Poročni dan – kako se pripraviti

ocena bralcev
0 od 0

Medtem ko uživate v pogledu na čudovit zaročni prstan, je čas za priprave na poroko. Ni čar le v dnevu, ko si bosta rekla da, ampak tudi v pripravah in načrtih za poročni dan. Da boste popolnoma mirni in sproščeni, začnite s plani pravi čas, ob tem pa se seveda ne pozabite zabavati.

Pripravili smo vam tudi seznam preverjenih poročnih ponudnikov.

Poročni dan
Ob organizaciji na najlepši dan se ne pozabita zabavati

Nepozaben poročni dan

Predlagamo nekaj najbolj pomembnih stvari, na katere se osredotočite tako tisti, ki se poročite čez leto dni kot tisti, ki ste že v procesu načrtovanja – morda vam kakšen nasvet pomaga. Pomembno je, da je poroka točno takšna kot si jo želita vidva. Ne ozirajte se kaj preveč na mnenja gostov, saj se bodo zagotovo zabavali! Torej, če želita imeti piknik, pa naj bo poročni piknik. In če bi rada plesala ob country glasbi, imata v poročnem načrtu že eno kljukico več.

PRENESI SI POROČNO BELEŽNICO / POROČNI PLANEROkvirni načrt

Najprej se odločita v katerem letnem času bi se poročila, katerim datumom se morata morda izogniti in koliko časa bi potrebovala za priprave. Če se vama ne mudi, potem predlagamo vsaj nekaj mesecev, da bo zagotovo šlo vse po načrtih. Če pa morata z usodnim dnem pohiteti, pa si naredita okviren tedenski načrt in prosita bližnje prijatelje in sorodnike za pomoč – z veseljem bodo pomagali!

Stil poroke in lokacija

Preden se posvetite podrobnostim, si v mislih predstavljajte popolno poroko. Kaj vidite? Se želita poročiti ob zvokih valov na peščeni plaži ali med visokimi zidovi na gradu? Na velikem travniku ob jezeru ali morda sanjata o skromni poroki z bližnjimi s spremljavo jazz benda? Ali na matičnem uradu po katerem želita takoj odpotovati na medene tedne. Nato se posvetita ključnim vprašanjem, bo to velika poroka ali v krogu najbližjih? Notri ali zunaj, v domačem okolju ali si želita poroko na tuji turistični destinaciji? Moderno, klasično, retro, rock ali elegantno poroko? Za ideje si vzemite čas, pomagajte si s katalogi, spletom ali morda celo z romantičnim filmom.

>> omisli.si/poroko <<

preverjeni poročni ponudniki, ki jim zaupamo

poročne storitve poročni ponudniki omisli si
Preverjeni poročni ponudniki, ki jim zaupamo.

Pomoč poročnega svetovalca

Če sta oba noro zaposlena, imata veliko dela v službi ali pa imata res velike sanje in želje, poiščita poročnega svetovalca. Pomagal vama bo pri celotni organizaciji, vse od poročnih vabil do medenih tednov. Lahko se odločita za svetovalca, ki bi vama pomagal pri na primer poročnih vabilih, hrani ali navsezadnje pri izbiri penine ter se nato na podlagi idej lažje odločita. In če vaju najbolj skrbi prav potek poročnega dneva, pa lahko najameta osebo, ki bo poskrbela, da na poroki ne bo šlo prav nič narobe – oziroma vsaj vidva za to ne bosta vedela.

Poročna obleka

Poročna obleka
Kupi si obleko, v kateri boš zablestela

Končno je čas, da uresničite to o čemer ste vedno sanjarile. Obisk trgovin, v katerih se boste počutile kot princeske. Vzemite si čas in probajte čim več oblek. Tako kot ste za svojega moškega vedeli, da je tisti pravi, boste enako začutile za obleko! Če ne boste zadovoljne s poročnimi saloni, je tu še vedno na voljo splet polno poročnih oblek in mesto navdiha. Pomembno je, da se na poročni dan počutite samozavestno in čudovito, ob tem pa še razmišljate ali bi vas obleka morda lahko motila pri plesu.

“Ženske stvari”

Obvezno preizkusi različne pričeske vsaj en teden pred poroko in si po tem dnevu ne delaj dramatičnih sprememb kot je na primer frufru, saj včasih tudi frizer ne more v zadnji minuti narediti čudeža. Prav tako si izberi takšen make-up, katerega ti ne bo treba preverjati vsako uro. In še ena malenkost – ne pozabi na depilacijo 48 ur prej, da boš na poročno jutro samo skočila v obleko, zvečer pa bila pripravljena na nepozabno poročno noč.

Koliko si lahko privoščita za poročni dan

Ne najbolj priljubljena tema, pa vendarle pomembna. Koliko si lahko privoščita? Pogovorite se s starši, če vama lahko pomagajo. Nato pa začnite načrtovati. Imejte v mislih kakšno restavracijo si lahko privoščite (in jo rezervirajte čimprej), želita poseben prevoz s kočijo, o katerih dekoracijah ste vedno sanjali… Preletite seznam in se odločite za stvari, ki so vam resnično pomembne in odstranite stvari s seznama, ki vam ne pomenijo toliko, kot se je sprva zdelo.

To so nekateri napotki za bodoče neveste, s katerimi si lahko pomagate do popolne poroke. Naj bo organizacija poroke prav tako nepozabna izkušnja, polna dogodivščin, lepih spominov in zabave! Če se vam kje zalomi ali potrebujete pomoč pri naprimer izbiri poročnega benda, pa vam lahko pomagamo tudi mi.

Poročni avto
Odpeljita se v zakon in živita srečno do konca svojih dni
ocena bralcev
0 od 0