Revija Nasvet strokovnjaka

Knauf mansarda: Cene in preverjeni mojstri za izdelavo knauf mansarde

knauf mansarda

Kazalo

ocena bralcev
5 od 1

Je vaše podstrešje prazno, vaša družina pa se veča? Knauf mansarda je hitra in ugodna rešitev za funkcionalno izrabo oz. obnovo mansarde. S takšno obnovo lahko mladi pridejo hitreje do svojega doma. In ceneje.

 

 

IZDELAVA KNAUF MANSARDE (material + delo) > Cene

25-34 €/m2

Kontaktirajte preverjene mojstre za knauf mansardo (ponudbe / cene)

Koliko stane knauf mansarda? (povprečna cena / ceniki)?

Prenova mansarde je sestavljena iz uporabe toplotne izolacije ostrešja, stenskih oblog, polaganja plošč, od tega so odvisne cene obnove mansarde. Pred instalacijo je treba preveriti konstrukcijske dele, če gre za starogradnjo. Debelina izolacije je odvisna od pravilnika o toplotni zaščiti objektov. Mavčne plošče se pritrdijo na leseno ali železno podkonstrucijo. Cena izdelave knauf mansarde se gibljejo med 25 in 34 €/m2. 

knauf mansarda dnevna soba
Vaše podstrešje lahko s prenovo s knauf ploščami postane prijeten in topel dom.

Preberite tudi: KNAUF CENIK: POVPREČNE CENE ZA SUHOMONTAŽNA DELA IN CENIKI (GIPS / MAVČNE PLOŠČE)

Kateri so najbolj iskani / najboljši ponudniki / mojstri za izdelavo ali obnovo mansarde?

Nekaj izvajalcev za izdelavo mansarde: Hanex, Suhomontažna dela Boštjan Dimec, Dejan Munjeran, Boštjan Soko, Zdenko Šoštarič, Andrej Hrastar, Suhomontažna in zaključna dela v gradbeništvu Jure Cerar, Suhomontažna dela Kos, Slikopleskarstvo in suhomontažna dela Marko Mešič s.p., Ekstramont, Martin Nemanič, Gašper Vodlan Woody,  Kamont Zvonko Kaučevič, Janez Balantič, Darko Mori, Darko Nožinić, Albin Žmauc, J.J. projekt Janez Jalovec, Montaže Tadej Žekar ….


PONUDNIKI MONTAŽE KNAUFA se brezplačno vpišite tukaj

posredujemo vam stranke ?
največ strank v SLO ?
brezplačen vpis ?


… Ino sistemi, Evromojster, Sapa Mont, Loris Amar, Valeria, Lukač Nejc Filipič, Er-Mont, AGP d.o.o., MAJER-MONT Vojko Žibret, Akat-Mont, Oprešnik Suhomontažna gradnja d.o.o., Suhomontažna dela Vednran Vidović, Gostinstvo in suhomontažna dela Matija Škodnik, Drago Žabota, Zaključna dela v gradbeništvu, slokopleskarstvu in suhomontažni sistemi Jure Buh, Suhomontažna dela Kristjan Rijavec, Maži, zaključna gradbena dela d.o.o., Altini, Janez Močilnikar. Za lažje iskanje ponudnikov se obrnite na omisli.si/knauf, kjer so zbrani preverjeni in ocenjeni ponudniki za izdelavo in obnovo mansarde.


Najboljši mojstri za knauf mansarde v Sloveniji

TOP 10 najbolj iskanih mojstrov za knauf


Ponudniki knauf storitev vam lahko svetujejo in delo opravijo profesionalno. Za lažje iskanje preverjenih ponudnikov si poglejte seznam preverjenih ponudnikov za montažo knaufa.

Knauf mansarda – trendi in ideje

Večina obnovo ali izdelavo mansarde konča z gladkim zaključkom sten. Čiste linije dajejo moderen občutek tudi v starejših gradnjah. Prednost knauf plošč je tudi, da lahko z njimi lažje oblikujemo različne arhitekturne elemente, spuščene strope, oboke, vdela strešna okna. Tako lahko izdelava mansarde spremeni vaše podstrešje in vse njegove dele v zanimiv in prijeten dom.

knauf mansarda kopalnica
Knauf mansarda s kopalnico, ki je svetla in prostorna. 

Preberite tudi: ZIDARSTVO: CENE ZIDARSKIH DEL, BETONIRANJA, ZIDANJA, GRADBENIH DEL TER PREVERJENI ZIDARJI

Pogosta vprašanja in odgovori za knauf mansardo

Knauf mansarda – prednosti?

Izdelava mansarde s knaufom je hitra, enostavna in ugodna rešitev za obnovo prostorov. Omogoča zvočno, požarno, toploto zaščito in zaščito za vlago. Ker gre za suhogradnjo, ni treba čakati na zamudno sušenje materialov. Pri gradnji knauf mansarde se uporabljajo materiali, ki so okolju prijazni. Kakšne poškodbe razigranega igranja ali premikanja omar okoli vogalov, se da hitro in enostavno popraviti.  

Preberite tudi: KERAMIČARSTVO: CENA ZA POLAGANJE PLOŠČIC, DEKORATIVNEGA KAMNA IN PRENOVO KOPALNICE

Na kaj biti pozorni pri obnovi knauf mansarde? 

Bodite pozorni na mere vdolbin, ki jih potrebujete za vtičnice in druge izhode za izdelavo mansarde. Najprej izmerite nato pa ploščo pritrdite na ogrodje. Uporabljajte večje plošče, da izkoristite celotno površino stene. Tako pa zmanjšate število stičišč, za katere je potrebno več lepljenja, ki je zelo zamudno. 

Gladke površine sten dajejo moderen pridih vašemu domu.

Preberite tudi: SLIKOPLESKARSTVO: CENA ZA PLESKANJE (BARVANJE / BELJENJE), KITANJE STEN IN POLAGANJE TAPET

Katere materiale potrebujete za izdelavo knauf mansarde? 

Za obnovo ali izdelavo knauf mansarde potrebujete gibs plošče, mešanico za fugiranje in pokrivanje lukenj, papirni lepilni trak, ki združili plošče, zunanje končnice za robove, vijake, leseno ali železno ogrodje, na katerega boste pritrdili plošče.

Preberite tudi: INTERIER: CENE ZA NOTRANJE OBLIKOVANJE, NOTRANJI DIZAJN IN IDEJE ZA VAŠ DOM (ARHITEKT / NOTRANJI OBLIKOVALEC)

Kontaktirajte preverjene mojstre za knauf mansardo (ponudbe / cene)

ocena bralcev
5 od 1

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno