fb

Povprečne cene: družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov 📸 👩‍👩‍👦‍👦

150-300 €

Cena fotografiranja novorojenčka

Cene za kategorijo „družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

258.758
povpraševanj strank
9.192
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov)

Kakšna je cena fotografiranja novorojenčka?

Okvirne cena fotografiranja novorojenčka se giblje vse od 180 do 350€ na posamezno srečanje. Fotografije se načeloma opravljajo v domačih notranjih prostorih, ali pa tudi kar v studiu.  Fotografi v večini primerov s sabo prinesejo dodatne rekvizite. Vse od bodijev, do košaric, odejic, okrasnih naglavnih trakcev in podobno. Cena fotografiranja na domu se viša za 10%, zraven pa se obračunajo tudi potni stroški. Večina fotografov ima že v naprej pripravljene paketne ponudbe. Paketi se razlikujejo po časovnem trajanju fotografiranja (od 30 minut do 3 ure maksimalno),  številu urejenih fotografij, ter uporabljenih rekvizitov. Pomembno je, da se za termin dogovorite pravočasno že pred samim porodom. Velikokrat se lahko zgodi, da je večina fotografov lahko v vašem zadnjem mescu zasedena. Razlike v ceni se pojavijo tudi ali bodo fotografije analogne ali digitalne, v razviti obliki, ali pa jih preprosto želite prejeti prek USB-ja.

Kakšna je cena za fotografiranje novorojenčka v studiu?

Cenik za fotografiranje dojenčkov v studiu je po navadi razdeljen na pakete, kjer cene nihajo med 100-250€. Cena se predvsem razlikuje v časovni dolžini fotografiranja, za manjšo ceno, vam bo na voljo samo pol urno fotografiranje, medtem ko boste za višjo ceno prejeli do tri ure fotografiranja. V klasičnih paketih prejmete vse od rekvizitov, možnosti vključevanj posebnih ozadij, in večje število fotografij. Ob koncu fotografiranja in urejanja prejmete od 10-20 profesionalno obdelanih fotografij.

Za kaj se odločiti; amatersko ali profesionalno fotografiranje?

Fotografiranje novorojenčkov bo predvsem lažje če to storite s pravim fotografom. Za fotografiranje najbolj priporočajo starost dojenčka do dveh tednov, saj takrat dojenčki še globoko spijo in so najbolj fleksibilni za enostavno menjavanje poz. Pri profesionalnih fotografih vam bodo ti priskrbeli dodatne rekvizite, zraven pa vam ponudili možnosti uporabe različnih dodatkov, kot je izbira scene, barv itd.. Slikanje s profesionalnim fotografom bo poskrbel za estetsko postavitev novorojenčka skupaj s staršema in samega. Imejte v mislih, profesionalni fotograf bo s predhodnimi izkušnjami vedel vse najboljše postavitve novorojenčka, da doseže čim boljši pričakovani rezultat fotografij.

Kakšna je cena družinskega fotografiranja in fotografiranja novorojenčkov?

Družinsko fotografiranje je največkrat aktualno, ko se družini pridruži nov družinski član - novorojenček. Številni fotografi ponujajo različne možnosti fotografiranja, ki zajema čas nosečnosti in kasneje tudi fotografiranje novorojenčka, dojenčka, malčka ... odvisno za kakšen paket se odločimo oz. kakšne so naše želje. O fotografiranju novorojenčka govorimo, od starosti 14 dni, do enega meseca. Pri tej fotografiji je manj rekvizitov, barve so umirjene, novorojenček pa je največkrat gol ali zavit v odejice, v rokah staršev/sorojencev ipd.

Cena takšnega fotografiranja, ki se izvaja v studiu, traja do dve uri in ima omejeno število mest na katerih se fotografija izvaja, posname pa se do cca. 25 fotografij, je okoli 250€. Če fotografiranje traja manj časa, nekje do 30 minut, izbere pa se okoli 9 fotografij, pa je cena fotografiranja novorojenčka okoli 150€. za Fotografiranje na domu cena naraste na okoli 350 €, prišteti pa je potrebno še potne stroške (cca. 0,37€ na kilometer).

Pri družinskem fotografiranju, ko je vaš malček že malo večji, se stranke velikokrat odločajo za fotografiranje v naravi. V tem primeru je cena družinskega fotografiranja nekoliko višja, med 130€ in 250€, odvisno od trajanja fotografiranja in od tega, ali paket vsebuje možnost menjave oblačil oz. outfitov, ali ne, ter od števila končnih fotografij, ki si jih stranka želi imeti po končanem fotografiranju.

Na kaj je treba biti pozoren pri odločanju za fotografiranje družine in novorojenčka?

Pri odločitvi za fotografiranje družine in/ali novorojenčka, naj poleg cene pretehta predvsem ambient, ki vam ga ej fotograf zmožen ponuditi in ustvariti. Gre za spomine iz zelo zgodnjega obdobja vašega otroka, ki se mora ob tovrstnem početju dobro počutiti. Veliko fotografov ponuja dodatne popuste, če se poleg fotografiranja novorojenčka odločite še za kasnejše mesečno ali trimesečno fotografiranje vašega malčka. Sploh pri kasnejših obdobjih vašega malčka ali pa pri družinskih fotografijah je pomembno, ali vam fotograf ponuja možnost preoblačenja oz. zamenjave ozadij ali lokacije fotografiranja, če se to odvija v naravnem okolju.

Kakšne so cene za fotografiranje malčkov in otrok?

Pri mesečnem fotografiranju otroka od njegovega rojstva naprej se lahko odločite za fotografiranje na isto temo vsak mesec 12 mesecev, do otrokovega 1. rojstnega dneva ali pa se odločite, da bo tema fotografije vsak mesec drugačna. Za 1 leto takšnega fotografiranja, ki vključuje 12 obiskov boste odšteli okoli 300€. Fotografiranje se največkrat odvija v studiu. Pri trimesečnem fotografiranju se fotografiranje opravi 4x v enem letu, na vsake 3 mesece. Možno je izbrati fotografiranje v studiu ali v naravi. Prav tako lahko izbirate med tem, ali bodo imele vse fotografije enako tematiko ali se bo tematika razlikovala. Za fotografiranje v studiu boste odšteli  okoli 250€ za celo leto, za fotografiranje v naravi pa okoli 390€ za celo leto.

Nasveti za fotografiranje

Pomagali vam bomo najti pravega fotografa za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov — cene in ceniki

M.B. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Maribor)

S partnerjem želiva nosečniško fotografiranje v studiu ali pa v naravi, če bo vreme dopuščalo. Po rojstvu otroka pa bi želela še fotografiranje novorojenčka. Poleg bi želela še obdelavo slik in izdelavo fotoknjige. Datum je še prilagodljiv - PDP je 23.11.2023.

Z.Z. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Radomlje)

Fotografiranje rojstno-dnevnega piknika od cca 16-16:30 za 2 uri. okvirno 30 ljudi

L.R. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Mavčiče)

Sem v pričakovanju in iščem ponudnika za nosečniško fotografiranje ter v prihodnosti še družinsko fotografiranje, fotografiranje novorojenčka, božično fotografiranje itd.

A.R. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Doma)

Iscemo cenovno ugodnega fotografa, ki pride na dom, postavi sceno in opravi fotografiranje novorojenčka.

T.T. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Ljubljana)

Pozdravljeni. Zanimam se za nosecnisko fotografiranje v studiu z moznostjo izposoje kaksne obleke. LJUBLJANA z okolico. Ter Velenje Celje z okolico. Hvala in lp

C.V. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Maribor)

Želela bi nosečniško fotografiranje s partnerjem. Fotografiranje naj bi potekalo v studio ali pri nama doma razen, če veste za kakšen lep kraj v Podravju oz. okolici Mb. Želela bi obdelavo slik in mogoče fotoknjige. Zaželjeno bi bilo, če imate kakšne nosečniške obleke. Zaželjeno v decembru.

S.P. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Poljubno.)

Iščem fotografa za spominsko rojstnodnevni fotografiranje otroka. Lokacija: Koper - Izola.

E. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Kranj)

Iščeva fotografa za slikanje para. Glede datuma se bova prilagajala.

T.D. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Maribor)

Pozdravljeni, želela bi: - študijsko fotografiranje, vsake 4 tedne od 16 tedna nosečnosti naprej - vsaka serija bi vključevala dve sliki, eno samostojno (le z menoj) in eno s partnerjem - vsaka serija bi vključevala 2 kompleta fotografij - enega v barvah in drugega crnobelega - zadnje fotografiranje bi bilo po porodu - iz obeh serij bi po zaključenem slika ju zelela izdelan fotografski trak, torej zbrane vse samo strojne slike v t.i. časovnem traku oz. eni skupni podolgovati fotografiji. Enako bi želela za serije s fotografij s partnerjem.

T.H. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Cela Slovenija/Tujina)

Sem fotograf in za to leto iščem še kakšen dodaten projekt. Če slučajno kdo isce second shooterja za poroke oz kakršnokoli sodelovanje, se priporočam. Moja spletna stran je: https://tomashorvat.com/ mail: fotografija.tomas@gmail.com p.s, Za ogled spretne strani Vam priporočam uporabo: Google Chrome, safari, IOS ali Android Oprema: 2 x Canon 5d Mark III, Sigma 50mm f1.4 Art, Canon 70-200 f2.8 IS, Canon 135mm f2 Za morebitne potrebe po fotografiranju na film za hybridno fotografiranje: Pentax 645n + Pentax 75mm f2.8, in Canon EOS3, Seconic light meter sekonic l'358,. Dodatki: flash, prenosni softbox, studijske luči. Želim vam lep dan in obilo poslovnih uspehov Tomas H.

A.P. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Maribor)

Potrebujem fotografa za slikanje poroke in krsta. Vse skupaj 2 uri

M.V. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Goriška Regija)

Iščem fotografa za fotografiranje para in družinsko fotografiranje, z obdelavo slik. Družinsko fotografiranje bi izvedli enkrat v aprilu, ko bo toplejše vreme.

A.R. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Ljubljana)

Prosim za ponudbo fotografa za slikanje novorojenčka, skupaj s sestrico, mamo in očetom. V Ljubljani (studio ali pri nas na domu) v zadnjem tednu maja. Hvala.

M.D. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Rogašovci)

Fotografiranje dojenčka na domu

M.P. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Ljubljana Zalog)

Fotografiranje družine na domu skupaj z novorojenckom.

N.F. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Maribor Z Okolico)

Pozdravljeni, za termin v soboto, 4.3.2023 dopoldan, prosim za ponudbo za družinsko fotografiranje. Prišle bi v studijo jaz, moja mama in moja 4-letna hči. Pred 8. marcem bi želela opraviti eno generacijsko fotografiranje nas treh žensk. Na slikanje bi prišle v vaš studio, dopoldan, pri vas bi naročile tudi obdelavo 5 - 10 slik, razvijanje (z filtri) in na USB ključ (predvidevam, da je v ceni paketa). Dostava slik po predhodnem posvetovanju. Prosim za informacijo o možnosti izvedbe in ceni družinskega paketa.

M.S. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Žiče 85, 3215 Loče)

Potrebujem fotografa za fotografiranje cerkvenega obreda sv. krsta.

R.B. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Dobravlje)

Pozdravljeni, iščemo fotografa, da nas poslika na domu skupaj z našim prvorojencem. Nahajamo se v Dobravljah pri Ajdovščini. V najprej hvala.

B.M. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Jv Drzave)

V romskih naseljih na obrobju Novega mesta, Kočevja in Ribnice bo potekalo fotografiranje, ki ga organizira Zveza Romov za Dolenjsko. Namen projekta je javnosti skozi fotografijo predstaviti v kako siromašnih in diskriminirajočih življenjskih razmerah živijo Romi danes in tudi kako velik korak naprej je storjen ob pomoči države ponekod v naseljih. Projekt je vreden 267.900,00 eur, 10% od vrednosfi pogodbe prispeva partnerski izvajalec. Dolenjske Rome bo fotoreporter spremljal pri njihovih vsakodnevnih naporih za boljše življenje, predvsem skozi reportažno fotografijo. Na ta način bodo širši javnosti predstavljene razmere ter osebne zgodbe, s katerimi se Romi srečujejo skoraj na vsakem koraku njihovega življenja. V foto objektiv želimo ujeti bivalne domove, družine, matere z pomanjkljivo oblečenimi in obutimi otroki, ki v času šolskega pouka tečejo za žogo, po snegu ali dežju,... S pomočjo helikopterja bomo iz zraka posneli celotno naselje. Predviden je tri minutni filmček o življenju v romskem naselju, ki naj bi se predvajal na RTV Slovenija v romski oddaji. S projektom se bi moralo pričeti že v Septembru 2021, vendar smo v zamiku in je sedaj potrebno do torka ali najkasneje v sredo podpisati partnersko pogodbo, ki je podlaga za sodelovanje s fotografom. Naloga fotografa je, da pripravi serijo fotografij, ki jih bomo podarili Vladi Republike Slovenije, uradu Varuha človekovih pravic in občinam na Dolenjskem, ter tudi medijskim hišam. Fotograf mora pripraviti tudi fotografije za razstave ob različnih priložnosti, prva bo ob Svetovnem dnevu Romov. V sklopu projekta sledi tudi Muzej romske kulture, ki bo zaživel v bivalnem kontejnerju v enem od romskih naselijh na JV države, v njem bodo razstavljene tudi omenjene fotografije. Toliko na kratko. Pristavimo naj še, da bo fotografiranje potekalo organizirano. Glede na vaše bogate izkušnje in reference, vas vabimo k sodelovanju. Ob podpisu pogodbe se vam izstavi račun za 10% sredstev od vrednosti pogodbe,. Količinski plan fotografij in podobno pa v naslednjih dneh, ko zberemo potrebe po tovrstnem gradivu. Ponudbe zbiramo na. Zvezaromovzadolenjsko@gmail.com

A.D. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Maribor)

Potrebovali bi fotografa na praznovanju rojstnega dne, izkusnje zazeljene. Praznovanje bo potekalo v Mariboru. Slikalo bi se 2-3 uri na lokaciji, obdelava fotografij zazeljena.

M.P. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Savinjska Regija)

Potrebovali bi družinsko fotografiranje oz. fotografiranje otroka starega približno 1 leto in nekaj fotografij skupaj s starši. Šlo bi se samo za profesionalno fotografiranje in obdelavo slik, ni potrebno razvijanje. Prosimo za ponudbe. Fotografije bi potrebovali do 7.10.

D.V. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Gorica Pri Slivnici)

Fotografiranje za sveti krst

A.B. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Ljubljana)

Fotograf za 30.rojstni dan

A.B. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Ljubljana)

Za praznovanje 30.rojstnega dne potrebujem fotografa za vecerno zabavo

S.M. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Ivančna Gorica, Lahko Grosuplje)

Nosečniško fotografiranje konec julija ali prva polovica avgusta. Fotografiranje novorojenčka v septembru (rok imam 13.9.) Obdelava fotografij zaželjena, do 10 razvitih fotografij, ostalo lahko digitalno.

A.K. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Sv. Lenart - Selca)

Fotografiranje obreda svetega krsta in skupinsko fotografiranje Od 10h do 12h. Lokacija: Sv. Lenart (blizu smučišča Stari vrh)

M.K. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Ljubljana)

Samo fotografiranje. Konec junija ali začetek julija.

K.D. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Župnija Koseze)

Potrebujem fotografa za sveti krst hčerke. Krst bo potekal po sveti maši, zato ocenjujem, da bi potrebovali za fotografiranje obreda in spominskih fotografij približno 30-45 minut. Želela bi obdelane fotografije, ki pa jih lahko prejmem v digitalni obliki.

G.D. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Vransko)

Zdravo, s punco Barbaro se letos, v soboto 06.08.2022 poročiva. Iščeva fotografa, ki bi poslikal del najine poroke. Ker že imava snemalno ekipo, ki bo posnela najino celotno poroko ne bo potrebno fotografirati celotnega dneva, ampak: - civilni del poroke od 15:00 - 15:30 - fotografiranje svatov 15:30 - 18:00 - fotografiranje ženina in neveste 18:00 - 20:00 V kolikor bi bilo fotografiranje poroke po zgornjem opisu za vas zanimivo me zanima, če imate še prost termin na najin datum. Prosim vas za kontakt, saj bi potreboval še nekaj informacij v zvezi s fotografiranjem. Lahko me pokličete na 031464970. Lep pozdrav, Gal Dolinar

A.M. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Livada Restavracija)

Rabim hitro fotografa.

M.D. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Koroska)

Ne potrebujemo videa, ne potrebujemo foto knjige. Potrebujemo samo druzinsko fotografiranje - dva otroka partner ter nosecka.

B.S. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Hajdina)

Fotografiranje za 12 r.d. hčerke.

N.D. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Razgledi Z Vrha, Lukovica)

Fotografiranje 40 oseb, praznovanje RD, od 14.30 do 22.00 ure lokacija Lukovica na dan 7.5.2022.

N.L. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Lasko)

Pozdravljeni, iscem fotografa za slikanje druzine z dojenckom na domu. Z moznostjo kaksnih rekvizitov? Potrebujemo obdelane slike. Lokacija Lasko. Lep pozdrav, Lapornik Nejc

T.M. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Narava Ali Studio)

Pričakujemo obdelavo slik, saj je namenjeno za darilo mami, ki praznuje Abrahama. Slikali bi se torej njeni otroci ter njeni vnuki. Dve generaciji. Želimo si sproščenega fotografa, ki nas bo znal voditi saj nismo vešči pred objektivom. Fotografa ki zna z otroci, jih privabit. In fotografa, ki ima dokaj razumno ceno. Skupno št. Oseb: 10

E. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Kranj In Okolica)

Iščem fotografa iz Gorenjske za božično fotografiranje para 🙂 datumsko sva dokaj prilagodljiva...označen datum ni pravi datum (je označen ker sem nekaj morala označit)

D.L. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Ljubljana)

Pozdravljeni! Zanimam se za slikanje. Prvega rojstnega dne. Za 3.1.22? Zanima me cena in podrobnosti za slikanje? Teme? Lep pozdrav, Dragana Lazić

T.S. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Kranj)

Fotografiranje novorojenčka, Kranj in okolica.

T.K. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Moravče)

Fotografiranje krsta, sobota 23.10.21

T.K. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Moravče)

Fotografiranje krsta, sobota 23.10.21

M.N. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Ljubljana)

Pozdravljeni, Zanima me če imate v soboto,18.9.2021 cas. Partner ima rojstni dan in bi mu za darilo podarila druzinsko fotografiranje? Prav tako me zanima cena. Lp

T.K. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / -)

Družinsko fotografiranje z novorojenčkom.

V.D. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Podravska)

Spoštovani! Iščeva fotografa za nosečniško fotografiranje. Ni nujno da je največji profi in da ima leta izkušenj. Želima nekoga ki bo s svojo ljubeznijo do fotografiranja tudi nama super, prijetna in sproščena družba. Fotografiranje nekje avgusta da bo trebušček še malo večji ☺️

K. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Sevnica)

Zelimo, da ima fotograf svoje pripomocke in outfite za slikanje dojencka. Storitev potrebujemo v roku 2 tednov.

N.G. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Šentjernej)

Obdelava slik.

D.F. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Ptuj / Maribor)

Obdelava slik

T.E. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Maribor)

Da predlaga , pomaga pri pozah slikanja , da izpade lepa slika . Obdelava slik seveda da. Za foto album oz knjigo bi pa se dogovorili, odvisno od cene. Lp

A.R. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Kranj)

Slikanje otrok za predstavitev handmade oblačil. Uporaba slik na fb,insta,spletna stran...

A. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Celje)

Iščem nekoga, ki se s fotografijo ukvarja kratek čas. Slike potrebujem zase, za svoj osebni spomin na razlicnih lokacijah ob razlicnem casu za dalj casa. Iscem pa bolj amaterja zacetnika, da mi je cenovno dostopen. Ponudbe na tel.

M.J. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Ni Določeno)

Zanima me nosečnisko fotografiranje, cena tega in kaj vse vsebuje- zanimanje za fotografije, brez fotoknjige in videa. Želela bi tudi kakšno fotografijo skupaj s partnerjem. V katerem tednu se slikanje priporoča? Povpraševanje za fotografe v Ljubljani in njeni okolici. Lp, Maja

A.R. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Semič)

Sem 17.tednov noseča in iščem ugodnega fotografa za slikanje,ko bo čas. Semič ali Novo mesto... nimam posebnih zahtev.

Anonimen išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Po Ljubljani)

Iščem fotografa za fotografiranje portretov in nosečnic.

V.P. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Podnart)

Potrebujem fotografa za družinsko fotografiranje+ fotografiranje novorojenčka. Imamo par dni starega novorojenčka in dve starejši deklici. Želeli bi preprosto, sproščeno fotografiranje, več v smislu slikanja družinskega utripa kot postavljenih poz.

M.L. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Maribor - Dostava)

Lokacija: Maribor z okolico Studijsko ali v naravi Možnost izposoje obleke

N.T. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Maribor Ali Okolica)

Nosecnisko slikanje v naravi, s partnerjem.

M.K. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Okolica Ljubljane)

Slikanje nosečnice in naju skupaj

U.I. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Studio Fotografa)

Nosečniško fotografiranje - samo nosečnica in nosečnica z družino (mož in prvorojenka). Glede na letni čas bi izbrala studijsko fotografiranje, kjer imajo ambientalno opremo, torej kakšna blazina, sedežna, tepih... in ne samo pred golim platnom. Pričakujem tudi obdelavo slik in razvijanje oz. fotoalbum

U.J. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Celje)

Zanimam se za nosecnisko fotografiranje, lahko studio ali narava. Obdelane slike. Lokacija Celje.

A.A. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Studio)

Pozdravljeni, Sem v 27 tednu nosečnosti in bi se želela slikati s svojo družino. V moji družini je še mož in 6 letni sin. Prav tako je naš član kuža. Ali je možno slikanje s psom? Želela bi čisto preprosto slikanje v studiu morda že kakšno božično vzdušje. Če bodo razmere dovoljevale bi se slikali v začetku decembra. Imate na voljo kakšen termin v popoldanskem času? Vem da smo v čudni situaciji tako da upam na najbolje in da se nam uspe slikati in naredit lepe spomine. Prosim sporočite kako poslujete v prihodnje ter termin ki bi bil možen. Hvala in lp

K.D. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Vodice)

Iscem druzinskega fotografa za darilo druzini s petimi otroki(3-14let stari). Cena do 120eur,pomembno je da dobijo lepo druzinsko fotografijo. Datum dogodka je navidezen,oziroma datum ko ima slavljenka 40.rojstni dan,sami bi se dogovorili potem o terminu,verjetno ko bo korone manj.zelim lep darilni bon.

K.Š. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Ljubljana)

Za darilo, slikanje do 120e

V.Š. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Dom Ali Studio)

Želje so: - slikanje novorojenčka v pozicah in tudi s starši, - obdelane slike, kvalitetne.

M.D. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Studio/Narava/Dom)

Nosecnisko fotografiranje Zanima me slikanje v studiju/domu in v naravi. Zelim oboje vkljuceno v ceno. Pricakujem ne prevec obdelane slike (primerno obdelane). Moznosti izposoje nosecniske in prisotnost partnerja. Koliko obdelanih slik dobim, na usb, fotoknjiga (album).

B.B. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Kočevje)

Pozdravljeni, za svojo nosečo punco pripravljam darilo za r.d. v smeri fotografiranja.

P.D. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Novo Mesto)

Želim ponudbe za nosečniško fotografiranje mene in partnerja enkrat konec septembra/začetek oktobra 2020 na prostem v Novem mestu oziroma v okolici, najraje v popoldanskem času. Želiva cca. 10-15 obdelanih fotografij na USB ključu.

M.B. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Celje)

Iščem fotografa, ki bi fotografiral mlado družino...nekje v naravi,o Celja...ne potrebujem veliko fotografij...

J. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Goriška Brda)

Obdelava slik, izdelava fotoalbuma, dostavo slik na dom

U.Z. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Ljubljana)

Lepo pozdravljeni, zanimam se za kombinirano nosecnisko fotografiranje v Ljubljani (ali okolici) in sicer s sledeco okvirno idejo: 1) zacetek: sama v studiu (boudoir) – crno belo art fotografiranje, nekje do 5 razlicnih scen/pozicij. Perilo prinesem sama. 2) nadaljevanje fotografiranja v naravi (gozd, sonce in/ali rozice) skupaj z mojim partnerjem, nekje 5-10 razlicnih scen/pozicij. Moznost izposoje dolge obleke je zazeljena zazeljena (ne pa nujna), rekvizite prinesem sama (nogavicke + ultrazvok sliko), prevoz imava Zanima me tudi moznost izdelave fotoknjige ter izdelava 1-2 fotografij v vecjem formatu. Zivim v tujini, zato sem za fotografiranje na voljo le naslednji teden, ko bom na obisku v Sloveniji (od ponedeljka 24.8 do sobote 29.8). Ali imate kaj prosto, koliko casa bi okvirno potrebovali za fotografiranje, in kaksna je vasa ponudba? Vnaprej hvala in lep pozdrav, Urska Zeleznik

A.E. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Gorenjska)

S partnerjem bi želela nosečniško fotografiranje in kasneje še fotografiranje novorojenčka.

M.K. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Gorenjska)

Iščemo fotografa za fotografiranje para ob 30. obletnici poroke, fotografiranje bi potekalo v naravi samo z njima. Ne potrebujemo velikega števila fotografij, želimo samo res kvalitetne in lepe fotografije. Datum, ki je ozanačen, je okviren, se bi pa fotografiranje izvedlo enkrat do konca avgusta.

K.F. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Marobor-Park)

Druzinsko slikanje na prostem z majhnim otrokom.

M.B. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Velike Lasce)

Fotografiranje novorojenčka starega 17 dni...

N.P. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Celje)

Pricakujeva: izkusenost, profesionalno obdelavo digitalnih slik, dostavo slik v predogled pred potrditvijo, slike na USB kljucku, slikanje v naravi, slikanje v nosecnosti, termin: po dogovoru avgust/september

T.P. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Ljubljana)

Rabim fotografa/fotografinjo v soboto med 11h in 12h ali 11h do 16h v Ljubljani za slikanje krsta hčerke.

M.Z. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Velenje In Okolica)

Prosim za kontakte dobrih družinskih fotografov. Prosim, če mi lahko posredujete na zgoraj napisani mail. Hvala. Lp, Mojca

D.D. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Celje)

Potreboval bi fotografa - podrocje Celje, za fotogtafiranje druzine (nosecka, fant, sin). Slikanje v avgustu ali septembru. Podaril bi ga kot bon zato bi potreboval cene paketov ki jih nudite.

S. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Ljubljana)

Nosečniško fotografiranje ali paket slikanje nosečniško + novorojenčki). 27. teden, nosečnost z dvojčki. Narava/studio, termin pozno popoldan ali sobota kadarkoli, Ljubljana. Datum sem označila zgolj, ker me ni spustilo naprej.

N.S. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Šoštanj)

Nosečniško fotografiranje ali video

T.K. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Ljubljana Z Okolico, Kranj Z Okolico)

Nosečniška fotografija septembra ali oktobra, najraje v naravi

K.O. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Okolica Ljubljane, Nekje V Naravi (Travnik, Gozd))

Iščem fotografinjo, ki bi naredila nekaj lepih nosečniških fotografij v naravi, z mano in mojim partnerjem. Trenutno sem v 7. mesecu nosečnosti, tako da bi potrebovala termin nekje do konca junija, ali najkasneje julija (prva polovica meseca).

M. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Bled)

Družinsko fotografiranje

P.A. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Ljubljana)

Nosečniško fotografiranje z obdelanimi slikami.

H.L. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Ljubljana Bežigrad)

Fotografiranje dvojčkov,, starih 10 dni in družinsko fotografiranje; ugodno, Ljubljana-Bežigrad,

N.J. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Maribor)

Išečem ugodnega in kvalitetnega fotografa za nosečniško slikanje v Mariboru. Super bi bilo če bi imeli za ponuditi tudi kakšne nosečniške obleke (ni pa pogoj). Termin slikanja: v začetku 6 meseca

T.E. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Ni Pomembno)

Pozdravljeni, isce se fotograf za fotografiranje nosecke v naravi (trenutno sem v 24tednu). Priporocljivo je, da ima fotograf za izposojo kaksno obleko. Po porodu pa potrebujemo tudi fotografiranje novorojenckov v studiju - dvojckov (ne na domu). Hvala za ponudbe in lep pozdrav, Tina

V.K. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Ribnica)

Rok imam 8.8., zato bi želela fotografiranje v juniju.

T.E. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Ni Pomembno)

Iscem fotografa za slikanje nosecnice in partnerja (najraje v naravi), po porodu pa tudi slikanje dojenckov dvojckov v studiju. Pricakujem nekaj malega razvitih fotografij, ostale lahko na kljucku, ne rabimo fotoknjige, snemanja.

Anonimen išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Kamnik)

Fotografije oceta in nosecnice, s prilagodljivim datumom za fotografiranje, saj je oce tujec in se ne ve, kdaj tocno bo lahko prispel v Slovenijo.

E.J. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Studio)

Želim fotografa z občutkom.

B.O. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / V Naravi, Okolica Ljubljane, Gorenjske)

Nosecnisko slikanje, pdp imam 14.7.2020.isceva ugodnega fotografa do 120e,imajo kaksne izposoje oblek,fotografiranje v naravi z rekviziti.

T.H. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Lj-Ce - Cela Slovenija)

Sem fotograf in za to leto iščem še kakšen dodaten projekt. Če slučajno kdo isce second shooterja za poroke oz kakršnokoli sodelovanje, se priporočam. Moja spletna stran je: https://tomashorvat.com/ mail: fotografija.tomas@gmail.com p.s, Za ogled spretne strani Vam priporočam uporabo: Google Chrome, safari, IOS ali Android Oprema: 2 x Canon 5d Mark III, Sigma 50mm f1.4 Art, Canon 70-200 f2.8 IS, Canon 135mm f2 Za morebitne potrebe po fotografiranju na film za hybridno fotografiranje: Pentax 645n + Pentax 75mm f2.8, in Canon EOS3, Seconic light meter sekonic l'358,. Dodatki: flash, prenosni softbox, studijske luči. Želim vam lep dan in obilo poslovnih uspehov Tomas H.

M.M. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Maribor)

Celodnevno slikanje od cca 12 h do razreza torte + najina slika, skupinska svatov itd. + poročna knjiga

N.O. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Kranj)

Pozdravljeni, iščem kvalitetno pa vendar ne predrago nosečniško fotografiranje. Zaželeno bi bilo fotografiranje v naravi, z družino (1 otrok, kužek in partner), slike preprosto obdelane (ne preveč "umetne"). Rok poroda imam 1.7.2020,trenutno sem v 22. tednu. Hvala za ponudbo.

N.O. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Kranj)

Pozdravljeni, iščem kvalitetno pa vendar ne predrago nosečniško fotografiranje. Zaželeno bi bilo fotografiranje v naravi, z družino (1 otrok, kužek in partner), slike preprosto obdelane (ne preveč "umetne"). Rok poroda imam 1.7.2020,trenutno sem v 22. tednu. Hvala za ponudbo.

T.J. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Lesce Ali V Studiu)

Pozdravljeni, iščem fotografa za slikanje novorojenčka. Mamica bo bon za slikanje dobila za darilo na babyshowerju. Bugdet je do 200 eur. Slikanje lahko poteka na domu ali v studiu, če je ta oddaljen do cca. 50 km iz Lesc. Želeli bi nekaj slik v pozah s kakšnimi rekviziti (odejica, šal... ne pa preveč) in če je možno tudi kakšno "lifestyle" sliko. Hvala. Lep pozdrav, Tamara Jenko

A.U. išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Ljubljana Oz. Slo)

Sem fotograf in snemalec, za to leto iscem se kaksen dodaten projekt. Ce slucajno kdo isce second shooterja za poroke oz kakrsnokoli sodelovanje, se seveda priporocam. Www.instagram.com/aljazursejphotography

Anonimen išče fotografa (Poročni fotografi (fotografiranje poroke) / Slovenija, Hrvaška, Avstrija, Italija, Madžarska)

Ker sem včasih za kakšen zanimiv projekt zaseden, bi ga lahko oddal komu izmed vas. Zanima me sodelovanje na daljši rok. Če vas zanima, se oglasite. V poštev pridejo poroke, nosečniška in družinska fotografija, birme, krsti... Prosim priložite portfeil z iskušnjami, ponudbo s cenami in okvirni spisek opreme.

M.P. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Studio)

Pozdravljeni, rada bi se fotografirala v nosečnosti. Trenutno sem že v 30. tednu, tako, da bi se fotografirala v začetku februarja. Zraven bi se pridružila partner in hči. Bi pa imela tudi vključeno ličenje. Fotografirali bi se v studiu. Hvala in lp.

U.S. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Slovenija)

Pozdravljeni. Prosim za ponudbe za fotografiranje novorojenčka, ki bi rojen marca.

U.Š. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Vseeno)

Pozdravljeni, prosim za ceno nosečniškega slikanja v naravni - prosim tudi za predlog lokacije. Nimam posebnih pričakovanj - nekaj slik v digitalni obliki in nekaj slik v printani verziji

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov — po mestih