Revija Nasvet strokovnjaka

POLAGANJE KNAUFA: CENA IN KATEREMU MOJSTRU ZAUPATI

Kazalo

ocena bralcev
5 od 2

POLAGANJE KNAUFA: CENA IN KATEREMU MOJSTRU ZAUPATI

Ste pravkar dokončali novogradnjo ter vas čakajo zaključna dela? Želite urediti svoje staro stanovanje v bolj moderno? Mogoče bi radi spustili strope ter privarčevali pri stroških energije? Na omisli.si imamo za vas rešitev – suhomontažna gradnja oz. polaganje knaufa. To je ekološko neškodljiva gradnja, hitra, enostavna za vzdrževanje, ne povzroča vlage ter s tem povečuje kakovost bivanja v prostoru. Tudi če imate starejšo gradnjo z lesenim stropom je polaganje knaufa na les preprosto. Na omisli.si/knauf smo za vas zbrali nekaj koristnih informacij in napotkov, če se odločite za polaganje knaufa.

 

 

cena za polaganje knaufa (material + delo)

20-60 €/m2

Kontaktirajte preverjene mojstre za polaganje knaufa (ponudbe / cene)
Cena-polaganje-knaufa
Cena polaganja knaufa je različna

Preberite tudi: KNAUF CENIK: POVPREČNE CENE ZA SUHOMONTAŽNA DELA IN CENIKI (GIPS / MAVČNE PLOŠČE)

Koliko stane polaganje knaufa (povprečna cena polaganja knaufa in ceniki)?

Kljub temu, da je polaganje knaufa hitro in preprosto, vam odsvetujemo, da bi se sami lotili tega opravila. Mogoče bi res privarčevali določeno vsoto denarja, kar bi vas pri končnem izdelku stalo precej dražje.  Delo raje prepustite strokovnjakom, ki se s tem ukvarjajo vsakodnevno, saj bo le tako delo na koncu izvedeno nemoteno in uspešno. Cene so odvisne predvsem od materiala in mojstrov. Na voljo imate plošče različnih dimenzij in debelin. Tudi ponudba mojstrov na trgu je ogromna. Tisti preverjeni strokovnjaki so običajno dražji kot mojstri, ki se s tem ukvarjajo v prostem času ter nimajo prijavljene dejavnosti. Resda je knauf precej preprosto montirati vseeno obsega precej manjših del in sicer: bandažiranje, kitanje, spuščanje stropa, čiščenje.

PONUDNIKI MONTAŽE KNAUFA se brezplačno vpišite tukaj

Za vas smo preverili cene. Če si želite položiti knauf za enojno predelno steno, bo cena polaganja znašala med 28 in 32 evrov po kvadratnem metru. Cena za dvojno predelno steno in polaganje vas bo stala med 35 in 60 evrov pravtako po kvadratnem metru. Če bi radi privarčevali pri stroških ogrevanja ter spustili strop je cena polaganja od 20 do 30 evrov po kvadratnem metru. Seveda lahko material kupite tudi samo a je boljše, da tudi to opravilo zaupate mojstru za polaganje knaufa, saj najbolje vedo, kaj potrebujejo pri polaganju knaufa ter pridobijo količinski popust, ki ga vi kot posameznik ne dobite.

seznam preverjenih ponudnikov za montažo knaufa

Kateri so najbolj iskani in najboljši mojstri za polaganje knaufa

Na slovenskem trgu je izbira mojstrov, ki omogočajo polaganje knaufa (med drugim tudi polaganje knaufa na les) precej velika. Tako lahko polaganje knaufa zaupate podjetju Klajder d.o.o., MGS Plus d.o.o.,  Janez Močilnikar s.p., Mojster Jani, Slikopleskarstvo Špeh, GIPS Miran Jelovčan, Knauf Ljubljana, Dra-M, Knaufar, Kaprat.si, Montažne storitve Mišo Draško Bunić, Promobile d.o.o, Miples, Adapta d.o.o., Slikopleskarstvo – polaganje knaufa Boštjan štefanič s.p., DEMALES, Matjaž Delavec s.p.,  Evromojster d.o.o., …


PONUDNIKI MONTAŽE KNAUFA se brezplačno vpišite tukaj

posredujemo vam stranke ?
največ strank v SLO ?
brezplačen vpis ?


…Polaganje gips plošč Andrej Kavka s.p., suhomontaža Megla, Milenko Filipovič s.p. Polaganje knaufa Miha Žužek s.p., Montaža Škerjanec, Knauf Pro, Suhomontaža in oblaganje sten, Knauf Boy´S Robert Plankar s.p., Knauf Celje | Sandi Pintar s.p., Knauf Montaže Milorad Peulić s.p., Jerin montaža Knauf elementov Mitja Zakrajšek s.p., Montažne storitve Knauf Roman Šuštar s.p., Slikoplesk Zajc, slikopleskarstvo in Knauf sistemi, Montaža Knauf sistem as, Suvad Ljevaković s.p., Suhomontažna dela Martin Nemanič s.p., Slikopleskarstvo, fasaderstvo, Štukaterstvo in Knauf sistem

Preberite tudi: ZIDARSTVO: CENE ZIDARSKIH DEL, BETONIRANJA, ZIDANJA, GRADBENIH DEL TER PREVERJENI ZIDARJI

Izbira je precej velika in izbor najboljšega mojstra ni enostaven. Zato je najboljše, da svojega mojstra za postavitev knaufa najdete kar na omisli.si zelo hitro in preprosto. S pomočjo omisli.si boste privarčevali svoj čas in denar ter našli kakovostnega mojstra po ugodni ceni.

Preberite tudi: KERAMIČARSTVO: CENA ZA POLAGANJE PLOŠČIC, DEKORATIVNEGA KAMNA IN PRENOVO KOPALNICE

Trendi pri polaganju knaufa

Eden od trendov je spuščeni strop. Ljudje se za to možnost odločajo predvsem iz dveh razlogov: da bi privarčevali pri stroških ogrevanja in hlajenja ter imeli vgradne lučke. Pri starejših hišah kjer so zelo visoki stropi, je uporaba knaufa za spuščeni strop priporočljivo. Nekateri si želijo vgradne lučke v dnevni sobi, kuhinji ali na hodniku. S polaganjem knaufa je to zelo preprosto, saj knauf položijo normalno in v njem pustijo luknje za okrasne vgradne lučke.

Mansarde v zadnjem času dobivajo vse bolj na pomenu. Velikokrat si mlade družine ustvarijo svoj dom kar v mansardi domače hiše. Postavitev knaufa na les vas ne rabi skrbeti, saj pravi mojstri to opravilo opravijo hitro in preprosto. Pravtako so mansarde zelo popularne, saj predstavljajo velik in svetel prostor.

Preberite tudi: SLIKOPLESKARSTVO: CENA ZA PLESKANJE (BARVANJE / BELJENJE), KITANJE STEN IN POLAGANJE TAPET

Polaganje-knaufa-kuhinja
Polaganje knaufa v kuhinji

Pogosta vprašanja povezana s polaganjem knaufa

Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj, ki ste nam jih zastavili bralci, naši strokovnjaki so z veseljem odgovorili.

S fantom si želiva urediti mansardo, kjer bi imela svoje lastno stanovanje. Ali je možno polaganje knaufa na les ali bi najprej morali potrgati les dol?

Veliko mladih parov si želi urediti mansardo kar v domači hiši, tako kot vidva. Polaganje knaufa na les lahko brez težav zaupate našim mojstrom, saj imamo kar precej naročnikov, ki bi radi uredili mansardo, tako da odstranitev lesenih delov ni potrebna. Postopek je zelo podoben kot pri klasičnem polaganju knaufa, razlika je v tem da potrebujemo daljše vijake. Za vsa dodatna pojasnila smo Vam na voljo.

Knauf-mansarda
Knauf na lesu v mansardi

Knauf mojstri se mi zdijo predragi, mislite da se lahko polaganja knaufa lotim kar sam?

Z vašo trditvijo se ne strinjamo. Tudi knauf mojstri porabijo svoj čas in znanje za polaganje knaufa. Kljub temu, da je polaganje knaufa enostavno, je vseeno boljše da delo zaupate strokovnjaku, ki s tem dela vsak dan in ste lahko popolnoma prepričani, da bo delo opravljeno tako, kot mora biti. Preverite lahko tudi forum.

Zelo si želimo vgradne lučke v dnevni sobi. Ali za to potrebujemo polaganje knaufa ter koliko približno stane polaganje knaufa na strop?

Da, za to je potrebno polaganje knaufa. Cena je predvsem odvisna od kvadrature stropa ter kakšno debelino plošč bo potrebno uporabiti. Najboljše, da nam kar pošljete ponudbo in poslali Vam bomo cene.

Preberite tudi: INTERIER: CENE ZA NOTRANJE OBLIKOVANJE, NOTRANJI DIZAJN IN IDEJE ZA VAŠ DOM (ARHITEKT / NOTRANJI OBLIKOVALEC)

 

Kontaktirajte preverjene mojstre za polaganje knaufa (ponudbe / cene)
ocena bralcev
5 od 2

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno