fb

Povprečne cene: adaptacija, prenova, obnova

140–1.600 €/m2

Vključuje ročni nanos ometa in pripravo podlage za nanos ter zaščito drugih površin.

Cena je najbolj odvisna od vrste prenove, ali gre za prenovo mansarde, kopalnice, stanovanja, hiša, kuhinje, ...

poslanih povpraševanj
ponudnikov storitev
sklenjenih poslov

Preverjeni ponudniki za zidarske storitve (adaptacija, prenova, obnova)

Preverjeni zidarji
  1. Omisli.si
  2. Zidarske storitve
  3. Adaptacija, prenova, obnova
REMONT TEAM, zaključna gradbena dela, d.o.o.
5,0
(6)
· Izbran: 6 krat
Čistilne storitve · Vrtnarske storitve · Prenova ali izgradnja kopalnice · Polaganje ploščic · Izkop gradbene jame
Dom Servis, Janko Novak s.p.
5,0
(3)
· Izbran: 2 krat
Izdelava ali prenova fasade · Zidarske storitve · Prenova mansarde na ključ · Slikopleskarstvo · Montaža knaufa
Gradbene Storitve, Robert Neubauer s.p.
5,0
(2)
· Izbran: 5 krat
Selitvene storitve · Montaža knaufa · Zidarske storitve · Slikopleskarstvo · Izdelava ali zamenjava talnih oblog
Ivica Mishevski s.p.
5,0
(4)
· Izbran: 30 krat
Čistilne storitve · Polaganje ploščic · Hišni servis in popravila · Izdelava ali zamenjava talnih oblog · Urejanje okolice
Design Trend d.o.o.
5,0
(3)
· Izbran: 2 krat
Izdelava ali prenova fasade · Zidarske storitve · Slikopleskarstvo · Polaganje ploščic · Izdelava ali zamenjava talnih oblog
As10, Zaključna Gradbena Dela, Alen Salčinović s.p.
5,0
(1)
· Izbran: 2 krat
Gradnja hiše na ključ · Vrtnarske storitve · Urejanje okolice · Tlakovanje · Najem kombijev
Luksing d.o.o.
4,0
(1)
· Izbran: 2 krat
Zidarske storitve · Izdelava ali prenova fasade · Montaža knaufa
GRADBENISTVO BERISHA BAJRAM s.p.
· Izbran: 1 krat
Hišni servis in popravila · Izkop gradbene jame · Polaganje ploščic · Interier / notranje oblikovanje · Izdelava ali prenova fasade
Gradbene Storitve M@M
· Izbran: 3 krat
Polaganje ploščic · Slikopleskarstvo · Zidarske storitve · Montaža knaufa · Tlakovanje
Miha Mele s.p.
5,0
(11)
· Izbran: 7 krat
Rušitvena dela · Urejanje okolice · Izkop gradbene jame · Tlakovanje · Zidarske storitve
Preverjeni zidarji
REMONT TEAM, zaključna gradbena dela, d.o.o.
5,0
(6)
Čistilne storitve · Vrtnarske storitve · Prenova ali izgradnja kopalnice · Polaganje ploščic · Izkop gradbene jame · Izdelava ali prenova fasade · Slikopleskarstvo · Izdelava ali zamenjava talnih oblog · Montaža knaufa · Prenova hiše na ključ · Prenova mansarde na ključ · Prenova stanovanja na ključ · Rušitvena dela · Zidarske storitve
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Kvalitetna in hitra izvedba gradbenih del.
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 6 krat

Opis

Izvajamo vsa zaključna gradbena dela in vse ostale storitve povezane z gradbeništvom (Gradbeni inženiring, Gradbeništvo, Adaptacije, Strokovna pomoč, Specialna dela).

V podjetju REMONT TEAM D.O.O. je združenih več strokovnjakov iz različnih področij, prav zaradi tega pa vam lahko ponudimo najboljšo in optimalno storitev inženiringa. Pravzaprav vam ponujamo kompletne storitve na področju gradbeništva, adaptacij in vseh instalacij. V primeru da se odločite za sodelovanje z nami, namesto vas uredimo vse potrebno za samo izvedbo vašega projekta.

Ker je vse stvar dogovora, in je vsak vaš projekt zgodba zase, pa je najbolje če se dogovorimo za sestanek na objektu samem (pri adaptacijah) ali pa se po vaši želji srečamo ter se dogovorimo vse potrebno okoli izvedbe vašega projekta. Ko bomo točno poznali vaše želje se jim lahko popolnoma ali čimbolj približamo in tako je uspeh projekta praktično zagotovljen.

Zadovoljna stranka nam predstavlja prioriteto, vendar pa tega nikakor ne smemo zamenjati za kvaliteto izgradnje. Morebitne probleme pri gradnji rešujemo hitro ter resno, zato se včasih tudi pri resnem problemu zdi kot da ga sploh ni bilo.

GRADBENI INŽENIRING: V podjetju REMONT TEAM D.O.O. je združenih več strokovnjakov iz različnih področij,prav zaradi tega, pa vam lahko ponudimo najboljšo in optimalno storitev inženiringa. Pravzaprav vam ponujamo kompletne storitve na področju gradbeništva, adaptacij in vseh instalacij. V primeru da se odločite za sodelovanje z nami, namesto vas uredimo vse potrebno za samo izvedbo vašega projekta. Ker je vse stvar dogovora, in je vsak vaš projekt zgodba zase, pa je najbolje če se dogovorimo za sestanek na objektu samem ( pri adaptacijah) ali pa se po vaši želji srečamo ter se dogovorimo vse potrebno okoli izvedbe vašega projekta. Ko bomo točno poznali vaše želje se jim lahko popolnoma ali čimbolj približamo in tako je uspeh projekta praktično zagotovljen. Zadovoljna stranka nam predstavlja prioriteto, vendar pa tega nikakor ne smemo zamenjati za kvaliteto izgradnje. Morebitne probleme pri gradnji rešujemo hitro ter resno, zato se včasih tudi pri resnem problemu zdi kot da ga sploh ni bilo.

GRADBENIŠTVO: Nudimo vse vrste gradbenih storitev, visoke in nizke gradnje. Naši izvajalci so izkušeni, ter se stalno izobražujejo v smislu novih materialov,načinov izvedbe ter aparatur potrebnih za najboljšo možno izvedbo. Velik poudarek dajemo tudi na trajnostno rabo ter ekologijo. Pri prav vseh naših projektih se trudimo skupaj z investitorjem poiskati način gradnje ki najbolj ustreza investitorju in tudi okolju. Pri gradnji zagovarjamo čimbolj naravne materiale, vendar pri tem vedno in povsod upoštevamo želje investitorja. Ker se zavedamo da se v našem geografskem prostoru gradi po načelu “gradimo za nas in otroke” je naš cilj vedno kvaliteta.Bogate izkušnje ki smo jih z leti pridobili na področju gradbeništva, pa nam omogočajo da objekt naredimo tako finančno kot kvalitetno najbolj optimalen.

ADAPTACIJE: Vsaka adaptacija je posebna. Tega se dobro zavedamo. Zato se vsake adaptacije lotimo skrajno resno. Bodisi je to adaptacija kopalnice, garaže ali pa celotnega objekta. Pri adaptacijah upoštevamo najnovejše trende v tehnologiji gradnje, hkrati pa uporabljamo sigurne, preizkušene in varne materiale in postopke za katere je znano da dobro služijo svojemu namenu. Pri adaptacijah poskrbimo za vse od A do Ž . Tako se vam ni potrebno ukvarjati z iskanje vseh potrebnih izvajalcev. Poskrbimo za vse instalacije za gradbena in zaključna dela. Ponujamo vam tudi sistem adaptacij “NA KLJUČ”. V primeru dodatnih želja pa vam lahko ponudimo tudi storitev notranjega dizajna vašega objekta. Pri čemer vam ponujamo sodelovanje uspešnih in uveljavljenih arhitektov ter dizajnerjev.

STROKOVNA POMOČ PRI NAKUPU STANOVANJ in OCENA OBJEKTOV: V današnji digitalni dobi nam kot potrošnikom, prodajalci poizkušajo prodati praktično vse. V primeru da kupujete stanovanje, hišo ali pa katero koli drugo nepremičnino, pa je potrebno ločiti zrno od plev. Zato ponujamo storitev POMOČ PRI NAKUPU STANOVANJ. V sklopu te storitve vam nepremičnino pregledamo, tako pravno kot tehnično, pri novogradnjah preverimo kvaliteto vgrajenih materialov ter ocenimo samo izvedeno delo. Za vsako oceno vam pripravimo poročilo v katerem izrazimo tako svoje mnenje kot tudi dejanske ugotovitve na podlagi načrtov, materialov itd. Vsaka ocena objekta je objektivna in strokovna, tako pa pripomoremo k temu, da ne kupite mačka v žaklju. V premeru da nimate načrta prostora, vam naredimo posnetek prostora ki je pravzaprav načrt dejanskega stanja. Naredimo vam lahko tudi popis del potrebnih za obnovo, ter oceno stroškov prenove.

SPECIALNA DELA V GRADBENIŠTVU: V naši ponudbi se nahajajo tudi t.i. SPECIALNA DELA. V resnici gre za dela ki so v večini primerov klasična, vendar pa se jih izvaja v težkih in včasih zelo nemogočih pogojih. Zaradi tega uporabljamo drugačne in kvalitetnejše materiale kot v normalnih okoliščinah. Večino teh del se ne izvaja vsakodnevno, zato večina gradbenih podjetij s tem nima izkušenj. Pri oteženih pogojih izvedbe in kompliciranih detajlih pa vam ponujamo naše izkušnje in tako zagotovimo kvalitetno in sorazmerno ugodno rešitev vašega problema.

Reference

Naše reference si oglejte v fotogaleriji.

Kako smo drugačni

Kvaliteta je vedno na prvem mestu. Zavedamo se kako pomembna je hitrost izvedbe projekta. Morebitne probleme rešujemo hitro in neopazno.

Uradni naziv podjetja
Remont Team d.o.o. - Remont Team, Zaključna Gradbena Dela, d.o.o.
Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://remont-team.si
Storitve
Čistilne storitve (Čiščenje stanovanja ali hiše, Čiščenje poslovnih prostorov, pisarn in večstanovanjskih stavb, Zunanje strojno in visokotlačno čiščenje tlakovcev, fasade, strehe, žaluzij, solarnih panelov, ..., Globinsko čiščenje (preprog, sedežnih garnitur, kavča...)), Vrtnarske storitve (Načrtovanje vrta / zelenice in svetovanje, Zasaditev rastlin, Vzdrževanje zelenih površin (košnja trave, obrezovanje žive meje, ...), Odvoz materiala / čiščenje, Namakalni sistem, Izdelava ribnikov in skalnjakov, Urejanje okolice (Izravnava terena, tlakovanje, ograje, poti, ...)), Prenova ali izgradnja kopalnice, Polaganje ploščic (Polaganje keramičnih ploščic, Polaganje mozaikov, Polaganje dekorativnega kamna, Polaganje granita ali marmorja, Polaganje bordur, Oblaganje notranjih prostorov ali zunanjih površin, Montaža in vgradnja kopalniškega pohištva, Svetovanje pri izbiri keramike in načrtovanju izvedbe), Izkop gradbene jame (Široki izkop / gradbena jama (za hišo, garažo, klet, bazen, ...), Ozki izkop / kanali (kanalizacija, vodovod, elektrovod), Izkop za dvorišče, cesto, ..., Nisem prepričan/a), Izdelava ali prenova fasade, Slikopleskarstvo (Beljenje stanovanja, pleskanje sten, Suhomontažna gradnja (knauf), Dekorativne tehnike pleskanja in dekorativni omet, Glajenje in kitanje sten, Barvanje notranjih vrat ali oken, Odstranjevanje in sanacija plesni, Polaganje ali odstranjevanje tapet, Poslikava sobe, Odstranjevanje plesni, Barvanje ograje, Barvanje vhodnih, zunanjih vrat ali oken, Barvanje in obnova fasade, Barvanje opaža, napušča), Izdelava ali zamenjava talnih oblog, Montaža knaufa, Prenova hiše na ključ (Prenova kopalnice, Prenova kuhinje, Menjava talnih oblog, Prenova električne inštalacije, Prenova vodovodne inštalacije, Prenova stropov hiše (npr. knauf), Prenova grelne tehnike (npr. menjava peči, talno gretje, novi radiatorji...), Prenova sten hiše (beljenje, izravnave sten), Prenova / izdelava fasade), Prenova mansarde na ključ (Izolacija mansarde, Zapiranje poševnin (knauf), Vgradnja / dobava strešnih oken, Menjava talnih oblog, Prenova električne inštalacije, Prenova vodovodne inštalacije, Prenova stropov mansarde (npr. knauf), Prenova grelne tehnike (npr. menjava peči, talno gretje, novi radiatorji...), Prenova sten mansarde (beljenje, izravnave sten), Prenova / izdelava kopalnice, Prenova / izdelava kuhinje), Prenova stanovanja na ključ (Prenova kopalnice, Prenova kuhinje, Menjava talnih oblog, Prenova električne inštalacije, Prenova vodovodne inštalacije, Prenova stropov stanovanja (npr. knauf), Prenova grelne tehnike (npr. talno gretje ali novi radiatorji), Prenova sten stanovanja (beljenje, izravnave sten)), Rušitvena dela (Gradbeno dovoljenje za rušitev objekta, Odvoz gradbenega materiala, Odklop in zaščita komunalnih priključkov, Demontaža opreme / stavbnega pohištva / ograj), Zidarske storitve (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ..., Škarpa, oporni zid, Adaptacija, prenova, obnova, Betonska ograja, zid, Mokri estrih / strojni tlak, Suhi estrih / suhomontažna tla, Ročni ometi (klasični), Strojni ometi, Temeljna plošča (betoniranje), Betoniranje (zidov, podporni zid, predelne stene, ...), Asfaltiranje (dvorišč, ceste, ...), Izravnava tal / brušenje betona, Polaganje tlakovcev, Polaganje robnikov)
Velikost ekipe
0 zaposlenih
Leta izkušenj
10+ let (Datum ustanovitve: 2009)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: A TRR račun je preverjen
Glavna dejavnost podjetja
F43.390 - Druga zaključna gradbena dela
Vsi podatki preverjeni
11. Jun. 2021
Lokacija
Bratovševa ploščad 22, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
  • Jan C. 12. Mar. 2020

Najboljsa ever!!

  • Patrik R. 11. Mar. 2020

Prijazni in lepi

  • Damjan H. 11. Mar. 2020

Odziven, ugoden, strokoven.

  • Rok K. 11. Mar. 2020

Kvaliteta vedno na prvem mestu

  • Eva B. 11. Mar. 2020

Vse super, priporočam!

  • Nejc K. 11. Mar. 2020

Vse extra!

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (adaptacija, prenova, obnova) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2021. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za zidarske storitve in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

V katerem mestu iščete zidarske storitve (adaptacija, prenova, obnova)?

Pogosta vprašanja (adaptacija, prenova, obnova)

Kakšen je cenik obnove kopalnice?

Cenik obnove kopalnice znaša med 140 in 1.000 €/m2.

V storitev je všteta menjava keramičnih elementov, sanitarne opreme in popravilo / menjava vodovodnih ter elektro inštalacij.

Stroški prenove kopalnice so lahko zelo različni. Predvsem je odvisno od tega, kakšen cenovni rang materiala za prenovo izberete. Že samo keramične elemente kot so ploščice in sanitarna oprema, lahko kupite po zelo nizki ceni, na primer 10 €/m2. Lahko pa kupite material, ki je dražji, tudi od 30 ali celo 50 €/m2 dalje. Na ceno pa prav tako vpliva izbira izvajalca in zahtevnost izvedbe del.

Kaj moram vedeti pred začetkom obnove kopalnice?

Cena za pripravo kopalnice na prenovo znaša med 2 – 25 €/m2.

Storitev vključuje odstranitev keramičnih ploščic in dotrajane sanitarne opreme, ki jo izvajalci računajo po okvirni ceni od 7 – 25 €/m2. Prav tako izravnavo tal, namestitev izolacije in zaščito s premazi, primernimi za nanos novih talnih oblog. Okvirna cena za ta dela znaša med 2 – 10 €/m2.

Dlje kot je vaša kopalnica v uporabi in bolj kot je kopalniška oprema dotrajana, več del bo potrebnih za učinkovito prenovo. Cenik obnove kopalnice je zato v veliki meri odvisen od trenutnega stanja prostora, kot tudi od vrste in načina gradnje objekta. Če gre za star objekt z neučinkovito izolacijo, bo adaptacijskih del bistveno več, kar pomeni višje stroške. Pred začetkom izvedbe adaptacije torej dobro premislite, kaj se vam najbolj splača tako stroškovno kot tudi glede funkcionalne rabe prostora.

Adaptacija kopalnice – koliko stane?

Cenik obnove kopalnice uvrščamo v cenovni rang od 140 – 1.500 €/m2. Za pleskarska dela v kopalnici boste okvirno odšteli od 4 – 5 €/m2. Nakup keramičnih ploščic stane od 10 – 50 €/m2, druge sanitarne opreme pa od 20 – 400 €/kos.

Napredna adaptacija kopalnice bo gotovo stala več kot osnovna prenova. Cenik obnove je namreč odvisen od tega, koliko izvedbenih del prenova vključuje. Prav tako od stroškov nakupa materiala in nove opreme, ki jo vključite v kopalnico. Med napredno obnovo kopalnice štejemo predvsem spremembe strojnih, vodovodnih in elektro inštalacij. Avtomatiziranje sistema delovanja elektro inštalacij, montaža talnega gretja in preboj sten za namen širitve prostora ali vgradnje masažne kadi, odprtega tuša, ipd. Osnovna adaptacija kopalnice pa bi obsegala predvsem pleskanje sten, menjavo keramičnih ploščic in vgradnjo nove kopalniške opreme.

V okviru adaptacije kopalnice lahko veliko naredite tudi sami. Že če samo dodate nekaj dekorativnih elementov, ali spremenite prostorski razpored (kolikor je to mogoče), lahko popestrite vašo kopalnico. Če imate prostorsko stisko, poskušajte na primer pralni in sušilni stroj postaviti drug na drugega in s tem pridobiti nekaj prostora. Za obširnejšo in bolj invazivno adaptacijo pa se posvetujte s priznanim izvajalcem.

Koliko stane adaptacija stanovanja?

Cenik obnove stanovanja znaša od 400 – 750 €/m2.

Vključenih je mnogo storitev in sicer preboj ali rušenje sten, postavitev montažnih ali zidanih sten, montaža novega sistema ogrevanja, prenova vodovodnih in električnih inštalacij. Prav tako pa tudi menjava keramičnih površin, talnih oblog, pleskanje sten ali lepljenje tapet, ipd. Odvisno, kaj vaše stanovanje potrebuje.

Stroški so odvisni od količine del, ki jih adaptacija stanovanja vključuje. Višji strošek lahko povzroči nakup dragega materiala, novega pohištva in zahtevna gradbena dela z vključenim rušenjem ali zidanjem sten. Na cenik obnove stanovanja pa vplivata tudi izbira izvajalca in stanje, v katerem je stanovanje pred adaptacijo.

V času izvajanja obnovitvenih del v stanovanjskem bloku bodite pozorni na upoštevanje hišnega reda. Tudi obvestilo sosedom o izvajanju del ne bo odveč.

Kakšen je cenik obnove hiše?

Prenova hiše okvirno stane od 500 – 1.500 €/m2.

Adaptacija starejših objektov je zahtevnejša in dražja, saj je pogosto potrebnih veliko izvedbenih del na začetku, da odstranimo stare stenske ali talne obloge, staro pohištvo. V veliko primerih je potrebna tudi temeljita prenova izolacijskega sistema hiše, da je adaptacija kasneje učinkovita.

Cenik obnove hiše je dražji, kot cenik obnove stanovanja. Gre namreč za bolj obsežna izvedbena dela. To so na primer menjava strehe, izolacije, menjava stavbnega pohištva, izvedba strojnih, elektro in vodovodnih inštalacij. Na ceno pomembno vpliva že to, da je stanovanjska hiša objekt, čigar prenovo financirate sami. Prav tako gre v večini primerov za večjo kvadraturo, kot tudi več nadstropij, ki so potrebna prenove. Za razliko od prenove stanovanja, kjer obnova strehe in izolacijskega sistema ni samo vaš strošek.

Najdražja je prenova hiše na ključ, ki vključuje zaključena vsa adaptacijska dela. Stroški prenove se gibljejo med 750 – 1.500 €/m2. Vključujejo izdelavo fasade, menjavo stavbnega pohištva, rušilna dela, izvedbo suhomontažnih materialov, slikopleskarska dela ter izdelavo strojnih, električnih in vodovodnih inštalacij. Poskrbljeno je torej za celovito prenovo.

Ker stroški obnove hiše lahko visoko nanesejo, se pri priznanem izvajalcu pozanimajte, ali je adaptacija objekta sploh smiselna. V kolikor so stroški primerljivi z novogradnjo, je smiselno razmisliti o izvedbi drugačnega projekta.

Nasveti za zidarske storitve

Pomagali vam bomo najti pravega zidarja za vaš projekt

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

A.Š. išče zidarja (Adaptacija, prenova, obnova)

Potrebovali bi obnovo zgornje plošče na dimniku. Kot tudi novo kapo za zaščito dimnika.

B. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Spoštovani, na Bobovem pri Ponikvi iščem izvajalca del. V prilogi pošiljam popisa del ter načrta za ločen objekt in nadstrešek. Za zid bi bilo verjetno najbolje, da se oceni zahtevnost na licu mesta. Tako, na kratko, če opišem, je potrebno originalni (kamniti) zid kuhinje in kopalnice odstraniti ter urediti temelje z novim zidom. Načeloma je statik po grobi oceni izjavil, da je zid brez funkcije, namreč je nad njim krona in tramov (od obnovljene strehe). Prosim za ponudbo ter okvirno časovnico, v kolikor je interes po izvedbi del.

S.B. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Ker renoviramo hišo bi rabili zidanje sten vstavljanje preklade stemanje sten omete preobleko določenih stropov z gips ploscami

D.K. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Rad bi staro garažo porušil in novo večjo naredil nad garažo pa večja soba ( kuhinja z dnevnim prostorom)

D. išče zidarja (Adaptacija, prenova, obnova)

Zeleli bi prenovo kopalniceNa kljuc.Ponudbe na m2 brez in z sanitarno opremo dobrodosle. Prilagamo obstojece stanje.Imamo 2 zelji.Bide gre stran,wc bi imeli iz zidu (viseco varianto ne to ki je v tleh)in vecjo tus kabino.

A.B. išče zidarja (Adaptacija, prenova, obnova)

V vrstni stanovanjski hiši stari 50 let so se v kleti začela dvigovati tla. To je najbolj izrazito med podboji vrat. Ko smo na enem delu odstranili ploščice , smo odkrili, da v bistvu tla niso betonirana, na tleh je samo pesek. Tla bi želeli zabetonirati in na novo položiti ploščice.

I.U. išče zidarja (Adaptacija, prenova, obnova)

Iščem izvajalca za dograditev temelja. Hiša v 3/4 stoji na temeljih, 1,5 od desnega roba, pa temeljev nima (to smo odkrili ko smo kopali za hidroizolacijo). Iščemo izvajalca da bi naredil adaptacijo.

J.P. išče zidarja (Adaptacija, prenova, obnova)

Prosimo za ponudbo za storitve. Dela so razvidna iz ponudbe, ki smo jo že pridobili. Ker bi želeli pridobiti še cenejšo ponudbo, vas prosimo, da nam jo pripravite.

B.D. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Iščem izvajalca za prenovo kletnih prostorov (garaža, kurilnica in pralnica). Skupna površina cca. 40m2. Potrebno je odstraniti vse tlake (10cm betona) in na novo narediti podložni beton, hidroizolacijo, toplotno izolacijo in tlake. Ob tem bi še pozidali polovico garažnih vrat (cca 100 cm novega zidu).

T.S. išče zidarja (Adaptacija, prenova, obnova)

Potrebovali bi drenažo

A.P. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Potrbujem zidarja ki je zanesljiv glede dogovora o dokoncanju gradnje prenove.

B.P. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Pozdravljeni, potrebovala bi nekoga za izdelavo Notranjih betonskih stopnic, opaz za stopnice, dozidava zunanje stene za vhodna vrata. - Notranje betonsko stopnišče. Opaž za stopnice, Dobava in izdelava enostranskega opaža enoramnih zavitih stopnic.. (plošča v naklonu, čela stopnic). Podpiranje do višine 300 cm. Stopnice tlorisne velikost cca 6,5 m2 - 15 stopnic (6kom 147cmx28, 6kom 117cmx 28, 3kom 147cmx 40) - odstranitev obstoječega tlaka (estrih in toplotna izolacija), na mestu izvede priklopa stopnišča na obstoječo nosilno temeljno ploščo -Izdelava utora dimenzije cca 15x10 cm po celotne obodu stopnišča za izvedbo naleganja stopnišče konstrukcije na obstoječo nosilno konstrukcijo. - dozidava zunanje stene Spodaj prilagam v excelu popis del (druga stran). Prosim vpišite ceno v popis ali posebej pošljite ponudbo. Poglavja rušitvena dela, zidarska dela, betonska in opažerska dela ter fasaderska dela. Spodaj v prilogi je tudi tloris novega prostora. Hvala za ponudbo

I.B. išče zidarja (Adaptacija, prenova, obnova)

Rabimo zidarja da naredi preklade in pozida,pripravi za nova vrata ker prenavljamo prostore v stari hiši.

U.U. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Spoštovani, potreboval bi izdelavo tlaka v kopalnici in hodniku (v kopalnici še hidro izolacijo). Gre za višino cca. 4cm tlaka v kvadraturi cca. 15km2. Prav tako bi potreboval še izravnavo vseh sten (razvidno iz gotografij) v izmeri cca. 200m2. Za ponudbe se v naprej iskreno zahvaljujem. Lep pozdrav, Urban

D.M. išče zidarja (Adaptacija, prenova, obnova)

Pozdravljeni, z partnerjem bi potrebovala načrt za izgradno mansarde.

N.K. išče zidarja (Adaptacija, prenova, obnova)

Potrebujem izvajalca za prenovo kopalnice, ki je velika cca 12 m2. Potrebno je odstraniti obstoječe ploščice, prilagoditi vodovodno in elektro inštalacijo, knauf stropno oblogo, talno gretje in položiti keramične ploščice.

R.K. išče zidarja (Adaptacija, prenova, obnova)

Dokončanje stopnišča in podesta. Brušenje, izravnava, ponovno brušenje, beljenje.

R.K. išče zidarja (Adaptacija, prenova, obnova)

Stopnišče in podest je potrebno zbrusiti, ponovno nanesti izravnalno plast, zbrusiti ter prebeliti.

M.K. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Betoniranje nosilca za streho, obnova garaže.

J.S. išče zidarja (Adaptacija, prenova, obnova)

Radi bi podrli steno med kuhinjo in jedilnico in potrebujemo izvajalca za to. Poleg tega bi v steno naredili še eno zunanje okno.

T.S. išče zidarja (Adaptacija, prenova, obnova)

V kletnih prostorih so stene v zelo slabem stanju in bi jih bilo potrebno obnoviti

D.J. išče zidarja (Adaptacija, prenova, obnova)

Potrebujem izdelavo hitrosušečega plavajočega estriha (z odstranitvijo in odlaganjem parketa na bližnjem komunalnem podjetju)

T.S. išče zidarja (Adaptacija, prenova, obnova)

Potrebovali bi drenažo

T.S. išče zidarja (Adaptacija, prenova, obnova)

Potrebovali bi drenažo

S.S. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Izdelava z sistemom ytonga v mansardi in sicer predelana stena cca 15m2 z odprtino za vrata, ter dve zunanji steni cca 20m2 z debelino ytonga 15cm. Prosim za ponudbe po m2.

V.Š. išče zidarja (Adaptacija, prenova, obnova)

Obdelava špalet po vgradnji/zamenjavi vrat na starejši hiši. Omet odstranjen do zidaka.

B.S. išče zidarja (Adaptacija, prenova, obnova)

Rušenje,starega zidu,betona,vzidava vrat 2x popravilo zidava podpornega-nosilnega zidu

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.