fb

Povprečne cene: snemanje / video produkcija 📽

300-400€

Cena za do 3 ure snemanja.

198.132
povpraševanj strank
8.438
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za fotografiranje (snemanje (video produkcija))

Preverjeni fotografi
AMAI photography - Logotip
AMAI photography
5,0
(11)
Snemanje poroke · Video produkcija · Fotografiranje
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Naj najlepši trenutki ne ostanejo le spomin. Ohranite jih z nama.
Preverjeni ponudnik Ponudnik izbran že 6 krat

Opis

Sva Marcel in Ema.

Vsaka zgodba je drugačna, a je vsaka enako dragocena. Najina se je začela leta 2015 in še vedno traja. Z veseljem bova prisluhnila tudi vaši posebni zgodbi in vam tako pomagala ohraniti najbolj sladke trenutke.

Kontakt
Pokliči
Spletna stran
https://www.instagram.com/amai.weddings/
Storitve
Snemanje poroke (Snemanje poroke iz zraka (drone), Poročni video (snemanje poroke in montaža posnetka poroke), Kratek poročni video, Snemanje in izdelava video vabila na poroko in predporočni video), Video produkcija (Predstavitev podjetja (korporativni video, promocijski, prodajni), Snemanje reklam, oglasov, Snemanje dogodkov / konferenc, Video za vsebinski marketing (predstavitev izdelkov in storitev, how-to, webinar, testemonials, FAQ, ...), Izobraževalni video (spletni tečaj, explainer, demonstracijski video, ...)), Fotografiranje (Poročni fotografi (fotografiranje poroke), Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov, Nosečniško fotografiranje (fotografiranje nosečnic), Portretna fotografija (fotografiranje portretov), Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija), Snemanje (video produkcija))
Lokacija
Radenski vrh 23, 9252 Radenci

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 11 uporabnikov.
 • Mojca K. 04. Avg. 2020
 • Preverjena ocena

Bili smo zelo zadovoljni.

 • Dave M. 08. Dec. 2018

Poroka je bila slikana super, odzivnost je bila odlicna, slike so bile obdelane/poslane v zmenjenem casu.

 • Rok N. 06. Dec. 2018

Vsa njegova dela so prfektna.

 • Dejan B. 27. Nov. 2018

Marcel je estet in popolni profesionalec. Vodil nas je cez cel projekt - od nastajanja scenarija, snemanja, do koncnih videov in naprej do adaptacij za oglasevanje. Izkusnja z njim je absolutno presegla nasa pricakovanja. Zelo zadovoljni.

 • Pia Š. 26. Nov. 2018

Zavzetost, poln idej!

 • Ema D. 26. Nov. 2018

Odlične fotke, zna z ljudmi, uposteva zelje in zna priporocat. Zelo zadovoljna s slikami za na socialna omrezja. Priporocam!!

 • Denis M. 26. Nov. 2018

Zelo zadovoljni pri slikanju poslovnih portretov.

 • Robert R. 26. Nov. 2018

Delo z Marcelom je idealna kombinacija, ko poslusa ideje in predlaga kako bi dosegli boljse rezultate, s katerimi sem bil zelo zadovoljen. Pri svojem delu kaze profesionalnost, kar se odraza tudi v posnetkih in koncnih izdelkih. S pridihom trendovskega navdiha v situacijo vnese zivljenski vtis in njegove slike res pozivijo spletno stran ali v nasem primeru katalog.

 • Andraž G. 26. Nov. 2018

Hitra odzivnost, prilagodljivost in super končen izdelek. Priporočam!

 • Tilen B. 26. Nov. 2018

Profesionalno delo

 • Mitja P. 13. Nov. 2018
 • Preverjena ocena

Lep set opreme, profesionalen odnos, sproščeno snemanje. In odličen video! Izkušnje z Marcelom sem imel ob snemanju reklame....

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (snemanje (video produkcija)) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za fotografiranje in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (snemanje (video produkcija))

Kakšna je cena snemanja poroke?

Cene za snemanje poroke se gibljejo med 500€ in 1800€, pri čemer ima največji vpliv na ceno časovni okvir dogajanja, ki ga želimo zajeti v videoposnetku. Za do 4 ure snemanja, ki največkrat zajema civilni in cerkveni obred ter začetek poročnega slavja oz. zabave je cena okoli 200€ do 250€.  Če želite, da snemalec posname še priprav na poroko in dogajanje na slavju do torte pa se cena dvigne vse do 1800€. Razlike v ceni pa lahko povzročijo še različne želje mladoporočencev po glasbeni podlagi v posnetku in urejanje krajšega video povzetka celotnega poročnega slavja ter po načinih snemanja, kot so snemanje z dronom, timelapse, počasni posnetki ali pa snemanje iz avta. Vsi ti posnetki pa se lahko po dogovoru shranijo na DVD medij ali USB ključ, odvisno od želja. V ceno so največkrat vštete 3 kopije posnetka, za večje količine pa je potrebno doplačilo, ki pa ne vpliva bistveno na skupno ceno storitve.

Kakšne so cene snemanja cerkvenih zakramentov in kaj vpliva nanje?

Cena za snemanje cerkvenih zakramentov, kot so krst, obhajilo ali birma, je odvisna od števila oseb, ki želijo imeti ta dogodek posnet na DVD medij ali pa na USB ključ. Cena snemanja za 1 osebo oz. privatno se giblje med 15o€ in 200€. Strošek za snemanje za 5 do 10 oseb, je okoli 26€ na osebo, za do 20 oseb med 20€ in 23€ na osebo, za do 35 oseb se cena snemanja giblje okoli 18€, za snemanje za več kot 35 oseb pa se strošek giblje okoli 15€ na osebo. Na ceno vpliva tudi medij na katerega želimo imeti posnetek dogodka shranjen. Pri USB ključu je ta največkrat na strani naročnika, saj ta prinese svoj USB ključ, kamor mu snemalec nato shrani posnetek, pri DVD mediju pa je strošek DVD-ja vračunan v ceno celotne storitve, zaradi česar se lahko prvotna cena snemanja nekoliko zviša.

Kakšna je cena za snemanje dogodkov?

Cena snemanja dogodkov je v največji meri odvisna od trajanja posameznega dogodka oz. prireditve. V te cene je največkrat všteta še računalniška montaža in obdelava videoposnetka ter določeno število kopij na USB ali DVD mediju. Cena za do 3 ure snemanja je med 300€ in 400€, vsaka dodatna ura tako snemanja kot montaže pa se zaračuna po urni postavki, ki jo postavi ponudnik storitve. Urna postavka se v največ primerih giblje med 30€ in 50€ na uro. Prav tako nam dodaten strošek predstavlja vsaka dodatna naročena kopija videoposnetka, kar pa največkrat ne vpliva bistveno na višino cene snemanja.

Kakšna je cena za najem videografov?

Cena za najem videografov se obračunava na urno postavko od 35-300€. V ceno je torej po časovnem trajanju do osem ur snemanja, vključeno s kamero in snemalcem. V ceno ni vključena post produkcija, z drugimi besedami, urejanje in montaža posnetih videoposnetkov. Za snemalca boste tako odšteli do 150€, zraven pa boste morali plačati tudi najem video kamere. Strošek kamere se giba v enaki višini kot je sam najem snemalca. Na splošno se doplačuje tudi snemanje zvoka, okvirna cena je do 50€.  Doplača se tudi izvoz videa v HD video formatu- ta se plačuje po uri snemanja (okvirno 10€/h). Načeloma potni stroški niso zajeti v ceno, zato se doplačujejo po danem ceniku izbranega video grafa.

Kakšna je cena za snemanje poroke

Cena za snemanje poročnega filma se giblje od 220 do 1300 € dalje. Cena se najbolj spreminja po časovnem trajanju snemanja, koliko dolg video si želite imeti, ali bo ta le za arhiv ali želite bolj spektakularne videe, s posnetki iz zraka ali pa zmontiran video najpomembnejših odsekov iz vašega poročnega dne.

Kakšna je cena za snemanje dogodkov?

Za določanje končne cene pri snemanju dogodkov se tukaj cena najbolj razlikuje po številu kamer, snemalcev in asistentov, ki jih potrebujete za snemanje vašega dogodka.  Tako boste za snemalca povprečno odšteli od 150-300€, za asistenta od 50-100€, potem pa morate v zakup všteti še stroške najema kamere, snemalnika zvoka, video montažo in izvoz v primernem formatu. Cena snemanja za npr. 10 urnega dogodka bi bila povprečno od 900 do 1030€. Med dodatnimi storitvami vam bodo ponudniki ponudili možnost dodajanja podnapisov, urejanje osvetlitev, kot tudi možnost oddajanja prenosa v živo prek socialnih omrežij. Za vse in še več pa se pozanimajte pri izbranih ponudnikih in katere dodatne storitve vam nudijo.

Kakšna je cena za snemanje videospotov in reklam?

Tudi tu se cena giblje v višini 1000-1300€. V ceno je vključena vaša izbrana lokacija, najem snemalne opreme, vključena glasbena podlaga, animacija logotipa naročnika, video montaža ter pretvarjanje videa v različne formate. Dodatno se doplačuje za luči in ostalo opremo.

Pomagali vam bomo najti pravega fotografa za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

V.Ž. išče fotografa (Snemanje (video produkcija) / Adamičeva 16, Ljubljana)

Želimo snemalca in fotografa za valeto, 15. 6. 2022 od 18. do približno 20. ure.

K.P. išče fotografa (Snemanje (video produkcija) / Podcerkev 24, 1386 Stari Trg Pri Ložu)

Želim fotografa, ki bo na mojem praznovanju Abrahama lovil nepozabne trenutke čez cel večer (od 18-2)

N.Z. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Cerkev Tivoli In Dvorana Mons)

Pozdravljeni Rabimo fotografa in snemalca lahko pa tudi samo fotografa za poroko 4.6.2022 od 14.00-24.00 .Ni predpriprav je direkt iz cerkve...Civilna je v dvorani.Prosim za ponudbo obojega. Hvala in lep dan

J.L. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Rače)

Na ta dan bi želala vse storitve ki vključujejo fotografijo in snemanje na poroki. HVALA!

A.V. išče fotografa (Snemanje (video produkcija) / Ljubljana In Skofja Loka)

Pozdravljeni. Iscemo cenovno ugodno klasicno snemanje poroke za 18.6. od 14. ure dalje pa nekje do polnoci. Glavne utrinke po dogovoru. Video bi imeli z zvokom in ne samo z glasbeno podlago. Lokacija Lj in Skofja Loka. Gostov je cca 70. Hvala:)

K.H. išče fotografa (Snemanje (video produkcija) / Lovrenc Na Pohorju)

Fotografiranje in snemanje valete. 15 devetošolcev. Izdelava albuma s skupinsko fotografijo. Snemanje valete.

N.L. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Dvorec ŠTatenberg)

Iščeva fotografa in snemalca, ki obvlada obdelavo slik, fotoknjiga je zaželjena.

K.P. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Ptuj)

Iščema fotografa in snemalca za krst in poroko. Želima fotografa in snemalca v kompletu. Ponudbe mi prosim pošljite na mail, na klice sem žal težko dosegljiva.

M.G. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Dvorec ŠTatenberg)

Pozdravljeni, želiva si fotografa ali fotografski par, ki v objektiv poleg naju privabi tudi vse ostale udeležence na poroki in uspe lepo ujeti predvsem (spontane) trenutke (čestitke, ples, naključne trenutke). Po pregledu fotografov se namreč zavedava, da vsi, čeprav vsak na svoj način, uspejo ustvariti res lepe portretne slike, težje pa je ujeti duh poroke oziroma poročne momente. Želela bi si tudi predporočnega fotografiranja, saj nisva preveč vešča 'poziranja' in se pred objektivom ne znajdeva najbolje. Super bi bilo, če je v ponudbo všteta tudi izdelava fotoknjige in možnost snemalca za kratek poročni film (ni pa nujno, fotografije so ključne). Hvala!

S.S. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Grad Tabor LašKo - Restavracija Pavus)

Obdelava slik, fotoknjiga

K.P. išče fotografa (Boudoir fotografiranje / Mesarska Cesta 4D)

Fanta želim za obletnico obdariti z intimnim darilom, (boudoir) galerijo svojih fotografij (npr. koledar, revijo slik, ...), zato bi najverjetneje imela več tem fotografiranja. Če bi bilo lahko izvedljivo, bi naredila tudi kak video.

N.Z. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Škofja Loka, Preddvor)

Slikal in snemal. In izdelava fotoknjige.

E.T. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Polsnik, Temenica)

Pozdravljeni, zanimam se za fotografiranje in snemanje poroke, dne 30.7.2022 Kaksna je cena za komplet (snemanje od priprav, nekje od 11.00 do meta podvezice 01.00). Zanima me tudi ali imate dron in ali se lahko kot darilo svatov podari najina fotografija kar tam licu mesta. Koliko je dolg video. Najlepsa hvala za odgovor in lep pozdrav, Eva Trelec

K.S. išče fotografa (Snemanje (video produkcija) / Celje)

Potrebujemo samo snemalca, cca 3 ure

J.L. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Vitomarci)

FOTOGRAFIRANJE V CERKVI IN GOSTIŠČU, POROČNE SLIKE IN VIDEO

M.C. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Osrednjeslovenska)

Tudi obdelava fotografij

U.H. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Brezje)

Želiva snemanje od ženinovega doma do prihoda nevestinega doma, celoten cerkven del, matični del ter nekje do 01:00h. In isto s fotografijo. Želiva 2 snemalca in 2 fotografa in dron

M.F. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Ankaran)

Pozdravljeni, S partnerjem se bova poročila naslednje leto 4.9.2021 v Adria Ankaran.  Pošiljava povpraševanje za fotografiranje najinega poročnega dne vse od priprav naprej.  Prav tako sva slišala, da nekateri fotografi postavijo lahko tudi t.i. Foto kotiček kjer se svatje lahko malo po zabavajo s slikanjem. A to nudite? A snemanje tudi ponujate? To si predstavljava, da si poroko lahko ogledava po končanem slavju v nekem kolazu filmčkov.  Prosila bi za vašo ceno v kolikor ste prosti na ta termin ločeno za fotografiranje in ločeno za snemanje.  Hvala in lep pozdrav Mateja&Tomaz

L.K. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Črni Kal)

Fotografiranje in snemanje od razreza torte.

M.C. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Okolica Celja)

Fotografiranje poroke in snemanje. Obdelava slik, ne rabiva pa razvijanja in fotoknjige

N.M. išče fotografa (Portretna fotografija (fotografiranje portretov) / Po Več Krajih Slovenije)

Tukaj Nenad in Vitja. Na kratko izdelujemo oblačila in jih prodajamo večinoma v Ameriko , naslednji mesec približno 15.9.2020 bi rabili profesionalnega fotografa, ki bo lahko fotografiral in snemal , profesionalne modne modele ( snemanje bi potekalo bolj na 'random' in ne tako pogosto, par kratkih filmčkov iz katerih lahko sami osebno naredimo advertising movie . Rabimo osebo, ki ga veseli to delo , ima smisel do slikanja modelov in da stvar vzame resno. Na kratko delo bo potekalo približno tako : -SLIKANJE NA BELEM PLATNU MODELOV ( JUTRANJE URE CCA 08:00-10:30 , PLATNO IMAMO SAMI A BI BILO SUPER ČE BI ZA TO LAHKO POSKRBELI TUDI VI ( RECIMO PRI VAŠEM STUDIJU ) -SLIKANJE MODELOV V LJUBLJANI ( KJER SMO REZERVIRALI KRAJ IN NA ODPRTEM KRAJU 11:30-15:00 -SLIKANJE MODELOV V PORTOROŽU ( KJER SMO REZERVIRALI KRAJ) 17:00 -19:00 (POTREBOVALI BOMO OSVETLJAVO) Smo začetno podjetje in iščemo osebo , ki bi bila fleksibilna , energična in vesela za delo. Prizadevamo si , da najdemo nekoga, ki se bo ujel/a z našo energijo in da lahko sodelujemo na dolgi rok. Za več informacij in vprašanj smo na voljo na tel. ali tukaj.

A.Č. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Slov. Konjice)

Slikanje poroke na dan 17.7.2020 Od 12h do razreza torte. Cena do max 600-650 eur

A.B. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Briše Pri Polhovem Gradcu 18)

Potrebujeva: - Foto kotiček od 17.00 ure do 20.00 ure - Fotografa, ki bi spremljal nevesto od začetka njenega dneva - Snemanje poroke - želiva si tudi obdelavo slik in izdelavo poročnega albuma

A.A. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Grad Rače)

Pozdravljeni, zanima me poročno fotografiranje in snemanje za dne 8.8.2020. Poroka bo potekala na gradu Rače tako civilni kot cerkveni del, s pričetkom ob 14.uri. Fotografa in snemalca bi potrebovali za cca 11ur,torej s pričetkom na domu,formalni del, do zabave z razrezom torte v gostišču. Zanima me,če izdelate tudi fotoalbum ali fotoknjigo ter zahvalnice za svate. Lp, Anja

T.D. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Cerkev Ljubljana-Crnuce, Gostilna Pri Japu)

Predporocno in porocni fotografiranje

A.M. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Koper)

Snemanje in foto poroke za 5.9.2020 in cena kako bi to igledalo lp

B.M. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Maribor)

Fotografiranje in snemanje dogodka

T.A. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Benetke)

Rabili bi fotografa in snemanje videa . lokacija benetke … fotograf od 10 -22.00 h zagotovljen hotel v benetkah po potrebi prosim za ponudbo

J.K. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Laško, Šmarje Pri Jelšah)

2 fotografa. Fotografiranje 12 ur. Zaželjena ponudba tudi za snemanje poroke.

A.M. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Koper)

Iscem video in foto lp

A.G. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Ljubljana, Rudnik In Nato Terme Dobrna)

Želiva si dva fotografa, ki bi slikala najino poroko od začetka (oblačenje in priprava ženina in neveste) pa do konca poroke oz. Tudi potem med večernim delom, zabavo, torto... datum poroke je 27.6.2020. V sklopu fotografiranja bi želela tudi obdelavo fotografij in foto knjigo. V kolikor bi bila možnost tudi snemanja poroke, bi bilo super.

T.P. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Prebold)

Isceva snemalce ter fotografe najine poroke. Ker je budget najine poroke omejen,bi sprejela tudi obetavne studente fotografije ali dobre fotografe ter snemalce,katerim to pomeni zgolj postranski hobij oz. zasluzek.

N.C. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Novo Mesto, Žagarjev Mlin)

Želiva snemanje in fotografiranje poroke.

K.J. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Rogatec, Kristan Vrh)

Foto,video

J.P. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Brdo Pri Kranju)

Fotografiranje poroke. Celodnevno, priprave, obred, fotošuting, zabava. Želiva tudi fotoknjigo. Lokacija Brdo. Ali je možnost tudi snemanja krajšega filmčka? Prosim za primere in ceno.

K.K. išče fotografa (Snemanje (video produkcija) / Slovenska Bistrica)

Snemanje poročnega dne. Snemal bi se celoten program poroke. Prav tako bi želela videoposnetek (film) celotnega dne in krajši film ( pribl.5 minut)

D.N. išče fotografa (Snemanje (video produkcija) / Kobarid)

Potrebujemo nekoga, ki bi posnel šolsko gledališko igro

K.B. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Ljubljanski Grad)

Slike in snemanje cele poroke od prihoda zenina do lj gradu do jamarskega doma do torte

A.K. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Tri Lučke, Sremič)

Zelim kvalitetne fotografije. Vse v digitalni obliki, izbrane pa v fotoknjigi ali fotoabumu. Zazeljeno je tudi snemanje dogodka. Video je lahko krajsi, s pomembnimi dogodki v dnevu ob izbrani glasbi.

Š.J. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Nova Gorica Ali Goriška Brda)

Iščemo fotografa ki bi s fotografijami in posnetki spremljal celotno dogajanje ter fotografije in posnetke na koncu tudi obdelal in jih dostavil

P.L. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Slovenija)

Želiva celodnevno fotografiranje in snemanje, od priprav do razreza torte, obdelavo fotografij (vsaj 500), fotoknjigo, usb z obdelanimi fotografijami, 1 fotografa, zahvalne fotografije. Želiva tudi snemanje / produkcijo, za celodnevno snemanje, želiva kratek video ter daljši video celega dne.

K.K. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Murska Sobota)

Kvalitetno in profesionalno slikanje in snemanje. Kreativen fotoalbum poroke.

S.D. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Ljubljana)

Za naso poroko iscemo zanesljive in izkusene fotorgrafe za fotografiranje in snemanje porocnega dogodka.

T.J. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Radlje Ob Dravi)

Potrebujem fotografa za cel dan poroke + nočno fotografiranje. Zanimajo me cene in kaj vse vsebuje ta cena.

R.G. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Zreče)

Poroka luč svetloba

K.Z. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Sveta Trojica)

Pricakujem fotografa na poroki, ki bi fotografiral celi dan in noc ter zraven tudi foto album ter dostavo slik. prav tako potrebujem dobrega snemalca

M.L. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Maribor)

Potreboval bi fotografa, ki bo sodeloval z mano, saj odpiram s.p. Se pravi, da se ga ob priložnosti najame.

A.V. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Vinski Dvor Deu Malkovec)

Želiva obdelavo slik in fotoknjige. Ker bova dala kot zahvalo sliko,si želiva da bo dostava slik do cca 22:00. Snemalec mora biti pripravljen ujeti pravo svetlobo saj bo civilna poroka po 16:00 uri kar bo še kar pozno za ta letni čas. Fotograf in snemalec morata biti dinamična in energičn,prilagodljiva in potrpežljiva. Predvsem pa profesionalna.

T.K. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Ptuj)

Za najin poročni dan si želiva video (kratki film) o najini poroki in foto album.

B.K. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Podčetrtek, Jelenov Greben)

Slikanje in snemanje poroke

M.B. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Ormož- Ptuj)

Fotografiranje in snemanje poroke

E.S. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / ČRnotičE, Izola)

Fotografiranje doma (ženina in nevesto), v cerkvi, na matičnem uradu, na večerji, poročno fotografiranje ...

Anonimen išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Vodole, Maribor)

Iščem fotografa za fotografiranje rojstnodnevne zabave, na kateri se bova poročila. Zanima me, če je dogodek mogoče tudi posneti. Dogodek bi fotografirali od 16./17. ure pa do pribl. 20. ure. LP, EB

K.D. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / ŠTore)

Iščem fotografa in snemalca za poroko.

P.K. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Gorenjska)

Slikanje, obdelava slik, fotoalbum/fotoknjiga in snemanje poroke

L.F. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / HočE)

Pozdravljeni, Iščem snemca ter fotografa za poroko trajanje cc.8h do skupno maksimalo 900€. Hvala vam za vaš čas ter odgovor. Lep pozdrav, Lucija

A.V. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Ljubljana In Skofja Loka)

Potrebujem fotografa, ki bi med dogodkom malo tudi snemal.

P.K. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Vrhnika)

Potreboval bi profesionalnega fotografa, 300 urejenih slik in kratki porčni video

M.T. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Ranč Burger Veniše)

Prosila bi za ponudbo Fotografiranje/Snemanje celotne poroke. Od 13:00 (priprav) do 00:30 (razrez torte). V ceno naj bo vključena obdelanih fotografij polne ločljivosti (približno 400) in 50 natisnjenih fotografij 10x15cm.

P.R. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Brdo Pri Kranju)

Želela bi fotografiranje in snemanje celotnega dneva poroke, od pripravljanja neveste in ženina, do večernega slavja in obdelane slike krajši in daljši video posnetek.

M.P. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Koper (Al Mulin))

Pozdravljeni. Išče se poročni fotograf in snemanje poroke za poroko, ki se bo odvila v Kopru (Al Mulin) 30.4.2022. Več info na mitja@omisli.si ali tukaj...

T.V. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Kmetija Na Lanišah)

Pozdravljeni, za poroko iščeva fotografe in snemalca. Na koncu bi želela izdelano fotoknjigo - npr. manjša fotoknjiga z le izbranimi fotografijami in USB ključek s preostalimi fotografijami. Poleg fotoknjige si želiva še izdelan poročni posnetek. Poroka bo na kmetiji na Lanišah, tako da bova vesela koga, ki je tam že kdaj fotografiral oz. se bo pred najino poroko odpravil na ogled lokacije. Želiva si fotografa, ki za izdelavo lepih fotografij ne potrebuje poziranja oz. morda čisto malo :) Že vnaprej najlepša hvala za ponudbe!

D.M. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Šentjur-Žalec)

Potrebujeva fotografa in možnost snemanja od priprav do razreza torte. Zanimajo naju tudi obdelava fotografij in fotoknjiga.

A.H. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Trenta)

Fotografiranje od 10h - 18.30

A.K. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Še Ni Izbrana)

Pozdravljni, Potrebujem fotografiranje in snemanje poroke od doma do razreza torte. Želim obelane fotografije, fotoknjigo, fotografije v elektronski obliki, obdelan in kakovosten videoposnetek poroke. Najraje bi videla, da se ponudnik ukvarja tako s snemanjem kot fotografiranjem. Že vnaprej hvala jza vaš trud in poslane ponudbe. Vsem želim obilo poslovnih uspehov in lep dan. LP Ana

L.P. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Hotel Zarja Na Pohorju)

Želim fotografa in snemalca na poroki 11.6.2022 v Mariboru. Hvala za odgovor. Lep pozdrav, Lidija Pesek

V.M. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Hiša Lisjak Na Jasi)

Za poroko 28.2.21 iščeva fotografiranje in snemanje. Fotografiranje civilnega dela, poročne slike, fotografiranje same zabave in snemanje oz. odvisno od vaše ponudbe.

B.Ž. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Maribor)

Zelim fotografa in snemalca in na koncu album

P.B. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Dolnja Počehova - Naturasort (Oz. Šport Park Krsnik))

Iščem fotografa/fotografinjo za poroko s ca. 80 gosti (10 ur) z vključeno obdelavo slik. Zanima me tudi možnost snemanja določenih trenutkov in primerjava cene s snemanjem in brez. Ponudniki naj prosim pošljejo svoj portfolio oz. spletno stran ter informativno ceno.

L.K. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Bled)

Iščem fotografa za celodnevno slikanje (14.5.2022), obdelava fotografij (zadosti na USB ključku), fotoalbum samo opcijsko. Dodatno bi prosila za ceno snemalca (5-10 min obdelan posnetek z glavnimi dogodki dneva).

M.U. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Jakobski Dol)

Ponudba za slikanje in snemanje valete 11.6.2021

D.M. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Hajdina)

Fotografiranje ali snemanje celotne poroke in izdelava videa.

B.M. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Pragersko-Rače)

Fotografiranje in snemanje poroke

M.G. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Poroka-Grad Bistra, Poročno Slavje-Ljubljana.)

Za cel poročni dan bi si želela najeti fotografa in pa tudi snemalca.

B.H. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Postojna, Se Nedolocena Lokacija 10Km)

Pozdravljeni! Potrebujemo fotografa/injo za fotografiranje v cerkvi v Postojni , imeli bomo krst in verjetno kot presenečenje, bo zraven se cerkvena poroka. Po cerkvenem obredu bi naredili se nekaj porocnih in krstnih fotografij za spomin na drugi lokaciji. Skupaj verjetno nekje 3 ure. Lepo prosim za ponudbo/ ceno in razpoložljivost na dan 26.6.2021. Zanima nas tudi cena snemanja v cerkvi . Lep pozdrav, Bojana.

B.B. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Okolica Vipavske Doline)

Iščeva poročnega fotografa, lahko tudi v paru, ki bi spremljal celoten dan od priprave pa do razreza torte (ali dlje). Želiva si, da so slike čim bolj pristne in svetle, brez pretiranega kontrasta. Snemanje ni nujno, je pa sigurno plus. Lep pozdrav Urška & Blaž

U.M. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Most Na Soči)

Iščeva nekoga ki slike obdela in želiva tudi snemanje.

K.V. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Skedenj 2, Vopovlje)

Zanima me ponudba za celodnevno fotografiranje poroke na Gorenjskem (od prihoda ženina do torte). Poleg tega me zanima še ponudba za izdelavo kratkega (do 5 min) posnetka poroke z izbranimi utrinki. Cerkveni del se bo odvijal v Ribnem pri Bledu, nekaj fotografij si želiva posneti tudi na Bledu. Civilni obred in zabava se bosta odvijala v Skednju 2 (Vopovlje).

K.V. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Skedenj 2, Vopovlje)

Zanima me ponudba za celodnevno fotografiranje poroke na Gorenjskem (od prihoda ženina do torte). Poleg tega me zanima še ponudba za izdelavo kratkega (do 5 min) posnetka poroke z izbranimi utrinki. Cerkveni del se bo odvijal v Ribnem pri Bledu, nekaj fotografij si želiva posneti tudi na Bledu. Civilni obred in zabava se bosta odvijala v Skednju 2 (Vopovlje).

P.Z. išče fotografa (Snemanje (video produkcija) / Nazarje)

Obdelava slik, fotografiranje poroke

T.K. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Cerklje, Kranj, Okolica Domžal)

Iščeva fotografa in snemalca najine poroke 28.8.2021 12 ali 14 ur.

V.S. išče fotografa (Snemanje (video produkcija) / Vrhnika)

Pozdravljeni. Iščem snemalno ekipo za malo večji video projekt. Želela bi video/film, ki bi predstavil glavne stvari tradicionalne poroke. Snemanje bi tako potekalo že v četrtek zvečer, ko se tradicionalno postavljajo mlajčki in poteka vaško druženje. Nadaljevali bi v soboto, vse od priprav ženina in neveste na dveh lokacijah, do šrange, obredov in zaključnega slavja. Zanimam se predvsem za prilagodljive snemalce, polne idej in dobre volje:) Lp

J.J. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Portoroz)

Potrebujemo fotografa in snemalca za poročni dan na obali v začetku septembra. Poroka se bo odvijala na petek. Vse se bo dogajalo na eni lokaciji od priprav do civilnega obreda kot tudi sama zabava. Fotograf bi nas spremljal že pri samih pripravah. Potrebujemo slike lahko obdelane ne potrebujemo fotoalbuma.

P.R. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Ljubljana)

Želela bi fotografiranje celotnega dneva poroke, od pripravljanja neveste in ženina, do večernega slavja in obdelane slike ter ponudbo za obdelavo fotoknjige.

J.S. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Grad Bistra Vrhnika)

Pozdravljeni, za poroko bi potrebovala fotografa, ki nas bi spremljal na civilni poroki ter potem še nekaj časa v gostišču. Zanima me cena fotografiranja, koliko slik pride zraven, fotoknjiga ter video.

L.Š. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Kodarinov Mlin)

Pozdravljeni, Iščeva s partnerjem fotografa ter videosnemalca za najino poroko, ki bo 11.9.2021

A.A. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Slovenjske Konjice - Zlati Grič)

Za poroko iščeva fotografa in snemalca, za cel dan od priprav, obredov, glavnega fotografiranja, ter zabave (prvi ples, torta, podvezica, šopek). Vse bo potekalo na eni lokaciji Slovenske Konjice- Zlati Grič. Pričakujeva obdelavo fotografij in obdelavo krajšega videoposnetka z glasbeno spremljavo (od 5 do 15 minut).

Ž.H. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Ljubljana)

Pozdravljeni, iščem poročnega fotografa in snemalca na Ptuju, 18. 9. 2021. Želela bi vesel, sproščen video celotnega dogajanja, na katerem bi bili vsi prisotni in ne samo mladoporočenca. Snemalca bi najela torej za 10-14 ur (zbiranje svatov, cerkveni in civilni obred, zabava). Fotografa bi najela za kakšnih 5 ur za slikanje cerkvenega in civilnega obreda ter za fotografiranje mladoporočencev (posebej in z gosti, ki bodo to želeli). Zelo pomembna stvar pri odločanju bo žal tudi cena, tako da bom zelo vesela, če ste iz bližnje okolice Ptuja.

L.Š. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Maribor)

Potrebujem fotografa za 18. rojstni dan. Če je možno bi prosila tudi za obdelavo slik ali izdelavo fotoalbuma, ni pa nujno.

R.V. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Hiša Lisjak)

Pričakujem obdelavo slik, fotoknjige, snemanje

T.M. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Kodarinov Mlin)

Pozdravljeni. Zanimam se za ponudbo fotografiranja in snemanja poroke. Snemanje ni nujno da poteka cel dan, ampak samo v bolj ključnih momentih, iz katerih bi si želela poročni video.

T.M. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Kranj, Ljubljana)

Fotografiranje in snemanje poroke cez cel dan, povabljenih je okoli 200 ljudi.

T.C. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Novo Mesto)

Tudi video plus slikanje

V.H. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Velenje)

Zanimava se za 2 možnosti, in sicer: Ponudba 1: - Fotografiranje cel dan od priprave do torte cca. 1.00 - fotografije na usb Ponudba 2: - Fotografiranje od civilnega obreda do torte cca. 1.00 - fotografije na usb Vso dogajanje bo v okolici slabih 2-3km. Zanima naju tudi cena izdelave fotoknjige ter možnost snemanja dogodka. (5 min in 30 min posnetka)

T.P. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Črenšovci)

Iščeva fotografa in snemalca za poroko (celi dan). Želiva obdelavo slik in izdelavo fotoalbuma/fotoknjige, zahval.

A.F. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Vipavska Dolina)

Pozdravljeni, potrebovala bi fotografa in snemalca, ki bi znal uloviti lepe trenutke poročnega dne. Zanima me tudi možnost predporočnega fotografiranja ter cena za ponudbo. Hvala in lep pozdrav.

S.Š. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Posestvo Pule)

Profesionaleb odnos, sproščenost

V.F. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Nm Crkvena In Prevzem Neveste. Kp Civilna+Slavje)

Potrebujem: -fotografa od prevzema neveste do razreza torte. -snemalca, ki bi zajel celotno poroko v kratkem filemčku.

S.K. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Krsko)

Dva fotografa, ki bi naredila tudi krajsi porocni video, fotoknjigo in koncne zahvalne fotografije

L.R. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Brnik)

Fotografiranje in snemanje poroke, od priprav do razreza torte.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.