fb

Pritlična montažna hiša (atrijska)

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za montažno hišo - pritlična montažna hiša (atrijska) ter pridobite cene in ponudbe.

288.134
povpraševanj strank
10.541
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za montažno hišo (pritlična montažna hiša (atrijska))

Preverjeni proizvajalci montažnih hiš
  1. Omisli.si
  2. Montažne hiše
  3. Pritlična montažna hiša (atrijska)
MECER hiše - Logotip
MECER hiše
3,0
(2)
· Izbran: 7 krat
Gradnja hiše na ključ · Montažne hiše
Nusret Lozić s.p
5,0
(2)
· Izbran: 5 krat
Montaža knaufa · Montažne hiše · Izdelava in montaža tende · Polaganje ploščic · Prenova ali izgradnja kopalnice
Hiše Ecolution, Gradnja Stavb, d.o.o. - Logotip
Hiše Ecolution, Gradnja Stavb, d.o.o.
5,0
(2)
· Izbran: 2 krat
Izdelava in montaža nadstreška · Prenova mansarde na ključ · Prenova stanovanja na ključ · Toplotne črpalke · Krovstvo, kleparstvo, tesarstvo
Sabahudin Šehić s.p.
5,0
(2)
· Izbran: 7 krat
Električarske storitve · Zidarske storitve · Montažne hiše · Gradnja hiše na ključ · Hidroizolacija
Asu&Dom d.o.o. - Logotip
Asu&Dom d.o.o.
· Izbran: 4 krat
Montažne hiše · Gradnja hiše na ključ
ZELENA GRADNJA, Organizacija, Gradnje In Posredništvo, d.o.o. - Logotip
ZELENA GRADNJA, Organizacija, Gradnje In Posredništvo, d.o.o.
· Izbran: 1 krat
Arhitekturne storitve · Nepremičninska agencija · Zidarske storitve · Prenova hiše na ključ · Montažne hiše
EXO d.o.o.
5,0
(1)
· Izbran: 4 krat
Izdelava in montaža nadstreška · Izdelava in montaža tende · Prodaja, izdelava in vgradnja vrat · Klimatska naprava · Hišni servis in popravila
Ortar In Jerman
5,0
(1)
· Izbran: 1 krat
Male čistilne naprave · Montaža knaufa · Polaganje tlakovcev · Rušitvena dela · Urejanje okolice
Svatina d.o.o.
5,0
(1)
· Izbran: 1 krat
Prenova hiše na ključ · Prenova mansarde na ključ · Montažne hiše · Zidarske storitve · Prenova stanovanja na ključ
3A Projekti, Montaža In Gradnja, d.o.o. - Logotip
3A Projekti, Montaža In Gradnja, d.o.o.
· Izbran: 1 krat
Zidarske storitve · Montažne hiše · Gradnja hiše na ključ · Ograje · Izdelava in montaža nadstreška
Preverjeni proizvajalci montažnih hiš
MECER hiše - Logotip
MECER hiše
3,0
(2)
Gradnja hiše na ključ · Montažne hiše
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Vrhunske skeletne hiše iz naravnih materialov
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Izbran že 7 krat

Opis

Storitve, ki jih nudimo: Skeletne hiše in večji objekti

Storitve nudimo po vsej Sloveniji

Načrtujemo in izdelujemo moderne in tehnološko najbolj dovršene skeletne hiše in večje večstanovanjske objekte.
Popolno difuzijsko naravna gradnja omogoča najboljše bivalne pogoje s segmenta montažno skeletnih hiš. V kombinaciji s prisilnim prezračevanjem in talnih ogrevanjem hiše dosegajo najboljše standarde nizkoenergijskih, pasivnih in sneh razredov.

Izbirate lahko med zunanjimi sistemi Mecer 36 ali Mecer 45. Prvi spada v odlične nizkoenergijske sisteme U=0,14W/(m2K), medtem ko s sistemom Mecer 45 zadostimo tako pasivni kakor tudi sneh gradnji saj sama toplotna prevodnost sistema znaša U=0,10W/(m2K).

Uporaba izključno naravnih materialov za sestavo sten in 100% cnc natančnost izdelave so sinunim za kvaliteto in veselje ob uporabi vašega novega doma.

Reference

Kot podjetje smo fokusirani tako na tuje, kot tudi domače trge. Projekte izvajamo za stranke iz Nizozemske, Danske, Hrvaške in Slovenije.

Kako smo drugačni

Individualen in butičen pristop.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Gradnja hiše na ključ, Montažne hiše (Montažna hiša na ključ, Pritlična montažna hiša (atrijska), Večnadstropna / mansardna montažna hiša, Mini montažne hiše (majhne montažne hiše))
Lokacija
Maribor
Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 3,0 od 2 uporabnikov.
  • Gregor K. 29. Apr. 2023
  • Preverjena ocena

V tem trenutku v pridobivanju gradbenega dovoljenja. Do sedaj vse tako kot dogovorjeno. Ko bo objekt zaključen naredimo posodobitev ocene.

  • Alojz K. 22. Feb. 2023

Poniknil z avansom vred...nategun

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (pritlična montažna hiša (atrijska)) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2023. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za montažno hišo in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (pritlična montažna hiša (atrijska))

V čem se atrijska montažna hiša razlikuje od klasično grajene atrijske hiše?

Medtem ko gradnja klasične atrijske hiše lahko traja mesece in celo leta, vam bo atrijska montažna hiša na voljo za vselitev že v nekaj mesecih. Modularni elementi za montažne hiše so izdelani v zaprtih prostorih proizvodnega obrata. Dela potekajo hitro, ker se ni potrebno ozirati na vremenske razmere.

Pri klasični gradnji je vreme lahko moteč dejavnik in otežuje samo gradnjo. V hladnih zimskih mesecih zaradi zmrzali ni možno opraviti vseh gradbenih del. Enaka težava nastane v mokrem vremenu, ker se vgrajeni materiali slabo sušijo. Čas gradnje se zato lahko precej podaljša. Pri izbiri pritlične montažne atrijske hiše se boste tem težavam izognili.

Pritlične montažne hiše so odlična opcija za lastnike, ki želijo svoj dom zgraditi hitro in brez težav, ki se pojavljajo pri tradicionalni gradnji. Odpade usklajevanje del posameznih izvajalcev, ker je precej del opravljenih že v fazi proizvodnje montažnih elementov.

Kakšne so prednosti pritlične atrijske montažne hiše?

Pritlične montažne hiše vam nudijo udobje bivanja v eni etaži. To je še posebej pomembno za ljudi, ki iz različnih vzrokov ne želijo imeti stopnic ali pa jim stopnice predstavljajo nepremagljivo oviro za gibanje v hiši. Iz tega razloga je pritlična montažna hiša idealna rešitev za invalidne osebe in za ljudi v tretjem življenjskem obdobju.

Atrijske montažne hiše zaradi svojega razgibanega tlorisa ponujajo zadostno naravno osvetlitev vseh prostorov v hiši. Obenem pritlična montažna hiša omogoča neposreden in pristen stik prostorov v hiši z naravo in okolico. Iz bivalnih prostorov imate omogočen direkten izhod na teraso in zelenico. To le še poveča ugodje bivanja, ki ga nudi atrijska montažna hiša.

Ozelenjen kotiček atrijske montažne hiše je še toliko bolj dragocen v gosto poseljenem naselju, kjer ni več veliko zelenih površin. V njem si lahko ustvarite svoj intimni prostor za počitek in sproščujoče srkanje kavice. Atrij si v ta namen lahko uredite introvertirano, kot notranje dvorišče.

Kakšne so slabosti pritlične montažne hiše in atrijske montažne hiše?

Stroški izgradnje pritlične montažne hiše so večinoma večji od nadstropne hiše z enako uporabno površino. Zasede večjo površino zemljišča, ker so vsi prostori v eni etaži. Zato boste za postavitev atrijske montažne hiše potrebovali večjo parcelo kot za gradnjo hiše v nadstropjih.

Tloris atrijske montažne hiše je razgiban, kot pri vseh pritličnih hišah. Večja je tudi površina strehe, kjer običajno nastajajo največje toplotne izgube. Velik podstrešni prostor v večini primerov ostaja neizkoriščen. Večja razvejanost pritlične montažne hiše po prerezu in tlorisu v praksi pomeni višje stroške gradnje in tudi višje stroške za ogrevanje.

Kako izbrati pravega ponudnika za pritlične montažne atrijske hiše?

Na slovenskem tržišču je precej ponudnikov za pritlične montažne atrijske hiše. Ponudba je zelo raznolika, prav tako tudi njihove cene. Morda se vam bo cena določene na prvo žogo zdela ugodna in nižja od ostalih proizvajalcev. Vendar vam priporočamo, da se temeljito pozanimate, kaj za ponujeno ceno dejansko dobite.

Skoraj ga ni podjetja, ki ne bi za izdelavo atrijske montažne hiše zahtevalo delnega plačila vnaprej. Preverite finančno stabilnost in zanesljivost ponudnika, ki mu boste zaupali svoj denar, da ne boste ostali brez denarja in brez hiše. Oglejte si reference podjetja in mnenja njihovih strank.

Če je le možno obiščite gradbišče, zastavite kakšno dodatno vprašanje izvajalcem del. Med drugim tudi to, če jih ponudnik pritličnih montažnih hiš redno in pošteno plačuje. Le dobro plačani delavci dobro delajo in tega se večina podjetij premalo zaveda. Tudi za vas to pomeni zagotovilo, da bodo dela dobro opravljena.

Preverite katere materiale uporabi proizvajalec in kakšna je njihova kakovost. Že pri sami strukturi in izolaciji zunanjih sten prihaja do velikih razlik med posameznimi ponudniki. Posledično so seveda tudi cene za pritlične atrijske montažne hiše lahko zelo različne.

V kateri fazi izgradnje se nakup pritlične montažne hiše najbolj izplača?

Vsakdo bi si želel kupiti hišo na ključ. Za vse faze izgradnje poskrbi ponudnik pritličnih montažnih hiš. Skrbi za dobavo vseh potrebnih materialov in koordinacijo podizvajalcev, zato dela potekajo hitro in nemoteno. Hiša se izdela do zaključne faze in je primerna za takojšnjo vselitev.

V pritlični montažni hiši na ključ je boste imeli poleg faze na delni ključ dokončno izdelane stene in tla, vključno s talnimi oblogami in pleskarskimi deli. Napeljane so vse inštalacije, nameščena notranja vrata, stopnišče in ograje, keramika in sanitarna oprema. Vi poskrbite le še za notranjo opremo doma po vaših željah.

Nakup je najbolj smiseln v tej fazi, če vam finance dopuščajo. Če niste sam svoj mojster, bodo skupni stroški celotne gradnje najnižji pri hiši na ključ. Najlažje boste tudi uveljavljali garancijo v primeru težav s hišo. Material in podizvajalce priskrbi ponudnik pritličnih atrijskih montažnih hiš. Prelaganje odgovornosti na druge tako ne pride v poštev.

Marsikomu je hiša na ključ finančno nedosegljiva. Finančni vložek, ki ga je treba zagotoviti takoj, je precej višji kot pri pritlični atrijski montažni hiši na delni ključ. Pri tej dobite hišo v podaljšani četrti gradbeni fazi. Poleg zunanje ureditve ima izdelane estrihe, nameščeno ogrevanje, grobe vodovodne in elektro inštalacije. Za ostalo morate poskrbeti sami.

Morda pa boste napraskali skupaj za nakup pritlične montažne hiše v četrti gradbeni fazi. Na tržišču se takšna atrijska montažna hiša prodaja pod opisom »zaprta hiša«. Na njej so izvedena krovsko-kleparska dela, fasada, vgrajena okna, vhodna vrata in notranje stene ter razpeljan razvod cevi v stenah.

Začetni finančni vložek je nižji. Vsa potrebna dodatna dela pa lahko izvajate postopno v okviru svojih finančnih zmožnosti. Pri tem vam bo zelo prav prišlo, če sami premorete nekaj ročnih spretnosti. Nekaj denarja boste lahko prihranili tudi, če vam bodo pri posamezna dela opravili ustrezno usposobljeni mojstri po prijateljskih cenah.

Atrijska montažna hiša – Se lahko izdela po meri?

Večina proizvajalcev pritličnih montažnih hiš ima že izdelane tipske projekte raznolikih oblik in velikosti. Njihova ponudba je prilagojena različnim potrebam in zahtevam uporabnikov. Zelo verjetno je, da se tudi vaša sanjska atrijska montažna hiša nahaja med njimi.

Samoumevno je, da imamo ljudje zelo samosvoje življenjske sloge in okuse. Ponudniki za pritlične montažne hiše to razumejo. Prilagodili so se in vam z veseljem pridejo naproti. Pri večini tipskih montažnih hiš so manjše prilagoditve možne. Izberete lahko zrcalno postavitev hiše, velikost oken, barve in materiale po svojem okusu. Pri nekaterih hišah je na vašo željo celo možna drugačna razporeditev notranjih prostorov.

K ponudniku lahko pridete s svojimi idejami in skicami. Njihovi usposobljeni arhitekti bodo preučili vaše individualne zamisli in jih uskladili z gradbenimi zahtevami. Če ni večjih odstopanj, bodo za vas zasnovali in izdelali pritlično atrijsko montažno hišo po meri, ki bo popolnoma ustrezala vašim potrebam in željam. Pravi ponudnik si vsekakor prizadeva, da se bo njegova stranka v svoji hiši udobno počutila.

Ali pritlična montažna hiša omogoča nadgradnjo?

Pritlična montažna hiša je primarno zasnovana tako, da vam v polnosti omogoča izkoristek vseh prednosti bivanja v enem nivoju. Nekatere hiše imajo pohodna tla nad pritličjem. S tem dobite dodaten prostor za shranjevanje predmetov, ki jih ne potrebujete vsak dan.

Vendar se skozi leta potrebe uporabnikov pritličnih montažnih hiš lahko spremenijo. Nekateri proizvajalci so predvideli tudi to možnost. V svojo ponudbo so vključili atrijske montažne hiše, ki se jih da enostavno nadgraditi ali prizidati. Konstrukcija objekta je vnaprej pripravljena tako, da je kasneje možno nad pritličjem urediti mansardno stanovanje.

Kako dolgo zdrži atrijska montažna hiša?

Atrijska montažna hiša v enakih pogojih nima nič manjše življenjske dobe kot klasično grajene hiše. Kako dolgo bo hiša zdržala, je seveda zelo odvisno tudi od vaše skrbi zanjo. Z ustreznim vzdrževanjem, redno zaščito za lesenih elementov in sprotnimi popravili lahko trajanje hiše močno podaljšate. Lahko ste brez skrbi, da bo hiša preživela eno ali dve generaciji, ob dobrem vzdrževanju celo tri.

Zaupanja vredni ponudniki za pritlične montažne hiše vgrajujejo visoko kakovostne materiale, ki so certificirani po evropskih standardih. Na konstrukcijo svojih hiš ponujajo celo 60 letno garancijo. Za kritino je običajna garancija 30 let in za stavbno pohištvo 10 let. Seveda garantirajo tudi kvaliteto vseh izvedenih del na objektu.

Pritlična montažna hiša – Je vzdrževanje zahtevno?

Pritlična montažna hiša zahteva povsem enako vzdrževanje kot zidana hiša. Brez njega enostavno ne gre. Enako kot enkrat letno opravite tehnični pregled in servisiranje vozila, morate preveriti tudi stanje vaše hiše.

Z redno kontrolo in pravočasnimi popravili boste preprečili negativne posledice staranja in večjo škodo, ki lahko nastane zaradi opustitve skrbi za hišo. Preglejte streho in žlebove in jih očistite. Preglejte vse dele hiše, ki so izpostavljeni vremenskim vplivom. Očistite in po potrebi prebarvajte okna, vrata in druge lesene in kovinske elemente na vaši pritlični montažni hiši.

Shranite si vso dokumentacijo, s katero boste lahko dokazali kakovostno vzdrževanje vaše atrijske montažne hiše. Urejena dokazila so vam lahko v veliko pomoč pri morebitnem uveljavljanju garancije za hišo.

Prevlažen zrak v prostorih in posledično kondenzirana vlaga lahko povzroči propadanje vgrajenih materialov. Presuh zrak pa vpliva na krčenje lesa, kar se vidi kot razpoke na stenah, parketu in pohištvu. Zato je pomembno, da poskrbite za ustrezno prezračevanje vaše pritlične montažne hiše. Optimalna vlažnost za trajnost materialov in udobno klimo v prostoru je od 40-60 % pri temperaturi 22°C.

Koliko časa traja gradnja pritlične atrijske montažne hiše?

Ko s ponudnikom dorečete vse podrobnosti glede izdelave vaše sanjske pritlične atrijske montažne hiše in podpišete pogodbo, gre vaše naročilo v izdelavo. Proces poteka v proizvodnem obratu neodvisno od vremenskih razmer. Zato je izdelava vseh elementov običajno končana v roku enega meseca.

Vse komponente hiše vam nato dostavijo na lokacijo. Sestavljanje pritlične montažne hiše se lahko prične. Skeletno ogrodje z nosilnimi in predelnimi stenami je postavljeno v treh do štirih dneh. Sledi izolacija, ostrešje in kritina, da je hiša čimprej varna pred vremenskimi vplivi.

V naslednji fazi izdelajo fasado, namestijo stavbno pohištvo, podstrešne stopnice, izdelajo tlake in grobe strojne in elektro inštalacije in grobo obdelajo stene. Sledi polaganje talnih in stenskih oblog in pleskanje. Položijo sanitarno keramiko in namestijo sanitarno opremo.

Pritlična atrijska hiša potrebuje le še ogrevanje, fine elektro in vodovodne inštalacije ter vgradnjo notranjih vrat. Za vselitev je primerna najprej v 100 dneh in najkasneje v roku šestih mesecev. Preostane vam le še notranja oprema vašega novega doma, ki jo izberete po svojem okusu.

Pomagali vam bomo najti pravega ponudnika montažnih hiš

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.