fb

Potrebujete tiskarske storitve za vaš projekt?

Hitro povprašajte vse preverjene tiskarje ter pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
314.256
povpraševanj strank
11.405
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za tiskarske storitve

Preverjeni tiskarji
Bumcolor, tiskarna d.o.o. - Logotip Zlati partner
Bumcolor, tiskarna d.o.o.
Tiskarske storitve · Grafično oblikovanje
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Vse vrste tiska in oblikovanja tiskovin
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Izbran že 5 krat

Opis

Ponujamo vse vrste digitalnega in offset tiska, ter oblikovanja in grafične priprave za tisk. Na podlagi izkušenj in najnovejših tehnologij svojim naročnikom zagotavljamo vrhunsko storitev po ugodnih cenah. Strankam tudi svetujemo in pomagamo pri izvedbi njihovih projektov, prav tako se vse opravi po v naprej dogovorjenih cenah. Veselimo se sodelovanja z vami, da bomo skupaj še uspešnejši.

Kako smo drugačni

Med strankami ne delamo razlik. Za nas je vsaka stranka najpomembnejša. Večino naših strank smo pridobili na podlagi zaupanja, ki je temelj našega poslovanja.

Kontakt
Pokliči
Storitve
Tiskarske storitve (Tisk na majice, Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev), Tisk nalepk, embalaže, škatle ali vrečke, Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic, Tisk vizitk, Tiskanje knjige, revije ali kataloga, Izdelava fotoknjige in tisk koledarjev, Pisarniški material (tisk kuvert, map, blokov in dopisnih listov z glavo), Tiskanje diplomske, magistrske ali doktorske naloge, Tiskanje menijev in cenikov), Grafično oblikovanje (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja), Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket, Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...), Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design), Oblikovanje vizitk, Modno oblikovanje, Industrijsko oblikovanje, Drugo oblikovanje)
Lokacija
Ljubljana
Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za tiskarske storitve je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2024. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za tiskarske storitve in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja za tiskarske storitve

Kako urediti datoteko, da bo primerna za tisk?

Večina tiskarn želi prejeti datoteke v PDF A4 formatu. Odsvetujejo uporabo Letter formata. Včasih sprejemajo tudi Wordove dokumente, a tako hitreje pride do napak, saj se postavitev lahko poruši. Za obojestranski tisk je treba robove postaviti zrcalno. Po navadi ponudniki za to poskrbijo sami, če jih naročnik opozori, da želi obojestransko tiskanje. Nekatere tiskarne imajo v ponudbi tudi storitev urejanja in priprave dokumenta.

Kako naj dokument posredujem ponudniku?

Gradivo za tiskanje lahko dostavite na USB-ključku ali zunanjem trdem disku. Večina ponudnikov omogoča tudi oddajo naročila preko spleta, s pomočjo že vnaprej pripravljenih obrazcev ali po elektronski pošti. Če gre za večjo datoteko, ki je ne morete posredovati na katerega od že omenjenih načinov, kontaktirajte ponudnika in skupaj boste našli rešitev.

Kakšen papir se uporablja pri tiskanju?

Poznamo standardni ne premazani papir, ki se uporablja najpogosteje. Recikliran papir se uporablja podobno kot standardni, a je zaradi okoljevarstvene note dražji. Sijoč papir se uporablja za print fotografij in letakov. Mat papir je čvrstejši in brez sijaja, črnilo pa se na njem suši hitreje kot na vseh ostalih.

Pri tiskanju običajnih dokumentov gre po navadi za 80-gramski standardni papir. 100-gramski papir se večinoma uporablja v primerih obojestranskega tiska in za datoteke, ki vsebujejo veliko barvnih segmentov.

Kakšna je razlika med digitalnim tiskom in klasičnim offset tiskom?

Pri digitalnem tisku je postopek podoben kot pri domačem tiskalniku. Njegova prednost je, da je tiskovina pripravljena še isti dan. Uporablja se pri manjših količinah. Pri klasičnem offset tisku pa se uporabljajo tiskarske plošče, torej gre za tiskanje s tiskarskim strojem. Njegova prednost je visoka kakovost tiska. Uporablja se pri večjih nakladah, saj je tako tudi cenovno ugodnejši.

Koliko časa tiskarne potrebujejo za tiskanje?

Odvisno od ponudnika in obsega naročila. Krajši dokumenti so lahko pripravljeni že v 15-ih minutah. Tiskanje daljših, zahtevnejših dokumentov ali večjih naklad pa lahko traja tudi več dni.

Katere informacije moram posredovati tiskarju in v kakšni obliki?

V naročilu povzemite kaj želite natisniti (diplomska naloga, vizitke, letaki, tisk na majice, promocijska stojala, knjige, plakati, jedilni listi …), ali bo tisk barven ali ne, dimenzije želenega končnega izdelka in število le-teh (količina in število strani). Če imate dizajn tiskovine že pripravljen, ga je najbolje posredovati v PDF formatu, da ne pride do odstopanja pri presledkih, naslovih, ipd. Če dizajna še nimate, večina ponudnikov omogoča oblikovanje glede na vaše želje.

Kakšen je predviden rok tiska in cena?

Večina tiskarjev vam ob naročilu poda možnost izbire v kolikšnem času želite prejeti vaše naročilo. Po navadi lahko izbirate med tremi kategorijami: nujno, v roku 1 tedna, v roku 1 meseca in v roku 3 mesecev. Možni so dogovori glede na vaše želje, vrsto in količino tiskovine ter tehnično zmogljivost ponudnika.

Cene se razlikujejo glede na vrsto tiska, (offset tisk je npr. dražji od digitalnega), količino izdelkov (večina tiskarjev nudi količinske popuste – večje kot je naročilo, manjša je cena / kom) in rok izdelave (če tiskovino potrebujete nujno, bo cena višja).

Katero vrsto tiska izbrati?

Izbirate lahko med offset in digitalnim tiskom. Obe tehniki omogočata tisk različnih vrst tiskovin (npr. koledarje, kataloge, vizitke, dopisne liste, ipd.), sta zelo kvalitetni, ponudniki pa vam bodo z veseljem tudi svetovali za katero vrsto se odločiti glede na vaše naročilo.

Offset tisk nudi možnost  tiska barv po Pantone lestvici in omogoča visoko hitrost tiskanja (do 15.000 tiskarskih pol/h). Ker je za to vrsto tiska potrebna izdelava tiskarskih plošč (večji strošek), se offset tisk ne izplača za manjše naklade.

Digitalni tisk je preprostejši in cenovno bolj dostopen, posebno kadar želite tiskati manjše količine in manjše formate oz. različne verzije materiala, saj je lahko vsak odtis drugačen, brez da bi to vplivalo na ceno.

Kako izbrati format in pripraviti datoteko za tisk?

Najprimernejši format datoteke je PDF (standard X3 format), da pri tiskovini ne pride do odstopanja pri presledkih, naslovih, ipd. Večina ponudnikov sprejema tudi datoteke v MS Word-u in grafičnih formatih (npr. EPS, TIFF, CDR, AI, INDD).

Pripravljena datoteka mora vsebovati tudi informacije o porezavi (trim-box) in razrezu. Tiskovine, ki bodo imele grafiko do roba, nujno potrebujejo dodatek za porezavo (bleed-box), ki mora biti vsaj 2 – 3 mm. Večina ponudnikov ima tudi točno določena barvna okolja za slike (npr. CMYK) in priporočila za velikost besedila (npr. ne manjše od 6pt) ter resolucijo slikovnega materiala in grafik (120 dpi ali več).

Format tiskovine (dimenzije) lahko poljubno izberete sami. Če niste prepričani kaj bi bilo najbolj primerno, vam bodo ponudniki svetovali glede na vaše želje in vrsto tiskovine. Odvisno od vrste, za katero se odločite, so navedene možnosti izbire dimenzij v milimetrih, na podlagi česar se boste lažje odločili katera velikost je najbolj primerna. Navedene so tudi maksimalne in minimalne izvedljive velikosti za posamezno vrsto.

Dostava natisnjenih izdelkov in način plačila

Večina ponudnikov omogoča tako osebni prevzem na sedežu podjetja kot dostavo pošiljke na dom. Izbirate lahko med običajno in hitro pošto, cena dostave pa je odvisna od teže pošiljke. Nekateri ponudniki dostavo nudijo brezplačno (npr. 300dpi.com). Ne glede na način dostave, večina ponudnikov pošlje e-mail obvestilo s podrobnostmi naročila, ko je le-to zaključeno. Hitra pošta vam omogoča tudi sledenje paketu.

Dostava paketov znotraj Slovenije je predvidoma naslednji delovni dan (med 9.00 in 11.00 uro), torej en dan po tem ko je paket oddan dostavni službi. Dostava v Hrvaško in Avstrijo je predvidoma 2 – 3 delovne dni, v druge države EU pa lahko traja tudi 5 delovnih dni ali dlje.

Večina ponudnikov ima garancijo za poškodovane ali izgubljene pošiljke. V primeru, da dostavljen izdelek kakorkoli ne ustreza dogovorjenim standardom, vam ali povrnejo denar ali v najkrajšem možnem času brezplačno naredijo novo naročilo.

Večina ponudnikov omogoča plačilo po predračunu, po povzetju, z gotovino ob prevzemu in s kreditno kartico. Nekateri ponudniki imajo tudi druge možnosti (PayPal, plačilo z e-računom, ipd.).

Nasveti za tiskarske storitve

Pomagali vam bomo najti pravega tiskarja za vas

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / tiskarji

Hitri dogovor, hitro narejeni izdelki, odlična kvaliteta.

Dobra odzivnost.

 • Mateja B. je ocenil/a tiskarja eTiskarna.si 11. Dec. 2023
 • Preverjena ocena

Vse odlično! 👌

Odlični so.

Zelo zadovoljen s kvaliteto majic, priporočam.

Mogoče bi lahko bili pikico cenejši.

Super zadovoljna, fanta sta odlična, priporočam!

Hitro in kvalitetno.

 • Roman B. je ocenil/a tiskarja Spletni Genij 21. Maj. 2023
 • Preverjena ocena

Odlična komunikacija, zna prisluhniti stranki in tudi uresniči želje.

 • Društvo P. je ocenil/a tiskarja Spletni Genij 18. Apr. 2023
 • Preverjena ocena

Vsi dogovori so potekali preko telefonskega pogovora in e-pošte. Vse narejeno kot je bilo dogovorjeno, tudi časovno. Prav vsako, zgoraj navedeno, postavko za ocenjevanje lahko pohvalim: prijaznost, ceno, kvaliteto, hitrost in odzivnost. Pripravljeni pomagati tudi kasneje.

 • Vildana S. je ocenil/a tiskarja eTiskarna.si 01. Mar. 2023
 • Preverjena ocena

Hitro in enostavno. Zelo sem zadovoljna.

Zelo korektni, vse kar smo se zmenili je bilo OK, zelo hitro odzivni, z veseljem bom tudi v bodoče z njimi sodeloval.....lp Marko

Prijazno osebje ugodna cena narejeno do datuma kvaliteta tudi
skratka brez pripomb
Zelo priporočam

Vse je bilo kot dogovorjeno. Priporocam.

 • Katja P. je ocenil/a tiskarja Spletni Genij 20. Jan. 2023
 • Preverjena ocena

Hitri in strokovni

 • Domen C. je ocenil/a tiskarja eTiskarna.si 04. Jan. 2023
 • Preverjena ocena

Vse kot dogovorjeno, brez kompliciranja.

Ustrezal so mojim željama
Lp

Pogovor teče, predlogi in usklajevanje super. Brez pripomb.

Vse ok... v roku in po dogovorjeni ceni... kvalitetno

Dal po sredini avta mustang črte gloss črne barve narejeno profesionalno perfektno v nulo... Poceni, da ne moreš verjeti pa še nadomesni avto dobiš zelo zelo zadovoljen vrnu se bom spet kaj narediti...

top odziv ter ponudba

Vse je potekalo kot po maslu,prijazni fantje,lepo narejeno.
Zelo priporočam

Visoka kakovost in hiter odziv

Hitra izdelava po željah

Izdelal nalepko po lastni slikovni predlogi.

Super nalepke

Vselej narejeno v dogovorjenem roku, kvalitetni izdelki, cenovno ugodno, prilagodljivi vsem željam/potrebam stranke.

Vse je bilo super

Odlična odzivnost, prijaznost in ustrežljivost.

Vse je bilo odlicno od dogovarjanja do koncnega produkta. Absolutno priporocam!

hitro sem dobila ponudbo, vendar sem se vseeno odločila za drugo, ker mi je bilo oblikovano bližje. sicer pa lahko samo pohvalim pripravljenost sodelovanja, zelo hitro sem prejela ponudbo in predlog. hvala

G. Roguljič ponuja cenovno ugodne in zelo kvalitetne storitve. Delo opravijo zelo hitro in profesionalno! Zelo priporočam!

najboljši ponudnik

Ugodno in kvalitetno.

Nimam pripomb

Izredno kvalitetni in fleksibilni. Poiščejo vsako rešitev in jo tudi uspešno izpeljejo. Izredno zadovoljena stranka!

Kvalitetno in strokovno opravljeno. Dobri predlogi in ideje.

Profesionalni, odzivni, priporočam

Profesionalni odnos do strank, hitra odzivnost in vrhunske storitve.

 • Mitja P. je ocenil/a tiskarja MVM servis 25. Okt. 2017
 • Preverjena ocena

Fantje vedo kaj delajo. Se res pozna, da je tradicija družinskega tiskarskega podjetja dolga. Tudi, če česa od tiskarskih storitev nimajo v ponudbi, nekako uredijo, da nam ni treba skakati naokoli. Pri njih smo naročili tisk majic in nekaj reklamnih stojal (pingvin / roll up) in smo bili zelo zadovoljni. Tako z izvedbo, dogovorom / ceno ter predvsem s časovno odzivnostjo - pri tisku se namreč vedno kaj mudi... Kapo dol in le tako naprej - ekipa Omisli.si PRIPOROČA!

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.