fb

Povprečne cene: temeljna plošča (betoniranje)

Cena temeljne plošče znaša med 75 in 120 €/m2

V ceno so všteti izkop, izvedba betonske osnove, montaža toplotne izolacije in izvedba hidroizolacije. Večja kot je debelina toplotne izolacije, višja je lahko končna cena temeljne plošče.

poslanih povpraševanj
ponudnikov storitev
sklenjenih poslov

Preverjeni ponudniki za zidarske storitve (temeljna plošča (betoniranje))

Preverjeni zidarji
  1. Omisli.si
  2. Zidarske storitve
  3. Temeljna plošča (betoniranje)
REMONT TEAM, zaključna gradbena dela, d.o.o.
5,0
(6)
· Izbran: 7 krat
Čistilne storitve · Vrtnarske storitve · Prenova ali izgradnja kopalnice · Polaganje ploščic · Izkop gradbene jame
Dom Servis, Janko Novak s.p.
5,0
(3)
· Izbran: 3 krat
Izdelava ali prenova fasade · Zidarske storitve · Prenova mansarde na ključ · Slikopleskarstvo · Montaža knaufa
Gradbene Storitve, Robert Neubauer s.p.
5,0
(2)
· Izbran: 5 krat
Selitvene storitve · Montaža knaufa · Zidarske storitve · Slikopleskarstvo · Izdelava ali zamenjava talnih oblog
Ivica Mishevski s.p.
5,0
(4)
· Izbran: 31 krat
Čistilne storitve · Polaganje ploščic · Hišni servis in popravila · Izdelava ali zamenjava talnih oblog · Urejanje okolice
Design Trend d.o.o.
5,0
(3)
· Izbran: 2 krat
Izdelava ali prenova fasade · Zidarske storitve · Slikopleskarstvo · Polaganje ploščic · Izdelava ali zamenjava talnih oblog
As10, Zaključna Gradbena Dela, Alen Salčinović s.p.
5,0
(1)
· Izbran: 2 krat
Gradnja hiše na ključ · Vrtnarske storitve · Urejanje okolice · Tlakovanje · Najem kombijev
Luksing d.o.o.
4,0
(1)
· Izbran: 2 krat
Zidarske storitve · Izdelava ali prenova fasade · Montaža knaufa
Gradbene Storitve M@M
· Izbran: 3 krat
Polaganje ploščic · Slikopleskarstvo · Zidarske storitve · Montaža knaufa · Tlakovanje
Miha Mele s.p.
5,0
(11)
· Izbran: 7 krat
Rušitvena dela · Urejanje okolice · Izkop gradbene jame · Tlakovanje · Zidarske storitve
Anila d.o.o.
· Izbran: 1 krat
Vrtnarske storitve · Urejanje okolice · Zidarske storitve · Prodaja avtodelov · Najem kombijev
Preverjeni zidarji
REMONT TEAM, zaključna gradbena dela, d.o.o.
5,0
(6)
Čistilne storitve · Vrtnarske storitve · Prenova ali izgradnja kopalnice · Polaganje ploščic · Izkop gradbene jame · Izdelava ali prenova fasade · Slikopleskarstvo · Izdelava ali zamenjava talnih oblog · Montaža knaufa · Prenova hiše na ključ · Prenova mansarde na ključ · Prenova stanovanja na ključ · Rušitvena dela · Zidarske storitve
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Kvalitetna in hitra izvedba gradbenih del.
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 7 krat

Opis

Izvajamo vsa zaključna gradbena dela in vse ostale storitve povezane z gradbeništvom (Gradbeni inženiring, Gradbeništvo, Adaptacije, Strokovna pomoč, Specialna dela).

V podjetju REMONT TEAM D.O.O. je združenih več strokovnjakov iz različnih področij, prav zaradi tega pa vam lahko ponudimo najboljšo in optimalno storitev inženiringa. Pravzaprav vam ponujamo kompletne storitve na področju gradbeništva, adaptacij in vseh instalacij. V primeru da se odločite za sodelovanje z nami, namesto vas uredimo vse potrebno za samo izvedbo vašega projekta.

Ker je vse stvar dogovora, in je vsak vaš projekt zgodba zase, pa je najbolje če se dogovorimo za sestanek na objektu samem (pri adaptacijah) ali pa se po vaši želji srečamo ter se dogovorimo vse potrebno okoli izvedbe vašega projekta. Ko bomo točno poznali vaše želje se jim lahko popolnoma ali čimbolj približamo in tako je uspeh projekta praktično zagotovljen.

Zadovoljna stranka nam predstavlja prioriteto, vendar pa tega nikakor ne smemo zamenjati za kvaliteto izgradnje. Morebitne probleme pri gradnji rešujemo hitro ter resno, zato se včasih tudi pri resnem problemu zdi kot da ga sploh ni bilo.

GRADBENI INŽENIRING: V podjetju REMONT TEAM D.O.O. je združenih več strokovnjakov iz različnih področij,prav zaradi tega, pa vam lahko ponudimo najboljšo in optimalno storitev inženiringa. Pravzaprav vam ponujamo kompletne storitve na področju gradbeništva, adaptacij in vseh instalacij. V primeru da se odločite za sodelovanje z nami, namesto vas uredimo vse potrebno za samo izvedbo vašega projekta. Ker je vse stvar dogovora, in je vsak vaš projekt zgodba zase, pa je najbolje če se dogovorimo za sestanek na objektu samem ( pri adaptacijah) ali pa se po vaši želji srečamo ter se dogovorimo vse potrebno okoli izvedbe vašega projekta. Ko bomo točno poznali vaše želje se jim lahko popolnoma ali čimbolj približamo in tako je uspeh projekta praktično zagotovljen. Zadovoljna stranka nam predstavlja prioriteto, vendar pa tega nikakor ne smemo zamenjati za kvaliteto izgradnje. Morebitne probleme pri gradnji rešujemo hitro ter resno, zato se včasih tudi pri resnem problemu zdi kot da ga sploh ni bilo.

GRADBENIŠTVO: Nudimo vse vrste gradbenih storitev, visoke in nizke gradnje. Naši izvajalci so izkušeni, ter se stalno izobražujejo v smislu novih materialov,načinov izvedbe ter aparatur potrebnih za najboljšo možno izvedbo. Velik poudarek dajemo tudi na trajnostno rabo ter ekologijo. Pri prav vseh naših projektih se trudimo skupaj z investitorjem poiskati način gradnje ki najbolj ustreza investitorju in tudi okolju. Pri gradnji zagovarjamo čimbolj naravne materiale, vendar pri tem vedno in povsod upoštevamo želje investitorja. Ker se zavedamo da se v našem geografskem prostoru gradi po načelu “gradimo za nas in otroke” je naš cilj vedno kvaliteta.Bogate izkušnje ki smo jih z leti pridobili na področju gradbeništva, pa nam omogočajo da objekt naredimo tako finančno kot kvalitetno najbolj optimalen.

ADAPTACIJE: Vsaka adaptacija je posebna. Tega se dobro zavedamo. Zato se vsake adaptacije lotimo skrajno resno. Bodisi je to adaptacija kopalnice, garaže ali pa celotnega objekta. Pri adaptacijah upoštevamo najnovejše trende v tehnologiji gradnje, hkrati pa uporabljamo sigurne, preizkušene in varne materiale in postopke za katere je znano da dobro služijo svojemu namenu. Pri adaptacijah poskrbimo za vse od A do Ž . Tako se vam ni potrebno ukvarjati z iskanje vseh potrebnih izvajalcev. Poskrbimo za vse instalacije za gradbena in zaključna dela. Ponujamo vam tudi sistem adaptacij “NA KLJUČ”. V primeru dodatnih želja pa vam lahko ponudimo tudi storitev notranjega dizajna vašega objekta. Pri čemer vam ponujamo sodelovanje uspešnih in uveljavljenih arhitektov ter dizajnerjev.

STROKOVNA POMOČ PRI NAKUPU STANOVANJ in OCENA OBJEKTOV: V današnji digitalni dobi nam kot potrošnikom, prodajalci poizkušajo prodati praktično vse. V primeru da kupujete stanovanje, hišo ali pa katero koli drugo nepremičnino, pa je potrebno ločiti zrno od plev. Zato ponujamo storitev POMOČ PRI NAKUPU STANOVANJ. V sklopu te storitve vam nepremičnino pregledamo, tako pravno kot tehnično, pri novogradnjah preverimo kvaliteto vgrajenih materialov ter ocenimo samo izvedeno delo. Za vsako oceno vam pripravimo poročilo v katerem izrazimo tako svoje mnenje kot tudi dejanske ugotovitve na podlagi načrtov, materialov itd. Vsaka ocena objekta je objektivna in strokovna, tako pa pripomoremo k temu, da ne kupite mačka v žaklju. V premeru da nimate načrta prostora, vam naredimo posnetek prostora ki je pravzaprav načrt dejanskega stanja. Naredimo vam lahko tudi popis del potrebnih za obnovo, ter oceno stroškov prenove.

SPECIALNA DELA V GRADBENIŠTVU: V naši ponudbi se nahajajo tudi t.i. SPECIALNA DELA. V resnici gre za dela ki so v večini primerov klasična, vendar pa se jih izvaja v težkih in včasih zelo nemogočih pogojih. Zaradi tega uporabljamo drugačne in kvalitetnejše materiale kot v normalnih okoliščinah. Večino teh del se ne izvaja vsakodnevno, zato večina gradbenih podjetij s tem nima izkušenj. Pri oteženih pogojih izvedbe in kompliciranih detajlih pa vam ponujamo naše izkušnje in tako zagotovimo kvalitetno in sorazmerno ugodno rešitev vašega problema.

Reference

Naše reference si oglejte v fotogaleriji.

Kako smo drugačni

Kvaliteta je vedno na prvem mestu. Zavedamo se kako pomembna je hitrost izvedbe projekta. Morebitne probleme rešujemo hitro in neopazno.

Uradni naziv podjetja
Remont Team d.o.o. - Remont Team, Zaključna Gradbena Dela, d.o.o.
Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://remont-team.si
Storitve
Čistilne storitve (Čiščenje stanovanja ali hiše, Čiščenje poslovnih prostorov, pisarn in večstanovanjskih stavb, Zunanje strojno in visokotlačno čiščenje tlakovcev, fasade, strehe, žaluzij, solarnih panelov, ..., Globinsko čiščenje (preprog, sedežnih garnitur, kavča...)), Vrtnarske storitve (Načrtovanje vrta / zelenice in svetovanje, Zasaditev rastlin, Vzdrževanje zelenih površin (košnja trave, obrezovanje žive meje, ...), Odvoz materiala / čiščenje, Namakalni sistem, Izdelava ribnikov in skalnjakov, Urejanje okolice (Izravnava terena, tlakovanje, ograje, poti, ...)), Prenova ali izgradnja kopalnice, Polaganje ploščic (Polaganje keramičnih ploščic, Polaganje mozaikov, Polaganje dekorativnega kamna, Polaganje granita ali marmorja, Polaganje bordur, Oblaganje notranjih prostorov ali zunanjih površin, Montaža in vgradnja kopalniškega pohištva, Svetovanje pri izbiri keramike in načrtovanju izvedbe), Izkop gradbene jame (Široki izkop / gradbena jama (za hišo, garažo, klet, bazen, ...), Ozki izkop / kanali (kanalizacija, vodovod, elektrovod), Izkop za dvorišče, cesto, ..., Nisem prepričan/a), Izdelava ali prenova fasade, Slikopleskarstvo (Beljenje stanovanja, pleskanje sten, Suhomontažna gradnja (knauf), Dekorativne tehnike pleskanja in dekorativni omet, Glajenje in kitanje sten, Barvanje notranjih vrat ali oken, Odstranjevanje in sanacija plesni, Polaganje ali odstranjevanje tapet, Poslikava sobe, Odstranjevanje plesni, Barvanje ograje, Barvanje vhodnih, zunanjih vrat ali oken, Barvanje in obnova fasade, Barvanje opaža, napušča), Izdelava ali zamenjava talnih oblog, Montaža knaufa, Prenova hiše na ključ (Prenova kopalnice, Prenova kuhinje, Menjava talnih oblog, Prenova električne inštalacije, Prenova vodovodne inštalacije, Prenova stropov hiše (npr. knauf), Prenova grelne tehnike (npr. menjava peči, talno gretje, novi radiatorji...), Prenova sten hiše (beljenje, izravnave sten), Prenova / izdelava fasade), Prenova mansarde na ključ (Izolacija mansarde, Zapiranje poševnin (knauf), Vgradnja / dobava strešnih oken, Menjava talnih oblog, Prenova električne inštalacije, Prenova vodovodne inštalacije, Prenova stropov mansarde (npr. knauf), Prenova grelne tehnike (npr. menjava peči, talno gretje, novi radiatorji...), Prenova sten mansarde (beljenje, izravnave sten), Prenova / izdelava kopalnice, Prenova / izdelava kuhinje), Prenova stanovanja na ključ (Prenova kopalnice, Prenova kuhinje, Menjava talnih oblog, Prenova električne inštalacije, Prenova vodovodne inštalacije, Prenova stropov stanovanja (npr. knauf), Prenova grelne tehnike (npr. talno gretje ali novi radiatorji), Prenova sten stanovanja (beljenje, izravnave sten)), Rušitvena dela (Gradbeno dovoljenje za rušitev objekta, Odvoz gradbenega materiala, Odklop in zaščita komunalnih priključkov, Demontaža opreme / stavbnega pohištva / ograj), Zidarske storitve (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ..., Škarpa, oporni zid, Adaptacija, prenova, obnova, Betonska ograja, zid, Mokri estrih / strojni tlak, Suhi estrih / suhomontažna tla, Ročni ometi (klasični), Strojni ometi, Temeljna plošča (betoniranje), Betoniranje (zidov, podporni zid, predelne stene, ...), Asfaltiranje (dvorišč, ceste, ...), Izravnava tal / brušenje betona, Polaganje tlakovcev, Polaganje robnikov)
Velikost ekipe
0 zaposlenih
Leta izkušenj
10+ let (Datum ustanovitve: 2009)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: A TRR račun je preverjen
Glavna dejavnost podjetja
F43.390 - Druga zaključna gradbena dela
Vsi podatki preverjeni
12. Jul. 2021
Lokacija
Bratovševa ploščad 22, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
  • Jan C. 12. Mar. 2020

Najboljsa ever!!

  • Patrik R. 11. Mar. 2020

Prijazni in lepi

  • Damjan H. 11. Mar. 2020

Odziven, ugoden, strokoven.

  • Rok K. 11. Mar. 2020

Kvaliteta vedno na prvem mestu

  • Eva B. 11. Mar. 2020

Vse super, priporočam!

  • Nejc K. 11. Mar. 2020

Vse extra!

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (temeljna plošča (betoniranje)) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2021. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za zidarske storitve in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

V katerem mestu iščete zidarske storitve (temeljna plošča (betoniranje))?

Pogosta vprašanja (temeljna plošča (betoniranje))

Kakšna je cena temeljne plošče?

Cena temeljne plošče znaša med 75 in 120 €/m2.

V ceno so všteti izkop, izvedba betonske osnove, montaža toplotne izolacije in izvedba hidroizolacije. Večja kot je debelina toplotne izolacije, višja je lahko končna cena temeljne plošče. Sama struktura oziroma debelina temeljne plošče se prilagodi glede na vrsto objekta, ki je v gradnji. Ključno je namreč, da je temeljna plošča kos vsem obremenitvam nadaljnje gradnje objekta.

Temeljna plošča predstavlja sorazmerno velik strošek v primeru novogradnje. Je pa ključni element, ki prispeva h kvaliteti izolacije in energetski porabi objekta. Izvedba temeljne plošče je le eden od načinov temeljenja zgradb. Ti so odvisni predvsem od strukture tal in kategorije zemlje.

Ker stroške temeljne plošče določa tudi zahtevnost izkopa in struktura terena, se pri izvajalcu pozanimajte o ceniku storitev, ki jih cena temeljne plošče že vključuje. Gradbena dela izkopa so namreč lahko računana posebej.

Koliko stane betoniranje za temeljno ploščo?

Cena za betoniranje okvirno znaša od 250 - 350 €/m3.

Stroški vključujejo vgradnjo betona za temeljno ploščo zidane hiše, ter izdelavo armature. Cena ne vključuje izvedbe toplotne in hidroizolacije ali drugih potrebnih izvedbenih del. Na ceno za betoniranje vpliva tudi kvaliteta betona, okvirni cenovni rang za beton pa sega od 42 – 83 €/m3.

Pri izvedbi temeljne plošče je potrebno upoštevati nosilnost terena in strukturo tal. Temeljna plošča je zlasti uporabna predvsem pri nestabilnem terenu, saj omogoči enakomerno porazdelitev teže objekta, da se ta ne poseda v teren.

Koliko stane izvedba temeljev za hišo?

Temelji za hišo stanejo od 70 €/m2 dalje.

Končni stroški so seveda odvisni od vrste dejavnikov. To so struktura terena, nosilnost tal, globina izkopa (hiša s kletjo ali hiša brez kleti), vrsta gradnje, kvadratura temeljev, izbira izvajalca, itd. Možna je izvedba različnih vrst temeljev – točkovnih ali pasovnih. Cenovno so oboji primerljivi, gre le za razliko v izvedbi temeljenja in načina gradnje.

O vrsti temeljev za hišo se posvetujte z arhitektom ali gradbenim inžinirjem. Ta bo pri izdelavi načrta upošteval strukturo tal, nosilnost objekta in dostopnost terena.

Kakšna je cena temeljne plošče za montažno hišo?

Izvedba temeljne plošče za montažno hišo okvirno znaša od 9.000 – 18.000 €.

V stroške so všteti izkop in izravnava, vgradnja betona ter toplotne in hidroizolacije. Cena je izračunana za gradnjo montažne ali klasične zidane hiše do 120 m2, na dostopnem in ravnem terenu.

Ključno je, da je podlaga za temeljno ploščo ustrezno pripravljena – izravnana in nasuta. Le tako bo nadaljnja izvedba gradbenih del učinkovita.

Nasveti za zidarske storitve

Pomagali vam bomo najti pravega zidarja za vaš projekt

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

T.B. išče zidarja (Temeljna plošča (betoniranje))

Zanimamo se za izkop in izdelavo temeljne plošče za Lumar montažno hišo. Sama hiša ima bruto tlorisno površino 87,9 m2 (dimenzije hiše 7,9 x 11,1). Za pripravo ponudbe Vam lahko posredujemo PZI.

T.B. išče zidarja (Temeljna plošča (betoniranje))

Spoštovani, prosila bi vas za pripravo ponudbe za izdelavo temeljne plošče za Lumar montažno hišo. V priponkah vam posredujem slike prereza načrtovane hiše ter geotehnične pogoje za temeljenje objekta. Sama hiša ima bruto tlorisno površino 87,9 m2 (dimenzije hiše 7,9 x 11,1), kot lahko vidite tudi na priloženi sliki. V kolikor bi potrebovali še dodatne informacije mi to sporočite. Že v naprej se vam zahvaljujem za hitro posredovanje ponudbe. Lep pozdrav, Tina Brudar

D.K. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Rad bi staro garažo porušil in novo večjo naredil nad garažo pa večja soba ( kuhinja z dnevnim prostorom)

N.M. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Pozdravljeni,v Kortah izola rabim najprej prizidek k zidani hisici,velikost sten 2.3x3.5,visina 3m,plata spodaj pa 5mx6,goriske opekarne,2 okna,nad vrati ojacat,nato pa tudi spric infasado in cesta betonirat. prosim za ponudbo.hvala.Iztok

U.F. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Potrebujem izvajalca za gradnjo hiše od temeljev do strehe (P+M). Kraj dela Šmartno ob Paki.

U.F. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Potrebujem izvajalca za gradnjo hiše od temeljev do strehe (P+M). Kraj dela Šmartno ob Paki.

G.Z. išče zidarja (Temeljna plošča (betoniranje))

Pozdravljeni, zanima me okvirna cena za izdelavo temeljne plošče z drenažo ali brez. Velikost plavajoče temeljne plošče je cca. 70m2.

A.P. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Potrbujem zidarja ki je zanesljiv glede dogovora o dokoncanju gradnje prenove.

A.M. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Potrebujem zidarja, ki bo pripravil odkop za temelje, betoniral temelje, uredil hidro in toplotno izolacijo temeljev, pozidal zidove torej pripravil hiso (pritlicno, L oblike, ravna streha) do 3. gradbene faze.

B.P. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Pozdravljeni, potrebovala bi nekoga za izdelavo Notranjih betonskih stopnic, opaz za stopnice, dozidava zunanje stene za vhodna vrata. - Notranje betonsko stopnišče. Opaž za stopnice, Dobava in izdelava enostranskega opaža enoramnih zavitih stopnic.. (plošča v naklonu, čela stopnic). Podpiranje do višine 300 cm. Stopnice tlorisne velikost cca 6,5 m2 - 15 stopnic (6kom 147cmx28, 6kom 117cmx 28, 3kom 147cmx 40) - odstranitev obstoječega tlaka (estrih in toplotna izolacija), na mestu izvede priklopa stopnišča na obstoječo nosilno temeljno ploščo -Izdelava utora dimenzije cca 15x10 cm po celotne obodu stopnišča za izvedbo naleganja stopnišče konstrukcije na obstoječo nosilno konstrukcijo. - dozidava zunanje stene Spodaj prilagam v excelu popis del (druga stran). Prosim vpišite ceno v popis ali posebej pošljite ponudbo. Poglavja rušitvena dela, zidarska dela, betonska in opažerska dela ter fasaderska dela. Spodaj v prilogi je tudi tloris novega prostora. Hvala za ponudbo

L.Š. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Izravnava terena, izkop, izvedba temeljne plosce in opornega zidu. Temeljna plosca debeline 30cm na 14cm TI podloznem betonu in 70 cm pescenega tampona, ki je na filcu. Temelji so armirani s konstruktivno armaturo. Oporni zid visok do 1,5m v dolzini 29,2m kamnita zlozba do 30cm sirine.

L.Š. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Izravnava terena, izkop, izvedba temeljne plosce in opornega zidu. Temeljna plosca debeline 30cm na 14cm TI podloznem betonu in 70 cm pescenega tampona, ki je na filcu. Temelji so armirani s konstruktivno armaturo. Oporni zid visok do 1,5m v dolzini 29,2m kamnita zlozba do 30cm sirine.

M.J. išče zidarja (Temeljna plošča (betoniranje))

Montažna hiša Jelovica 85 kv metrov

L.Š. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Potrebujem izvedbo temeljne plošče z izolacijo za montažno hišo. Nasutje med 60-70cm. 12x9m Izkop in izravnava terena (padec na parceli je 1.5m od najvisje do najnizje tocke) izvedba opornega zidu v dolžini 29.5m in višini 1.5m (kamenska zlozba)

R.T. išče zidarja (Temeljna plošča (betoniranje))

Prosim za ponudbo za izkop + nasutje + izdelavo temeljne plošče in izkop + nasutje za dovoz za novogradnjo v Slovenski Bistrici. Okvirne količine so v prilogi. Za vse dodatne informacije sem dosegljiv na 040 718 234

J.O. išče zidarja (Temeljna plošča (betoniranje))

Pozdravljeni, potrebujemo temeljno ploščo 35m2 za skladiščni šotor. Z izkopom in vsem kar spada zraven. Hvala in lep pozdrav

L.G. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Pozdravljeni Iščemo izvajalca za gradnjo majhne hiške, 62m2. Lokacija Jurovski dol pri Lenartu. Pričetek takoj.

N.N. išče zidarja (Temeljna plošča (betoniranje))

Temeljna plošča za montažno hišo - 153 m2: podložni beton 10 cm hidroizolacija 20 cm toplotna izolacija 25 cm AB plošča armatura

S.D. išče zidarja (Betonska ograja, zid)

Odstranitev 2m dolgega 30cmvisokega zidu, betonska plosca 200x80, nov omet za 3 betonske stebre

J.V. išče zidarja (Temeljna plošča (betoniranje))

Potrebujemo betoniranje za vrtni umivalnik.

B.D. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Iščem izvajalca za prenovo kletnih prostorov (garaža, kurilnica in pralnica). Skupna površina cca. 40m2. Potrebno je odstraniti vse tlake (10cm betona) in na novo narediti podložni beton, hidroizolacijo, toplotno izolacijo in tlake. Ob tem bi še pozidali polovico garažnih vrat (cca 100 cm novega zidu).

Ž.P. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Potrebujem ponudbo za gradnjo temeljne plošče od izkopa do termoozolacije za montazno hišo. Velikost AB temeljne plosce je 8,5 x 11. Hvala in lep pozdrav.

M.P. išče zidarja (Temeljna plošča (betoniranje))

Izvedba temeljne plošče z izklopom za montažno hišo 90 m2

J.Z. išče zidarja (Temeljna plošča (betoniranje))

Zanima me cena izdelave temeljne plošče 4x4 metre debeline 10 cm za postavitev nadstreška.

D.A. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Iščemo izvajalca, ki se ukvarja z izdelavo betonskih tlakov- brušen beton. Na novo bomo zabetonirali teraso in tlak okoli hiše (cca. 75 m2). Prav tako potrebujemo izvajalca pozidave betonske ograje oz. škarpe iz okrasnih betonskih zidakov, višina cca. 1,60 m, dolžina cca. 12 m.

K.G. išče zidarja (Temeljna plošča (betoniranje))

Pozdravljeni, z možem sva tri tedne nazaj oddala vlogo za pridobitev gradbenega dovoljenja (novogradnja, pasivna, lesena skeletna, enostanovanjska, mansardna hiša, cca 180m2 neto bivalne površine) na UE LJ. Preden dobiva GD bi rada izbrala vse mojstre, ki jih bova potrebovala pri gradnji, zato sva začela s pridobivanjem ponudb za gradbinca, ki bo poskrbel za izvedbo temeljne plošče.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.