Poročni prevoz ali pravkar poročena v v sončni zahod
5 (1)

Vsi smo si na določeni točki življenja ogledali film ali risanko, kjer mladoporočenca v kočiji, hrošču ali limuzini pobegneta v sončni zahod. Ali v noč. Odvisno, koliko je starostna omejitev filma. V nadaljevanju naštevamo nekaj predlogov in nasvetov za poročni prevoz, ki ni ne bo ravno leteča preproga, ampak bo občutek malodane isti.

Oglejte si avto!

Prva zapoved je seveda, da si morate poročni prevoz, ki ga imate v mislih, ogledati. V nasprotnem primeru, se ne morete pritoževati, če vas ne pride iskat limuzina, ki ste jo naročili, ampak družinski kombi letnika 2003. No, lahko se pritožujete, toda še vedno se boste odpeljali v kombiju.

Upoštevajte poročno obleko

Vse je lepo in prav, če imate veliko poročno obleko in si želite velik avto. Če pa ste v mislih za poročni prevoz imeli svetlomodrega hrošča, medtem, ko vaša vlečka v dolžino meri 20 metrov. No, to pa zna biti problem. Morda razmislite o alternativi. O poročnem avtu, v katerega boste lahko potegnili celotno vlečko in še vedno brez problema zaprli vrata.

PRENESI SI POROČNO BELEŽNICO / POROČNI PLANERNaj se vaš poročni prevoz ujema z barvno shemo poroke

Sončnice in zlato-rumen jaguar. Spominčice in svetlo-moder hrošč. Rdeče vrtnice in elegantna črna limuzina. Možnosti je neskončno. Moram reči še kaj?

 

Ne pozabite na ostale!

Za konec je dobro, da izberete in poskrbite za prevoz tudi za svoje povabljence. Vsaj bližjo družino, družice, priče in predvsem tiste, ki so vam pri izvedbi poroke največ pomagali in se zato najbrž temu primerno na poroki spravili v nevozno stanje. S tem se jim boste posredno zahvalili in tudi oni bodo cenili lepo gesto.

Za poročni prevoz, ki vam najbolj ustreza se pozanimajte na spletni strani  Omisli.si.
Skupna ocena bralcev
[Skupaj: 1 Povprečje: 5]