Revija Nasvet strokovnjaka

Nosečniško fotografiranje: Kako ustvariti popolne spomine?

nosečniško fotografiranje

Kazalo

ocena bralcev
5 od 2

V pričakovanju novega življenja se čas zdi kot mehurček – tako krhek in minljiv, a hkrati poln sreče in pričakovanj. Vse kar želite, je to obdobje ujeti v steklenico, da bi lahko vedno znova obujali te posebne trenutke. Na srečo, obstaja način, kako lahko ta čudovita obdobja ohranimo za vedno – nosečniško fotografiranje.

Nosečniško fotografiranje je storitev fotografov, ki zahteva ne le tehnično spretnost, ampak tudi občutljiv pristop. Nosečniški fotografi morajo biti sposobni prilagajati poziranje glede na nosečnico, saj je dolgotrajno fotografiranje naporno. Izkušen fotograf bo znal ustvariti udobno okolje, v katerem se bodoča mamica počuti sproščeno in naravno.

Fotografiranje lahko poteka v domačem okolju, v studiu, naravi ali na lokaciji po vaši izbiri. Rekvizite, ki jih prinesete s seboj, lahko dodajo osebni dotik in pripomorejo k unikatnosti vaših fotografij. Po koncu fotografiranja pa poleg fotografij lahko prejmete še foto knjigo.

V tem članku bomo pogledali kaj vse je pomembno, ko načrtujete nosečniško fotogfarfiranje in kako ter kje poiskati pravega fotografa oz. fotografinjo za vas.

Pridobite 7 ponudb za nosečniško fotografiranjefotografiranje nosečnice

Zakaj nosečniško fotografiranje?

Nosečniško fotografiranje je postalo bistven del popotovanja bodoče matere. To ni le trend, ampak je tudi močan način, kako zabeležiti in se spominjati tega čarobnega in prehodnega časa. Ta edinstvena izkušnja v življenju ženske je prežeta z močnimi občutki in nepozabnimi trenutki, ki si jih želimo ohraniti za vedno.

Nosečnost je čas, ko se življenje kot ga poznate, začne spreminjati, in prav je, da to obdobje ovekovečite z umetniškimi fotografijami. Lahko se odločite za intimno sejo doma s svojim partnerjem ali izberete prizorišče, ki ima poseben pomen za vas.

Rekviziti, kot so otroški copatki, igrače ali ultrazvočne slike, lahko dodajo osebno noto vašim fotografijam. Prav tako lahko izkoristite letni čas in ga vključite v vaše fotografije – morda sončen poletni dan na plaži ali prva snežinka, ki pada na vaš trebušček.

Nosečniško fotografiranje ni le posnetek trebuha, je zgodba o ljubezni, pričakovanju in novem začetku.

Kako izbrati pravega fotografa za nosečniško fotografiranje?

Izbira pravega fotografa za nosečniško fotografiranje je ključnega pomena. Najprej si oglejte portfelje različnih fotografov. Vsak fotograf ima svoj stil, zato poiščite enega, ki odraža vaš osebni okus. Medtem ko nekateri fotografi ustvarjajo umetniške, dramatične posnetke, drugi raje posnamejo bolj naravne, spontane trenutke.

Poleg tega se prepričajte, da ste udobni z izbranim fotografom – to je še posebej pomembno, ker morate biti sproščeni in v svojem elementu, da bodo fotografije izpadle naravno.

Prav tako raziščite, kakšne pakete ponujajo fotografi ter preverite njihove cene in kaj vse je vključeno v ceno. Ne pozabite, da se dober fotograf zna prilagoditi vašim željam in potrebam.

V končni fazi, izberite fotografa, s katerim uživate v sodelovanju – to bo pripomoglo k ustvarjanju nepozabnih spominov.

V pomoč vam bo platforma Omisli.si, kjer so zbrani vsi fotografi za fotografiranje nosečnic, katerim lahko brezplačno pošljete povpraševanje.

Najboljši čas za nosečniško fotografiranje

Najboljši čas za nosečniško fotografiranje je običajno med 28. in 36. tednom nosečnosti, saj je v tem obdobju trebušček že dobro viden, nosečnica pa se po navadi še vedno počuti prijetno in udobno. Vendar pa je ta časovni okvir zgolj smernica, saj se vsaka nosečnost razlikuje. Zato je pomembno, da se posluša svoje telo in se fotografiranje načrtuje, ko se nosilka počuti najbolj udobno.

Izbrani fotograf bo lahko svetoval o najboljšem času za sejo, glede na vaše individualne potrebe in okoliščine. Ne pozabite, da je nosečniško fotografiranje namenjeno ujeti čudovite trenutke v času vaše nosečnosti, zato je ključnega pomena, da se vi počutite sproščeno in udobno med fotografiranjem.

nosečniško fotografiranje s partnerjem

Priprava na nosečniško fotografiranje

Priprava na nosečniško fotografiranje zahteva nekaj načrtovanja, da zagotovite, da bodo vaše fotografije točno takšne, kot si želite. Prvo in najpomembnejše je izbrati pravilno obleko. Izberite udobno obleko, ki poudarja vaš trebušček in v kateri se počutite sproščeno. Poleg tega se odločite za nevtralne barve, ki ne odvračajo pozornosti od vašega trebuščka.

Na dan fotografiranja se izogibajte nošenju tesnih oblačil ali dodatkov, kot so nogavice ali tesno spodnje perilo, ki bi lahko pustili sledi na koži. Prav tako se izogibajte močnemu ličenju. Naravni videz je najbolj priporočljiv, saj poudari vašo naravno lepoto.

Komuniciranje s fotografom je ključno. Sporočite jim svoje ideje in želje, zato da bodo lahko ujeli vašo edinstveno zgodbo. Prinesite lahko tudi rekvizite, ki pripomorejo k osebni noti vaših fotografij, kot so ultrazvočne slike, otroške copatke ali druge sentimentalne predmete.

Nazadnje, poskrbite, da boste na dan fotografiranja spočiti in sproščeni. Pridite nekoliko prej, da se aklimatizirate na okolje in se s fotografom sprostite pred začetkom seje. Ta dan je namenjen uživanju in ustvarjanju nepozabnih spominov, zato se sprostite in uživajte v procesu.

Ideje za styling in outfit za nosečniško fotografiranje

Pri izbiri outfita za nosečniško fotografiranje je pomembno, da se počutite udobno in sproščeno, hkrati pa tudi estetsko privlačno. Tu je nekaj idej za outfit, ki jih lahko uporabite pri načrtovanju vaše seje:

 1. Maksi obleke: Maksi obleke so odlična izbira za nosečniško fotografiranje, saj ponujajo udobje in eleganco. Izberite obleko, ki poudarja vaš nosečniški trebušček, in izberite nežne, pastelne barve ali zemeljske tone, ki ne odvračajo pozornosti od vašega trebuščka.
 1. Obleke z odprtim trebuhom: Še ena priljubljena izbira za nosečniške fotografije so obleke z odprtim trebuhom. Te obleke omogočajo, da pokažete svoj nosečniški trebušček in dodajo intimen pridih vašim fotografijam.
 1. Šifon in čipka: Materiali, kot so šifon in čipka, dodajo romantičen in ženstven dotik vašim fotografijam. Izberite obleko ali tuniko iz teh materialov za mehko, sanjsko estetiko.
 1. Jeans in bela majica: Za bolj casual in sproščeno sejo, izberite klasiko kot so jeans in bela majica. Ta preprost outfit je časovno preizkušen in vam omogoča, da vaš trebušček postane glavna zvezda.
 1. Dodatki: Dodatki, kot so klobuki, šali ali nakit, lahko dodajo osebni dotik vašim fotografijam. Izberite dodatke, ki odsevajo vaš osebni stil.

Ne glede na to, za katero obleko se odločite, ključno je, da se v njej počutite udobno in samozavestno. Vaša nosečniška fotografija je čas za praznovanje vas in vašega bodočega otroka, zato izberite outfit, ki najbolje odraža vašo osebnost in edinstveno nosečniško pot.

Fotografiranje v studiu ali na prostem: prednosti in slabosti

Pri odločitvi, ali bo nosečniško fotografiranje potekalo v studiu ali na prostem, je treba upoštevati nekaj dejavnikov. Obe možnosti imata svoje prednosti in slabosti.

Prednosti Slabosti
Fotografiranje v studiu 1. Popoln nadzor nad osvetlitvijo in sceno.
2. Zasebnost in udobje.
3. Možnost uporabe različnih ozadij in rekvizitov.
4. Manj odvisnosti od vremenskih razmer.
1. Manjše možnosti za naravni svetlobni učinek.
2. Potreba po rezervaciji in načrtovanju.
3. Lahko se zdi manj osebno ali avtentično.
Fotografiranje na prostem 1. Naravna svetloba in krajine lahko ustvarijo čudovite slike.
2. Večja raznolikost in dinamika v ozadju.
3. Ustvarja sproščeno in avtentično atmosfero.
1. Odvisnost od vremenskih razmer.
2. Lahko je manj zasebno.
3. Omejena kontrola nad svetlobo in sceno.

Fotografiranje v studiu

Prednosti fotografiranja v studiu vključujejo popoln nadzor nad svetlobo, temperaturo in ozadjem. To omogoča fotografu, da se osredotoči na vas in vaš trebušček, brez motenj, ki jih lahko prinese fotografiranje na prostem. Še več, v studiu se lahko uporabljajo različni rekviziti, ki lahko dodajo edinstven pridih vašim fotografijam.

Slabosti pa vključujejo manjše možnosti za raznolikost ozadja in okolja. Prav tako je lahko fotografiranje v studiu manj sproščeno, saj je okolje lahko tuje in nekoliko neprijetno za nekatere.

Fotografiranje na prostem

Prednosti fotografiranja na prostem vključujejo naravno svetlobo in raznolikost lokacij, ki jih lahko izberete. Naravna svetloba lahko vašim fotografijam doda edinstven, mehak ton, ki ga je težko doseči v studiu. Poleg tega vam narava ponuja neskončno paleto ozadij, od plaže do gozda.

Slabosti pa so vključevanje vremenskih razmer, ki lahko vplivajo na čas in kakovost vaše seje. Prav tako je fotografiranje na prostem lahko nepredvidljivo zaradi prisotnosti drugih ljudi, živali ali insektov.

Na koncu je odločitev, ali boste sejo izvajali v studiu ali na prostem, povsem osebna. Izberite tisto, kar se vam zdi najbolj udobno in kar najbolje ustreza vašemu stilu.

fotografi za nosečnice - silhueta

Umetniške ideje za nosečniško fotografiranje

Ko gre za nosečniško fotografiranje, so možnosti za umetniški pristop praktično neskončne. Tukaj je nekaj idej, ki vam lahko služijo kot navdih:

 1. Silhueta: Silhuete so močan način predstavitve lepote nosečniškega telesa. Proti osvetlitvi ali sončnemu zahodu, lahko ustvarite impresivne in čudovite fotografije.
 1. Fotografije z naravnimi elementi: Izkoristite moč narave s fotografiranjem ob morju, v gozdu ali med polji divjih rož. Naravni elementi dodajo edinstveno dinamiko in teksturo fotografijam.
 1. Črno-bela fotografija: Črno-bele fotografije so časovno preizkušen način za poudarjanje kontrasta in teksture, ki ustvarja močan vizualni učinek. To je lahko še posebej učinkovito pri nosečniškem fotografiranju, saj se osredotoči na obliko nosečniškega trebuščka.
 1. Uporaba rekvizitov: Rekviziti, kot so otroške copatke, otroška oblačila ali ultrazvočne slike, lahko prinesejo osebni pridih vašim fotografijam.

Pomen rekvizitov

Rekviziti igrajo pomembno vlogo pri nosečniškem fotografiranju, saj dodajajo globino, kontekst in osebni pridih posnetkom. So odličen način, da fotografije postanejo bolj edinstvene in izrazne. Lahko pripovedujejo zgodbo, prinašajo simbolni pomen ali dodajajo zabavno in igrivo energijo seji.

Rekviziti, kot so slike ultrazvoka, otroški copatki ali simbolno darilo od bližnje osebe, lahko prinesejo čustveno globino in osebno povezavo do fotografij. Lahko so tudi način, kako vključiti starejše otroke ali partnerje v sejo, kar ustvarja ljubeče družinske portrete, ki jih boste cenili v prihajajočih letih. Pri izbiri rekvizitov je pomembno, da so smiselni za vas in da se skladajo z vašo osebno zgodbo in stilom.

Kako vključiti partnerja in sorojence v nosečniško fotografiranje?

Vključevanje partnerja in sorojencev v nosečniško fotografiranje je lahko lep način, da še bolj poudarite pomen in veselje, ki ga prinese nov član družine. Evo nekaj idej, kako to lahko storite:

 1. Skupne pozicije: Partner in sorojenci se lahko pridružijo v skupnih pozah, kot je objemanje ali poljubljanje trebuha. To je intimen in nežen način vključevanja družine v sejo.
 2. Interakcija s trebuhom: Otroci se lahko igrajo ali se pogovarjajo z dojenčkom v trebuhu. To je ljubezen način, da se mlajši otroci vključijo v sejo.
 3. Z družinskimi rekviziti: Rekviziti, kot je otroška obutev ali oblačila, lahko postanejo del skupne fotografije. Lahko jih držite, jih postavite na trebuh ali jih uporabite na ustvarjalen način.
 4. Pripovedovanje zgodbe: Lahko ustvarite serijo fotografij, ki pripovedujejo zgodbo vaše družine. To je lahko odličen način za vključitev vseh družinskih članov in ustvarjanje spomina, ki bo trajal večno.

Kako izbrati pravo lokacijo za nosečniško fotografiranje?

Izbira prave lokacije za nosečniško fotografiranje je ključnega pomena, saj lahko bistveno pripomore k splošnemu vzdušju in estetiki vaših fotografij. Pri izbiri lokacije je pomembno, da upoštevate naslednje vidike.

Prva stvar, ki jo je treba upoštevati, je vaše udobje. Lokacija, kjer se počutite sproščeno in udobno, bo pomagala pri naravnem izražanju in se bo odražala na vaših fotografijah.

Če se ne počutite udobno pri fotografiranju na javnih mestih, lahko izberete bolj zasebno lokacijo, kot je vaš dom ali zasebni studio.

Lokacija bi morala dopolnjevati vaš slog in estetiko. Razmislite o barvah, teksturah in celotnem vzdušju, ki ga lokacija prinaša.

Lokacija, ki ima poseben pomen za vas ali vašo družino, lahko doda dodatno čustveno globino vašim fotografijam.

Lokacija z različnimi možnostmi za ozadje lahko omogoča večjo raznolikost na vaših fotografijah.

Na koncu je najpomembnejše, da izberete lokacijo, ki odraža vas, vašo osebnost in edinstveno nosečniško pot.

Ohranjevanje spominov: kaj storiti s fotografijami po seji

Ko prejmete svoje profesionalne nosečniške fotografije, se lahko sprašujete, kaj storiti z njimi. Tukaj je nekaj idej, kako lahko kar najbolje izkoristite in ohranite te dragocene spomine:

 1. Naredite foto knjigo: Foto knjige so čudovit način, da zbirate in prikazujete svoje fotografije. Lahko jih oblikujete po svoje, z dodajanjem osebnih besedil, kot so citati, pesmi ali zgodbe, ki so pomembne za vas.
 2. Oblikujte stensko umetnost: Nekatere fotografije so tako posebne, da si zaslužijo mesto na steni. Lahko se odločite za klasičen okvir ali za moderno platno. Izberite fotografije, ki ustvarjajo harmonijo z vašim domom in dodajajo osebno noto.
 3. Pošljite kot darila: Fotografije so čudovita darila za družino in prijatelje. Lahko jih pošljete kot osebna voščilnica ali jih okvirite kot darilo.
 4. Ustvarite digitalni album: Digitalni albumi so enostaven način za ohranjanje in deljenje vaših fotografij. Lahko jih delite s prijatelji in družino prek e-pošte ali na družbenih omrežjih.
 5. Pripravite rojstno obvestilo: Ko se vaš dojenček rodi, lahko uporabite nosečniške fotografije za oblikovanje unikatnega rojstnega obvestila.

Ne glede na to, kako se odločite, da boste uporabili svoje fotografije, je najpomembneje, da jih cenite in uživate v vsaki sliki, ki predstavlja poseben trenutek vaše nosečnosti.

Pogosta vprašanja in odgovori za nosečniško fotografiranje

Kako se nosečniška fotografija razlikuje od produktne, poročne in družinske?

Nosečniška fotografija se od drugih vrst, kot so produktne, poročne in družinske fotografije, razlikuje na več načinov.

Medtem ko se produktne fotografije osredotočajo na izboljšanje vizualne privlačnosti izdelka za promocijske namene, se nosečniška fotografija osredotoča na ujetje trenutkov in čustev, ki jih prinaša pričakovanje novega življenja.

Poročna fotografija je namenjena dokumentiranju dogodkov in čustev na poročni dan, medtem ko nosečniška fotografija ujame občutke in spremembe, ki se dogajajo v telesu ženske med nosečnostjo.

Družinska fotografija se osredotoča na interakcije med družinskimi člani in njihove vezi, medtem ko nosečniška fotografija praznuje prihajajočega družinskega člana.

Vsaka od teh oblik fotografije zahteva posebne pristope in tehniko ter se osredotoča na različna občutja in izkušnje.

TOP fotografi za nosečniško fotografiranje?

Najboljši fotograf bo v objektiv ujel tudi vaše trenutke sreče, ko ne boste vedeli, da vas fotografira. Tovrstne spontane fotografije so običajno najboljše, ko se odkrito pokaže predanost bodoče mamice in očka novorojenčku. Naj bodo ti trenutki obeleženi na profesionalen način. Izbirajte med številnimi fotografi v Sloveniji. Če naštejemo nekaj priznanih slovenskih fotografov za nosečnice:  Foto trenutki, Mateja Tomše fotografija, Petra Nuzdorfer družinska fotografija, Nataša Medvešek, Neža Reisner – družinska fotografija, Fotomedia Maribor, Foto Tement, Studio Prispodobe, Foto Tivoli, Foto Koli fotografski studio, Foto Seni, Foto Asja, Fo2.si, Foto Tatjana d.o.o., Foto Šimonka, Foto Belvedere Videoplus, Foto Zorin, Sanjava – poročna in nosečniška fotografija, Foto Tone, foto Fleš Maja Štih s.p., SNP fotografske storitve, TinaAnže fotografija, idr. Oddajte povpraševanje na Omisli.si/fotografa in si zagotovite največ storitve za vaš denar.

Poceni fotografiranje nosečnic – Se splača najeti najcenejšega fotografa za nosečniško fotografijo?

Nosečniško fotografiranje je tako za mamico nosečko kot za družino zelo pomemben dogodek. Gre za obeleženje obdobja, ki je v življenje prineslo številne novosti, ljubezen, nove preizkušnje in radost. Pomembno je, da za ovekovečenje nosečnosti najamete izkušenega fotografa, ki bo na vašo željo izdelal zares popolne fotografije vaše nosečnosti. Poleg rekvizitov bo znal vključiti določene naravne in umetne dele okolja, ki bodo fotografijo naredili še toliko bolj unikatno. Izkoristil bo vremenske pogoje, uporabil inovativne ideje in vas med fotografiranjem usmerjal, da bo nosečniško fotografiranje lepa izkušnja. Bodite pripravljeni odšteti nekaj več kot 100 EUR za kvalitetno nosečniško fotografijo. Upoštevajte dejstvo, da gre za enkratno priložnost obeleženja nosečnosti. Oddajte povpraševanje na Omisli.si/fotografa in si zagotovite preverjenega in izkušenega fotografa, ki bo poskrbel za popolno fotografijo vaše nosečnosti. Zagotovite si, da za svoj denar dobite največ, kar lahko.

Pridobite 7 ponudb fotografov

Kako poteka nosečniško fotografiranje in kaj vse zajema paket fotografiranja nosečnice?

Za vsakega fotografa je nosečniško fotografiranje pomemben projekt, ki zavzema veliko truda, natančnosti in potrpežljivosti. Fotograf mora upoštevati, da je dolgotrajno fotografiranje za nosečnico lahko zelo naporno, zato mora delati hitro in natančno, da v okviru 1 – 3 h izvede uspešno fotografiranje in naredi zadostno mero kvalitetnih fotografij. Paket nosečniškega fotografiranja običajno vključuje fotografiranje nosečnice s partnerjem in/ali otroki, lahko tudi prijatelji ali družino. Fotografiranje lahko poteka na poljubni lokaciji. Vključeni so lahko rekviziti bodočih staršev, fotograf pa med fotografiranjem nosečnico in ostale osebe usmerja z napotki in navodili za res kvalitetne fotografije.

Nosečniško fotografiranje v domačem okolju

Kaj je boljšega kot fotografija vašega trebuščka v domačem okolju? Fotografirajte se skupaj z družino in prijatelji. S pomočjo fotografa boste pripravili sceno, ki vključuje na primer balone, pisane papirje, okrasne blazine in podobne rekvizite. Dodajte k temu še bodi in copatke bodočega člana družine in dobili boste popolne nosečniške fotografije. Fotografirali se boste lahko v večih prostorih vašega doma – spalnica, kuhinja, dnevna soba in seveda tudi otroška soba. Popolna nosečniška fotografija bo nastala, ko boste s trebuščkom stali ob otroški posteljici in se radostno veselili prihoda novorojenčka.

Fotografiranje v naravi

Izberite kraj, ki vam je všeč. Pa naj bo to travnik, poln cvetlic, klopca sredi gozda ali čudovito drevo ob reki. Fotograf bo znal izkoristiti čudovitost narave vam v prid. Ujemite sončni zahod ob ribniku in si zagotovite popolno nosečniško fotografijo. Dovolite si biti odprtih misli in se prepustite, naj čudeži narave poskrbijo za dodelanost vaše nosečniške kot tudi poročne fotografije.

Nosečniško fotografiranje v studiu

Če se odločite za fotografiranje v studiu, bo fotograf poskrbel za izdelavo scene in ozadja. Ker gre za notranje prostore, se lahko tudi večkrat preoblečete, v kolikor želite različen outfit na fotografijah. Fotograf vas bo usmerjal z napotki in vam omogočil, da se sprostite in pred objektivom niste živčni. Oblecite udobna oblačila, priporočljiva so telirana, da bo vaš trebušček bolj poudarjen. Cenik fotografiranja v studiu je prilagodljiv in je odvisen od želja bodočih staršev. Izbirajte, koliko fotografij želite imeti in v kakšni obliki. Lahko se odločite tudi za postavitev različnih scen in se fotografirate v različnih oblačilih.

Pridobite 7 ponudb fotografov

Motivi in rekviziti za nosečniško fotografiranje

Za nekatere rekvizite bo poskrbel fotograf, kot je na primer priprava scene, okrasitev morebitnih prostorov in podobno. Za določene rekvizite pa lahko poskrbite tudi sami. S seboj vzemite na primer bodi, copatke, slinček ali kateri koli kos oblačila za vašega novorojenčka, ki ga želite ovekovečiti na nosečniški fotografiji. Zelo pogosta izbira pa je tudi slika ultrazvoka, ki jo vzamete s sabo na nosečniško fotografiranje in si zagotovite čudovito fotografijo.

Paket nosečniškega fotografiranja

Večina fotografov ima v ponudbi paket za nosečniško fotografiranje. Ta običajno vključuje fotografiranje v domačem okolju / v naravi / v foto studiu. Gre za 1 – 3h fotografiranja skupaj z nosečnico, partnerjem in/ali družino ter prijatelji. Vključena je priprava scene in ozadja ter morebitni rekviziti. Fotograf celoten postopek prilagodi bodoči mamici, da fotografiranje zanjo ni preveč naporno. Po končanem fotografiranju z ustreznim orodjem obdela fotografije, poskrbi za dobro grafično oblikovanost. Določeno količino slik razvije, ostale pa naloži na USB ključek, ki ga prejmeta bodoča starša. Kot dodatno storitev pa se lahko odločita tudi za izdelavo fotoknjige ali fotoalbuma. Fotograf bo med urejenimi fotografijami izbral tiste najlepše in jih ustrezno razporedil po fotoalbumu ali fotoknjigi.

Kaj pravi cosmopolitan o tej temi?

Kaj najbolj vpliva na ceno nosečniške fotografije?

Cena za nosečniško fotografiranje je odvisna od izbire fotografa. Običajno fotograf pripravi paket, ki vključuje določene storitve nosečniškega fotografiranja in stane od 100 – 150 € dalje. Cena za fotografiranje nosečnic pa je odvisna od izkušenosti fotografa in njegove priznanosti. Cenik nosečniškega fotografiranja je lahko višji tudi v primeru izbire dodatnih storitev fotografa. To vključuje izdelavo fotoalbuma ali fotoknjige. Prav tako pa na ceno pomembno vpliva lokacija fotografiranja. V kolikor se fotograf mora pripeljati v oddaljen kraj na fotografiranje, je cena storitve višja. Cena za potne stroške se v tem primeru obračuna od 30 – 40 €/km.

Kateri so najboljši fotografi za fotografiranje nosečnic?

Najbolje bo, če preverite Omisli.si izbor in izbor preteklih strank 10 najboljših fotografov za nosečniško fotografiranje.

Kdaj so fotografi najbolj iskani?

V Sloveniji so nosečniški fotografi najbolj iskani v pomladnih in jesenskih mesecih. Seveda pa se nekatere nosečnice ne odločajo po letnem času, temveč po tednih nosečnosti. To lahko sovpada z sezonskim nihanjem cen nosečniške fotografije.

Katerega fotografa za nosečniško fotografiranje izbrati?

Da bi zadovoljili vaše želje po kvaliteti in ceni je najbolje, da oddate brezplačno povpraševanje preko Omisli.si/fotografa in povezali vas bomo s preverjenimi fotografi za fotografiranje nosečnic v vaši okolici. Preglejte reference (fotografije nosečnic) in ocene preteklih strank in seveda njihove ponudbe (cene in cenike). Nato izberite vam najboljšega fotografa.


FOTOGRAFIRANJE NOSEČNIC

PREVERJENI FOTOGRAFI ZA FOTOGRAFIRANJE NOSEČNIC (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER IN DRUGOD PO SLOVENIJI)

Pridobi 7 ponudb

ocena bralcev
5 od 2

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno