Revija Nasvet strokovnjaka

Fasaderstvo: Cene, trendi, ideje in preverjeni fasaderji

Delna lesena fasada je lep modni dodatek.

Kazalo

ocena bralcev
5 od 2

Najpomembnejši del stavbne izolacije je seveda fasada, saj ima veliko površino in služi kot izolator toplotne energije. Boljša kot je izolacija, več denarja bomo prihranili pri kurjavi pozimi, poleti pa nam ne bo potrebno vključevati klimatskih naprav.

FASADERSTVO: CENA

povprečna cene za fasaderstvo in ceniki

≈ 33-40 EUR/m2

Kontaktirajte preverjena fasaderstva (ponudbe / cene)
Moderna fasada
Fasada je ogledalo vaše hiše

Koliko stane izdelava fasade?

Cene fasad so predvsem odvisne od vrste in debeline izolacije. Seveda na ceno vplivajo tudi velikost površine, kakovost materiala in izvajalec sam. Za fasadni sistem iz 12cm stiroporja boste odšteli okrog 33€ m2. Cena za 15 cm stiropor znaša povprečno 36€m2, za še debelejši, 20cm stiropor pa okrog 40€m2. Izdelava fasade vključuje izdelavo ometa, pleskanje in izolacijo fasade. Poleg tega je vključena tudi izdelava coklja fasade, zaprtje napušča in izolacija spodnje strani balkonov..

Preverite tudi: Cena fasade, trendi in preverjeni fasaderji

Najbolj iskani / najboljši fasaderji

Spodaj je naštetih nekaj izdelovalcev fasad v Sloveniji. Vseeno pa je najbolje da se obrnete na omisli.si/fasado, kjer so zbrani vsi preverjeni in ocenjeni ponudniki, ter si s tem prihranite iskanje pravega izdelovalca fasad in se izognete morebitnim težavam.


Najboljši fasaderji v Sloveniji

TOP 10 najbolj iskanih mojstrov za fasade

Če menite, da vam ljubo fasaderstvo manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo, da bi ga lahko predlagali strankam, ki iščejo njegove storitve.


5EK, PLESKARSTVO, SLIKOPLESKARSTVO, D.O.O., DEKOR PLESK, PODJETJE ZA SLIKOPLESKARSTVO IN FASADERSTVO, D.O.O., ESTETIK, FASADERSTVO IN DRUGE STORITVE, D.O.O., FASADE CIGLER, DAVID CIGLER, S.P., FASADERSTVO DOLINŠEK, BOŠTJAN DOLINŠEK, S.P., , DAVID BREZNIK S.P., STEPIŠNIK CIGLER, MATJAŽ STEPIŠNIK, S.P., ŽELJKO VENIŠNIK, S.P., FASADERSTVO IN ZIDARSTVO IMER, GJEMALI XHOXHAJ, S.P., FASADERSTVO LINDI, GRADBENIŠTVO, D.O.O., MAL – FAS SLIKOPLESKARSTVO IN ADAPTACIJE, DRAGOSLAV MILJANOVIĆ S.P., KOKOT, SLIKOPLESKARSTVO IN FASADERSTVO, D.O.O., KOS DARE S.P….


FASADERSTVA se brezplačno vpišite tukaj

posredujemo vam stranke 
največ strank v SLO 
brezplačen vpis 


..LISI, ZIDARSTVO, D.O.O., MERZEL FRANC S.P., SOBOSLIKARSTVO – FASADERSTVO, SHKODRA D.O.O., BOJAN DOBRIČ, S.P., SLIKOPLESKARSTVO GRACIC, D.O.O., SLIKOPLESKARSTVO IN FASADERSTVO PIRC, SAŠO GOJGIČ, S.P., SAŠO VIŠNJAR, S.P., SLAVIŠA CVIJETINOVIĆ, S.P., SLIKOPLESKARSTVO IN FASADERSTVO SOPE, D.O.O., DANILO KRIVEC, S.P., ŠKAVAR, MARKO CERAR, S.P., VI – FAS, FASADERSTVO, SLIKOPLESKARSTVO, D.O.O., VLJORA, ZIDARSTVO IN FASADERSTVO D.O.O., BORISLAV MRŠIĆ, S.P., ZIDARSTVO, FASADERSTVO MATOŠEVIĆ FRANO, S.P., ZIDARSTVO, OMER DUGA S.P.

UREJANJE OKOLICE HIŠE IN VRTOV: CENIK, IDEJE IN TRENDI

Trendi in ideje

Steklena fasada

Steklena fasada bo vašemu domu dodala prestižni videz in estetskost. Skozi steklo prehaja veliko naravne svetlobe, kar 80%, zelo lahko pa ga tudi očistimo. Stroški vzdrževanja so minimalni, prav tako pa steklo ne rjavi, nasprotno od večine drugih materialov.

steklena-fasada
Steklena fasada bo vašemu domu dajala estetskost in prestižni videz

ZIDARSTVO: CENE ZIDARSKIH DEL, BETONIRANJA, ZIDANJA, GRADBENIH DEL TER PREVERJENI ZIDARJI

Kamniti mozaik

Kamnite fasade so izredno trpežne ter lahke za vzdrževanje. Še bolj pa bo videz vaše hiše izpopolnil kamniti mozaik, ki je vse bolj priljubljena izbira med fasadami.

kamniti mozaik
Fasada iz kamnitega mozaika predstavlja naravnost in estetskost

Opečnata fasada

Opečnata fasada z dodanimi modernimi vzorci, bo vašemu domu poudarila naraven a hkrati sodoben videz. Takšne vrste fasada je tudi cenovno zelo ugodna in lahka za  vzdrževanje.

opečnata fasada
Moderna opečnata fasada naravnega videza

INTERIER: CENE ZA NOTRANJE OBLIKOVANJE, NOTRANJI DIZAJN IN IDEJE ZA VAŠ DOM (ARHITEKT / NOTRANJI OBLIKOVALEC)

Kateri material je najboljši za zunanjo oblogo fasade?

Eden najboljših materialov za izdelavo zunanjega dela fasade je zagotovo les. Zelo priljubljena je cedrovina, ne samo zaradi izjemne izolativnosti, temveč tudi zaradi odpornosti na vreme.

ARHITEKT CENA: KOLIKO STANE ARHITEKT (PGD, PZI, PID, IDP, PZR, INTERIER)?

Kateri material je najcenejši za izdelavo zunanje obloge fasade?

Najcenejši material je zagotovo vinil, zaradi napredne tehnologije pa je lahko tudi lepega, estetskega videza. Seveda pa ta izbira ni primerna za ljudi, ki želijo za svojo fasado uporabljati naravne materiale.

Kateri materiali za izdelavo fasade so okolju najbolj prijazni?

Med materiale najbolj prijazne okolju na prvo mesto zagotovo sodi les, sledijo pa mu železo, cement, opeka in kamen.

Za več informacij preverite tudi forum, kjer boste našli še več koristnih nasvetov.

Kontaktirajte preverjena fasaderstva (ponudbe / cene)


ocena bralcev
5 od 2

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno