fb

Večnadstropna / mansardna montažna hiša

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike večnadstropnih mansardnih montažnih hiš ter pridobite cene in ponudbe.

288.134
povpraševanj strank
10.541
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za montažno hišo (večnadstropna / mansardna montažna hiša)

Preverjeni proizvajalci montažnih hiš
  1. Omisli.si
  2. Montažne hiše
  3. Večnadstropna / mansardna montažna hiša
MECER hiše - Logotip
MECER hiše
3,0
(2)
· Izbran: 7 krat
Gradnja hiše na ključ · Montažne hiše
Nusret Lozić s.p
5,0
(2)
· Izbran: 5 krat
Montaža knaufa · Montažne hiše · Izdelava in montaža tende · Polaganje ploščic · Prenova ali izgradnja kopalnice
Hiše Ecolution, Gradnja Stavb, d.o.o. - Logotip
Hiše Ecolution, Gradnja Stavb, d.o.o.
5,0
(2)
· Izbran: 2 krat
Izdelava in montaža nadstreška · Prenova mansarde na ključ · Prenova stanovanja na ključ · Toplotne črpalke · Krovstvo, kleparstvo, tesarstvo
Sabahudin Šehić s.p.
5,0
(2)
· Izbran: 7 krat
Električarske storitve · Zidarske storitve · Montažne hiše · Gradnja hiše na ključ · Hidroizolacija
Asu&Dom d.o.o. - Logotip
Asu&Dom d.o.o.
· Izbran: 4 krat
Montažne hiše · Gradnja hiše na ključ
ZELENA GRADNJA, Organizacija, Gradnje In Posredništvo, d.o.o. - Logotip
ZELENA GRADNJA, Organizacija, Gradnje In Posredništvo, d.o.o.
· Izbran: 1 krat
Arhitekturne storitve · Nepremičninska agencija · Zidarske storitve · Prenova hiše na ključ · Montažne hiše
EXO d.o.o.
5,0
(1)
· Izbran: 4 krat
Izdelava in montaža nadstreška · Izdelava in montaža tende · Prodaja, izdelava in vgradnja vrat · Klimatska naprava · Hišni servis in popravila
Ortar In Jerman
5,0
(1)
· Izbran: 1 krat
Male čistilne naprave · Montaža knaufa · Polaganje tlakovcev · Rušitvena dela · Urejanje okolice
Svatina d.o.o.
5,0
(1)
· Izbran: 1 krat
Prenova hiše na ključ · Prenova mansarde na ključ · Montažne hiše · Zidarske storitve · Prenova stanovanja na ključ
3A Projekti, Montaža In Gradnja, d.o.o. - Logotip
3A Projekti, Montaža In Gradnja, d.o.o.
· Izbran: 1 krat
Zidarske storitve · Montažne hiše · Gradnja hiše na ključ · Ograje · Izdelava in montaža nadstreška
Preverjeni proizvajalci montažnih hiš
MECER hiše - Logotip
MECER hiše
3,0
(2)
Gradnja hiše na ključ · Montažne hiše
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Vrhunske skeletne hiše iz naravnih materialov
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Izbran že 7 krat

Opis

Storitve, ki jih nudimo: Skeletne hiše in večji objekti

Storitve nudimo po vsej Sloveniji

Načrtujemo in izdelujemo moderne in tehnološko najbolj dovršene skeletne hiše in večje večstanovanjske objekte.
Popolno difuzijsko naravna gradnja omogoča najboljše bivalne pogoje s segmenta montažno skeletnih hiš. V kombinaciji s prisilnim prezračevanjem in talnih ogrevanjem hiše dosegajo najboljše standarde nizkoenergijskih, pasivnih in sneh razredov.

Izbirate lahko med zunanjimi sistemi Mecer 36 ali Mecer 45. Prvi spada v odlične nizkoenergijske sisteme U=0,14W/(m2K), medtem ko s sistemom Mecer 45 zadostimo tako pasivni kakor tudi sneh gradnji saj sama toplotna prevodnost sistema znaša U=0,10W/(m2K).

Uporaba izključno naravnih materialov za sestavo sten in 100% cnc natančnost izdelave so sinunim za kvaliteto in veselje ob uporabi vašega novega doma.

Reference

Kot podjetje smo fokusirani tako na tuje, kot tudi domače trge. Projekte izvajamo za stranke iz Nizozemske, Danske, Hrvaške in Slovenije.

Kako smo drugačni

Individualen in butičen pristop.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Gradnja hiše na ključ, Montažne hiše (Montažna hiša na ključ, Pritlična montažna hiša (atrijska), Večnadstropna / mansardna montažna hiša, Mini montažne hiše (majhne montažne hiše))
Lokacija
Maribor
Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 3,0 od 2 uporabnikov.
  • Gregor K. 29. Apr. 2023
  • Preverjena ocena

V tem trenutku v pridobivanju gradbenega dovoljenja. Do sedaj vse tako kot dogovorjeno. Ko bo objekt zaključen naredimo posodobitev ocene.

  • Alojz K. 22. Feb. 2023

Poniknil z avansom vred...nategun

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (večnadstropna / mansardna montažna hiša) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2023. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za montažno hišo in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (večnadstropna / mansardna montažna hiša)

Mansardne montažne hiše in večnadstropne montažne hiše – Kakšna je razlika?

Mansardne montažne hiše imajo za razliko od večnadstropnih mansardnih hiš poševnine na stropih, povsem enako kot zidana mansardna stanovanja. Zasnovane so tako, da jih je kasneje možno nadgraditi v večnadstropno montažno hišo. Izbirate lahko med različnimi izvedbami streh, ki so lahko enokapnice, dvokapnice, štirikapnice, s frčadami ali brez njih.

Vsaka večnadstropna montažna hiša ima najmanj dve polnovredni nadstropji brez poševnih stropov. To je velika prednost, saj nimate omejitev pri namestitvi notranje opreme. Podstrešje je običajno urejeno tako, da je pohodno in s tem ponuja dodaten prostor za shranjevanje predmetov, ki jih ne potrebujete vsak dan.

Ali se lahko montažna hiša nadgradi?

Ponudniki montažnih hiš so z leti postali fleksibilnejši in svojo ponudbo prilagajajo potrebam in povpraševanju trga. Zavedajo se, da se vedno več mladih sooča s stanovanjskim problemom, slabimi plačami in nesigurnimi službami. Njihove možnosti za pridobitev kredita za svojo lastno nepremičnino so zato precej omejene.

Precej mladih se tako odloča za ureditev svojega stanovanja v mansardi pri starših. Proizvajalci montažnih hiš so predvideli različne rešitve. Skoraj vsako hišo, montažno ali klasično grajeno, je možno nadgraditi v večnadstropno montažno hišo ali v mansardno montažno hišo.

Ali sta lahko mansardna in večnadstropna montažna hiša izdelani po meri?

Seveda. Ponudniki za mansardne in večnadstropne montažne hiše si prizadevajo da ugodijo željam in potrebam svojih strank. Zavedajo se dejstva, da si potrošniki nismo enaki. Imamo različne življenjske sloge in finančne zmožnosti. Temu primerno so oblikovali svoj proizvodno-prodajni program z namenom, da bi bila montažna hiša dostopna čim širšemu krogu ljudi.

Zasnovali so tipske mansardne in večnadstropne montažne hiše, ki so s finančnega vidika najugodnejša izbira. Zelo možno pa je, da v širokemu spektru ponudbe ne najdete hiše, ki bi popolnoma ustrezala vašim zahtevam.

V posvetu s proizvajalcem in njegovimi arhitekti pretehtate obseg in možnosti sprememb obstoječega načrta. Dogovorite se lahko tudi za izgradnjo mansardne montažne hiše, ki bo izdelana po meri in bo popolnoma prilagojena vašemu načinu življenja. Pričakujte pa, da je končni strošek po meri izdelane hiše precej višji.

Kako hitro mansardna montažna hiša omogoča vselitev?

Mansardna montažna hiša je predhodno zasnovani in izdelani izven lokacije postavitve. Medtem, ko čakate na izdelavo vaše nove mansardne hiše, na parceli organizirajte izkope in poskrbite za izvedbo temeljne plošče. Izdelava montažnih elementov na proizvodnji liniji traja od 4-6 tednov.

Velika prednost tovarniško izdelane hiše je v tem, da časa in terminskega plana gradnje ne pogojujejo vremenski vplivi, saj se izdeluje na suhem. Hišo vam nato dostavijo na parcelo in jo na kraju samem začnejo sestavljati v celoto, primerno za bivanje.

Če ste ob naročilu izbrali izdelavo montažne hiše na ključ, je vselitev možna že v nekaj mesecih. Vsekakor boste v svojem novem domu lahko uživali prej kot v pol leta. Prav zaradi kratkega časa gradnje in možnosti hitre vselitve so mansardne montažne hiše v hitrem tempu življenja vse bolj priljubljene.

Ali sta večnadstropna montažna hiša in mansardna montažna hiša varčni?

Razvijalci, oblikovalci, arhitekti in gradbeniki so razvili linijo montažnih hiš z mislijo na njihovo najvišjo možno učinkovitost. Zato sta večnadstropna montažna hiša in mansardna montažna hiša zgrajeni po visokih energetskih standardih.

Usmerjeni so k uporabi trajnostnih, visokokakovostnih materialov, pri katerih prevladuje les. Ti materiali nudijo visoko stopnjo ugodja za bivanje in hkrati varujejo okolje. Proizvodnja montažnih elementov poteka v tovarni pod stalnim nadzorom strokovnjakov, ki preverjajo kakovost vgrajenih materialov in kontrolirajo vsako posamezno fazo izdelave.

Ovoj mansardne montažne hiše je grajen tesno, da prepušča čim manj naravnega zračenja. Med konstrukcijske elemente so položeni večslojni debeli izolacijski materiali. Uporabljena so visoko kakovostna okna in vrata. Medsebojni spoji in stiki s temeljno ploščo so izdelani neprodušno, da preprečijo nastanek toplotnih mostov in povečajo energetsko učinkovitost.

Tako zagotavljajo najvišjo kvaliteto izdelane montažne hiše. Cilj je doseči prijetno, udobno in poceni bivanje v vaši novi mansardni montažni hiši z najnižjimi možnimi stroški za ogrevanje, komunalno oskrbo in porabo električne energije.

Ali za nakup mansardne montažne hiše lahko pridobim subvencijo Eko sklada?

Za mansardne montažne hiše, ki spadajo v razred energetsko najučinkovitejših stavb, lahko pridobite finančno spodbudo Eko sklada. Višina subvencije je odvisna od vrste izolacijskega materiala v toplotnem ovoju hiše, in neto ogrevane in prezračevane površine stavbe.

Pogoj za pridobitev nepovratnih sredstev je, da je hiša skoraj nič-energijska. To pomeni, da letna poraba energije ne sme presegati 15 KWh/m2a, da zadosti razpisnim pogojem. Najvišja možna subvencija, ki jo lahko pridobite, je 20.000 evrov.

Nizkoenergijske mansardne hiše težko zadostijo temu pogoju, saj je njihova poraba večinoma višja. Vendar pri takšni gradnji še vedno lahko zaprosite za finančno spodbudo pri nakupu toplotne črpalke, prezračevalnega sistema z rekuperacijo toplote, talnega ogrevanja, fotovoltaičnih naprav in kolektorjev sončne energije.

Kakšna je višina subvencije za nakup teh elementov preverite v razpisnih pogojih Eko sklada. Naj opozorimo, da je za pridobitev teh sredstev vlogo potrebno oddati pred pričetkom izgradnje mansardne montažne hiše.

Za koga je primerna večnadstropna montažna hiša?

Večnadstropna montažna hiša je optimalna opcija za ljudi, ki si želijo vsaj dve ali več enakovredni etaži v svojem domu. Večina se odloči v pritličnih prostorih urediti dnevne bivalne površine, v nadstropju pa spalne prostore in kopalnico.

Je primerna izbira, če v hiši stanujeta dve družini. Zanjo se odločajo tudi ljudje, ki skrbijo za ostarele ali bolne starše. V hiši je tako mogoče urediti ločene stanovanjske enote, ki vsem stanovalcem hiše omogočajo nekoliko zasebnosti.

Kateri dejavniki vplivajo na končno ceno mansardne montažne hiše?

Končna cena mansardne montažne se lahko zelo razlikuje glede na vrsto hiše, njeno velikost izbiro materialov in želeno zasnovo. Nizkoenergijske in pasivne hiše so seveda dražje od klasičnih montažnih hiš. Sestava zunanjih sten je bolj kompleksna, saj stremi k čim večji energijski učinkovitosti hiše.

Cene zelo variirajo glede na izbiro izvajalca oziroma ponudnika montažnih hiš. Nanjo vpliva tudi dostopnost terena, vrsta terena in obseg del, ki jih zahteva priprava terena in izgradnja temeljne plošče za postavitev mansardne montažne hiše. Pri ceni prevoza ima velik vpliv oddaljenost lokacije od tovarne, saj so v tem primeru stroški dostave višji.

Koliko boste odšteli za celotno investicijo mansardne montažne hiše je odvisno od gradbene faze, do katere želite, da proizvajalec izdela vašo hišo. Cena ima lahko zelo velik razpon glede na izbiro notranje opreme in dodatnih storitev, ki bi jih morda želeli. Stroške si nekoliko lahko znižate, če v veliki meri sami sodelujete pri izgradnji.

Pri najemu različnih obrtnikov pa niti ni nujno, da se vam bo to izplačalo. Pogosto se izkaže, da je organizacijo dela za izgradnjo vaše mansardne montažne hiše najbolje prepustiti enemu pogodbenemu izvajalcu. Ta poskrbi za izvedbo vseh potrebnih del podizvajalcev.

Ali je možen ogled večnadstropne montažne hiše?

Nekatera podjetja ponujajo virtualni ogled njihovih hiš, ki ga boste opravili kar iz domačega naslanjača. Večnadstropne montažne hiše pa si je mogoče ogledati tudi v živo. Vodilni proizvajalci in ponudniki montažnih hiš omogočajo ogled njihovih vzorčnih hiš na različnih lokacijah po Sloveniji. Podatke o terminih ogledov boste za posamezne proizvajalce našli na njihovih spletnih straneh.

Njihovi prodajni vam bodo predstavili prednosti montažne gradnje in vas seznanili z aktualnimi novostmi. Vi pa se boste lahko sprehodili po hiši in si pobliže ogledali vse prostore večnadstropne montažne hiše. Na ta način boste najbolje dobili prostorsko predstavo glede velikosti in razporeditve prostorov v hiši. Odločitev za vam primerno hišo bo tako precej lažja.

Je adaptacija večnadstropne montažne hiše možna?

Ravno zaradi načina izdelave je adaptacija večnadstropne montažne hiše dokaj enostavna. Če si želite izvesti drugačno razporeditev notranjih prostorov ali jih povečati, lahko obstoječe stene preprosto odstranite. Odstranitev je možna le pri nenosilnih elementih. Pri nosilnih stenah pa si tega ne boste mogli privoščiti.

Nove stene so lahko narejene iz enakih materialov, kot so bile stare, ali pa jih izdelate iz mavčnih plošč. Tak poseg bo za seboj potegnil tudi novo električno napeljavo in razvod ogrevanja. Če boste menjali lokacijo kopalnice in kuhinje pa boste morali na novo napeljati tudi vodovodne in odtočne cevi.

Vaša večnadstropna montažna hiša bo kot nova, če boste pri prenovi zamenjali tudi okna, vrata in kritino. Potrebujete le še nove talne in stenske obloge, pleskanje sten in novo pohištvo.

Ali mansardno montažno hišo lahko izdelam v samogradnji?

Gradbeni zakon ne opredeljuje samogradnje za mansardno montažno hišo, saj ne definira načina gradnje objektov, temveč jim le določa pogoje in zahteve glede na namen objekta. Gradbeni zakon ne določa izjem glede gradnje montažnih hiš, zato se je treba ravnati po njem. Nikjer ni določeno, da mora mansardno montažno hišo graditi podjetje, ki ima za to licenco.

Je pa definirano, da mora izvajalec, ki želi opravljati dejavnost gradbeništva izpolnjevati vse normative glede bistvenih zahtev. Imeti mora zaposleno osebo, ki izpolnjuje pogoje za vodenje del s sklenjeno pogodbo o zaposlitvi za polni ali krajši delovni čas.

Izvajalec del mora imeti zavarovano škodo v zvezi z opravljanjem svoje dejavnosti. Za samogradnjo mansardne montažne hiše boste morali izpolnjevati pogoje, ki jih navaja gradbeni zakon in pridobiti dovoljenje.

Pomagali vam bomo najti pravega ponudnika montažnih hiš

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.