fb

Povprečne cene: škarpa, oporni zid

120–300 €/m2

Cena betonske škarpe znaša 120–150 €/m2, kamnite škarpe pa 160–300 €/m2.

poslanih povpraševanj
ponudnikov storitev
sklenjenih poslov

Preverjeni ponudniki za zidarske storitve (škarpa, oporni zid)

Preverjeni zidarji
  1. Omisli.si
  2. Zidarske storitve
  3. Škarpa, oporni zid
REMONT TEAM, zaključna gradbena dela, d.o.o.
5,0
(6)
· Izbran: 6 krat
Čistilne storitve · Vrtnarske storitve · Prenova ali izgradnja kopalnice · Polaganje ploščic · Izkop gradbene jame
Gradbene Storitve, Robert Neubauer s.p.
5,0
(2)
· Izbran: 5 krat
Selitvene storitve · Montaža knaufa · Zidarske storitve · Slikopleskarstvo · Izdelava ali zamenjava talnih oblog
Dom Servis, Janko Novak s.p.
5,0
(3)
· Izbran: 2 krat
Izdelava ali prenova fasade · Zidarske storitve · Prenova mansarde na ključ · Slikopleskarstvo · Montaža knaufa
Ivica Mishevski s.p.
5,0
(4)
· Izbran: 30 krat
Čistilne storitve · Polaganje ploščic · Hišni servis in popravila · Izdelava ali zamenjava talnih oblog · Urejanje okolice
Design Trend d.o.o.
5,0
(3)
· Izbran: 2 krat
Izdelava ali prenova fasade · Zidarske storitve · Slikopleskarstvo · Polaganje ploščic · Izdelava ali zamenjava talnih oblog
As10, Zaključna Gradbena Dela, Alen Salčinović s.p.
5,0
(1)
· Izbran: 2 krat
Gradnja hiše na ključ · Vrtnarske storitve · Urejanje okolice · Tlakovanje · Najem kombijev
Luksing d.o.o.
4,0
(1)
· Izbran: 2 krat
Zidarske storitve · Izdelava ali prenova fasade · Montaža knaufa
GRADBENISTVO BERISHA BAJRAM s.p.
· Izbran: 1 krat
Hišni servis in popravila · Izkop gradbene jame · Polaganje ploščic · Interier / notranje oblikovanje · Izdelava ali prenova fasade
Gradbene Storitve M@M
· Izbran: 3 krat
Polaganje ploščic · Slikopleskarstvo · Zidarske storitve · Montaža knaufa · Tlakovanje
Miha Mele s.p.
5,0
(11)
· Izbran: 7 krat
Rušitvena dela · Urejanje okolice · Izkop gradbene jame · Tlakovanje · Zidarske storitve
Preverjeni zidarji
REMONT TEAM, zaključna gradbena dela, d.o.o.
5,0
(6)
Čistilne storitve · Vrtnarske storitve · Prenova ali izgradnja kopalnice · Polaganje ploščic · Izkop gradbene jame · Izdelava ali prenova fasade · Slikopleskarstvo · Izdelava ali zamenjava talnih oblog · Montaža knaufa · Prenova hiše na ključ · Prenova mansarde na ključ · Prenova stanovanja na ključ · Rušitvena dela · Zidarske storitve
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Kvalitetna in hitra izvedba gradbenih del.
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 6 krat

Opis

Izvajamo vsa zaključna gradbena dela in vse ostale storitve povezane z gradbeništvom (Gradbeni inženiring, Gradbeništvo, Adaptacije, Strokovna pomoč, Specialna dela).

V podjetju REMONT TEAM D.O.O. je združenih več strokovnjakov iz različnih področij, prav zaradi tega pa vam lahko ponudimo najboljšo in optimalno storitev inženiringa. Pravzaprav vam ponujamo kompletne storitve na področju gradbeništva, adaptacij in vseh instalacij. V primeru da se odločite za sodelovanje z nami, namesto vas uredimo vse potrebno za samo izvedbo vašega projekta.

Ker je vse stvar dogovora, in je vsak vaš projekt zgodba zase, pa je najbolje če se dogovorimo za sestanek na objektu samem (pri adaptacijah) ali pa se po vaši želji srečamo ter se dogovorimo vse potrebno okoli izvedbe vašega projekta. Ko bomo točno poznali vaše želje se jim lahko popolnoma ali čimbolj približamo in tako je uspeh projekta praktično zagotovljen.

Zadovoljna stranka nam predstavlja prioriteto, vendar pa tega nikakor ne smemo zamenjati za kvaliteto izgradnje. Morebitne probleme pri gradnji rešujemo hitro ter resno, zato se včasih tudi pri resnem problemu zdi kot da ga sploh ni bilo.

GRADBENI INŽENIRING: V podjetju REMONT TEAM D.O.O. je združenih več strokovnjakov iz različnih področij,prav zaradi tega, pa vam lahko ponudimo najboljšo in optimalno storitev inženiringa. Pravzaprav vam ponujamo kompletne storitve na področju gradbeništva, adaptacij in vseh instalacij. V primeru da se odločite za sodelovanje z nami, namesto vas uredimo vse potrebno za samo izvedbo vašega projekta. Ker je vse stvar dogovora, in je vsak vaš projekt zgodba zase, pa je najbolje če se dogovorimo za sestanek na objektu samem ( pri adaptacijah) ali pa se po vaši želji srečamo ter se dogovorimo vse potrebno okoli izvedbe vašega projekta. Ko bomo točno poznali vaše želje se jim lahko popolnoma ali čimbolj približamo in tako je uspeh projekta praktično zagotovljen. Zadovoljna stranka nam predstavlja prioriteto, vendar pa tega nikakor ne smemo zamenjati za kvaliteto izgradnje. Morebitne probleme pri gradnji rešujemo hitro ter resno, zato se včasih tudi pri resnem problemu zdi kot da ga sploh ni bilo.

GRADBENIŠTVO: Nudimo vse vrste gradbenih storitev, visoke in nizke gradnje. Naši izvajalci so izkušeni, ter se stalno izobražujejo v smislu novih materialov,načinov izvedbe ter aparatur potrebnih za najboljšo možno izvedbo. Velik poudarek dajemo tudi na trajnostno rabo ter ekologijo. Pri prav vseh naših projektih se trudimo skupaj z investitorjem poiskati način gradnje ki najbolj ustreza investitorju in tudi okolju. Pri gradnji zagovarjamo čimbolj naravne materiale, vendar pri tem vedno in povsod upoštevamo želje investitorja. Ker se zavedamo da se v našem geografskem prostoru gradi po načelu “gradimo za nas in otroke” je naš cilj vedno kvaliteta.Bogate izkušnje ki smo jih z leti pridobili na področju gradbeništva, pa nam omogočajo da objekt naredimo tako finančno kot kvalitetno najbolj optimalen.

ADAPTACIJE: Vsaka adaptacija je posebna. Tega se dobro zavedamo. Zato se vsake adaptacije lotimo skrajno resno. Bodisi je to adaptacija kopalnice, garaže ali pa celotnega objekta. Pri adaptacijah upoštevamo najnovejše trende v tehnologiji gradnje, hkrati pa uporabljamo sigurne, preizkušene in varne materiale in postopke za katere je znano da dobro služijo svojemu namenu. Pri adaptacijah poskrbimo za vse od A do Ž . Tako se vam ni potrebno ukvarjati z iskanje vseh potrebnih izvajalcev. Poskrbimo za vse instalacije za gradbena in zaključna dela. Ponujamo vam tudi sistem adaptacij “NA KLJUČ”. V primeru dodatnih želja pa vam lahko ponudimo tudi storitev notranjega dizajna vašega objekta. Pri čemer vam ponujamo sodelovanje uspešnih in uveljavljenih arhitektov ter dizajnerjev.

STROKOVNA POMOČ PRI NAKUPU STANOVANJ in OCENA OBJEKTOV: V današnji digitalni dobi nam kot potrošnikom, prodajalci poizkušajo prodati praktično vse. V primeru da kupujete stanovanje, hišo ali pa katero koli drugo nepremičnino, pa je potrebno ločiti zrno od plev. Zato ponujamo storitev POMOČ PRI NAKUPU STANOVANJ. V sklopu te storitve vam nepremičnino pregledamo, tako pravno kot tehnično, pri novogradnjah preverimo kvaliteto vgrajenih materialov ter ocenimo samo izvedeno delo. Za vsako oceno vam pripravimo poročilo v katerem izrazimo tako svoje mnenje kot tudi dejanske ugotovitve na podlagi načrtov, materialov itd. Vsaka ocena objekta je objektivna in strokovna, tako pa pripomoremo k temu, da ne kupite mačka v žaklju. V premeru da nimate načrta prostora, vam naredimo posnetek prostora ki je pravzaprav načrt dejanskega stanja. Naredimo vam lahko tudi popis del potrebnih za obnovo, ter oceno stroškov prenove.

SPECIALNA DELA V GRADBENIŠTVU: V naši ponudbi se nahajajo tudi t.i. SPECIALNA DELA. V resnici gre za dela ki so v večini primerov klasična, vendar pa se jih izvaja v težkih in včasih zelo nemogočih pogojih. Zaradi tega uporabljamo drugačne in kvalitetnejše materiale kot v normalnih okoliščinah. Večino teh del se ne izvaja vsakodnevno, zato večina gradbenih podjetij s tem nima izkušenj. Pri oteženih pogojih izvedbe in kompliciranih detajlih pa vam ponujamo naše izkušnje in tako zagotovimo kvalitetno in sorazmerno ugodno rešitev vašega problema.

Reference

Naše reference si oglejte v fotogaleriji.

Kako smo drugačni

Kvaliteta je vedno na prvem mestu. Zavedamo se kako pomembna je hitrost izvedbe projekta. Morebitne probleme rešujemo hitro in neopazno.

Uradni naziv podjetja
Remont Team d.o.o. - Remont Team, Zaključna Gradbena Dela, d.o.o.
Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://remont-team.si
Storitve
Čistilne storitve (Čiščenje stanovanja ali hiše, Čiščenje poslovnih prostorov, pisarn in večstanovanjskih stavb, Zunanje strojno in visokotlačno čiščenje tlakovcev, fasade, strehe, žaluzij, solarnih panelov, ..., Globinsko čiščenje (preprog, sedežnih garnitur, kavča...)), Vrtnarske storitve (Načrtovanje vrta / zelenice in svetovanje, Zasaditev rastlin, Vzdrževanje zelenih površin (košnja trave, obrezovanje žive meje, ...), Odvoz materiala / čiščenje, Namakalni sistem, Izdelava ribnikov in skalnjakov, Urejanje okolice (Izravnava terena, tlakovanje, ograje, poti, ...)), Prenova ali izgradnja kopalnice, Polaganje ploščic (Polaganje keramičnih ploščic, Polaganje mozaikov, Polaganje dekorativnega kamna, Polaganje granita ali marmorja, Polaganje bordur, Oblaganje notranjih prostorov ali zunanjih površin, Montaža in vgradnja kopalniškega pohištva, Svetovanje pri izbiri keramike in načrtovanju izvedbe), Izkop gradbene jame (Široki izkop / gradbena jama (za hišo, garažo, klet, bazen, ...), Ozki izkop / kanali (kanalizacija, vodovod, elektrovod), Izkop za dvorišče, cesto, ..., Nisem prepričan/a), Izdelava ali prenova fasade, Slikopleskarstvo (Beljenje stanovanja, pleskanje sten, Suhomontažna gradnja (knauf), Dekorativne tehnike pleskanja in dekorativni omet, Glajenje in kitanje sten, Barvanje notranjih vrat ali oken, Odstranjevanje in sanacija plesni, Polaganje ali odstranjevanje tapet, Poslikava sobe, Odstranjevanje plesni, Barvanje ograje, Barvanje vhodnih, zunanjih vrat ali oken, Barvanje in obnova fasade, Barvanje opaža, napušča), Izdelava ali zamenjava talnih oblog, Montaža knaufa, Prenova hiše na ključ (Prenova kopalnice, Prenova kuhinje, Menjava talnih oblog, Prenova električne inštalacije, Prenova vodovodne inštalacije, Prenova stropov hiše (npr. knauf), Prenova grelne tehnike (npr. menjava peči, talno gretje, novi radiatorji...), Prenova sten hiše (beljenje, izravnave sten), Prenova / izdelava fasade), Prenova mansarde na ključ (Izolacija mansarde, Zapiranje poševnin (knauf), Vgradnja / dobava strešnih oken, Menjava talnih oblog, Prenova električne inštalacije, Prenova vodovodne inštalacije, Prenova stropov mansarde (npr. knauf), Prenova grelne tehnike (npr. menjava peči, talno gretje, novi radiatorji...), Prenova sten mansarde (beljenje, izravnave sten), Prenova / izdelava kopalnice, Prenova / izdelava kuhinje), Prenova stanovanja na ključ (Prenova kopalnice, Prenova kuhinje, Menjava talnih oblog, Prenova električne inštalacije, Prenova vodovodne inštalacije, Prenova stropov stanovanja (npr. knauf), Prenova grelne tehnike (npr. talno gretje ali novi radiatorji), Prenova sten stanovanja (beljenje, izravnave sten)), Rušitvena dela (Gradbeno dovoljenje za rušitev objekta, Odvoz gradbenega materiala, Odklop in zaščita komunalnih priključkov, Demontaža opreme / stavbnega pohištva / ograj), Zidarske storitve (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ..., Škarpa, oporni zid, Adaptacija, prenova, obnova, Betonska ograja, zid, Mokri estrih / strojni tlak, Suhi estrih / suhomontažna tla, Ročni ometi (klasični), Strojni ometi, Temeljna plošča (betoniranje), Betoniranje (zidov, podporni zid, predelne stene, ...), Asfaltiranje (dvorišč, ceste, ...), Izravnava tal / brušenje betona, Polaganje tlakovcev, Polaganje robnikov)
Velikost ekipe
0 zaposlenih
Leta izkušenj
10+ let (Datum ustanovitve: 2009)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: A TRR račun je preverjen
Glavna dejavnost podjetja
F43.390 - Druga zaključna gradbena dela
Vsi podatki preverjeni
11. Jun. 2021
Lokacija
Bratovševa ploščad 22, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
  • Jan C. 12. Mar. 2020

Najboljsa ever!!

  • Patrik R. 11. Mar. 2020

Prijazni in lepi

  • Damjan H. 11. Mar. 2020

Odziven, ugoden, strokoven.

  • Rok K. 11. Mar. 2020

Kvaliteta vedno na prvem mestu

  • Eva B. 11. Mar. 2020

Vse super, priporočam!

  • Nejc K. 11. Mar. 2020

Vse extra!

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (škarpa, oporni zid) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2021. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za zidarske storitve in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

V katerem mestu iščete zidarske storitve (škarpa, oporni zid)?

Pogosta vprašanja (škarpa, oporni zid)

Kolikšna je cena škarpe?

Cena škarpe okvirno znaša od 120 – 150 €/m2, v kolikor gre za betonsko škarpo. Cenik za kamnito škarpo pa je višji in sicer med 160 – 300 €/m2.

V ceno sta všteta izdelava škarpe ter nakup materiala. Kamnita škarpa je v osnovi dražja, saj je tudi njena izvedba zahtevnejša in načeloma daljša v primerjavi z betonsko škarpo.

Na višino stroškov izvedbe škarpe zlasti vpliva zahtevnost terena. Preverite pri izbranem izvajalcu, ali je potrebna pridobitev gradbenega dovoljenja za izvedbo vaše škarpe, ki pomeni dodaten strošek. Gradbeno dovoljenje morate pridobiti, če gradite škarpo, višjo od enega metra in pol.

Škarpo si lahko izdelate tudi sami in v tem primeru prisegate na nizko ceno. Toda, če škarpa ne bo pravilno izvedena, boste z naknadnim najemom mojstra za popravilo imeli ne samo dodatno delo, temveč tudi dodatne stroške. Zato že na začetku raje skrbno načrtujte projekt in ga v izvedbo prepustite kvalitetnemu mojstru.

Koliko stane betonska škarpa?

Cenik za betonsko škarpo znaša med 120 – 150 €/m2.

V stroške so vključene priprava terena, armatura, izdelava in vgradnja betonske škarpe. Prav tako tudi nakup osnovnega gradbenega materiala – betona, ki okvirno znaša od 40 – 85 €/m3. Končna cena izvedbe škarpe je odvisna od dimenzije škarpe, kvalitete in količine porabljenega materiala ter izvajalca.

S priznanim izvajalcem bo vaša škarpa hitro in kvalitetno izdelana. Upoštevajte pa, da so stroški lahko večji, v kolikor za izdelavo škarpe potrebujete gradbeno dovoljenje. To je potrebno, kadar je škarpa višja od 1,5 m.

Najcenejša škarpa in najdražja škarpa

Nizka cena izdelave škarpe bi okvirno znašala od 120 €/m2 dalje. Visoka cena škarpe pa 300 €/m2 ali celo več.

Najdražja je cena škarpe, v kolikor gre za kamnito škarpo. Že sam nakup materiala namreč visoko nanese, potem pa je potrebna še morebitna obdelava kamenja do te mere, da je primerno za gradnjo. Za kamnito škarpo je tudi potrebno bolj kompleksno oblikovanje škarpe, z zapolnitvijo vmesnih prostorov med kamni. Betonska škarpa je cenejša, saj je tudi izvedba manj zahtevna in hitrejša.

Na ceno škarpe pa v veliki meri vpliva tudi oblika oziroma zahtevnost terena. Posledično tudi količina izvedbenih del, ki je potrebna za pripravo podlage pred začetkom gradnje. Pri tem upoštevajte tudi stroške najema gradbene mehanizacije in strojne ure upravljanja.

Koliko se betonska škarpa razlikuje v ceni od kamnite škarpe?

Stroški izdelave kamnite škarpe okvirno znašajo od 160 – 300 €/m2. Cena škarpe iz betona je cenejša in znaša med 120 – 150 €/m2.

Če primerjamo cene izvedbenih materialov, cena za kamenje okvirno stane med 170 – 280 €/tono. Cena za beton pa trenutno znaša od 40 – 85 €/m3. Končni stroški so odvisni od tega, koliko materiala potrebujete za celotno izvedbo škarpe. Pri kamniti škarpi je zelo pomembno, kakšen okrasni kamen kupite. Je ta že pripravljen za gradnjo, ali je potrebna še predhodna obdelava kamenja, ki bo povzročila dodatne stroške. Prav tako so stroški okrasnega kamna odvisni od izbrane vrste materiala in cene, ki jo za nakup postavi izvajalec.

Za izdelavo 30 – 40 cm široke kamnite škarpe boste vključno s temelji in izvedbo vseh gradbenih del odšteli od 24.000 – 27.000 €. Cena je izračunana za 150 m2 škarpe, s povprečno višino do meter in pol. Za škarpo enakih dimenzij, izdelano iz betona, pa boste odšteli manj, od 18.000 – 22.500 €. Razlika v ceni je opazna in je predvsem posledica različne cenovne postavke za nakup materiala. Prav tako pa so končni stroški tako kamnite kot betonske škarpe odvisni od strukture terena, izbranega izvajalca, dimenzij škarpe, itd.

Izvajalca izberite preudarno in sodelujte z njim pri načrtovanju projekta. Le tako si boste zagotovili kvalitetno storitev, z vnaprej predvidenimi zapleti in njihovimi rešitvami.

Nasveti za zidarske storitve

Pomagali vam bomo najti pravega zidarja za vaš projekt

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

J.P. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

32 metov betonske škarpe višine 1,8m. Izvedba izkopa, temeljenja, armature, opaža in betoniranja. Lokacija Ljubljana rakovnik

L.Š. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Potrebujem izvedbo temeljne plošče z izolacijo za montažno hišo. Nasutje med 60-70cm. 12x9m Izkop in izravnava terena (padec na parceli je 1.5m od najvisje do najnizje tocke) izvedba opornega zidu v dolžini 29.5m in višini 1.5m (kamenska zlozba)

M.O. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Pozdravljeni, Potrebna je zidana ograja na meji med cesto in parcelo. Potrebno je najprej 20-40cm betonskega temelja širine 20cm (zidaki+beton) po celotni dolžini, nanj pa pozidati 4 bloke siporeksa različnih dolžin in višine 2m kot na sliki. Vmes bomo dali macesen deske. Na Siporeks pa nato nanos fasade. Ves material imamo, mešalec za beton tudi, hrana+pijača. Lp

A.Z. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Betonska skarpa dimenzije 50mx1.3m in debeline 25cm.

T.G. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Potrebujemo temelje za gabioni ograjo, dolžina 25 m, višina 20cm, šiirina 25cm. Prosim za ponudbo. Kaj bi bila najugodnejša varianta? Hvala

D.K. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Rad bi staro garažo porušil in novo večjo naredil nad garažo pa večja soba ( kuhinja z dnevnim prostorom)

M.C. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Pozdravljeni iščem izvajalca za izdelavo opornega zidu v dolžini 17 metrov višina zidu pa bo od 1.5 metra pa do 4m potrebno bi bilo izdelati tudi temeljno ploščo dimenzij 5x7m in pa izdelava stopnic za premagovanje višine 2m. Teren je kamnit in ni nevarnosti plazenja.

B.D. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Iščem izvajalca za prenovo kletnih prostorov (garaža, kurilnica in pralnica). Skupna površina cca. 40m2. Potrebno je odstraniti vse tlake (10cm betona) in na novo narediti podložni beton, hidroizolacijo, toplotno izolacijo in tlake. Ob tem bi še pozidali polovico garažnih vrat (cca 100 cm novega zidu).

Ž.P. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Potrebujem ponudbo za gradnjo temeljne plošče od izkopa do termoozolacije za montazno hišo. Velikost AB temeljne plosce je 8,5 x 11. Hvala in lep pozdrav.

V.D. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Povpraševanje je v angleščini, stranka ne razume Slovensko. Gre pa za izgradnjo dveh podpornih zidov / škarp, skupne dolžine cca 50m... --- I need to build two retaining walls. The length of one of them is 24.5 meters and it should also have two 3 meter long sides on the ends, so total length is 30.5 meters. The height is 3 meters. I suppose the base (temelj) of this wall should be 1.5 by 0.4 meters. The second wall needs to be 21.5 meters long, 2 meters high, and the base should be 1 by 0.3 meters. The walls need to be built on a hillside in Šmarje near Koper. Could you tell me if you can find a company that would be interested in this project and what would the price be?

F.Ž. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Betoniranje škarpe v izmeri cca 13mx 1,2m, plus temelj

P.H. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Zdravo. Želeli bi ponudbo za izdelavo betonske škarpe višine 50cm, širine 25cm s temeljem. Škarpa bi bila dolga cca. 2mx4mx2m=8m. V ponudbo naj bosta vključena 2 stebra visine 2,5m. Gre za stvar, ki bo nosila lesen podaljšek balkona dolzine 3m.

L.M. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Za ograjo potrebujem zid D15m V 0,80 in Š 0,20. Izkop je že narejen. Slovenska Bistrica

T. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Pozdravljeni potrebno bi bilo sanirat ojačiti oporni zid dolžine 6m kateri je izvoz iz garaže ter sanirat obstoječi asvalt ter vsatavit kanalete in kanale za odvodnavanje metaornih voda Ter sanirat potko do hiše in pocje ob hiši

M.B. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Zidanje skarpe 75m dolge visina cca 50cm

T.Š. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Koliko stane kamnita škarpa in koliko je z njo dela? Kaj zavzema cena, ki jo boste ponudili? Škarpe je približno 25 m2, 1.5 metra visoka. Je takoj v začetku dvorišča, dostopna brez problema. Hvala za odgovor. Lp, Tjaša

Z.P. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Podporni zid dolžine 20 m in višine 1 m.Lokacija gradnje Podvrh.občina Poljane.Začetke izvedbe del mesec maj 2021. Prosim za ponudbo.

G. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Zidanje škarpe v dolžini 10m, višine 1m z ograjni betonski zidak kograd igem futura trend.

M.K. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Betoniranje nosilca za streho, obnova garaže.

M.Š. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

- Dolžina celotne škarpe je 9 m na eni in na drugi strani (silka škarpa 1 in škarpa 2) - Višina bi bila 2,30 – 2,5 m, s tem da bi želeli na višini 1.10 m polico za ozelenitev in potem dalje zid do vrha, - potrebujemo še nasutje, ker je zdaj poševnina - dobrodošli tudi predlogi za obnovo tal (slika tla 1 in tla 2)

B.P. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Potrebovali bi škarpo (betonsko) za dovozno pot do dvorišča. Višina od 0 do 4m, v dolžini 12m.

D.A. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Iščemo izvajalca, ki se ukvarja z izdelavo betonskih tlakov- brušen beton. Na novo bomo zabetonirali teraso in tlak okoli hiše (cca. 75 m2). Prav tako potrebujemo izvajalca pozidave betonske ograje oz. škarpe iz okrasnih betonskih zidakov, višina cca. 1,60 m, dolžina cca. 12 m.

A.F. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Podporni zid/škarpa okoli samostojne hiše.

R.H. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Odvod meteorne vode v že obstoječi jašek. Zamašen jašek, na novo vrtanje v oporni zid (betonske cevi položene) in priklop meteorne vode

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.