Revija Nasvet strokovnjaka

Sanjska poroka brezplačno >> Z Ona-on.com in Omisli.si/poroko do sanjske poročne obleke, prstanov, šopka, fotografa, glasbenika…BREZPLAČNO?

sanjska poroka

Kazalo

ocena bralcev
5 od 1

Omisli.si/poroko, največja poročna platforma in Ona-on.com, vodilni portal za zmenke, združujeta moči. Na ona-on.com se pari spoznajo, s pomočjo Omisli.si/poroko pa kar 60% vseh mladoporočencev najde preverjene poročne ponudnike in si organizira sanjsko poroko. Odvila se bo sanjska poroka, v sodelovanju z Omisli.si.

Preberite tudi: CENA POROKE: KOLIKO STANE POVPREČNA POROKA V SLOVENIJI?

sanjska poroka
Na Omisli.si/poroko najdete vse vrste preverjenih poročnih ponudnikov, za vajino sanjsko poroko!

Sanjska poroka: Poročne obleke, poročni prstani, fotograf, ansambel / DJ / skupina, poročni čevlji, šopki in frizure…

Na Omisli.si/poroko so posebej za mladoporočence preverili in rangirali vse poročne ponudnike v Sloveniji. Našli boste priznane poročne ponudnike za poročne obleke in čevlje, poročne lokacije, organizatorke porok in poročne planerje in seveda vrhunske poročne glasbenike (ansambel / DJ / band), fotografe ter snemalce. Ne manjkajo niti ponudniki inovativnih poročnih prevozov (starodobniki, limuzine, kočije…), poročnega make-upa in frizerk, torte, sladic in dekoracije in seveda tudi poročnih potovanj ter daril. Preverite na Omisli.si/poroko.

poroka

prenesi si poročni planer / poročna beležnica  >

(brezplačno / pdf / download)

Če na natečaju za sanjsko poroko nista imela sreče, bo vajina poroka vseeno sanjska. Pri tem vam bo z veseljem pomagala ekipa Omisli.si/poroko, kot je pomagala že tisočim zadovoljnim parom pred vami.

Preverite tudi: POROČNI KALKULATOR: Izračunajte si poročne stroške za vajino sanjsko poroko

Koliko stane poroka (povprečna cena poroke)?

Pri Omisli.si/poroko so s pomočjo cenikov preverjenih poročnih ponudnikov ter analize preko 20.000 povpraševanj mladoporočencev odgovorili na vprašanje “koliko stane poroka?”. Za povprečno poroko, ki vključuje vse možne poročne storitve, bosta s 40 svati tako odštela malo več kot 8.000 €. Tukaj je všteto torej vse, tudi prstani, poročno potovanje, itd… Več o ceni poroke tukaj.

ocena bralcev
5 od 1

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno