fb

Osebni trener

Osebni trener? Hitro povprašajte vse preverjene osebne trenerje ter pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
287.978
povpraševanj strank
10.536
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za osebnega trenerja

Preverjeni trenerji
Alfa Gym d.o.o. - Logotip
Alfa Gym d.o.o.
5,0
(1)
Prehransko svetovanje · Osebni trener
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Osebno trenerstvo in vodene vadbe.
Preverjeni ponudnik

Opis

Alfa Gym - fitnes studio, namenjen vsem, ki želijo spremeniti svoj način življenja, ohranjati kondicijo in zdravje ter se počutiti bolje v svoji koži. Obiskujejo nas tako mladi kot tudi starejši, vse od začetnikov, do športnikov in tekmovalcev.

Ker smo prepričani v individualni pristop, je celotna ekipa Alfa Gym vedno na voljo za odgovore na vaša vprašanja!

Izmed naših 25 licenciranih trenerjev, bomo za vas skrbno izbrali osebnega trenerja ali trenerko, ki je specializiran(a) na področju, kjer si želite doseči največji napredek. Ta bo z vami sodeloval(a) pri doseganju vaših ciljev. Nudimo tudi različne vodene vadbe, ki so predstavljene spodaj v opisu.

LOKACIJA:

Najdete nas na Dunajski cesti 49, v Ljubljani.

CENIK:

 • Paket SOLO - 1 mesečni trening paket z osebnim trenerjem: 400 € (vključuje: mesečna karta, 12x trening s fitnes trenerjem, jedilnik, 12x beljakovinski regeneracijski napitek)
 • Paket SOLO KVADRAT - 2 mesečni trening paket z osebnim trenerjem: 650 € (vključuje: mesečna karta, 24x trening s fitnes trenerjem, jedilnik, 24x beljakovinski regeneracijski napitek)
 • Paket TRIO - mesečni trening paket za 2 ali 3 osebe: 500 € za 2 osebi, 730 € za 3 osebe. (Vključuje: 2/3x mesečna karta, 12x trening s fitnes trenerjem, 24/36x beljakovinski regeneracijski napitek)
 • NOVO: 1h vadba, 2x tedensko TOR in ČET (termini: 8h, 9h zjutraj ali ob 16:30). Prvi mesec (skupinski z osebnim trenerjem + 3x individualni trening s fitnes trenerjem): 300 €, vsak nadaljnji mesec: 200 €

Na voljo so tudi različne VODENE VADBE, kot so:

 • Alfa Pump,
 • Pilates
 • TNZ,
 • Boot Camp in
 • Joga.

Reference

»Alfa GYM je top izbira! Ne glede na to ali se s fitnesom ukvarjaš rekreativno ali tekmovalno, boš vedno našel super izbiro naprav in pripomočkov, ter naredil več kot odličen trening. Vse to v urejenem okolju in super družbi, saj tako receptorji kot ostali člani ustvarjajo super vzdušje v gymu.« - Vanja Štemberger

»Alfa je bil moj prvi fitnes v katerem sem začela bolj »resno« trenirat. Moj dan se vedno začne ali pa konča tukaj. Spoznala sem ogromno kul folka in se res udomačila. Alfa je zakon, veselim se vsakega treninga, ki še pride." - Gaja Prestor

Kako smo drugačni

Sodobne naprave, izkušeni trenerji, pogoste akcije, klimatizirani/ogrevani in vedno urejeni prostori.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Prehransko svetovanje, Osebni trener (Fitnes / osebni trener, Joga, Plesna vadba (Zumba, Bokwa, Piloxing, ...), Skupinska vadba (cross fit, body pump, pilates, spinning, tnz, trx, ...), Tek, Hujšanje, Visoko-intenzivni intervalni trening (HIIT), Zdrava prehrana / nutricionist)
Lokacija
Ljubljana
Storitve opravljamo v okolici:
Borovnica, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Kranj, Litija, Ljubljana, Logatec, Medvode, Mengeš, Moravče, Naklo, Preddvor, Sodražica, Šenčur, Škofja Loka, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Videm, Višnja Gora, Vodice, Vrhnika, Železniki, Žiri
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 1 uporabnika.
 • TjašA F. 22. Avg. 2023

Alfa Gym obiskujem že več kot dve leti in sem zelo zadovoljna. Sproščeno vzdušje, dobri trenerji, ugodne cene in odlične vadbe!
P.S. pogosto imajo dobre akcije, se splača😉

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za osebnega trenerja je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2023. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za osebnega trenerja in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja za osebnega trenerja

Kako z osebnim trenerjem do popolne postave in zdravega življenjskega sloga

Za dobro telesno pripravljenost in zdrav življenjski slog ni dovolj le motivacija, temveč tudi dostop do pravih virov in navodil. Osebni trener je lahko neprecenljiv pripomoček na poti k boljšemu zdravju. S svojim strokovnim znanjem in izkušnjami lahko prepozna področja, ki jih lahko izboljšate v svoji trenutni vadbeni rutini, ter vam zagotovi prilagojene nasvete o prehrani, da zagotovite uživanje prave hrane za optimalne rezultate. Poleg tega vas lahko na tej poti tudi motivirajo in vam pomagajo, da ostanete na pravi poti k ciljem.

Bistveno je, da poiščete nekoga, ki je navdušen nad svojim delom in ima dovolj znanja, da vas nauči pravilnih gibov. Najboljši način, da začnete iskati osebnega trenerja, je Omisli.si - zaupanja vredna platforma, kjer lahko najdete preverjene strokovnjake, ki so specializirani za pomoč ljudem pri doseganju njihovih fitnes ciljev. Na tej spletni strani lahko najdete tudi strokovnjake za prehrano, ki vam bodo pomagali razumeti, katera zdrava hrana je najboljša za vaš tip telesa in potrebe življenjskega sloga, ter dodatne vaje, ki bodo koristile vašemu fitnes načrtu, ne le kardio vadbi ali vadbi za moč. Iskanje pravega strokovnjaka, ki razume vaše posebne potrebe, je lahko težavno, vendar z Omislijevo pomočjo ni treba, da bi bilo zastrašujoče! Ponujajo ocene prejšnjih strank, tako da veste, kakšno storitev lahko pričakujete, preden se za kar koli odločite. Poleg tega nekateri trenerji ponujajo celo brezplačna svetovanja, tako da si lahko ustvarite predstavo o njihovem delu, preden se finančno ali časovno zavežete. Na splošno je iskanje osebnega trenerja prek Omislija odličen prvi korak k boljši telesni pripravljenosti in bolj zdravemu življenju - preden se zavežete, se prepričajte, da ste dobro raziskali!

Kakšen je najboljši način za pridobitev popolne postave in zdravega življenjskega sloga z osebnim trenerjem?

Najboljši način za popolno postavo in zdrav življenjski slog z osebnim trenerjem je oblikovanje individualnega načrta, ki upošteva vašo trenutno raven telesne pripravljenosti, zdravstveno stanje, prehranske potrebe, življenjski slog, cilje in želje. Ta načrt mora posebej za vas pripraviti izkušen strokovnjak, ki lahko spremlja vaš napredek in vas motivira. Sodelovanje s certificiranim osebnim trenerjem na omisli.si vam lahko pomaga doseči želene rezultate na učinkovit, varen in trajnosten način.

Katere vrste dejavnosti lahko izvajam z osebnim trenerjem?

Osebni trener bo skupaj z vami pripravil vaje, ki bodo ustrezale vašim specifičnim ciljem. Te lahko vključujejo vadbo za moč, kardiovaskularno kondicijo, vaje za raztezanje/gibljivost, vadbo za jedro in druge načine, kot sta joga ali pilates. Glede na vaše želje lahko te dejavnosti potekajo v telovadnici ali zunaj v parku ali na drugih zunanjih površinah

Kako pogosto naj treniram z osebnim trenerjem?

Pogostost vadbe z osebnim trenerjem je odvisna od več dejavnikov, vključno z vašo ravnjo telesne pripravljenosti, cilji in razpoložljivostjo urnika. Na splošno je priporočljivo, da stranke trenirajo 2-3-krat na teden, da bi ohranile doslednost, hkrati pa telesu omogočile čas za počitek in okrevanje med posameznimi seansami. Po potrebi lahko v program vključite tudi nekaj dodatnih dni lahke aktivnosti (kot je hoja), odvisno od individualnih okoliščin

Kakšno vrsto prehrane naj upoštevam?

Sodelovanje z usposobljenim strokovnjakom za prehrano na omisli.si vam lahko pomaga izvedeti več o tem, kako izbrati bolj zdravo hrano, ki je primerna tako za vašo telesno sestavo kot za življenjski slog. Nutricionist vam lahko zagotovi načrte obrokov in navodila, kako učinkovito nahraniti telo za vadbo, hkrati pa podpirati zdrave cilje izgube ali vzdrževanja telesne teže, če je to primerno. Poleg vsakodnevnega uživanja hranljivih obrokov je pomembno, da čez dan pijete veliko vode, da ostanete hidrirani in povečate učinkovitost med fizičnimi aktivnostmi.

Kaj je osebni trener?

Osebni trener je posameznik, ki ima specializirano znanje in izkušnje na področju telesne pripravljenosti in zdravja. S strankami sodeluje pri oblikovanju prilagojenih vadbenih programov ter svetuje glede prehrane, življenjskega sloga in drugih zdravih navad. Osebni trenerji imajo obsežno znanje o človeškem telesu, anatomiji, fiziologiji, biomehaniki, prehrani in znanosti o vadbi

Kakšne so prednosti sodelovanja z osebnim trenerjem?

Sodelovanje z osebnim trenerjem ima lahko številne prednosti. Pomaga vam ohraniti motivacijo in odgovornost za doseganje ciljev, saj boste odgovorni za morebitne zamujene seanse ali pomanjkanje napredka. Poleg tega vam lahko pomaga pri učenju pravilne oblike pri izvajanju vaj, kar vam bo zagotovilo, da boste od vadbe dobili največ, hkrati pa se boste izognili poškodbam ali bolečinam. Osebni trener lahko zagotovi tudi povratne informacije o vaši uspešnosti, da bi dosegli čim boljše rezultate. Poleg tega lahko vadbo prilagodi vašim posebnim sposobnostim in oblikuje načrte obrokov, ki so posebej prilagojeni vašemu tipu telesa in življenjskemu slogu

Na kaj moram biti pozoren pri najemu osebnega trenerja?

Pri najemu osebnega trenerja je treba upoštevati nekatera merila. Najprej morate preveriti, koliko izkušenj ima z zagotavljanjem storitev osebnega usposabljanja; najbolje bi bilo, če bi imel kakšen certifikat akreditirane organizacije, kot sta ACE ali NASM. Drugič, upoštevajte njihovo osebnost - ali se z njimi dobro počutite, ko se pogovarjate o svojih ciljih in pričakovanjih? Nazadnje se pozanimajte, katere vrste storitev ponujajo - ali ponujajo prehransko svetovanje ali dodatne dejavnosti, kot so ure joge ali pilatesa?

Kako prehrana vpliva na zdravje in dobro počutje pri osebnem trenerju?

Pri sodelovanju z osebnim trenerjem za doseganje ciljev na področju zdravja in dobrega počutja ima prehrana bistveno vlogo. Vaša prehrana bo neposredno vplivala na to, kako uspešni boste pri gradnji mišične mase ali hujšanju; bistveno je, da vaša prehrana vsebuje pravo mešanico makrohranil (ogljikovih hidratov, maščob in beljakovin) za optimalno zmogljivost in okrevanje med vadbo. Usposobljen strokovnjak za prehrano bo v tesnem sodelovanju z vašim imenovanim strokovnjakom za fitnes oblikoval prilagojene načrte obrokov, ki bodo ustrezali vašim individualnim potrebam, pri tem pa upošteval morebitne prehranske omejitve ali alergije/občutljivost na hrano.

Nasveti za osebnega trenerja

Pomagali vam bomo najti pravega trenerja za vaš cilj

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / trenerji

Izredna prijaznost in veselje do dela. Saj ko nekdo dela z srcem in dušo je to recept za uspeh.

Alfa Gym obiskujem že več kot dve leti in sem zelo zadovoljna. Sproščeno vzdušje, dobri trenerji, ugodne cene in odlične vadbe!
P.S. pogosto imajo dobre akcije, se splača😉

 • Nina S. je ocenil/a osebnega trenerja Biomax Lifestyle 14. Jul. 2023
 • Preverjena ocena

Zelo prijazen gospod.

 • Renata P. je ocenil/a osebnega trenerja Imago center 11. Maj. 2023
 • Preverjena ocena

Odlično, same pohvale! Rezultati so vidni, spremljamo jih z mesečnimi meritvami, vzdušje in strokovnost pa na najvišjem nivoju.

 • Tina P. je ocenil/a osebnega trenerja Imago center 11. Mar. 2023

Preprosto super!

 • Medeja M. je ocenil/a osebnega trenerja Imago center 11. Mar. 2023

Praktično celo življenje sem se mučila z raznimi dietami, shujšala, se zredila... Kako mi je Matevž spremenil pogled na prehrano, to je neverjetno! Hvala, hvala in se enkrat hvala 💛

 • Andraž K. je ocenil/a osebnega trenerja Imago center 11. Mar. 2023

Storitev na najvišjem nivoju v zelo lepem prostoru.

 • Mojca P. je ocenil/a osebnega trenerja Imago center 11. Mar. 2023
 • Preverjena ocena

Boljšega trenerja si ne bi mogla želeti, prijazen, simpatičen in odličen motivator. Z njegovo pomočjo sem dosegla rezultate, ki jih prej nisem pri nikomer. Vsekakor priporočam!

 • Zdenka P. je ocenil/a osebnega trenerja FizioVita 09. Mar. 2023

Moza je spravila v boljše stanje po možganski kapi. Bil je nepokreten, tudi sedeti ni mogel v postelji, sedaj hodi ze shojico in berglami, lahko gre po stopnicah. Z veseljem jo pricakujemo, prinaša v hišo pozitivno energijo .

 • Brigita V. je ocenil/a osebnega trenerja FizioVita 07. Mar. 2023

Vse super še enkrat hvala. 😀

 • Margit K. je ocenil/a osebnega trenerja FizioVita 07. Mar. 2023

Zelo kvalitetno izvajanje storitve.

 • Lidija Z. je ocenil/a osebnega trenerja FizioVita 05. Mar. 2023

Vse je bilo ok.

 • Ivan K. je ocenil/a osebnega trenerja FizioVita 05. Mar. 2023

Izjemno strokovno in prijazno opravljena storitev. Priporočam.

 • Dean M. je ocenil/a osebnega trenerja FizioVita 05. Mar. 2023

Super izkušnja in strokovnost priporočam

 • Žan S. je ocenil/a osebnega trenerja FizioVita 05. Mar. 2023

Vedno dobiš termin v najkrajšem možnem času 2-3 dni. Že po prvi terapiji so vidni rezultati.

Zelo dobro.

Nič, spam da je dovolj dolgo @@@@@@@@@@@

Pri Matevžu sva s punco trenirala pol leta in bila sva več kot zadovoljna. Pomagal nama je pri prehrani, vajah, te pa tudi prilagodil glede na pretekle poškodbe.
Čeprav pri njem ne trenirava več se njegovih nasvetov še vedno drživa.

Izkušen, poln znanja in vedno pozitiven trener!

Matevz lepo nadzoruje izvedbo vaj, motivira za dosego večje vztrajnosti in prijazno kramlja med odmori vaj.

Matevz je super trener, skozi celoten trening je vedno zivahno. Ima ogromno znanja s prehrano in dobro sestavi tedenski plan prehranjevanja.

Je potrpežljiv in vedno najde prave spodbudne besede na duhovit način

Treningi so zabavni,profesionalni.
Definitivno so rezultati opazni.
Hkrati pa tudi veliko znanja o prehrani in prehranskih dodatkih.
Uglavnem smeh,trening,lepa postava,zdrava prehrana...vse na enem mestu.
TOP

Všeč mi je bila profesionalnost in natančnost ter doslednost in točnost treningov👍 skratka profesionalec na svojem področju👍

Dobro oceni telesno pripravljenost posameznika in upošteva njegove zelje. V mojem primeru, sem imela plico kolena, zato je treninge zelo dobro prilagodil moji tezavi. Napredek se je začel hitro kazati in mi precej olajšal gibanje. Ce bi se odlocala se enkrat bi definitiuno izbrala istega trenerja:)

Matevž je prijazen, strokoven, duhovit in marljiv, kar pripomore k motivaciji in uspehu pri treningih.

Odlicen trener. Strokovno vodenje. Matevž mi je pomamgal doseči želen rezultat.

Trener na mestu.

Moje izkušnje pri trenerju Matevžu so same pohvale in res kvalitetno.Še posebej njegova prijaznost.

Vsak del treninga je bil prilagojen meni in mojemu telesu in vsak trening je minil hitro in efektivno!

Izjemno strokoven in profesionalen

Prijazen in potrpezljiv trener... use razlozi v nulo.

Odlicno vodenje treninga.

Fleksibilnost

Odlična izkušnja, trener je bil profesionalen in prijazen, tako sem hitro dosegel svoj cilj shujšati in preoblikovati telo.

Vse super.

Priporočam. Zelo profesionalen indivodualen pristop. Pripravil mi je jedilnik na podlagi moje genetike in vadba je vsak dan nekaj novega. Nisem niti vedel koliko vaj obstaja dokler nisem pričel z Matevžom. Preprosto svetoval bi ga vsakemu, ki se odloča, da nekaj naredi za svoje zdravje ali osebni napredek. Hvala še enkrat.

Super storitev in prijazno osebje.

Odlicna izkusnja.
Po bioterapijah se pocutim izjemno!
Vsem priporocam!!

Hitra in kakovostna storitev

Viktorije Valenta me je s svojim pristopom in načinom dela presenetil in navdušil že na prvem treningu skupinske vadbe leta 2015.
Zadnja leta je moj osebni trener in vadba pod njegovim vodstvom je zagotovo eden od bistvenih pogojev za moje dobro fizično in psihično počutje. Učinki so zaznavni na več ravneh in mi dolgoročno pomenijo višjo kakovost življenja.

Pri Maji iz Inštituta Anahata sem bila na ajurvedski masaži glave in hrbta. Pomagala mi je pri akutnih bolečinah v vratu in zgornjem delu hrbta. Po tej masaži sem bila povsem prerojena, kar je bilo čutiti naposredno na celem telesu in videti na izrazu na obrazu, ki se je zmehčal in povsem sprostil. Majin pristop je celosten, poleg manualne terapije sem dobila mnogo nasvetov, kako si pomagati sama, npr. z masažo določenih marma točk, pa z joga položaji in prehrano, primerno glede na mojo kombinacijo doš. Toplo priporočam, to je bila res posebna izkušnja in pridem še.

Kot redna stranka sem s storitvami zelo zadovoljen. Vredno vsakega evra. Vsakogar, ki si zeli izboljsati dusevno in fizicno zdravje, bi brez zadrzkov napotil k njej. Ajurvedska terapevtka v pravem pomenu besede.

Toplo priporočam vsem, ki se zavedate pomena zdravega in umirjenega življenja. Sproščujoča in regenerativna energija, s katero boste odšli iz terapije, vas bo prepričala, da se še vrnete. Prijetna terapevtka vas bo opremila tudi z kakšnim koristnim nasvetom. Zelo pozitivna izkušnja. Priporočam.

Enkratno! Enostavno ni masaže ki bi se lahko primerjala z njenimi. Vredno vsakega evra!

Osebno zelo zadovoljen, priporočam.

Strokovno in prijetno. Priporocam tako literaturo, kot ostale storitve.

 • Luc A. je ocenil/a osebnega trenerja ProStyle team 04. Jun. 2022
 • Preverjena ocena

......................................

 • Petra Z. je ocenil/a osebnega trenerja ProStyle team 10. Sep. 2021
 • Preverjena ocena

Poročni ples je prilagodil najinim željam in sposobnostim. Ponudnika priporočava.

Vsec mi je ker nikoli ne dvigne rok od tebe, ker je vedno tam ko ga rabis in je dejansko podporni steber celostnemu razvoju….trener z veliko zacetnico 😊

Izkušnja vrhunska, brez pripomb na potek procesov.

Najboljsi ,ima super in kvalitetne treninge,super,korekten,spostljiv odnos do dela in stranke

Strokovnost in empatija

Potrebno je probati in nato ocenjevati tako, da to storitev ocenim z najvišjo oceno. Stroka in izkušnje na enem mestu.

Excellent! Čudovito! Priporočam!

mogoce malo vec teorije skupaj z prakso:)

Super storitve, priporočam.

Zadovoljna.

Samo pohvale!

Zelo sem zadovoljen. Dovolj je reči, da tudi ko dan ne gre povsem po načrtih in se počutimo slabo, po treningu z Viktorijo in Tanjo pride do preobrata v pozitivnem smislu. So zelo profesionalni. Hvaležen za vse :)

Zelo dobro ocenjujem individualni pristop, angažiranje in fleksibilnost ter kompleksnost delovanja (šport, prehrana ipd).

Sem več kot zadovoljna s ponudnikom, saj mi nudi celostno podporo, osebni pristop, kvalitetne treninge, posvete, skratka veliko več, kot ostali ponudniki.
Priporočila bi vsakemu, ki si želi sprememb in napredka na fizičnem in tudi psihičnem področju.

Predanost, zavzetost, srčnost, so značilnost pristopa, ki spodbuja k napredku in opogumlja za spremembe

Super treningi:)

Resnično nekaj posebnega! Ko enostavno začutiš, da je to to, kar potrebuješ! To ni samo vadba, ampak nekaj več. Pomaga, da greš lažje skozi težke dneve, pri spoznavanju samega sebe, svojih prednosti in slabosti. Čuti se, da ponudnik dela s srcem.

Najbolji! :)

Odličen trener, vedno pripravljen pomagati.

Super trener, energična vadba, vodenje in motivacija! Hvala!

Super zadovoljan sa analizom i napravljenim treningom.
Viktor je dostupan za savjete kad god zatreba.
👍

 • Karmen&Marko je ocenil/a osebnega trenerja ProStyle team 03. Avg. 2020
 • Preverjena ocena

Odlicno in zabavno! Zelo priporocam!

 • Sara S. je ocenil/a osebnega trenerja ProStyle team 21. Nov. 2019
 • Preverjena ocena

Odlično 👏👍

 • Klavdija Š. je ocenil/a osebnega trenerja ProStyle team 15. Maj. 2019
 • Preverjena ocena

priporočam vsakomur!

 • Žiga M. je ocenil/a osebnega trenerja ProStyle team 21. Okt. 2018
 • Preverjena ocena

Priporočava vsem ki potrebujejo učne ure individualnega plesa.

 • Matej S. je ocenil/a osebnega trenerja ProStyle team 30. Avg. 2018
 • Preverjena ocena

Z eno besedo odlično!

 • Ana V. je ocenil/a osebnega trenerja ProStyle team 18. Sep. 2017
 • Preverjena ocena

Peter je izreden plesalec, zelo prijazen. Naredil nam je fantastično koreografijo, med tem nas je naučil tudi korake ostalih plesov. Cenovno nam je tudi najbolj ustrezal. Dodatne ure, če so potrebne tudi niso drage. Bila je zelo zabavna in sproščena atmosfera. Hvaležna sva mu ker nam je pomagal naredi naš dan še bolj posebnim. :)

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.