fb

Povprečne cene: betoniranje

22–140 €/m2

V ta cenovni rang uvrščamo različne tipe izvedbe predelnih sten. Najdražje so zidane predelne stene (100–140 €/m2), suhomontažne predelne stene pa stanejo 22–55 €/m2.

Cene za kategorijo „betoniranje“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji betoniranje, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Betoniranje: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za betoniranje in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

314.256
povpraševanj strank
11.405
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (betoniranje)

Kolikšna je cena predelnih sten?

Cena predelnih sten okvirno sega med 22 – 140 €/m2.

V ta cenovni rang uvrščamo različne tipe izvedbe predelnih sten. Najdražje so zidane predelne stene, po okvirni ceni od 100 – 140 €/m2. Cena izvedbe suhomontažnih predelnih sten je nižja, okvirno sega med 22 in 55 €/m2.

Cena za zidanje predelnih sten je zlasti odvisna od izbire materiala. Vključuje tako nabavo in dobavo, kot tudi izvedbo zidanja. Končni stroški pa so določeni tudi s cenikom zidarskih storitev izbranega zidarja.

Predelna stena, kot že ime pove, razdeli oziroma loči dva prostora med seboj. Običajno je grajena naknadno, v fazi preurejanja doma. Pomembno je upoštevati nosilnost stene, namen uporabe predelne stene in temu primerno prilagoditi vrsto materiala za gradnjo. V primeru preboja sten bodite pozorni na namestitev inštalacij.

Za izvedbo brez težav se obrnite na priznanega mojstra, ki vam bo pri tem znal pomagati in ustrezno svetovati.

Koliko zidar računa za zidanje predelnih sten?

Cena zidane predelne stene znaša od 100 – 140 €/m2.

Zidar lahko svoje delo računa tudi po vnaprej določeni postavki od 10 – 40 €/h.

Zidana predelna stena se po številnih lastnostih razlikuje od montažne. Zagotovo je to kakovost zvočne in toplotne izolacije. Zidana stena je običajno vsaj 7 – 10 cm debelejša v primerjavi z montažno. A montažna poleg mavčnokartonskih plošč vključuje še izolacijski sloj in leseno konstrukcijo. To ji omogoči, da je enako dobro izolirana v primerjavi z zidano. Če pa vas zanima akumulacija toplote – ta je običajno pri montažni hiši nižja v primerjavi z zidano.

Vsake vrste gradbeni material ima svoje prednosti, kot tudi slabosti. Upoštevati pa je potrebno še vrsto gradnje in konstrukcijo objekta. Od tega je namreč odvisna izbira materiala za gradnjo predelne stene. Na primer v montažni hiši boste po vsej verjetnosti izbrali suhomontažno predelno steno. V klasični zidani pa je opcij več. O pravi izbiri se posvetujte s strokovnjaki.

Koliko stane podporni zid?

Cena za podporni zid znaša od 120 – 150 €/m2.

Na stroške izdelave podpornega zidu pomembno vplivata zahtevnost terena in struktura oziroma kategorija zemlje. Prav tako izbira materiala za betoniranje podpornega zidu in pa izvajalec, ki dela izvaja.

Podporni zid zadržuje drseči teren, razmejuje zemljišče, ali služi kot estetski dodatek vaše okolice. V vseh primerih pa je ključno, da je pravilno izdelan, saj bo le tako služil svojemu namenu z dolgo življenjsko dobo. Izvedbe se zato raje ne lotevajte sami in prepustite zidarju, da opravi svoje delo.

Kakšna je cena betoniranja?

Cena za betoniranje znaša med 180 – 350 €/m3.

V stroške je vključena nabava in dobava potrebnega materiala, kot tudi izvedba storitev. Stroški za betoniranje so odvisni od vrste storitve. Za betoniranje škarpe na primer boste odšteli od 120 – 150 €/m2. Betoniranje zidov od 100 - 140 €/m3. Cena za betoniranje temeljne plošče pa znaša od 250 – 350 €/m3.

Če vas zanima cena za beton, ta okvirno znaša med 42 – 83 €/m3.

Koliko boste odšteli za betoniranje, je poleg že omenjenih dejavnikov odvisno tudi od zahtevnosti izvedbe projekta in od izbranega izvajalca. Prav tako se cena lahko zviša, če je potrebnih veliko gradbenih ali zidarskih del za pripravo podlage pred začetkom betoniranja.

Koliko stane oblaganje sten z mavčnokartonskimi ploščami?

Cena predelnih sten, izdelanih s suhomontažnimi deli znaša med 25 - 55 €/m2.

Enojna predelna stena je cenejša v primerjavi z dvojno. Za enojno boste okvirno odšteli okoli 25 - 33 €/m2, za dvojno pa od 30 – 55 €/m2.

Da je cena predelnih sten z mavčnokartonskimi ploščami nižja v primerjavi z zidanimi predelnimi stenami priča dejstvo, da so izvedbena dela bistveno drugačna, cenovni rang materiala pa nižji. Suhomontažna dela so zaključena v nekaj dneh, torej je izvedba predelnih sten hitra. Prav tako ni potrebno čakati, da se material posuši in utrdi.

Debelejši sloj zvočne izolacije in večja debelina predelne stene pomenita višje stroške izvedbe. Poleg predelnih sten lahko s suhomontažnimi deli po primerljivi ceni poskrbite tudi za spuščeni strop.

Nasveti za zidarske storitve

Pomagali vam bomo najti pravega zidarja za vaš projekt

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — betoniranje — cene in ceniki

S.K. išče zidarja (Betoniranje / Črna Na Koroškem)

Izdelava betonskih stopnic med etažama, že obstoječi umesni podest iz betona.renovacija.

D.S. išče zidarja (Adaptacija, prenova, obnova / Maribor)

Pozdrav, potrebujemo betoniranje terase (zgornja plast). 21m2. Rob je visok 7-8cm. Betoniranje (estrih) bo zaključni sloj. Kraj: Bresternica (Maribor)

U.G. išče zidarja (Betoniranje / Kranj)

Rabil bi zabetonirati teraso 3x3m , debeline 8cm. Teren je ze utrjen.

U.C. išče zidarja (Škarpa, oporni zid / Ljubno (Radovljica))

Zanimam se za montažno škarpo in podložno betonsko ploščo (cca 56 x 7,5). Prosim za ponudbe in kontakt.

S.K. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela / Murska Sobota)

Hisa ki jo zelimo prenoviti in dokoncati. 13 x 13 velikost.

M.R. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela / Zagorje Ob Savi)

GRADBENA DELA V PODJETJU

T.V. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela / Ljubljana)

Šolanje, vlivanje betonskega podstavka f 15.7 m, temelj 0,9m, vezanje armature.

T.B. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela / Kranjska Gora)

Izdelava temeljev za zunanjo savno na pobočju

Anonimen išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela / Ljubljana)

B.C. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela / Ljubljana)

Izkop 3x3m in izdelava plate za gradnjo kapelice. Izruvanje 5m žive meje. Dostava 2kubika peska, 3 kubike zemlje Odvoz 2 kubika gradbenega materiala

D.M. išče zidarja (Betoniranje / Maribor)

Betoniranje tal v kleti

T. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela / Ljubljana)

Iscemo izvajalca za veckratno narocilo pri izvedbi manjsih zidarskih del kot je zidanje predelnih sten z zidaki iz siporeksa, vlivanje betonskih skarp, tockovnih temeljev, AB stopnic...in podobna manjsa zidarska dela, ki se izvajao pri prenovah stanovanj in stanovanjskih his.

L.D. išče zidarja (Betoniranje / Ljubljana)

Rušitvena dela z odvozom cca 5m3 AB, izkop in betonaža 4 x točkovnih temeljev 30x30x60, izkop in betonaža temelja za drsna vrata 30 x 30 x 20000

A.M. išče zidarja (Betoniranje / Ljubljana)

Naredil bom nadstresek velikosti cca 9,2 x 5 m in zelim spodaj zbetonirati plosco in nosilce. Zanima me cena na kljuc. Trenutno imam na tem mestu pesek, tako da je treba samo odpreti pesek ter zaliti plosco in na 6-ih mestih poglobiti za podstavke kjer bodo vertikale od nadstreska. Plosca bi bila debeline cca 20 cm., nosilci kjer bodo potem vertikale pa cca 50 cm . Dvojna armatura. V kolikor je opcija, da sam pripravim izkop, armaturo, ter dobavim beton, me zanima tudi opcija, da samo pridete izvesti samo bezoniranje ter izravnavo.

D.B. išče zidarja (Adaptacija, prenova, obnova / Novo Mesto)

Podrli bi obstoječe zunanje betonske stopnice, ker so prestrme in slabe kvalitete in naredili nove. Izdelati bi bilo potrebno 18 stopnic, širine 1.2m. Poleg stopnic je potrebno razbiti betonski tlak cca 30kvadratov in izdelati novega.

U.P. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela / Kočevje)

Enostanovanjska mansardna hiša

M.G. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela / Žalec)

Zanima me ponudba za gradnjo hiše (3.gradbena faza, s streho). Klasična gradnja z opeko. Hiše bi želel zgraditi do 3.gradbene faze do letos jeseni.

G.P. išče zidarja (Betoniranje / Grosuplje)

Cca 12 stopnic 1 meter široke

G.P. išče zidarja (Betoniranje / Grosuplje)

Cca 12 stopnic,širina 1 meter.

J.F. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela / Lukovica Pri Domžalah (Lukovica))

Zanimamo se za izdelavo betonske škarpe z betonsko plato na terasi v velikosti 20-30 kvadratnih metrov.

P.K. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela / Gabrje Pri Stični (Ivančna Gorica))

Potrebujem izvajalca za izdelavo talne betonske plošče dim.6,4x4m, ki se bo na eni strani držala obstoječega objekta, na drugi strani plošče pa je potrebno sezidati še podporni zid iz opažnih zidakov dimenzij 6,4x2,2m. Na ta zid se bo potem potegnila streha z obstoječega objekta. Objekt je mišljen kot nadstrešek za spravilo kmetijskih strojev. Do objekta je nekoliko težji dostop in z hruško za beton ni možno priti zraven.

K.B. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela / Grosuplje)

Na staro poslopje bi naredili venec (šolanje in betoniranje) , da bi potem postavili ostrešje.

I.P. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela / Ilirska Bistrica)

Pozdravljeni, zanimamo se za izdelavo zunanje povozne betonske plošče 114m2. Debeline do 12 cm. Lokacija: okolica ilirske Bistrice. Izkop globine 40 cm in odvoz na deponijo izvedemo sami. Opaž z ene strani hiša zid, z druge strani zid. Opažati je potrebno dve stranici. Vaše delo je: - dobava in dovoz tampona, - dobabava, postavljanje in vezanje dveh mrež (po višini). - utrjevanje po plasteh, - opažanje in razopažanje, - dobava in vgradnja betona z vibriranjem marke 400, dodatek za sol, dodatek za brušenje. Lep pozdrav.

I.P. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela / Ilirska Bistrica)

Pozdravljeni, zanimamo se za izdelavo zunanje povozne betonske plošče 114m2. Debeline do 12 cm. Lokacija: okolica ilirske Bistrice. Izkop globine 40 cm in odvoz na deponijo izvedemo sami. Opaž z ene strani hiša zid, z druge strani zid. Opažati je potrebno dve stranici. Vaše delo je: - dobava in dovoz tampona, - dobabava, postavljanje in vezanje dveh mrež (po višini). - utrjevanje po plasteh, - opažanje in razopažanje, - dobava in vgradnja betona z vibriranjem marke 400, dodatek za sol, dodatek za brušenje. Lep pozdrav.

M.S. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela / Ilirska Bistrica)

Izdelati je potrebno betonski ali zidani podstavek dimenzij 90x150x10 cm. Podstavek mora zagotoviti nosilnost 1500 kg in mora biti izdelan, da bo odporen na morebitne vplive kurilnega olja.

M.V. išče zidarja (Temeljna plošča, temelji / Dol Pri Ljubljani)

Gre se za temeljno ploščo za garažo za dva avtomobila. Mere so 7m širine in dolžine 5m. Vključena naj bo tudi hidroizolacija. Kar se tiče nadaljne gradnje, se ne ve ali bo zidano ali bo lesena konstrukcija.

B.L. išče zidarja (Betoniranje / Cerklje Na Gorenjskem)

Potrebujem izdelavo betonskega nadstreska ki je obenem tudi podalsek obstoječe terase, temeljni so ze pripravljeni potrebno bo se narediti 4 stebre in betensko plato 4x6m

U.P. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela / Kočevje)

Gradnja oz. zidanje enostanovanjske mansardne hiše. Kvadratura 145m2. Prevoz in dobava materiala v lastni režiji.

U.S. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela / Ljubljana)

Pozdravljeni. Na podlagi popisa del in statičnega načrta potrebujemo izvajalca del za izgradnjo samostoječega balkona, ki se drži hiše v dveh etažah. Smo v zaključni fazi pridobitve gradbenega dovoljenja zato zbiramo ponudbe na podlagi katerih bomo izbrali izvajalca.

S.H. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela / Ajdovščina )

Iščem zidarje za gradnjo stanovanjske hiše do 3 podaljšane faze.

P.D. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela / Radlje Ob Dravi)

Projekt adaptacije skladiščega prostora. dvig stehe, dodatna plošča, estrih, , priprava odprtin za stavbno pohištvo. priprava za instalacije.

T.M. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela / Zavrh Pri Borovnici (Vrhnika))

Poznavanje zidarskih storitev

A.E. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela / Laško)

Rušenje stene in temelja pono zidanje zcelotno preklado na vrhu Sanacija strehhe poravilo ostrešja omet barvnje odvoz rušenega materiala stena je3,5 x7 m pripravite predračun

M.Z. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Zanima me cena izdelava točkovnih temeljev in povezava-pasovni temelj za postavitev konstrukcijskega objekta. Cena 150m2 : podložni beton, hidroizolacija, 3cm stirodur izolacije in nato armatura in plošča v debelini 18-20cm.

M.V. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Teren in vse odtoke imamo pripravljene, izpustili bomo podbeton in stirodur, torej potrebujemo zgolj temeljno ploščo in teraso, teraso vzdolž južne stene hiše v širini cca 2,3 m. Najprej bi naredili temeljno ploščo, naknadno teraso. - 25 cm plošča z mrežami q 335 (2 x zgoraj in spodaj) uhe fi 12. - Terasa 60 m2 debelina cca 15 in enojne mreže. Načrt za ploščo je v prilogi. Zanima me kdaj imate čas za izdelavo in cena.

M.G. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Izdelava tlakov na zunanjih stopnicah, polaganje zunanjih ploščic, granita (na terasi)

G.Z. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Iščem izvajaca za "PODPORNI ZID" v dolžini cca 15,5m cca 1,5m višine. Imam veljavno gradbeno dovoljenje

A.K. išče zidarja (Betoniranje)

Potrebujem temeljno ploščo za vrtno uto velikosti cca. 300cm x 220cm. Predvidevam da bi bilo primerna debelina nekje 10-15cm z eno ali dvemi mrežami ter cca 20cm peska pod njo? Dostop z bagrom ni mogoč, večino izkopa zemlje lahko pripravim sam.

T.P. išče zidarja (Estrih, strojni tlaki)

Pozdravljeni, potrebujem mojstra za izkop tlaka 25 cm, izdelavo podložnega betona, 2 podpornih stebrov, hidro izolacijo in izdelavo estriha. Velikost je 16m2.

E.M. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Rekonstrukcija starejše hiše po projektu, Do tretje gradbene faze.

T.F. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

30 m2 skarpa plus stopnice iz betona

G.T. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Potrebujemo ponudbo za izdelavo temeljne plošče v velikosti 40m2 (polovica hiše stoji na temelnji plošči, druga polovica pa ima le navožen material - gramoz. V tem delu želimo postaviti plato). Potrebujemo tudi ponudbo za izdelovanje preklad za nosilne stene, ker se bodo rušile stene. Prav tako pa potrebujemo izdelavo estrihov v velikosti 80m2. Gre za dvo nadstropno hišo (grajena leta 1960), kjer je urejen le spodnji del (80m2). Idealen bi bil ogled na lokaciji in potem priprava predračuna/ponudbe. Prenova hiše bo po teh gradbenih delih vsebovala še inštalacijo TČ, talnega ogrevanja in menajvo oken. Iščemo ponudnika, ki lahko opravi (čim)več storitev. Hiša se nahaja v kraju Mirna Peč - Dolenjska. p.s: V priponki je slika brez stene (med kuhinjo in dnevno sobo je trenutno še stena)

G.T. išče zidarja (Estrih, strojni tlaki)

Potrebujem ponudbo/informativni izračun za izdelavo temeljne plošče v obstoječem objektu (1960 letnik) ter izdelavo tlaka. Za temeljno ploščo gre za 40 kvadratnih metrov, za tlake pa 80 kvadratnih metrov (pol hiše že ima plato).

S.Č. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Pozdravljeni, Zanima me cena za betoniranje terase 8 x 3,15m, debelina betona naj bo15cm. Potrebno je narediti tampon in utrjevanje. Hvala in lep pozdrav.

A.D. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Zidni apneni ometi in zunanje betoniranje pres hidroizolacijo

S.S. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Potrebujemo gradbeno podjetje za kompletno renovacijo stanovanjske hiše (3 stanovanj) v Novigradu. Potrebujemo izkope za okoli hiše in za dogradnjo, izkope za betonske škarpe, rušenje dela sten, dodatno temeljenje hiše, pozidava in prezidava sten, tlaki, ometi, izolacija in fasada. Poleg tega pa še kompletna nova elektro, vodovodna, ogrevalna in kanalizacijska napeljava.

A.B. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Priprava terena, izdelava temeljne plošče (11,3 x 8,3m) debeline 25 cm + izolacija + hidroizolacija

L.P. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Potrebujemo izvajalca za betoniranje betonskega zidu/osnove za postavitev ograje, visina cca.30cm iz zemlje (in 30cm v tla), skupne dolzine cca.16m, sirine 20-25cm (skupaj cca.2m3 betona). Potrebno je tudi skopati “jarek” za betonski zid.

J.Š. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Urejanje okolice novogradnje, postavitev škarp in betonske ograje, odvodnjavanje, postavljanje robnikov, asfaltiranje..

M.R. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Visina 157cm dolzina je omejena na 280 cm

A.P. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Izravnava tal s hitrosušečo maso na hodniku velikosti cca 15m2, stare talne obloge so že odstranjene

A.F. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Izdelava betonskega venca, optimalno 2 jekleni konstrukciji (nosilca strehe). Želim informativni predračun. Hvala

R.H. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Potrebujem izdelavo betonske cisterne 45m3 ( 53x3m ), izkop pripravim sam.

S.P. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Prosimo za ponudbo za : Podjetje, ki ponuja GRADBENE DELAVCE na režijo za potrebe objekta za objekt: Obnova Doma upokojencev Center, Ljubljana - enota Poljane.

A.Đ. išče zidarja (Betoniranje)

Pozdravljeni. Betoniranje novega tla v vinski kleti. Trenutno podlage je samo 25 cm nabitega peska. Potreboval bi hidroizolacijo z PE folijo, betonsko ploščo 10cm nato toplotno izolacijo in na koncu 8 cm estriha. Gre se za manjšo sobo (klet se stika z hiško) 10 m2. 5m dolžine, 2m širine.

M.J. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Potrebujem opaženje in betoniranje betonske plošče za 1. nadstropje (140 m2). Kasneje bom potreboval še za 2. nadstropje (117 m2).

K.S. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Potrebujemo izvajalca za izdelavo terase, obnovo manjšega objekta ob hiši s fasado

B.M. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Zaradi talnega gretja odstranitev starega estriha in tlaka cca 36m2,debeline cca 20cm,in postavitev osnovnega podložnega betona.

J.K. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Spoštovani, Obnavljam hišo in bi potreboval manjša zidarska dela, nove manjše stene, cca 5 m2, odstranitev manjšega balkona cca 2m2, odstranitev ploščic na balkonih cca 20m2, odstranitev notranjega tlaka (beton in kamena volna) 30 m2 in povečanje odprtin za okna in vrata. Delo mora biti opravljeno do avgusta 2023. Hvala in z lepimi pozdravi, Jurij Kocjan

B.B. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Imamo izveden PZI s popisi del prosim za ponudbo za izgradnjo manjše hiše na ključ ali po posameznih postavkah. Potrebna so rušitvna dela.

L.B. išče zidarja (Betoniranje)

Beton na terasi cca 130m2 bi bilo treba pobrusiti in del poštokati

R.M. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Potrebujem cca 15m škarpo na klancu, v garaži rabim tudi predelno steno in tlak.

M.M. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Pozdravljeni, načrtujemo gradnjo stanovanjske hiše s spremljevalnimi objekti v velikosti 270 m2 neto površine in opornih zidov na lokaciji Gradišče nad Pijavo Gorico, Škofljica. Prilagam projektno dokumentacijo: 1. tehnični in lokacijski prikazi projektne dokumentacije 2. projektantski popisi del do 3. GF Smo tik pred pridobitvijo GD. Glede roka izvedbe se vam lahko prilagodimo. Lepo vas prosim za vašo cenjeno in konkurenčno ponudbo. Z najboljšim ponudnikom se dogovorimo za vsa dela do zaključka gradnje, ki jih lahko prevzame. Za vsa dodatna vprašanja sem vam z veseljem na voljo: 041 403 235. Moj naslov: Mateja Matajič Škofjeloška cesta 44 A 1215 Medvode Lepo se vam zahvaljujem in vas pozdravljam, Mateja Matajič

D.A. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Rabim nekoga da bi seniral cokel balkona in dva mansa dela na ometu , odkruslo se je zaradi nepravilne montaze balkona nadstreska , in ker bom to popravljal morem se balkon popravit

S.S. išče zidarja (Betoniranje)

Potrebujem postavitev v zemljo 6 betonskih stebrov vinarskih na vrtu.to so krajni stebri 280mm dolzine .

S.S. išče zidarja (Betoniranje)

Potrebujem postavitev v zemljo 6 betonskih stebrov vinarskih na vrtu.to so krajni stebri 280mm dolzine .

L.J. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Zdravo, potrebujem vgradnjo hitrosusecega estriha ali suhih plosc malo stanovanje 35m2 ljubljana potrebo je odstraniti stari pod in pesek pod njim. zelja bi bila da se odstrani stari pod v vseh prostorih v kopalnici na novo doda instalacije voda in odtok. nato pa zalije pod bi bil mikrotopping ali brusen beton izgled.

M.M. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Na vrtu je potrebno narediti izkop zemlje za namen priprave betonske plošče za nadstrešnico.

M.S. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Pozdravljeni, želim strokovnjaka, ki bi obnovil teraso in jo prekril z verando. Pod teraso je mlin in veliko vode. Potrebovala bi tudi tlakovanje zunanjega vhoda, problem je zlasti, ker je tam vlaga, saj gre za mlin. Ali lahko podjetje poskrbi tudi za dokumentacijo, če potrebujem gradbeno dovoljenje? Kraj: Belsko - Postojna Hvaležna bom za vsak odgovor in pomoč. Lep pozdrav, Mariutcha

A.S. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Iščem podjetje za gradnjo stanovanjske hiše do 3. gr. faze v Zasavju - Trbovlje.

M.D. išče zidarja (Betoniranje)

Potrebovali bi popravilo, obnovo betonskih stopnic cca 20 m2, smo v bloku,

B.P. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Zidarska dela do 3. gradbene faze, betonska plošča, streha, itd. (razvidno iz načrta)

B.P. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Rekonstrukcija obstoječe hiše (razvidno iz načrta)

R.K. išče zidarja (Betoniranje)

Potrebujem - betoniranje robov zunanje atrija velikosti 5x4 metre (med ploščami in steno, ki atrij obkroža) - menjavo plošče z odtočno rešetko - čiščenje zunanjega odtoka Nahajamo se v centru Ljubljane, z omejenim dostopom za vozila. Do atrija je možno samo peš.

M.M. išče zidarja (Betoniranje)

Želimo urediti dvorišče. Radi bi položili brušen beton, na že pripravljeno podlago + 3 stopnice, velikost 30 kvadratov

M.F. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

V podstrešni sobi rabimo izdelavo tlaka za kopalnico, cevi so položene

B.K. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Potrebujem za obnovo ter adaptacijo starejše hiše,potrebna je menjava strehe,dozidava notranja prenova.

A.K. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Najprej potrebujemo oporni zid višine cca 3m in površine cca 70m2 in pa 25m2 kleti v sklopu, čimprej. Lahko se pa v 2. polovici leta nadaljuje z izdelavo objekta 60m2

M.P. išče zidarja (Temeljna plošča, temelji)

Spoštovani, prosim za ponudbe izdelave temeljne plošče za teraso. Velikost 40m2, oblika terase L. Trenutno je nasutja cca 20 cm na geotekstil-potrebno še cc 25cm + utrjevanje + ojačitve temeljenja pri predvidenih stebrih +armirana betonska plošča 15 cm

K.P. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Gradnja nove hiše, cca 200 kvadratnih metrou, nadstrešek za dva avtomobila, betonske škarpe. Ena stena hiše bo ovalna, ovalno stopnjišče, galerija.. Malo neobičanja hiša. Z gradnjo bi začeli čim prej, takoj ko bo možno. Parcela je ravna, lahko dostopna in se nahaja v občini Dolenjske Toplice.

E.Š. išče zidarja (Temeljna plošča, temelji)

10,7x7,3 plavajova plosca +dreenaza okoli plosce vertikalna hidroizolacija

D.G. išče zidarja (Betoniranje)

Pozdravljeni, zanima me vgradnja betonskih tlakov in štokanje betona. Gre za cca 100m2 zunanje okolice, nekaj stopnic in odprtin za grmovnice.

B.B. išče zidarja (Temeljna plošča, temelji)

Že obstoječa plošča bi se povečala in povezala, morda z izvedbo plavajoče plošče z izolacijo. Del obstoječe plošče je podkleten. Okvirna dimenzija 6x5, podkleteno 3x3.

M.Ž. išče zidarja (Estrih, strojni tlaki)

Izdelava estriha 1soba cca.30 m2 v starejši hiši. Verjetno potreben odvoz obstoječega materiala. Lokacija hiše je é0 m od ceste in ni možen dostop z vozili.

E.K. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Pozdravljeni me zanima kok je cena samo roke betoniranje zidov

V.P. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Potrebna je izravnava betonskega tlaka v garaži vel. do 12 m2 debelina estriha povprečno 5-6cm Zaradi previsokega praga garažiranje ni mogoče. Elektrike ni.

M.J. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Iščem zidarsko ekipo, ki bi lahko začela letos graditi novo družinsko hišo na Mirni na Dolenjskem, gabaritov 8x11m, K+P+M. Potrebno je pozidati oporni zid, narediti izkop in zidati do 3. gradbene faze. Imam gradbeno dovoljenje in popis del, ki vam lahko ga pošljem takoj, da lahko naredite ponudbo.

T.J. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Odstranitev starega betona in položenega kamna okoli hiše, novo betoniranje in polaganje kamna v nekoliko širšem pasu, jaški za meteorno vodo in odvod le te v graben, obnovitev oziroma novi jaški za vodo in ostala manjša dela. Ogledi in izmere na terenu so možni samo med vikendi. Prosim samo za resne izvajalce z izkušnjami in referencami. Hvala in lep pozdrav.

T.M. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Postavitev betonskega stebra za podporo balkona, izdelava stopnišča

T.M. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Postavitev betonskega podpornega stebra pod balkonom,izdelava stopnišča

D.J. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Za izgradnjo načrtovanega čebelnjaka potrebujem talno in stropno nosilno betonsko ploščo, nosilne betonske stebre ter zidan obod ter dimnik ob robu stene. Čebelnjak je velik cca 40m2. Prosim za ponudbo na elektronsko pošto.

V.D. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Gradnja enostanovanjske in enonadstropne hiše velikosti 9 x 11 m s kletjo in garažo do 3. gradbene faze, priključki na javna omrežja ter gradnja škarpe in ureditev okolice. Kaseje po dogovoru še dodatna dela. Hiša bo grajena v Ljubljani.

M.P. išče zidarja (Betoniranje)

Betoniranje hišnega dostopa v izmeri cca 70kvm.

M.S. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Izbiramo izvajalca za gradnjo hiše v izvedbi klasične gradnje. Hiša ima manjši del podkleten, večina prostorov je v prtličju, v nizki mansardi sta 2 prostora in galerija. Zanima me ponudba za gradnjo hiše do strehe. Fasada se v tej fazi še ne bo izdelala. Planiran začetek gradnje je marec 2023.

N.S. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Trenutno potrebujem storitev do 3 gradbene faze, priprava terena in zakoličbe ne potrebujem. Gradnja hiše do 3 faze, brez strehe. Mateiral nabavimo sami.

T.K. išče zidarja (Adaptacija, prenova, obnova)

Rabimo zidarja, ki nam bo prebil nosilno steno (armiran beton)-3x2m. Imamo tudi ze nacrt statika. Ko se stena prebije se naredi dva betonska stebra + betonski nosilec. Ce izvajate bi prosil, kaksna je okvirna cena ter datum izvedbe Hvala za odgovor

P.C. išče zidarja (Adaptacija, prenova, obnova)

Prenova stanovanjske stavbe zgrajene 1994. Potrebne storitve: hidroizolacija, fasada, tlaki ter ometi za podstrešje, prezidava podstrešja, izolacija ostrešja, urejanje dvorišča (asfalt/tlakovci...)

U.S. išče zidarja (Gradbena dela, zidarska dela)

Spoštovani, na hiši bi iz obstoječih balkonov ki so v nivoju hiše le te podaljšali na stebrih, kot je vidno v prilogi. Statik bo pripravil tudi armaturni načrt. Prosim vas za okvirno ponudbo glede na dane podatke, lahko pa me tudi kontaktirate in se dobimo na lokaciji (Ljubljana - Dobrunje - Sadinja vas), po predhodnem dogovoru. Lep pozdrav. Uroš

K.J. išče zidarja (Gradnja hiše, prizidek)

Izkop in betoniranje za temelje na katera bo pritrjena dvoriščna ograja in drsna vrata v dolžini 17m

D.H. išče zidarja (Temeljna plošča, temelji)

Pozdravljeni Trenutno bi potreboval konkretno,podložni beton zaliti..polaganje estriha,vinil

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Betoniranje — po mestih