Najboljši poročni fotograf 2021 je …

Smo sredi visoke sezone načrtovanja poroke za prihodnje leto. In eden izmed najpomembnejših delov popolne poroke je tudi poročna fotografija, kjer si vsak par želi, da poroko ovekoveči najboljši poročni fotograf, seveda. Dober poročni fotograf je pomemben zato, ker boste na hrano, pijačo in ansambel dokaj hitro pozabili, poročne fotografije (in poročni video) pa ostanejo za vedno!

poročni fotograf cena - par 3
Vas zanima, kdo je najboljši poročni fotograf (in koliko stane)?

Spodaj je nekaj povezav za najboljše poročne fotografe po mestih (Ljubljana, Maribor, Celje, Velenje, Koper, Novo mesto, itd.), čeprav večina poročnih fotografov potuje po celotni Sloveniji. Seznam ni uredniško ali kakorkoli drugače manipuliran in se spreminja iz dneva v dan. Seznami so rezultat preko 8.700+ povpraševanj mladoporočencev po poročnih fotografih, njihovih ocen, najetij, ter 30 drugih dejavnikov, na podlagi katerih se razvrščajo poročni fotografi v seznam najboljših poročnih fotografov v Sloveniji, ko bodoči mladoporočenci, kot vi, iščejo poročnega fotografa preko Omisli.si/fotografa.


Najboljši poročni fotografi v Sloveniji

TOP 10 najbolj iskanih poročnih fotografov

Loading

celoten seznam poročnih fotografov >

Če menite, da vam ljubi fotograf manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo, da bi ga lahko predlagali strankam, ki iščejo podobne storitve.


FOTOGRAFI se brezplačno vpišite tukaj

posredujemo vam stranke 📸
največ strank v SLO 🙏
brezplačen vpis 👀


poročni fotograf cena - nevesta 1

seznam / kontakti / cenik / povpraševanje / ponudba / cene / poročni fotograf

Najboljši poročni fotograf v Sloveniji

Fotografi za poroko Ljubljana

Najboljši poročni fotograf Maribor

Najboljši fotograf za poroko Celje

Top poročni fotograf Velenje

Najboljši fotografi za poroke Kranj

Poročni fotograf Kamnik

Najboljši fotograf za poroko Novo mesto

10 najboljših poročnih fotografov v Sloveniji

Najboljši poročni fotograf forum?

Seveda se lahko za nasvete glede tega, kdo je dober poročni fotograf, obrnete tudi na forume (vtipkajte v Google najboljši poročni fotograf forum), a vam tega ne priporočamo. Na forumih izražajo mnenje le »najbolj glasni« in težko dobite občutek za cene in celotno ponudbo poročne fotografije v Sloveniji. Tudi neprimerno več časa boste porabili z brskanjem po forumih.

Pridobite ponudbe in cene TOP poročnih fotografov


poročna fotografija cenik - poroka 1

Kaj pa cena poročnega fotografa?

Najboljši poročni fotograf bo imel najboljšo ceno (t.j. najdražji cenik), to verjamem, da povsem razumete. Fotograf za poroko namreč ne postane najboljši čez noč in poroke ne gre ponoviti (vsaj iste ne). Okvirne cene se sicer gibljejo vse od 200 pa tja do 2000 EUR.

>Najboljši poročni fotograf računa nekje med 1000 in 1500 EUR

Dober poročni fotograf pa bo računal nekje med 1000 in 1500 EUR, odvisno od časa fotografiranja poroke, termina, števila fotografij, dodatnih storitev, lokacije poroke, itd. Več o ceni poročnih fotografov tukaj. Za točen izračun cene za poročno fotografiranje oz. za poročnega fotografa predlagamo, da pošljete brezplačno povpraševanje tukaj in priskrbeli vam bomo 10-20 ponudb še isti dan.

Preberite tudi: Povprečna cena poroke v Sloveniji

najboljša poročna fotografija cena - poroka 1

Kdaj so poročni fotografi najbolj iskani v Sloveniji?

Kot je razvidno v tabeli, je največ povpraševanja za poročne fotografe v mescu januarju, katerim sledijo november in februar. Tudi sicer je sezona planiranja porok nekje november – februar, poroke pa se planirajo od 3 mesce do 3 leta vnaprej (ja, ..). Ti podatki torej ne kažejo, kdaj je največ porok, temveč, kdaj jih bodoči mladoporočenci najbolj načrtujejo za svojo poroko.

kdaj se najbolj iščejo najboljši poročni fotografi
Poročni fotografi so najbolj iskani v mescu januarju.

Tabela: Kdaj Slovenci najbolj iščemo poročne fotografe za fotografiranje poroke (poročna fotografija).


ŽELITA, DA VAJU FOTOGRAFIRA NAJBOLJŠI POROČNI FOTOGRAF?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE in CENE NAJBOLJŠIH POROČNIH FOTOGRAFOV(LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER in drugod po Sloveniji)

 

Pridobite ponudbe in cene najboljših poročnih fotografov


  NASVETI ZA VAŠ DOM

  Revija z idejami in analizami cen preverjenih izvajalcev za gradnjo in obnovo.

  VPRAŠAJTE MOJSTRE S PODROČJA

  Naša skupnost šteje skupaj s preverjenimi ponudniki storitev preko 60.000 članov >> Vprašajte nas karkoli glede brane tematike v tem članku.
  Vprašajte brezplačno >

  Skupna ocena bralcev
  [Skupaj: 6 Povprečje: 5]