fb

Povprečne cene za finančno, računovodsko in poslovno svetovanje

20–300 €/uro

Poslovno svetovanje vključuje izdelavo poslovnega načrta, pomoč pri preoblikovanju podjetja, pripravo finančnih načrtov, načrtovanje in razvoj poslovanja, pripravo dokumentacije, analizo finančnega poslovanja in pomoč pri sestavljanju letnih poročil.

Cene za kategorijo „finančno, računovodsko in poslovno svetovanje“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji finančno, računovodsko in poslovno svetovanje, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Finančno, računovodsko in poslovno svetovanje: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za finančno, računovodsko in poslovno svetovanje in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

277.971
povpraševanj strank
9.615
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (finančno, računovodsko in poslovno svetovanje)

Kakšna je cena poslovnega svetovanja in kaj vključuje?

Cena poslovnega svetovanja znaša med 20 – 300 €/uro.

Računovodski servisi ob ostalih računovodskih storitvah velikokrat ponujajo tudi poslovna svetovanja. Strokovnjaki z večletnimi izkušnjami lahko podajo rešitve tudi za najbolj kompleksne računovodske zagate in preprečijo nastanek nepotrebnih težav.

Poslovno svetovanje je zapleten proces in je sestavljen iz različnih storitev. Med drugim vključuje izdelavo poslovnega načrta, pomoč pri preoblikovanju podjetja, pripravo finančnih načrtov, načrtovanje in razvoj poslovanja, pripravo dokumentacije, analizo finančnega poslovanja in pomoč pri sestavljanju letnih poročil.

Kaj je finančno svetovanje?

Finančno svetovanje poda možne izboljšave za vašo poslovno situacijo. Vključuje finančno načrtovanje (tako kratkoročnih kot tudi dolgoročnih finančnih načrtov), pomoč pri sestavljanju pogodb, izdelavo poslovnih in finančnih načrtov, svetovanje glede naložb, pomoč pri finančnih odločitvah, izdelavo bilanc in druge potrebne storitve na tem področju.

Finančno svetovanje ne potrebujejo le velika podjetja in izbrani posamezniki, ampak vsi, ki želijo, da so njihove finance vodene na pravilen način.

Kaj je računovodsko svetovanje?

Računovodsko svetovanje je ključno za poslovanje vsakega podjetja. Obsega obveščanje o novostih na področju zakonodaje, sprotno opozarjanje na napake in pomanjkljivosti, administracijsko pomoč, komunikacijo z drugimi institucijami, vodenje različnih evidenc, izvajanje kalkulacij, nadzor prejete in izdane dokumentacije ter mnoge druge storitve, ki so potrebne za nemoten potek računovodskega procesa v poslovanju določenega podjetja.

Računovodski svetovalec je vodstvu podjetja v veliko pomoč. Seznanjen je s samim poslovanjem podjetja, zato je sposoben predlagati alternative, ki lahko rešijo morebitne težave. Prav tako neprestano išče boljše možnosti in natančno spremlja dogajanje tako v samem podjetju, kot tudi na trgu.

Kakšne so prednosti poslovnega svetovanja?

Poslovno svetovanje je prilagojeno individualnim potrebam določenega podjetja. Glavni nalogi poslovnih svetovalcev sta optimiziranje poslovanja podjetja in minimizacija tveganja, ki lahko nastane tekom samega poslovanja.

Poslovno svetovanje je ključno, saj lahko pomeni razliko med uspehom in neuspehom podjetja. Poslovni svetovalec se bo poglobil v vaše poslovanje in skozi analizo podatkov odkril neizkoriščene vire, zasnoval rešitve in z vašo pomočjo izvedel vse potrebne aktivnosti.

Nasveti za računovodske storitve

Pomagali vam bomo poiskati primerno računovodstvo za vaše potrebe

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — finančno, računovodsko in poslovno svetovanje — cene in ceniki

C.L. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Pozdravljeni, Imam normirni popoldanski s.p. z dejavnostjo in dvema spletnima trgovinama. Za izdajo računov uporabljam čebelca.biz. Čez dober mesec bom (verejtno začasno) prešel iz popoldanskega na polni s.p. Rad bi začel s prodajo na Etsy, kjer že imam trgovino (trenutno na vocation mode) in kjer sem pred letom že imel nekaj prodaj. Rad bi se pravilno lotil prodaje, vendar nimam časa in znanja za administrativni in računovodski del. Iščem računovodski servis, ki bi mi tukaj lahko nudil pomoč pri pripravi vsega potrebnega za poslovanje, ter pomoč pri računih in davkih.

M.Š. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Želim nov računovodski servis z normalnimi cenami in seveda ki ima fraj kapaciteto da sprejme novega klijenta. Servisi ki se oglašajo zaradi firbca in na koncu sporočijo da imajo zapolnjeno NE POTREBUJEM. Samo resni prosim. Hvala

Z.K. išče računovodstvo (Finančno, računovodsko in poslovno svetovanje)

Odhod računovodje k drugemu delodajalcu

W. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

ZAVOD je "Nov" ...

K.E. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Zanima nas lokacija Hrpelje Kozina z okolico

N.K. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Odpiram s.p. Rabim poleg računovodstva tudi pomoč pri izdelavi poslovnih načrtov za prijavo na povabila in javne razpise.

D.K. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Imam popoldanski normiran s.p.. Presegel sem 50.000€ prometa v zadnjih 12ih mesecih. Postal bom davčni zavezanec ter potrebujem računovodski servis. Izdajam približno 40 faktur mesečno... Hvala za ponudbo. Vedno sem dosegljiv tudi na telefon... Hvala in lep pozdrav

L.P. išče računovodstvo (Finančno, računovodsko in poslovno svetovanje)

Pozdravljeni, od marca/aprila naprej potrebujem občasno davčno in računovodsko svetovanje za normirani s.p. (zavezanec za ddv) - izkušnje s poslovanjem s tujino (večinoma EU) so obvezne. V ponudbi, prosim, navedite postavko za uro svetovanja oziroma na kakšen način in kako obračunavate svetovanje. Gre za storitveno dejavnost. Lep pozdrav, Lucija

A.P. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Potrebujemo nov rac.servis, ker se sedanji zapira. Imamo vse papirje. Nimamo terjatev ne blokad Delamo večinoma vse direktno z e-računi..proklik

T.B. išče računovodstvo (Finančno, računovodsko in poslovno svetovanje)

Normirani s.p.

T.Z. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Pozdravljeni, potrebujen nov računovodski servis. Trenutna računovodkinja mi vsak mesec pošlje email z položnicami za prispevke ter obračun amortizacije. Vse račune sam plačujem, vsak mesec ji pošljem račune za stroške in konec leta mi naredi bilanco. To je načeloma vse kar potrebujem od računovodskega servisa.

V.P. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Iščem računovodski servis

Anonimen išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Iščem zanesljiv računovodski servis, za vodenje tekočih računovodskih papirjev, ki jih dostavim datumsko urejene (in na vsakem prejetem računu zapisano kdaj je prejet, kdaj je plačan) za pretekli mesec, sem redni plačnik. Iščem pa zanesljiv in strokoven računovodski servis. Kako se posluje z podjetjem mi je načeloma jasno, držim se tudi vseh rokov, trudim se pa tudi da ima računovodstvo (in jaz) z papirji čim manj dela. Zelo sem zainteresiran za online delo (izdajo računov) kar imam sedaj urejeno preko https://www.cebelca.biz/, brezplačno verzijo ker mesečno nikakor ne presežem 25 računov.

P.B. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Pantheon program

B.H. išče računovodstvo (Finančno, računovodsko in poslovno svetovanje)

Imam program Birokrat in Čebelca. Najosnovnejše stvari delamo sami.

A. išče računovodstvo (Finančno, računovodsko in poslovno svetovanje)

Potrebujem davcno mnenje za placilo davka pri rudarjenju kripto valut za d.o.o. ali za fizicno osebo.

A.P. išče računovodstvo (Finančno, računovodsko in poslovno svetovanje)

Ne potrebujemo računovodskega servisa ampak samo svetovanje kako obračunavati najemnine poslovnih prostorov brez DDV-ja. Namreč mi smo zavezanec za DDV, naša stranka pa ni. Hkrati pa mi samo posredujemo pri nepremičninah in dvignemo vrednost nepremičnine za npr. 10-krat s svoji storitvami. Vprašanje je, ali to lahko zaračunamo brez DDV-ja.

B.B. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Imam program ORO. Imam znanja s področja financ in računovodstva iz bivših služb. Nisem pa več trenutno na "tekočem" z vsemi predpisi in zahtevami !

K.R. išče računovodstvo (Finančno, računovodsko in poslovno svetovanje)

Zanimam se za nakup že odprtega podjetja (d.o.o.) prostega bremen. Torej, da ni potrebno polagati ustanovitvenega kapitala. Zanima me tudi strošek računovodstva za tako podjetje, če imam izdanih manj kot 10 računov/mesečno.

J.Ž. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Normirani d.o.o išče računovodstvo, število računov bo približno takšno kot zgoraj navedeno, ostale postavke so bolj na pamet :)

S.G. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Izkušeno računovodsko, davčno, poslovno svetovanje.

Anonimen išče računovodstvo (Finančno, računovodsko in poslovno svetovanje)

Se še odločam

R.M. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Pozdravljeni, naslednji teden bom odprl popoldanski sp - normiran. Delal bom samo za eno podjetje in placan po proviziji. Izstavil bom samo en racun mesecno. S tem se srecujem prvic tako da pricakujem tudi obcasno pomoc- nasvete na kaj vse moram biti pozoren. Lp Rok

Anonimen išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Pošiljam povpraševanje za vaše računovodske storitve,zanima me predvsem cena... Čeh Dušan s.p. strežba pijač Popoldanski s.p., 1 zaposlena za polni delovni čas, 1 zaposlena za polovični delovni čas, 1 zaposlena za 40ur na mesec... cc 25 računov na mesec...davčni zavezanec...dvostavno knjigovodstvo... Klavdija rodošek s.p. strežba pijač Popoldanski s.p., 1 zaposlena za polni delovni čas, 1 študentka, cc 20 računov na mesec...

B. išče računovodstvo (Finančno, računovodsko in poslovno svetovanje)

Pomoč pri knjiženju

K.R. išče računovodstvo (Finančno, računovodsko in poslovno svetovanje)

Iščem začetno svetovalno uro za računovodstvo zavoda ter izdelavo bilance za preteklo leto. Uporabljam program eračuni.

T.T. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Želeli bi si dolgoročnega sodelovanja z računovostvom, kateri ima izkušnje z poslovanjem zavodov, kot tudi z s.p. -ji. Pomoč iščemo ne samo v računovodskem smislu, tem več tudi svetovanje in individualni pristop. Govorimo o zavodu in dveh s.p.- jih. Izkušnje na področju kulture in z samozaposlenimi iz kulture zaželjene.

D.B. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Uporaba programa Minimax

I.M. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Gre za s.p., ki bo v prvem letu delovanja imel majhno količino transakcij. Čeprav bo zahteval bo le minimalen obseg računovodskih storitev, potrebujem dober računovodski servis in vrhunsko podoporo. Iščem dolgoročno sodelovanje. Ivan Mikić

K.R. išče računovodstvo (Finančno, računovodsko in poslovno svetovanje)

Dober dan. Potrebujem takojšnje svetovanje glede potnih nalogov. Hvala in lep pozdrav, Katja Rebolj

V.V. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

S.p. potrebujem za delo v podjetju (sedaj preko študentskega servisa)

K.K. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Trenutno uporabljamo Perftech Largo, vendar menjava sistema ni problem. Glede na naravo poslovanja (malo poslovnih partnerjev) sam prenos podatkov ni problematičen

L.J. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

/

K.Š. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Pomembna mi je nizka cena

S.G. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

O

M.V. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Odpiram s.p., kjer bom opravljal storitveno dejavnost športno-projektnega svetovanja. Pri tem bom večinoma posloval s pravnimi osebami v tujini (tudi izven EU). Iščem najnižjo možno ceno.

S.M. išče računovodstvo (Finančno, računovodsko in poslovno svetovanje)

Rada bi izvedela, na kakšen način bi prejela čim več od 4.000 € bruto od hrvaškega podjetja, s katerim delam na projektu. Prek avtorske? Odprem s.p. in izdam račun? Baje je najbolje prejeti to kot potne stroške? Kako pa se to naredi?

M. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Računovodske storitve za manjše društvo, ki se večinoma ukvarja zgolj z nepridobitno dejavnostjo. Lp

T.J. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Za izdajo in prejem faktur uporabljamo spletno aplikacijo e-računi, tudi za vnos bančnih izpiskov, spremljanje financ, osnovnih sredstev, pripravo potnih nalogov

Z.D. išče računovodstvo (Finančno, računovodsko in poslovno svetovanje)

Pozdravljeni! Smo Zavod za pomoč invalidnim in socialno ogroženim osebam. Ker glede računovodstva ne vemo kaj dosti, bi postrebovali nasvet, kako in kaj ... Hvala. Lep dan. Andrej Pegan

Anonimen išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Potrebujem informativno ceno računovodskih storitev.

I.G. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

ZANIMAMO SE ZA PRESTAVITEV RAČUNOVODSTVA TAKOJ KER GRE NAŠA RAĆUNOVODKINJA V POKOJ.

Anonimen išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Računovodske storitve za dalj časa.

P.M. išče računovodstvo (Finančno, računovodsko in poslovno svetovanje)

Iščem računovodski servis za zavod. Za začetek svetovanje in potem se vse ostalo.

T.C. išče računovodstvo (Finančno, računovodsko in poslovno svetovanje)

Nimam programa, sama delam v excellu, rabim le bilance in pa vse nujno potrebno (osnovno) za davčni urad. Svetovanje mi dajte posebej. Odpiram s.p.

G.G. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Imamo dve podjetji eno s tremi zaposlenimi - s.p. in drugo brez zaposlenih d.o.o. oba tromesečna davčna zavezanca. nizek promet in malo faktur.

B.B. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

TRENUTNO IMAMO VSE PODATKE V LASTNEM RAČUNALNIKU NA SEDEŽU PODJETJA BOGNARJEVA POT 5, 1000 LJUBLJANA V PROGRAMU PANTHEON. ŽELIMO OBDŽATI RAČUNOVODSTVO PRI SEBI, NA NAŠEM RAČUNALNIKU. IŠČENO RAČUNOVODSKI SERVIS, KI ŽE VEČ LET USPEŠNO UPORABLJA PROGRAM PANTHEON, DA BI NAM SVETOVAL IN NAM POMAGAL UREDITI IN AŽURIRATI STANJE ! IMAMO FINANČNO KNJIGOVODKINJO GA. GOGO ČEVNIK, KI FAKTURIRA - SALDAKONTI KUPCEV, VODI TRR-PLAČILNI PROMET, PREJEMA RAČUNE DOBAVITELJEV- SALDAKONTI DOBAVITELJEV ! ŽELIMO STROŠKE IN PRIHODKE VODITI PO PROJEKTIH-STROŠKOVNIH MESTIH (GRADBIŠČIH). TRENUTNO NE ZNAMO IZKORISTITI MOŽNOSTI, KI JIH PROGRAM PANTHEON NUDI ! DO UREDITVE RAZMER IN VSPOSTAVITVE SISTEMA BOMO POTREBOVALI VAŠO FIZIČNO PRISOTNOST ! PODROBNOSTI V NADALJEVANJU PO OSEBNEM KONTAKTU!

Anonimen išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Iščem računovodski servis, ki mi bo znal svetovati, pomagal pri razvoju podjetja, ,ki mu bom lahko zaupal in se lahko zanesel nanj ter mi vodil računovodstvo tako kot je to potrebno, ne pa da moram plačevati visok davek na dobiček denarja na računu pa nimam, da bi poravnal stroške, kaj šele da bi plačal davek.

P.K. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Spoštovani, imam dopolnilno dejavnost za katero bi potreboval vodenje potrebnih računovockih stvari. Nisem davčni zavezanec . Rad bi se bolj pojavljal na trgu-oziroma preko interneta bi se rad reklamiral.... Prosim za nasvet. lep pozdrav Roman Korun

I.D. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

S 1.9.2014 bom odprla svoj s.p. Iščem računovodjo ki bi mi lahko dal vse potrebne informacije glede odprtja ter potem tudi urejal računovodske storitve. Obseg dela bo vsak mesec enak in sicer izstavljena bosta dva računa (vsak mesec enaka).

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Finančno, računovodsko in poslovno svetovanje — po mestih