fb

Iščete osebnega trenerja?

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za osebnega trenerja ter pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
230.884
povpraševanj strank
8.571
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za osebnega trenerja

Preverjeni trenerji
Osebni fitnes studio FIT-ON - Logotip
Osebni fitnes studio FIT-ON
5,0
(14)
Osebni trener
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Z znanjem do boljšega počutja
Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 10 krat

Opis

Osebni fitnes studio FIT-ON je prostor rezerviran samo za vas kjer se popolnoma posvetite sebi in svojim ciljem. Specializirani smo za osebno trenerstvo, hujšanje, prehrano in masaže.

Reference

Fakultete za šport, smer kondicijsko treniranje Biotehniški izobraževalni center, smer živilstvo in prehrana Akademija za manualno terapijo NPK klasična masaža

Kako smo drugačni

Naše prednosti so:

 • osebni fitnes studio, kjer ste deležni čistih naprav, svežega zraka in zasebnega prostora
 • osebni pristop, kjer se posvetimo vsaki stranki. Treningi potekajo individualno ali v paru
 • časovno učinkovit sistem vadbe, pri katerem en trening nadomesti več klasičnih
 • strokovno podkovan kader, od katerega se boste veliko naučili tudi za samostojno izvajanje vadbe
Kontakt
Pokliči
Spletna stran
Storitve
Osebni trener (Badminton, Fitnes / osebni trener, Borilne veščine, Joga, Kajtanje, Košarka, Nogomet, Nordijska hoja, Odbojka, Plavanje, Ples ob drogu, Plesna vadba (Zumba, Bokwa, Piloxing, ...), Golf, Skupinska vadba (cross fit, body pump, pilates, spinning, tnz, trx, ...), Smučanje / bordanje, Tek, Tenis, Visoko-intenzivni intervalni trening (HIIT), Zdrava prehrana / nutricionist)
Lokacija
Podraga 46, 5272 Podnanos

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 14 uporabnikov.
 • Tej E. 16. Sep. 2017

Odlični treningi in dobri nasveti.

 • Jana P. 19. Avg. 2017

zelo dobra pripravljena vadba glede na zmogljivosti posameznika,raznolikost vadbe, poleg vadbe omogočene tudi druge možnosti, ki pomagajo pri hujšanju in oblikovanju postave kot je savna in masaža, svetovanje za prehrano (jedilniki) in tudi razni dodatki za pospeševanje metabolizma. Seveda ne smem izpustiti tudi pogovor. Priporočam obisk vsem, ki želijo kaj narediti zase in za svoje telo.

 • Marjeta P. 12. Avg. 2017

Odličen trener, super pripravljene vadbe.

 • Marko L. 09. Avg. 2017

Všeč mi je strokovnost, prijaznost in preprostost osebnega trenerja (Tadej), ki pripravi kvaliteten, raznolik trening, hkrati pa da povsem jasna in logična navodila ter pojasnila, glede prehrane in vpliva določenih vaj na telesne spremembe, kar potrjujejo tudi rezultati vadbe. Tudi v primeru poškodb oz. bolečin (v mojem primeru bolečine v ramenskem obroču zaradi izpostavljanji klimi) vadbo ustrezno prilagodi in z ustrezno masažo uspešno odpravi bolečine. Prostor za vadbo je urejen, in čist. Že po nekaj treningih (cca 8) sem opazil spremembe na telesu, kot je boljša čvrstost, gibljivost in stabilnost telesa ter hitro in vidno izgubljanje maščobe, kar mi je dalo motivacijo za naprej. Z treningi sem več kot zadovoljen, zato vse pohvale. Priporočam!

 • Gordana D. 08. Avg. 2017

Strokovnost in prijaznost čista petica

 • Andrej G. 08. Avg. 2017

dobil sem veliko koristnih nasvetov

 • Alenka G. 08. Avg. 2017

Izreden strokovni pristop in še pomembnejše, da zna prisluhniti in prepoznati napake trenutnega življenjskega sloga. Zelo priporočam !

 • David T. 06. Avg. 2017

Močnejša povezava med vadbo izven studia ter vadbo in prehrano. Žal je to največ na nas samih, a...

 • Rado J. 06. Avg. 2017

Velika profesionalnost!!!

 • Dragana K. 05. Avg. 2017

Lepa iskusnja.

 • Mari B. 05. Avg. 2017

Zelo se trudi

 • Mitja S. 05. Avg. 2017

Najboljsi osebni trener!

 • Robert K. 05. Avg. 2017

.več orodij

 • Tilen V. 05. Avg. 2017

Imel probleme z ramo, katere smo odpravili strokovno.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za osebnega trenerja je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za osebnega trenerja in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pomagali vam bomo najti pravega trenerja za vaš cilj

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / trenerji

Gospod je odlicen.Posveti se problemu, poglobi in resi problem.Dela res z srcem.Imel sem tezave z glavoboli in probleme pri koordinaciji hoje.Z 1 terapijo se je stanje mocno izbolsalo.Hvala.

Sem zelo HVALEŽNA. Bila sem deležna več njegovih terapij. Ob diagnozi raka, mi je pomagal, da sem ostala stabilna, pozitivno naravnana oseba. Po več njegovih terapijah, je sledila operacija, ko mi je kirurg dejal, da boljšega rezultata ne bi moglo biti. Pomagal mi je tudi pri odpravi bolečine( stara poškodba)ledvenega dela hrbtenice. Res sem morala vzeti analgetik, vendar mi je po dveh terapijah bilo(70%)bolje. Naslednji dan, po tretji pa je bolečina izzvenela. Iztok, HVALA TI.

Na g.Iztoka sem se obrnil zaradi bolecin v ramenih in vratu. Naredila sva terapijo Lightkeeper in Thetahealing. Že po dveh terapijah sem opazil izboljšanje. Hude bolečine so se precej zmanjšale. G. Iztoku se iskreno zahvaljujem in ga priporočam vsem.

Imela sem močne bolečine po operacije hernije, gospod mi je olajšal bolečine že po 1 terapiji, se veliko boljše počutim, spala sem prvič po ne vem koliko letih. Zelo zadovoljna in priporočam čudovito izkušnjo tudi ostalim. Lp

Iztok mi je pomagal ko sem bil že v bolnici in sicer zaradi hernije med vretenci l4 in l5. Za tovrstno zdravljenje prej sploh še nisem slišal, nato mi je Iztoka predstavil moj brat. Moje stanje je bilo že kar kritično in so se kirurgi odločili že za operacijo,... Nato smo se po pogovoru strinjali da počakamo z operacijo še en dan. V tem času pa je Iztok izvedel svoje zdravljenje preko telefona kar v bolnišnico, po zdravljenju je bilo počutje neprimerno boljše in tudi bolečina je skoraj v celoti izvenela. Ostalo je še mravljinčenje v levi nogi ki pa sva ga uspešno odpravila z obnovitvento terapijo. Danes mineva osmi dan odkar sem bil urgentno sprejet v bolnišnico ter sedmi od prve terapije z Iztokom in počutje je v 95% enako kot pred bolečinami v križu občasno se še pojavi mravljinčenje v nogi. Skratka rezultat je skoraj da neverjeten za kar sem Iztoku izjemno hvaležen in bi podobno zdravljenje brez pomisleka priporočil vsem z podobnimi težavami.Iztok HVALA še 1x!

Moja izkusnja je zelo pozitivna.

Imel sem probleme z gleznjem ker se mi je nabirala voda v gleznju. To se mi je dogajalo ze vec kot 6 let no po 6h letih pa mi je g. Iztok odvzel bolecino tako da me ne boli vec

S ponudnikom sem zelo zadovoljna, bolečine v hrbtu so praktično izginile, tudi splošno počutje je veliko noljše. Priporočam Lightkeeping terapijo!

Zelo zadovoljna, takojšni učinek terapije. Priporočam..

Odlično! Zelo priporočam

Vse super!

 • Luc A. je ocenil/a osebnega trenerja ProStyle team 04. Jun. 2022
 • Preverjena ocena

......................................

Več kot 2 meseca se mi je v spanju pojavljala neznosna bolečina, ki kar ni in ni hotela izginiti. Postopoma se je ta bolečina začela pojavljati tudi čez dan in bilo je nevzdržno, sploh v službi, kjer sem večino časa na nogah. Z gospodom Iztokom sva odkrila vzrok, na podlagi česa je prišlo do tega. Z menjavo vzorca v podzavesti in popolne zaščite je bolečina postopoma izginjala in v nekaj dneh izvenela. Vse zahvale in seveda pohvale gospod Iztok. Hvala vam za vašo pomoč.

Vse je bilo vrhunsko. Prezadovoljna👍👍👍👍. Priporočam vsakemu. Naredil terapijo in ThetaHealing. Počutje fantastično.
HVala1000x. Iz mene padla bremena, ki sem jih nosila, kar nekaj let in poslednično so se začele zdravstvene težave. Zdravniki, žal niso imeli odgovorov in načina, kako pristopiti razen z kemijo.... Iztok velik HVALA

Po večmesečnih bolecinah v hrbtenici, vratu, pljucih sva se slucajno srecala in me je seznail o svojem delu. Po dogovoru je drugi dan še enkrat opravil seanso, ko sem bila doma. Po ca. 20 min. sem imela urin temen in zelo smrdec, povedal kasbeje, da je zo ciscenje teless, bolecine so izginile 100%..... Skrarka NEVERJETNO, pocutim se kot prenoljena. Zelo priporocam, ne bo vam žal.

Zelo strokoven in podkovan, z svojim znanjem in pristopom mi je zelo pomagal.

Neverjetni občutki pri terapijah.Energija leti
Popolni občutki zadovoljstva.
Skratka čista petica
Hvala za vse

Bolela sta me je hrbtenica od prometne nesreče dalje (09.07.1983) ampak bolečine so bile občasne od približno začetka novembra do začetka decembra 2021 pa vsako dnevene bolečine sedaj pa teh bolečin ni vstanem z lahkoto hodim normalno in to največ šteje in bilo je tudi tako,da po 20 minutah so bolečine izginile . Potem pa sem gospoda Iztoka Pogačnika poprosil đše za gleženj da me boli že trideset let in ob koncu decembra 2021 in prav tako me ke p 20 minutah gleženj nehal boleti za kar sem mu zelo hvaležen.

V prvi vrsti,gospod ki dela z srcem, izreden posluh za sočloveka.Moja izkušnja je bila pozitivna,imel sm bolečino v delu vrata in desne rame.Gospod Iztok, mi je predlagal svoj trentman, seveda neobvezujoče a mi ni žal.Bolečina je izginila po kakih 15-17 minutah.Hvala Iztok za vse!

Navdušen nad gospodom Iztokom. Pred nekaj leti sem imel prometno nesrečo, po njej so se pojavile bolrčine v hrbtu. Z terapijo ThetaHealing so se težave končale.
Priporočam vsem ki imajo podobne težave.

 • Petra Z. je ocenil/a osebnega trenerja ProStyle team 10. Sep. 2021
 • Preverjena ocena

Poročni ples je prilagodil najinim željam in sposobnostim. Ponudnika priporočava.

Je prijazen dobro zna razložiti in pokazati vaje

Najboljsi ,ima super in kvalitetne treninge,super,korekten,spostljiv odnos do dela in stranke

Super trening in trener, ki se zna prilagoditi, strokoven, dosleden, trening ustrezno in primerno individualno prilagodi

Pozitivna, razigrana, vedno dobre volje in pripravljena na šalo, pomoč in vzpodbudo. Imaš perfekten občutek o zmogljivosti. Ure ki sva jih, in jih še bova, preživeli skupaj so bile nepozabne in neponovljive. Vsaka ura vadbe je bila nekaj pisebnega in drugačna od prejšnje. Darja, samo tako naprej! Super si! Mija

Darja ima trening za oblikovanje postave in res deluje. Gre za kombinacijo vaj za oblikovanje posameznih delov telesa in vaj za kurjenje kalorij. Pri vsaki vaji razloži tudi namen, nadzoruje izvajanje, tako da jih res delaš pravilno in učinkovito. V lepem vremenu vadba poteka zunaj, kar je super!!

Zadovoljna sem z odzivnostjo, odnosom in kvalitetno vadbe.

 • Karmen&Marko je ocenil/a osebnega trenerja ProStyle team 03. Avg. 2020
 • Preverjena ocena

Odlicno in zabavno! Zelo priporocam!

Distingviran, kakovosten trener s širokim naborom znanja. Pozna anatomijo in gibalne vzorce. Opazi morebitne napake med izvajanjem vaj in te hitro popravi. Rezultat tega je zdrav ter dokaj naporen trening brez poškodb. Sem izjemno zadovoljen.

Po 2 letih treniranja v fitnesu sem se odločil, da si najamem osebnega trenerja. Žal mi je samo to, da tega nisem že prej naredil.
Iztok ima ogromno znanja, je zelo profesionalen in se ti zares posveti med vadbo. Iz tebe stisne to, kar niti ne veš da je v tebi.
Meni je bilo zakon z njim trenirati!

Odličen in profesionalni pristop, naložba za življenje.

 • Sara S. je ocenil/a osebnega trenerja ProStyle team 21. Nov. 2019
 • Preverjena ocena

Odlično 👏👍

 • Klavdija Š. je ocenil/a osebnega trenerja ProStyle team 15. Maj. 2019
 • Preverjena ocena

priporočam vsakomur!

Dela z sinom in to v vseh pogledih odlično!

 • Žiga M. je ocenil/a osebnega trenerja ProStyle team 21. Okt. 2018
 • Preverjena ocena

Priporočava vsem ki potrebujejo učne ure individualnega plesa.

 • Matej S. je ocenil/a osebnega trenerja ProStyle team 30. Avg. 2018
 • Preverjena ocena

Z eno besedo odlično!

Priporočam. Vadbe so prijetne, dobro organizirane in odnos je oseben. Motivacijsko.

Prostor, kjer se kakovost sreča s prijaznostjo :)

lahko bi bilo po tleh malo bolj čisto

Kot je razvidno iz ocene, mi je v Primusu vse super!

Fleksibilnost pri prilagajanju vadbe drugim obveznostim
Value for money
Odličen vibe - v smislu sproščenosti

Prijaznost, korektnost, strokovnost

Všeč mi je dobra organiziranost vadbenega centra (prijave, odjave, plačila, obveščanje, čistoča prostorov, točnost, opremljenost s pripomočki)

Vse ok. Vsi prijazni, strokovni. Zaenkrat nimam pripomb.

Meni je bilo najbolj ušeč da se lahko zaneseš na trenerja in da se res počutiš sproščeno in sprejeto. Glede vadbe pa mi je zelo všeč da vedno delaš toliko kolikor zmoreš in da te pri vsem spodbujajo, kar se mi zdi zelo pomembno.

Veliko različne ponudbe in opreme, tako da se za vsako dušo nekaj najde. Razen omejitve prostora ne vidim druge slabosti.

Kljub temu, da je Hiit vodena vadba je v Primusu infividualna obravnava posameznega udeleženca.

Naj vse ostane kot je, ker vse štima.

Res super trener Primoz, med vadbo nas vedno popravi ce narobe izvajamo vajo in nam naredi super trening, za vse misice... preko mailov in sms pa smo zagotovo dobro obvescrni o novostih, terminih... :)

Običajno sem že po nekaj obiskih prenehala obiskovati vodene vadbe, v Primus centru pa na vadbe hodim z veseljem, ker je vsakič nekaj novega, skupine so manjše in pristop bolj individualen.

Super izkušnja.

Zakon! Life changing experience

Odlični in strokovni vaditelji, prijeten ambient.

Tadej je odličen trener tudi za nekoliko neobičajne obiskovalce fitnesa, starost 66 in 62 let, povečana telesna teža, srednja zasedenost, s tem pa nekoliko drugačne potrebe in cilji vadbe. Tadej zna prilagoditi vadbo in primerno stopnjevati tempo, tako da sva kljub naporu na vadbi, prepoznala ugodne učinke zlasti večjo gibljivost in kondicijo. Humornost in velika potrpežljivost sta njegovi odliki.

Super trener in tudi kot oseba sproščen, dostopen in prijazen, lepo ti vse razloži, kar te zanima. Glede na nizko ceno ponudbe dobiš pri njemu zelo kvalitetno storitev. Spozna se na svoje področje in ti pokaže pravilne izvedbe vadbe ter jih prilagodi glede na osebne želje in morebitne fizične prepreke, če jih imaš. Fino pri njem je tudi to, ker se zelo spozna na prehrano, saj je strokovnjak tudi na tem področju kot nutricionist. Priporočam vsekakor :)

Tadej je profesionalec, osebni trener, ki obvlada svoj posel. Široko znanje, izkušnje, profesionalen pristop ter hkrati oseben (človeški) odnos so vrline, ki ga krasijo kot trenerja in človeka. Ne samo na področju vadbe ampak tudi širše (npr. prehrana, psihologija). Hkrati premore empatijo do strank, saj prisluhne posebnostim in specifičnim željam ter prilagodi vadbo posamezniku. Tadej je odličen trener in hkrati pozitivna osebnost, zato vadbo z njim toplo priporočam vsem, ki bi želeli nekaj storiti za svoje zdravje in boljše počutje.

Barbara je s svojim DJ Teyom poskrbela za odlično poroko. Ozvočila sta mi obred z super belimi zvočniki, Poskrbela sta za animacijo gostov na zabavi ter poskrbela za odličen izbor glasbe. Barbara je tudi izpeljala igre za se bolj pestro dogajanje. Imata super zvočnike in tudi lajtšov zaradi katere smo imei pravo diskoteko zase. Priporočam tudi vam, ker sta super tim.

Personaliziran pristop, super vaje, odličen motivator!

Odlicen trener in motivator, ki iztisne iz tebe vec kot mislis da si sposoben. Rezultati in napredek, odkar sodelujeva, so neverjetni in to kljub temu, da se ze vec let aktivno ukvarjam z vzdrzljivostnimi sporti.

Res osebno prilagojene vaje in težavnost treninga. Zadovoljna.

Super, rad pomaga, svetuje itd.

Je enkraten trener

Sicer sem z njim trenirala kratek cas, ampak sem bila zelo zadovoljna z njegovim strokovnim znanjem in pristopom. Z veseljem sem hodila na treninge in ne z odporom, saj me je znal motivirati in me spraviti do maksimuma. Ima ogromno znanja, ki ga prenese nate, pravi pistop, hkrati pa je se ugoden, kar je velik plus. Lahko ga samo pohvalim! :)

Odlična motivacija, vedno znal prisluhniti problemom in svetovati do željenih rezultatov. Odličen svetovalec in trener!

Hitro se je odzval na moja vprašanja in probleme, jih podrobo opisal in dal dobre nasvete.

Tadej je super trener, ker vsakemu posamezniku lepo prilagodi trening njegovim željam in tudi svetuje kaj bi bilo mogoče bolje prej popraviti ( osebno želel zmanjšati obseg trebuha, vendar so bile prisotne tudi druge težave, ki jih sedaj tudi dobro odpravljava in sem ti tudi hvaležen ker je počutje sedaj veliko boljše. Aja seveda sva tudi zmanjšala obseg trebuha.). Drugače pa strokovnost, prijaznost, fleksibilnost na zelo visokem nivoju za zelo ugodno ceno. Tako da le tako naprej 😃.

Nimam nobene pripombe...

Potrpežljiv trener, ki me je spravil na noge ter dal zagon za šport ter boljšo prehrano.
Povrh vsega pa še prijazen ter zabaven
Četudi me je po vsakem treningu obiskal pošten ‘muskelfiber’ kar je seveda dober znak, Tadeja priporočam komerkoli na kakršnikoli stopnji pripravljenosti

Odlični treningi, odlično vzdušje in odličen trener.

Vanca poznam ze nekje 6let. Najino prvo srecanje je bilo v sportnem drustvu Gib kjer sem kupila 12 obiskov njegove vodene vadbe. Pri prvi uri sem mislila, da bom umrla in ce ne bi naletela na njega mislim, da se nikoli vec ne bi vrnila nazaj na vadbo.

Tako, da sedaj pridno trenirava ze skoraj 6 let z vmesnimi krajsimi pavzami. Kamor gre on grem tudi jaz ( lokacije fitnesov)

Je neverjetna osebost, trener in motivator..kar je pa najpomembnejse clovek s srcem, ki zna prisluhniti in te pripelje do zeljenih ciljev.

Ce si zelite trenetja, za katerega ne boste le stevilka izberite Vanja Cipot

Vanc najboljsi si!!!!!!!

Zakaj je Vanč super trener? Razlogov je več. Je super motivator in ko misliš, da ne zmoreš več, te spodbudi, da stisneš še zadnje atome iz sebe. Všeč mi je,ker se prilagodi tvojemu urniku in nikoli ti ne da občutka,da mu je kaj težko. Svoje delo opravlja profesionalno in z nasmehom.

Z Vančem zelo uspešno sodeljujem že peto leto. Z njegovo podporo sem v dveh letih shujšala 30 kg in kljub temu, da se bližam že 57. letu, obdržala težo. Ker sem trenutno po operaciji in ne morem obiskovati treningov v njegovem novem, sodobnem in estetsko urejenem fitnesu, me spremlja in vzpodbuja preko medijev. Tako s svojim profesionalnim in toplim človeškim odnosom skrbi, da ne pozabim nase. Zelo sem mu hvaležna!

Vse je bilo tako, kot sva se dogovorila. Vanja je prvovrstni trener, ki ve kaj dela, se stranki posveti in prilagodi, je strokoven, natančen, dosleden, se stalno izobražuje in te vedno pripelje do želenega cilja. Z njegovim delom sem več kot zadovoljna, tudi storitev sama je zelo ugodna v primerjavi s konkurenco, kjer dobiš veliko manj za višjo ceno.

pri vanji opravljam skupinske in individualne treninge, in sem z njegovo storitvijo vec kot zadovoljna.

Z Vančem se poznava že nekaj časa. Nanj pa sem se obrnila zaradi svojih težav s križem. Ker imam željo treninge opravljati doma, sva se dogovorila, da 2x tedensko prihaja k meni domov. Vse treninge prilagaja glede na mojo težavo in moje sposobnosti. Pomaga mi že drugo leto.
Nekaj mesecev po začetku treniranja je bila pri meni opazna velika sprememba, saj nisem več potrebovala jemati protibolečinskih tablet. Vsak trening skrbno nadzoruje kako izvajam vsako vajo.
Vanč ni samo moj osebni trener, je tudi zelo dober motivator in prijatelj.

Z Vančevo strokovnostjo in sposobnostjo motiviranja se da v kratkem času doseči odlične rezultate, ki niso le začasni. Ves čas je na razpolago za svetovanje, pomoč in podporo.

Strokoven trener, ki pomaga tako do dobre fizične kot psihične pripravljenosti. Poleg rednih treningov z utežmi in kardio treningov, sodelujeva tudi pri sestavi jedilnikov. In rezultati so fenomenalni. Všeč mi je predvsem to, da se hujšanja in oblikovanja telesa loteva kot teka na dolge proge in ne superhitrega projekta, ki te potem po parih mesecih spet udari z jojo efektom. Priporočam!

Lepi, novi, čisti in urejeni fitnes prostori. Vadba na vrhunskem nivoju, saj ne more biti drgače, če te trenira Vanja Cipot.

Vanja je odličen trener in motivator ki s svojim pristopom in energijo pripelje varovance do željenega cilja.

Vanja Cipot ni le izvrsten trener, je tudi človek na mestu.
Njegovi treningi mi dajejo moč, samozavest, vitalnost in nenazadnje druženje v prijetnem okolju in s prijetnimi ljudmi. Enako velja za osebne treninge.
Tako skupinski kot individualni treningi se iz tedna v teden razlikujejo, zato sama pri sebi opazim velik napredek.
Menim, da to kar dela, dela s srcem in dušo in da je rojen za ta poklic.
Moja ocena je več kot izvrtstno, torej +5.

Z Vanjo sedaj sodelujem že nekaj časa in moram priznati, da sem se z njegovo pomočjo uspel "znebiti" predsodka osebnega trenerstva. Individualen pristop, posvečanje malenkostim, poslušanje in predvsem nepopustljiva vztrajnost so lastnosti, s pomočjo katerih mi preko izdelanih treningov omogoča boljši izkoristek svojega telesa pri športnih aktivnostih, ki jih prakticiram. Nadvse zadovoljen!

Najboljši trener vseh časov.

 • Ana V. je ocenil/a osebnega trenerja ProStyle team 18. Sep. 2017
 • Preverjena ocena

Peter je izreden plesalec, zelo prijazen. Naredil nam je fantastično koreografijo, med tem nas je naučil tudi korake ostalih plesov. Cenovno nam je tudi najbolj ustrezal. Dodatne ure, če so potrebne tudi niso drage. Bila je zelo zabavna in sproščena atmosfera. Hvaležna sva mu ker nam je pomagal naredi naš dan še bolj posebnim. :)

Odlični treningi in dobri nasveti.

zelo dobra pripravljena vadba glede na zmogljivosti posameznika,raznolikost vadbe, poleg vadbe omogočene tudi druge možnosti, ki pomagajo pri hujšanju in oblikovanju postave kot je savna in masaža, svetovanje za prehrano (jedilniki) in tudi razni dodatki za pospeševanje metabolizma. Seveda ne smem izpustiti tudi pogovor. Priporočam obisk vsem, ki želijo kaj narediti zase in za svoje telo.

Odličen trener, super pripravljene vadbe.

Všeč mi je strokovnost, prijaznost in preprostost osebnega trenerja (Tadej), ki pripravi kvaliteten, raznolik trening, hkrati pa da povsem jasna in logična navodila ter pojasnila, glede prehrane in vpliva določenih vaj na telesne spremembe, kar potrjujejo tudi rezultati vadbe. Tudi v primeru poškodb oz. bolečin (v mojem primeru bolečine v ramenskem obroču zaradi izpostavljanji klimi) vadbo ustrezno prilagodi in z ustrezno masažo uspešno odpravi bolečine. Prostor za vadbo je urejen, in čist. Že po nekaj treningih (cca 8) sem opazil spremembe na telesu, kot je boljša čvrstost, gibljivost in stabilnost telesa ter hitro in vidno izgubljanje maščobe, kar mi je dalo motivacijo za naprej. Z treningi sem več kot zadovoljen, zato vse pohvale. Priporočam!

Strokovnost in prijaznost čista petica

dobil sem veliko koristnih nasvetov

Izreden strokovni pristop in še pomembnejše, da zna prisluhniti in prepoznati napake trenutnega življenjskega sloga. Zelo priporočam !

Močnejša povezava med vadbo izven studia ter vadbo in prehrano. Žal je to največ na nas samih, a...

Velika profesionalnost!!!

Lepa iskusnja.

Zelo se trudi

Najboljsi osebni trener!

.več orodij

Imel probleme z ramo, katere smo odpravili strokovno.

Tadej je zelo prijazen in profesionalen. Resnicno poslusa in vso vadbo prilagodi individualno ter ne vsiljuje necesa kar ti ni po godu. Ker sem si zastavila kar hardcore cilj, so tudi treningi tem prilagojeni. Po treningu sem zelo zmatrana, ampak vseeno grem s treninga zelo dobre volje.

Strokovnost, natancnost, motivira, z njegovimi vajami do optimalnega cilja oz. napredka itd..

Super trener vreden vasega zaupanja in vsekakor so rezultati vidni v zelo hitrem casu (lastne izkusnje)

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.