fb

Cene slovenskih fotografov

100-250 €/h

Cena fotografiranja oz. strošek za najem fotografa.

Cene za kategorijo „fotografiranje“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji fotografiranje, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Fotografiranje: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za fotografiranje in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

314.138
povpraševanj strank
11.401
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja za fotografiranje

Kolikšna je povprečna cena fotografiranja?

Cena fotografiranja oz. povprečni strošek najema fotografa je od 100-250€ na uro. Vse pa je seveda odvisno od vašega namena zakaj potrebujete fotografa. Fotografi na dogodkih po navadi računajo od 150-250€ na uro, kjer sta minimalno vključeni 2 uri. Medtem ko na drugi strani, izkušeni poročni fotograf stane od 1000-3000€ za 6 ur fotografiranja na poroki. Večina fotografov med svojimi storitvami ponudijo tudi že vnaprej pripravljene paketne ponudbe. Paketi se razlikujejo za tip fotografiranja za katerega se zanimate in dokončnega razvijanja fotografij v višini od 150-300€.

Cenik fotografiranja se zelo razlikuje po panogi in od samih spretnostni in predhodnih izkušenj izbranega fotografa.

Kaj je vse všteto v ceno?

Cena fotografiranja je zelo odvisna od veliko različnih dejavnikov, zato je tudi težje določiti fiksno ceno vseh stroškov. Fotografi preden ujamejo tisti ''pravi trenutek'' zajamejo v objektiv nešteto posnetkov, vendar pa je fotografiranje le majhen del celotnega postopka do  končnega rezultata. Pred samim fotografiranjem, se bodo fotografi z vami predhodno pozanimali o vaših željah in pričakovanjih, v nekaterih primerih za vas tudi izbrali idealno lokacijo in vas fotografirali ob pravem času dneva, za čim boljše fotografije sence in svetlobe. Za pravilno urejanje fotografij morajo poznati tudi programske opreme kot je Photoshop, ki slikam z učinki dodajo še dodaten čar. Razumeti morajo tudi, kako pravilno izvoziti slike s pravno barvno korekcijo za ustvarjanje odtisov.

Osnovna predpostavka za določanje cen fotografije je sestavljena iz: stroški opreme, časa in dela, stroški prevoza, davki in dobiček.

Koliko stane izdelava fotografij in foto produktov?

Za izdelavo fotoknjige, fotografi računajo od 10€ na uro- cena je tako visoka zaradi retuširanja, montaže, vstavljanja napisov in dodatne obdelave fotografij. Cena fotoknjige se plača dodatno, saj lahko izbirate med pestro ponudbo materiala/barv za platnico, število strani. Cena fotoknjig je vse od 30- 120€. Večina fotografov, že ima sestavljene ponudbe fotoknjig z določenim številom vključenih fotografij. V primeru, da bi želeli imeti v fotoknjigi več strani, se doplačuje na posamezno stran od 10-15€.

Kolikšna je povprečna cena fotografiranja?

Povprečni strošek najema fotografa je od 100-250€ na uro, vse pa je seveda odvisno od spretnosti najetega fotografa. Fotografi na dogodkih po navadi računajo od 150-250€ na uro, kjer sta minimalno vključeni 2 uri, medtem ko izkušeni poročni fotograf stane od 1000-3000€ za 6 ur. Večina fotografov ima tudi že vnaprej pripravljene paketne ponudbe za določeno fotografiranje in razvijanje fotografij v višini 150-300€.

Cenik fotografiranja se zelo razlikuje po panogi in od izkušenosti izbranega fotografa ter ali so cene fotografa na uro.

Kakšne so cene fotografa na uro?

Cene fotografa znaša 100-250€ na uro.

Kaj je vse všteto v ceno?

Na končno ceno fotografiranja vpliva veliko različnih dejavnikov, zato je tudi težje določiti fiksno ceno vseh stroškov. Fotografi posnamejo veliko posnetkov, da ujamejo tisti pravi trenutek, vendar je fotografiranje le majhen del, celotnega postopka kar v bistvu počnejo. Pred samim fotografiranjem, se fotografi z vami pomenijo o vaših željah, v nekaterih primerih izberejo idealno lokacijo in vas fotografira ob pravem času dneva, za čim boljše svetlobne fotografije. Za pravilno urejanje fotografij morajo poznati tudi programske opreme kot je Photoshop, ki slikam doda še dodatne učinke. Razumeti morajo tudi, kako pravilno izvoziti slike s pravno barvno korekcijo za ustvarjanje odtisov.

Osnovna predpostavka za določanje cen fotografije je: stroški opreme + stroški  časa in dela + stroški prevoza+dobiček + davki = cena

Koliko stane izdelava fotografij in foto produktov?

Za izdelavo fotoknjige, fotografi računajo od 10€ na uro- cena je tako visoka zaradi retuširanja, montaže, vstavljanja napisov in dodatne obedelave fotografij. Cena fotoknjige se plača dodatno, saj lahko izbirate med pestro ponudbo materiala/brav za platnico, število strani.

Od česa vse je odvisna cena fotografa?

Kadar hočemo določene življenjske trenutke ovekovečiti za vedno, se najpogosteje odločimo za najem fotografa, ki bo le-te dogodke in trenutke ujel v svoj fotografski objektiv. Za najem fotografa se najpogosteje odločimo ob raznih večjih dogodkih, kot so zaroka, poroka, krst, nosečnost, obhajila, birme in razna rojstnodnevna praznovanja. Cena fotografa je v največji meri odvisna od časa, za katerega želimo, da je fotograf prisoten na dogodku, saj so tarife cen fotografije na terenu oblikovane po urni postavki. Cena ure fotografa na terenu se giblje med 30€ in 40€. Če želite, da fotograf slike, posnete na terenu, kasneje še obdela oz. retušira ali korigira, pa lahko za vsako uro tovrstnega dela k skupni ceni storitve fotografiranja, prištejete še dodatnih 30€ do 40€.

Kadar pa želimo posneti fotografije v fotografskem studiu pa se cena fotografa giblje med 40€ in 50€ na uro, medtem ko je cena za retuširanje, obdelavo in/ali korekcijo teh slik enaka ceni za obdelavo slik posnetih na terenu. Pri najemu fotografa za terensko slikanje pa moramo upoštevati še morebitne nastale potne stroške, ki so seveda večji, če je lokacija fotografiranja bolj oddaljena od matične lokacije najetega fotografa. Cena potnih stroškov je okoli 0,37€ na kilometer.

Kako najeti "pravega" slovenskega fotografa?

Pri odločitvi za najem fotografa je poleg kvalitete slik stranki najbolj pomembna cena. Največkrat sta ti dve komponenti odvisni druga od druge. Bolj kvaliteten kot je fotograf, višja je cena. A vendar to ne drži vedno, zato se je o fotografijah, tako o stilu kot o kvaliteti vredno prepričati na instagram profilu ali pa na spletni strani fotografa, ki bi ga radi najeli. Tam bomo hitro našli tudi cenik fotografa, od urnih postavk do raznih doplačil ipd., kar nam bo na koncu vsekakor pomagalo pri odločitvi.

Koliko stane izdelava fotografij?

Cena izdelave fotografij je sestavljena iz večih komponent, kot so obdelava in urejanje fotografij in pa razvijanje fotografij.  Tudi tukaj so cene odvisne od časovnega obsega, ki ga fotografiranje in obdelava fotografij vzameta najetemu fotografu. Za paket fotografiranja, obdelave in razvijanja fotografij različnih izdelkov boste tako odšteli okoli 100€ na uro. Za portretne fotografije se cena za te storitve giblje okoli 110€ na uro, za izdelavo fotografij za osebne dokumente pa se cena giblje med 12€ in 25€, odvisno od količine fotografij, ki jih želimo imeti razvite.

Nasveti za fotografiranje

Pomagali vam bomo najti pravega fotografa za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — fotografiranje — cene in ceniki

A.M. išče fotografa (Maribor)

Mož bi praznoval rojstni dan, okrog 60 ljudi bo prisotnih. Potrebovala bi fotografa. Dogodek se odvija v Mariboru, 20.5.2024 ob 18:00

K.B. išče fotografa (Snemanje (video produkcija) / Grosuplje)

Za poročni obred, ki ga bodo polepšale pevke, bi želeli imeti dogajanje ovekovečeno tudi na posnetku. Fotografa imamo.

A.G. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Stahovica (Kamnik))

Iščeva fotografa za najino poroko.

Š.L. išče fotografa (Snemanje (video produkcija) / Celje)

Spoštovani, zanimam se za snemanje valete, ki jo pripravljajo devetošolci, in sicer v četrtek, 13. 6. ob 18. uri v Celjskem domu v Celju.

N.M. išče fotografa (Ljubljana)

Pozdravljeni. Iščem fotografa, ki ima domači studijo z roza ali vijoličnim ozadjem in bi bil pripravljen fotografirati modele v spodnjem perilu ter športnih pajkicah ( 3 do 4 modeli ) Fotografiranje ocenjujem, da bi trajalo 1-2 uri. vse skupaj. Iščem v okolici Ljubljane. Zainterisirane fotografe, prosim, da pošljete email na: m.nenad7@gmail.co

M.D. išče fotografa (Ljubljana)

Izdelava poročnega albuma ali poročne knjige

N.M. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Logatec)

Živjo. Iščeva fotografa za poroko. Preprosta ponudba, samo za slikanje.

A.F. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Krško)

Pozdravljeni, Iščeva dva fotografa in enega snemalca, ki bi 31.8.2024 za vedno ujeli najin poročni dan v objektiv. Želiva fotografiranje celotnega dne, in sicer od priprav ženina, priprav neveste, cerkveni obred, poročno fotografiranje, civilni obred in slavje z razrezom torte ob polnoči. Vse skupaj bi želela ujeti tudi v krajši 10 min video. Lp Adrijana in Klemen

U.Z. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Maribor)

Iscem fotografa za poroko. Zaradi sluzbe mi prosim posljite sms ali mail z ponudbami

N.S. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Moravče)

Iščem poročnega fotografa za soboto 20. 4. 2024. Želim čim več spontanih fotografij.

N.J. išče fotografa (Ljubljana)

Foto corner za udeležence ali pa najem fotografa. ki dogodek fotografira

N.M. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Ljubljana)

Slikanje celotnega dneva (od dopoldanskih priprav- do konca večera). Odvisno od cene bi si želela tudi snemanje poroke (kratki video posnetki). tudi obdelava slik. Dostava slik po dogovoru odvisno od lokacije fotografa.

A.S. išče fotografa (Ni Dogodka)

Zdravo, iscem nekoga, ki bi pripravil fotografije izdelka za commercial use. Zanima me cena? Hvala, Ana

M.P. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Slovenija)

Trubači Slovenija Portorož Ljubljana Hrvatska Zagreb

N.Z. išče fotografa (Boudoir fotografiranje / Studio.)

Zaželeno je da je fotografira ženska.

L.R. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Ljubljana - Btc)

Studio je najet

R.K. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Golf Bled)

Potrebujemo fotografiranje in snemanje videa

Z.A. išče fotografa (Božično fotografiranje / Celolwtni Dogotki Akcie ...Internet)

Potrebujemo fotografiranje izdekov za oglasevanje, promocije, kampanije itr... vsaj 10 slik mesecno v razlicnih okoljih, postavitvah in dekoracijah...

S.C. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / /)

Iscem fotografa produktov za 13 izdelkov za novo spletno stran. Prosila bi za ponudbo in portfolio na email. Lp, Sanja

V.V. išče fotografa (Portretna fotografija (fotografiranje portretov) / ČAkam Predlog...)

Fotografiranje za iskanje potencialnega partnerja na spletnem portalu

A.R. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Doma)

Iscemo cenovno ugodnega fotografa, ki pride na dom, postavi sceno in opravi fotografiranje novorojenčka.

K.J. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Ljubljana)

Pozdravljeni, Zamudila sem naročilo za slikanje otrok v OŠ Valentin Vodnik (6.A in 8.C), program me ne spusti skozi tudi pri plačilu s kartico ... kako se lahko dogovorimo? Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav, Katarina

T.T. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Ljubljana)

Pozdravljeni. Zanimam se za nosecnisko fotografiranje v studiu z moznostjo izposoje kaksne obleke. LJUBLJANA z okolico. Ter Velenje Celje z okolico. Hvala in lp

D.M. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Ljubljana)

Pozdravljeni, iščem fotografa iz Ljubljane, najraje Moste Polje, ki bo izdelal par fotografij za naslovne pasice v spletni trgovini, in sicer v svojem studiu.

U.Z. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Ljubljana)

Pozdravljeni, zanima me cena za 10 fotografij produkta (pametne ure) na način kot je fotografija spodaj: https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fsiol.net%2Fplanet-tv%2Fnovosti%2Fhemptouch-s-pomocjo-konoplje-uspesno-resuje-kozne-tezave-541530&psig=AOvVaw2u10l4mQErEjOZJd4m5_ZE&ust=1610702479658000&source=images&cd=vfe&ved=0CAIQjRxqFwoTCLj0tb2Mm-4CFQAAAAAdAAAAABAE

E... išče fotografa (Portretna fotografija (fotografiranje portretov) / Narava)

Portretno fotografiranje v naravi (2/3 slike)

C.V. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Maribor)

Želela bi nosečniško fotografiranje s partnerjem. Fotografiranje naj bi potekalo v studio ali pri nama doma razen, če veste za kakšen lep kraj v Podravju oz. okolici Mb. Želela bi obdelavo slik in mogoče fotoknjige. Zaželjeno bi bilo, če imate kakšne nosečniške obleke. Zaželjeno v decembru.

S.P. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Poljubno.)

Iščem fotografa za spominsko rojstnodnevni fotografiranje otroka. Lokacija: Koper - Izola.

T.D. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Maribor)

Pozdravljeni, želela bi: - študijsko fotografiranje, vsake 4 tedne od 16 tedna nosečnosti naprej - vsaka serija bi vključevala dve sliki, eno samostojno (le z menoj) in eno s partnerjem - vsaka serija bi vključevala 2 kompleta fotografij - enega v barvah in drugega crnobelega - zadnje fotografiranje bi bilo po porodu - iz obeh serij bi po zaključenem slika ju zelela izdelan fotografski trak, torej zbrane vse samo strojne slike v t.i. časovnem traku oz. eni skupni podolgovati fotografiji. Enako bi želela za serije s fotografij s partnerjem.

T.H. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Cela Slovenija/Tujina)

Sem fotograf in za to leto iščem še kakšen dodaten projekt. Če slučajno kdo isce second shooterja za poroke oz kakršnokoli sodelovanje, se priporočam. Moja spletna stran je: https://tomashorvat.com/ mail: fotografija.tomas@gmail.com p.s, Za ogled spretne strani Vam priporočam uporabo: Google Chrome, safari, IOS ali Android Oprema: 2 x Canon 5d Mark III, Sigma 50mm f1.4 Art, Canon 70-200 f2.8 IS, Canon 135mm f2 Za morebitne potrebe po fotografiranju na film za hybridno fotografiranje: Pentax 645n + Pentax 75mm f2.8, in Canon EOS3, Seconic light meter sekonic l'358,. Dodatki: flash, prenosni softbox, studijske luči. Želim vam lep dan in obilo poslovnih uspehov Tomas H.

T.Š. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Kranj)

Fotografija zelene okolice Kranja - Bobovška jezera, Brdo, kanjon Kokre, Šmarjetna gora, Jošt.

L.Z. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Lj)

Zelela bi crno-belo fotografijo ljubljane. Ljubljanica- tromostovje- franciskani ali L-T-grad.Velikosti cca 40x70. Hvala

A.O. išče fotografa (Portretna fotografija (fotografiranje portretov) / Studio Fotografa)

Slikanje mojega obraza za photogrammetry. https://www.tested.com/art/makers/460142-art-photogrammetry-how-take-your-photos/

Z.G. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Črnomelj, Gasilski Dom Na Otovcu)

Iščemo fotograga, ki je pripravljen ovekovečil dobrodelni dogodek oziroma obdaritev romskih otrok v Črnomlju. Njegove fotografije se bodo posredovale medijem in jih ob objavi podpisali z imenom in priimkom fotografa. Honorarja ni, dogodek je dobrodelne narave. Otroke bo obiskal in obdaril Božiček, pred tem bodo potekale razne delacnice, kjer bodo sodelovali romski otroci. Dogodek bo potekal v Gasilnem domu v črnomlju 20.12 ob 17 uri.

M.Ž. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Slovenija)

Mislili smo, da smo naročili fotografije iz OŠ, kolezija, vendar je prišlo do pomote. Ali je možno še dobiti fotografije..? lp

K.M. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Jarenina)

Fotografiranje med obredi (civilni /cerkveni) Fotografiranje po obredu (portreti) izdelava fotoalbuma

M.L. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Maribor)

Potreboval bi fotografa, ki bo sodeloval z mano, saj odpiram s.p. Se pravi, da se ga ob priložnosti najame.

M.D. išče fotografa (Ljubljana)

Izdelava poročnega albuma ali poročne knjige

J.N. išče fotografa (Ljubljana)

Nekaj fotografij samega obreda in nato še nekaj družinskih.

K.J. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Muta)

Rada, bi imela obdelane fotografije. slike bi rada imela dostavljene na usb ključku. Fotografa bi rabila za max 6 ur.

J.G. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Mozirje)

Iščem fotografa za fotografiranje z novorojenčkom. Prosim za ponudbe.

G.R. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Ljubljana)

Fotografiranje izdelkov za spletno trgovino. Fotografirali bi manjše kose lesa (desk), ki so obdelane in bi se morala natančno videti tekstura. Radi bi imeli 3D, da lahko stranka fotografijo vrti in se ji obrača iz vseh smeri. Imamo 12 vzorcev. Lp

N.M. išče fotografa (Boudoir fotografiranje / Ptuj)

Zanimam se za boudoir fotografiranje, v okolici Ptuja.

D.D. išče fotografa (Ptuj)

Iščem fotografa, ki bi slikal Valeto 2024 na osnovi šoli Mladika Ptuj. Imeli bi slikanje otrok 2 razreda in slikanje uradnega dela dogodka. Otrok je cca 50.

D.D. išče fotografa (Ptuj)

Iščem fotografa, ki bi slikal Valeto 2024 na osnovi šoli Mladika Ptuj. Imeli bi slikanje otrok 2 razreda in slikanje uradnega dela dogodka. Otrok je cca 50.

M.P. išče fotografa (Velenje)

Fotografiranje in snemanje dogodka - praznovanje Abrahama. Fotograf bi bil prisoten cca 3h... tačas pofotka dogajanje... Vmes pa tudi posname za kratek video materiala (lahko sta 2 osebi). Pričakujemo torej obdelane fotke in video.

A.F. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Nova Gorica)

Iščem videografa za poroko, ki se bo odvijala 21.9.2024 v Novi Gorici. Prosim za ponudbe.

T.S. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Ljubljana)

Potrebujem nekaj fotografij uporabe prehranskega dopolnila za Instagram, Facebook in spletno stran. Lokacija fotografiranja bi bila kakšen hrib v okolici Ljubljane. Nekaj fotografij med športno aktivnostjo modela in pa na vrhu uporaba in kakšna produktna fotografija.

A.K. išče fotografa (Miklavž Pri Ormožu (Ormož))

Samo par slik za spomin na obhajilo. Prosim samo za fotografe z blizine.

T.S. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Maribor)

Brez Videa , en fotograf, ena lokacija, od sprejema svatov do torte.

A.Š. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Preserje Pri Radomljah (Mengeš))

Pozdravljeni, iščeva fotografa za poroko od priprav do rezanja torte. Potrebujeva tudi obdelavo slik. Snemanja ne potrebujeva.

B.M. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Ravne Na Koroškem)

Fotografiranje civilnega obreda in fotografiranje para, skupinsko fotografiranje po obredu.

T.M. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Pečine (Tolmin))

Potrebujem nekoga,ki bi slikal obred. Po obredu pa poslikal še nas skupaj. Slike bi rada dobila obdelane na usb.

J.B. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Šmartno Pri Litiji)

Pozdravljeni, iščem poročno fotografiranje dne 22. 6. 2024 za cca 12 ur in dne 31. 5. 2024 za cca 2 uri. Iščem do 800€ oz. tudi po dogovoru lahko nekoliko več.

P.P. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Zagorje Ob Savi)

Predvsem nekoga, ki bi lahko ovekovečil celoten dan od priprav do razreza torte.

Anonimen išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Štanjel (Komen))

Iščem fotografa za civilni obred poroke. Poroka bo potekala v soboto, 4.5.2024, na gradu Štanjel, ob 14. uri. Gre za mini poroko v ožjem družinskem krogu (skupaj 17 ljudi). Iščem fotografa za čas civilnega obreda v poročni dvorani na gradu, ter nekaj preprostih slik ženina in neveste in nekaj skupinskih fotografij po koncu obreda nekje na prostem v okviru gradu. Torej približno 1 uro vsega skupaj. Pričakujem približno 20 slik. Ne potrebujem fotoalbuma, želela pa bi si obdelavo slik.

N.M. išče fotografa (Boudoir fotografiranje / Ptuj)

Boudoir fotografiranje.

L.E. išče fotografa (Izola)

Iščemo fotografa za sredo, 20.3. od 16.00 do 22.00, ko bo potekal piknik UP Fakultete za vede o zdravju, ki ga organiziramo študenti. Dogodek bo potekal na naslovu Polje 21, 6310 Izola. Želeli bi nekoga, ki bi ujel dogajanje, naredil spontane fotografije udeležencev in samega dogajanja. Nekatere fotografije bi v prihodnosti uporabljali za promocijo. Na dogodku bodo študenti in zaposleni, vzdušje bo sproščeno. Pričakujemo cca. 100 oseb. Pred dogodkom pripravimo naročilnico, na podlagi katere po opravljeni storitvi izdate račun.

S.B. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Smlednik (Medvode))

Pricqkujeva obdelavo slik.

T.Š. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Koper)

Poroka 21.9.2024, možnost tudi fotoknjige

T.S. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Ilirska Bistrica)

4.5.2024 od cca 13h pa do 18h, okolica Ilirske Bistrice. Civilni obred in skupne fotografije ter nekaj spominskih fotografij mladoporočencev.

V.Z. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Celje)

Fotograf z izkusnjami. Obdelava slik, slikanje do 00:30 ure

L.L. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Slovenske Konjice)

18.5. bi potrebovala poročno fotografiranje. Prosim za ponudbe. Lp

M.Č. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Rakičan (Murska Sobota))

Fotografiranje poroke na dveh lokacijah. Cerkveni del občina Gornji Petrovci, civilni in preostali del Rakičan pri Murski Soboti

N.T. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Piran)

Potrebujemo fotografa, za slikanje poroke v Piranu, želeli bi fotografiranje civilnega dela, ter fotografiranje poročnega para, po poroki, brez nadaljnega fotografiranja, saj bo poroka brez večerne zabave, fotografiranje cirka 2h ur.

K.P. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Hrastje-Mota (Radenci))

Fotografije,dostava slik,poroka in abrahama

B.B. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Moravče)

Slikanje in izdelavo slik

M.B. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Ljubljana)

Fotografiranje in snemanje poroke do 4h

T.K. išče fotografa (Jarše (Ljubljana))

Pozdravljeni, iščem fotografinjo ali fotografa, ki bi prišel na kratko poslikat mojo rojstnodnevno zabavo. Zabava bo v petek 23.2. ob 18h v Ljubljani (BTC), vendar bi želela da fotograf pride okoli 20h, ko bodo zbrani že vsi gostje in se bo že malce razvilo dogajanje. Želim, da je slikanje spontano in sproščeno. Prisotnost na dogodku bi bila cca 30-60 minut, toliko da se naredi nekaj lepih slik za spomin. Vesela bom vaše ponudbe in kaj vse ponudba vključuje. Hvala že v naprej in lep pozdrav.

L.H. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Slovenj Gradec)

Lahko je tudi snemanje poroke (video)

T.R. išče fotografa (Ljubljana)

V sredini meseca aprila potrebujemo fotografa (+ obdelava fotografij) na deseti obletnici našega lokalnega podjetniškega kluba. Lokacija: osrednja Slovenija. (točno lokacijo in datum javimo takoj, ko se uskladimo). Dogodek bo trajal 3 ure. Pričakujemo cca. 150 ljudi.

M.P. išče fotografa (Ljubljana)

15. marca 2024 bomo v Festivalni dvorani v Ljubljani organizirali 20-letni jubilej/koncert Goethe-Instituta. (od 20:00-23:00) Želeli bi slike nastopajočih in obiskovalcev (cca 500 ljudi, poslovni partnerji; udeleženci tečajev). Fotograf naj bo agilen, če ga bo treba na hitro poklicat, da s kom potrebujemo sliko. Izkušnje s slikanjem večjih dogodkov so zaželjene. / Ne rabimo snemanja. Obdelava fotografij zaželjena. Ostalo po dogovoru. Hvala.

M.B. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Novo Mesto)

Želela bi ponudbo za poročno slikanje, dne 27.4.2024. Sicer to ne bo klasična poroka, zamislila sva si, da bi imela fotografa cca 2,5-3h nekje. Sama poroka bo ob 13ih na upravni enoti NM. Lahko bi se dobili ob 11:30 in najprej naredimo nekaj slik samo z nama ob Gostišču Loka ali v kakšnem bližnjem parku. Potem pred Upravno enoto, ko se vsi zberejo, še z gosti skupinsko sliko. Potem slikanje same poroke v enoti. Po poroki pa še nekaj slik pri Gostišču Loka, kjer bo kosilo. Želela bi fotoknjigo in pa 15x (imava 25 gostov -10 parov + 5 samskih) po 3 fotografije (skupinska fotografija, fotografija mladoporočenca in fotografija para z mladoporočencema). Teh 15 kuvert za goste ne rabiva isti dan, lahko potem skupaj s fotoknjigo in USB ključkom. Hvala in lep pozdrav.

E.N. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Stara Gora (Trebnje))

Iščeva fotografa (morda tudi snemalca), slike želiva obdelane in v elektronski obliki.

N.V. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Ptuj)

Zanimamo se za družinsko fotografiranje.

N.V. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Ptuj)

Pozdravljeni, iščem fotografa kateri bi opravil druzinsko fotografiranje moje druzine 2 odrasla + 1 14 mesecni fantek. Cas izvajanjaja je lahko popoldanski med tednom ali pa nedelja. Prosim za hitri odgovor. Lp Nenad

G.G. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Novo Mesto)

Isceva okvirno ceno enodnevne poroke, enega snemalca in enega fotografa

M.G. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Kranj)

Snemanje in fotografiranje poroke, priprave ženina in neveste na poroko, pogostitve.

E.T. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Dobje Pri Planini (Dobje))

Iščem fotografa,ki bi slikal na najini poroki,ne potrebujem pa snemalca.

T.D. išče fotografa (Koper)

Cca 2 -3 ure

A.K. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Maribor)

Produktno in immage fotografiranje v MB

B.Š. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Kamnik)

Pozdravljeni, zanima me koliko bi cenovno prišlo slikanje civilne poroke. Poročila bi se na upravni enoti, obred bi trajal cca 10-15 minut. Želela bi kakšno sliko med obredom in pa še kakšno po obredu. Lep pozdrav, Bojana Škorić

B.Š. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Kamnik)

Pozdravljeni, zanima me koliko bi cenovno prišlo slikanje civilne poroke. Poročila bi se na upravni enoti, obred bi trajal cca 10-15 minut. Želela bi kakšno sliko med obredom in pa še kakšno po obredu. Lep pozdrav, Bojana Škorić

B.Š. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Kamnik)

Pozdravljeni, zanima me koliko bi cenovno prišlo slikanje civilne poroke. Poročila bi se na upravni enoti, obred bi trajal cca 10-15 minut. Želela bi kakšno sliko med obredom in pa še kakšno po obredu. Lep pozdrav, Bojana Škorić

S.A. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Rakovnik Pri Šentrupertu (Šentrupert))

Pozdravljeni. Iščeva poročnega fotografa za najino poroko, ki bo 24.08.2024 , Rakovnik pri Šentrupertu na Dolenjskem. (Priprave, civilni obred, do torte..., do 12h). Prosiva za ponudbe. Hvala, lep pozdrav. Simon in Sara

S.B. išče fotografa (Snemanje (video produkcija) / Koper)

Zdravo, Letošnje leto praznujemo 10 let delovanja INTER CARS-a v Sloveniji in bomo v poslovalnicah imeli dogodke. Okvirni razpored: DATUM-LOKACIJA 12.4.-KOPER 10.5.-MURSKA SOBOTA 7.6.-BREŽICE 14.6.-CELJE 8.9.-MARIBOR Še ne vemo datuma-LJUBLJANA Glede časovne razporeditve še ne vem točno. Sporočim naknadno. Prosim za okvirno ponudbo fotografiranja (cca. 4h) in video. Torej za vsako poslovalnico svoj video (med 30s in 1min) in potem en skupni v katerem so samo najboljši kadri (do 1min). Brez grafik, samo začetka in končna špica. Vključili bi tudi posnetke z dronom na vsaki lokaciji.

M.S. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Rogatec)

Želela bi nekaj skupinskih fotografij (iz cerkvenega dela in zabave). Vse ostalo pa je neomejeno, čim manj ''nastavljanja'' in čim več ''ujetih trenutkov''. Obdelava fotografij je zaželena, dostava pa obvezna. Snemanja ne potrebujeva.

A.S. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Kebelj (Slovenska Bistrica))

Iščem fotografa za poročno fotografiranje. bo cca 150 svatov, zato verjetno potrebujem 2 fotografa, prav tako bi bilo super, če paket zajema še kakšen kratek video. hvala lp

M.M. išče fotografa (Zalog (Ljubljana))

2.3.2024 ob 19.30 v Zalogu organiziramo plesno prireditev. Na njej se bo predstavilo več plesalk in plesnih skupin orientalskega plesa. Lepo prosim za ponudbo fotografiranja. Se že vnaprej zahvaljujem.

T.C. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Vipava)

Iščeva fotografa in snemalca za poroko 30.8.2025 kraj Zemono

A.B. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Gorenja Vas)

Poročno fotografiranje. Zanima me ponudba fotografiranja za cel dan in ponudba za fotografiranje cca 4h.

Z.R. išče fotografa (Cerklje Na Gorenjskem)

Slikanje družinskega dogodka na prostem. Potrebujem zgolj slikanje za 4-6ur - brez obdelave fotografij.

K.C. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Celje)

Fotoknjiga

M.P. išče fotografa (Portretna fotografija (fotografiranje portretov) / Ljubljana)

To soboto, 20.1. bi od 17:30 v Ljubljani v Hiši Jamnik potreboval fotografa/snemalca za 2-3h na privat zabavi ob 40. RD... Trije sklopi bodo: - fotografiranje pogostitve (mize, dekoracija, hrana) pred prihodom gostov - korpo foto - sprejem gostov - foto-wall / poziranje - potem še malo čisto privat fotk dogajanja Ponudbe lahko pošljete tukaj ali na info@omisli.si.

K.L. išče fotografa (Nosečniško fotografiranje (fotografiranje nosečnic) / Murska Sobota)

Nosečniško fotografiranje

B.G. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke))

Na poroki si želim fotografa in snemalca, tako da če bi oboje dobila pri enem ponudniku bi bilo odlično. Oba ponudnika bi bila prisotna cel dan (od priprav, do razreza torte). Pred začetkom poroke, cerkvenim delom, imam željo, da bi fotograf posnel "first look" in mini fotografiranje v gozdu, samo naju z zaročencem. Želela bi si izdelavo fotoalbuma/fotoknjige, kjer bi bile zbrane vse fotografije. Fotografije so lahko nekoliko obdelane, ampak minimalno in če je to potrebno. Imam idejo, da bi še isti večer svatom pred odhodom podarila eno najino fotografijo, ki bi jo posnela v gozdu pred cerkvenim delom, bi bilo to izvedljivo? Prosim za ceno storitev.

M.P. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Srednji Dolič (Mislinja))

Za poroko, ki bo 11.5.2023 na lokaciji Gostilna Repolusk par išče poročnega fotografa. Ponudbe lahko pišete tukaj ali na info@omisli.si.

A.O. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Zgornja Kostrivnica (Rogaška Slatina))

Iščeva fotografa in snemalca za poroko 8.6.2024. Imela bova le cerkveni obred, nekje ob 16.00. Nekaj fotografiranja bi izvedla pred obredom.

R.S. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Radeče)

Fotografiranje poroke celotni dan

R.S. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Celje)

Fotografiranje in snemanje poroke

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Fotografiranje — po mestih