fb

Iščete plesni tečaj?

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za plesni tečaj ter pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
240.249
povpraševanj strank
8.829
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za plesni tečaj

Preverjeni učitelji plesnih tečajev
TEJ DANCE - Logotip
TEJ DANCE
5,0
(36)
Plesni tečaj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Učenje družabnih plesov brez prisilnih drž in korakov.
Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 2 krat

Opis

TEJ DANCE je inovativna metoda, ki združuje naraven, spontan ples s plesnim znanjem različnih družabnih plesov. Presega do sedaj najpogostejšo prakso plesnega poučevanja, kjer je učenje plesa predvsem učenje korakov in zapovedanih gibov, ki je človeku, ki se profesionalno ne ukvarja s plesom, tuje. Metoda dokazuje, da prepričanje, da je zahodni človek manj »plesen« kot npr. afriški ali južnoameriški človek, ne drži. Metodo odlikujeta tudi preprostost in učinkovitost.

Ples je bil od nekdaj močno sredstvo za fizično in psihično regeneracijo, komunikacijo ter duhovno raziskovanje. TEJ DANCE združuje vse vrline plesa: družabno, estetsko, rekreacijsko, regeneracijsko, športno, komunikacijsko, duhovno ...

Avtor TEJ DANCE plesne metode je Tomo Tololeski, plesalec, plesni pedagog, koreograf in specialni pedagog. Svojo plesno pot je leta 1984 začel kot plesalec športnih plesov. Sledili so športni uspehi. Leta 1990 je s soplesalko med drugim osvojil naslov državnega prvaka v latinskoameriških plesih v kategoriji starejših mladincev in članov. Leta 1990 je osvojil 9. mesto na Evropskem prvenstvu za starejše mladince v latinskoameriških plesih na Nizozemskem. Bil je dolgoletni član slovenske državne reprezentance v športnih plesih. V svoji športni karieri je bil večkratni finalist in osvojitelj medalj na mednarodnih turnirjih.

Na nacionalni televiziji in državnih prireditvah je sodeloval z mnogimi nastopi in koreografijami. Med drugim je v dveh sezonah sodeloval v oddaji Zvezde plešejo.

Po končani tekmovalni karieri je opravljal delo trenerja in plesnega učitelja. Zaključil je študij specialne pedagogike. Bil je član ustanovne skupine za pripravo programov mednarodnega študija na Akademiji za ples. Pripravil je programe za pedagogiko in didaktiko poučevanja plesa. Leta 2011 je bil habilitiran za predavatelja na Akademiji za ples.

Leta 2012 je pričel z inovativnim pristopom poučevanja družabnih plesov za posameznike in pare. Poimenoval ga je TEJ DANCE. Temelji ne mešanici plesnega znanja družabnih plesov in intuitivnega plesa. TEJ [izg. TEDŽ] je kratica za Trust – Energy – Joy: ko opustiš vse nepotrebne mentalne konstrukte, ki jih največkrat poganjata neznanje in strah, lahko zaupaš; takrat se rodi povezan, spontan ples; ples in življenje (živost) postaneta eno; življenjska energija ima prosto pot; povezani smo in radostni.

TEJ DANCE učenje plesa brez prisilnih drž in korakov. Zagotavljamo uspeh!

Kako smo drugačni

 • Visoka kakovost (vse storitve opravlja Tomo Tololeski osebno, državni prvak v Latisko -ameriških plesih, plesalec, koreograf, specialni pedagog ...).
 • Osebni pristop.
 • Edinstvena metoda po kateri se hitro naučite plesati na sproščen in sproščujoč način.
Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Plesni tečaj (Poročni ples / prvi ples / poroka, Maturantski ples / valeta (šole), Za otroke, Za starejše, Brez partnerja)
Lokacija
Selca 181, 4227 Selca

Storitve opravljamo v
Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 36 uporabnikov.
 • Majda K. 18. Jul. 2017

Odlicno in priporocam

 • Biljana G. 13. Jul. 2017

Če počneš nekaj, kar te zares veseli, je to hrana za dušo.

 • Tina I. 13. Jul. 2017

Vse je vec kot odlicno, priporocam prav vsakomur, saj ura plesa ob tako sproscenem vzdusju, v prijetnem studiu in ob cudovitem plesnem ucitelju, mine cisto prehitro

 • Maja P. 12. Jul. 2017

Najprej se ti še enkrat zahvaljujem. Ure plesa s tabo so bile zakon. Res si super in dal si nama več kot le poročni ples. Hvala ti.

 • Jana Č. 05. Jul. 2017

Meni je všeč vzdušje, ki ga je Tomo vzpostavil s svojim osebnim in profesionalnim odnosom. Tako sem lahko sproščena, da se dobro počutim v svoji koži. Tu ne rabim biti perfektna, enostavno sem lahko to kar sem. Tako lahko uživam v plesu same s seboj in v plesu s soplesalcem/ soplesalko. Tako se lahko prepuščam in napredujem.

 • Ana Ž. 04. Jul. 2017

Priprave na poroko so imele svoj čar in toliko mnj stresa prav zaradi Tej Dance, saj sva skozi ples imela veliko spoznavanja sebe in partnerja, uživala v smehu ter veselju ob spoznavanju novih korakov. Pristop Tej Dance je unikaten in točno tak, ki nama je pisan na kožo. Hvaležna za vse kar so naredili za naju, pomoč in zaupanje v to da se v nama skriva talent za ples :)

 • Taiji T. 03. Jul. 2017

Vse je bilo super, odzivnost, prilagodljivost, ustrežljivost, učenje, skratka brez pripomb.

 • Simona Š. 03. Jul. 2017

Super, ker ni bilo gneče na plesnem podu. Sproščeno vzdušje. Dobra lokacija. Še kakšen moški plesalec več bi bil dobrodošel.

 • Vera S. 02. Jul. 2017

DOBER JE PRISTOP, LAHKO PA BI SI SLIKE SLEDILE MALO HITREJE, DA BI KAKŠNO VEČ VZELI.

 • Marinka R. 02. Jul. 2017

vse za pet zvezdic

 • Franci In Miša K. 02. Jul. 2017

Prijazno in kvalitetno

 • Primož T. 30. Jun. 2017

Zanimiv pristop k plesu, sproščeno vzdušje, priporočam vsem

 • Martin K. 29. Jun. 2017

Veliko lepih plesnih večerov smo preživeli skupaj!

 • Ina K. 29. Jun. 2017

vse po zgornjih kriterijih je bilo super

 • Blaž G. 28. Jun. 2017

Zelo dobra plesna zabava in hkrati učenje!

 • Cvetka B. 28. Jun. 2017

Prvi kontakt, strokovnost, sprejemanje vsakega udeleženca tečaja, način dela, sproščanje pred plesom, prizadevnost.
Dostopnost Tečajev tudi v drugih delih Slovenije, NA ŠTAJERSKEM.

 • Polona Z. 27. Jun. 2017

Suuuuper ste res, občutiti je bilo, da delate z dušo in energijo...enkratno!! !Samo meni se ni izšlo...časovno...ni še čas zame...žal...preveč obveznosti...a upam da bo kmalu bolje...sem v procesu, da storim tudi kaj dobrega zase in mogoče se vam takrat spet pridružim

 • Antonija K. 27. Jun. 2017

Nadpovprečno prijazen, srčen in strokoven pristop!

 • Ines G. 27. Jun. 2017

Sama sem že bila na večih plesnih tečajih in vem, da na katerega izmed tistih, svojega partnerja ne bi uspela prepričati, da se mi pridruži. K Tomotu sva pa oba rada šla in se že veseliva prihodnjih plesnih uric! Hvala! :)

 • David B. 27. Jun. 2017

V primeru, ko ni soplesalke/soplesalca, se učitelj potrudi za nadomestnega plesalca/plesalko.
Učenje plesa je na nivoju. Ker je skupina majhna, se lahko bolj posveča posameznikom.

 • Darja J. 27. Jun. 2017

Na preprost in s polno potrpežljivosti nauči plesne korake, tudi malo bolj komplicirane.

 • Tatjana Ž. 27. Jun. 2017

Super ure, mine en, dva tri, prijazen učitelj, klepet ob pijači in prigrizkih po plesni uri se mi zdi pa še posebno prijazna gesta.

 • Lili O. 27. Jun. 2017

Meni bi bilo všeč, če bi bil kakšen popust na stalnost.

 • Martina O. 27. Jun. 2017

super je bilo, samo škoda da ni bilo kakega drugega termina za nadaljevalni tečaj

 • M. L. 27. Jun. 2017

Tomo se res posveti vsakemu posebej, ter s svojo energijo pokaže perfektno izvedbo vsakega koraka :)

 • Jaka S. 27. Jun. 2017

Odličen učitelj!!!

 • Tjaša K. 27. Jun. 2017

Krasno predajanje znanja in ritma :)

 • Zdenka Z. 27. Jun. 2017

Odlično!!!

 • Klemen J. 27. Jun. 2017

Super način učenja plesa, tudi če si čisti začetnik. Tomo je super, prilagodljiv, če zgrešiš uro ali dve jo nadomestiš drugje 🙂

 • Karin G. 27. Jun. 2017

Z možem v plesni šoli TEJ DANCE pleševa že eno leto in pol in čutiva, da sva dosegla viden napredek. Oboje, torej vztrajnost v plesni šoli in dosežen rezultat, pričata o najinem zadovoljstvu. Učitelj je nesporen strokovnjak, ki združuje znanja z več področij: obvlada plesni parter in je usposobljen pedagog, poleg tega pa je ozaveščen tudi na duhovnem področju. S svojo metodo ne odkriva novih dimenzij gibanja, temveč pri poučevanju sledi naravnim zakonitostim telesa. Izkušnja plesa po TEJ DANCE metodi je celostna in dobrodejna za celoten spekter našega bitja: telo, um, duha, čustva in čutila. Tako učitelj kot njegova metoda sta drugačna od klasične ponudbe in če je učenec za tovrsten pristop pripravljen, lahko doseže lep uspeh. V tej luči z možem čutiva veliko hvaležnost do učitelja.

 • Sandra S. 27. Jun. 2017

Super nacin ucenja, dobra klima, posladek po tecaju... skratka vse TOP:)

 • Blanka G. 27. Jun. 2017

Super prostori, urejeni in čisti. Dobra lokacija. Izvrsten učitelj. Dobra glasba.

 • Suzana F. 27. Jun. 2017

zelo odprta, prijazna ekipa, ki zna prisluhniti posamezniku. Profesionalno opravljeno delo. Bravo. Le- tako naprej:)

 • Nataša K. 27. Jun. 2017

Sem brez pripomb.

 • Irena P. 27. Jun. 2017

Individualen pristop v majhni skupini do 5 parov, v sproščenem in prijaznem, lepo urejenem klimatiziranem okolju, postopnost učenja z vključenim ponavljanjem. Začne z ogrevanjem in konča s sproščanjem, ima lep prostor za ohlajanje ( in še kaj...), hidracijo in garderobo, parkirno mesto...
Program učenja je sistematičen, najprej razčlenjen, nato združujoč, povezujoč med različnimi plesi, predlaga zanimive koreografije, prilagojene starostni skupini nad 60 let.

 • Mojca H. 27. Jun. 2017

Dober pristop, prijaznost,motiviranost, malo prehiter tempo učenja novega

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za plesni tečaj je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2023. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za plesni tečaj in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pomagali vam bomo najti pravega učitelja plesa za vas

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.