obliko pa ga montira na vašem domu. Tako vam bo s svojimi izkušnjami priskočil na pomoč tudi pri montaži kuhinjskega pohištva.

Lesena pregrada

Poznamo različne pregrade. Lahko so to dekorativne pregrade na vrtu ali terasi, ki poleg vsega lahko tudi služijo kot vir sence. Ali pa vam omogočijo malce zasebnosti. Lahko pa z leseno pregrado tudi ogradite prostor, na primer vrt ali mejo med parcelami. Cene lesenih pregrad so različne, običajno segajo od 40 € – 300 €/kpl. Stroški so odvisni od izbire modela, vrste lesa, dimenzij in zahtevnosti izvedbe. Prav tako pa so lesene pregrade uporabne v notranjih prostorih, za dekorativno razmejevanje prostorov, na primer kuhinje in dnevne sobe.

Kontaktirajte preverjene mizarje za lesene pregrade (ponudbe / cene)
lesena-pregrada-lastnosti
Z leseno pregrado lahko na inovativen način razmejite vaše notranje prostore. Hkrati pa služi kot edinstven estetski dodatek.

Vrtno pohištvo, lesene mize, stoli in klopi

Uživajte na terasi, vrtu ali dvorišču, na čudoviti leseni garnituri. Izdelano iz različnih drevesnih vrst bo vrtno pohištvo krasilo okolico vašega doma. Vse kar potrebujete, je izkušeno mizarstvo, ki vam bo predstavilo svojo ponudbo in vaše ideje opremilo s koristnimi nasveti ter jih idealiziralo. Cene izdelave vrtnega pohištva so odvisne od vrste lesa, dimenzij in zahtevnosti izvedbe. V osnovi pa znašajo od 270 € – 800 €/kpl.

Kontaktirajte preverjene mizarje za unikatno vrtno pohištvo po meri (ponudbe / cene)
mizarstvo-izdelava-lesenega-vrtnega-pohistva
Preverite, kaj vpliva na izvedbo vrtnega pohištva, ki ga izdela mizar.

Lesene stenske, stropne in talne obloge

Novost, ki jo pogosto zasledimo v moderno opremljenih domovih so zagotovo lesene stenske obloge. Edinstveno popestrijo notranje prostore in v vaš dom vnesejo kanček narave. Cena lesenih oblog okvirno znaša od 60 € – 150 €/m2. Tudi lesene talne in stropne obloge poskrbijo za domačnost vaših prostorov. Prav tako pomembna lastnost tovrstnih oblog je, da so trpežne in niso zahtevne za vzdrževanje. Na stenske lesene obloge lahko obesite rastlinje, ali pa več uokvirjenih slik. Inovativen način za uresničitev vaših idej.

Kontaktirajte preverjene mizarje za lesene obloge (ponudbe / cene)
lesene-stenske-obloge-dekoracija-cena
Z namestitvijo lesene stenske obloge boste popestrili vaše notranje prostore in ostali v stiku z naravo.

Obnova kuhinje > mizarstvo

Ste se naveličali vaše kuhinje in si želite popestriti prostor? Obnovite vašo kuhinjo na kreativen način. Za obnovo v manjšem obsegu je dovolj, če zamenjate kuhinjski pult in uredite delovno površino. To vas bo v osnovi stalo od 150 € – 250 €/tm. Za večje posege v površino kuhinje, kot je na primer predelava kuhinjskih površin, poseg v tla ali stene, menjava inštalacij, itd. pa boste odšteli malenkost več, približno od 400 € – 800 €/tm. Cena je lahko še višja, v kolikor obnavljate tudi stole in mizo, oziroma, če se odločite za nakup novih.

Kontaktirajte preverjene mizarje za obnovo kuhinje (ponudbe / cene)
obnova-kuhinje-mizar-lesena-miza
Pri obnovi vaše kuhinje bodite izvirni. Že če samo zamenjate mizo z novo, estetsko dovršeno in unikatno leseno mizo, ki jo izdela priznano mizarstvo, boste vaši kuhinji zagotovili svež videz.

Obnova lesenih oken, vrat, ograje

Za učinkovito zaščito pred zunanjimi vremenskimi vplivi je pomembno, da okna in vrata dobro tesnijo. Pri starih oknih in vratih je to lahko problem, kar lahko v vašem domu povzroči prepih, prekomerno nabiranje vlage, ipd. Zato je smiselno, da jih čimprej obnovite. Za začetek je nujna menjava tesnil, pregled oziroma menjava navojev, za svež videz pa še nov nanos brave in drugih zaščitnih sredstev. Prav tako ograja ob redni uporabi lahko postane obrabljena, njena barva zbledi ali se začne luščiti. Zunanje ograje pa so še bolj na udaru, zaradi različnih vremenskih vplivov. Sveža barva in dodaten sloj zaščitnega sredstva za les bo vaši ograji dobro dela. Cena obnove lesenih oken in vrat znaša od 100 € – 150 €/m2.

Kontaktirajte preverjene mizarje za obnovo lesenih oken, vrat in ograje (ponudbe / cene)
obnova-ograje-cena
Za obnovo vaše lesene ograje boste okvirno odšteli od 200 € – 900 €/kpl.

Preverjena mizarstva oz. kateremu mizarju zaupati?

Preverite, kdo so mizarji v Sloveniji, ki poskrbijo za izdelavo kvalitetnih lesenih izdelkov. Mizarstvo Avbelj, Mizarstvo Se-Mont, Vgradne omare, Aniles, Modul, Žakelj, Marsen, Loghouse, Melu, Mizarstvo Jurač, Mizarstvo Kovač, Mizarstvo Nadlučnik, Mizarstvo Lukač, Benda Miran, Darko Poličnik, Mizarstvo Časl, Mizarstvo Potočnik, Jernej Govek, Mizarstvo Stopar, Mitja Burja, Gregor Pikl, Silvo Pergovnik, Mizarstvo Darko Rančigaj, Anton Škof, Vinko Bogataj, Mizarstvo Peklenk, Mizarstvo in prodaja Dominik Hribernik, Simon Ciraj, Sušnik Marko mizarstvo, Mizarstvo Klopčič, Pohištveno mizarstvo Janez Kaker, Mizarstvo Knez, Mizarstvo Arnež, Mizarstvo Atelšek, Lesna galanterija in mizarstvo Franc Pahovnik, Topolles, Železnik Gregor, Mizarstvo Toni Prašnikar, Mizarstvo montaža Mihevc Ivan, Les Trade, Mizarstvo Nemec, Mizarstvo Kos, Mizarstvo Meh, Luka Kovač, Robi Hrovat, Hribernik Peter, Branko Krznar, Mizarstvo Bilban, Mizarstvo Rode, Mizarstvo Golob, Mizarstvo Pajenk, Lesnina, Dipo,VidaXL, Harvey Norman, Merkur, Pohistvo, Jysk, Svet pohištva, Momax, …

mizar-delo-mizarske-storitve
Mizar bo pri izdelavi lesenega pohištva natančen. Vnaprej bo preveril mere in dimenzije vaših prostorov, na podlagi katerih bo oblikoval načrt.

MIZARJI se brezplačno vpišite tukaj

posredujemo vam stranke ?
največ strank v SLO ?
brezplačen vpis ?


… Salon pohištva, Alples, Akron, Bauhaus, Obi, Mizarstvo Hrovat, DSwoodworks, Onis, Parketarstvo Vogart, Haro, Živex, Pani, Vodnik Miha, Mizarstvo Štolfa, Mizarstvo Arh, Mizarstvo Otmar, Mizarstvo Urbanija, Rado Rozman, Tomaž Leskovec, Mizarstvo Kraljič, Andrej Erjavec, Maks Petek, Hribar Metod, Mizarstvo Jernej Špacapan, Tomaž Perovšek, Mizarstvo Strnad, Mizarstvo Moric, Švigelj Robert, Mizarstvo Balant, Mizarstvo Župec, Mizarstvo Košak, Boris Šlavs, Mizarstvo Rek, Mizarstvo Joco, alojz Vetrih, Mizarstvo Glas, Marjan Kancilija, Nikolaj Gerčar, Žan Rozman, Mizarstvo Strahovnik, Novak Andrej, Jakob Brišar, Andrej Krmc, Mizarstvo Sluga, Mizarstvo Zupanc, Gregor Žužek, Matjaž Jerančič, Splošno mizarstvo Dušan Fidler, Mizarstvo M.A.R., Mizarstvo Pangerc, Dovč Tomaž, Gajšek mizarstvo in storitve, Janez Šinkovec, Mizarstvo Lužar, Marija Jagodic, Aleš Perpar, Mizarstvo Jani, Tomaž Bitenc, Tekavčič Toni, Mizarstvo Perovšek, Nejc Kregar, Mizarstvo Jamnik, Boštjan Rolk, Pongrac mizarstvo in tesarstvo, Jože Mali, Anton Brlogar, Mizarstvo Dobaja, Janislav Strgar, Stopnice Bojan Zorman, idr. Njihove ponudbe najdete na OMISLI.SI/MIZARJA. Priznani MIZARJI se brezplačno vpišite TUKAJ.

Trendi in ideje za mizarstvo in mizarske storitve

trend-visoke-lesene-grede
Kar je v letošnjem letu eden največjih trendov, so zagotovo visoke lesene grede za nasad zelenjave in začimb.
mizarstvo-lesene-police-kocke
Namesto klasičnih polic naj vam mizar izdela police v obliki kock. Estetsko privlačno.
mizarske-storitve-lesen-lok-igracke
Tudi najmlajši bodo zadovoljni z mizarskimi storitvami. Kar je danes v modi, je igralni leseni lok za dojenčke, z majhnimi detajli.
leseno-pohistvo-naravne-barve
Leseno pohištvo v naravni barvi, zgolj zaščiteno s premazi in drugimi zaščitnimi sredstvi. Nič več pobarvanih elementov.

Preberite tudi: NOTRANJA VRATA CENIK: CENE IN PREVERJENI PONUDNIKI NOTRANJIH VRAT S PODBOJI IN MONTAŽO

lesene-kavne-mizice
Moderni stil notranje opreme z dodanim elementom iz naravnega materiala, kot je na primer lesena kavna mizica, izdelana po meri.

Mizarstvo: Pogosta vprašanja in odgovori glede mizarskih storitev

Za vas smo odgovorili na nekatera pomembna vprašanja v zvezi z mizarstvom in mizarskimi storitvami. Preverite, kaj odlikuje pohištvo po meri in kateri mizarski elementi so najbolj iskani.

Tukaj preverite pogosta vprašanja in odgovore in seznam preverjenih mizarjev blizu vas.

Preberite še: Nadstrešek za avto: kakšnega izbrati?

Kdaj najpogosteje iščemo mizarstvo in kdaj so mizarji v Sloveniji najbolj iskani?

Analiza gesel, ki jih stranke googlajo v zvezi z mizarskimi storitvami in podatki na Omisli.si kažejo, da je mizarstvo v Sloveniji najbolj iskano predvsem v začetku leta, pri čemer mesec maj malce izstopa. Mizar svoje delo opravlja v delavnici, zato ni odvisen od vremenskih razmer. A predvsem v prvi polovici leta stranke pogosto prenavljajo domove, obnavljajo ograje, urejajo okolico, ipd., za kar potrebujejo izdelke, ki jih izdeluje mizar. Na forumu lahko preverite, kaj o priznanih slovenskih mizarjih pravijo drugi.

mizarstvo-povprasevanje-v-Sloveniji
Povpraševanje po mizarjih v Sloveniji je največje v prvi polovici leta, predvsem v mesecu maju.
Kontaktirajte preverjene mizarje (ponudbe / cene)ocena bralcev
5 od 8

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno