fb

Čiščenje stanovanja ali hiše

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za čiščenje stanovanja ali hiše ter pridobite cene in ponudbe.

219.304
povpraševanj strank
8.443
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za čistilne storitve (čiščenje stanovanja ali hiše)

Preverjeni čistilni servisi
Čisto Pr'Bajt - Logotip Zlati sponzor
Čisto Pr'Bajt
5,0
(6)
Čistilne storitve
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
ČISTILNE STORITVE
Preverjeni ponudnik Ponudnik izbran že 11 krat

Opis

 • Generalno čiščenje zasebnih objektov: čiščenje pred/po prodajo/i stanovanjskega objekta, splošno generalno čiščenje, po gradbenih delih, čiščenje, priprava apartmajev pred sezono turistov, itd..

Ker nam hiter tempo življenja na žalost povzroča skladiščenje, čiščenje notranjega dela omaric in prostorov pa nam vzame veliko časa, ki ga včasih preprosto nimamo, nudim tudi čiščenje in urejanje prostorov v kuhinji, kopalnici, garderobnih omar...

 • Osnovno/redno čiščenje stanovanjskih objektov: enkratno, 1x/teden, večkrat na teden, na 2 tedna, 1x mesečno...

 • Čiščenje poslovnih objektov

V osnovno redno čiščenje je vključeno čisto vse kar je zunanji del površin v objektu, tudi čiščenje oken spada v to ceno, čiščenje prahu, pomivanje, čiščenje ploščic, lesene površine...če želite, da se kaj ne postori, mi to sporočite.

V generalno čiščenje je vključena cela zunanja in notranja površina oz. prav tako po dogovoru, če česa ne bi želeli.

S svojo dejavnostjo se želim dotakniti ljudi. Lahko mi zaupate, da bom za vaš dom poskrbela kot za svojega in ravno iz tega razloga se večinoma obrnem na ljudi iz stanovanjskega objekta.

Čistilne storitve nudim v Ljubljani.

Cena čiščenja: Cenik je ali na uro ali na m2 celotne površine, ki jo je potrebno očistiti (od 1,50 €/m2 naprej oz. od 12€/h naprej).

GENERALNO ČIŠČENJE POVRŠIN (€/m2)

 • od 13,50€/h do 15,00 €/h.

(Cenik je odvisen od stopnje umazanije)

ZASEBNI PROSTOR (NAVADNO GENERALNO ČIŠČENJE):

 • do 60m = 3,00€/m2
 • od 60m = 19€ /h ( niso všteta čistila )
 • od 60m = 20€ /h ( so všteta čistila )

ZASEBNI PROSTOR (PO GRADBENIH DELIH): Grobo in finalno čiščenje po gradbenih delih.

 • Cca: 3,50€/m2

SPLOŠNO ČIŠČENJE ZASEBNIH PROSTOROV (€/h)

 • Tedensko čiščenje 12€/h
 • 2-tedensko čiščenje 13€/h
 • 1-mesečno čiščenje 15€/h
 • enkratno čiščenje 15€/h

ČIŠČENJE POSLOVNIH PROSTOROV (€/m2): Čiščenje stanovanjskih in poslovnih objektov

 • Redno čiščenje 1,50€/m2

Kako smo drugačni

Za Vaš dom po dostopni ceni poskrbim tako kot za svojega. V storitev je vključeno vse, edina razlika je med generalnim in osnovnim čiščenjem.

Kontakt
Pokliči
Storitve
Čistilne storitve (Čiščenje stanovanja ali hiše, Čiščenje poslovnih prostorov, pisarn in večstanovanjskih stavb)
Lokacija
Ob sotočju 6, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
 • Ivka 21. Sep. 2022
 • Preverjena ocena

Odlična kvaliteta storitve , prijaznost hitrost in odzivnost na nivoju . Priporočam srčno.

 • Damjana H. 25. Avg. 2022
 • Preverjena ocena

Nadvse zadovolni: zanesljivost, natančnost, prijaznost. Odlično!

 • Katarina A. 15. Avg. 2022
 • Preverjena ocena

Delo je dobro in temeljito opravljeno!

 • Mitja P. 15. Apr. 2022

Super očiščeno stanovanje! Poleg rednega čiščenja nam je tudi omare (pre)uredila, tako da je zdaj povsod red!

Vsakič komaj čakam na četrtek.

Priporočam!

 • Barbra B. 31. Mar. 2022

Prijazen pristop, kvalitetno, hitro in natancno opravljeno delo

 • Jan K. 30. Mar. 2022

Odlično opravljeno delo, vedno kot iz škatljice

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (čiščenje stanovanja ali hiše) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za čistilne storitve in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

V katerem mestu iščete čistilne storitve (čiščenje stanovanja ali hiše)?

Pogosta vprašanja (čiščenje stanovanja ali hiše)

Ali moram za čiščenje stanovanja umakniti vrednejše predmete in stanovanje posebej pripraviti?

Ne, posebna priprava na čiščenje ni potrebna. Čistilni servisi zagotavljajo pazljivost in skrbno ravnanje z dragocenejšimi predmeti. Nekateri imajo v storitev vključeno tudi posebno zavarovanje za vse imetje, ki je vključeno v proces čiščenja. Če pride do poškodbe med čiščenjem, škodo v tem primeru poravna zavarovalnica. Vsi zaposleni imajo tudi potrdila o nekaznovanosti in pred zaposlitvijo obiščejo več izobraževanj.

Ali lahko čiščenje hiše dopolnim še z drugimi storitvami?

Nekateri servisi poleg čiščenja hiše nudijo tudi druge storitve, kot so kuhanje kosila, pranje perila, likanje oblačil, košnja trave in pa tudi skrb za hišne ljubljenčke (hranjenje, sprehajanje).

Kakšna je razlika med generalnim čiščenjem hiše in dnevnim oz. tedenskim čiščenjem?

Generalno čiščenje pomeni, da se hiša očisti v celoti z vsemi podrobnostmi (tudi čiščenje talnih oblog, pečice, žaluzij, notranje čiščenje elementov...). Takšno čiščenje se priporoča vsakih nekaj mesecev. Dnevno/tedensko čiščenje pa je redno, sprotno čiščenje hiše v izbranem terminu. Vzdržuje brezhibno čistočo, a se čistilci ne posvečajo podrobnostim, kot je npr. čiščenje radiatorjev. Pri dnevnem čiščenju gre večinoma za vsakodnevna opravila npr. odnašanje smeti, brisanje prahu, sesanje in brisanje. Pri tedenskem čiščenju pa gre za temeljito čiščenje prostorov in npr. odstranjevanje pajčevin.

Ali lahko naročim čiščenje le enega prostora?

Seveda, odločite se lahko za čiščenje celotne hiše ali zgolj posameznih prostorov. Naročniki se pogosto odločijo za spomladansko čiščenje kleti, podstrešja ali garaže.

Ali lahko izberem tudi čiščenje stanovanja brez onesnaževanja okolja?

Vedno več čistilnih servisov v svojo ponudbo vključuje tudi ekološko čiščenje stanovanja. To pomeni, da so vsa uporabljena čistila okolju prijazna in razgradljiva, s posebnimi okoljevarstvenimi certifikati.

Od česa je odvisna cena čiščenja?

Cene se razlikujejo glede na vrsto čiščenja, zahtevnost, kvadraturo, število sob, stopnišč in kopalnic itd. Večina čistilnih servisov omogoča neobvezujoč individualni informativni izračun cene glede na želeno storitev s pomočjo posebnega obrazca.

Čiščenje stanovanja - kje začeti?

Čiščenje stanovanja se zdi kot preprosto opravilo, vse dokler se ga navsezadnje ne lotimo. Kje sploh začeti? Kako se pravzaprav očisti straniščna školjka? Spomladansko čiščenje ali pospravljanje sobe enkrat na teden je možno preoblikovati v preprost in posledično tudi nagrajujoč proces. Ko boste čiščenje enkrat uvedli v svojo rutino, boste stežka spregledali prah na namiznem pultu.

Pridobite ponudbe in cene preverjenih čistilnih servisov

NAČRTOVANJE ČIŠČENJA STANOVANJA

Čiščenje stanovanja je popolnoma odvisno od želenih rezultatov ter časa, ki ga imate na voljo. Ta faktorja vam bosta pomagala pri sestavljanju urnika čiščenja. Bodite odkriti sami s sabo glede svojih zmožnosti, razpolaganjem s časom in lastno motivacijo. V skrajnem primeru lahko za pomoč prosite strokovnjake.

Pred začetkom sestavite seznam opravil - te razvrstite glede na sobe, deležne čiščenja, nato pa posamezne vrste opravil porazdelite v skupine. Začnite z umikanjem vse navlake, nato pa pobrišite prah v vseh prostorih stanovanja. Čiščenje tal (pometanje, sesanje, brisanje) opravite na samem koncu. S takšnim razporejanjem po skupinah se lahko izognete nenehnemu menjavanju opravil.

Čistite od vrha navzdol, če je to le možno. Zagotovo si ne želite ponovnega čiščenja tal zaradi kasnejšega brisanja prahu in ostalih nesnag s pohištva, ki bodo neopazno popadale po sveže očiščenih tleh. Če težje razpolagate s časom, pričnite z umikanjem raznih drobnarij in navlake ter se šele zatem posvetite dejanskemu čiščenju površin. Urejanje stanovanja lahko seveda razporedite na več dni - tako si z majhnimi koraki omogočite manj stresno pospravljanje prostorov v stanovanju.

Opravila poskušajte porazdeliti. Če živite s sostanovalci ali svojo družino, čiščenje hiše ni zgolj vaša obveznost in dolžnost. Morda boste morali kljub temu prevzeti vlogo vodje s sestavljanjem spreminjajočega se urnika čiščenja, kar pa vseeno ponuja večjo prednost kot samostojno delo. Seveda je pri delitvi nalog v obzir potrebno vzeti starost vsakega posameznika - če majhnih otrok nimate namena prepustiti varuški, lahko najmlajši prevzamejo odgovornost pospravljanja svojih igrač. Najstniki so že dovolj vešči, da samostojno ali z nadzorom odraslega očistijo garažo ter kopalnico, medtem ko se lahko starejši člani družine lotijo čiščenja tal.

ČIŠČENJE KOPALNICE

Čiščenje straniščne školjke je najbrž eden izmed najmanj priljubljenih hišnih opravil slehernega človeka. Ravno iz tega razloga se ga je najbolje znebiti že na samem začetku - nadenite si par gumijastih rokavic, da postavite prepreko med vami in umazanijo ter predvsem ogromnim številom bakterij. Ogrodje očistite s pomočjo nežnega drgnjenja z gobico in vročo vodo, nato pa nanj razpršite dezinfekcijsko sredstvo ter ga obrišite. V školjko nato vlijte čistilo in ga pustite učinkovati. Po dobri minuti školjko skrtačite in spustite vodo.

Čiščenje kadi ali prhe je prav tako obvezno opravilo, saj se ravno na tem predelu nabere ogromno umazanije, ki pa popolnoma nasprotuje dejanskemu namenu prhe. Kvalitetno čistilo in ščetinasta krtača (ter nekaj moči v rokah) je vse, kar potrebujete. Kot alternativo za čistilo lahko uporabite tekočino za pomivanje posode - tako kot masti na krožnikih se bo znebila nesnage na dnu kopalne kadi. Da prha ostane kar se da čista čim dlje, po čiščenju uporabite zaščitni vosek za avtomobile.

Čiščenje straniščne školjke je najbrž eden izmed najmanj priljubljenih hišnih opravil

ČIŠČENJE SPALNICE

Organiziranje vse krame je osnova za uspešno čiščenje. Prazne plastenke, smeti in nepospravljena oblačila predstavljajo primerne kandidate za pričetek pospravljanja. Tako boste z manj nereda lažje očistili različne zaprašene površine.

Postlana postelja se zdi kot skrajno nepomemben faktor pri celotnem procesu čiščenja stanovanja - navsezadnje bo že isti večer ponovno razmetana. Ko pa enkrat v očiščeni sobi zagledate posteljo z lepo zloženimi, sveže opranimi rjuhami, se boste zavedli, kakšno počutje v spalnico prinese urejen glavni kos pohištva.

Organiziranje in pospravljanje omare je pravzaprav opravilo, ki bi ga morali izvajati če že ne vsak, potem pa vsaj vsak drugi dan. V glavi si ustvarite t.i. zemljevid omare - kam spadajo vaše hlače, majice s kratkimi in dolgimi rokavi, spodnje perilo? Katere kose oblačila nosite najpogosteje? Ti se naj nahajajo na samem vrhu vsakega kupa oblačil. Morda se celo najde nekaj kosov, ki jih že dlje časa niste nosili in tudi nimate takšnega namena - to je odlična priložnost, da pomagate ljudem v stiski, jih podarite sorodnikom ali pa jih morda celo prodate.

Se čiščenja stanovanja ne želite lotiti sami? Poiščite pomoč na Omisli.si!

ČIŠČENJE KUHINJE

Čiščenje navadne in mikrovalovne pečice si na lestvici priljubljenosti deli prvo mesto s čiščenjem straniščne školjke. Ker precej hitro pozabimo na čistočo pečice, se lahko v zelo kratkem času v njej nabere ogromno težko odstranljive umazanije. To opravilo pa lahko ustvari eno izmed večjih razlik - vonj vaše kuhinje se lahko pri kuhanju obrokov posledično precej izboljša, saj ni več prisotnih ostankov preteklih kuharskih podvigov. Iz pečice vzemite mrežo in jo namočite v milno vodo. Medtem po notranjih in zunanjih površinah pečice razpršite čistilo, ki bo vpilo vso umazanijo. Delo zaključite z drgnjenjem in brisanjem sten.

Nasvet za preprostejše čiščenje mikrovalovne pečice - posodico napolnite z limono in vodo, kisom, tekočino za pomivanje posode ali čistilom za okna ter jo za nekaj minut postavite v mikrovalovko. Pečico za nekaj minut prižgite in z nekaj preprostimi brisi s krpo boste nastalo umazanijo preprosto odstranili.

Organizirani kabineti bodo celotni kuhinji omogočili več prostora, obenem pa si lahko vsak posameznik poišče lastni sistem zlaganja in organiziranja pribora ter posode. Čiščenje stanovanja bo potekalo lažje, če si predmete kot so knjige v spalnici, posoda v kuhinji in šamponi v kopalnici uredite pred kakršnimkoli brisanjem prahu ali pometanjem tal. Kot je v navadi, naj se pripomočki za peko nahajajo v enem elementu, kozarci v drugem, spet številne posode v tretjem. Poskrbite tudi, da bo najpogosteje uporabljena posoda vedno na dosegu roke.

Čiščenje stanovanja bo potekalo lažje, če si pred brisanjem prahu uredite vso kramo Pridobite ponudbe in cene preverjenih čistilnih servisov

Nasveti za čistilne storitve

Pomagali vam bomo najti pravi čistilni servis

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / Čistilni servisi

 • Ivka je ocenil/a čistilni servis Čisto Pr'Bajt 21. Sep. 2022
 • Preverjena ocena

Odlična kvaliteta storitve , prijaznost hitrost in odzivnost na nivoju . Priporočam srčno.

 • Jana O. je ocenil/a čistilni servis Sgipsman 31. Avg. 2022

Hitro so zaceli delati, prijazni in dobra komunikacija.

Vendar stene niso ravno pokitane, lukne od starih diblov in luci se vidijo, od kitanja se vidijo crte po stenah. Po nekot se vidijo lise kjer je bilo samo pokitano in nato nic pobarvano preku.
Izravnalna masa na tleh ni bila ravna in smo imeli tezave z polaganjem tal, novi stoki so zamzani od barve bili (isto vticnice in stikala).
Da bi bilo stanovanje super, bi mogla seenkrat vse skozi pokitat in pobarvat.

 • Damjana H. je ocenil/a čistilni servis Čisto Pr'Bajt 25. Avg. 2022
 • Preverjena ocena

Nadvse zadovolni: zanesljivost, natančnost, prijaznost. Odlično!

 • Katarina A. je ocenil/a čistilni servis Čisto Pr'Bajt 15. Avg. 2022
 • Preverjena ocena

Delo je dobro in temeljito opravljeno!

 • Špela P. je ocenil/a čistilni servis Matalex.si 01. Avg. 2022
 • Preverjena ocena

Zelo zadovoljeni!

 • Bruno Š. je ocenil/a čistilni servis Sgipsman 02. Jul. 2022
 • Preverjena ocena

Odziv hiter, dela so se začela po dogovoru. Delavci skupaj z vodjem Nerminom so bili prijazni in ustrežljivi. Po končanem delu je opaziti šlamparijo, da manjkajo finese, detajli,

 • Mira R. je ocenil/a čistilni servis Sgipsman 15. Jun. 2022
 • Preverjena ocena

Kvalitetno opravljeno delo v kratkem casu.Zelo profesionalni.
Priporočam!

 • Žan V. je ocenil/a čistilni servis Sgipsman 21. Maj. 2022

Zelo odzivni in pripravljeni pomagati. Držal se je mojih rokov, ki so bili zelo kratki in vse je bilo opravljeno, kakor dogovorjeno. Priporočam.

 • Ana K. je ocenil/a čistilni servis Sgipsman 10. Maj. 2022
 • Preverjena ocena

Gospod Alibegić je bil zelo odziven in prijazen. S sodelavcem sta bila hitra in učinkovita. Poleg vsega pa so bili tudi najbolj cenovno ugodni. Toplo priporočam!

Super očiščeno stanovanje! Poleg rednega čiščenja nam je tudi omare (pre)uredila, tako da je zdaj povsod red!

Vsakič komaj čakam na četrtek.

Priporočam!

Prijazen pristop, kvalitetno, hitro in natancno opravljeno delo

Odlično opravljeno delo, vedno kot iz škatljice

Super opravljeno delo

 • Mateja Š. je ocenil/a čistilni servis Sean d.o.o. 18. Nov. 2021
 • Preverjena ocena

Z izbranim servisom sem bila zelo zadovoljna. Z gospo sva se hitro dogovorili, cena je bila dostopna, ekipa je prišla pravočasno in delo dobro opravila. Priporočam!

Vse ok gospod je korektno hitro opravil vse.

Vse je bilo OK.

 • Domen P. je ocenil/a čistilni servis Sgipsman 10. Okt. 2021
 • Preverjena ocena

Hitra odzivnost in dobra izvedba.

 • Irena je ocenil/a čistilni servis Anila d.o.o. 20. Sep. 2021
 • Preverjena ocena

Zelo hitro in dobro so opravili delo.

 • Ida B. je ocenil/a čistilni servis Sgipsman 31. Avg. 2021
 • Preverjena ocena

Odlična ekipa, ki korektno opravi svoje delo

Super izvajalec

 • Olga R. je ocenil/a čistilni servis Sean d.o.o. 07. Maj. 2021
 • Preverjena ocena

zelo zadovoljna PRIPOROČAM

Ponudnik je bil zelo prijazen in odziven, drzal se je dogovorjenih rokov in pri prenovi v celoti uposteval moje zelje. Delo je bilo opravljeno kvaliletno in natancno, tudi cena je bila primerna.

 • Zelmir B. je ocenil/a čistilni servis Sgipsman 28. Mar. 2021

zelo natancan in dobar

 • Samir S. je ocenil/a čistilni servis Sgipsman 28. Mar. 2021

Vse je bilo ok

 • Izudin926 je ocenil/a čistilni servis Sgipsman 26. Mar. 2021

Vse čestitke za dobro storitev. Ponudbe knaufarjev sem dobil v roku par dni,Izbrani izvajalec SGIPSMAN je korektno opravil svoje delo, končna cena ni odstopala od ponujene, tudi sicer je fein simpa fant, ki zna prepričati stranko. Mene ni razočaral, zelo sem zadovoljen. 😎

 • Nermin A. je ocenil/a čistilni servis Sgipsman 26. Mar. 2021

Use je bilo dobro

 • Alija S. je ocenil/a čistilni servis Sgipsman 26. Mar. 2021

Vse je blo odlicno, vse preporuke

 • Mensur A. je ocenil/a čistilni servis Sgipsman 26. Mar. 2021

Brez zamere,use preporuke

 • Sabahudin Š. je ocenil/a čistilni servis Sgipsman 26. Mar. 2021

Moje izkušnje s podjetjem SGIPSMAN s. p. so pozitivne in želim tudi pohvaliti mladeniče iz podjetja kateri so resni, zanesljivi in držijo se dogovorjenega.

 • Kaja K. je ocenil/a čistilni servis Sean d.o.o. 02. Dec. 2020
 • Preverjena ocena

odlično je brez besed sem. :)

Super odlicno use

Tocnost,prijaznost

takojšen odziv, hitra in kvalitetna izvedba, ugodna,dogovorjena cena

Nimam pripomb, vse je bilo ok

nimam nobenih pripomb

Nimam pripomb. Odlični, korekten odnos, cena..

Zadovoljen z ceno in kvaliteto

Odlično - priporočam

Izbrani ponudnik, Klemen Andrič s.p., je vse storitve opravil za ČISTO 10ko!

Njega in njegovo ekipo odlikujejo točnost, skrbnost, natančnost in prijaznost. Držijo se dogovorjenih rokov in rešijo vse, še tako zahtevne projekte.

Izbranega ponudnika toplo priporočam vsem.

Zelo sem zadovoljna nad tedenskim čiščenjem stanovanja. Korekten odnost, vse je bilo nad pricakovanji.

Natančen, resen, zanesljiv. Z veseljem mu še naprej zaupamo čiščenje in vzdrževanje Bovecation.com apartmajev.

Rada bi pohvalila izredno natančnost, gospod Klemen se je hitro odzval mojim željam.
Generalno čiščenje res opravljeno kot je treba!

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.