Najem kombija cenik: Povprečne cene najema kombija (za selitev ali prevoz oseb)

Kombinirano vozilo je večje in prostornejše od osebnega avtomobila. Omogoča prevoz oseb, kot tudi večjih količin blaga oziroma tovora. Najem kombija – cenik je prilagodljiv glede na različne dejavnike, ki vplivajo na ceno najema. Pomembno vprašanje je, za kaj potrebujete kombi? Prevoz blaga ali transport oseb? Glede na vaše želje in zahteve vam podjetje omogoči najem spravnega in redno vzdrževanega kombija. Preverjeni ponudniki za najem kombija bodo poskrbeli, da bo najem tovorniškega ali potniškega kombija za vas ugoden in brezskrben.

Povprečne cene za NAJEM KOMBIJA in ceniki

≈ 35 EUR – 80 EUR/dan

Pridobite ponudbe/cene preverjenih ponudnikov za najem kombija

Storitev najema kombijaCena za najem kombija
Najem kombija za prevoz oseb40 € - 80 €/dan
Najem kombija za selitev35 €/dan
* Cene za najem kombija so izražene v EUR, brez ddv in ne vključujejo nosače. Povprečne cene za različne tipe najema kombija smo empirično izračunali, na podlagi javnih cenikov ponudnikov ter preko 350 ponudb preverjenih ponudnikov za najem kombija na Omisli.si/najem-kombija. Cenik za najem kombija ni fiksen in velja za: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo mesto, Velenje in drugod po Sloveniji. Končna cena za najetje kombija je najbolj odvisna od velikosti kombija, števila dni najema, prevožene razdalje ter dodatnih storitev ter izkušenj izvajalca. Za točno ceno za najem kombija za selitev ali prevoz ljudi, pošljite povpraševanje preverjenim ponudnikom najema kombijev – zeleni gumb.

najem-kombiniranega-vozila-cena
Potrebujete prevoz do letališča? Odločite se za najem kombija, cenik je ugoden. Uživajte na počitnicah, brez, da bi vas moralo skrbeti za prevoz.

Koliko stane najem kombija?

Cena za najem kombija je odvisna od velikosti vozila oziroma njegove prostornine. Ključno vlogo igra tudi razdalja, ki jo ob najemu kombija prevozite. Prav tako pa ne smete zanemariti tudi tega, koliko časa potrebujete najem kombiniranega vozila. Kombi lahko najamete za prevoz oseb (pri tem izbirate kombi glede na število sedežev, ki jih potrebujete). Omisli.si/najem-kombija in prepustite profesionalnemu vozniku, da poskrbi za vaš prevoz na dogodek kot je na primer poroka in nazaj. Lahko pa ga uporabite tudi za prevoz blaga (ob selitvi, prevoz odpadnega materiala in podobno). Da se izognete težavam ob selitvi vašega blaga, naj vam bo v pomoč Selitev: Vodnik za začetnike.

najem-kombija-cenik-za-prevoz-potnikov
Naj bo to prevoz oseb na dogodek, ali pa prevoz blaga na želeno lokacijo. V obeh primerih lahko koristite najem kombija pa ugodni ceni.

> Preverite tudi: AVTOBUSNI PREVOZI: CENE ZA NAJEM AVTOBUSA / MINIBUSA (PREVOZ OSEB)

Najem kombijev za prevoz oseb (+ potovanje + kampiranje)

Ljudje največkrat potrebujejo kombi za prevoz oseb na določen dogodek (na primer ples, poroka, …). Cena za najem potniškega kombija je odvisna od tega, koliko časa potrebujete kombi in za kakšno razdaljo prevoza gre. Najpogosteje najeti potniški kombiji so tisti, ki so primerni za 6 – 12 potnikov. V kolikor potrebujete kombi za prevoz na dogodek in nazaj, ga običajno najamete za dan ali največ dva. Dnevna cena za najem kombija za prevoz do 8 oseb je od 40 € – 80 €. V ceno je vključenih približno 400 km/dan, vsak kilometer več pa se zaračuna po tarifi od 0,10 € – 0,25 €/km. V kolikor pa potrebujte kombi za več dni, ker se odpravljate na daljši izlet ali kampiranje (po Sloveniji ali v tujino), pa lahko najamete kombi za en teden ali celo en mesec. Najem kombija – cenik za en teden je od 200 € – 400 €.

najem-kombija-cenik-prevoz-oseb
Cena za najem potniškega kombija je odvisna tudi od tega, koliko sedišč potrebujete.

V kolikor pa se odločite za potovanje, lahko najamete kombi za cel mesec. Cena mesečnega najema kombija za prevoz oseb je od 800 € – 1300 €. Cena za najem kombija za prevoz oseb je odvisna tudi od tega, ali boste kombi vozili sami (potrebujete izpit B kategorije). Lahko  najamete kombi in voznika, ki vas bo odpeljal na želeno lokacijo in vas tja prišel tudi iskat. Bodite brez skrbi in si zagotovite prevoz na letališče, poslovno kosilo, izlet, zabavo in podobno. V ceno najema kombija za prevoz oseb je vključena slovenska vinjeta, zavarovanje vseh oseb, asistenca in brezhibnost ter vzdrževanje vozila. Kombiji so redno servisirani in čisti, ter primerni za udoben prevoz od 6 – 12 oseb. Izkušen voznik z licenco bo poskrbel za vaš prevoz na želeno lokacijo. Izvajalci te storitve ponujajo prevoz znotraj Slovenije, kot tudi v tujino/iz tujine.

> Preverite tudi: NAJEM AVTODOMA CENA: POVPREČNE CENE NAJEMA AVTODOMA

Najem kombija za selitev (z / brez voznika)

Kadar prevažate večjo količino tovora, na primer ob selitvi, je smiselno najeti kombi. Tako ne boste imeli težav s prostorsko stisko v osebnem vozilu, poleg tega lahko poleg kombija najamete tudi nosače. Izkušeni selilci bodo poskrbeli za demontažo in montažo vašega pohištva, dostavo do želene lokacije in prenos blaga. Želite za prevoz svojih stvari poskrbeti sami? Lahko najamete kombi za selitev, ki ga upravljate sami in ga najamete za en dan ali več. Lahko pa se odločite za koriščenje celotne storitve. V tem primeru cena poleg najema vozila vključuje tudi voznika in nosače, kolikor jih potrebujete. Kombi za selitev vam pride prav kadar se selite v novo stanovanje ali hišo, kadar se odločite za selitev poslovnih prostorov, skladišč, ali pa selitev raznih strojev in drugih večjih predmetov. Za najem kombija za selitev boste odšteli od 35 €/dan. Omisli.si/selitveni-servis, ki bo poskrbel, da bo vaša selitev potekala hitro in enostavno.

najem-kombija-za-selitev-cena
Naj selitev za vas ne bo stresna. S pomočjo izkušenih delavcev selitvenega servisa in najetim kombijem za prevoz blaga boste povsem brez skrbi.

Pogodba za najem kombija

Preden najamete vozilo, s ponudnikom skleneta pogodbo. Te se morate držati, namreč, v kolikor jo kršite, je potrebno doplačilo ali povračilo škode. Preden podpišete pogodbo za najem kombija, se s ponudnikom dogovorite o vseh podrobnostih. Dobro preberite najemno pogodbo. Najem kombija, cenik kot tudi vse podrobnosti so navedene v pogodbi za najem kombija. Stranka in izvajalec jo podpišeta in se dogovorita o najemu. Običajno imate določeno količino kilometrov, ki naj bi jih prevozili v enodnevnem najemu (približno 450 km). Če to količino prekoračite, je potrebno doplačilo, ki po navadi znaša od 0,10 € – 0,25 €/km. Skladno s pogodbo morate vozilo vrniti v takšnem stanju, kot ga najamete (čisto, nepoškodovano, poln tank goriva). S podpisom pogodbe soglašate s pogoji poslovanja in ste upravičeni do samostojne uporabe kombija v časovnem obdobju, navedenem v pogodbi. Pri tem morate upoštevati zahteve podjetja in se zavedati vaših pravic in dolžnosti.

pogodba-za-najem-kombija-cenik
Preden podpišete pogodbo za najem kombija, jo dobro preberite. S ponudnikom se pogovorite tudi o vseh podrobnostih.

> Preverite tudi: RENT A CAR CENIK: POVPREČNE CENE ZA NAJEM AVTOMOBILA V SLOVENIJI

Najcenejši najem kombija, ugoden ali najboljši najem kombija?

Glede na vaše želje in zahteve lahko pri nekaterih ponudnikih izkoristite, da vam kombi dostavijo na lokacijo (v kolikor je njihova poslovalnica od vas zelo oddaljena). V Sloveniji je veliko ponudnikov, ki vam omogočajo najem kombija za prevoz oseb ali prevoz blaga ob selitvi. Skoraj v vsakem večjem kraju se vsaj eno podjetje ukvarja z oddajo kombija v najem. Znani po profesionalnosti in kvalitetnih vozilih so na primer Kombi center AS, Kombinat.im, KombiCenter.si, Kombi-najem.net, Najemkombija.si in drugi. Želite kakovosten najem vozila po ugodnih cenah? Obrnite se na Omisli.si/najem-kombija in si zagotovite najcenejši in najboljši najem kombija.

izbira-kombija-za-najem-cena
Če si želite zagotoviti najboljši najem kombija, ste na pravem mestu. Izbirajte med priznanimi ponudniki kvalitetnih kombiniranih vozil.

Kdaj je storitev najema kombija v Sloveniji najbolj iskana?

najem-kombija-cenik-povprasevanje-v-Sloveniji
Slovenci največkrat potrebujemo najem kombija v mesecu maju.

Analiza podatkov na Omisli.si in Google iskanj na to temo kaže, da je najem kombija v Sloveniji najbolj iskan v mesecu maju. V primerjavi z drugimi meseci v letu maj izstopa, kar lahko pojasnimo s tem, da je to mesec, ki je poln obveznosti in dogodkov. To je namreč čas, ko se zvrstijo številne poroke, koncerti, itd. Poleg tega je v tem mesecu pogosto iskan najem kombija za prevoz blaga kot je selilno pohištvo, ali nakup pohištva v tujini in dostava na dom, ipd. Namreč narava že postreže z lepim vremenom, ki je primerno za selitve, prenove in obnove stanovanj in drugih objektov. Najmanj pa je najem kombija iskan konec leta, v mesecu decembru.

 


PRIPRAVLJENI ZA NAJEM KOMBIJA?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE IN CENE PREVERJENIH PONUDNIKOV ZA NAJEM KOMBIJA (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER IN DRUGOD PO SLOVENIJI)

 

Pridobite ponudbe/cene za najem kombijaVPRAŠAJTE MOJSTRE S PODROČJA


Naša skupnost šteje skupaj s preverjenimi ponudniki storitev preko 60.000 članov >> Vprašajte nas karkoli glede brane tematike v tem članku.

vprašajte mojstra s področja


Skupna ocena bralcev
[Skupaj: 5 Povprečje: 5]

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja