fb

Najem avtodoma?

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za najem avtodoma ter pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
258.758
povpraševanj strank
9.192
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za najem avtodoma

Preverjeni ponudniki najema avtodomov
Odhod.si - Logotip
Odhod.si
5,0
(2)
Najem avtodoma
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Svobodno odkrivanje kotičkov sveta, z AVTODOMOM.
Preverjeni ponudnik Izbran že 16 krat

Opis

Je čas za odkrivanja novih kotičkov sveta? Je čas za doživetje utripov različnih mest? Je na vrsti dogodivščina, ki za vedno ostane v spominu?

Da, z avtodomom imate vse to v enem potovanju. Povsem svobodno, lahkotno in preprosto.

Na voljo imamo 6 različnih AVTODOMOV po ugodni ceni, najbolj ustrezen že čaka na vas.

CENIK:
Cene za najem avtodoma že od 90€/dan, izven glavne sezone.

LOKACIJA, KJER SE AVTODOM PREVZAME:
Avtodom lahko prevzamete v Grosuplju,
izven sezone po predhodnem dogovoru in proti plačilu pa tudi drugje po Sloveniji ali v sosednjih mestih.

Svoj avto lahko v času najema pustite tudi na kraju prevzema avtodoma, o čemer nas predhodno obvestite.

Naše poslanstvo je, da vam omogočimo čudovito izkušnjo svobodnega potovanja z avtodomom.

Izkoristite priložnost za super dogodivščino, zdaj.
Kontaktirajte nas, da se vaša izkušnja lahko začne.

Kako smo drugačni

Jasen dogovor, ki ohranja čudovitost izkušnje.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Najem avtodoma
Lokacija
Luče 48A, 1290 Grosuplje

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 2 uporabnikov.
  • Klemen S. 11. Jan. 2023
  • Preverjena ocena

Zelo korektni in prijazni.

  • Grega H. 28. Maj. 2020
  • Preverjena ocena

Odlicno in kvalitetno opravljeno delo po konkurencni ceni.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za najem avtodoma je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2023. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za najem avtodoma in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja za najem avtodoma

Kakšen avtodom najeti? Alkoven, integriran ali polintegriran avtodom?

Različni tipi avtodomov se med sabo razlikujejo po dolžini vozila, notranji razporeditvi, izoliranosti ter dodatkih.

ALKOVEN AVTODOM Z MANSARDO: V našem koncu sveta je to eden izmed najbolj priljubljenih tipov avtodoma. Vključuje eno ležišče za dve osebi nad vozniško kabino, skupno pa imajo med 4-7 ležišč. Spredaj nad voznikom imajo od zunaj vidno izboklino, ki jo imenujemo alkoven. Pri teh vozilih je poraba goriva 1-2 l višja.

POL-INTEGRIRANI AVTODOM: ima bivalni prostor delno integriran v kabino. Nad ni dodatnega ležišča. Sprednje ležišče se tako spusti iz stropa, kar pomeni, da je ožje. Pol-integrirani avtodomi sprejmejo navadno do 5 oseb, njihova ključna prednost pa je bolj odzivna in hitrejša vožnja in nižja poraba goriva. So tudi malenkost nižji, kar pomaga pod mostovi in v garažah.

INTEGRIRANI AVTODOM: To je najbolj luksuzni avtodom. Kar pomeni, da so malo dražji za najem. Šasija je povezana s kabino. Prednost je dobra aerodinamičnost, izkoristek prostora, superiorna izolacija ter udobje nasploh. Ti avtodomi so načeloma težji, kar pomeni, da je njihova nosilnost nižja. Večinoma so registrirani za 4 osebe.

CAMPER VAN (KOMBI AVTODOM): Camper vani so zelo priljubljeni in velikokrat predstavljajo to, kar si judje zamišljamo pod besedo avtodom. Takšni camperji imajo navadno dvignjeno streho in podaljšan zadek, ki nudi več prostora.

V AVTODOM PREDELAN TOVORNJAK ALI AVTOBUS: Teh v naših koncih skorajda ni. Gre za največja vozila, ki jih lahko opredelimo kot avtodom. Ponekod jih uporabljajo  kot premične pisarne, športniki in glasbeniki pa jih uporabljajo ko so na poti. Seveda pa so lahko tudi luksuzne družinske trdnjave.

PICK-UP AVTODOM: Manjši tip avtodoma, ki ga navadno uporabljajo kot spalni prostor tisti, ki so občasno na terenski poti ali na počitnice vzamejo seboj še šotor.

POČITNIŠKE PRIKOLICE:  Sicer prikolico ne moremo povsem uvrstiti med avtodome, a je njihov osnovni namen enak. Gre torej za mobilni bivalni prostor.

Kako udobno je bivanje in potovanje v avtodomu?

Ob najetju avtodoma boste prejeli top ohranjen avtodom, saj so najeti avtodomi navadno stari od nekaj mescev do nekaj let. Zdaj pa, kako je udobno bivanje in premikanje / potovanje? Vožnja z avtodomom je precej udobna, sploh za voznika. Če ste se vajeni dosti premikati na oddihu, je to prava pot. Tudi, vsak dan opraviti checkin in check out ni ravno prijetno. Z avtodomom je to precej lažje.

Celo, gre za eno tistih stvari... Ko enkrat preizkusite avtodom počitnice, se boste k temu vračali in celo prepričevali druge, naj preiskusijo.

Super priročna lastnost je to, da imate lastno kopalnico in stranišče vedno pri roki. In ne, to nič ne smrdi. Pozabite na javne WCje. To je lahko dober argument sploh v post-korona situaciji.

Če pogledamo spanje, je neprecenljivo  spati vedno v isti postelji. V svoji, preverjeno čisti posteljnini. 

Glede shrambe pa... Nihče ne mara pakirati. Še najmanj pa se odrekati ob pakiranju. V avto, na letalo, na avtobus, itd… ne spravite prav veliko prtljage. Zato morate delati selekcijo. Predvsem dame vedo, o čem govorim. No, v avtodomu je prostora za shranjevanje ogromno, tako da boste lahko s sabo vzeli, kar vam srce poželi. Kolesa, mize, obleke, športno opremo, … In ja, HLADILNIK! Sveža zaloga hrane, mrzlo pivo… Jp.

Ali je avtodo0m primeren za družine?

Predvsem za otroke je najem avtodoma verjetno najboljša ideja. To bo eno tistih doživetij, ki si ga bodo zapomnili za vedno. Vožnja mimo dih jemajoče narave, dolgi pogovori, hitri postanki. Zakaj se ne bi parkirali in malo prekolesarili. Ali pa zakurili ognja in nekaj pojedli na žaru? To je res kakovosten čas, ki ga boste preživeli s svojo družino.

Samo na postajališčih in v kampih boste v situaciji, ko se boste lahko hitro znašli med resnimi somišljeniki. Pogovor steče in hitro se spletejo še dolgoletna prijateljstva. Ali pa si popestrite večer z izmenjavanjem zgodb.

Domače živali?Ja, vem, težko je najti apartma, ki bo vesel vašega kosmatinca. No, roko na srce, tudi ob najemu avtodoma, morate biti pozorni na to, če so hišni ljubljenčki dovoljeni. Če so, vzemite psa s sabo. Tudi on bo vesel novih krajev. In vaše družbe.

Za koliko dni lahko najamete avtodom?

Večina ponudnikov za najem avtodoma nima omejitev glede števila dni najema. Kvečjemu obstaja omejitev glede minimalnega števila dni izposoje. Navadno se avtodomi oddajajo pet-pet.

Kako poteka prevzem avtodoma in kako je s parkiranjem avtomobila v času izposoje?

Večina ponudnikov ima urejeno parkirno mesto za vaš avtomobil, tako da je izposoja avtodoma res udobna. Po službi se v petek zapeljite s svojim avtom do ponudnika, presedite in poberite družino ali prijatelje ter se odpravite novim doživetjem naproti...

Kako je z nosilci za kolesa, kamp mizo in stoli ter drugo dodatno opremo?

Večina ponudnikov najema avtodomov omogoča tudi najem dodatne opreme, kot denimo: detektor plina, dodatne kemikalije in plinska jeklenka, električno ali navadno kolo ali skiro, navigacijska oprema, inverter (pretvornik 220V <> 12V), kuhinjsko posodo, SUP oprema, nosilci za kolesa, otroška lupinica ali otroški avtosedež za prevoz dojenčkov in otrok, kamping oprema (stoli, mize, žar, otroški stolček za hranjenje, …), otroški sedež za kolo, posteljnina, brisače, snežne verige, spalne vreče, šotori, viseče mreže in še bi lahko naštevali.

Ali je dovoljen prehod meje z avtodomom?

Skoraj vedno da, a za vsak slučaj vprašajte ponudnika, ki vam bo avtodom izposodil. Te dni je treba biti namreč pozoren bolj na Covid ukrepe v posameznih državah kot na omejitve, ki bi vam jih postavil ponudnik. 

Ali lahko med vožnjo z avtodomom ležimo v postelji?

Ne. Zaradi varnostnih razlogov je med vožnjo ležanje ali sprehajanje po avtodomu strogo prepovedano. Potniki morajo biti privezani z varnostnim pasom.

Ali ima avtodom lastno elektriko?

Da. A bodite pozorni na stanje nametosti tako v akumulatorju motorja, kot tudi morebitnemu alternativnemu akumulatorju. Sploh če uporabljate hladilnik, klimo, itd...

Če ste parkirani za dalj časa, potem se vselej vsaj trikrat tedensko priklopite na zunanji električni vir. Če pa skoraj vsaki dan potujete, pa se bo baterija polnila samodejno. Vedite, da 220V naprave ne delujejo brez inverterja, kadar niste priključeni na zunanji vir elektrike. 

Kako je s sanitarno in odpadno vodo?

Avtodom vedno prejmete napolnjenega s svežo vodo, navadno cca 100l. Kar pa ob rednem tuširanju hitro izpraznete, zato bo potrebno vodni kontejner napolniti v kampu, PZA (parkirišču za avtodome) ali na bancinski črpalki. Glede kvalitete vode za kuhanje ali umivanje se posvetujte s ponudniki. Navadno je voda primerna za oboje.

V kakšne stanju moram vrniti avtodom?

V takšnem, kot ste ga prejeli. Zaželjeno je, da je ob vrnitvi avtodom relativno čist, nujno pa je izprazniti odpadno vodo, WC kaseto in morebitno drugo najeto opremo.

Koliko morate biti stari, da bi lahko najeli avtodom?

Načeloma velja, da morate biti za najem avtodoma starejši od 21 let in imeti veljavno vozniško dovoljenje (B kategorija) vsaj 3 leta. 

Za koliko ljudi je avtodom?

Večina avtodomov je dizajniranih za družine, kar pomeni, da se lahko z njim pelje 2-8 ljudi, v povprečju pa so avtodomi za izposojo narejeni za 4-6 oseb. Obstajajo seveda tudi izjeme. 

Kaj so to stroški prevzema avtodoma?

Veliko ponudnikov za najem avtodoma zaračunajo obvezne stroške prevzema, ki navadno znašajo med 100 in 200 €. V to ceno so vključeni stroški, kot so kemikalije za WC, plin za kuhanje, uporabnina vinjete, končno čiščenje, ter birokracijo, ki nastane ko se avtodom odda oziroma prevzame.

Kako popularen je najem avtodoma v Sloveniji?

Zelo. In predvideva se, da bo vedno bolj, zato se splača avtodom bookirati vsaj mesec dni vnaprej.

Pomagali vam bomo najti pravega ponudnika za najem avtodoma

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.