Fotograf za poroko: Kateri poročni fotograf naredi najlepše poročne slike za TOP poročni foto album?

Poroko ovekovečimo s poročnimi fotografijami in s poročnim videom. Da bi se lahko še velikokrat vrnili k verjetno najlepšemu dnevu v našem življenju. Junak dneva bo fotograf za poroko.  Pri najemu poročnega fotografa pa moramo biti pozorni na številne podrobnosti. Te bodo odločile, ali bomo s storitvijo fotografa zadovoljni ali ne.


PRIPRAVLJENI NAJETI POROČNEGA FOTOGRAFA?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE IN CENE PREVERJENIH POROČNIH FOTOGRAFOV ZA POROČNE SLIKE (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER IN DRUGOD PO SLOVENIJI)

 

Pridobite ponudbe/cene poročnih fotografov

Vsak poročni fotograf ni pravšnji fotograf za poroko

Zavedati se morate, da vsak fotograf za poroko ni pravšnji za vajino poroko. S fotografom se morate dobro pogovoriti in mu zaupati svoje želje ter videti tudi ali jih razume ali ne. Fotografa prosite, da vam pokaže nekaj svojih prejšnjih del. Tako se boste enostavneje odločili ali vam njegov način poročnega fotografiranja ustreza. Poleg tega se je potrebno dogovoriti tudi o tem ali poročno fotografiranje zajema tudi komplet predporočnih fotografij. Ne pozabite niti na poročno fotoknjigo ali fotoalbum, ki ga bo fotograf izdelal iz naših poročnih fotografij.

fotograf za poroko
Najboljši fotograf za poroko bo tisti, ki prisluhne vajinim željam.

Najboljši poročni fotografi v Sloveniji

TOP 10 najbolj iskanih poročnih fotografov

Loading

celoten seznam poročnih fotografov >

Če menite, da vam ljubi fotograf manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo, da bi ga lahko predlagali strankam, ki iščejo podobne storitve.


FOTOGRAFI se brezplačno vpišite tukaj

posredujemo vam stranke 📸
največ strank v SLO 🙏
brezplačen vpis 👀
Na ceno poroke vpliva tudi fotografiranje (cenik)

Ker na ceno poroke vpliva tudi sam cenik fotografa za poroko se je z njim dobro že v naprej pogovoriti o njegovih cenah. Cena poročnega fotografiranja je odvisna od obsega fotografij ter seveda tudi od tega ali želimo še poročni video. Poleg tega pa je v ceno poročnega fotografiranja navadno všteta še poročna knjiga oz. poročni foto album. Navadno poročno fotografiranje obsega 12 urno delo fotografa na poroki, pa tudi oblikovanje fotografij in videov, se je pa o tem potrebno v naprej dogovoriti.

> Preverite tudi: Najboljši poročni fotograf za 2020/2021 je …

Poročna fotografija in poročne slike: Ideje in trendi 2020/2021

Tako kot se spreminjajo trendi samih porok, se seveda spreminjajo tudi trendi poročnih fotografij. Največkrat se še zmeraj izdelujejo fotografije mladoporočencev v naravi. To je lahko v okolici cerkve, kjer je obred potekal ali pa se kasneje mladoporočenca premakneta na lokacijo snemanja. Seveda poročne fotografije nujno vsebujejo tudi slike same poroke in kasnejše zabave. Fotografi nato fotografije obdelajo in poskrbijo za manjše nepravilnosti. Po končani obdelavi, mladoporočenca dobita fotografije v digitalni obliki. Poleg digitalne oblike pa se seveda naroči tudi fotoalbum ali fotoknjiga (razlika je opisana v nadaljevanju), ki predstavlja čudovit spomin na poroko.

Poročni foto album ali poročna fotoknjiga, ki jo izdela fotograf za poroko?

poročna fotoknjiga
Poročna fotoknjiga, ki jo za vas izdela fotograf za poroko.

Kljub temu, da vse fotografije prejmemo v digitalni obliki, je prav poročna fotoknjiga oz. poročni foto album nekaj, kar nam bo ohranjalo spomin na ta najlepši trenutek našega življenja. Ker se trendi dan danes spreminjajo, se spreminja tudi dizajn poročnih albumov oz. fotoknjig, med katerimi lahko mladoporočenci izbirajo

Kljub temu, da so albumi še zmeraj zelo popularni, se v zadnjih letih uveljavlja trend poročnih foto knjig, ki so dobesedno poplavile naše tržišče. Prednosti fotoknjig je veliko. Fotograf bo fotografije, ki jih bo dodal v knjigo smiselno oblikoval in pri oblikovanju knjige izpostavil najpomembnejše kadre in trenutke vajine poroke. Poleg tega, vama bodo fotografi ponudili knjige, za katere so prepričani, da so kakovostne in trajne, cena knjige pa je v večini odvisna od želja mladoporočencev.

> Preverite tudi: Povprečna cena fotografiranja poroke: Koliko stane poročni fotograf?

Na drugi strani so foto albumi navadno cenejši, vendar jih ne moremo poljubno oblikovati, v večino foto albumov pa lahko spravim le standardne velikosti fotografij, kar lahko včasih vodi v prenatrpanost albuma, najpomembnejši trenutki poroke pa tako sploh niso izpostavljeni.

Leseni poročni album

Zelo popularni so leseni poročni albumi, ki delujejo naravno in nekako idilično, zato se veliko mladoporočencev odloča prav za njih. So kakovostni in obstojni, za naše spomine pa se nam tako ni potrebno bati.

Kaširani poročni album

Platnice in notranjost fotoknjige je kaširana, kar zagotavlja izjemno kakovost in posledično tudi dolgo življenjsko dobo. Seveda lahko platnico oblečemo v različne barve – dan danes so zelo popularni nevtralni toni sive in rjave, zelo velikokrat pa se mladoporočenci odločijo tudi za belo platnico.

Najboljši fotograf za poroko ali poceni poročni fotograf? Kaj izbrati?

Tako kot pri vse stvareh, je tudi pri izbiri poročnega fotografa potrebno pogledati na razmerje med kakovostjo in ceno storitve. Ker gre za fotografiranje tako enkratnega dogodka, kot je poroka, je tukaj prednost bolje prepustiti kvaliteti. Kljub temu pa se moramo dogovoriti, kaj vse je v ceno vključeno.

Kdo plača poročnega fotografa?

Dan danes vsa tradicionalna pravila ne veljajo več, do dobra pa so se spremenile tudi same poroke, vendar v veliko primerih nenapisano pravilo, da poročnega fotografa plačajo priče mladoporočencev, še zmeraj velja.

Kdaj je fotograf za poroko najbolj iskan?

Poročni fotografi so v Sloveniji najbolj iskani v času porok – to je v spomladanskih in poletnih mesecih.

fotograf za poroko iščem povpraševanje
Kdaj je poročni fotograf najbolj iskan?

PRIPRAVLJENI NAJETI FOTOGRAFA ZA POROKO?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE IN CENE PREVERJENIH POROČNIH FOTOGRAFOV ZA POROČNE SLIKE (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER IN DRUGOD PO SLOVENIJI)

 

Pridobite ponudbe/cene poročnih fotografov


  NASVETI ZA VAŠ DOM

  Revija z idejami in analizami cen preverjenih izvajalcev za gradnjo in obnovo.

  VPRAŠAJTE MOJSTRE S PODROČJA

  Naša skupnost šteje skupaj s preverjenimi ponudniki storitev preko 60.000 članov >> Vprašajte nas karkoli glede brane tematike v tem članku.
  Vprašajte brezplačno >

  Skupna ocena bralcev
  [Skupaj: 6 Povprečje: 5]

  Add a Comment

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja