fb

Povprečne cene: fotografiranje izdelkov (produktna fotografija)

120-150 €/set fotografij

Cena za 10 fotografij, kar pomeni 10 različnih situacij, dekoracij ali postavitev.

198.127
povpraševanj strank
8.439
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za fotografiranje (fotografiranje izdelkov (produktna fotografija))

Preverjeni fotografi
AMAI photography - Logotip
AMAI photography
5,0
(11)
Snemanje poroke · Video produkcija · Fotografiranje
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Naj najlepši trenutki ne ostanejo le spomin. Ohranite jih z nama.
Preverjeni ponudnik Ponudnik izbran že 6 krat

Opis

Sva Marcel in Ema.

Vsaka zgodba je drugačna, a je vsaka enako dragocena. Najina se je začela leta 2015 in še vedno traja. Z veseljem bova prisluhnila tudi vaši posebni zgodbi in vam tako pomagala ohraniti najbolj sladke trenutke.

Kontakt
Pokliči
Spletna stran
https://www.instagram.com/amai.weddings/
Storitve
Snemanje poroke (Snemanje poroke iz zraka (drone), Poročni video (snemanje poroke in montaža posnetka poroke), Kratek poročni video, Snemanje in izdelava video vabila na poroko in predporočni video), Video produkcija (Predstavitev podjetja (korporativni video, promocijski, prodajni), Snemanje reklam, oglasov, Snemanje dogodkov / konferenc, Video za vsebinski marketing (predstavitev izdelkov in storitev, how-to, webinar, testemonials, FAQ, ...), Izobraževalni video (spletni tečaj, explainer, demonstracijski video, ...)), Fotografiranje (Poročni fotografi (fotografiranje poroke), Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov, Nosečniško fotografiranje (fotografiranje nosečnic), Portretna fotografija (fotografiranje portretov), Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija), Snemanje (video produkcija))
Lokacija
Radenski vrh 23, 9252 Radenci

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 11 uporabnikov.
 • Mojca K. 04. Avg. 2020
 • Preverjena ocena

Bili smo zelo zadovoljni.

 • Dave M. 08. Dec. 2018

Poroka je bila slikana super, odzivnost je bila odlicna, slike so bile obdelane/poslane v zmenjenem casu.

 • Rok N. 06. Dec. 2018

Vsa njegova dela so prfektna.

 • Dejan B. 27. Nov. 2018

Marcel je estet in popolni profesionalec. Vodil nas je cez cel projekt - od nastajanja scenarija, snemanja, do koncnih videov in naprej do adaptacij za oglasevanje. Izkusnja z njim je absolutno presegla nasa pricakovanja. Zelo zadovoljni.

 • Pia Š. 26. Nov. 2018

Zavzetost, poln idej!

 • Ema D. 26. Nov. 2018

Odlične fotke, zna z ljudmi, uposteva zelje in zna priporocat. Zelo zadovoljna s slikami za na socialna omrezja. Priporocam!!

 • Denis M. 26. Nov. 2018

Zelo zadovoljni pri slikanju poslovnih portretov.

 • Robert R. 26. Nov. 2018

Delo z Marcelom je idealna kombinacija, ko poslusa ideje in predlaga kako bi dosegli boljse rezultate, s katerimi sem bil zelo zadovoljen. Pri svojem delu kaze profesionalnost, kar se odraza tudi v posnetkih in koncnih izdelkih. S pridihom trendovskega navdiha v situacijo vnese zivljenski vtis in njegove slike res pozivijo spletno stran ali v nasem primeru katalog.

 • Andraž G. 26. Nov. 2018

Hitra odzivnost, prilagodljivost in super končen izdelek. Priporočam!

 • Tilen B. 26. Nov. 2018

Profesionalno delo

 • Mitja P. 13. Nov. 2018
 • Preverjena ocena

Lep set opreme, profesionalen odnos, sproščeno snemanje. In odličen video! Izkušnje z Marcelom sem imel ob snemanju reklame....

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (fotografiranje izdelkov (produktna fotografija)) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za fotografiranje in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

V katerem mestu iščete fotografiranje (fotografiranje izdelkov (produktna fotografija))?

Pogosta vprašanja (fotografiranje izdelkov (produktna fotografija))

Kolikšna je cena produktne fotografije?

Povprečna cena produktne fotografije oz. fotografiranja izdelkov se gibljejo med 7 in 20€ na sliko. Za set desetih fotografij boste odšteli okoli 120-140€. Tako kot pri večini cen promocijskih fotografij, tudi ta končna cena niha na pogojih koliko časa fotografi potrebujejo za nastavitev celotne scene na posamezen izdelek in namestitev posebnih osvetlitev. Če slike zahtevajo veliko časa za retuširanje, se bo tudi poznalo na končni ceni. Cene se tudi razlikujejo po tipu izdelka, v primeru, da imate stekleni produkt, mora fotograf natančno pripraviti pravilno osvetlitev, da bo fotografija izpadla čim bolj profesionalno.

Kaj vse je všteto v ceno?

V ceno je všteto vse od začetnega zbiranja in usklajevanja idej, do končnih produktov razvitih fotografij. Pred samim fotografiranjem se s fotografom dogovorite o vaših željah, kako bi se želeli, da je vaš izdelek predstavljen oz. vaša storitev. Skupaj se dogovorite o barvi ozadja, ali želite da je nevtralno ali pa morda povsem novo ozadje. Fotograf bo poskrbel tudi za pripravo unikatne izdelavo scene in ambienta, da bo izdelek predstavljen na vrhunski ravni. Cene se najbolj spremenijo po časovnem trajanju retuširanja, več korekcij barv in kontrasta in menjava velikosti, bo pomenilo tudi več zahtevanega časa, kar bo posledično tudi malenkost dražje na končni ceni. Cene za osnovne retuširanje se giblje od 2-5€ na sliko, z več dodatki in popravki pa se dvigne nad 8-10€ na sliko. Za fotografiranje izdelkov na modelu po navadi cena ni vključena in se dodatno obračunava po njihovem ceniku.

Zakaj ne bi fotografiral sam svoj izdelke s telefonom?

Enkrat ko stopite v svet fotografiranja izdelkov, boste morda dvakrat premislili ali zares rabite najeti fotografa. Sploh če imate telefon z boljšo kamero, lahko sami posnamete fotografije profesionalne kakovosti, kajne?

Zagotovo ne! Kakovost ne bo niti blizu. Fotografi imajo specializirano opremo, ki daleč presega zmogljivosti vrhunskih telefonov na trgu. Poleg tega so porabili nešteto ur (morda let) za preučevanje tehnik in najboljših praks. Tega se ne morete naučiti z nekaj spletnimi vadnicami in članki z navodili. Fotografi imajo tudi programsko opremo za urejanje in spretnosti za njeno uporabo. Zraven pa se profesionalni fotografi v tovrstni praksi poznajo najboljše učinkovite rešitve za predstavitve vaših izdelkov in vaših storitev. Vse to naredi veliko razliko za končni rezultat. Zato svetujemo, da ne ''šparate'' na produktnem fotografiranju, saj je to prva stvar, ki jo bo videl vaš kupec na spletnih straneh in oglasih.

Kakšna je cena fotografiranja izdelkov za spletno trgovino?

Pri ceni fotografiranja izdelkov gre najpogosteje za ceno večih fotografij in ne ene posamezne fotografije. Cena za 10 fotografij, kar pomeni 10 različnih situacij, dekoracij ali postavitev se giblje okoli 150€. Pri vsakem fotografu pa moramo preveriti, ali je v to ceno všteto tudi urejanje fotografij oz. kateri popravki so všteti v ceno in kateri ne. V primeru, da popravki niso všteti v ceno lahko računamo še, da bomo za urejanje fotografij, odstranjevanje ozadja ali popravke svetlobe odšteli še vsaj enkrat toliko kot za samo fotografiranje. Seveda pa je ta cena v največji meri odvisna od števila in kvalitete slik.

Kaj vključuje cena produktne fotografije?

Cena fotografiranja izdelkov je v veliki meri odvisna od izdelka, ki ga želimo imeti slikanega. Če je potrebno fotografijo produkta posneti na terenu, izven studia, lahko to vpliva na trajanje obdelave oz. retuširanja teh fotografij, zato je lahko cena nekoliko višja. Prav tako je cena za produktne fotografije nepremičnin ali njihovih notranjih prostorov višja od produktne fotografije manjših izdelkov, ki jih lahko fotograf fotografira v studiu oz. v notranjih prostorih, kjer si lahko z lučmi in ostalimi pripomočki ustvari optimalno svetlobo za fotografiranje, tako da ima kasneje manj dela z obdelavo. Obdelava, retuširanje in popravljanje slik se namreč najpogosteje računa po urni postavki. Več fotografij, za npr. spletno trgovino, kot torej želite in več kot je potrebnih popravkov, več časa bo trajalo urejanje in cena bo tako višja.

Na kaj moramo biti pozorni pri ceni za fotografiranje dejavnosti in izdelkov?

Kadar želimo produktno fotografijo narejeno na terenu oz. z naravnim ozadjem, je ceni fotografiranja samega potrebno prišteti še potne stroške. Prav tako lahko fotografije, ki niso posnete na optimalni svetlobi (najpogosteje je optimalna le umetna svetloba v studiu) fotografu vzamejo več časa za urejanje in retuširanje, zato je lahko cena te postavke nekoliko višja, kadar je izdelek fotografiran izven studia. Ker se produktna fotografija največkrat uporablja za oglaševanje, kar pomeni, da je za naročnika bolje, če ima več različnih fotografij, za več različnih oglasov imajo fotografi velikokrat postavljeno minimalno število naročenih fotografij oz. variacij fotografiranega izdelka.

Pomagali vam bomo najti pravega fotografa za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

S.C. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / /)

Iscem fotografa produktov za 13 izdelkov za novo spletno stran. Prosila bi za ponudbo in portfolio na email. Lp, Sanja

N.R. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Lahko PošLjemo Po PošTi.)

Pozdravljeni. Potrebovala bi fotografa/grafika za fotografiranje steklenic vina na beli oz. prozorni podlagi. Količina 10+. Hvala vnaprej za ponudbe. Prijeten dan voščim, Nika

T.K. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Novo Mesto)

Pozdravljeni, iščemo profesionalnega fotografa za fotoshooting našega produkta iz lesa.

S.Š. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Celje)

Fotografiranje izdelkov na belem ozadju za naslovno sliko za spletno stran

M.K. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Izdelke Vam Pošljemo V Vaš Studio)

Pozdravljeni, Potrebujemo studijske fotografije izdelkov v naši ponudbi. Za kakšne izdelke gre si lahko ogledate na spletni strani www.blitz.si Gre za produkte s kromirano površino, ozadje mora biti belo oziroma transparentno. Potrebovali bi slike za cca 100 produktov. Dobavni rok - do konca leta. V kolikor imate dodatna vprašanja sem vam na voljo. lep pozdrav Klemen

P.F. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Ljubljana)

Fotografije pogreba v četrtek 16.9.21 ob 15.00, Ljubljanske žale

M. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Ljubljana)

Pozdravljeni! Potrebujemo fotografa za fotografiranje izdelkov. Hvala za ponudbe. Lp

A.R. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Kranj)

Slikanje otrok za predstavitev handmade oblačil. Uporaba slik na fb,insta,spletna stran...

K.A. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / V Ateljeju Izbranega Fotografa)

Iščemno fotografa za fotografiranje izdelkov za spletni katalog / trgovino, ki bo izšel tudi v tiskani obliki. Rabili bomo fotke novih izdelkov. Več v osebnem kontaktu.

D.M. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Ljubljana)

Pozdravljeni, iščem fotografa iz Ljubljane, najraje Moste Polje, ki bo izdelal par fotografij za naslovne pasice v spletni trgovini, in sicer v svojem studiu.

U.Z. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Ljubljana)

Pozdravljeni, zanima me cena za 10 fotografij produkta (pametne ure) na način kot je fotografija spodaj: https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fsiol.net%2Fplanet-tv%2Fnovosti%2Fhemptouch-s-pomocjo-konoplje-uspesno-resuje-kozne-tezave-541530&psig=AOvVaw2u10l4mQErEjOZJd4m5_ZE&ust=1610702479658000&source=images&cd=vfe&ved=0CAIQjRxqFwoTCLj0tb2Mm-4CFQAAAAAdAAAAABAE

M.K. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Savinjska Dolina)

Potrebem fotografijo unikatnega predmeta za prodajo. Najraje crno ozadje, oziroma sem odprt za predloge.

G.K. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Celje)

Iščemo fotografa za dolgoročno sodelovanje. Mesečno bi se fotografiralo cca 10 izdelkov, večinoma torbice in podobno. Občasno bi bila potreba po fotografiranju na lokaciji, torej model (priskrbimo mi) in izdelek. Objave fotografij na spletni strani in družbenih omrežjih.

L.Z. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Lj)

Zelela bi crno-belo fotografijo ljubljane. Ljubljanica- tromostovje- franciskani ali L-T-grad.Velikosti cca 40x70. Hvala

R.K. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Lj)

Fitografiranje izdelkov, nekje 60-80 slik, na beli podlagi

U.Z. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Ljubljana Center)

Fotografiranje lokala in nekaj jedi. Brez obdelave, skupaj cca 60 fotografij.

D.B. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Celje)

Zaradi prenove spletne strani potrebujemo osvežene slike produktov. Produktov je nekje 5-7 in bi potrebovali slike brez ozadja in z belim ozadjem. Vsak produkt bi bil slikan tudi iz 3 perspektiv.

A.O. išče fotografa (Portretna fotografija (fotografiranje portretov) / Studio Fotografa)

Slikanje mojega obraza za photogrammetry. https://www.tested.com/art/makers/460142-art-photogrammetry-how-take-your-photos/

A. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Trbovlje)

Iscem fotografa za poroko ki se bo predvidoma odvijala 6.6 2020 vse skupaj naj bi se zacelo okrog 11.00

K.J. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Studio)

Slikanje izdelkov za otroke za spletno stran

K.K. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Maribor Z Okolico (Vaš Studio, Naravno Okolje))

Iščemo fotografa v Mariboru z okolico, za slikanje naših produktov (plenice, program za dojenčke). Redno dodajamo nove produkte, zato želimo vzpostaviti dolgoročen odnos, hitro odzivnost in visoko kvaliteto za ceno, ki je sprejemljiva za podjetje v prvih letih poslovanja.

M.J. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Po Dogovoru)

Pozdravljeni, Potrebujem fotografiranje kopalk na lutki za spletno trgovino. Lep pozdrav, Hana

T.J. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Radlje Ob Dravi)

Potrebujem fotografa za cel dan poroke + nočno fotografiranje. Zanimajo me cene in kaj vse vsebuje ta cena.

J.K. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Vrhnika)

Pozdravljeni! Za poslovni dogodek v zaprtem prostoru iščem fotografa/injo, ki bi fotografira/al produkt in ljudi, ki bi ga uporabili. Storitev potrebujem za cca 3 ure. Prav hudo obdelavo fotografij ne potrebujem, fotoalbuma oz. fotoknjige in tiska oz. dostave slik pa tudi ne.

A. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Ljubljana)

Rabil bi fotografirati 5 slik/umetniških del za prodajo preko spleta

M.K. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Ljubljana, Kranj)

- fotografiranje izdelkov / 6 kom. - različne lokacije (Ljubljana in Kranj) - dogovor za posamezno lokacijo - rok: 10. november

E.B. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Zreče)

Potrebujem izvajalca, ki bo naredil 10 fotografij z dronom.

V.S. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Vivarium, Lendava)

Pozdravljeni, Zanima me, če bi prišli 10.9.2021 do Vivariuma in posneli nekaj fotografij z ekipo KONE Ljubljana v ozadju s stolpom in Koliko bi nam to računali. Fotografije pa morajo biti posnete tako, da bodo uporabne za koledar. Hvala za odgovor in lep pozdrav.

N.T. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Savinjska)

Potrebujem fotografa za studisjko fotografiranje izdelkov. Gre se za 5 različnih izdelkov otroškega tekstila. Potrebovala bi cca 3 fotografije vsakega izdelka.

I.C. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Kapele)

Izdelava precej povečane slike (za v okvir), z delno spremembo, iz stare fotografije (l. 1932).

D.M. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Ljubljana)

Pozdravljeni, potrebujem cca 5 fotografij za spletno trgovino, pasice, katere bi naredili v foto studiu, belo ozadje, nezahteva fotografija s predmeti, namenjenimi šivanju. Ljubljana ali bližnja okolica. Hvala vnaprej.

M.F. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Ljubljana)

Zanima me fotografiranje produktov ki so del naše ponudbe v spletni trgovini. Zanima me tudi obdelava slik.

L. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Kamnik)

Ja ja izdelavo slik

A.G. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Dob Pri Domžalah)

Slikanje stola za odvzem krvi

G.M. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Novo Mesto)

Arhitekturna fotografija objekta - lokacija Novo mesto

M.J. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Primorska)

Imam kolekcijo srebrnega nakita (5 prstanov). Rada bi fotografijo vsakega prstana posebej ter circa 3 fotografije z vsemi prstani skupaj (na moji roki ali zloženi na mizi). Zanima me cena posamezne fotografije z obdelavo ter z DDV.

V.P. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Domžale)

Fotografiranje izdelka na lokaciji. Gre za stojalo za cerkve. Slikanje bi bilo v cerkvi in v našem podjetju (studijsko).

B.B. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Ljubljana)

Pozdravljeni, gre za 3-5 (odvisno) steklenih izdelkov: dva glokoka krožnika (oba bela), en nizek krožnik in osnova za stensko uro (oba prozorna z živo zelenimi dodatki) in pepelnik (prozorn z rdečimi in črnimi dodatki). Imam še več prozornih steklenih podstavkov 10x10 cm, za te pa še ne vem... Izdelki vsebujejo polno nemotečih! nepravilnosti. Izdelani so bili s fuzijo stekla. Ozadje sem si zamislila belo, da bi izdelki prišli do polne veljave. Slike potrebujem za osebno dokumentacijo, mogoče bi ji obesila na steno, mogoče pa bi jih poslala na kakšen natečaj steklenih izdelkov. Ne mudi se mi. Najprej bi se rada informirala. Konec pomladi bi pa ta projekt rada speljala. Razmišljam še o dokumentaciji nekaterih mojih izdelkih iz gline... o tem moram še razmisliti.

U.C. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / V Vašem Studiju)

Fotografiranje izdelkov za spletno trgovino na beli podlagi oz, gre za produktno fotografijo

T.I. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Rogaska Slatina)

Zdravo, potreboval bi fotografiranje okoli 15 produktov zapestnic in kamnov(3-4cm) iz naravnega kristala. črno ali belo ozadje. Zanima me cena in vaše mnenje o ozadju in ostalo. Hvala!

S.S. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Ljubljana)

Iscem fotografa za fotografiranje retro predmetov v prodajne namene: stoli mize, luci...

N.L. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Trzin)

Pozdravljeni, potrebujemo slike izdelkov za spletno trgovino. Gre za kristale (poldrage kamne) in nakit s kristali. Gre za večjo količino preprostih fotografij.

J.Z. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Ljubljana)

Potrebujem ponudbo za slikanje hrane, cca. 10 končnih obdelanih slik različno pripravljenih krožnikov, torej za prihod na dom, slikanje, ter nato obdelava in dostava 10 slik v *.jpg formatu.

M.R. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Maribor)

Iscemo nekoga, ki bi nam fotografiral izdelke. Jih mogoce obdelal. Saj potrebujemo slike za izdelavk kataloga

U.B. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / 1217 Vodice)

Slikanje ženskih modelov v oblačilih-pajkicah za spletno trgovino.

M.B. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Begunje Na Gorenjskem)

Pozdravljeni, iščemo podjetje, ki bi nam lahko fotografiralo in pripravilo fotografije artiklov za uporabno v spletni trgovini. Poslikati moramo okvirno nekje 190 artiklov, ki se zajema vse od ležišč, posteljnine, letvic in posteljnih okvirjev. Zanima me kakšna bi bila cena in kakšen bi bil časovni okvir v katerem bi to bilo izvedljivo? Hvala za vaš odgovor in prijazen pozdrav,

N.P. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Trbovlje)

Pozdravljeni Potrebujem ponudbo za naslednje storitve. SLIKANJE: • Oblačila za potrebe spletne trgovine (vrsta slikanja studio in life style) • Obdelava fotografij • Snemanje videa (studio in life style) • Montaža videoposnetkov Lokacija slikanja : Trbovlje Št. Fotomodelov: 3-5 Število artiklov: 450 do 650 prvič Termin: oktober Čas slikanja: cca 14 dni

M.Z. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Celje)

1/ Potrebujemo profesionalne fotografije: 6 darilnih škatel 2/ Potrebujemo fotografije: vsaj 10-15 Gift boxov Imamo spletno trgovino v kateri prodajamo izdelke in Gift Boxe in v teh gift boxih-škatlah je 3-5 artiklov. Fotografija vsakega boxa posebaj. Sicer boxe menjavamo in potrebujemo rednega fotografa. Po 15.8. prejmemo nov artikel iz Kitajske in bomo potrebovali tudi za ta artikel več fotografij. Smo iz Celja. Fotografiranje pri vas ali pri nas- po dogovoru. V kolikor je fotografiranje v studiu in z preveč opreme, lahko mi pridemo z vsemi artikli do vas. Fotografiranje mora biti v roku 1 tedna, saj imamo poletne boxe in zaradi sezone. Želimo ugodno ceno za dolgoročno sodelovanje. Lp, Melita

S.K. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Ljubljana)

Vsebina promocijskega fotografiranja: - Fotografiranje ekipe podjetja – fotografiranje oseb - PRODUKTNA FOTOGRAFIJA: Fotografiranje izdelka (tiskalnikov), ter Optiprint storitve (serviserjev, vozil, promocijskega materiala ob uporabi, tabla podjetja na stavbi) – predvsem pa produkte (TISKALNIKE) s svežo zunanjo podobo. Najpomembneje je, da pridobimo kvalitetne produktne fotografije. Predvsem v smislu svetlobe in resolucije. Fotografiralo bi se v naših prostorih,

S.K. išče fotografa (Portretna fotografija (fotografiranje portretov) / ...)

Potrebovala bi cca 100 fotografij športnih oblačil(30) na modelih za novo spletno stran. Modele priskrbim jaz. V fitnesu v naravi. Prosim za ponudbo. Do konca julija. Na Gorenjskem.

Anonimen išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Ljubljana)

Zanima me cena za fotografiranje izdelkov (hiperbarične komore) v terapevtskem centru.

U.D. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Vrhnika, Opekarska Cesta 16)

Slikanje različnih artiklov za spletno trgovino, rahlo obdelane fotografije.

M. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Še Nevem Točno)

Živijo. Poroka naj bi bila 19.12.2020. Zanima naju kaj nudite v ceni. Želiva fotografa ki jo slikal celotno poroko (pred poroko, civilno poroko, cerkveno poroko in slavje).

M.S. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Po Dogovoru)

Rabim slike produktorv, večinoma jedilno olje, namazi...

P.V. išče fotografa (Portretna fotografija (fotografiranje portretov) / Studio Ali Pri Meni Doma)

Iščem fotografa/fotografinjo za fotografije za mojo spletno stran ki bo šla v izdelavo, ko bom imela vse potrebne fotografije in vsebino.

B.K. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Celje)

Potrebujem 900 produktnih fotografij, izrezanih in postavljenih na belo ozadje.

M.T. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Barjanska 58, Ljubljana)

V podjetju bi potrebovali fotografa, ki bi prišel k nam vsakih nekaj tednov slikat nove izdelke. V pisarni bomo na željo fotografa primerno opremili prostor. Slikali se bodo računalniki in računalniške komponente.

M.M. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Maribor)

Celodnevno slikanje od cca 12 h do razreza torte + najina slika, skupinska svatov itd. + poročna knjiga

M.K. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Ljubljana)

Pozdravljeni, smo mlado podjetje, ki se ukvarja s prodajo CBD cvetov za namene odišavljanja prostorov. Trenutno imamo 4 različne produkte in za vsakega bi rabili 5 - 6 slik (slika cveta, in različne embalaže). Slike se bodo uporabile na spletni strani, tako da morajo biti vse slike čim bolj podobne po postavitvi/osvetlitvi in oddaljenosti.

A.U. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Ljubljana Oz. Slo)

Sem fotograf in snemalec, za to leto iscem se kaksen dodaten projekt. Ce slucajno kdo isce second shooterja za poroke oz kakrsnokoli sodelovanje, se seveda priporocam. Www.instagram.com/aljazursejphotography

D.K. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Vaš Studio)

Pozdravljeni, imam novo ponudbo medu in potrebujem slike za spletno stran ter promocijski material. Zaželjene so razliične žive barve ozadja in brez odseva svetlobe od kozarca in nalepke. Zanima me cena za 6 kozarcev. Ob dobri ponudbi in kvaliteti sodelovanje tudi v prihodnje saj se bo ponudba širila. Prosim za kontakt na elektronski naslov. Hvala in lep pozdrav.

D.V. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Savinjska)

Zanima me cena za produktno fotografijo.

N.S. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Štanjel)

Slikanje cel dan do razreza torte..pricakujem tudi obdelavo slik

A.R. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Osrednjeslovenska Ali Gorenjska)

Potrebujemo studijsko fotografiranje modelov s produkti in same fotografije produktov.

B.R. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Obleke Dostavimo Kamorkoli)

Iščemo fotografa za studijske produktne fotografije. Izdelujemo svečane obleke za gasilce, lovce in modne obleke, ki jih moramo fotografirati za objavo na spletni strani in za izdelavo oglasov. Potrebujemo cca 20 fotografij.

S.S. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Celje)

Zanimam se za fotografiranje fitnes izdelka za domačo rabo z namenom prodaje za Amazon. Izdelek je manjši in ne zavzame veliko prostora. Platforma ima pri slikovnem gradivu nekaj striktnih zahtev, kot npr. glavno sliko zgolj produkta na belem ozadju, pri ostalih fotografijah pa imamo bolj proste roke. Poleg omenjenih fotografij zgolj produkta, ki bodo omogočale tudi nadaljnjo obdelavo, še t.i. "lifestyle" fotografije, torej uporabo produkta v praksi. Fotografije bodo namenjene tudi uporabi na embalaži izdelka. Prosim tudi za informacijo, ali priporočate za omenjene lifestyle fotografije fotografiranje z dejanskimi ljudmi, ali raje Photoshop manipulacijo? Kakšen bi bil strošek z omenjenim? Lokacija in datum seveda nista striktno določena, izdelek vam lahko tudi pošljem.

P.Č. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Studio)

Potrebujem fotografa za fotografije produktov. Tako na beli podlagi kot v uporabi.

R.K. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Lj)

Fitografiranje izdelkov, nekje 60-80 slik, na beli podlagi

N.Š. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Ljubljana Vič)

Potrebujemo fotografa za fotografiranje izdelkov (čevlji in občasno oblačila). Potrebujemo samo slike, lahko preko emaila, usb,....Cca 150-300 kosov na letni ravni.

U.P. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Ljubljana)

Potrebujemo fotografa za slikanje jedi v restavraciji. Fotografije bomo uporabili na spletni strani restavracije, za spletno prodajo in objave na družbenih omrežjih

D.M. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Foto Studio)

Potrebujem fotografije izdelkov, za vsak izdelek 1 fotka primerna za objavo na internetu oz spletni trgovini. Izdelek je manjši.

L.T. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Ljubljana (Studio?))

Za namene spletne prodaje potrebujemo cca. 15 fotografij različnih izdelkov in embalaže.

E.K. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Ljubljana In Okolica)

Potrebujem fotografa za fotoshooting s svojo knjigo. Max. 2 uri - če bo lepo vreme, zunaj, drugače v studiu. Obdelava slik. Dostava slik (preko wetransferja ipd.). Datum je okviren.

V.M. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Arboretum Voljčji Potok)

Zelim si slikanje poroke priprave zenina in neveste ,civilna poroka,zabava...torej od zacetka do konca...izdelava fotoknjige in slike na usb kljucku.Veseli bi bili tudi snemanja poroke,ki bi res zajemala vse najlepse trenutke...

S.T. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Ljubljana)

Pozdravljeni, iščemo fotografa za studijsko fotografiranje dveh kozmetičnih izdelkov z belim ozadjem (za spletno trgovino)

M.S. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Fotografiranje Izdelkov)

Pozdravljeni, lepo prosim za ponudbo za slikanje artiklov za v letak in spletno stran - belo ozadje za velikega slovenskega trgovca športnih oblačil in opreme. Gre za slikanje oblačil, obutve in opreme (kolesa, smuči), za katere bi želeli, da so poslikani standardizirano, oblačila na modelih. Pri oblačilih gre za moške, ženske in otroške modele, kjer ima vsak svojo specifiko slikanja, ki jih verjetno že poznate. Ker smo trenutno v pridobivanju ponudb za novega fotografa za 2020 vas lepo prosim za spodnjo ponudbo: - cena slikanja kolesa (cena zajema 2 sliki, 2D in 3D, torej slikanje in končno oblikovanje primerno za objavo v letaku ali na onlineu) - cena slikanja ženskega tekstila na lutki/modelu (cena zajema 3D slikanje in končno oblikovanje primerno za objavo v letaku ali na onlineu) - cena slikanja moškega tekstila na lutki/modelu (cena zajema 3D slikanje in končno oblikovanje primerno za objavo v letaku ali na onlineu) - cena slikanja otroškega tekstila na lutki/modelu (cena zajema 3D slikanje in končno oblikovanje primerno za objavo v letaku ali na onlineu) - cena slikanja obutve (cena zajema 3D slikanje in končno oblikovanje primerno za objavo v letaku ali na onlineu) - strošek prevzema artiklov - artikli se prevzamejo na lokaciji BTC in prav tako vrnejo na isto lokacijo. Lepo prosim tudi za info, v kolikšnem času je mogoče, da se artikli poslikajo npr. če je prevzem artiklov v sredo, kdaj lahko dobimo končne slike, če je povprečna količina 15 artiklov. Prosim za ponudbe najkasneje do petka, 4.10.2019.

D.M. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Studio)

Pozdravljeni, potrebujem fotografije izdelkov za nadaljno prodajo preko spleta. Izdelki so manjši, namenjeni tekstilni branži. Za začetek potrebujem vsaj 30 fotografij, kasneje bo tega več.

B.Š. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Kranj)

Kvačkam medvede. Potrebujem na en izdelek 5-10 fotografij, da lahko izdelek dan na virtualno polico.

G.P. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Smlednik 200)

Pozdravljeni iščem fotografa za sinov 18ti rojstni dan od 18h do približno 24h do torte

D.K. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Ni Lokacije.)

Pozdravljeni. Potrebujem slike vsaj 5kom, in sicer Lifestyle Fotografijo olja crne kumine in produktno fotografijo steklenice crne kumine na beli podlagi. Zanima me tudi izdelava mockupa rjave steklenice. Prosim za klic.

P.Ž. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Vseeno)

Potrebujem produktno fotografijo za spletno trgovino z igračami. Trenutno za cca. 40 izdelkov. Ene igrače so v enem kosu, druge so sestavljene iz več delov. Potrebujem klasično produktno fotografijo z belim ozadjem, brez posebne obdelave.

Ž.B. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Mislinja)

Potreboval bi fotografije svojih izdelkov (leseni metuljcki, uhani, razne skatle, obeski, ure ... Fotografije bi potreboval za svojo spletno stran. Nevem ali bi bilo belo ozadje ali kaksno bolj zapolnjeno oz v naravi. Bilo bi priblizno 50 razlicnih produktov. Hvala

H.G. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Ljubljana)

Pozdravljeni! Za vsakega od 20 izdelkov (prehranska dopolnila) bi potrebovali 2 do 3 fotografije (npr. cela embalaža, odprta embalaža z vsebino, izdelek v uporab - vidna roka ali okrasen predmet kot je žlica). Iščemo nekoga za dolgoročno sodelovanje. Fotografije naj bodo na belem ozadju.

B.K. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Ljubljana)

Iščem profesionalno izvedbo fotografiranja produkta kompresijskega kolenčnika. Produkt se bo prodajal v Sloveniji kot tudi tujini. Potrebujemo fotografije samega produkta kot tudi fotografije pri nošenju. Celotno fotografiranje bi bilo potrebno izvesti v studiu.

J.P. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Kamnik)

Zanimajo me cene.

B.K. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Pri Vas V Studiu)

Fotografije kipcev za na spletno trgovino

R.K. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Ljubljana)

Pozdravljeni! Zanimam se za fotografiranje izdelkov za spletno trgovino, obdelava ce bi bila potrebna/nizka obdelava. Za video po fotografiranju slik.

T. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Kope , Slovwnj Gradec)

Cena slikanje poroke od 2 popoldan do torte, izdelava fotografij za vse svate ? Hvala

N.A. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Domžale Ali V Studiu Fotografa)

Fotografiranje izdelkov (cca. 80 artiklov) za izdelavo spletne strani.

S.S. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Ljubljana, Smrtnikova 4)

Fotografiranje stanovanja, ki je namenjen prodaji, torej za oglasevanje na nepremicnine.net. Stanovanje je prazno, razen kopalnice zato je potrebno fotografirati tudi okolico in razgled, ki je zelo lep. Stanovanje se nahaja v Ljubljani, Siska.

B.P. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Ljubljana)

Iščem fotografa, ki bi za spletno trgovino, ki bi prodajala pajkice fotografiral ženske ter nosečnice v pajkicah

M.K. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Ljubljana)

Iščem profesionalnega produktnega fotografa za fotografijo produktov na belem ozadju za objavo na spletni strani kot tudi kakšno privlačno lifesyle fotografijo za na blog. Spletna stran temelji na designu in kreativnosti, zato je pomembno, da so fotografije profesionalne, ki to izžerevajo (kompozicija...). Prosim pošljite mi referenče fotografije oz portfolio, kjer lahko vidim vaš stil. Hvala.

Anonimen išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Pri Vas V Studiu)

Želim fotografijo že pripravljeno za objavo

A.S. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Po Dogovoru)

Pozdravljeni, sem Anže iz Novega mesta. S partnerko se ukvarjava z designom ter izdelavo le teh na skodelice, enamale, flaške, itd. V roku enega meseca bova s prodajo začela tudi na Amazonu. Zaradi omenjenega potrebujeva še nekaj novih fotografij, vendar nama časovno ne znese, da bi to naredila sama. Kar potrebujeva je: - fotografijo modelov skodelic (15-20) na belem ozadju. - 2 do 3 tematski sliki po dogovoru. Ena mogoče v naravi, da pokrijemo bolj hiking in enamal skodelice eno v prostoru ter eno na kakšni mizi z ostalimi dodatki (kot recimo zajtrk). - ter fotografijo, ki bo zajemala tri skodelice (da se pokrijejo vsi zorni koti), zaradi boljšega prikaza designa kupcem (ali bo na belem ozadju ali tematska fotografija je stvar dogovora) Se pravi pri tematski sliki bi se nastavilo "ozadje" in nato poslikalo vse modele. Za vsak model posebaj sama narediva še mockup. Zanima naju ali bi bilo to možno izvesti, v kakšnem časovnem roku ter koliko bi to zneslo stroškovno. Pri fotografiranju bi bila lahko na razpolago. Veva, da je težko določiti končno ceno, zato bi prosila okvirno ceno glede na zgoraj zapisano. Lahko se tudi slišimo po telefonu, vendar za prve ponudbe bi raje prosil na mail. Hvala in lep pozdrav še naprej.

T.R. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Bled)

Pozdravljeni! Iščemo fotografa za studijsko fotografiranje izdelkov Bled Local Selection. Fotografije potrebujemo za tiskane in digitalne medije.

V.P. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Litija)

Fotografiranje pohištva, za izdelavo spletne strani

B.S. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Vilavipolze Ali Benetk)

Fotografske storitve za porocni dogodek

M.G. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Maribor)

Iščem fotografa za izdelavo slik mazil (stekleni lonček 50 mg) za spletno stran.

U.H. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Lahko Pri Nas (Dunajska 106, Imamo Dovolj Prostora), Če Prinesete Opremo, Lahko Tudi Odnesete V Studio.)

Potrbujemo fotografije za 5 produktov - zunanjost (škatla) in vsebina. Gre za družabne namizne igre. Fotografija mora biti obdelana za uporabo v katalogih (zahteva naročnika je: Image Size: Must be 300DPI with a minimum of 1500 pixels in width or depth.; Image Format: Must be layered PSD or TIFF with transparent background or JPEG with clipping path. Colour Space : Adobe RGB) Za naše produkte si oglejte našo spletno stran valueaddgames.com Termin: Rabimo kmalu (lahko že ta teden), ampak po dogovoru s fotografom!

M.P. išče fotografa (Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija) / Lj)

Fotografske/videografske storitve za restavracije, kavarne in slaščičarne (3 ure/ on set shoot) do 150-200€/shoot

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.