Profesionalno fotografiranje nosečnic: Cena za nosečniško fotografiranje (Ljubljana, Maribor, Celje, ostala Slovenija)

ocena bralcev
5 od 3

Fotografiranje nosečnic oz. nosečniško fotografiranje je poseben dogodek, za katerega se odloča vse več nosečnic in mladih družin, ko razmišljajo o družinskem fotografiranju. Seveda je poleg kvalitete nosečniške fotografije eno prvih vprašanj cena, oziroma »Koliko stane profesionalno nosečniško fotografiranje?«

nosečniška fotografija z otrokom 4
Fotografiranje nosečnic z otroci je vedno posrečen motiv!

Cenik za družinsko fotografiranje nosečnic

Nizka cena za fotografiranje nosečnicSrednja cena za fotografiranje nosečnicVisoka cena za fotografiranje nosečnic
50-80 EUR80 - 150 EUR150 - 250 EUR
Zanimiva nosečniška fotografija z malo obdelave, brez dodatnih storitev.Dobra nosečniška fotografija fotografije z nekaj obdelave in dodatnih storitev.Nadpovprečna profesionalna nosečniška fotografija z veliko obdelave in dodatnih storitev.
Cene veljajo za: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo mesto, Velenje in drugod po Sloveniji.

Povprečne cene za fotografiranje nosečnic smo empirično izračunali na podlagi preko 9600 ponudb strankam s strani preverjenih fotografov na Omisli.si/fotografa.

 


PRIPRAVLJENI NAJETI PROFESIONALNEGA FOTOGRAFA ZA FOTOGRAFIRANJE NOSEČNIC?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE in CENE PREVERJENIH FOTOGRAFOV ZA PROFESIONALNO DRUŽINSKO FOTOGRAFIJO (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER in drugod po Sloveniji)

 

Pridobite ponudbe in cene preverjenih fotografovKdaj je pravi čas za fotografiranje nosečnic?

Nosečnice se seveda lahko odločijo povsem samostojno, za tisti pravi efekt pa bo najboljša nosečniška fotografija nastala nekje med 28. in 34. tednu nosečnosti, odvisno, kako nosite bodočega dojenčka.

Nekaj primerov profesionalne nosečniške fotografije.

 

Kako naj se oblečem za fotografiranje v nosečnosti?

Za najboljši rezultat nosečniške fotografije predlagamo oprijeta oblačila, saj tako poudarite trebušček, ki je glavni motiv tega tipa družinskega fotografiranja. Sicer pa se naj nosečnica obleče tako, da ji bo udobno – to se zelo opazi na fotografijah.

Kot splošno priporočilo – kavbojke + nekaj oprijetega v ne preveč živih barvah, brez pretiranih vzorcev.

> 10 NAJBOLJŠIH FOTOGRAFOV ZA DRUŽINSKO FOTOGRAFIJO <

Kako poteka fotografiranje nosečnic?

Predvsem sproščeno. Zajemamo namreč srečo, ljubezen, družino. Večina nosečnic ni ravno vajena stati pred objektivom, zato je pomembno tudi, da zna dober in profesionalen fotograf vzpostaviti prijetno vzdušje.

Nič ne škodi, če ima nosečnica pri sebi kakšen rekvizit, ki nakazuje pričakovanje bodočega dojenčka (denimo kapico, nogavičke, dudo, itd.). Zelo je zaželeno, da so pri fotografiranju prisotni tudi parnet in morebitni otroci, če jih že imate.

Navadno fotograf fotografira nosečnico, nato pa posebej trebušček.

 

> Preberite tudi: Cena fotografiranja novorojenčkov, dojenčkov in otrok.

Kje se fotografira nosečnico?

S profesionalnim fotografom, ki izvaja družinsko fotografiranje, se lahko dogovorite za fotografiranje na vašem domu, v naravi ali v foto studiu.

Če se odločite za fotografiranje na domu, imejte v mislih, da fotograf potrebuje nekaj prostora za postavitev platna, osvetljave, itd.

Za fotografiranje v naravi fotograf pripomočkov načeloma ne potrebuje, fino pa se je dogovoriti v času popoldanskega ali večernega sonca ali celo lovljenje sončnega vzhoda. No, tudi v oblačnem vremenu je nosečniška fotografija odlična!

Trajanje fotografiranja nosečnice

Za nosečniško fotografijo boste morali rezervirati nekje 1-3 ure svojega časa. Brez skrbi, to bo zelo dobro naložen čas (in denar). Pravzaprav vam bo gotovo žal, če se ne odločite za fotografiranje v nosečnosti.

nosečniška fotografija
Primer zanimive nosečniške fotografije. Slika z nogavičkami nakazuje prihod novega člana družine.

PRIPRAVLJENI NAJETI PROFESIONALNEGA FOTOGRAFA ZA FOTOGRAFIRANJE NOSEČNIC?

BREZPLAČNO PRIDOBITE CENE PREVERJENIH FOTOGRAFOV ZA PROFESIONALNO FOTOGRAFIRANJE NOSEČNIC.

 

Pridobite ponudbe in cene preverjenih fotografov
ocena bralcev
5 od 3