fb

Prevoz potnikov

Načrtujete prevoz potnikov? Hitro povprašajte vse preverjene izvajalce za prevoz potnikov ter pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
308.626
povpraševanj strank
11.193
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za prevoz potnikov

Preverjeni ponudniki prevoza potnikov
Cool prevozi
Najem avtobusa · Najem kombijev · Prevoz potnikov
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Smo hitro, cenovno ugodno in odzivno podjetje za prevoz strank od točke A do točke B.
Preverjeni ponudnik Izbran že 1 krat

Opis

V podjetju Damjan Fajfar, s.p. se ukvarjamo s ponujanjem prevozov (8+1 potnikov) do:

 • letališč,
 • na kulturne in druge prireditve,
 • na smučišča, itd.

Prevoz ponujamo po Sloveniji in po tujini.

Smo prilagodljivi, cenovno ugodni in točni.

Kako smo drugačni

Točnost, prilagodljivost in ustrežljivost. Predvsem pa udobnost in varnost.

Kontakt
Pokliči
Storitve
Najem avtobusa, Najem kombijev, Prevoz potnikov (Prevoz oseb na/z letališče/a (shuttle prevoz), Mednarodni prevozi oseb (železniške ali avtobusne postaje, pristanišča, turistične destinacije,...), Prevozi oseb na koncert ali sejem, Prevozi na smučišča, Turistični prevozi oseb z ali brez vodenja, Prevoz svatov na poroki in drugih praznovanjih)
Lokacija
Cirkulane
Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za prevoz potnikov je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2024. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za prevoz potnikov in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja za prevoz potnikov

Kako izbrati pravo podjetje za prevoz potnikov?

Izbira podjetja za prevoz potnikov je lahko kar naloga. Da bi lahko našli pravega izvajalca za prevoz potnikov, morate imeti jasno predstavo o svojih željah in zahtevah. Tukaj je nekaj koristnih nasvetov, ki vam bodo pomagali pri izbiri najprimernejšega podjetja za prevoz potnikov:

 1. Preverite ocene preteklih strank in reference: Prepričajte, da so reference resnične in ažurirane. Če ste izvajalca našli na spletu, ga preverite, da se prepričate, ali so informacije zanesljive in resnične.

 2. Imajo dovoljenje?

Da bi lahko dobili pridobitev licence za prevoz potnikov, je treba izpolniti določene pogoje in standarde postavljene s strani države. Zato je dobro pri iskanju primernih podjetji za prevoz potnikov preveriti tudi dejstvo, če so licencirani prevoznik potnikov z vsemi dovoljenji.

 1. Preverite cene storitve: Prepričajte se tudi o ceni storitve in plačilnih pogojih, da ni skritih stroškov.

Glavne razlike med shuttle prevozi in avtomobilom za prevažanje potnikov?

Glavne razlike med shuttlom in avtomobilom za prevažanje potnikov so v velikosti, udobju, varnosti in ceni. Shuttle jevečji od običajnih osebnih avtomobilov, zato lahko sprejmejo večje skupine potnikov. Poleg tega so izdelani iz posebnega materiala in imajo močno karoserijo, da bi omogočili udobno potovanje na dolge razdalje. Na voljo je tudi več nadstandardnih storitev kot npr. brezžični internet. Čeprav so storitve prevažanja potnikov lahko dražje od taksijev, vam bodo prilagodljivi paketi omogočili prihranek pri varnem prevozu do letališča ali drugih destinacij.

Kaj je prevoz potnikov?

Prevoz potnikov je prevoz ljudi iz točke A do točke B, za kar se lahko uporabljajo različna sredstva - avtomobili, letala, ladije. V Sloveniji je prevoz potnikov določen in reguliran z Zakonom o prevozih v cestnem prometu.

Kdaj je treba pridobiti licenco za prevoz potnikov?

Če ponujate storitve prevoza potnikov na nacionalni ravni ali čezmejno, morate imeti ustrezno licenco. Za pridobitev licence morate izpolniti vse pogoje in standarde postavljene s strani države.

Katere so pravne posledice nezakonitega prevažanja?

Nezakoniti prevoz potnikov lahko ogrozi varnost cestnega prometa in povzroči resne finančne tveganja za voznika.

Prednosti in slabosti prevažanja potnikov v Sloveniji?

V Sloveniji je prevoz potnikov ena od obliko transporta, ki jo mnogi uporabljajo za premikanje med destinacijami. Prevoz potnikov ima številne prednosti, vendar pa je treba vedeti tudi njegove slabosti.

Tukaj preverite prednosti in slabosti prevažanja potnikov v Sloveniji.

Prednosti:

Dostopnost - večino lokacij v Sloveniji lahko dosežete s prevozom potnikov.

Priročnost - ni treba skrbeti za varnost določene potovalne trase.

Cenovno ugodno - cene so na splošno poceni glede na druge oblike transporta in tako omogočajo poceni potovanje.

Slabosti:

Nedostopnost v sezoni - poletni meseci (maj–september) so lahko za prevozne servise prepolni, kar lahko pripelje do večjega čakanja.

Kako lahko dobim prevoz na letališče?

Uporabite lahko taksi, javni prevoz ali pa najamete osebni avtoprevoz potnikov. Če prevažate večje skupine, lahko najamete tudi avtobusni prevoz za zaključeno skupino na https://omisli.si/najem-avtobusa. Obstajajo tudi posebne storitve prevoza potnikov, ki vam lahko omogočijo udobno in varno potovanje od točke A do točke B. Oddajte povpraševanja na tej strani!

Ali obstaja nekakšen popust pri najemanju osebnega avtoprevoza za letalski let?

Da, veliko podjetij za prevažanje potnikov ponuja posebne pakete in promocijske popuste za letalske lete in druge dogodke. Preverite seznam lokalnih ponudnikov za prevoz potnikov poleg tega pa preverite ceno, saj boste morda morali plačati dodatne stroške zaradi prestanega časa in prtljage.

Ali morajo biti podjetja za prevažanje potnikov licencirana?

Da, vsako podjetje za prevoz potnikov mora imeti licenco od države poleg tega pa je treba vsakemu vozniku, ki bo uporabljen pri prevozu, opraviti preizkusi usposobljenosti in obvezna medicinska spričevala. Vsi ti koraki so strogi v Sloveniji, da bi preprečili morebitno nevarne razmere med prevažanjem potnikov.

Prednosti iskanja servisa za prevažanje potnikov na spletu

Internet omogoča lažje iskanje prijaznih, varnih in ugodnih storitev prevoza potnikov. Uporaba spletnega servisa kot je Omisli.si vam lahko olajša iskanje shuttle prevozov, brez čakanja na letališču ali drugih destinacijah. Ni vam treba skrbeti o tem, katero podjetje izbrati – s pomočjo pregledovalcev lahko primerjate ceno in storitve različnih družb za prevoz oseb.

Pomagali vam bomo najti pravega ponudnika prevoza potnikov

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / ponudniki prevoza potnikov

Iskreno lahko rečem, da sem bila neizmirno zadovoljna z vsem kar nam je Peter nudil. Z organizacijo, ustrežljivostjo, fleksibilnostjo, razgledanostjo in z vrhunskim kulinaričnim razvajanjem. Res samo vse pohvale in toplo priporočam

Prijazen, vedno pripravljen pomagati, v svojem delu ima veliko izkušenj, zaupanja vreden ponudnik!

Vse je bilo top.
Zadovoljna stranka

Še nikoli nismo imeli tako kvalitetno opravljene storitve s prevozi kot s Petka prevozi s.p., ko nas je peljal v Francijo. Gospod Peter Kavčič pa svoje delo opravlja res profesionalno in zagotovo bomo še potovali z njim. Prijazen, ustrežljiv, zabaven in pravi leksikon za vse razlage ob poti in potovanju. Priporočam!

Odzivnost,točnost,prijaznost in prilagodljivost so le nekatere dobre lastnosti podjetja Petka prevozi!
Kar tako naprej💪

Profesionalna storitev.Se vidi da ima šofer veliko izkušenj v šoferaju.

Zelo zadovoljen z odzivnostjo in kvaliteto prevozov. Vse na vrhunskem in profesionalnem nivoju.. Priporočam

Vse ok odlično kuha

Peter je zelo prilagodljiv in zanesljiv. Skratka super!

 • Jaka G. je ocenil/a ponudnika prevoza potnikov Qprevozi 22. Feb. 2023

Potrebovali smo skupinski prevoz (7 potnikov) do letališča v Trevisu in vse je bilo tako, kot se zagre: komunikacija, cena, odzivnost in prilagodljivost. Z veseljem priporočimo!

 • Urška P. je ocenil/a ponudnika prevoza potnikov Qprevozi 21. Dec. 2022

Odlična izkušnja. Točno, varno, s pozornim šoferjem.

 • Benjamin K. je ocenil/a ponudnika prevoza potnikov Qprevozi 12. Nov. 2022

Prevoznik je v fazi preverjanja, storitev trenutno ni priporočljiva.

 • Barbara P. je ocenil/a ponudnika prevoza potnikov Qprevozi 24. Okt. 2022

Q prevozi so zanesljivi in bolj prilagodljivi kot konkurenca ter cenovno bolj ugodni. Voznik je bil tocen, prijazen in fleksibilen. Vedno se odlocim za njih.
Barbara P.

 • Jure L. je ocenil/a ponudnika prevoza potnikov Qprevozi 15. Okt. 2022

Zelo dobro organizirano. Zelo fleksibilni. Pohvale

 • Primoz P. je ocenil/a ponudnika prevoza potnikov Qprevozi 03. Okt. 2022

Vedno zadovoljen, vsec mi je varna voznja z gospodom Metodom, komunikacija, prilagodljivost, tocnost ter normalne cene.

 • Klemen P. je ocenil/a ponudnika prevoza potnikov Qprevozi 29. Sep. 2022

Vedno sem imel zelo dobre izkušnje z gospodom Grkmanom. Zelo zanesljiv prevoznik!

 • Klemen V. je ocenil/a ponudnika prevoza potnikov Qprevozi 26. Sep. 2022

Zelo zanesljivi, kar je v poslu ena najpomembnejših substanc, ter cenovno ustrezni. Zelo smo zadovoljni.

 • Tjasaveniger_1 je ocenil/a ponudnika prevoza potnikov Qprevozi 26. Sep. 2022

Smo z vsem zadovoljni, nimamo pripomb. Prilagodljivi, odzivni.

 • Polona P. je ocenil/a ponudnika prevoza potnikov Qprevozi 25. Sep. 2022

Izjemno (pri)srčni, super ljudje. Hvaležna, da lahko uživam njihove usluge, saj so me vedno pravočasno in varno dostavili na letališče. Pa ne le to: njihova pripravljenost za usklajevanje prevozov, da nam je čim udobneje, je nad vsemi pričakovanji – pišem jim, čim vem, kdaj bom zopet poletela, in g. Metod to uredi en, dva, tri – tako, da je vse prav. 🙏🪄

 • Klemen G. je ocenil/a ponudnika prevoza potnikov Qprevozi 24. Sep. 2022

Metod je hitro odziven in vedno pripravljen pomagati. Prevoz z njim je zanesljiv in poln dobre energije.

 • Metka P. je ocenil/a ponudnika prevoza potnikov Qprevozi 24. Sep. 2022

Zelo sem zadovoljna z njihovim delom. Redno potujem z njimi in so odlični.

 • Dalibor K. je ocenil/a ponudnika prevoza potnikov Qprevozi 24. Sep. 2022

Veckrat smo se peljali s qprevozi in smo zelo zadovoljni

 • Bojan D. je ocenil/a ponudnika prevoza potnikov Qprevozi 24. Sep. 2022

Prijazni in odzivni, vse potekalo kot dogovorjeno.

 • Ksenija Š. je ocenil/a ponudnika prevoza potnikov Qprevozi 24. Sep. 2022

Bilo smo zelo zadovoljni. Korekten odnos, varen prevoz, vse po dogovoru.💚

 • Eva V. je ocenil/a ponudnika prevoza potnikov Qprevozi 23. Sep. 2022

Vse je bilo super. Brez pripomb.

 • Jazvika je ocenil/a ponudnika prevoza potnikov Qprevozi 23. Sep. 2022

Vse korektno, prijazni, točni.

 • Tanja P. je ocenil/a ponudnika prevoza potnikov Qprevozi 23. Sep. 2022

Zelo prijazen in ustrezljiv voznik in celotna izkusnja voznje je bila zelo pozitivna in prijetna. Priporocam.

 • Matjaz S. je ocenil/a ponudnika prevoza potnikov Qprevozi 23. Sep. 2022

Enkratno super👍

 • Aleksandra M. je ocenil/a ponudnika prevoza potnikov Qprevozi 23. Sep. 2022

Pri prevozniku najbolj cenim profesionalnost in natančnost. Vem, da bom o vseh detajlih prevoza pravočasno obveščena, ter da je vedno možno zmeniti se v primeru kakršnihkoli posebnih potreb.

 • Mili Z. je ocenil/a ponudnika prevoza potnikov Qprevozi 23. Sep. 2022

Dvakrat smo potovali na Irsko, kjer smo koristili povratni prevoz gospoda Grkmana.Tako kot so ostali lepi spomini na čudovito popotovanje po tej zeleni deželi, se spominjamo tudi prijaznosti in korektnosti izbranega prevoznika. Priporočam!

 • Urška L. je ocenil/a ponudnika prevoza potnikov Qprevozi 23. Sep. 2022

Mi imamo zelo dobre izkušnje s Q prevozi. So zelo profesionalni, natančni, prijazni , vedno uslužni in cenovno daleč najbolj ugodni. Nas so vedno varno in pravočasno pripeljali od doma do letališča in nazaj. Jih priporočam in z veseljem jih bomo spet poklicali.

 • Dami Zupi - Cestni Kolesar Z. je ocenil/a ponudnika prevoza potnikov Qprevozi 23. Sep. 2022

Že vrsto let za transfer do Milanskega letališča iz Ljubljane s fanti najamemo Qprevoze. Kot kolesarji vedno potujemo s kolesi in vedno Qprevozi poskrbijo za kvaliteten in zanesljiv transfer do in iz letališča ob povratku. Toplo priporočam

 • Milan B. je ocenil/a ponudnika prevoza potnikov Qprevozi 23. Sep. 2022

Zelo prilagodljivi, prijazni in profesionalni.

 • Darja R. je ocenil/a ponudnika prevoza potnikov Qprevozi 23. Sep. 2022

Kar sem potrebovala, sem bila z uslugo zadovoljna

 • Gasper B. je ocenil/a ponudnika prevoza potnikov Qprevozi 23. Sep. 2022

Hitro, dobro vzdusje, prijazni vozniki! Super super

 • Darja je ocenil/a ponudnika prevoza potnikov Qprevozi 23. Sep. 2022

Zelo bi pohvalila izkusnjo s prevoznikom.Potovala sva na Srilanko in najela transfer za KP-BG in BG-KP,nikoli ne bom pozabila, kako točen in zanesljiv je bil Gospod.
Nobenega čakanja ali dvoma,vse je bilo in potekalo,kot smo se dogovorili do minutke natančno!Pa ne pretiravam!
Med voznjo sem se pocutila varno in na latalisce smo prisli vec kot pravočasno,sama voznja je bila dinamicna vendar varna in preudarna po omejitvah.
Cena?Zelo poštena in prav nič oderuška,organizacija namreč poteka rako,da smo na koncu vsi zelo zadovoljni,saj so med drugim tudi zelo organizirani,prevoze načrtujejo vnaprej...itd...
Toplo priporočam,če si želite zanesljivega prevoza na lokacijo,tudi kakšno bolj oddaljeno!♡Hvala se 1x Gospod Metod za zelo prijetno uporabnisko izkusnjo,zelo cenim!

Darja & Igor

 • Marina C. je ocenil/a ponudnika prevoza potnikov Qprevozi 23. Sep. 2022

res fantasticna izkusnja. prijaznost, profesionalnost top! vse samo v superlativih.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.