Čiščenje stanovanja ali reševalci življenja

ocena bralcev
0 od 0

Šli ste na zaslužen oddih na Bahame in pustili malo razmetano. Koga briga, boste že pospravili ko pridete domov. Kaj pa če se vam isti dan, ko pridete domov, na obisk najavi celotna bližnja družina z vsemi malimi bratranci in sestričnami vred? Čistilni servis je definitivno pravi odgovor za takšne primere. Ali pa če ste preprosto preveč zaposleni, utrujeni in si želite, da vsaj enkrat to nadležnost opravi nekdo namesto vas. V nadaljevanju lahko preberete nekaj nasvetov o najemu pravega čistilnega servisa za vaše želje in potrebe.

Pridobite ponudbe in cene preverjenih čistilnih servisov

 

Kaj rabite počiščeno?

Najprej se morate odločiti kaj dejansko želite, da čistilni servis očišči. Želite, da vam opere perilo in okna ali le pobriše prah in tla? Najbolje, da se to predhodno odločite in svojo odločitev predčasno sporočite, da ne bo potem zapletov. Nekateri ne marajo prati umazanega perila v javnosti. Dobesedno.Vprašajte sosede, sodelavce in bližnje za priporočila!

Veliko lažje je zaupati preizkušenemu servisu, ki ga priporoča nekdo vam blizu. Tako je dobro opravljeno delo skoraj zagotovljeno. Seveda pa je najeti nekoga, ki ga ne poznate tudi povsem sprejemljivo. Če nič drugega, ne more primerjati pospravljenost vaše hiše z sosedovo.

Najemite zavarovan čistilni servis

V primeru, da se med čiščenjem zgodi nekaj nepričakovanega ali pa čiščenje ni bilo povsem po vašem okusu in zahtevah, lahko tako od čistilnega servisa zahtevate povračilo. Če čistilni servis ni zavarovan oziroma ga ne obvezuje nobena pogodba, boste kompenzacijo, ki jo želite težko dobili.

Our mission is to clean!

Vprašajte o metodah in čistilih!

Če je vaš mož ali otrok alergičen na določene sestavine, ki jih vsebujejo nekatera čistila, se je bolje glede tega pozanimati pri čistilnem servisu. Tako boste prepričani, da servis ne uporablja čistil, ki so škodljiva okolju, vam ali vašim bližjim.

Razvijte dober odnos

Če vložite drobec lastnega časa, čiščenje ne bo neprijeten čas, ko se morate svojega doma izogibati, temveč možnost za razvoj zaupanja vrednega delovnega razmerja.

Pridobite ponudbe in cene preverjenih čistilnih servisovocena bralcev
0 od 0