Revija Nasvet strokovnjaka

Kdo je najboljši poročni fotograf (Ljubljana, Maribor, Celje, …)?

Kdo je najboljši poročni fotograf

Kazalo

ocena bralcev
5 od 5

Obeležite poročni dan tako, da ga nikoli ne boste pozabili. Za to bo poskrbel preverjen poročni fotograf. Ta vas bo skozi poročno fotografiranje, znal ustrezno voditi in tako pripomogel k temu, da bodo poročne fotografije zares brezhibne. Lahko je prisoten na vseh delih vašega poročnega slavja, ali pa samo pri glavnih obredih – želje so vaše. Preden se odločite za enega, preglejte ponudbe več poročnih fotografov. Omogočili vam bodo ogled svojih preteklih del in zaključenih projektov, kar bo pripomoglo k vaši odločitvi. Naj bo ta edinstven poročni dan tako popolno preživet, kot tudi ohranjen na fotografiji.


PREVERJENI POROČNI FOTOGRAFI

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE IN CENE PREVERJENIH POROČNIH FOTOGRAFOV ZA POROČNE SLIKE (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER IN DRUGOD PO SLOVENIJI)

Pridobite 7 ponudb poročnih fotografov

Zakaj je poročna fotografija tako posebna?

Poroka je edinstven dogodek, ki ga želimo za vedno ohraniti v lepem spominu. Gre za neprecenljive trenutke, vredne pravega obeleženja. V priprave na poroko vložimo veliko truda in dela, pomembna pa je tudi izvedba in celotna organizacija. Velik del predstavlja tudi ustrezno fotografiranje in snemanje poroke ter poročnega obreda. Poročni fotograf združi trenutke sreče, ljubezni, veselja in nepozabnih občutij, ki jih doživimo v družbi najpomembnejših ljudi v našem življenju. Obeležite svoj poročni dan s kvalitetno in čudovito poročno fotografijo, ki bo ohranila vaša najlepša doživetja. Prav tako preverite ceno snemanja poroke in si poleg fotografij zagotovite tudi kvalitetne posnetke poročnega obreda. Poročna fotografija služi kot spomin ne samo vam ampak tudi vsem svatom. Kvalitetne poročne fotografije namreč lahko podarite vsem povabljenim po poroki in jim zagotovite, da tudi oni ohranijo vaš najlepši dan v čudovitem spominu.

poročni fotografi
Preverjeni poročni fotografi so zbrani na Omisli.si.

Najboljši poročni fotograf za poročno fotografiranje 2020 je…?

Ko izbirate poročnega fotografa, je dobro, da preverite ponudbe večih izvajalcev. V Sloveniji je namreč aktivnih veliko profesionalnih poročnih fotografov, ki poskrbijo, da je vaša poročna fotografija brezhibna. Najboljši poročni fotograf poskrbi tudi za vključitev čudovitega ozadja, izbranih motivov in vas med fotografiranjem usmerja z nasveti in napotki za dobro fotografijo. Si tudi ti eden izmed njih? Poročni fotografi se brezplačno vpišite tukaj.


Najboljši poročni fotografi v Sloveniji

TOP 10 najbolj iskanih poročnih fotografov


celoten seznam poročnih fotografov >

Če menite, da vam ljubi fotograf manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo, da bi ga lahko predlagali strankam, ki iščejo podobne storitve.

poročna fotografija


FOTOGRAFI se brezplačno vpišite tukaj

posredujemo vam stranke
največ strank v SLO 
brezplačen vpis


Priznani poročni fotografi v Sloveniji: Dejan Žagar poročno fotografiranje, Jernej Rihar poročno fotografiranje, fotograf Gregor Gomboc, foto studio Majhenič, foto Rojnik, Aleš Jazbec poročni fotograf, foto studio Fonda, poročni fotograf Poročni trenutki, Fotomedia Maribor, Foto Rega s.p., Lumeria fotografske storitve, Ana Gregorič fotografinja, Fotograf in fotoatelje Marko Cokan, fotografski studio FOTO Koli in mnogi drugi…

Če naštejemo nekaj priznanih ponudnikov poročnega fotografiranja v Sloveniji so to: Dejan Žagar poročno fotografiranje, Jernej Rihar poročno fotografiranje, fotograf Gregor Gomboc, foto studio Majhenič, foto Rojnik, Aleš Jazbec poročni fotograf, foto studio Fonda, poročni fotograf Poročni trenutki, Fotomedia Maribor, Foto Rega s.p., Lumeria fotografske storitve, Ana Gregorič fotografinja, Fotograf in fotoatelje Marko Cokan, fotografski studio FOTO Koli in mnogi drugi.

Preverite ponudbe najboljših poročnih fotografov v Sloveniji na Omisli.si/fotografa in si zagotovite, da bo vaša poroka nepozabna.

Pridobite ponudbe/cene poročnih fotografov

Poceni poročni fotograf?

Kvalitetna poročna fotografija je delo izkušenega fotografa, ki zna prijeti za objektiv, ujeti pravi profil, poskrbeti za ustrezno svetlobo, ozadje in ostrino fotografije. Pri izbiri poročnega fotografa bodite izbirčni in si dovolite ogledati ponudbo in dela večih fotografov. Le tako si boste zagotovili spontano in pristno fotografijo, ki jo boste z veseljem pokazali vsakemu. Organizacija poroke za mladoporočenca predstavlja velik strošek, v katerega je všteto tudi fotografiranje celotnega dogajanja. Zavedati se morate, da je to eden najpomembnejših dogodkov v vašem življenju, ki se zgodi samo enkrat. Pomembno je, da ga dobro ovekovečite, zato za poročno fotografiranje bodite pripravljeni odšteti kakšen evro več. Kvalitetna poročna fotografija vas bo stala več kot le nekaj sto EUR, ampak je vredna zapravljenega denarja. Pametno vložite svoj denar in oddajte povpraševanje na Omisli.si/fotografa kjer si boste zagotovili največ storitve za vaš denar.

Kaj vse zajema poročna fotografija?

Večina poročnih fotografov ima že vnaprej pripravljene pakete za mladoporočence. Ti vključujejo število storitev, ki jih je možno izbrati za obeleženje poročnega dne. Lahko gre zgolj za izdelavo poročne fotografije obreda (civilnega in/ali cerkvenega), ali pa se izdela poročna fotografija celotnega dogajanja. Poleg osnovne obdelave poročnih fotografij se lahko odločite tudi za izdelavo fotoalbuma ali fotoknjige in imate vse fotografije na enem mestu.

> Preberite tudi: Koliko stane poročna fotografija? (povprečne cene)

Najosnovnejši paket zajema portret mladoporočencev ter fotografijo s pričami in ožjimi člani družine, lahko pa tudi z vsemi svati. Seveda pa je vključena prisotnost na tistih delih poročnega slavja, ki jih mladoporočenca želita obeležiti. Fotograf izdela približno 50 obdelanih natisnjenih fotografij in še večje število prav tako obdelanih fotografij, ki jih mladoporočencema da na USB ključku.

Fotografiranje zaroke

Tudi zaroka je pomemben del poročnega obreda. Lahko gre za povsem pristen dogodek, ko se na primer bodoči ženin vnaprej dogovori s fotografom, da je prisoten na lokaciji zaroke. To je lahko zelo prijetno presenečenje za bodočo nevesto, saj bo imela možnost ohraniti svoj zaročni dan v čudovitem spominu na fotografiji. Bodoča mladoporočenca pa se lahko po uradni zaroki dogovorita s poročnim fotografom, da naredi nekaj tematskih fotografij iz želene lokacije, ki ponazarjajo njuno zaroko. Fotograf bo poskrbel za pristnost in popolnost zaročnih fotografij. V kolikor pa načrtujete družino, preverite tudi cene za fotografiranje nosečnic.

Pridobite ponudbe/cene poročnih fotografov

Fotografiranje priprav na poročno slavje

Poročni fotograf lahko zajame celotno poročno slavje. Od začetnih priprav na poročno slavje z odhodom ženina in neveste od doma, morebitne igre in nagovore, ki jih imajo svatje in drugi povabljeni. Po navadi je v fotografiranje vključen tudi prihod ženina in neveste na skupno lokacijo in prihod vseh svatov in povabljenih. Če imate otroke, tudi ti po navadi imajo na poroki veliko vlogo. Lahko na primer prinesejo prstana, posujejo cvetje in podobno. Ovekovečite te trenutke s fotografiranjem dojenčkov in otrok, ki bodo tako ali drugače vključeni v vaš poročni obred.

Fotografiranje civilnega obreda

Naloga poročnega fotografa je, da poskrbi, da bo vaša poročna fotografija iz civilnega obreda popolna. Torej bo znal ujeti pravi trenutek in poskrbeti za čudovito ozadje, ostrino fotografije in postaviti določene rekvizite na način, da bo ustvaril zares pravljično fotografijo. S svojim delom ne bo motil obreda, ampak se bo znal na profesionalen način vključiti v dogajanje in poskrbeti, da bo vaša poročna fotografija brezhibna. Cena fotografiranja poroke je pri izbiri najboljšega poročnega fotografa lahko zelo pomemben dejavnik odločitve. Zato preverite ponudbe večih fotografov.

Fotografiranje cerkvenega obreda

Med samim cerkvenim obredom poročni fotograf lovi v objektiv skrite poglede ženina in neveste, fotografira prstana, nevestin šopek in vse pomembne dodatke. Seveda pa poskrbi za fotografijo samega obreda in trenutka, ko mladoporočenca dahneta slavni ‘’da’’. Poskrbi za čudovito fotografijo prihoda neveste pred oltar in trenutka, ko se z bodočim možem srečata pred oltarjem. V fotografsko sceno pa vključi tudi okrašeno cerkev, obeleži trenutek, ko zakonca stopita skozi vrata cerkve kot mož in žena in veselje vseh udeleženih. Poskrbi torej za brezhibno fotografiranje izdelkov, ki so pomemben sestavni del vaše poroke, kot je na primer poročni šopek in prstana.

Pridobite ponudbe/cene poročnih fotografov

Fotografiranje poročne zabave: Poročna fotografija kot se šika!

V ceno poročne fotografije je vključeno tudi, koliko časa želite prisotnost fotografa na vašem poročnem slavju. Lahko je prisoten skozi celotno dogajanje, ki vključuje tudi poročno zabavo. V objektiv ujame trenutke veselja, sproščene nasmehe in ples vseh svatov. Prav tako fotografira metanje nevestinega šopka in podvezice, ter s fotografijo ali posnetkom obeleži prvi ples mladoporočencev. Poskrbi tudi za fotografijo rezanja poročne torte. Ker v tem primeru gre za celodnevno poročno fotografiranje, sta na poroki običajno prisotna vsaj dva poročna fotografa, ki vam s tem zagotovita profesionalnost in kvaliteto vseh fotografij.

Kaj najbolj vpliva na ceno, ki jo postavi poročni fotograf?

Poročna fotografija je pomemben sestavni del vaše poroke. Običajno za kvalitetno fotografiranje poskrbita dva izkušena fotografa, lahko pa jih je tudi več. Cena poročne fotografije je poleg števila fotografov odvisna tudi od količine fotografiranja. Ali mladoporočenca želita, da fotograf obeleži vse dogodke poročnega obreda (priprave na poročno slavje, zaroka, civilni obred, cerkveni obred in poročna zabava), ali le izbrane. V kolikor je fotograf prisoten na vseh, je cena poročne fotografije višja kot sicer. Pomembno pa je tudi, ali je fotograf izkušen in priznan na svojem področju. V kolikor gre za profesionalnega poročnega fotografa, ki ima za sabo že dolgo kilometrino poročnega fotografiranja, lahko pričakujete višjo ceno poročnih fotografij. V ceno pa so vključene tudi dodatne storitve – izdelava fotoknjige ali drugih oblik medijev. Cena poročne fotografije poleg fotografiranja na dogodku vključuje obdelavo fotografij in razvijanje. Fotograf namreč mora pregledati vse fotografije in izbrati najbolj kvalitetne, jih ustrezno obdelati in razviti.


POROČNI FOTOGRAF / NAJEM FOTOGRAFA

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE IN CENE PREVERJENIH POROČNIH FOTOGRAFOV ZA POROČNE SLIKE (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER IN DRUGOD PO SLOVENIJI)

Pridobite 7 ponudb poročnih fotografov

ocena bralcev
5 od 5

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno