Poročni trendi 2024: Mikroporoka z anti-nevesto in lego catering

Kazalo

ocena bralcev
5 od 2

Vsako leto so poročni trendi in poročna moda nekaj posebnega – le kaj ima za nas za bregom 2024? Bomo spet s trendi zaplavali v retro slog 60-ih in 70-ih? Ali bo vse samo še futuristično, od poročne aplikacije do zbiranja sredstev za poroko preko BIT coinov? Prav vsako leto že pred sezono iščemo in se izobražujemo o novostih, ki jih bomo okušali in oboževali v naslednjem letu. Naj gre za poročni prostor, pogostitev, ali frizuro, mi jih komaj čakamo, pa vi? Mladoporočenci si za poroko vedno več želite nepozabnih izkušenj, biti unikatni in predvsem presenetiti svoje goste. Da bo organizacija poroke in vajinega poročnega dne enostavnejša, smo za vaju, na enem mestu zbrali najbolj aktualne trende.

Pridobi 7 ponudb za organizacijo poroke

Poroka, ki to ni in anti-nevesta

Poročni trendi za leto 2024 prinašajo osvežujoče in inovativne ideje, ki bodo ustvarile nepozaben poročni dan. V ospredju je koncept, kjer pari želijo proslaviti ljubezen s sproščenim pristopom, brez strogih tradicij. Pari se odločajo za poroke brez stroge strukture, z ločenimi obredi in zabavami, kar omogoča večjo svobodo pri izbiri teme, dekoracije in jedilnika. Trendi vključujejo tudi cvetlično oblikovanje po navdihu nizozemskih mojstrov, uporabo trajnostnih praks pri načrtovanju poroke ter poseganje po bolj drznih barvah in vzorcih pri dekoraciji.

Organizacija poroke 2024 za ceremonijo z gosti
Popolno poroko 2024 narekujejo poročni trendi in organizacija poroke za poročni prostor v vajinem stilu!

Digitalne knjige gostov nadomeščajo tradicionalne, v ospredju so monokromatske palete, prav tako pa tudi fotografija v dokumentarnem slogu, brez načrtovanja in umetnega postavljanja pred kamero. Pomembno je tudi vključevanje stilistov za dosego osebnega in udobnega videza ter ustvarjanje intimnih in zasebnih obredov. Klasični elementi, kot so rezanje poročne torte in tradicionalne poročne mize, počasi izginjajo, medtem ko pari vse bolj iščejo individualizirane in kreativne izbire pri načrtovanju svojega posebnega dne.

>> VEČ o trendih za poročne torte in slaščice

Pridružita se nam na rollercoasterju raziskovanja najbolj vročih poročnih trendov v letošnjem letu. Ko vstopamo v novo sezono porok, je namreč pomembno biti seznanjen z najnovejšimi trendi, ki bodo po mnenju organizatorjev porok oblikovali poroke v letu 2024. Od dekoracije do oblek in vsega vmes, je tukaj celovito poročilo o tem, kaj je IN in kaj je OUT v svetu porok za leto 2024.

15 poročnih trendov za sezono porok 2024-2025!

Trend 1: Mikroporoka

Konec je časov, ko je treba tekmovati, kdo bi imel večjo in bolj megalomansko poroko, kjer povabiš 300 gostov četudi jihsploh ne poznaš niti ne želiš. Posebej po Covidu so intimna srečanja dobila dodaten pomen. Na podlagi trenda intimnih srečanj, mikroporoke popeljejo koncept še korak dlje. S tem, da še dodatno zmanjšajo število gostov na le peščico tesnih prijateljev in družinskih članov, ti ultrapersonalizirani dogodki omogočajo parom, da se osredotočijo na pomenljiva druženja in praznovanja z zgolj najbolj pomembnimi osebami v njihovem življenju. Hkrati pa zmanjšujejo stroške in poenostavljajo organizacijo.

>> VEČ o poročnih trendih za animacijo otrok in odraslih na poroki

Trend 2: Intimni poročni prostor samo za vaju

Minili so časi velikih plesnih dvoran in obsežnih prireditvenih prostorov. Namesto tega se pari odločajo za bolj intimna in nekonvencionalna prizorišča, ki odražajo njihovo osebnost in interese. Slikovite zunanje lokacije in edinstvena prizorišča dodajo porokam značaj in čar, obenem pa gostom zagotovijo bolj intimno okolje in povezanost s parom.
VEČ o Trendih za najem poročnega prostora si preberite na Idealna poročna lokacija 2024: najem prostora za poroko v Sloveniji

Trend 3: Poroka brez plastike!

Mora biti poroka 2024 res še en razlog za neskončne smeti? Trajnost je postala pomembna točka v različnih vidikih življenja, poroke pa niso izjema. Pari se vse pogosteje odločajo za okolju prijazne prakse, od pridobivanja lokalno pridelanega cvetja do veganskih in vegetarijanskih obrokov. Sprejemanje trajnosti ne le zmanjša vpliva na okolje, ampak praznovanju doda tudi edinstven vtis in element odgovornosti do okolja.

Minili so časi ekstravagantnega zapravljanja na porokah. Dekoracija za enkratno uporabo, plastika za enkratno uporabo in pretirana embalaža postajajo zastareli, saj dajemo prednost okolju prijaznim alternativam. Namesto tega se odločajo za materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati, in zmanjšujejo nepotrebne odpadke. Izberite tiste lokacije, ki delujejo v skladu z naravo tako v smislu priprave prostora, pogostitve, kot celotnega poročnega vzdušja.

V luči trajnostne mode se v poročne obleke vključujejo okolju prijazni materiali in prakse. Neveste izbirajo obleke iz organskega bombaža, recikliranih materialov in etično pridobljenih tkanin. Poleg tega se vedno več nevest odloča za najem oblek ali izbiro oblačil, ki jih je mogoče ponovno uporabiti po poroki.

Poleg izbire obleke je prav tako pomembno, da nevesta izbere popolno frizuro, ki se bo ujemala z njenim stilom in celotnim videzom. Spodaj razkrivamo, katere frizure bodo najbolj priljubljene v letu 2024.

Pri izbiri poročne frizure je ključnega pomena upoštevati številne dejavnike, kot so dolžina in tekstura las, oblika obraza ter izbrana poročna obleka. Pomembno je tudi, da se počutite udobno in samozavestno. Posvetujte se s svojim frizerjem, ki vam bo pomagal izbrati frizuro, ki bo ustrezala vašemu obrazu, stilu in osebnosti. Ne pozabite na poskusne frizure, da se prepričate, da je izbrana frizura prava za vas.

Trend 4: Zaobljube so iskrene, ne le dolge

Pari svoje poroke prepojijo z elementi, ki odražajo njihovo edinstveno osebnost in ljubezensko zgodbo. Od prilagojenih zaobljub do izbranih seznamov spremljevalne glasbene podlage, do dekoracije. Organizacija poroke po meri para je ključna za ustvarjanje poroke, ki se zdi pristna in unikatna. Gostje cenijo premislek in trud, vložen v organizacijo dogodka, ki resnično odseva osebnost para.

Pridobi 7 ponudb za pogostitev na poroki

Trend 5: Brez mobilnih telefonov!

Prepoved uporabe mobilnih telefonov na porokah se je uveljavila iz več razlogov, predvsem zaradi izboljšanja poglobljene izkušnje in spodbujanja druženja med gosti. Prvič, spodbuja goste, da so popolnoma predani dogodku in dogajanju, namesto da bi jih motili telefoni ali družbeni mediji. To omogoča, da se resnično potopijo v obred in praznovanje ter ustvarijo bolj intimno in pristno vzdušje.

Poleg tega politika prepovedi uporabe mobilnih telefonov pomaga ohranjati zasebnost para in njunih gostov. Zaradi razširjenosti skupne rabe v družabnih omrežjih lahko pari raje ohranijo nekatere trenutke svojega poročnega dne zasebne in intimne, ne da bi pri tem tvegali, da bi fotografije delili na spletu.

Pari lahko s tem, ko dokumentiranje dogodka zaupajo profesionalnim poročnim fotografom in snemalcem, zagotovijo najvišjo kakovost ujetih spominov. To odpravlja možnost, da bi amaterske ali neprivlačne fotografije krožile po spletu, s čimer se ohranja lepota in pomen dneva.

Pridobi 7 ponudb za fotografiranje poroke

Trend 6: Flower power se vrača

Poroke so prav posebni dogodki, kjer se vsak par potrudi, da bi njun dan bil popoln v vsakem pogledu. In medtem ko mnogi pari hitro izberejo prizorišče in glasbo, se drugi že pred poroko vživijo v izbiro poročne obleke. Pri načrtovanju cvetja za poroko pa se mnogi ustavijo, saj ne vedo, kje začeti.

Da bi vam olajšali to nalogo, smo se odpravili na lov za trende poročne floristike za leto 2024.

Trendi za leto 2024 so namenjeni drznim, odštekanim nevestam, ki si upajo izstopati. Barve so v ospredju – žive, nenavadne kombinacije, veliki cvetovi. Po letih minimalizma se letos spet vrača slog “več je več”. Torej, ne bojte se stopiti iz cone udobja. Pri načrtovanju poroke se pari običajno hitro odločijo glede poročnega prostora in glasbene spremljave, medtem ko dekleta že pred zaroko pogosto sanjarijo o poročni obleki. Imajo shranjene fotografije oblek, ki so jim všeč, kot rezervo za vsak slučaj.

Pridobi 7 ponudb za poročno cvetje

Veliko parov ob načrtovanju cvetja za poroko znajde v zadregi in ne vedo, kako začeti. Zaradi pomanjkanja časa pogosto posežejo po varni izbiri bele cvetlične dekoracije, vendar le redki vzamejo čas za raziskovanje trenutnih trendov v floristiki. Ko končno najdejo ideje, pa je težko najti pravega dizajnerja ali poročnega florista, ki bi znal ustvariti nekaj izven običajnega.

Elegantni poročni šopki so še en pomemben element, ki izraža mehkobo, nežnost in energijo ljubezni. Pomembno je, da je sestava šopka dobro premišljena, saj mora dihati in poplesovati skozi celoten poročni dan, dodajajoč dotik elegance in romantike.

>> VEČ o poročnih trendih za poročno cvetje

Trend 7: Cvetoče skulpture in barva leta Peach Fuzz

Statement kosi, kot so cvetlični oblaki ali cvetoče stene, lahko preoblikujejo prostor v pravo pravljico. Namesto majhnih cvetličnih šopkov se lahko odločite za večje cvetlične instalacije, ki bodo ustvarile čarobno vzdušje in poudarile estetski videz poročnega prizorišča.

Drzne, žive barve so v trendu, saj kombinacija različnih barv in vzorcev lahko ustvari maksimalistično estetiko, ki je hkrati trendovska in brezčasna.

Unikatna izbira rož je prav tako v porastu, saj se pari vse bolj odločajo za eksotične in nenavadne vrste, ki poskrbijo za pravi WOW učinek in dodajo edinstvenost celotnemu dogodku.

Trajnost in prijaznost do okolja sta pri izbiri cvetja izjemno pomembni. Upoštevanje sezonskosti in lokalne pridelave prispeva k trajnosti in skrbi za okolje, kar je v skladu s trendom trajnostnih porok in okolju prijaznih praks.

Pridobi 7 ponudb za poročni prostor

Pantone je za barvo leta 2024 izbral breskev, natančneje odtenek Peach Fuzz. Čeprav ni tipično drzna, je nežna in lahko ustvari čudovito kombinacijo z močnejšimi barvami. Ta barva je modna in v koraku s poročnimi trendi za leto 2024. Lahko jo kombinirate s skoraj vsako barvo, vendar je pomembno, da izberete pravi odtenek, saj lahko z napačno izbiro “ubijete” učinek. Zato je koristno poiskati pomoč cvetličnega dizajnerja ali poročnega florista.

Poročni trendi: peach fuzz je med barvami št. ena za 2024
Poročni trendi: pantone barva leta 2024 peach fuzz je navdih za poročno cvetje, prostor in oblačila

Svetle in drzne barve omogočajo parom, da izrazijo svojo drznost in zabavno plat ter pokažejo svoj edinstven slog in ustvarjalnost. To praznovanju doda vznemirjenje in pričakovanje. Poleg tega so svetle barve same po sebi vesele in zabavne ter med gosti vzbujajo občutke sreče in praznovanja. Po obdobju negotovosti in pretresov si pari prizadevajo ustvariti poroke, ki so polne pozitivnosti in optimizma, živahne barve pa igrajo ključno vlogo pri ustvarjanju prazničnega in živahnega vzdušja.

Poleg tega pare vedno bolj privlači vizualno osupljiva estetika, ki se dobro izrazi na fotografijah in posebej pade v oči na družbenih medijih, kot je Instagram, kjer lahko drzne barve pomagajo, da poroka posebej izstopa in pritegne pozornost.

Izmenjava poročnih prstanov med mladoporočencema - poročni trendi so v detajlih
Poročni trendi narekujejo tudi nove smernice v izmenjavi poročnih prstanov.

Trend 8: prstani – adijo klasika, pozdravljena personalizacija!

V svetu poročnih prstanov za leto 2024 se opazujejo številni zanimivi trendi, ki odražajo sodobne preference in estetske okuse mladih parov. Nestandardni materiali postajajo vse bolj priljubljeni, saj pari iščejo edinstvenost in individualnost. Personalizacija prstanov je še en ključni trend, saj pari želijo, da njihovi prstani odražajo njihovo edinstveno ljubezensko zgodbo. Minimalistični dizajni, ki izžarevajo prefinjenost in eleganco, so prav tako v porastu, medtem ko okolju prijazni materiali postajajo vedno bolj zaželeni, saj pari stremijo k trajnostnemu načinu življenja. Vzporedno s tem opažamo tudi večji poudarek na oblikovanju, saj pari iščejo prstane, ki izstopajo in dodajajo poseben čar njihovemu poročnemu slogu.

>> VEČ o trendih za poročne prstane

Trend 9: Poročna obleka v venecijanskem slogu

Poroke v letu 2024 prinašajo svež veter v svet poročnih oblek, kjer se tradicionalna eleganca prepleta z inovativnimi trendi.

Raznolikost in kreativnost sta ključnega pomena pri izbiri poročne obleke, saj je pomembno, da obleka odraža osebnost neveste in ustvari nepozaben vtis na njen poseben dan.

Poročni trendi: 3 verzije poročne obleke za 2024
3 verzije poročne obleke kot narekujejo poročni trendi 2024

Minimalistična eleganca

Minimalistični slog se vrača v velikem slogu, saj se neveste odločajo za preproste, a izjemno elegantne obleke. Čiste linije, nežni materiali in subtilni detajli prevladujejo, kar ustvarja videz prefinjene elegance.

Pletenine

Tekstura igra ključno vlogo pri poročnih oblekah leta 2024. Pletenine, čipke, žamet in žakard so med najbolj priljubljenimi materiali, ki dodajajo globino in dimenzijo oblekam. Neveste si želijo obleke, ki bodo vzbujale čutno zadovoljstvo in se razlikovale od klasičnih izbir.

Modni detajli alla Veneziana

Trendi modni detajli so ključni za ustvarjanje izjemnih poročnih oblek v letu 2024. To vključuje globoke dekolteje, bogate vezenine, biserne okraske, trakove, čipko in cvetlične vzorce. Te subtilni dodatki bodo obleki dodali unikatnost in glamur.

Poročna priča zavezuje poročno obleko na nevesti
Čipke, trakci in vezenine – minimalistični romantični poročni trendi narekujejo obleke v venecijanskem slogu.

Revolucionarni kosi

Leto 2024 prinaša revolucionarne kose poročnih oblek, ki presegajo tradicionalne koncepte. To vključuje hibridne obleke, ki združujejo več stilov v eni obleki, kot tudi obleke z netradicionalnimi kroji, kot so hlače in kombinezoni. Neveste se pogumno odločajo za nove in edinstvene možnosti, ki odražajo njihovo individualnost.

Trend 10: Prosojen poročni make-up in “dewy” kot supermodeli

Poročni trendi v ličenju za leto 2024 prinašajo sveže ideje in prilagodljive pristope, ki omogočajo nevestam, da izrazijo svojo individualnost in edinstven slog na njihov poseben dan. Medtem ko klasičen in naraven videz še vedno ostaja priljubljen, se pojavljajo tudi drznejše in bolj izrazite možnosti.

Ena od glavnih usmeritev je osredotočenost na negovan in sijoč videz kože, ki daje naraven, a glamurozen videz. Temeljita nega kože in uporaba lahkih, vlažilnih podlag sta ključna, da se ustvari svež in brezhiben videz.

>> VEČ o trendih poročnega makeupa

Priporočljivo je, da se nevesta posvetuje z maskerjem, ki bo upošteval njen edinstven slog in osebnost ter ustvaril ličenje, ki bo izpolnilo njene želje in dopolnilo celoten videz poročnega dne.

Pridobi 7 ponudb za poročni makeup

Trend 11: Tihi Disco na Poroki: Glasba na slušalkah

Poročni trendi v glasbi za leto 2024 združujejo široko paleto glasbenih stilov in pristopov, ki omogočajo parom, da ustvarijo prav posebno vzdušje na svojem posebnem dnevu. Od žive glasbe do DJ-jev in personaliziranih seznamov skladb, trendi v glasbi za poroke nagovarjajo raznolike okuse in želje sodobnih parov. Ne glede na to, ali se odločijo za romantične balade, energične plesne ritme ali tematsko glasbo, je ključno, da glasbeni program odraža njihovo edinstvenost in ljubezensko zgodbo, ustvarjajoč nepozabno izkušnjo za vse prisotne.

Organizacija poroke vključuje številne podrobnosti, ki vplivajo na splošno vzdušje in zadovoljstvo gostov. Ena izmed inovativnih in vse bolj priljubljenih idej je tihi disco, kjer gostje poslušajo glasbo prek slušalk. Ta pristop prinaša vrsto prednosti in poseben čar, ki ga tradicionalna glasba prek zvočnikov ne more ponuditi.

>> VEČ o trendih za poročni ples

Tihi disco na poroki je inovativna in zabavna izbira, ki bo zagotovo navdušila vaše goste in ustvarila nepozabno izkušnjo. Z nekaj načrtovanja in pravo opremo lahko zagotovite, da bo vaša poroka edinstvena in polna veselja.

???? VEČ o poročnih trendih poročne glasbe

Trend 12: Lego catering in paleo poroka

V svetu porok, kjer se vsi odločajo za tradicionalne menije, se za leto 2024 se catering trendi osredotočita na inovacije, okuse in doživetja, ki jomogočajo, da svojim gostom postrežeta nepozabne kulinarične užitke. Prilagojeni pristopi, kot so interaktivne postaje s hrano, ki omogočajo gostom, da sami sestavijo svoje obroke kot lego kocke. Ali tematski meniji, ki odražajo kulturno ozadje para ali njuno skupno zgodbo. Poudarek je na lokalno pridelanih sestavinah, trajnostnih praksah in eksperimentiranju z okusi, kar ustvarja edinstveno doživetje za vsakega gosta. Poleg tega se catering trendi usmerjajo v bolj raznoliko ponudbo, ki zadovolji posebne prehranske potrebe, kot so veganske, vegetarijanske, brezglutenske ali paleo možnosti, s čimer zagotavljajo, da je vsak gost deležen kulinaričnega razvajanja.

>> VEČ o trendih za poročno pogostitev

Trend 13: Fotoaparat, ki ga vržeš v smeti in paparazzi kadri?

Poročni trendi v fotografiji za leto 2024 združujejo tradicionalne pristope s sodobnimi in inovativnimi elementi, ki zajemajo edinstvenost in intimnost tega posebnega dne. Medtem ko profesionalni fotografi še vedno ostajajo ključni del poročne fotografije, se vedno bolj pojavlja priljubljenost uporabe disposable fotoaparatov ali instant kamer za dodatno dimenzijo in zabavo na poroki. Ti fotoaparati omogočajo gostom, da spontano ujamejo trenutke in ustvarijo neposredne spomine, ki se lahko delijo takoj. Poleg tega ustvarjajo unikatne, retro polne fotografije, ki dodajo čar in avtentičnost albumu poročnih spominov. S kombinacijo profesionalne in amaterske fotografije lahko pari ustvarijo celovit in poglobljen vpogled v svoj poseben dan, ki ga bodo cenili za vedno.

Veliko se govori o dokumentarnem slogu – da, napravita video kot da sta med vlogerji na YouTubu – vse je posneto iz paparazzi kadra, nepostavljeno, brez poziranja, spontano!

>> VEČ o trendih poročne fotografije in snemanja poroke

Trend 14: Z e-skiroji v poročni prostor!

Zakaj bi bila vedno posebna samo pogostitev, ali pa obleka in cvetje, če lahko napravita gostom ekstra presenečenje in v prostor vstopita v velikem slogu? Organizacija poroke leta 2024 se osredotoča na ustvarjanje edinstvenih in nepozabnih izkušenj za mladoporočence in njihove goste. Poleg klasičnih elementov, kot so izbira prizorišča, dekoracija in hrana, se pari vse bolj odločajo za inovativne načine prevoza v poročni prostor.

Ena od trendovskih možnosti je uporaba električnih prevoznih sredstev, ki dodajo pridih futurizma in trajnosti poročnemu dnevu. To lahko vključuje e-skiroje, električna vozila in hibride.

Poleg tega se pari odločajo za bolj personalizirane in tematske možnosti prevoza, ki odražajo njihov edinstven slog in osebnost. To lahko vključuje prevoz s starodobnimi kolesi, kočijami, vintage vlaki ali celo jahanje na konjih za bolj rustikalno in romantično doživetje.

>> VEČ o poročnih trendih za poročni prevoz

Prevoz v poročni prostor – inovativnost niso le torte in šopki

Inovativni prevoz v poročni prostor omogoča mladoporočencem, da svojemu poročnemu dnevu dodajo poseben čar in prinašajo nepozabne trenutke tako zanje kot za njihove goste. Pomembno je, da se izbira prevoznega sredstva prilagodi celotni temi in vzdušju poroke ter ustvari dodatno dimenzijo in vzdušje praznovanja.

Pridobi 7 ponudb za poročni prevoz

Trije poročni trendi, ki so OUT ????

1. Organizacija poroke po “Cookie-Cutter” sistemu

Generične poroke, ki so zgolj kopija že videnega, postajajo preteklost, saj se pari želijo oddaljiti od tradicije in sprejeti individualnost. Ta trend velja že od covid porok dalje. Klasično dekoracijo, neosebna darila in predvidljive obrede nadomeščajo doživetja po meri, ki govorijo o interesih, vrednotah in skupnih izkušnjah para.

2. Oddaljen poročni prostor oz destinacijske poroke NISO več poročni trendi

Oddaljene poročne destinacije so v zadnjem času vse manj priljubljene iz več razlogov. Že zaradi logističnih izzivov, kot so omejitve potovanja, vizumske zahteve in skrbi za zdravje. Zlasti v luči globalnih dogodkov, kot so pandemije. Načrtovanje in udeležba na poroki na oddaljeni destinaciji je bolj zapletena in potencialno tvegana tako za par kot za njune goste. Poleg tega so stroški, povezani s potovanjem, namestitvijo in drugimi izdatki, lahko previsoki za goste. To vodi v manjšo udeležbo in potencialno izključuje ljubljene osebe, ki si ne morejo privoščiti ali opraviti potovanja na dolge razdalje.

Poleg tega trend k bolj intimnim porokam v nasprotju z velikimi dogodki pare pogosto pripelje do tega, da dajo prednost prizoriščem bližje domu, kjer lahko praznujejo s svojimi najbližjimi. Ta premik k manjšim družbam prav tako omogoča parom, da svoj proračun namenijo ustvarjanju bolj nepozabne izkušnje, prilagojene paru in gostom, namesto da bi porabili znaten del za stroške, povezane s potovanjem.

Pridobi 7 ponudb za organizacijo poroke

3. Ujemanje oblek za družice

Ujemanje oblek za družice je leta 2024 v upadu zaradi premika k vključenosti, individualnosti in personalizaciji na porokah. Pari vse bolj priznavajo, da so njihove družice unikatni posamezniki z različnimi telesnimi strukturami, slogi in preferencami. Posledično se univerzalni pristop k obleki za družice umika bolj prilagodljivim opcijam. Če vsaki družici omogočite, da izbere obleko, ki ustreza njenemu individualnemu slogu in laska njeni postavi, se bodo vsi počutili samozavestno in udobno na poročni dan. To spodbuja občutek spoštovanja med družicami, ki lahko izrazijo svojo osebnost. Še vedno pa imajo pomembno vlogo pri praznovanju.

Za konec, ne pozabite tvegati in zaupati svojemu oblikovalcu. Leto 2024 je čas za odštekanost, barvitost in predvsem za izražanje vaše edinstvenosti na najlepši dan vašega življenja. Zaradi odštekanosti in drugačnih idej, ki zaživijo v letu 2024, bo vaš poročni dan povsem unikaten, barvit in popolnoma vaš!

ocena bralcev
5 od 2
Deli prispevek >

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pošljite povpraševanje izvajalcem


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno