Najem kombija cenik: Povprečne cene najema kombija za selitev, prevoz blaga ali prevoz oseb

Kazalo

ocena bralcev
5 od 5

Če je pred vami selitev potem gotovo potrebujete najem kombija. Kombinirano vozilo (kombi) je večje in prostornejše od osebnega avtomobila, zato ga navadno najamemo, ko ga potrebujemo. Kombi omogoča prevoz oseb, kot tudi večjih količin blaga oziroma tovora. Cenik za najem kombija je prilagodljiv glede na različne dejavnike, ki vplivajo na ceno najema. Pomembno vprašanje je, za kaj potrebujete kombi? Prevoz blaga (selitev ali odvoz materiala) ali transport oseb (z ali brez voznika)? Ponudnik najema kombija vam glede na vaše želje omogoči najem redno vzdrževanega in izpravnega kombija.

Preverjeni ponudniki za najem kombija bodo poskrbeli, da bo najem tovornega ali potniškega kombija za vas ugoden in brezskrben.

Cene za NAJEM KOMBIJA in ceniki

≈ 35-80 EUR/dan

Pošljite povpraševanje za najem kombija

Storitev najema kombijaCena za najem kombija
Najem kombija za prevoz oseb40 € - 80 €/dan
Najem kombija za selitev35 €/dan
* Cene za najem kombija so izražene v EUR, brez ddv in ne vključujejo nosače. Povprečne cene za različne tipe najema kombija smo empirično izračunali, na podlagi javnih cenikov ponudnikov ter preko 2350 ponudb preverjenih ponudnikov za najem kombija na Omisli.si. Cenik za najem kombija ni fiksen in velja za: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo mesto, Velenje in drugod po Sloveniji. Končna cena za najetje kombija je najbolj odvisna od velikosti kombija, števila dni najema, prevožene razdalje ter dodatnih storitev ter izkušenj izvajalca. Za točno ceno za najem kombija za selitev ali prevoz ljudi, pošljite povpraševanje preverjenim ponudnikom najema kombijev – zeleni gumb.

najem-kombiniranega-vozila-cena
Potrebujete kombi za selitev ali odvoz materiala? Prevoz potnikov? Odločite se za najem kombija, cena je bolj ugodna, kot si mislite.

Koliko stane najem kombija?

Cena za najem kombija je odvisna od velikosti vozila oziroma njegove prostornine. Določeno vlogo igra tudi razdalja, ki jo ob najemu kombija prevozite. Navadno vam ponudnik poda ceno / dan, kamer je všteto zavarovanje in kilometrina do 1000 km, nadaljni kilometri pa se plačajo ločeno.

Prav tako pa ne smete zanemariti tudi tega, koliko časa potrebujete najem kombiniranega vozila. Kombi lahko najamete za prevoz oseb (pri tem izbirate kombi glede na število sedežev, ki jih potrebujete). Kombi s profesionalnem voznikom bo poskrbel za vaš prevoz potnikov na dogodek kot je na primer poroka in nazaj. Lahko pa ga uporabite tudi za prevoz blaga (ob selitvi, prevoz odpadnega materiala in podobno). Da se izognete težavam ob selitvi vašega blaga, naj vam bo v pomoč Selitev: Vodnik za začetnike.

najem-kombija-cenik-za-prevoz-potnikov
Naj bo to prevoz oseb na dogodek, ali pa prevoz blaga na želeno lokacijo. V obeh primerih lahko koristite najem kombija pa ugodni ceni.

> Preverite tudi: AVTOBUSNI PREVOZI: CENE ZA NAJEM AVTOBUSA / MINIBUSA (PREVOZ OSEB)

Najem kombija za selitev (z / brez voznika)

Kadar prevažate večjo količino tovora, na primer ob selitvi, je smiselno najeti kombi. Tako ne boste imeli težav s prostorsko stisko v osebnem vozilu, poleg tega lahko poleg kombija najamete tudi nosače. Izkušeni selilci bodo poskrbeli za demontažo in montažo vašega pohištva, dostavo do želene lokacije in prenos blaga. Želite za prevoz svojih stvari poskrbeti sami? Lahko najamete kombi za selitev, ki ga upravljate sami in ga najamete za en dan ali več. Lahko pa se odločite za koriščenje celotne storitve. V tem primeru cena poleg najema vozila vključuje tudi voznika in nosače, kolikor jih potrebujete. Kombi za selitev vam pride prav kadar se selite v novo stanovanje ali hišo, kadar se odločite za selitev poslovnih prostorov, skladišč, ali pa selitev raznih strojev in drugih večjih predmetov. Za najem kombija za selitev boste odšteli od 35 €/dan. Omisli.si/selitveni-servis, ki bo poskrbel, da bo vaša selitev potekala hitro in enostavno.

najem-kombija-za-selitev-cena
Naj selitev za vas ne bo stresna. S pomočjo izkušenih delavcev selitvenega servisa in najetim kombijem za prevoz blaga boste povsem brez skrbi.

Najem kombijev za prevoz oseb (+ potovanje + kampiranje)

Ljudje največkrat potrebujejo kombi za prevoz oseb na določen dogodek (na primer ples, poroka, …). Cena za najem potniškega kombija je odvisna od tega, koliko časa potrebujete kombi in za kakšno razdaljo prevoza gre. Najpogosteje najeti potniški kombiji so tisti, ki so primerni za 6 – 12 potnikov. V kolikor potrebujete kombi za prevoz na dogodek in nazaj, ga običajno najamete za dan ali največ dva. Dnevna cena za najem kombija za prevoz do 8 oseb je od 40 € – 80 €. V ceno je vključenih približno 400 km/dan, vsak kilometer več pa se zaračuna po tarifi od 0,10 € – 0,25 €/km. V kolikor pa potrebujte kombi za več dni, ker se odpravljate na daljši izlet ali kampiranje (po Sloveniji ali v tujino), pa lahko najamete kombi za en teden ali celo en mesec. Najem kombija – cenik za en teden je od 200 € – 400 €.

najem-kombija-cenik-prevoz-oseb
Cena za najem potniškega kombija je odvisna tudi od tega, koliko sedišč potrebujete.

V kolikor pa se odločite za potovanje, lahko najamete kombi za cel mesec. Cena mesečnega najema kombija za prevoz oseb je od 800 € – 1300 €. Cena za najem kombija za prevoz oseb je odvisna tudi od tega, ali boste kombi vozili sami (potrebujete izpit B kategorije). Lahko  najamete kombi in voznika, ki vas bo odpeljal na želeno lokacijo in vas tja prišel tudi iskat. Bodite brez skrbi in si zagotovite prevoz na letališče, poslovno kosilo, izlet, zabavo in podobno. V ceno najema kombija za prevoz oseb je vključena slovenska vinjeta, zavarovanje vseh oseb, asistenca in brezhibnost ter vzdrževanje vozila. Kombiji so redno servisirani in čisti, ter primerni za udoben prevoz od 6 – 12 oseb. Izkušen voznik z licenco bo poskrbel za vaš prevoz na želeno lokacijo. Izvajalci te storitve ponujajo prevoz znotraj Slovenije, kot tudi v tujino/iz tujine.

> Preverite tudi: NAJEM AVTODOMA – POVPREČNE CENE NAJEMA AVTODOMA

Pogodba za najem kombija

Preden najamete vozilo, s ponudnikom skleneta pogodbo. Te se morate držati, namreč, v kolikor jo kršite, je potrebno doplačilo ali povračilo škode. Preden podpišete pogodbo za najem kombija, se s ponudnikom dogovorite o vseh podrobnostih. Dobro preberite najemno pogodbo. Najem kombija, cenik kot tudi vse podrobnosti so navedene v pogodbi za najem kombija. Stranka in izvajalec jo podpišeta in se dogovorita o najemu. Običajno imate določeno količino kilometrov, ki naj bi jih prevozili v enodnevnem najemu (približno 450 km). Če to količino prekoračite, je potrebno doplačilo, ki po navadi znaša od 0,10 € – 0,25 €/km. Skladno s pogodbo morate vozilo vrniti v takšnem stanju, kot ga najamete (čisto, nepoškodovano, poln tank goriva). S podpisom pogodbe soglašate s pogoji poslovanja in ste upravičeni do samostojne uporabe kombija v časovnem obdobju, navedenem v pogodbi. Pri tem morate upoštevati zahteve podjetja in se zavedati vaših pravic in dolžnosti.

pogodba-za-najem-kombija-cenik
Preden podpišete pogodbo za najem kombija, jo dobro preberite. S ponudnikom se pogovorite tudi o vseh podrobnostih.

> Preverite tudi: RENT A CAR: POVPREČNE CENE ZA NAJEM AVTOMOBILA V SLOVENIJI

Najcenejši najem kombija, ugoden ali najboljši najem kombija?

Glede na vaše želje in zahteve lahko pri nekaterih ponudnikih izkoristite, da vam kombi dostavijo na lokacijo (v kolikor je njihova poslovalnica od vas zelo oddaljena). V Sloveniji je veliko ponudnikov, ki vam omogočajo najem kombija za prevoz oseb ali prevoz blaga ob selitvi. Skoraj v vsakem večjem kraju se vsaj eno podjetje ukvarja z oddajo kombija v najem. Znani po profesionalnosti in kvalitetnih vozilih so na primer Kombi center AS, Kombinat.im, KombiCenter.si, Kombi-najem.net, Najemkombija.si in drugi. Želite kakovosten najem vozila po ugodnih cenah? Obrnite se na Omisli.si/ in si zagotovite najcenejši in najboljši najem kombija.

izbira-kombija-za-najem-cena
Če si želite zagotoviti najboljši najem kombija, ste na pravem mestu. Izbirajte med priznanimi ponudniki kvalitetnih kombiniranih vozil.

Pogosta vprašanja in odgovori glede najema kombija

Kako poteka najem kombija?

Običajno se o najemu kombija najprej pogovorimo z ljudmi, ki so že imeli izkušnje z najemom kombija. Tako se izognemo nepotrebnemu iskanju primernih ponudnikov kombijev v nedogled, ter prihranimo veliko časa in denarja. Bližje, kot so kombiji locirani našemu kraju, lažje nam bo z izposojo in vrnitvijo. Ko se odločimo za točno določenega ponudnika, je zelo pomembno, da najprej pridemo na ogled vseh kombijev. Tako se lahko posvetujemo s ponudniki, kakšen kombi nam priporočajo glede na to, za kaj ga potrebujemo. Na izbiro imamo veliko različnih modelov kombijev, vsak pa služi svojemu namenu.

Večji kot je kombi, oziroma več goriva kot porabi, večji so stroški izposoje. Običajno se najem kombija zaračunava za vsak dan posebej, cene pa so seveda odvisne od vozila. Ko se z izvajalci dogovorimo kateri kombi najbolj ustreza našim potrebam, uredimo formalnosti, ter se dogovorimo za termin izposoje. V primeru, da na dan rezerviranega termina nimamo časa, je priporočljivo, da ponudnike o tem tudi obvestimo. Izposojeno vozilo lahko tako izkoristimo za naše potrebe, ter ga pravočasno glede na to, kdaj smo se dogovorili da vozilo vrnemo, pripeljemo nazaj k ponudnikom. Pred tem se seveda dogovorimo glede cene, tako da potem, ko plačamo izposojo ne pride do nepredvidljivih stroškov. Najbolj pomembno je seveda to, da imamo izpit B kategorije, saj drugače izposoja žal ni mogoča.

Kje se izposoja kombija najbolj izplača?

Glede na to, da v Sloveniji ni tako veliko ponudnikov za najem kombijev, cene dejansko ne varirajo tako zelo. Ne glede na to kje v Sloveniji si boste izposodili kombi, boste za najem plačali približno enako. Cene so bolj odvisne od tega, kakšne vrste kombija želite, ne od tega, kje po Sloveniji boste iskali ponudnike za najem vozila. Za razliko od drugih držav, kjer je po več milijonov prebivalcev, in zato tudi več ponudnikov teh storitev, ter konkurence, v Sloveniji temu ni tako. Seveda so cene lahko nekoliko dražje v večjih mestih kot so Ljubljana, Maribor in Celje, vendar spet ne toliko, da bi se plačilo bistveno razlikovalo od najema kombijev v manjših mestih.

Najbolj pa se izplača kombi izposoditi pri ponudnikih, kjer imajo ljudje dobre izkušnje z najemom vozila. Če pa poznate koga, ki si je pri določenih ponudnikih izposoje kombijev že izposodil vozilo in je bil z njihovimi storitvami zadovoljen, pa je toliko bolj verjetno, da boste z najemom kombija zadovoljni tudi vi. Pomembno je tudi, da gledate razmerje med ceno in kakovostjo oziroma uporabnostjo vozila, ki ga iščete. Pri večini ponudnikih je sistem izposoje tak, da plačate najem vozila, ter porabljeno gorivo tekom izposoje. Lahko pa se dogovorite tudi tako, da gorivo sami dotočite, preden kombi vrnete ponudnikom storitev. Za dalj časa kot boste vozilo najeli, večji bodo vaši prihranki, saj vam ponudniki nudijo količinski popust za izposojo.

Cena za najem kombija (Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo mesto)?

Okvirna cena za najem kombija se giblje nekje med 35€-65€. Cena je odvisna tudi od tega, kakšen kombi želite najeti, ali je to tovorni ali potniški kombi, koliko sedežev ima kombi ter kakšna je velikost vozila. Najbolje je, da se pred samim najemom kombija pozanimate o ceni pri izbranem ponudniku.  Glede na to, da je Slovenija dokaj majhna država se cene za najem kombijev ne razlikujejo v toliko meri. Vseeno pa je najbolje, da se odločite za ponudnika, ki je čim bližje vašemu domu, saj boste tako prihranili kar največ denarja in poti. Da pa bo vaša izbira lažja, smo vam pripravili nekaj najboljših ponudnikov najema kombija v večjih slovenskih mestih.

AIDA D.O.O., ALOJZ KNEDL S.P., ANA PETKOVSKA S.P., ANILA D.O.O., CCLAN, D.O.O., DEJAN RODELA S.P., DENIAL STOJANOVIĆ S.P., EL SAA, ELVIS ABDIĆ S.P., FIDEBO D.O.O., FRANCI GROS S.P., GRACIJANO RATOŠA S.P., KOMBI NAJEM – OSKAR RENT D.O.O., KRISTJAN MOČNIK S.P., M PORT D.O.O., MARJAN BEZLAJ S.P., MIRKO VUJINOVIĆ S.P., MOJSTER VRAN, ANDREJ VRTIČ, S.P., MORENO KRALJEVIC, S.P., NAJEM VOZIL IN PREVOZ OSEB, KARL DRAVEC, S.P., PREVOZI IN NAJEM VOZIL ROK LIKOVIČ S.P., REBERNIK D.O.O., SAMOSTOJNI AVTOPREVOZNIK BOJAN JANKOVIČ S.P., SELITKO, BORUT HASL, S.P., SELITVENA DEJAVNOST, DANIJEL RIJAVEC S.P., SELITVENI SERVIS LJUBLJANA – KOMBI DOSTAVA, SERVUS D.O.O., SIGE D.O.O., SIMON ZUPIN S.P., STR D.O.O., TECNO TRADE D.O.O., VINKO TRAJKOV S.P.,

Koliko stanejo kombi prevozi (cena)?

Cene za prevoz se razlikujejo glede na dolžino prevoza, velikost kombija (v primeru najema kombija za prevoz oseb torej koliko sedežev ima kombi) ter tudi od drugih značilnosti vozila.

Seveda pa je cena odvisna tudi od izbranega ponudnika, zato je najbolje, da se o točni ceni pozanimate pri izbranem ponudniku, ter si tako zagotovite kar najboljšo možno ponudbo. Prav tako morate biti pozorni na morebitne dodatne stroške, ki bi lahko nastali tudi kasneje, zato se že pred samim najemom dogovorite o vseh podrobnostih, da vas na koncu ne bodo presenetili dodatni stroški. Cena za kombi prevoz se lahko obravnavajo tako po kilometrih, urah in seveda tudi po številu oseb (tu pride v poštev predvsem velikost kombija). Načeloma pa je vseeno, koliko oseb je v kombiju, bo cena ista.

Torej če se vas bo v kombiju, ki ima 12 sedežev peljalo manj ali pa vseh 12, bo cena ista. Seveda pa se bolj splača kombi napolniti, saj je tako nižja cena za posameznika. Poglejmo najprej, kakšne so cene za kombi prevoz po urah. Za 2-4 ure, boste odšteli nekje okrog 25€, 5-8 ur, 23€, 9-12 ur, 21€. Seveda je možno kombi prevoz urediti tudi za dlje časa, pri čemer pa je najbolje, da se o sami ceni pogovorite s ponudnikom, saj vam bo znal sam najbolje povedati o vseh podrobnostih, ki jih morate vedeti pred najemom kombi prevoza. Vidimo torej, da se cena za najem kombi prevoza z večanjem števila ur niža, kar pomeni, da se včasih, če ne vemo za koliko časa bomo kombi prevoz potrebovali, dogovorimo kar za dnevni najem, saj bo tako cena še najnižja.

Cena pa se lahko določi tudi po kilometrini, pri čemer je zgodba podobna kot pri urnih postavkah, daljša kot je razdalja, nižji so stroški goriva. Tako boste za 70-100 km odšteli nekje od 0.70€/km dalje, za 100-200 km od 0,65€/km dalje, za 200-300 km od 0,60€/km, za 300-500 km pa nekje od 0,55€/km dalje. Pri daljših razdaljah pa se o ceni dogovorite z izbranim ponudnikom, ki vam bo znal najbolje svetovati. Vse cene so navedene brez DDV. Upoštevati pa morate tudi dodatne stroške, ki lahko nastanejo ob kombi prevozih, kot so čakalne ure voznika, storitve opravljene ob sobotah, nedeljah, praznikih in izven delovnega časa, pa se računajo po 10% višjih cenah.

Preverite tudi: Prevoz tovora: Cenik, pogosta vprašanja in preverjeni prevozniki blaga

Koliko stane najem tovornega kombija (cena)?

Cene za najem tovornega kombija so odvisne predvsem od velikosti vozila, tehničnih lastnosti vozila (predvsem od porabe goriva). Seveda pa se cene razlikujejo tudi od ponudnika samega. Cene pa so odvisne tudi od raznih dejavnikov. Kot že omenjeno, je torej cena odvisna od potnih stroškov. Pri tem morate upoštevati, da dlje kot bo sam kombi oddaljen od vašega doma, več bencina boste porabili za pot.  Tako pa si boste nakopičili večje stroške.

Tovorni kombiji so odlična rešitev za prevažanje tovora, ki ga ne morete spraviti v vaš avto. Prevoz pa je povsem preprost, saj je dovolj zgolj izpit B-kategorije. Tako ne rabite najemati posebej voznikov, ki bi za vas odpeljali tovor. To lahko namreč storite sami in si s tem prihranite veliko stroškov. To se izkaže za dobro rešitev predvsem v primeru selitev, saj so stroški selitvenih servisov po navadi zelo veliki. V splošnem se cene za najem tovornega kombija gibajo nekje med 30-40€/dan. Kot pri ostalih prevozih, je torej najbolj ugodno, da tovorni kombi najamete kar za cel dan. Tako se ne obremenjujete z uro in s tem, da bi kar najhitreje pripeljali svoj tovor.

Če pa sami ne želite voziti kombija, ali pa nimate izpita B-kategorije, lahko za prevoz poskrbijo tudi poklicni vozniki. S tem boste prihranili veliko stresa in časa, saj marsikdo ne želi voziti kombijev, če s tem nima posebnih izkušenj. Prav tako v primeru, da pride do škode tovora, ki je v vozilu, za vse odgovarja podjetje, pri katerem ste najeli vozilo in voznika. V primeru, da vozilo vozite sami, pa sami odgovarjate za nastalo škodo. Seveda pa je v vsakem primeru dobro skleniti zavarovanje. Tako se zavarujete pred morebitnimi stroški, ki bi lahko nastali ob neprijetnih situacijah.

Koliko stane najcenejši kombi prevoz?

Cene za prevoz s kombijem so dokaj različne.  Na spletni strani omisli.si smo se pozanimali o najcenejšem prevozu s kombijem. Najugodneje vas bo prevoz s kombijem stal od 39€ na dan. Seveda pa so cene odvisne od ponudnikov, kombija, ter časovnega razpona, torej kako dolgo boste potovali s kombijem. Cena pa vključuje prevoz s kombijem, porabljeno gorivo, ter prevoznika, ki vas bo do želene destinacije tudi pripeljal.

Velikokrat na internetu zasledimo cene navidezno ugodnih ponudnikov prevoza s kombijem, vendar moramo biti pri najemu previdni. Velikokrat cena, ki je na spletni strani ponujena, ne vključuje goriva, ter prevoznika. Zato ni vedno najnižja cena na spletu tista, ki jo boste na koncu opravljene storitve tudi plačali. Velikokrat se v ozadju skrivajo stroški, ki jih ponudniki na spletu ne objavijo, vas pa zavedejo, tako da na koncu plačate več, kot bi sicer. Da bi se izognili nepotrebnim stroškom, smo na spletni strani omisli.si zbrali cene različnih ponudnikov po Sloveniji, tako da vam prihranimo čas in denar. Preverite seveda tudi kakšen forum na to temo.

Tako si lahko podrobno ogledate razpon cen, ter razmerja med kakovostjo in ceno ponudnikov za prevoz s kombijem. Strankam želimo zagotoviti, da bodo ob izbiri ponudnikov zadovoljni, ter plačali točno toliko, kot storitev prikazuje. Netransparentnost cen je pogost problem pri najemu prevozov s kombijem, zato je pomembno, da se o najemu vozila, preden se zanj odločimo dobro pozanimamo. Tako se izognemo dodatnim nepredvidljivim stroškom, ter plačamo pošteno ceno, ki jo ponudniki navajajo.

Kdaj je storitev najema kombija v Sloveniji najbolj iskana?

najem-kombija-cenik-povprasevanje-v-Sloveniji
Slovenci največkrat potrebujemo najem kombija v mesecu maju.

Analiza podatkov na Omisli.si in Google iskanj na to temo kaže, da je najem kombija v Sloveniji najbolj iskan v mesecu maju. V primerjavi z drugimi meseci v letu maj izstopa, kar lahko pojasnimo s tem, da je to mesec, ki je poln obveznosti in dogodkov. To je namreč čas, ko se zvrstijo številne poroke, koncerti, itd. Poleg tega je v tem mesecu pogosto iskan najem kombija za prevoz blaga kot je selilno pohištvo, ali nakup pohištva v tujini in dostava na dom, ipd. Namreč narava že postreže z lepim vremenom, ki je primerno za selitve, prenove in obnove stanovanj in drugih objektov. Najmanj pa je najem kombija iskan konec leta, v mesecu decembru.

 


PRIPRAVLJENI ZA NAJEM KOMBIJA?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE IN CENE PREVERJENIH PONUDNIKOV ZA NAJEM KOMBIJA (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER IN DRUGOD PO SLOVENIJI)

 

Pridobite ponudbe za najem kombija


ocena bralcev
5 od 5
Deli prispevek >

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pošljite povpraševanje izvajalcem


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno