fb

Šiviljstvo

Iščete šiviljstvo? Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za šiviljstvo, krojaštvo in vezenje ter pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
300.317
povpraševanj strank
11.012
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za šiviljstvo, krojaštvo in vezenje

Preverjeni šivilje / krojači
Krinolina - poročne obleke - Logotip
Krinolina - poročne obleke
5,0
(1)
Šiviljstvo, krojaštvo in vezenje · Izposoja ali prodaja poročnih oblek
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Vse na enem mestu - odločitev je vaša
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Izbran že 3 krat

Opis

Krinolina je prava poročna galerija. Mogočen obokan prostor že ob vstopu pričara veličastnost dogodka kakršen poroka seveda je.

Ženske poročne obleke si lahko izposodite ali kupite. Izposoja poročne obleke se giblje med 390,00 € in 750,00€. Cena nakupa poročne obleke je med 280,00 € in 1.500,00 €. Poročne obleke SHERRI HILL se lahko le kupijo.

Moško poročno obleko, smoking (black tie), frak (white tie) in poročni telovnik si lahko izposodite ali kupite. Cene izposoje moške obleke se gibljejo med 160,00 € in 230,00 €.

V našem salonu najdete tudi obleke za svate in obleke za družice. Svečana obleka bo z našimi popravki in prilagajanjem na vašo postavo, postala vaša sanjska obleka.
Svečane, večerne, maturantske ali damske obleke za različne priložnosti si lahko v Krinolini izposodite ali kupite.
Izposoja svečane obleke se giblje med 80,00 € in 310,00 €. V ceni najema večerne obleke so vključeni vsi stroški čiščenja in šiviljski popravki. Cena nakupa svečane obleke je med 110,00 € in 640,00 €. Maturantske obleke, prom dresses SHERRI HILL se lahko le kupijo.

V KRINOLINI se lahko pohvalimo z dolgoletno, več kot 28–letno tradicijo (od leta 1991) in bogatimi izkušnjami na področju izposoje in prodaje ženskih in moških poročnih oblek, svetovanja in šivanja (prva izposojevalnica v Ljubljani).
Bogat stilski izbor vrhunskih kolekcij poročnih, svečanih, moških oblek ter mladostnih kratkih in dolgih maturantskih oblek in preverjena kakovost vam zagotavljata, da vam bo obleka pristajala natanko tako, kot si želite.

Krinolina vam nudi blagovne znamke oblek, WHITE ONE-PRONOVIAS Španija, MORI LEE, RONALD YOICE, VIKTORIJA JANE Anglija, MADELINE GARDNER New York, DEMETRIOS Italija, ARCHETIPO Italija, MASTERHEAD, DIEGEL, WILVORST Nemčija... SHERRI HILL ZDA, FRANK LYMAN Kanada, BIANCO EVENTO Nemčija, ki bodo zadovoljile še tako zahtevne poročne gurmanke.

V Krinolini poskrbimo tudi za male in velike družice.

Prav tako lahko izbirate med širokim menujem: poročni čevlji, poročna vabila, poročni konfeti, poročne zahvale, poročni nakit. Po želji vam zašijemo raznovrstne poročne pajčolane, blazinice za prstane, ter poročne podvezice.

Kako smo drugačni

Vstopite v salon s tradicijo - Salon KRINOLINA že od leta 1991

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Šiviljstvo, krojaštvo in vezenje (Obleke po meri, šivanje po meri, Šiviljska popravila oblačil), Izposoja ali prodaja poročnih oblek
Lokacija
Ljubljana
Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 1 uporabnika.
Prijaznost:
[5,0]
Razmerje cena/kvaliteta:
[5,0]
Kvaliteta storitve:
[5,0]
Hitrost in odzivnost:
[5,0]
  • Mitja P. 07. Jan. 2022
  • Preverjena ocena

Zelo odziven in prijazen ponudnik za poročne obleke. Z njimi tudi pri Omisli.si sodelujemo v sklopu Sanjske poroke!

In najpomembneje... Vrhunske moške in ženske poročne obleke za neveste in ženine, z odlično spletno predstavitvijo in izjemnim poročnim salonom v Ljubljani.

Priporočamo!

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za šiviljstvo, krojaštvo in vezenje je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2024. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za šiviljstvo, krojaštvo in vezenje in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja za šiviljstvo, krojaštvo in vezenje

Na kaj moram paziti, če iščem šiviljstvo?

Če iščete šiviljstvo, je pomembno, da ste opremljeni z osnovnim znanjem o tem področju.

Razumeti razliko med storitvami šiviljstva: Šiviljstvo obsega različne storitve, kot so izdelava oblačil po meri, popravila oblačil in vezenje. Preden se odločite za šiviljo ali krojača, se prepričajte, da natančno veste, katero storitev potrebujete. Poznavanje materialov: Različne tkanine zahtevajo različne tehnike šivanja. Nekatere so bolj primerne za določene vrste oblačil kot druge. Vprašajte šiviljo ali krojača, kateri material je najbolj primeren za vaš projekt. Komunikacija: Jasno komunicirajte svoje želje in pričakovanja. Dobro je, če imate primer ali skico tistega, kar si želite. Cena: Cena storitev šiviljstva se lahko razlikuje glede na zahtevnost projekta in vrsto materiala. Vedno se vnaprej dogovorite o ceni. Čas izdelave: Čas izdelave se lahko močno razlikuje, odvisno od zahtevnosti dela. Preden se odločite za določeno šiviljo ali krojača, se prepričajte, da se njihov časovni okvir ujema z vašim. Upoštevanje teh smernic vam bo pomagalo najti pravilno storitev šiviljstva za vas. Na spletni platformi Omisli.si lahko iskalci storitev najdejo prave izvajalce za svoje projekte, tudi v šiviljstvu, vezenju in šivanju. V naši zbirki strokovnjakov se nahajajo kvalificirane šivilje, šivilji in vezenje specializirani izvajalci, ki so pripravljeni izpolniti vse vaše potrebe, od šiviljskih popravil do izdelave oblek po meri. Poleg zagotavljanja storitev, kot je vezenje na promocijski tekstil, naši izvajalci tudi ponujajo tečaje šivanja za tiste, ki bi radi razvili svoje veščine. S pomočjo platforme Omisli.si lahko preprosto najdete primernega krojača ali šiviljo, ki bo skrbel za vsa vaša oblačila in tekstilne potrebe.

Kaj je krojaštvo?

Krojaštvo je umetnost in znanje ustvarjanja oblačil in drugih izdelkov iz tkanin. Krojač je strokovnjak, ki iz tkanin oblikuje oblačila, ki so prilagojena meram posameznikov, upoštevajoč njihov slog in želje. Krojaštvo obsega različne postopke, kot so izbira tkanin, izdelava krojev, rezanje tkanin, šivanje in prilagajanje končnih izdelkov. Krojaštvo je del širše discipline, znane kot šiviljstvo, ki vključuje tudi vezenje, šivanje in popravila oblačil. Krojaštvo je izjemno pomembno v svetu mode, saj omogoča izdelavo oblačil po meri, ki se popolnoma prilegajo telesu in odražajo osebni slog posameznika.

Kakšna je razlika med krojaštvom in drugimi oblikami šivanja?

Krojaštvo in šivanje sta pogosto zamenljivi, vendar je med njima pomembna razlika. Krojaštvo je specializirana oblika šivanja, ki se nanaša na izdelavo oblačil po meri iz tkanin. To vključuje izdelavo krojev, rezanje tkanin, šivanje in prilagajanje končnih izdelkov, da se popolnoma prilegajo telesu in odražajo osebni slog posameznika. Drugi vidiki šivanja pa se lahko nanašajo na široko paleto dejavnosti, vključno z vezenjem, popravilom oblačil in celo šivanjem domačih dekorativnih izdelkov, kot so zavese ali posteljnina. Te dejavnosti ne zahtevajo nujno izdelave krojev ali prilagajanja oblačil posameznikovim meram, saj se lahko nanašajo na standardizirane izdelke ali neposredna popravila. V tem smislu, medtem ko je krojaštvo specifična in visoko specializirana oblika šivanja, šivanje kot celota obsega širok spekter dejavnosti in tehnik.

Kaj vse dela šiviljstvo?

Šiviljstvo je široko področje, ki obsega številne storitve in dejavnosti. Osrednji del šiviljstva je šivanje, ki vključuje izdelavo novih oblačil iz tkanin, prilagajanje že obstoječih oblačil ali popravilo oblačil, ki so se poškodovala. Šivilje lahko izdelujejo oblačila po meri, izdelujejo vzorce, šivajo gumbke, zadrge ali druge dodatke na oblačila. Poleg tega lahko šiviljstvo vključuje tudi vezenje, ki je tehnika za izdelavo okrasnih vzorcev na tkanini z uporabo igle in niti. Vezenje se pogosto uporablja za personalizacijo ali dekoracijo oblačil in drugih izdelkov iz tkanin. V šiviljstvo so vključena tudi šiviljska popravila, ki vključujejo popravilo poškodovanih ali obrabljenih oblačil. Ta popravila lahko vključujejo zamenjavo gumbov, popravilo lukenj ali solz, prilagajanje velikosti in oblike oblačil ter druge storitve, ki pomagajo podaljšati življenjsko dobo oblačil. Poleg teh storitev, šiviljstvo lahko vključuje tudi ponudbo šiviljskih tečajev, kjer posamezniki lahko naučijo osnovnih in naprednih tehnik šivanja. Tečaji lahko vključujejo učenje, kako izdelati vzorec, kako pravilno rezati tkanino, kako šivati različne vrste šivov in kako prilagoditi oblačila. Za podjetja, šiviljstvo lahko ponudi tudi storitve vezenja na promocijski tekstil. To lahko vključuje vezenje logotipov, sloganov ali drugih sporočil na oblačila ali druge tekstilne izdelke, ki se uporabljajo za promocijo podjetja ali njegovih izdelkov. Na kratko, šiviljstvo je široko in raznoliko področje, ki ponuja številne storitve, ki segajo od izdelave oblačil po meri do popravil oblačil in vezenja.

Kakšne so prednosti oblačil po meri?

Oblačila po meri imajo mnoge prednosti, ki jih ne moremo najti v masovno proizvedenih oblačilih. Prva in najpomembnejša prednost je popolno prileganje. Oblačila po meri so izdelana glede na natančne mere posameznika, kar pomeni, da se bodo popolnoma prilegala telesu. To ne le izboljša videz oblačil, ampak tudi povečuje udobje nošenja. Druga prednost je individualnost in edinstvenost. Oblačila po meri lahko izdelamo v skladu z osebnimi željami in slogom posameznika. To pomeni, da lahko izbirate med različnimi tkaninami, barvami, vzorci, kroji in dodatki, ki odražajo vašo osebnost in slog. Naslednja prednost je kakovost. Oblačila po meri so ponavadi izdelana z veliko pozornosti do detajlov, kar pomeni, da so šivi natančni, tkanine so visokokakovostne in končni izdelki so trajni. Končno, oblačila po meri omogočajo prilagodljivost. Če se vaše mere s časom spremenijo, se lahko oblačila po meri prilagodijo, kar ni mogoče z masovno proizvedenimi oblačili. Na kratko, oblačila po meri ponujajo vrsto prednosti, ki segajo od popolnega prileganja, individualnosti in edinstvenosti, do kakovosti in prilagodljivosti.

Katere so najpogostejše vrste šiviljstva?

Ko govorimo o šiviljstvu, govorimo o širokem spektru storitev in specijalnosti. Nekatere najpogostejše vrste šiviljstva vključujejo: Izdelava oblačil po meri: To je najbolj tradicionalna oblika šiviljstva, kjer šivilje izdelujejo oblačila, ki so popolnoma prilagojena meram in slogu posameznika. Popravila in prilagoditve oblačil: Ta vrsta šiviljstva se osredotoča na popravilo poškodovanih ali obrabljenih oblačil, kot tudi na prilagajanje že obstoječih oblačil, da bolje ustrezajo telesu posameznika. Vezenje: Vezenje je oblika šiviljstva, ki se osredotoča na izdelavo okrasnih vzorcev na tkanini z uporabo igle in niti. Vezenje se lahko uporablja za personalizacijo oblačil ali za izdelavo dekorativnih izdelkov za dom. Tečaji šivanja: Ne gre za tipično vrsto šiviljstva, ampak za izobraževalno komponento. Številni šivilje ponujajo tečaje za posameznike, ki se želijo naučiti različnih tehnik šivanja. Vezenje na promocijski tekstil: To je oblika šiviljstva, ki se osredotoča na izdelavo promocijskih materialov za podjetja. Šivilje lahko vezejo logotipe ali druge informacije na oblačila ali druge tekstilne izdelke, ki se nato uporabljajo za promocijo podjetja ali njegovih izdelkov. Vsaka od teh vrst šiviljstva zahteva svojo skupino veščin in znanj. Mnoge šivilje se specializirajo za eno ali dve področji, medtem ko druge ponujajo širok spekter storitev.

Kateri so najpogostejši kosi oblačil, ki se krojijo po meri?

Pri izdelavi oblačil po meri ni omejitev, vendar pa se nekateri kosi oblačil pogosteje krojijo po meri kot drugi. Obleke: Obleke so pogosto izdelane po meri, saj ženske želijo, da se jim popolnoma prilegajo, še posebej, ko gre za posebne priložnosti, kot so poroke ali gala dogodki. Poslovna oblačila: To vključuje moška poslovna oblačila, kot so obleke, smokingi in suknjiči. Za ženske se lahko po meri izdela poslovne obleke, bluze in krila. Srajce: Srajce, bodisi moške ali ženske, se pogosto krojijo po meri za boljše prileganje in udobje. Hlače: Hlače se pogosto krojijo po meri, da se popolnoma prilegajo dolžini in širini posameznikovih nog. Plašči: Prav tako se pogosto krojijo po meri, da zagotovijo pravilno prileganje in maksimalno udobje v hladnejših mesecih. Poleg tega se lahko po meri naredijo tudi drugi kosi oblačil, kot so večerne obleke, poročne obleke, kostumi za posebne priložnosti in celo spodnje perilo. Na splošno, katerikoli kos oblačila, ki zahteva posebno prileganje ali ima poseben pomen za posameznika, se lahko kroji po meri.

Katere so najpogostejše tehnike šivanja?

Ko gre za šivanje, obstaja veliko različnih tehnik, ki se jih šivilje poslužujejo pri izdelovanju, popravilu in prilagajanju oblačil. Nekatere najbolj pogoste tehnike vključujejo: Raven šiv: To je osnovna tehnika šivanja, ki se uporablja za spajanje dveh kosov materiala skupaj. Raven šiv je hiter in enostaven za izdelavo, kar ga naredi idealnega za večino šiviljskih projektov. Zigzag šiv: Zigzag šiv je robusten in elastičen, kar ga naredi idealnega za šivanje raztegljivih materialov ali za preprečevanje cefranja robov tkanine. Zavezujoči šiv: Ta tehnika se uporablja za zaključevanje robov oblačil in za dodajanje dekorativnih obrob. Zavezujoči šiv daje oblačilom čist in profesionalen videz. Prikrivni šiv: Prikrivni šiv je tehnika, ki se uporablja za šivanje robov tkanine tako, da so šivi skriti. Ta tehnika se pogosto uporablja pri izdelavi oblačil po meri, saj daje oblačilom čist in profesionalen videz. Overlock šiv: Overlock šiv je tehnika, ki se uporablja za zaključevanje robov tkanin, da prepreči cefranje. Overlock šiv je močan in trajen, kar ga naredi idealnega za uporabo pri oblačilih, ki bodo veliko obrabljena. Vsaka od teh tehnik ima svoje prednosti in se primerno uporablja glede na vrsto projekta in vrsto materiala, ki se uporablja. Učenje teh osnovnih tehnik šivanja je ključnega pomena za vsakega, ki želi razviti šiviljske veščine in ustvarjati visokokakovostna, trpežna in estetsko privlačna oblačila.

Kateri so najpogostejši nasveti, ki jih dajejo krojači?

Krojači imajo veliko strokovnega znanja, ki ga lahko delijo z strankami. Tukaj je nekaj najpogostejših nasvetov, ki jih dajejo: Natančno merjenje: To je ključnega pomena pri izdelavi oblačil po meri. Krojači pogosto svetujejo, da se izmerijo natančne mere telesa, da bi zagotovili popolno prileganje. Izbor kakovostne tkanine: Krojači pogosto svetujejo, da se izbere visokokakovostna tkanina, saj to lahko močno vpliva na videz in trajnost končnega izdelka. Vzdrževanje oblačil: Krojači svetujejo, kako pravilno skrbeti za oblačila, da se ohrani njihova oblika in barva. To lahko vključuje nasvete o pranju, likanju in shranjevanju oblačil. Večfunkcijska oblačila: Krojači pogosto priporočajo izdelavo oblačil, ki so večnamenska in se lahko nosijo v različnih situacijah. Pravilno prileganje: Krojači poudarjajo pomen pravilnega prileganja oblačil. Oblačilo, ki se pravilno prilega, lahko izboljša videz in udobje nošenja. Ti nasveti so neprecenljivi za vse, ki želijo izboljšati svojo garderobo in razumeti, kako najbolje izkoristiti storitve krojača.

Ali se splača najeti šiviljstvo za popravilo oblačil?

Najem šiviljstva za popravilo oblačil je odlična izbira in se v večini primerov resnično splača. Tukaj je nekaj razlogov: Podaljšanje življenjske dobe oblačil: S popravilom oblačil, ki so se poškodovala ali obrabila, lahko podaljšate njihovo življenjsko dobo in s tem prihranite denar, ki bi ga sicer porabili za nova oblačila. Prilagoditev velikosti: Šiviljstva se ne ukvarjajo samo s popravilom poškodb na oblačilih, ampak lahko oblačila tudi prilagodijo vašim meram. To je še posebej koristno, če se vam je telesna teža spremenila ali če ste kupili oblačilo, ki vam ne pristaja popolnoma. Ohranitev oblačil z sentimentalno vrednostjo: Nekatere stvari v naših garderobah nosijo posebno sentimentalno vrednost. To bi lahko bile dediščine, darila ali oblačila, ki smo jih nosili ob posebnih priložnostih. Šivanje nam omogoča, da te predmete ohranimo v dobrem stanju. Okolju prijazno: Popravilo oblačil namesto kupovanja novih je bolj trajnostna in okolju prijazna izbira. S tem zmanjšujemo svoj ogljični odtis in prispevamo k bolj trajnostni modni industriji. Vendar pa je pri izbiri šiviljstva pomembno, da najdete strokovnjaka, ki ima izkušnje s tkaninami in oblačili, ki jih želite popraviti. Na spletni platformi Omisli.si lahko poiščete širok nabor preverjenih šiviljstev, ki ponujajo storitve popravila oblačil.

Ali se je težko naučiti šivanja oz. ali je zame tečaj šivanja?

Šivanje je veščina, ki se je lahko nauči vsakdo, ne glede na starost ali prejšnje izkušnje. Seveda pa kot vsaka nova spretnost zahteva tudi šivanje čas, potrpljenje in vajo. Če ste popoln začetnik, boste morda na začetku potrebovali nekaj časa, da se naučite osnov, kot so upravljanje s šivalnim strojem, izbira prave tkanine in nitke, branje krojnih vzorcev in uporaba različnih tehnik šivanja. Tečaj šivanja je odličen način za začetek. Profesionalni inštruktor vam lahko ponudi podrobna navodila in neposredne povratne informacije, ki vam lahko pomagajo pri hitrejšem napredku. Poleg tega so tečaji šivanja odlična priložnost za vajo in preizkušanje novih tehnik v varnem in podpornem okolju. Če tečaj šivanja ni za vas, obstaja veliko spletnih virov, vključno z video vodiči, blogi in forumi, ki vam lahko pomagajo naučiti se šivati samostojno. Kljub temu pa je pomembno, da se ne obremenjujete s popolnostjo. Šivanje je proces učenja in vsaka napaka je priložnost za izboljšanje. Na koncu dneva je najpomembnejše, da uživate v procesu. Šivanje ne ponuja samo praktične spretnosti, ampak tudi priložnost za izražanje kreativnosti, sprostitev in celo meditacijo. Zato, če si to želite, se le lotite tega! Na platformi Omisli.si lahko najdete različne ponudnike tečajev šivanja, ki vam lahko pomagajo začeti svojo šiviljsko pot.

Šiviljstvo - cene: Koliko stanejo šiviljske storitve?

Cena šiviljskih storitev se lahko močno razlikuje in je odvisna od več dejavnikov, kot so vrsta storitve, zahtevnost dela, uporabljena tkanina in čas, potreben za izvedbo storitve. Na splošno lahko cene za osnovna popravila, kot so zamenjava gumba ali kratka hlače, začnejo že od 5 EUR, medtem ko lahko bolj zahtevna dela, kot je izdelava oblačil po meri ali vezenje na promocijski tekstil, stanejo več sto evrov. Pomembno je, da se pred začetkom dela posvetujete s šiviljo ali šiviljstvom, da boste imeli jasno predstavo o pričakovanih stroških. Mnogi ponudniki storitev bodo lahko ponudili predhodno oceno na podlagi vaših specifičnih potreb. Na spletni platformi Omisli.si lahko pregledate različne ponudnike šiviljskih storitev in primerjate njihove cene, da najdete najboljše možnosti za svoj proračun. Ne pozabite pa, da kakovost dela in trajnost končnega izdelka pogosto prevladajo nad kratkoročnimi prihranki." """

Ali šiviljstvo ponuja storitve vezenja?

Da, mnoga šiviljstva ponujajo storitve vezenja. To je odlična možnost za personalizacijo oblačil ali dodajanje unikatnih detajlov na vaša oblačila. Vezenje se pogosto uporablja tudi za dekoracijo promocijskih izdelkov, kot so majice, kape ali torbe.

Ali lahko šiviljstvo popravi ali prilagodi oblačila, ki sem jih kupil/a v trgovini?

Absolutno. Šiviljstva ponujajo storitve popravila in prilagajanja, ki lahko oblačilom iz trgovine pomagajo, da vam popolnoma pristajajo. To vključuje skrajšanje hlač, prilagoditev velikosti oblek, zamenjavo zadrg in še več.

Ali lahko šiviljka izdela obleko po meri iz slike ali skice?

Da, večina šivilj ali krojačev ima znanje in sposobnosti, da iz slike ali skice ustvari oblačila. Prav tako bodo lahko svetovali o najboljši tkanini in detajlih, ki bodo delovali za vaš specifičen dizajn.

Kakšna je razlika med šiviljo in krojačem?

Šivilja je običajno specializirana za izdelavo in popravilo ženskih oblačil, medtem ko je krojač specializiran za izdelavo in popravilo moških oblačil. Vendar pa so te linije pogosto zabrisane in številni strokovnjaki izvajajo storitve za vse spole.

Ali šiviljstva nudijo storitve za poročne obleke?

Da, mnoga šiviljstva nudijo storitve za poročne obleke, vključno s prilagoditvijo velikosti, dodajanjem detajlov, popravili in celo izdelavo poročnih oblek po meri.

Ali je šivanje drag hobi?

Stroški začetka s šivanjem so lahko različni, odvisno od tega, kaj že imate in kakšne projekte želite izvajati. Potrebovali boste osnovno opremo, kot so šivalni stroj, tkanina, niti, škarje, merilni trak in krojne šablone. Čeprav je začetna investicija lahko visoka, je šivanje lahko tudi zelo ekonomičen hobi, saj vam omogoča izdelavo lastnih oblačil in popravilo starih.

Ali moram imeti šivalni stroj, da se naučim šivati?

Čeprav je šivalni stroj zelo uporabno orodje, ni nujno potreben za učenje osnov šivanja. Ročno šivanje je odličen način za začetek in se lahko uporablja za številne manjše projekte.

Ali obstajajo različne vrste šivalnih strojev?

Da, obstajajo različne vrste šivalnih strojev, vključno s stroji za splošno uporabo, stroji za vezenje, stroji za oblazinjenje, quilterji in drugi. Vsak ima svoje specifične funkcije, ki so namenjene določenim vrstam projektov.

Ali lahko šiviljstva izdelajo uniforme za moje podjetje?

Da, številna šiviljstva so specializirana za izdelavo uniform za vse vrste podjetij. To vključuje restavracije, trgovine, pisarne, hotelirsko dejavnost in še več.

Ali šiviljstva ponujajo storitev vezenja logotipov na delovna oblačila?

Absolutno. Vezenje logotipov na delovna oblačila je pogosta storitev, ki jo ponujajo mnoga šiviljstva. To je odličen način za krepitev blagovne znamke in profesionalnega videza vašega podjetja.

Ali lahko šiviljstva izdelajo promocijske izdelke, kot so majice ali kape z logotipom podjetja?

Da, mnoga šiviljstva lahko izdelajo različne vrste promocijskih izdelkov. To vključuje ne le vezenje logotipov, ampak tudi izdelavo prilagojenih izdelkov iz nič.

Ali je mogoče naročiti velike količine oblačil ali promocijskih izdelkov pri šiviljstvu?

Da, številna šiviljstva so opremljena za izdelavo velikih količin oblačil ali promocijskih izdelkov. Vendar pa je priporočljivo, da se najprej posvetujete z izvajalcem, da boste imeli jasno predstavo o časovnem okviru in stroških.

Ali lahko šiviljstva izdelajo oblačila po meri za posebne dogodke, kot so konference ali korporativne zabave?

Da, mnoga šiviljstva ponujajo storitve izdelave oblačil po meri za posebne dogodke. To vključuje vse, od prilagojenih srajc do večernih oblek.

Ali je mogoče pri šiviljstvu naročiti popravilo ali prilagoditev delovnih oblačil?

Da, šiviljstva pogosto ponujajo storitve popravila in prilagajanja delovnih oblačil. To lahko pomaga podaljšati življenjsko dobo oblačil in zmanjšati stroške zamenjave.

Ali lahko šiviljstva izdelajo oblačila iz določenih materialov, kot so ognjeodporni ali vodoodporni materiali?

Da, številna šiviljstva imajo izkušnje z delom z različnimi vrstami materialov, vključno z ognjeodpornimi ali vodoodpornimi materiali.

Ali lahko šiviljstvo prilagodi obstoječo uniformo, če se spremenijo potrebe podjetja?

Da, v večini primerov lahko šiviljstvo prilagodi obstoječa oblačila, da ustrezajo spremenjenim potrebam podjetja. To lahko vključuje dodajanje ali odstranjevanje logotipov, spreminjanje barv ali prilagajanje velikosti oblačil.

Ali šiviljstva nudijo storitve za hotelske uniforme?

Da, številna šiviljstva so specializirana za izdelavo in popravilo hotelskih uniform. To vključuje uniforme za sprejem, hišno osebje, kuharske uniforme in druge.

Ali lahko šiviljstvo pomaga pri oblikovanju uniform za moje podjetje?

Da, mnogi šivilji in krojači ponujajo storitve oblikovanja in svetovanja, da vam pomagajo ustvariti uniforme, ki bodo odražale podobo in vrednote vašega podjetja.

Pomagali vam bomo najti pravo šiviljo / krojača

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / šivilje / krojači

Izvrstno opravljeno delo, prijaznost in predvsem korektnost.

Zelo odziven in prijazen ponudnik za poročne obleke. Z njimi tudi pri Omisli.si sodelujemo v sklopu Sanjske poroke!

In najpomembneje... Vrhunske moške in ženske poročne obleke za neveste in ženine, z odlično spletno predstavitvijo in izjemnim poročnim salonom v Ljubljani.

Priporočamo!

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.