fb

Povprečne cene: nosečniško fotografiranje (fotografiranje nosečnic) 📸🤰

70-200€

Cene za fotografiranje nosečnice v naravi

198.143
povpraševanj strank
8.438
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za fotografiranje (nosečniško fotografiranje (fotografiranje nosečnic))

Preverjeni fotografi
AMAI photography - Logotip
AMAI photography
5,0
(11)
Snemanje poroke · Video produkcija · Fotografiranje
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Naj najlepši trenutki ne ostanejo le spomin. Ohranite jih z nama.
Preverjeni ponudnik Ponudnik izbran že 6 krat

Opis

Sva Marcel in Ema.

Vsaka zgodba je drugačna, a je vsaka enako dragocena. Najina se je začela leta 2015 in še vedno traja. Z veseljem bova prisluhnila tudi vaši posebni zgodbi in vam tako pomagala ohraniti najbolj sladke trenutke.

Kontakt
Pokliči
Spletna stran
https://www.instagram.com/amai.weddings/
Storitve
Snemanje poroke (Snemanje poroke iz zraka (drone), Poročni video (snemanje poroke in montaža posnetka poroke), Kratek poročni video, Snemanje in izdelava video vabila na poroko in predporočni video), Video produkcija (Predstavitev podjetja (korporativni video, promocijski, prodajni), Snemanje reklam, oglasov, Snemanje dogodkov / konferenc, Video za vsebinski marketing (predstavitev izdelkov in storitev, how-to, webinar, testemonials, FAQ, ...), Izobraževalni video (spletni tečaj, explainer, demonstracijski video, ...)), Fotografiranje (Poročni fotografi (fotografiranje poroke), Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov, Nosečniško fotografiranje (fotografiranje nosečnic), Portretna fotografija (fotografiranje portretov), Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija), Snemanje (video produkcija))
Lokacija
Radenski vrh 23, 9252 Radenci

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 11 uporabnikov.
 • Mojca K. 04. Avg. 2020
 • Preverjena ocena

Bili smo zelo zadovoljni.

 • Dave M. 08. Dec. 2018

Poroka je bila slikana super, odzivnost je bila odlicna, slike so bile obdelane/poslane v zmenjenem casu.

 • Rok N. 06. Dec. 2018

Vsa njegova dela so prfektna.

 • Dejan B. 27. Nov. 2018

Marcel je estet in popolni profesionalec. Vodil nas je cez cel projekt - od nastajanja scenarija, snemanja, do koncnih videov in naprej do adaptacij za oglasevanje. Izkusnja z njim je absolutno presegla nasa pricakovanja. Zelo zadovoljni.

 • Pia Š. 26. Nov. 2018

Zavzetost, poln idej!

 • Ema D. 26. Nov. 2018

Odlične fotke, zna z ljudmi, uposteva zelje in zna priporocat. Zelo zadovoljna s slikami za na socialna omrezja. Priporocam!!

 • Denis M. 26. Nov. 2018

Zelo zadovoljni pri slikanju poslovnih portretov.

 • Robert R. 26. Nov. 2018

Delo z Marcelom je idealna kombinacija, ko poslusa ideje in predlaga kako bi dosegli boljse rezultate, s katerimi sem bil zelo zadovoljen. Pri svojem delu kaze profesionalnost, kar se odraza tudi v posnetkih in koncnih izdelkih. S pridihom trendovskega navdiha v situacijo vnese zivljenski vtis in njegove slike res pozivijo spletno stran ali v nasem primeru katalog.

 • Andraž G. 26. Nov. 2018

Hitra odzivnost, prilagodljivost in super končen izdelek. Priporočam!

 • Tilen B. 26. Nov. 2018

Profesionalno delo

 • Mitja P. 13. Nov. 2018
 • Preverjena ocena

Lep set opreme, profesionalen odnos, sproščeno snemanje. In odličen video! Izkušnje z Marcelom sem imel ob snemanju reklame....

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (nosečniško fotografiranje (fotografiranje nosečnic)) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za fotografiranje in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

V katerem mestu iščete fotografiranje (nosečniško fotografiranje (fotografiranje nosečnic))?

Pogosta vprašanja (nosečniško fotografiranje (fotografiranje nosečnic))

Kakšna je cena fotografiranja nosečnice?

Cena fotografiranja nosečnice, se giba okoli od 70 do 150€. Cena je pravzaprav pogojena od več dejavnikov. Predvsem je odvisna od izkušenj in znanja izbranega fotografa, časovnega trajanja in števila prejetih fotografij.  Na končno ceno pa vpliva tudi izbira medijev na katerih želite prejeti slike - USB, CD ali le v digitalni obliki na spletu. Večino fotografov, tudi tu ponuja možnost izbire predhodno sestavljenih paketov. Paketi se razlikujejo po časovnem trajanju, z/ali brez vključenih potnih stroškov po Sloveniji, številu natisnjenih fotografij, ter možnost dostopa do spletne galerije.

Kdaj je najbolj primeren čas za fotografiranje nosečnice?

Za fotografiranje nosečnic je najbolj primeren čas od 29. do 35. tedna nosečnosti. V tem času je trebušček najbolj viden, če pa bi čakali predolgo pa je že bolj tvegano saj se v 36. tednu že približujete porodu, kar bi vam tudi lahko predstavljalo probleme s prihodom na želeno lokacijo fotografiranja.

Kaj je vključeno v ceno nosečniškega fotografiranja? Ali sem sama odgovorna za svoja ličila in oblačila?

Cena fotografiranja po navadi zajema le fotografiranje, obdelava in tiskanje fotografij z vključeni potni stroški. V nekaterih primerih pa imajo fotografi v naprej sestavljene all-inclusive pakete. To pomeni, da cena tako vključuje oblikovanje pričeske, kot tudi ličenje, ter izposojo oblek. Če v sami ponudbi ni ponujenih storitev, se doplačuje v višini  20-30€ za make-up in urejanje frizure, kot uporabo modnih oblačil in dodatkov za fotografiranje.

Katere so dodatne storitve?

Po fotografiranju se lahko odločite tudi za izbor med dodatnimi storitvami. Med njimi je tudi izdelava fotoknjige, tiskanje platna ali pa tiskanje fotografije na fotopapirju in na lesu. Cene fotoknjig so od 80-120€ in se razlikujejo predvsem po velikosti in številu samih fotografij v knjigi. V primeru, da želite v fotoknjigi več strani, se doplačuje na posamezno stran od 10-15€. Cena za izdelavo fotografij na platnu ali lesu se gibljejo od 30 do 70€. Spet se tu cena viša glede na večje dimenzije formatov.

Kakšna je cena nosečniškega fotografiranja?

Fotografiranje nosečnic najpogosteje poteka v zadnjih oz. poznih tednih nosečnosti. Fotografi največkrat predlagajo čas med 30. in 34. tednom nosečnosti, seveda pa se lahko za fotografiranje odločite tudi prej ali kasneje. Fotografiranje lahko opravite v studiu ali na prostem, so pa cene fotografiranja na prostem običajno višje od studijskega fotografiranja. Cene za studijsko fotografiranje se, odvisno od števila fotografij, trajanja fotografiranja in tega ali želimo posneti fotografije v različnih oblačilih, gibljejo med 60€ in 150€. Cene za fotografiranje v naravi, ki so odvisne od enakih faktorjev kot cene za studijsko fotografiranje, torej od števila fotografij, trajanja fotografiranja in tega ali je vključena možnost preoblačenja, pa se gibljejo med 130€ in 200€.

Kaj vključuje cena za fotografiranje nosečnic?

Cena nosečniškega fotografiranja vsebuje določeno število končnih slik, ki jih stranka dobi od fotografa. to število se giblje med 6 in 20. Večje kot je število fotografij, dalj časa traja fotografiranje in višja je njegova cena. Prav tako je cena višja, če želimo fotografiranje opraviti v naravi in ne v studiu. V primeru slikanja v naravi oz. na kakšni posebni lokaciji pa moramo prišteti še potne stroške. Pozorni moramo biti tudi na to, ali za nosečniške fotografije posnete v studiu fotograf zaračuna tudi najem studia. Cena najema studia se največkrat giblje okoli 20€. Na ceno pa vpliva tudi to, ali se želimo med fotografiranjem preobleči ali zamenjati sceno oz. pripomočke s katerimi se fotografiramo. To namreč zviša ceno fotografiranja, saj proces podaljša.

Katere vrste nosečniškega fotografiranja poznamo?

Najpogostejši vrsti nosečniške fotografije sta fotografiranje nosečnice s partnerjem oz. družino in fotografiranje nosečnice od trebuščka do prvega leta. Pri fotografiranju nosečnice z družino gre najpogosteje za fotografije s partnerjem in otroci, če jih par že ima. Za fotografiranje v naravi so najprimernejši popoldnevi, seveda pa se optimalnost termina spreminja z letnimi časi.  pri fotografiranju nosečnice od trebuščka do enega leta pa ima nosečnica na voljo 3 termine fotografiranja: enega v času nosečnosti, drugega kmalu po rojstvu ter tretjega ob prvem rojstnem dnevu malčka. Namen tovrstne nosečniške fotografije je ustvarjanje časovnice, zato sta ozadje in postavitev na fotografiji na vseh treh srečanjih enaka oz. čim bolj podobna. Slikana sta lahko le mama in otročiček ali pa se na fotografiji pridružijo še partner in sorojenci. Vsekakor pa je priporočljivo, da so ti potem prisotni na vseh treh fotografiranjih.

Nasveti za fotografiranje

Pomagali vam bomo najti pravega fotografa za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

M.D. išče fotografa (Družinsko fotografiranje novorojenčka, dojenčkov, otrok, parov / Koroska)

Ne potrebujemo videa, ne potrebujemo foto knjige. Potrebujemo samo druzinsko fotografiranje - dva otroka partner ter nosecka.

I.S. išče fotografa (Nosečniško fotografiranje (fotografiranje nosečnic) / Ptuj)

Lep pozdrav! Zanimam se za slikanje nosecnic in sicer z obdelavo slik v naravi z psicko bernardinko Sva pa iz Maribora in glede na to da se fant ukvarja z tovornimi vozili in da nosim fanta bi nekaj v tem smislu

N.G. išče fotografa (Nosečniško fotografiranje (fotografiranje nosečnic) / Bled)

Nosecnisko slikanje na Bledu

K.A. išče fotografa (Nosečniško fotografiranje (fotografiranje nosečnic) / Celje)

Fotografiranje v studiu, fotografiranje same nosečnice ter para, cena do 100 EUR, vključena obdelava slik

J.T. išče fotografa (Nosečniško fotografiranje (fotografiranje nosečnic) / Lokacija Znotraj)

Fotografija nosečnice celotno telo, fotografija portreta; skupaj z urejanjem (make up, lasje, oblačilo;)

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.