fb

Želite postaviti montažno hišo?

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za montažno hišo ter pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
219.304
povpraševanj strank
8.443
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za montažno hišo

Preverjeni proizvajalci montažnih hiš
Montažne hiše in Brunarice R-CAD - Logotip
Montažne hiše in Brunarice R-CAD
5,0
(10)
Montažne hiše
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Skeletne hiše, brunarice, nadstreški, vrtne hiše in paviljoni.
Ponudnik izbran že 1 krat

Opis

Specializirani smo za brunarice in lesene hiše naše storitve pa obsegajo: skeletne hiše, brunarice, nadstreške, vrtne hiše in paviljone.

Glavno vodilo našega delovanja je prilagodljivost uporabniku. Vsak projekt temelji na sodelovanju s kupcem, ter upoštevanju njegovih individualnih želja in potreb.

SPREHODITE SE PO VIRTUALNI HIŠI: Entuziasti in kreativni si bodo svoje ideje izdelali sami. Manj vešči projektiranja si lahko pomagajo z našimi številnimi podlogami in nasveti, ki jim služijo, kot izhodišče ali smernice za njihovo zamisel. Za vse pa bomo izdelali kvalitetne računalniške podloge in 3D animacije. S pomočjo teh se boste lahko sprehajali po vizualnih prostorih vaše hiše in si jo ogledovali iz različnih pogledov. Skupaj jo bomo oblikovali tako dolgo, da bo ustrezala vašim željam.

TUDI VAŠA HIŠA BO UNIKATNA: Vse hiše so unikati, izdelani po vaši meri in željah. Ne glede na to, za kakšno se boste odločili, smo prepričani, da boste v njej udobno, varno in varčno preživeli lepši del svojega življenja.

OSNOVO IZBERITE IZ IDEJNIH NAČRTOV LESENIH HIŠ IN BRUNARIC: Predstavljamo vam program lesenih hiš ter brunaric, ki jih za vas z dolgoletnimi izkušnjami postavimo na želeni lokaciji. Na podlagi vaših želj vam pripravimo načrt ter izdelamo ponudbo. Pri pregledu idejnih projektov, boste prav gotovo dobili kakšno idejo, ki bo vaš dom naredila še lepši in res maksimalno funkcionalen. Strokovno usposobljena in utečena ekipa, dobro organiziran proces dela in sistem suhe gradnje omogoča, da lahko zgradimo hišo od pripravljenih temeljev do strehe že v 14 dneh. Hiše gradimo po sistemu suhe gradnje, ki omogoča kakovostno in hitro gradnjo in tako omogoči čimprejšnjo vselitev v novozgrajen dom.

POT DO ZAČETKA GRADNJE JE PREPROSTA: Pokličite nas, z veseljem se bomo oglasili pri vas, opravili izmere, vam predstavili idejne projekte, upoštevali vaše želje, ter vam pripravili GARANTIRANO najboljšo ponudbo. Lahko nam pa pošljete že izdelan projekt oziroma obstoječo ponudbo. Z veseljem vam bomo pripravili naš predlog in ponudbo. Zagotavljamo vam kakovostno izvedbo v dogovorjenih rokih. Poleg svetovanja, priprave projekta in izdelave ponudbe, vam nudimo tudi svetovanje, ki vključuje pridobivanje projektnih pogojev, soglasij, urbanistični del.. Z izdajo gradbenega dovoljenja pričnemo z izgradnjo objekta. Hišo lahko postavimo do določene faze ali na ključ. Po želji naredimo tudi izkop, temelje, temeljno ploščo.

Uporabljamo najsodobnejše metode za sestavo sten, lesene skeletne konstrukcije, ki so najodpornejše proti potresnim sunkom, izolacijsko na najvišji ravni in vam cenovno dostopne.

Sledimo vašim željam in potrebam ter se zavzemamo predvsem, da vam zgradimo hišo v katero se boste vračali z nasmehom in veseljem, da jo imate.

Naši cilji se nanašajo predvsem na to, da vam zgradimo hišo, ki bo zadostovala vašim potrebam, vam nudila občutek varnosti in bo vredna besede DOM.

Elementi hiše se izdelajo na gradbišču, in se tam montirajo, tako stene, kot strešne konstrukcije.

Reference

Na spletni strani, pod lokacijo gradenj in na FB profilu so prikazane reference, imamo veliko objektov po Sloveniji, nekatere si je mogoče ogledati.

Kako smo drugačni

Hiter odziv in kratek čas do gradnje, delamo izključno po načrtih strank, tipskih hiš nimamo, posvetimo se stranki.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Montažne hiše (Montažna hiša na ključ, Pritlična montažna hiša (atrijska), Večnadstropna / mansardna montažna hiša, Mini montažne hiše (majhne montažne hiše), Montažni prizidek)
Lokacija
Mariborska cesta 86, 3000 Celje

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 10 uporabnikov.
 • Ivo F. 20. Apr. 2020

Zelo hitri in strokovni.

 • Dušan F. 20. Apr. 2020

super kvaliteta in odyivnost, super sodelovanje, yelo zadovoljen s kvaliteto izdelave.

 • Rok K. 19. Apr. 2020

Gospod Rajko je bil zelo odziven. Z vsemi izvedenimi deli smo več kot zadovoljni. Držal se je dogovorjenih terminov. Priporočam!

 • Jože V. 18. Apr. 2020

Odlični predlogi, Odlična izvedba, Prijetno bivanje,...

 • Aleš P. 18. Apr. 2020

Strokovnost, odzivnost, spoštovanje rokov in kvalitetna izvedba

 • Klemen Z. 18. Apr. 2020

Kvaliteta od začetka projekta, hitrost pridobitve vseh dokumentov ter potem kvalitetna izvedba montažnih del ter prednost za hitro vseljivost v novo hišo

 • Jure O. 17. Apr. 2020

Odlicne storitve.

 • Toni S. 17. Apr. 2020

lahko bi kdaj prišel na obisk

zadnje polje sem potrdil, ker ga moram, drugače ne morem oddati ocene ...

 • Herbert M. 17. Apr. 2020

Pohvalno!Kar smo se dogovorili je vse drzalo.

 • Darja G. 17. Apr. 2020

Prijazni, korektni, ugodni in ustrezljivi.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za montažno hišo je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za montažno hišo in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja za montažno hišo

Montažne hiše - Zakaj se odločiti za naročilo montažne hiše?

Gradnja montažne hiše poteka brez večjih stresov za investitorja. Ni vam potrebno skrbeti za dobavne roke in za izvedbo posameznih del. Za vse poskrbi proizvajalec. Končna cena montažne hiše se določi po uskladitvi naročnikovih želja in potreb. Stroški gradnje so zato fiksni in imate nad njimi popoln pregled.

Vrhunska zasnova in izvedba vam ponuja nadstandardno bivalno ugodje. Montažna hiša izpolnjuje visoke arhitekturne zahteve sodobnega časa. Je potresno in požarno varna, omogoča pbčutne prihranke pri stroških ogrevanja.

Kaj vključuje cena montažne hiše?

Kakšna bo cena montažne hiše je odvisno tudi od vas oziroma vašega naročila izvedenih del. V dogovoru s proizvajalcem je vaša montažna hiša lahko izdelana na ključ, delni ključ ali pa le do stopnje gradnje »zaprta hiša«. To pomeni, da je hiša zaprta, pokrita, zunanji videz pa dokončan. V tem primeru boste za izdelavo notranjih prostorov poskrbeli sami in najeli potrebne mojstre za vsako fazo posebej.

Cena za zaprto montažno hišo poleg dostave in montaže vključuje izolirane zunanje stene, strešno konstrukcijo, krovsko kleparska dela in kritino. V ceni so tudi vhodna vrata in okna z zunanjimi policami, konstrukcija za notranje nosilne stene in fasada.

Montažna hiša na delni ključ je opremljena še s sistemom za ogrevanje hiše in sanitarne vode, elektroinštalacijami in vodovodnimi inštalacijami. Postavili vam bodo tudi predelne notranje stene, izdelali estrihe, izolirali podstrešje, obdelali stene in strope.

Pri montažni hiši na ključ poleg vsega naštetega dobite še notranja vrata, notranje okenske police in medetažne stopnice. Izdelali in opremili vam bodo kopalnico s sanitarno keramiko, tuš kabino, armaturami, kopalniškim pohištvom in položili keramične ploščice. Prepleskali vam bodo stene in položili talne obloge z zaključki.

Dobite torej primerno opremljeno hišo za udobno bivanje po sodobnih standardih. Montažna hiša pa je lahko izdelana po vaši meri in vaših željah. Glede na vaše potrebe jo opremijo s prezračevalnimi sistemi, klimatskimi napravami, sončno elektrarno, IR paneli in uporabijo nadstandardne materiale.

Ali je montažna hiša lahko izdelana po meri oziroma naročilu kupca?

Večina proizvajalcev ima v svojih katalogih montažnih hiš na voljo več različnih načrtov za montažne hiše. Med njimi se zagotovo najde tudi vaša sanjska montažna hiša. Zgodi pa se lahko, da v ponudbi ni takšne montažne hiše, ki bi ustrezala vašim potrebam.

Na trgu je kar nekaj proizvajalcev, ki so pripravljeni prisluhniti vašim željam, zahtevam in potrebam. Vaša montažna hiša je torej lahko izdelana po meri in popolnoma prilagojena vašemu stilu življenja.

Za izdelavo montažne hiše po naročilu kupca se obrnite na proizvajalca. Skupaj z vami bodo preučili vaše ideje, skice in risbe, kako naj bi izgledal vaš sanjski dom. Znali vam bodo svetovati in vam pomagali dokončati načrte. Pripravili vam bodo natančno individualno ponudbo za izvedbo vaše montažne hiše.

Koliko časa traja gradnja montažne hiše?

Sestavljanje predhodno izdelanih modulov montažne hiše poteka zelo hitro. Konstrukcijski elementi so izdelani izredno natančno in kvalitetno, zato ne prihaja do napak pri gradnji. Sama gradnja pa poteka hitro in čisto. Montažna hiša je običajno sestavljena v treh do sedmih dneh, odvisno od zahtevnosti objekta.

Velika prednost montažne hiše pred klasično grajenimi je v tem, da je vselitev možna že v nekaj mesecih. To je še posebej pomembno za ljudi in družine, ki hitro potrebujejo nov dom. Danes jo kupite, čez šest mesecev pa v njej že lahko živite. Če imate denar.

Izziv oziroma oviro torej lahko predstavljajo finance. Montažne hiše je namreč potrebno hitro in v celoti financirati. Pri klasično grajenih hišah pa je tudi financiranje lahko potekalo po fazah in se zavleklo za več let.

Je montažna hiša enako primerna za vse podnebne razmere?

Način gradnje in izbor uporabljenih materialov proizvajalec prilagodi glede na podnebje in značilnosti okolja, kjer bo montažna hiša stala. Za višje ležeča območja je izbor materialov seveda drugačen kot na primer za hiše v primorskih legah. Glede na lego mora montažna hiša v alpskem svetu kljubovati drugačnim podnebnim razmeram kot v obalnem pasu.

Iz kakšnih materialov je montažna hiša?

Montažne hiše so večinoma izdelane iz lahkih, naravnih in ekoloških materialov. So zračni, zdravju prijazni in ponujajo visoko stopnjo bivalnega ugodja in toplotnega udobja. Kot najpogostejša izbira se pojavlja les, različni izolacijski materiali in steklene površine.

Les zagotavlja dihanje montažne hiše, naravno uravnavanje zračne vlage v prostoru in čiščenje zraka. Obenem pa je les tudi dober izolacijski material. Velike steklene površine poskrbijo za večjo energijsko učinkovitost montažne hiše. Izkoristijo namreč pasivno sončno toploto, ki skozi stekla prehaja v prostor in ga greje.

So montažne hiše potresno in požarno varne?

Montažna hiša spada med potresno najbolj varne objekte. Nosilna konstrukcija montažne hiše ima visoko zmožnost absorpcije energije, ki se sprošča ob potresu. Škoda na objektu je pri težjih objektih veliko večja, kot pri lažjih.

Montažna hiša je kar štirikrat lažja od klasično grajenih hiš. Nosilni elementi iz lesa odlično prestanejo obremenitve in upogibno silo, zato so ob potresu varnejše od klasično grajenih hiš.

Zaradi uporabe negorljivih izolacijskih materialov dosegajo montažne hiše visoko požarno varnost. Leseni elementi so zaščiteni z negorljivimi materiali, stene pa obdajajo negorljive mavčne plošče.

Zaradi uporabe kvalitetnih, po večini naravnih materialov, v primeru požara ne prihaja do strupenih hlapov. Možnost zadušitve je zato precej manjša. Pirolitično gorenje pa upočasnjuje širjenje požara in hitrost gorenja hiše.

Je montažna hiša energetsko varčna?

Montažna hiša imajo dobro toplotno izolativnost. Izolacija je vgrajena že v nosilne stene lesene konstrukcije. Stiki konstrukcijskih modulov in stiki s podlago so narejeni tako, da ne prihaja do toplotnih mostov in posledično do toplotnih izgub. Vse to zmanjšuje porabo energije in nudi toplotno udobje v hiši.

Sodobne montažne hiše so zasnovane tako, da v polnosti izkoristijo vse energetske vire. Montažna hiša, ki je grajena po zahtevah nizkoenergijskih in pasivnih gradenj, je energetsko zelo varčna. Omogoča visoke prihranke pri stroških za ogrevanje.

Velike steklene površine so obrnjene na vzhod, jug in zahod z namenom, da zajamejo čim več pasivne sončne energije. Na ta način montažna hiša vase ujame kar največ toplote. Na severno stran so razporejeni prostori, ki lahko imajo manjša okna. Toplota se s tem na hladnejši strani minimalno izgublja.

Montažna hiša / Kaj potrebujem za izgradnjo montažne hiše?

Za izgradnjo montažne hiše najprej potrebujete parcelo in lokacijsko informacijo, ki je podlaga za izdajo gradbenega dovoljenja. Priporočljivo je, da se z dokumentacijo zglasite pri proizvajalcu montažnih hiš.

Na posvetu boste skupaj preučili zahteve za gradnjo, jih uskladili z vašimi potrebami in izdelali ustrezen načrt montažne hiše. Obseg storitev, ki jih za vas opravi proizvajalec montažnih hiš je zelo različen in odvisen tudi od vaših želja.

Določene faze gradnje montažne hiše boste morda želeli izvesti v lastni režiji, z izvajalci, ki jih boste sami izbrali. Po dogovoru s proizvajalcem pa lahko celotno izvedbo prepustite njemu, vključno s pridobitvijo gradbene dokumentacije.

Kako poteka gradnja montažne hiše?

Ko je montažna hiša po vaših željah izbrana, morate pridobiti gradbeno dovoljenje z vso potrebno dokumentacijo za pričetek gradnje. S proizvajalcem določite in izberete vse potrebne materiale, stavbno pohištvo barve in druge komponente, ki bodo vgrajene v hišo.

Glede na dogovor lahko vse potrebne upravne postopke za pridobitev dokumentacije za vas uredi ponudnik montažne hiše. Sledi priprava terena in izgradnja armirano-betonske temeljne plošče, na kateri bo montažna hiša stala. Ko se temelji osušijo se sestavljanje predhodno izdelane montažne hiše lahko prične.

Okolica se lahko začne urejati takoj, ko je hiša v grobem zgrajena. Namestiti je potrebno še vse inštalacije, izdelati in obdelati talne in stenske površine. Montažna hiša potrebuje le še pohištvo in druge pripomočke za življenje in že se lahko vselite vanjo.

Montažna hiša – komu zaupati izgradnjo?

Montažne hiše ne more graditi vsak. Razlike med hišami so najbolj opazne po nekaj letih uporabe, običajno ko garancijski rok poteče. Ob neustrezni in nepravilno izvedeni gradnji se pokažejo prve napake. Žal šele takrat marsikdo spozna, zakaj so nekatere na voljo po občutno nižji ceni.

Priporočljivo je dobro preveriti proizvajalca, njegovo zanesljivost in odzivnost, da ne boste ob pojavu težav ostali sami. Preverite njegove reference in bonitete ter se pozanimajte o kakovosti uporabljenih materialov. Upoštevajte mnenja in zadovoljstvo kupcev, ki so podobno montažno hišo že kupili.

Kakšna je življenjska doba montažne hiše?

Življenjska doba montažne hiše je povsem primerljiva s trajanjem klasično zidane hiše. Ali bo preživela eno, dve ali celo tri generacije pa je odvisno od Kakovost gradnje in vgrajenih materialov. Zelo velik vpliv pa ima tudi vzdrževanje hiše.

Redno vzdrževana montažna hiša bo seveda imela daljšo življenjsko dobo. Pri novih hišah je viden les običajno že premazan z zaščitnimi sredstvi. Sončnim žarkom izpostavljeni deli potrebujejo redno barvanje in lakiranje, da jih zaščitite pred vremenskimi vplivi.

Posebno pozornost je potrebno namenit zunanjim nosilnim stenam vaše montažne hiše. Vanje ni priporočljivo vrtati, ker boste s tem poškodovali toplotno izolacijo. S tem bo hiša izgubila učinkovitost ogrevanja in svoje dobre toplotne lastnosti.

Je možno za izgradnjo montažne hiše pridobiti nepovratna sredstva Eko sklada?

Vlogo za nepovratna sredstva Eko sklada lahko vložite za energetsko najučinkovitejše montažne hiše. Pogoj je, da montažna hiša za ogrevanje ne porabi več kot 15 kWh/m2 na leto. Hiša mora imeti ustrezno zrakotesnost, toplotna prepustnost pa mora biti nižja od 0,9 W/m2K. Okna in vrata morajo biti vsaj trojno zastekljena.

Montažna hiša mora biti opremljena s centralno prezračevalno enoto in sistemom za rekuperacijo toplote z 80 % toplotnim izkoristkom. Pogoj za pridobitev subvencije je namestitev sodobnih generatorjev toplote in hladu ter naprav z visoko energijsko učinkovitostjo.

Poraba električne energije za ogrevanje stavbe in sanitarne vode na letni ravni ne sme presegati desetih odstotkov toplotnih potreb stavbe. Vsaj polovico energije za pripravo tople vode, prezračevanje, hlajenje, ogrevanje in razsvetljavo mora montažna hiša pokriti iz obnovljivih virov energije.

Ob vseh izpolnjenih pogojih lahko pridobite nepovratna sredstva v višini 125 evrov/m2 površine montažne hiše. Pravilno izpolnjena in popolna vloga za finančno spodbudo mora biti oddana pred začetkom gradnje.

Pomagali vam bomo najti pravega ponudnika montažnih hiš

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / proizvajalci montažnih hiš

Lep odnos do dela. Priporočam

brez pripomb, priporočam.

 • Brigita R. je ocenil/a montažno hišo Gradbeništvo 02. Mar. 2022
 • Preverjena ocena

Hitra odzivnost, upoštevanje dogovorjenega roka izvedbe dela. Zanesljiv izvajalec. Z opravljenim delom sem zelo zadovoljna.

Od prvega kontakta do izvedbe smo zelo zadovoljni. Positivno presenečena sem bila o njihovi konstrukciji in natančni izvedbi.

Dogovorjena izvedba, hitro in strokovno delo, odlična komunikacija

Zelo hitri in strokovni.

super kvaliteta in odyivnost, super sodelovanje, yelo zadovoljen s kvaliteto izdelave.

Gospod Rajko je bil zelo odziven. Z vsemi izvedenimi deli smo več kot zadovoljni. Držal se je dogovorjenih terminov. Priporočam!

Odlični predlogi, Odlična izvedba, Prijetno bivanje,...

Strokovnost, odzivnost, spoštovanje rokov in kvalitetna izvedba

Kvaliteta od začetka projekta, hitrost pridobitve vseh dokumentov ter potem kvalitetna izvedba montažnih del ter prednost za hitro vseljivost v novo hišo

Odlicne storitve.

lahko bi kdaj prišel na obisk

zadnje polje sem potrdil, ker ga moram, drugače ne morem oddati ocene ...

Pohvalno!Kar smo se dogovorili je vse drzalo.

Prijazni, korektni, ugodni in ustrezljivi.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.