Montažne hiše: Cena, prednosti in slabosti montažnih hiš

Ste si vedno želeli zgraditi svojo hišo in sedaj imate možnost, a ste v dilemi, katero vrsto hiše izbrati? Ostanite z nami in preverite, zakaj je montažna hiša pravi dom za vas. Zaradi lahkotnosti materiala so primerne za gradnjo na kakršnem koli terenu. Če je za montažne hiše cena primerljiva klasični zidani hiši, se stroški lepše povrnejo. Zaradi svoje strukture namreč omogočajo nižje stroške ogrevanja. Glavna značilnost montažnih hiš je, da je večina materiala, potrebnega za izgradnjo, tovarniško izdelanega. To pomeni, da sama montaža ne zahteva več tolikšne količine dela, zato je montažna hiša (tudi modularne hiše) za vselitev pripravljena že v nekaj mesecih.

MONTAŽNE HIŠE
povprečne cene montažnih hiš

≈ od 70.000 – 200.000 EUR

Pridobite ponudbe/cene za montažno hišo

 

Vrsta montažne hišeCenaPrednostiSlabostiLastnosti
Zunaj gotova montažna hiša (3. gradbena faza)od 70.000 – 90. 000€.Nizka cena, najmanjši obseg gradbenih del, izdelana v najhitrejšem časuHiša je le zunaj dokončana in pokrita s streho, ni še vseljivaHiša je od vseh strani zaprta, tudi pokrita in tako zaščitena pred zunanjimi vplivi
Montažna hiša na delni ključ (4. gradbena faza)od 110. 000 – 130.000€Dokončanje gradbenih del znotraj hiše, priprava na zaključna delaDolgotrajna izvedba, saj je potrebna uskladitev različnih izvajalcevVključuje vodovodne, strojne in elektro inštalacije
Montažna hiša na polni ključ (5. gradbena faza)od 130. 000 – 200. 000€.Največ izvedbenih del, sledi dokončanje hiše in je možna vselitevCenovni stroški visoki, saj je potreben nakup vse notranje opreme in pohištvaNotranja slikopleskarska in keramična dela, vsa notranja oprema in vnos pohištva
* Povprečne cene za montažne hiše so brez DDV. Cene montažnih hiš smo izračunali na podlagi javnih cenikov ponudnikov ter preko 155 ponudb preverjenih ponudnikov na Omisli.si/montazno-hiso. Cenik modularne hiše ni fiksen in velja za vsa večja mesta: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo mesto, Velenje in drugod po Sloveniji. Končna cena za vašo montažno hišo je najbolj odvisna od lokacije, uporabljenih materialov, pasivne / varčne lastnosti objekta, gradbene faze ter dodatnih storitev. Za točno ceno modularne hiše pošljite povpraševanje preverjenim ponudnikom – zeleni gumb.

montažne-hiše-cena
V osnovi se za izdelavo montažnih hiš uporablja les, v kombinaciji z drugimi energetsko varčnimi materiali.

Montažne hiše cena: Povprečne cene, prednosti in slabosti montažnih hiš

Ločimo tri vrste montažnih hiš, ki se med seboj razlikujejo glede na obseg gradbenih del izvajalca in pripravljenost hiše na bivanje.

Zunaj gotova montažna hiša (3. gradbena faza)

Je najosnovnejša oblika montažne hiše, saj zajema najmanjšo mero gradbenih del. Hiša je izdelana do 3. gradbene faze, ko je od vseh strani zaprta in je s tem notranjost zaščitena pred vremenskimi vplivi. Dejstvo je, da je za zunaj gotove montažne hiše cena nižja v primerjavi z drugimi izvedbami montažnih hiš. Izvedbena dela morajo najprej biti dobro organizirana s strani gradbenega podjetja in skladna z izdelano konstrukcijo. Potem sledi dobava vsega potrebnega materiala, montažna, gradbena in krovsko – kleparska dela. Ko je dokončana še fasada in strešna kritina, se dela zaključijo, oziroma je 3. gradbena faza modularne hiše zaključena. Zunaj gotove modularne hiše so izdelane v najhitrejšem času v primerjavi z drugimi vrstami montažnih hiš. Zunaj gotove montažne hiše, cena od 70.000 – 90. 000€.

montazne-hise-tretja-gradbena-faza
Za zunaj gotove montažne hiše je značilno, da so od vseh strani zaprte, vključno s streho in pripravljene na nadaljnja gradbena in slikopleskarska dela.

Montažna hiša na delni ključ (4. gradbena faza)

Montažne hiše na delni ključ obsegajo večjo količino izvedbenih del. Gre za 4. gradbeno fazo, ki poleg osnovnih gradbenih in montažnih del za izdelavo konstrukcije vključujejo tudi vodovodne, strojne in elektro inštalacije. Je torej nadaljevanje zunaj gotove modularne hiše. Izvedba montažne hiše na delni ključ je dolgotrajna, saj je potrebna uskladitev z različnimi izvajalci, ki poskrbijo za namestitev raznovrstnih inštalacij. Poleg razvodov vseh električnih, vodnih in strojnih inštalacij, montažna hiša na delni ključ vključuje tudi zapiranje stropov in sten ter polaganje estrihov. Cena montažne hiše s 4. gradbeno fazo je od 110. 000 – 130.000€.

> preverite tudi: Gradbeno dovoljenje za montažno hišo: Cena po novem gradbenem zakonu (GZ)

Montažna hiša na polni ključ (5. Gradbena faza)

Montažne hiše na polni ključ vključujejo največ izvedbenih del. Poleg 3. in 4. gradbene faze je v tem primeru pri izvedbi dodana tudi namestitev notranje opreme in pohištva. Poskrbljeno je za notranja keramičarska in slikopleskarska dela, prav tako pa za vnos pohištva in montažo notranjih vrat, polaganje talnih oblog in podobno. Montažna hiša s peto gradbeno fazo je tako rekoč že popolnoma pripravljena na bivanje. Vključuje namreč vso notranjo opremo, zato preverite tudi cene notranjih vrat in cene za vhodna vrata. Cena za montažno hišo na polni ključ je od 130. 000 – 200. 000€.

montazne-hise-na-kljuc
S 5. gradbeno fazo se zaključijo gradbena, inštalacijska in druga dela izvajalcev. Montažna hiša na polni ključ je tako pripravljena na vselitev in bivanje.

Vrste in tipi montažnih hiš

Samostojna družinska montažna hiša

Zelo pogosta izbira večine strank. Samostojna družinska montažna hiša je primerna za bivanje vsaj 3 do 4 oseb. Opremljena je z vsemi osnovnimi funkcijami, sodobno opremo in jo lahko umestite v večino okolij. Običajno samostojne družinske montažne hiše vključujejo kakovostni material, ki se prilagodi naravnemu okolju in vam zagotovi varnost in udobno bivanje. Samostojna družinska montažna hiša po navadi ima dve etaži. To sta lahko pritličje in nadstropje, pritličje in podstrešni del, ali pa pritličje in mansarda.

preverite tudi: UREJANJE OKOLICE HIŠE IN VRTOV: CENIK, IDEJE IN TRENDI ZA 2019

Montažna hiša dvojček

Montažna hiša dvojček je značilna za gradnjo v strnjenih naseljih. Na tak način se prihrani najprej s površino parcele, seveda pa tudi z energetskimi in gradbenimi stroški, saj imata dve hiši skupno steno. Dvojček hiš pomeni, da sta dve hiši zgrajeni skupaj in si delita eno steno, ločimo pa različne verzije dvojčkov. Lahko sta to hiši z ravno streho, dvokapnici, lahko sta povsem identični, ali pa zrcaljeni, da je naprimer vhod leve hiše na levi, desne pa na desni strani.

montažne-hiše-cena-dvojček
Ste že kdaj zasledili sosednji hiši, ki sta skoraj povsem enaki? To sta montažni hiši dvojčka, ki imata skupno steno in omogočata velik prihranek pri gradbenih in energetskih stroških.

Atrijska montažna hiša

Atrijska montažna hiša je pritlični objekt, ki ga zaznamuje moderna arhitektura in izgradnja. Celota stanovanjskega dela je lahko skoncentrirana v enem, pritličnem nadstropju, ali pa ima hiša več nadstropij (vsaj dva). Kot že samo ime pove, je glavna značilnost atrijske montažne hiše atrij. To je notranji prostor, običajno od skoraj vseh strani zastekljen, ki je izkoriščen kot notranji vrt ali terasa. Lahko je nepokrit, opremljen z nadstreškom ali pergolo. Atrij je prostor, v katerega se odpirajo ostali bivanjski prostori hiše (običajno dnevna soba in kuhinja, lahko pa tudi spalnica). Atrijske modularne hiše, cena je nekoliko višja, saj je potrebna parcela z veliko prostora za gradnjo. Tudi sama montažna dela zahtevajo nekoliko višje stroške, zato atrijska hiša vsaj pri nas ni najpogostejša izbira.

atrijske-montažne-hiše-cena-lastnosti
Opremite vašo montažno hišo z atrijem in si omogočite udobno bivanje in dobro izkoriščenost notranjih prostorov. Super način za modularne hiše.

Pritlična montažna hiša

Značilnost pritlične montažne hiše je, da se celotna notranjost hiše nahaja v pritličju, torej v eni etaži. Hiša je zato nižja v primerjavi z večnadstropnimi in v notranjosti nima stopnic. Nad pritličnim bivalnim prostorom je podstrešje, ki je pohodno, zato ga zlahka uporabite. Najbolj boste izkoristili celoten prostor, v kolikor se odločite za ravno streho hiše. Seveda pa hišo lahko kasneje nadgradite, ji priključite prizidek ali montažno garažo.

Povežite se s preverjenimi ponudniki za modularne hiše

Mansardna montažna hiša

Montaža mansardne modularne hiše, cena je odvisna od zahtevnosti vaših želja in okolja kjer je hiša izdelana (priprava terena za gradnjo). Lahko izbirate med različnimi tipi strehe – dvokapna, večkapna, s frčado ali brez. Za mansardno montažno hišo je značilno, da je dvoetažna. Zgornji del predstavlja mansarda – prostor ob strešini, ki mu svetlobo dajejo strešna okna. Nagib strehe ne ovira razsežnosti prostora, saj mansarda predstavlja dober izkoristek celotnega bivalnega prostora.

mansardna-montažna-hiša
Mansardna montažna hiša je lahko zelo privlačna in vam omogoča dober izkoristek podstrešnih prostorov. Tem običajno svetlobo dajejo strešna okna.

Večnadstropna montažna hiša

Kdo pravi, da je montažna hiša lahko samo enonadstropna? Seveda se lahko odločite za izgradnjo večnadstropne montažne hiše, cena bo sicer malenkost večja. Lahko izberete ravno streho in s tem omogočite optimalen izkoristek prostora. Po želji pa je streha večnadstropne modularne hiše lahko tudi dvokapna. Sodobne večnadstropne montažne hiše so prijetne za bivanje, energetsko varčne, okolju prijazne in prilagodljive vašim željam. Si želite na vaši dvonadstropni montažni hiši imeti balkon? Preverite ceno ograje.

Klasična, nizkoenergijska ali pasivna montažna hiša?

Za vse vrste montažnih hiš je osnovni material montažne gradnje po navadi les. Ta omogoča naravno, udobno, varno in zdravo bivalno okolje.

Tip montažne hišePrednostiSlabosti
Klasična montažna hišaEkološka naravnanost, nizka cena, hitra gradnja, možnost postopne gradnjeŽivljenjska doba krajša kot pri zidani hiši
Nizkoenergijska montažna hišaLahkotnost omogoča zidanje na različnih površinah, majhna akumulacijska sposobnostTežje je hišo nadgraditi oziroma dozidati
Pasivna montažna hišaNizka izguba toplote, ugodna cena, enakomerno vlaženje prostorovTanjše stene, nadgradnja otežena

Klasična montažna hiša

Klasična montažna hiša ne le, da je bolj ekološko naravnana, ampak je hkrati tudi hitro postavljena in pripravljena na vselitev. Klasične montažne / modularne hiše, cena je lahko nižja, v kolikor sami v veliki meri sodelujete pri izgradnji. Sprva je potreben nakup vseh montažnih elementov, kasneje pa še materialov za talne in stropne obloge ter napeljavo vseh potrebnih instalacij. Nazadnje pa sledi tudi namestitev fasade. Možna je postopna gradnja, glede na vaše finančne zmožnosti.

klasična-montažna-hiša-lastnosti
Z izbiro montažne hiše cena ne bo edina dobra lastnost, ki vas bo prepričala za gradnjo vašega doma. Prepričajte se o dobrih lastnostih montažne gradnje.

Nizkoenergijska montažna hiša

Nizkoenergijske montažne hiše so lažje v primerjavi s klasičnimi zidanimi, zato so primerne za izgradnjo na različnih vrstah terena. Omogočajo velik prihranek na energiji in imajo majhno akumulacijsko sposobnost. To pomeni, da se montažna hiša ob prekinitvi ogrevanja hitro ohladi, a ob ponovni vključitvi gretja se temperatura v prostorih hitro dvigne.

nizkoenergijske-montažne-hiše-cena-slabosti-prednosti
Manjša sposobnost akumulacije in večji prihranek na energiji sta dve glavni prednosti, ki odlikujeta nizkoenergijske montažne hiše.

Pasivna montažna hiša

Znana po zelo nizki toplotni izgubi in je zato primerna za vas v kolikor želite privarčevati predvsem pri stroških ogrevanja. Zanimivo je, da je za pasivne montažne hiše cena ugodna. Ker so stene pasivne modularne hiše tanjše, s tem veliko pridobite na razsežnosti notranjega prostora. Pasivne montažne hiše zagotavljajo enakomerno vlažnost vseh notranjih prostorov.

pasivne-montažne-hiše-cena-lastnosti-prednosti-slabosti
S pasivno montažno hišo si v vseh notranjih prostorih zagotovite enakomerno vlažnost in prihranek na stroških ogrevanja.

Montažne hiše iz brun (lesene montažne hiše)

Si želite, da bi vaš dom kar se da sovpadal z naravo? Odločite se za izgradnjo montažne hiše iz brun. Lahko gre za počitniško hišo, ali za stanovanjski objekt. Izbirate lahko med številnimi kombinacijami. Hiša je lahko v celoti zgrajena iz brun, ali pa gre za kombinacijo lesene in klasične fasade. Prav tako je odvisno od izbire lesa, ali želite postaviti masivno montažno hišo, ali pa se odločite za brunarico iz lepljenega lesa brez izolacije.

montažne-hiše-iz-brun-brunarica
Si želite stanovanjski objekt ali počitniško hišo? Za oboje je prava izbira montažna hiša iz brun. Ne le, da je energetsko varčna in udobna za bivanje, ampak tudi ekološko naravnana in okolju prijazna.

Montažne hiše iz brun predstavljajo naraven oziroma eko videz hiše. Izdelane so iz kakovostnega in trpežnega lesa. Notranje stene so lahko obdane z naravnimi materiali (opaž, omet iz ilovice), lahko pa iz mavčnih plošč. Izolacija in debelina sten je odvisna od bivanjskega namena. Če boste v hiši preživljali čas skozi vse leto, mora biti temu primerno zaščitena in izolirana. Kombinacija montažne hiše in brun je prava izbira za počitniški ali stanovanjski objekt.

Mini montažne hiše (majhne montažne hiše)

Majhne montažne hiše, cena je nizka v primerjavi s klasičnimi montažnimi hišami. Tovrstne hiše lahko služijo kot počitniška hiša, vikend, ali celo manjša hiša za bivanje. Za mini montažne hiše je značilna velikost približno 35 – 40 kvadratnih metrov. Cena od 25.000 – 30.000 €. Imajo sodobno in predvsem ekonomično zasnovano notranjost in so lahko opremljene z vsemi potrebnimi instalacijami za bivanje. Velika prednost mini montažne hiše je, da v nekaterih primerih ne potrebujete gradbenega dovoljenja za njeno izdelavo.

Pridobite ponudbe/cene za montažno hišo

Montažne vikend hiše (počitniške montažne hiše)

Postavitev počitniške montažne hiše je povsem enostavna, saj se hiša lahko sestavi na sami lokaciji. Lahko torej izbirate, kje želite imeti postavljeno svojo vikend hišo. Počitniške montažne hiše, cena je odvisna od različnih dejavnikov kot so velikost hiše in količina ter kvaliteta notranje opreme. Lahko se odločite za montažo talnega gretja, namestitev sončnih celic za samooskrbo z elektriko in podobno. Običajno so počitniške montažne hiše tudi mobilne, da jih zlahka lahko preselite na drugo lokacijo.

počitniške-montažne hiše-lastnosti
Kaj je lahko enostavneje kot to, da počitniško montažno hišo postavite na eni lokaciji, potem pa jo enostavno prestavite na drugo?

Tipske montažne hiše ali montažna hiša po meri?

Ko se odločate za izgradnjo montažne hiše, cena ni edini dejavnik izbire. Lahko izbirate med ponudbo izvajalca in se odločite za tipsko montažo hišo. Lahko pa oblikujete povsem svojevrstno montažno hišo, ki je skladna z vašimi željami.

Tip montažne hišePrednostiSlabosti
Tipska montažna hiša Ponudnik vam jo izdela hitreje, saj jo ima na zalogi, ugodna cenaTežja nadgradnja oziroma večje spremembe načrtov izdelave
Montažna hiša po meriZlahka jo uskladite s svojimi zahtevami in željami, ter prilagodite okolici ali nadgraditeVišja cena, ne bo vam časovno tako hitro na voljo kot tipska montažna hiša

Tipske montažne hiše

Izvajalec ima na voljo določeno ponudbo montažnih hiš, med katerimi lahko stranka izbira. Gre za to, da so tovrstne montažne hiše že pripravljene, vključno z vsemi načrti za gradnjo. Lahko bi rekli, da jih izvajalec ima na zalogi. Za tipske montažne hiše, cena je ugodna in nizka v primerjavi z montažnimi hišami po naročilu. Seveda je tudi tipsko montažno hišo mogoče prilagoditi vašim željam in zahtevam. Če se odločite za izbiro tipske montažne hiše, bo vam ta časovno na voljo prej kot hiša po meri.

Montažne hiše po meri

V kolikor si želite oblikovati montažno hišo po vašem naročilu, se odločite za izdelavo montažne hiše po meri. Pri tem upoštevajte, da bo cena nekoliko višja – odvisna od velikosti hiše, možnosti gradnje in zahtevnosti terena, ter izbire materiala. Seveda pa je v tem tudi veliko dobrega, saj si lahko izberete točno takšno montažno hišo kot želite in jo povsem prilagodite vašim željam in zahtevam. Tako bo montažna hiša popolnoma sovpadala z vašo zazidljivo parcelo. Prav tako jo lahko prilagodite okolici in se odločite še za gradnjo terase, prizidka in podobno.

Zidana ali montažna hiša? Prednosti in slabosti in kaj izbrati?

Tip hišePrednostiSlabostiCena
Zidana hišaDaljša življenjska doba, lažja nadgradnja, hitra gradnja zunanjega delaVišja cena, potrebnih več različnih izvajalcev, večji obseg gradbenih in drugih del ter priprava terenaod 150. 000 - 350. 000 €
Montažna hišaSama postavitev hiše poteka hitro, omogočena postopna gradnja, ekonomičnost, nižja cenaKrajša življenjska doba, malenkost slabša kvaliteta materiala v primerjavi z zidano trpežno hišood 70. 000 - 150. 000 €

Zidana hiša

Hiša je zidana iz opek, lahko pa tudi lesena. Gradnja zahteva več dela in materiala za izgradnjo. Predstavlja tudi bistveno večji finančni zalogaj. Časovno pa lahko gradnjo prilagajate finančnim sposobnostim in hišo izdelate postopoma. Običajno sama izgradnja poteka sorazmerno hitro, prav tako tudi izdelava strehe. Najbolj dolgotrajen proces pa je izdelava fasade, notranjih sten in notranja oprema. Gradnja klasične hiše poteka dlje časa tudi zato, ker se posamezni gradbeni materiali morajo sušiti, kar lahko ovira potek izdelave. Klasična hiša je v celoti zgrajena in opremljena običajno v nekaj letih. Za zidano hišo boste odšteli od 150. 000 – 350. 000 €.

Montažna hiša

Hiša je v celoti opremljena in pripravljena na vselitev že v nekaj mesecih. Večina materiala je tovarniško že vnaprej izdelanega in se potem samo dostavi na lokacijo, kjer bo hiša stala. Na primer v 2 mesecih je lahko zgrajena zunaj, zaprta in zaščitena z okni in vrati. Celotna izdelava, da je hiša primerna za vselitev pa traja približno do 4 mesecev ali pol leta. Presenečeni boste, da se za montažne hiše cena giblje med 70. 000 € – 150. 000 €. Seveda pa je cena bistveno odvisna tudi od ponudnika, velikosti hiše in izbire materiala. Prav tako pa je izkoristek notranjega prostora modularne hiše večji, saj so zidovi tanjši.

montažne-hiše-cena-in-lastnosti
Odločite se za gradnjo montažne hiše, cena je nižja, poleg tega se boste lahko prav kmalu vselili vanjo.

Kaj najbolj vpliva na ceno montažne hiše?

Montažne hiše, cena je lahko zelo različna glede na vrsto hiše, njeno velikost in teren, na katerem bo postavljena. Cena ima različne razsežnosti tudi glede na gradbeno fazo, do katere želite, da izvajalec izdela vašo hišo. Nizkoenergijske ali pasivne montažne hiše so običajno dražje od klasičnih montažnih hiš. Na ceno bistveno vpliva tudi izbira materiala in druge notranje opreme, ter dodatne storitve, ki jih vaša montažna hiša vsebuje (sončne celice, rekuperacija, avtomatizacija oken in žaluzij in podobno). Montažne hiše, cena je odvisna tudi od izbire izvajalca in količine dela, ki ga montaža hiše zajema. To vključuje tudi pripravo terena in cene za urejanje okolice  za montažo hiše.

Pridobite ponudbe/cene za montažno hišo

Najcenejše in poceni montažne hiše

Ko se odločate za izdelavo modularne hiše, lahko poleg slovenskih izberete tudi tuje izvajalce. Cene so odvisne glede  na izbiro materiala in vrsto ponudnika. Da pa si prihranite čas in delo, preverite ponudbe vseh izvajalcev na enem mestu na OMISLI.SI/MONTAZNO-HISO in izbirajte med najboljšimi.

montažne-hiše-iz-drugih-držav
Lahko izbirate med slovenskimi izvajalci, ali pa se odločite za uvoz montažne hiše, cena je lahko nižja. Izbirajte med različnimi državami, ki imajo največ ponudnikov montažnih hiš.

Uvoz montažne hiše iz Srbije

Posamezni elementi so izdelani v zaprtih prostorih proizvodnje. Dostavijo se na gradbišče in se v nekaj dneh pravilno zmontirajo. Montažne hiše, cena za uvožene hiše iz Srbije naj bi bila bistveno nižja. Običajno je za montažno hišo iz Srbije pripeljan material za izgradnjo do 3. Gradbene faze. Material za nadaljnje faze montaže pa se kupi v Sloveniji.

Montažne hiše iz Poljske

Osnovni gradnik montažnih hiš iz Poljske je les. Montažne hiše, cena je primerljiva slovenskim izvajalcem. Večje stroške boste imeli le z uvozom potrebnega materiala do Slovenije. Poljske montažne hiše so znane po kvaliteti, udobju in sodobni opremi.

Montažne hiše Hrvaška

Hrvaške montažne hiše, cena naj bi bila za približno 15 % cenejša kot pri nas. Možna je izbira obročnega plačila. Kvaliteta montažnih hiš iz Hrvaške je primerljiva slovenskim proizvajalcem.

Najcenejše montažne hiše iz Bosne

Odšteli boste približno 35.000€. Večina ponudnikov omogoča plačilo po obrokih. Pozanimajte se o posameznih izvajalcih, preden se odločite za sodelovanje z njimi. Le tako si zagotovite, da bo vaša montažna hiša kvalitetna. Bodite pozorni tudi, ali montažne hiše, cena katerih je nižja kot v Sloveniji, vključujejo vse standarde, ki veljajo za Evropo. Pri tem gre predvsem za uporabo določenih materialov, izolacije, debelino sten in kvaliteto izdelave.

Montažna garaža

Montažna garaža je prava izbira za vas, v kolikor želite zaščititi svojo lastnino ali vozilo pred zunanjimi vremenskimi vplivi in nepridipravi. Lahko jo zgradite poleg montažne ali zidane hiše. Je izolirana, da ustrezno zaščiti vaše imetje. Montažna garaža ima po navadi ravno streho, da kar se da izkoristite celoto notranjega prostora. Lahko izberete poljubno velikost, odvisno od tega, koliko prostora potrebujete in želite. Montažne hiše, cena montažne garaže je nižja v primerjavi s hišo. Lahko jo opremite tudi z okni in jo tako naredite še bolj okolici privlačno.

montažna-garaža-lastnosti
Montažno garažo prilagodite izgledu vašega doma, jo nadgradite s sončnimi celicami ali olepšate z vgradnjo oken.

Preverjeni ponudniki / mojstri montažnih hiš?

Ko izbirate med preverjeni ponudniki montažnih hiš, upoštevajte pretekle izkušnje številnih izvajalcev. Med priznanimi v Sloveniji so: Lumar, Kager, Marles, Rihter, Jelovica, Pergola, Promles, Raster, Tts Breza, Harco, Rima hiše, Miho, Testa, Lg elementi, Mitas sistemi, Mecer, Alplog, Loghouse, Lesoteka hiše, Javušnik,  Žiher hiše, Ytong hiša, Ciproš, Jubhome, Ciproš, Elk, Jaris, Juting, Rima, Strehe Fras, Enles, Pinino, Cogreen, Eko dom, Gradvin, Ekoart hiše, Arbeko, Alfa Natura, Domeko, Česen, Ekologikmont in mnogi drugi. OMISLI.SI/MONTAZNO-HISO, ki jo bodo izdelali izkušeni in profesionalni izvajalci. Montažne hiše, cena je odvisna tudi od izbire izvajalca.

Kdaj so montažne hiše najbolj iskane?

Glede na podatke na Omisli.si in analizo Google iskanj, so montažne hiše v Sloveniji najbolj iskane v mesecu januarju. Gre za začetek leta, ko si večina ljudi sestavlja okviren finančni plan za novo koledarsko leto. In ozirajoč se na svoje finančno stanje lahko pride v poštev načrt za izdelavo modularne hiše ali njeno dokončanje. Se tudi sami ukvarjate s tem poslom in želite biti konkurenčni drugim slovenskim izvajalcem montažnih hiš? Ponudniki montažnih hiš se brezplačno vpišite tukaj.

montazne-hise-cena-povprasevanje-v-Sloveniji
Ponudniki montažnih hiš so v Sloveniji najbolj iskani v mesecu januarju.

 


KUPUJETE MONTAŽNO HIŠO?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE IN CENE PREVERJENIH PONUDNIKOV MONTAŽNIH HIŠ (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER IN DRUGOD PO SLOVENIJI)

 

Pridobite ponudbe/cene za montažno hišo

Skupna ocena bralcev
[Skupaj: 4 Povprečje: 5]


VPRAŠAJTE MOJSTRE S PODROČJA


Naša skupnost šteje skupaj s preverjenimi ponudniki storitev preko 60.000 članov >> Vprašajte nas karkoli glede brane tematike v tem članku.

vprašajte mojstra s področja