Ureditev mansarde: Cene, trendi in preverjeni mojstri za ureditev mansarde

ocena bralcev
5 od 3

Velikokrat je v bivališču, kjer živimo kar nekaj neizkoriščenega prostora. Ureditev mansarde lahko v sodobnem času opravite brez večjega truda. Zaradi veliko novih trendov in idej pa lahko vašo mansardo spremenite v udobno in prijetno bivališče.

UREDITEV MANSARDE: CENA

povprečna cena za ureditev mansarde

300-800 €/m2

Kontaktirajte preverjene mojstre za izdelavo mansarde na ključ (ponudbe / cene)
Ureditev mansarde cene
Za ureditev mansarde na ključ boste odšteli v povprečju 400 EUR / m2.

MOJSTRI / GRADBENIKI za ureditev mansarde se brezplačno vpišite tukaj

posredujemo vam stranke ?
največ strank v SLO ?
brezplačen vpis ?


Če niste prepričani, na koga bi se obrnili, da bi dobili najbolj ugodno ponudbo, vam priporočamo, da pošljete povpraševanje na Omisli.si/prenovo-mansarde/. Tukaj so na enem mestu zbrani vsi preverjeni in ocenjeni ponudniki za prenovo in izdelavo mansarde, vi pa ne izgubljate dragocenega časa in denarja. Strokovnjake za prenovo stanovanja najdete na Omisli.si/prenovo-stanovanja/, za prenovo hiše pa na Omisli.si/prenovo-hise/.


Najboljši mojstri za izdelavo mansarde na ključ v Sloveniji

TOP 10 najbolj iskanih mojstrov za: mansarda


Koliko stane ureditev mansarde?

Cene za ureditev mansarde se gibljejo nekje od 300 do 800€, povprečno pa boste za to storitev odšteli nekje 400€. Cena vključuje izolacijo, vgradnjo strešnih oken, inštalacije in ogrevanje. Odvisna pa je od velikosti mansarde, izvajalca in kakovosti materialov.

Kateri so najbolj iskani mojstri za ureditev mansarde?

AC INVEST, D.O.O., AGENCIJA BARIBAL, AGP, D.O.O., BAU TEHNIK, D.O.O., D GRAD, D.O.O., DESEO, D.O.O., EKOZID, D.O.O., EUROMAK INŽENIRING, D.O.O., EVROMOJSTER, D.O.O., FGD, D.O.O., GRADINET, D.O.O., GRADUS, D.O.O., GRASVET, D.O.O., GRATING M TEAM, D.O.O., GREGOR PETERCA, S.P., HILS, D.O.O., IGOR BOŽIČ, S.P., JERNEJ KOŽELJ, S.P., JULIAN PRIMUS, D.O.O., KAING PLUS, D.O.O., KALINERO, D.O.O., MARKASIT, D.O.O., METALON, D.O.O., MGS PLUS, D.O.O., MIROSLAV BOJIĆ, S.P., OBRT LIČINA, D.O.O., PRAVA LEGA, D.O.O., STIL-MIKS D.O.O., STRUNGRAD, D.O.O., URBAN ZAJC, D.O.O., UREDITEV MANSARD, JOŽE VIDIC, S.P., VIRMONT PLUS, D.O.O.

Tukaj je naštetih nekaj najboljših ponudnikov za ureditev mansarde, najbolje pa je, da se obrnete kar na omisli.si/prenovo-mansarde/ kjer so zbrani vsi preverjeni in ocenjeni ponudniki. Tako boste prihranili čas in denar, ter našli vse mojstre na enem mestu.

Trendi in ideje za ureditev mansarde

Preberite tudi: KNAUF CENIK: POVPREČNE CENE ZA SUHOMONTAŽNA DELA IN CENIKI (GIPS / MAVČNE PLOŠČE)

Udobna, lesena ureditev

Udobje je ključno za ureditev mansarde, z materialom iz lesa pa bo mansarda dajala prijetno rustikalno – podeželski videz.

Visok strop

Pri mansardah nizki stropi niso vedno najbolj praktični. Z visokim stropom pri ureditvi mansarde boste dosegli osvetljenost prostora z veliko naravne svetlobe, prostor pa bo izgledal večji.

visok strop
Visok strop bo vašo mansardo navidezno povečal

Preberite tudi: PRENOVA HIŠE: KOLIKO STANE ADAPTACIJA / OBNOVA STARE HIŠE?

Okrogla postelja

Če želite, da bo vaša mansarda izgledala unikatno in edinstveno je izbira okrogle postelje prava za vas. Ureditev mansarde na tak način bo ločila vaše bivališče od ostalih ter pri obiskovalcih pustila prijeten spomin.

okrogla postelja
Za unikaten in edinstven videz je okrogla postelja prava izbira za vas

Preberite tudi: ZIDARSTVO: CENE ZIDARSKIH DEL, BETONIRANJA, ZIDANJA, GRADBENIH DEL TER PREVERJENI ZIDARJI

Glamurozna in prestižna oprema

Če želite, da vaša mansarda izgleda prestižno, potem je izbira glamuroznega pohištva odlična. Na primer, ovalna kopalna kad in dva umivalnika dajejo vaši mansardi vtis, kot da ste v wellness centru.

Ureditev mansarde
Ovalna kopalna kad in dva umivalnika dajejo prestižni in glamurozni videz

Preberite tudi: KERAMIČARSTVO: CENA ZA POLAGANJE PLOŠČIC, DEKORATIVNEGA KAMNA IN PRENOVO KOPALNICE

Kako lahko navidezno povečam svojo mansardo?

Videz večje mansarde lahko enostavno ustvarimo, če imamo visok strop z veliko naravne svetlobe. Iluzijo večje mansarde lahko ustvarimo tudi tako, da v njej nimamo preveč pohištva, ter s svetlimi barvami sten.

Preberite tudi: SLIKOPLESKARSTVO: CENA ZA PLESKANJE (BARVANJE / BELJENJE), KITANJE STEN IN POLAGANJE TAPET

Ali lahko svoji mansardi dodamo še eno nadstropje?

Ureditev mansarde v dvonadstropno bivališče je odlična ideja za povečanje prostora. Namestite lahko krožno stopnišče, ki bo mansardi dodal prestižni videz, pridobili pa boste tudi veliko dodatnega prostora za urejanje vašega bivališča.

Preberite tudi: INTERIER: CENE ZA NOTRANJE OBLIKOVANJE, NOTRANJI DIZAJN IN IDEJE ZA VAŠ DOM (ARHITEKT / NOTRANJI OBLIKOVALEC)

Katere barve sten so najprimernejše za ureditev mansarde?

Vašemu bivališču bodo svežino dodale svetle barve, kot so na primer bela, bež, svetlo roza in druge. Prostor bo osvetljen, vaš prostor pa bo tako videti večji kot je v resnici.

Priporočamo tudi branje foruma, kjer lahko izveste veliko uporabnih nasvetov in odgovorov na vaša vprašanja.

Kontaktirajte preverjene mojstre za izdelavo mansarde na ključ (ponudbe / cene)
ocena bralcev
5 od 3