Poročna obleka – nasveti pri nakupovanju

ocena bralcev
5 od 1

Poročna obleka, sanjarjenje, občudovanje nevest, jok ob romantičnih poročnih filmih in kukanje v poročne salone? Čestitke, zdaj je to postala vaša realna prava pravljica! Prišel je vaš čas, da stopite pred oltar v najlepši obleki. In če ste zaradi iskanja sanjske obleke pod pritiskom in potrebujete nasvet ali dva, potem ste na pravem mestu. Vemo kako se počutite in da si želite v poročni obleki blesteti ter se v njej počutiti sproščeno.

Za vas imamo ideje in nasvete, ki vam bodo pomagali, da bo nakupovanje potekalo brez stresa, iz salona pa boste odšli samozavestni! Pripravili pa smo vam tudi seznam preverjenih ponudnikov poročnih oblek (nakup / najem).

poročna obleka
Naslednji nasveti vam bodo pomagali, da kupovanje obleke ne bo predstavljal stresa!

V lov po poročno obleko že zgodaj zjutraj

V poročni salon se odpravite že navsezgodaj! Če se naročite prva ali nenapovedano zjutraj pridete v salon, imate več možnosti, da bo trgovina bolj prazna, pa še stoodstotno pozornost boste dobili od prodajalke. Ravno odprta trgovina s poročnimi oblekami ter s prodajalko, ki je sveže naspana (in zaenkrat še ne pod stresom), je torej prvi korak pri iskanju!

PRENESI SI POROČNO BELEŽNICO / POROČNI PLANER


In še en nasvet –  v salon se odpravite sami. Romantični filmi radi prikazujejo, kako se nevesta odpravi z desetimi družicami v salon – a v resnici je to bolj stresno kot pa če bi se raje odpravili kar sami. Tako boste imeli bolj trezno glavo in ne tisoč misli in mnenj od drugih. Popolnoma primerno je, če se odpravite po svojo obleko v miru samo vi (in morda vaša najboljša prijateljica).Poročna obleka, ki bo primerna za vaš tip postave

sanjska obleka
Ko kupite obleko, pazite na postavo, saj se popravki lahko naredijo le do določene mere.

Seveda so detajli pomembni – ampak preden se začnete posvetiti podrobnostim, morate najti obleko, ki ustreza vaši postavi. V primeru, da imate v načrtu shujšati več kot en kilogram ali pa morda želite pridobiti na kilogramih, imejte v mislih čas pomerjanja. Torej, če se poročite čez štiri mesece, obleko boste kupili dan po tem, ko vas je bodoči mož zaročil, vaš načrt pa je do poroke izgubiti dve številki, potem se to ne sliši najbolje, kajne? Bodite pozorni v katerem tednu kupujete obleko in zatem ne delajte dramatičnih sprememb na svojem telesu. Naj bo poročna obleka kot ulita, vi pa nasmejana nevesta!

Obvezno vzemite fotoaparat in se poslikajte

Če v poročnem salonu to dovolijo, naj vas nekdo fotografira. Ogledala in luči v trgovinah so narejena, da vas prikažejo v popolni luči, zato naj vas prijateljica ali prodajalka fotografira. Kamera ne laže! Glede na to, da boste poročne fotografije gledali leta in leta, ni slabo vedeti, kako boste videti v poročni obleki na fotografijah iz različnih kotov.

Pomerite čim več oblek

poročni salon
Nasvet: Izberite si salon, kjer vam je všeč njihov stil in zagotovo boste našle svojo sanjsko obleko.

Na lutkah so skoraj vse obleke videti popolno. Čisto nekaj drugega pa je, ko posameznica obleko obleče. Če bo potrebno poskusiti trideset oblek, potem naj jih bo toliko. Tako kot traja, da najdete svojega bodočega moža, traja, da najdete popolno poročno obleko!

A po drugi strani – ne preoblecite se tridesetkrat, samo ker mislite, da se morate. Preveč izbire in preveč poročnih salonov lahko včasih doda samo še več stresa in zmede. Visoka verjetnost obstaja, da se boste na koncu vrnile v prvi obiskani poročni salon in tam naročile/kupile svojo najljubšo obleko.

Stojite v popolni obleki? Zdaj je čas, da si postavite še naslednja vprašanja: Se počutim samozavestno?  Mi je v obleki udobno? Bom v obleki lahko plesala? Se lahko usedem? Če ste na vprašanja prikimali, je poročna obleka vaša!

In še nekaj zadnjih pomembnih nasvetov!

poročni stil
Poročna obleka čaka na vas!
  • Preden stopite v salon, se odpravite po malo drugačnih nakupih. Modrčki! Da, prav ste prebrale. Kupite modrček, ki vam bo odlično pristajal, tistega starega pa vrzite stran. Tako se boste med pomerjanjem oblek počutile super, na poročni dan boste ne samo lepe, ampak se boste počutile tudi seksi in za piko na i pripravljene ste tudi na poročno noč.
  • Pozabite na razprodaje. Žal! Ko boste zagledale znižano ceno, je to verjetno tudi zadnja cena. Ne čakajte še en mesec na dodaten popust, saj tu takšna pravila ne veljajo, kot v navadnih shopping centrih.
  • Ne ozirajte se na trende, ampak na vaš osebni stil. Če ste res strastna modna navdušenka, pokukajte med poročne trende, a na koncu naj zmaga obleka, ki se vam bo podala kot prilita.
  • Po nakupih vzemite s seboj poročne čevlje. Če jih še niste kupile, pa vzemite čevlje s takšnimi petami, kot ste si jih zamislili za poročni dan.

Poročna obleka lahko včasih predstavlja skrbi, in v tem primeru vam z veseljem pomagamo pri iskanju obleke, v kateri se boste počutile naravnost odlično. Pošljite povpraševanje in z veseljem vam bomo pomagali!

>> omisli.si/poroko <<

preverjeni poročni ponudniki, ki jim zaupamo

poročne storitve poročni ponudniki omisli si
Preverjeni poročni ponudniki, ki jim zaupamo.ocena bralcev
5 od 1