fb

Cene za revizijo poslovanja

25-150 €/uro

Koliko stane revizija poslovanja? Urna postavka se bo določila glede na vsebino, obseg in kakovost storitev ter davke in morebitne stroške, ki bodo nastali tekom same izvedbe. Prav tako pa je pri postavljanju cene zelo pomembna izkušenost revizorja.

Cene za kategorijo „revizija“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji revizija, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Revizija: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za revizija in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

277.971
povpraševanj strank
9.615
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (revizija)

Kakšna je cena revizije?

Cena revizije se giblje med 25 in 150 €/uro.

V osnovi se revizijske družbe držijo smernic za oblikovanje cen revizijskih storitev (objavljene so na spletni strani Slovenskega inštituta za revizijo), vendar lahko vseeno pride do odstopanj.

Cena revizorja za sodelavca pri nalogi se giblje med 40 in 60 €/uro, cena za pooblaščenega ocenjevalca je med 75 in 110 €/uro, vodja skupine za ocenjevanje pa vas bo stala med 110 in 150 €/uro.

Kaj vpliva na cenik revidiranja?

Cena revidiranja je odvisna od izkušenj revizorja ter velikosti, kompleksnosti in dobičkonosnosti naročnika.

Urna postavka se bo določila glede na vsebino, obseg in kakovost storitev ter davke in morebitne stroške, ki bodo nastali tekom same izvedbe. Prav tako pa je pri postavljanju cene zelo pomembna izkušenost revizorja.

Cena se od primera do primera razlikuje, zato se za natančnejšo ceno pozanimajte pri samem ponudniku storitve.

Kaj je revizija poslovanja in kakšna je cena?

Revizija poslovanja je objektiven pregled uspešnosti, gospodarnosti in učinkovitosti naročnika. Cilj revizorjev je povečati prihodke in produktivnost ter zmanjšati stroške v podjetju.

Uspešna revizija poslovanja ponuja podjetju več koristi. Med drugim razkrije poslovne slabosti, doprinese k večji poslovni varnosti ter pripomore k večji učinkovitosti in uspešnosti podjetja.

Cena revizije poslovanja se giblje med 50 in 140 €/uro.

Kdo lahko opravlja revizijo?

Poklic revizorja ne more opravljati vsak. Revizijo lahko opravljajo izključno revizijske družbe. Te zaposlujejo osebe, ki so pridobile dovoljenje za opravljanje nalog pooblaščenega revizorja.

Pooblaščeni revizor mora imeti visoko strokovno ali univerzitetno izobrazbo ekonomske smeri. Prav tako mora imeti certifikat za revizorja in opraviti strokovni izpit za pooblaščenega revizorja na Slovenskem inštitutu za revizijo.

Kaj so prednosti notranje revizije?

Notranja revizija lahko vašemu podjetju v prihodnosti prinese veliko dobrega. Pripomore lahko k boljšemu delovanju, saj gre za objektivno svetovanje, katerega namen je izboljšati poslovanje in odpravljati pomanjkljivosti v podjetju.

Notranji revizor opravi pregled poslovanja in potrdi oziroma ovrže sum, da nekaj v vašem podjetju ne deluje na pravilen način. Poda vam lahko strokovne in objektivne nasvete, ki bodo na učinkovit in hiter način izboljšali vaše poslovanje.

Nasveti za računovodske storitve

Pomagali vam bomo poiskati primerno računovodstvo za vaše potrebe

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — revizija — cene in ceniki

M.L. išče računovodstvo (Revizija)

Računovodskega servisa ne menjujemo, želimo pa pridobiti nove ponudbe za izvajalca revizije. Razpolagamo z vso potrebno dokumentacijo.

B.M. išče računovodstvo (Revizija)

Razpolagamo z vsemi dokumenti, novega revizorja iščemo zaradi enormne podražitve trenutnega izvajalca

N.K. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Odpiram s.p. Rabim poleg računovodstva tudi pomoč pri izdelavi poslovnih načrtov za prijavo na povabila in javne razpise.

B.B. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Imam program ORO. Imam znanja s področja financ in računovodstva iz bivših služb. Nisem pa več trenutno na "tekočem" z vsemi predpisi in zahtevami !

S.G. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Izkušeno računovodsko, davčno, poslovno svetovanje.

I.M. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Gre za s.p., ki bo v prvem letu delovanja imel majhno količino transakcij. Čeprav bo zahteval bo le minimalen obseg računovodskih storitev, potrebujem dober računovodski servis in vrhunsko podoporo. Iščem dolgoročno sodelovanje. Ivan Mikić

B.B. išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

TRENUTNO IMAMO VSE PODATKE V LASTNEM RAČUNALNIKU NA SEDEŽU PODJETJA BOGNARJEVA POT 5, 1000 LJUBLJANA V PROGRAMU PANTHEON. ŽELIMO OBDŽATI RAČUNOVODSTVO PRI SEBI, NA NAŠEM RAČUNALNIKU. IŠČENO RAČUNOVODSKI SERVIS, KI ŽE VEČ LET USPEŠNO UPORABLJA PROGRAM PANTHEON, DA BI NAM SVETOVAL IN NAM POMAGAL UREDITI IN AŽURIRATI STANJE ! IMAMO FINANČNO KNJIGOVODKINJO GA. GOGO ČEVNIK, KI FAKTURIRA - SALDAKONTI KUPCEV, VODI TRR-PLAČILNI PROMET, PREJEMA RAČUNE DOBAVITELJEV- SALDAKONTI DOBAVITELJEV ! ŽELIMO STROŠKE IN PRIHODKE VODITI PO PROJEKTIH-STROŠKOVNIH MESTIH (GRADBIŠČIH). TRENUTNO NE ZNAMO IZKORISTITI MOŽNOSTI, KI JIH PROGRAM PANTHEON NUDI ! DO UREDITVE RAZMER IN VSPOSTAVITVE SISTEMA BOMO POTREBOVALI VAŠO FIZIČNO PRISOTNOST ! PODROBNOSTI V NADALJEVANJU PO OSEBNEM KONTAKTU!

Anonimen išče računovodstvo (Računovodski servis, računovodske storitve (računovodja, knjigovodstvo))

Iščem računovodski servis, ki mi bo znal svetovati, pomagal pri razvoju podjetja, ,ki mu bom lahko zaupal in se lahko zanesel nanj ter mi vodil računovodstvo tako kot je to potrebno, ne pa da moram plačevati visok davek na dobiček denarja na računu pa nimam, da bi poravnal stroške, kaj šele da bi plačal davek.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Revizija — po mestih