fb

Najem kombija

Najem kombija? Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za najem kombija ter pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
314.256
povpraševanj strank
11.405
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za najem kombijev

Preverjeni ponudniki za najem kombijev
Kombi Center AS - Logotip Zlati partner
Kombi Center AS
5,0
(1)
Odkup rabljenih vozil · Prevoz blaga · Selitvene storitve · Najem vozil · Najem avtomobilov · Najem kombijev · Poročni prevozi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
NAJEM KOMBIJA, PREVOZ OSEB, RENT A CAR, SELITVE, NAJE
Preverjeni ponudnik Izbran že 10 krat

Opis

KOMBI CENTER AS
vam pomaga na vaši poti!

Nudimo vam:

Najem kombija

Prevoz oseb

Rent-a-car

NAJEM KOMBIJA z ali brez voznika

Najem avtomobila

prevoz oseb / transferji / VIP prevozi oseb

organiziranje izletov

najem opreme (strešni kovčki, navigacija ...)

prevozi na/iz letališča

KOMBI CENTER AS - najem kombijev, avtomobilov in prevoz oseb

Kako smo drugačni

 • Kvalitetna opravljena storitev, nova, redno servisirana in
  očiščena vozila.
 • Imamo licenco za opravljanje prevozov potnikov, izkušeni in
  urejeni vozniki.
 • Ugodne cene
 • Profesionalen odnos do strank
Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://www.prevozi-likovic.si/
Storitve
Odkup rabljenih vozil (Rabljeno, Karambolirano, Poškodovano / pokvarjeno, Novo), Prevoz blaga (Letalski prevoz, Ladijski prevoz, Cestni prevoz, Železniški prevoz), Selitvene storitve (Po Sloveniji, Mednarodna selitev), Najem vozil (Najem jadrnice, čolna, plovila, Najem električnega kolesa, Najem športnega avtomobila, Najem tovornjaka, Najem traktorja, Najem bagra, Najem luksuznih vozil), Najem avtomobilov, Najem kombijev, Poročni prevozi (Avtobus / kombi, Kočija, Ladja / čoln, Limuzina, Motor / kolo, Oldtimer / retro poročna vozila, Prestižno vozilo)
Lokacija
Preserje
Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 1 uporabnika.
Prijaznost:
[5,0]
Razmerje cena/kvaliteta:
[5,0]
Kvaliteta storitve:
[5,0]
Hitrost in odzivnost:
[5,0]
 • Sreten T. 29. Sep. 2023
 • Preverjena ocena

Prijazen, priden in hiter. Boljsega ni.

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za najem kombijev je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2024. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za najem kombijev in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja za najem kombijev

Koliko stane najem kombija?

Če ste se kdaj spraševali, koliko stane najem kombija, vam lahko povemo, da cena najema kombija praviloma ni fiksna, saj je ta odvisna od več dejavnikov. Med najpomembnejšimi so velikost kombija, čas najema, število prevoženih kilometrov ter različne dodatne storitve, kot so avtopralnica, zavarovanje in podobno.

Cene za najem kombijev se na trgu razlikujejo in se gibljejo v razponu med nekaj deset in nekaj sto evri na dan. Pri izbiri pravega kombija za vaše potrebe si velja vzeti čas in primerjati ponudbe različnih ponudnikov, saj lahko tako prihranite precej denarja. Najlažje to storite tako, da oddate brezplačno povpraševanje na Omisli.si/najem-kombija.

Po navadi je najem kombija zelo enostaven postopek, saj lahko kombi rezervirate preko spleta ali preko telefona. Pri tem je pomembno, da podate čim več podrobnosti o vaših potrebah, da bo ponudnik najema lahko pripravil ustrezno ponudbo glede na vaše želje in potrebe.

V končno ceno najema kombija se ponavadi vštevajo tudi stroški goriva in morebitne cestnine, zato je priporočljivo, da se vnaprej dogovorite o vseh podrobnostih in morebitnih dodatnih stroških, ki lahko občutno vplivajo na skupno ceno najema.

Za koliko časa lahko najamem kombi?

Pri najemu kombija se lahko čas najema giblje od nekaj ur do nekaj dni ali celo več tednov. Tako je odvisno od vaših potreb in želja. Nekateri ponudniki kombijev omogočajo tudi daljši najem za potrebe selitve ali večdnevnih dogodkov.

Glede na to, da se cena najema kombija ponavadi izraža na dnevni ravni, je pomembno, da dobro premislite o tem, koliko časa ga dejansko potrebujete in koliko prevoženih kilometrov pri tem predvidevate. Tako se lahko izognete nepotrebnim stroškom, saj bo dolgotrajnejši najem kombija vsekakor prinesel nekoliko nižjo ceno na dan.

Preden pa se odločite za najem kombija, se prepričajte, da imate vse potrebne dokumente in vozniško dovoljenje ustrezne kategorije. Običajno morate biti stari najmanj 21 let s vsaj 2 leti izkušenj vožnje.

Po končanem najemu pa ne pozabite vrniti kombija v dogovorjenem času ter stanju, kot ste ga prevzeli. Na ta način se lahko izognete dodatnim stroškom in tudi ohranite dober odnos s ponudnikom najema.

Kakšno velikost kombija lahko najamem?

Velikost kombija, ki ga lahko najamete, je odvisna od vaših potreb in števila potnikov. Običajno so na voljo kombiji različnih velikosti, ki imajo lahko od 5 do 9 sedežev. Obstajajo tudi večji kombiji s 12 ali več sedeži, ki so primerni za prevoz večjih skupin ljudi.

Poleg števila sedežev je pomembno tudi vprašanje prostornosti. Pri prevozu prtljage, opreme ali drugih predmetov je pomembno, da kombi ponuja dovolj prostora. V ta namen so na voljo kombiji s prostornimi tovornimi prostori, ki pa so običajno manjši po številu sedežev.

Pri izbiri velikosti kombija je pomembno tudi razmisliti o prevoženih kilometrih in vrsti terena, ki ga boste prevozili. Za daljše razdalje in zahtevnejši teren je priporočljivo izbrati večji in močnejši kombi, saj bo ta zagotovil več udobja in varnosti.

Ne glede na velikost kombija, ki ga izberete, se prepričajte, da ima urejeno zavarovanje in redno vzdrževanje. Poleg tega je pomembno, da preverite, ali je kombi opremljen z vsemi potrebnimi varnostnimi sistemi, kot so zavorni sistem ABS, ESP, varnostni pasovi in podobno.

V kolikor imate posebne želje glede opreme ali dodatnih storitev, kot so na primer otroški sedeži ali navigacija, se pred najemom kombija pozanimajte, ali so na voljo v izbranem vozilu ali pa jih lahko doplačate.

Zaključno, pri izbiri velikosti kombija se je smiselno posvetovati s strokovnjaki ali preveriti mnenja drugih uporabnikov, saj vam to lahko pomaga pri odločitvi za pravo velikost kombija za vaše potrebe.

Koliko let moram biti star, da lahko najamem kombi?

Za najem kombija je potrebno izpolnjevati nekatere zakonske zahteve, med katerimi je tudi starostna omejitev. Najemniki morajo biti v skladu z zakonom o varnosti cestnega prometa stari najmanj 21 let in imeti veljavno vozniško dovoljenje kategorije B vsaj dve leti. Potrebno je tudi znati odgovorno ravnati s prevoznim sredstvom ter upoštevati cestno-prometne predpise in varnostne ukrepe.

Ali za najem kombija potrebujem zavarovanje?

Da, za najem kombija je potrebno imeti primerno zavarovanje, saj je to pomembna zaščita pred nepredvidenimi stroški. Večina ponudnikov kombijev v Sloveniji vključuje obvezno zavarovanje odgovornosti za škodo, ki jo lahko povzročite drugim udeležencem prometa, vendar pa je priporočljivo, da preverite tudi možnost doplačila za dodatna zavarovanja.

Med najbolj priljubljenimi dodatnimi zavarovanji pri najemu kombijev je gotovo kasko zavarovanje, ki vam nudi zaščito pred morebitnimi škodami na vozilu. Kasko zavarovanje vam omogoča, da se izognete visokim stroškom za popravilo vozila v primeru poškodb zaradi nesreče, kraje ali vandalizma.

Poleg kasko zavarovanja pa lahko dobite tudi zavarovanje pnevmatik in stekel, ki je še posebej priporočljivo pri najemu kombijev, saj so pnevmatike in stekla vozila pogosto izpostavljena visokim obremenitvam.

Vsekakor je priporočljivo, da se pred najemom kombija pozanimate o pogojih zavarovanja in preverite, kakšne so morebitne omejitve in izključitve v primeru škode. Na ta način se lahko izognete neprijetnim presenečenjem in zagotovite najboljšo zaščito za sebe in vozilo.

Kaj moram imeti s seboj, ko najamem kombi?

Ko najamete kombi, je pomembno, da s seboj prinesete veljavno vozniško dovoljenje kategorije B, saj je to eden izmed pogojev za najem vozila. Poleg tega je priporočljivo, da imate s seboj tudi osebni dokument, kot je osebna izkaznica ali potni list, saj se lahko zgodi, da bodo pri najemu vozila zahtevali tudi to.

Poleg dokumentov pa je pomembno, da pred najemom kombija preverite, ali ima vozilo vse obvezne pripomočke, kot so trokotnik, komplet prve pomoči, orodje za menjavo pnevmatik in podobno. V primeru, da vozilo nima teh pripomočkov, se obrnite na najemodajalca in zahtevajte, da jih zagotovi pred oddajo vozila.

Če prevažate potnike je pomembno, da imate s seboj tudi ustrezno opremo, kot so otroški sedeži, če prevažate otroke ali dojenčke.

Pri prevozu prtljage je pomembno, da upoštevate težo in dimenzije tovora, saj lahko v nasprotnem primeru povzročim dodatno obremenitev vozila, kar lahko vpliva na varnost in učinkovitost vožnje ter povzroči dodatne stroške za popravilo vozila.

Za konec je priporočljivo, da pred najemom kombija naredite pregled vozila, da ugotovite morebitne poškodbe, praske ali druge pomanjkljivosti. S tem se lahko izognem kasnejšim nesporazumom in nepotrebnim stroškom ob oddaji vozila. To najbolje storite tako, da z mobilnim telefonom fotografirate vse vidne poškodbe na vozilu.

Kako plačam najem kombija?

Običajno je plačilo najema kombija mogoče opraviti na več načinov, odvisno od ponudnika storitev.

Ena izmed najbolj pogostih možnosti je gotovinsko plačilo. V tem primeru najemnik plača najem v gotovini ob prevzemu ali vrnitvi vozila. Nekateri ponudniki storitev najema kombijev sprejemajo tudi plačilo s karticami, a je to bolj izjema kot pravilo.

Včasih se najem kombija plača vnaprej. To pomeni, da najemnik pred prevzemom vozila plača določeni znesek, ki pokriva najem avtomobila za določeno obdobje. V primeru, da najemnik vozila vrne predčasno ali če je z najetim vozilom karkoli narobe, velja preveriti pogoje vračila denarja.

Pomembno je izpostaviti, da cena najema kombija ni odvisna le od samega najema vozila, temveč tudi od številnih drugih dejavnikov, kot so dolžina najema, vrsta vozila, dodatna oprema in zavarovanja, število voznikov ter število prevoženih kilometrov. Zato se velja pred samim najemom dobro pozanimati o cenah in pogojih z oddajalcem vozila.

Vsekakor pa je najem kombija enostaven in udoben način prevoza tako posameznikov kot skupin ljudi ali tovora. Pred izbiro storitve najema kombija pa velja preveriti tudi možnosti plačila, da se izognete neprijetnim presenečenjem in zagotovite uspešno in brezskrbno izvedbo vašega potovanja ali prevoza.

Ali lahko najamem kombi s prikolico?

Pri najemu kombija se pogosto pojavi tudi vprašanje, ali je mogoče najeti kombi s prikolico. Odgovor je odvisen od posameznega ponudnika storitev. Nekateri ponudniki omogočajo najem kombija s prikolico, medtem ko drugi tega ne nudijo.

Najem kombija s prikolico je lahko zelo uporaben pri prevozu velikih kosov tovora ali pa v primeru selitve, ko je potrebno prepeljati veliko pohištva ali drugih predmetov. Pri najemu kombija s prikolico je pomembno upoštevati, da se vozilo zaradi prikolice obnaša drugače, saj ima večjo dolžino, višino in širino. Zato je pri vožnji potrebna posebna previdnost, še posebej pri manevriranju na ozkih ali zahtevnih cestah.

Pri najemu kombija s prikolico je pomembno preveriti, ali ima vozilo ustrezno homologacijo za vleko prikolice in ali ima prikolica veljavno prometno dovoljenje. Poleg tega je potrebno upoštevati tudi omejitve, ki jih določa zakonodaja, glede dovoljene teže prikolice, dolžine vožnje ter hitrosti vožnje.

Pri najemu kombija s prikolico je prav tako pomembno upoštevati pogoje zavarovanja, saj se lahko pri prevozu z višjo težo in večjo dimenzijo pojavijo tudi večja tveganja za morebitne poškodbe vozila ali tovora. Zato je dobro imeti ustrezno zavarovanje, ki bo v primeru škode krito tudi prevoženo zaračunano razdaljo.

Ali lahko najamem kombi s strešnim prtljažnikom?

Najem kombija s strešnim prtljažnikom je odvisen od posameznega ponudnika storitev.

Strešni prtljažnik je zelo praktičen dodatek za prevoz večjih kosov prtljage ali drugih predmetov, ki presegajo prostornost vozila. Pri najemu kombija s strešnim prtljažnikom je potrebno upoštevati, da se vozilo obnaša drugače, saj ima višjo točko težišča. Zato je pri vožnji potrebna posebna previdnost, še posebej pri vožnji v ovinkih in na neenakomernih cestah.

Pred najemom kombija s strešnim prtljažnikom je pomembno preveriti, ali ima vozilo ustrezno homologacijo za namestitev prtljažnika in kakšna je največja dovoljena teža obremenitve. Pomembno je tudi, da se prtljažnik pravilno namesti in pritrdi, da ne pride do morebitnih poškodb vozila ali nevarnosti za druge udeležence v prometu.

Poudariti je treba, da cena najema kombija s strešnim prtljažnikom ni odvisna le od samega najema vozila, temveč tudi od drugih dejavnikov, kot so dolžina najema, vrsta vozila, dodatna oprema in zavarovanja, število voznikov ter število prevoženih kilometrov.

Ali lahko najamem kombi s prtljažnikom za snowboard/smuči?

Pri najemu kombija za prevoz smučarske opreme ali snowboarda je izbira pravega vozila ključnega pomena. Najem kombija s prtljažnikom za smučarsko opremo ali snowboard je na voljo pri večini ponudnikov storitev. Pri izbiri takšnega vozila je pomembno, da ima dovolj prostora in je opremljeno z ustrezno opremo za prevoz smučarske opreme ali snowboarda.

Prtljažnik za smučarsko opremo ali snowboard je na vozilu običajno nameščen na strehi in omogoča varno prevoz opreme, ne da bi ta ovirala prostor znotraj vozila. Pri najemu kombija s prtljažnikom za smučarsko opremo je potrebno upoštevati, da ima takšna vozila običajno višje cene najema, saj zahtevajo posebno opremo in skrbno ravnanje.

Pri najemu kombija s prtljažnikom za smučarsko opremo ali snowboard je pomembno preveriti, ali ima vozilo ustrezno homologacijo za namestitev prtljažnika ter ali je prtljažnik primeren za prevoz vaše opreme. Pri namestitvi smučarske opreme ali snowboarda na strešni prtljažnik je pomembno, da se slednji pravilno pritrdi, da ne pride do morebitne škode.

Poleg tega je pri najemu kombija s prtljažnikom za smučarsko opremo ali snowboard pomembno paziti na omejitve glede hitrosti vožnje ter dolžine vožnje, saj te omejitve določa zakonodaja. Prav tako je potrebno upoštevati pogoje zavarovanja in se primerno zavarovati pred morebitnimi poškodbami na smučarski opremi ali snowboardu ter vozilu.

Ali lahko najamem kombi z otroškim sedežem?

Pri najemu kombija je pomembno poskrbeti tudi za varnost potnikov. Če se odpravljate na pot z otroki, je nujno zagotoviti ustrezno otroško varnostno opremo, kot je otroški sedež. Veliko ponudnikov storitev najema kombijev nudi tudi opcijo najema otroškega sedeža, vendar je potrebno preveriti, ali je ta opcija na voljo pri konkretnem ponudniku.

Otroški sedež mora biti primeren starosti, velikosti in teži otroka, ki bo v njem sedel. Pri izbiri sedeža morate upoštevati tudi, ali gre za novorojenčka, dojenčka, malčka ali starejšega otroka. Poleg tega je pomembno, da je sedež homologiran in ustreza varnostnim standardom.

V Sloveniji zahteva zakonodaja, da morajo biti otroci v vozilih do višine 150 cm vedno pripeti s primerno varnostno opremo, ki ustreza njihovi starosti in teži. Kljub temu, da v kombijih velja svoboda gibanja med vožnjo, je varnost na prvem mestu. Zato je pomembno izbrati pravi otroški sedež, ki bo vašemu otroku zagotovil udobje in varnost.

Pri najemu kombija z otroškim sedežem je pomembno preveriti, ali je sedež pravilno nameščen in pritrjen v vozilu, saj nepravilna namestitev lahko ogrozi otrokovo varnost. Pred odhodom na pot je priporočljivo preveriti tudi, ali sedež deluje pravilno in ali so vsi deli sedeža na svojem mestu.

Najem kombija z otroškim sedežem je priporočljiv tudi za tiste, ki imajo otroke na obisku ali se odpravljajo na izlet s prijatelji, ki imajo otroke. Na ta način boste zagotovili varnost in udobje otrok, pa tudi mirno in brezskrbno vožnjo za vse potnike.

Ali lahko k najemu kombija dodam dodatnega voznika?

Pri najemu kombija je običajno možno dodati dodatnega voznika, vendar pa je to odvisno od ponudnika storitev. Dodatni voznik je lahko koristna opcija, še posebej za dolge poti in vožnje v tujino, kjer si lahko vozniki izmenjujejo vožnjo in se spočijejo med vožnjo.

Preden se odločite za dodajanje dodatnega voznika, je potrebno preveriti, kakšne so omejitve in pogoji ponudnika storitev. Nekateri ponudniki zahtevajo doplačilo za dodatnega voznika, drugi pa ga vključujejo v standardno ponudbo. Prav tako je potrebno upoštevati omejitve glede starosti in vozniškega izpita, saj nekateri ponudniki storitev zahtevajo, da ima dodatni voznik vsaj dve leti vozniškega izpita in določeno starostno omejitev.

Pri najemu kombija z dodatnim voznikom je prav tako pomembno, da se vsak voznik dodobra seznani z vozilom, saj lahko to prepreči morebitne nesreče ali poškodbe na vozilu. Poleg tega je potrebno upoštevati omejitve glede števila voznikov, saj vsako vozilo lahko ima le omejeno število registriranih voznikov.

Pri najemu kombija z dodatnim voznikom je potrebno tudi preveriti omejitve glede števila prevoženih kilometrov, saj nekateri ponudniki storitev določajo količino kilometrov, ki jih lahko prevozite brez doplačila. Prav tako je potrebno upoštevati pogoje zavarovanja, saj lahko poškodbe na vozilu ali v primeru nesreče povzročijo finančno breme za najemnika vozila.

Kakšna je politika glede goriva pri najemu kombija?

Pri najemu kombija se običajno zahteva, da ga vrnete s polnim tankom goriva. To pomeni, da morate pred vrnitvijo vozila vrniti gorivo na raven, ki je bila ob prevzemu vozila. Vendar pa se politika glede goriva pri najemu kombija lahko razlikuje glede na ponudnika storitev.

Pri nekaterih ponudnikih se lahko dogovorite za plačilo za gorivo vnaprej, pri čemer boste imeli poln tank ob prevzemu vozila in ga boste morali vrniti praznega. To lahko olajša načrtovanje in omogoči, da se izognete iskanju bencinske črpalke pred vrnitvijo vozila.

Pri drugih ponudnikih lahko plačate tudi za gorivo po porabi, kar pomeni, da boste morali gorivo doplačati pred vrnitvijo vozila glede na prevožene kilometre in porabljeno gorivo. V tem primeru je pomembno spremljati porabo goriva, da se izognete nepotrebnim stroškom.

Prav tako je pomembno upoštevati, kakšno gorivo zahteva vozilo, saj nekateri kombiji zahtevajo dizelsko gorivo, medtem ko drugi uporabljajo bencin. Pred prevzemom vozila je priporočljivo preveriti vrsto goriva in se prepričati, da imate dovolj denarja za doplačilo goriva, če bi prišlo do napačne vrste goriva.

V kolikor se vozilo vrne z manj goriva, kot je bilo ob prevzemu, se lahko ponudnik storitve odloči za dodatno doplačilo za gorivo ali za obračunavanje kazni. Zato je pomembno upoštevati politiko glede goriva pri najemu kombija, da se izognete neprijetnim presenečenjem ob vračilu vozila.

Kakšno je pravilo glede števila prevoženih kilometrov pri najemu kombija?

Pri najemu kombija je pomembno upoštevati pravila glede števila prevoženih kilometrov. Ponudniki storitev običajno določijo omejitev kilometrov, ki jih lahko prevozite brez doplačila. Če presežete to omejitev, boste morali doplačati za vsak dodatni prevoženi kilometer.

Omejitev kilometrov je lahko določena na dnevni ali tedenski ravni. Na primer, najem kombija za en dan vključuje omejitev prevoženih kilometrov, ki običajno znaša od 100 do 200 kilometrov. Pri najemu za en teden pa omejitev navadno znaša od 500 do 1000 kilometrov.

Pomembno je upoštevati, da se lahko omejitev kilometrov razlikuje glede na ponudnika storitev. Poleg tega nekateri ponudniki dopuščajo možnost dodatnega kilometra po posebni ceni, medtem ko drugi ponujajo to možnost samo ob drugačnih pogojih, kot na primer ob najemu vozila za daljši časovni interval.

Pozornost je potrebno nameniti tudi temu, kaj se zgodi, če prekoračite omejitev kilometrov. Večina ponudnikov storitev bo zaračunala dodatni znesek za vsak prevoženi kilometer nad omejitvijo. Višina dodatnega zneska je odvisna od ponudnika in pogodbenih določil. V nekaterih primerih lahko znesek znaša tudi do nekaj evrov na kilometer, zato je priporočljivo voziti previdno in paziti na omejitev kilometrov.

Glede na omejitev kilometrov je potrebno tudi načrtovati pot, tako da se izognete nepotrebnim dodatnim kilometrom. Pred načrtovanjem poti je priporočljivo preveriti, ali vključuje dodatne stroške, kot so plačila za cestnine in parkirišča, ki lahko povečajo število prevoženih kilometrov.

V primeru, da potrebujete kombi za daljši čas, je smiselno izbrati ponudnika storitev, ki ima neomejeno kilometražo. To vam omogoča, da se izognete dodatnim stroškom tudi pri daljših potovanjih.

Skupno število prevoženih kilometrov lahko preverite tudi s pomočjo digitalnih pripomočkov, kot so GPS naprave in mobilne aplikacije. Te vam omogočajo, da spremljate razdaljo in razpoložljivost goriva ter tako načrtujete pot in preverjate omejevanje porabe goriva.

Zaradi pomanjkanja pozornosti k omejitvi kilometrov lahko prekoračite področje skrbi ponudnika in to lahko privede do finančnih kazni ali dodatnih stroškov. Zato je vedno dobro preveriti omejitev kilometrov in se točno zavedati, kateri stroški so vključeni v cenik storitve preden se odločite za najem kombija.

Kaj se zgodi, če poškodujem najeti kombi?

Najem kombija je zelo priročna rešitev za prevoz na daljših potovanjih ali selitev, vendar pa lahko pride do nepredvidenih situacij, kot je nesreča ali poškodba vozila. V takem primeru je pomembno vedeti, kako postopati.

Najprej je treba poudariti, da je najem kombija navadno povezan tudi z varščino, ki jo ponudnik storitve zaračuna pri najemu. To je zagotovilo, da bo vozilo vrnjeno v istem stanju kot ob prevzemu. V primeru poškodbe vozila ali drugih težav, ponudnik storitve lahko zahteva odškodnino iz tega zneska.

V primeru poškodbe vozila je potrebno takoj obvestiti ponudnika storitev, ki vam bo povedal, kako ravnati v takih primerih. Ponudnik storitev bo naredil zapisnik o poškodbi in sprejel ustrezne ukrepe za popravilo vozila, če poškodba ni prehuda.

V primeru resnejše poškodbe, ki lahko vpliva na varnost vozila, ponudnik storitev najprej preveri, ali je vozilo še varno za uporabo. V primeru, da ni, lahko zahteva, da se vozilo takoj vrne, tudi če to pomeni, da se mora potovanje prekiniti. V takšnem primeru boste o povračilu stroškov obveščeni naknadno.

Če poškodbe ne povzročite vi, ampak drugi voznik, se morate izmenjati z njim podatke o vozilu in osebnimi podatki. V takšnem primeru morate obvestiti tudi ponudnika storitve, ki vam bo dal natančna navodila za postopek.

Če ne pride do nesreče, temveč do manjše poškodbe, kot je na primer poškodba ogledala ali prasko na karoseriji, morate o tem obvestiti ponudnika storitve. Ta vam bo povedal, kakšno nadomestilo bo potrebno plačati. Nadomestilo se razlikuje glede na to, koliko poškodbe je nastalo in kako hudo poškodbo je potrebno popraviti.

V primeru, da je poškodba nastala zaradi kraje ali vandalizma, morate ukrepati tako, da pokličete policijo in seveda najemnika storitve.

Če ne boste obvestili ponudnika storitve o poškodbi ali nesreči, lahko to povzroči dodatne težave in stroške. Zato je najbolje, da se v primeru kakršnih koli težav takoj obrnete na ponudnika storitve in upoštevate njegova navodila.

Kaj je mišljeno kot najem kombija?

Najem Kombija je storitev, kjer stranka najame kombi za prevoz potnikov ali tovora.

Kateri so različni tipi kombijev, ki jih lahko najamem?

Na voljo je širok izbor kombijev za različne potrebe, od manjših kombijev za nekaj potnikov pa vse do velikih kombijev za več potnikov.

Večinoma kombi najejmo za selitev, tako da je najbolje, da se s ponudnikom pogovorite o tem kaj točno morate seliti in kako daleč ter koliko ljudi vam bo pri tem pomagalo.

Kaj je vključeno v najem kombija?

Običajno je v ceno najema kombija vključen kombi in osnovno zavarovanje. Stranke lahko po želji doplačajo za dodatna zavarovanja ali druge storitve.

Kaj se zgodi v primeru okvare ali nesreče?

V primeru okvare ali nesreče pokličite ponudnika, ki vam je oddaj kombi.

Kakšni so pogoji najema kombija?

Za najem kombija morate biti star vsaj 18 let, mnogi ponudniki pa zahtevajo starost vsaj 21 let in 3-5 let vozniškega izpita.

Kako lahko rezerviram najem kombija?

Rezervacijo lahko opravite preko spletne strani Omisli.si/najem-kombija ali pa nas kontaktirate direktno preko telefona ali e-pošte.

Kakšne so cene za najem kombija?

Cene za najem kombija se razlikujejo glede na tip kombija, dolžino najema in dodatne storitve, ki jih stranka izbere. Za točno ceno najema je najbolje, da oddate povpraševanje. Pričakujte cene od 30-100 € / dan.

Kje lahko najamem kobi?

Najem kombija je mogoč po vsej Sloveniji, najbolje, da brž oddate povpraševanje, kjer navedite lokacijo prevzema ter relacijo.

Kaj morate vedeti preden se lotite najema kombija?

Če razmišljate o najemu kombija za vaš naslednji projekt ali selitev, obstaja nekaj pomembnih informacij, ki jih morate vedeti preden se odločite. Poleg prave velikosti kombija, morate paziti tudi na registracijo, varnostne ukrepe in dodatno opremo. V nadaljevanju bomo razpravljali o vseh pomembnih podrobnostih, da se boste lahko dobro pripravili na najem kombija.

Prava velikost kombija: Prva stvar, ki jo boste želeli upoštevati pri najemu kombija, je prava velikost. Kombiji so na voljo v številnih velikostih in oblikah, zato je pomembno, da izberete tistega, ki se najbolje prilega vašim potrebam. Upoštevajte, kako velik je vaš projekt ali selitev, koliko opreme boste prevažali in koliko ljudi boste potrebovali na poti. Prav tako se prepričajte, da ima kombi zadostno prostornino za kakršno koli opremo ali pohištvo, ki ga boste prevažali.

Registracija in zavarovanje: Preden se usedete v kombi, se prepričajte, da ima kombi ustrezno registracijo in zavarovanje. Čeprav najema kombija ni tako težko kot nakup, lahko najem izpostavi lastnika vozila tveganjem, zato se prepričajte, da ste preverili, ali ima vozilo veljavno registracijo in zavarovanje. Prav tako se prepričajte, ali imate vi sami ali vaš sodelavec vozniško dovoljenje ustrezne kategorije za najem določene vrste kombija.

Varnostni ukrepi: Kombiji so morda težki, vendar se lahko ob nenadnem zavijanju ali zaviranju precej hitro prevrnejo in povzročijo nesrečo. Zato morate pri najemu kombija upoštevati nekatere varnostne ukrepe, kot so obvezna uporaba varnostnih pasov, ustrezno vezanje tovora in upoštevanje hitrostnih omejitev. Pred najemom preverite varnostne funkcije na vozilu in se prepričajte, da znate upravljati z njimi (na primer ABS sistemi, stabilizacija vozila in podobno).

Dodatna oprema: Pri najemu kombija si oglejte ponudbo dodatne opreme in se prepričajte, da ima katerikoli dodatni opremi, ki jih boste morda potrebovali. Od klimatske naprave za udobje v vročih poletnih dneh, do snežnih verig za uporabo v hladnih mesecih, lahko kombiji ponudijo številne dodatne funkcije, ki jih boste morda potrebovali. Če niste prepričani, kako se uporablja katera od dodatnih funkcij, vas bo večina ponudnikov z veseljem poučila.

Cena za najem kombija: Nazadnje je pomembno razmisliti o stroških najema kombija. Čeprav se cene najema lahko razlikujejo in jih je treba plačati za vsako uro ali za vsak dan najema, pa to po navadi ni edini strošek. Dodaten strošek je lahko tudi odgovornost za gorivo, cestnino in zavarovanje. Preverite, ali vključujejo dodatno opremo ali ne. Pri izbiri ugodne ponudbe se prepričajte, da se izognete nekaterim pastem pri najemu, kot so skrite pristojbine in kazni za zamude.

Najem kombija je lahko enostaven in praktičen način prevoza vaših stvari, če upoštevate potrebne varnostne ukrepe in previdnostne ukrepe. Če izberete pravo velikost, uredite registracijo in zavarovanje, upoštevate varnostne ukrepe, izberete dodatno opremo in razmislijo o ceni najem, boste zagotovo lahko zaključili svoj projekt ali sledili svojim načrtom selitve z uspehom. Priporočamo pa tudi, da si vzamete dovolj časa za iskanje ugodne cene in zagotovite, da je kombi pravilno pripravljen in opremljen pred vašo uvojo.

Pomagali vam bomo najti pravega ponudnika najema kombijev

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / ponudniki za najem kombijev

 • Nevenka R. je ocenil/a kombi za najem RA-MIX 14. Maj. 2023
 • Preverjena ocena

izjemna odzivnost in odlično opravljeno delo

 • Brigita P. je ocenil/a kombi za najem RA-MIX 06. Maj. 2023
 • Preverjena ocena

Absolutno priporočam! Hiter, zanesljiv in natančen.

 • Polonca M. je ocenil/a kombi za najem RA-MIX 02. Mar. 2023

Točnost, odlična delovna etika in kvalitetna storitev. Ugodna cena.

 • Monika O. je ocenil/a kombi za najem RA-MIX 22. Dec. 2022
 • Preverjena ocena

Super v deżju so naredili. Samo še izruvati morajo , ker ni bilo vremena.

 • Irena je ocenil/a kombi za najem Anila d.o.o. 20. Sep. 2021
 • Preverjena ocena

Zelo hitro in dobro so opravili delo.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.